Maskrosor


Första sommardagen enligt mig!

Hade ju sovmorgon idag, men såklart vaknad jag tjugo i åtta och kunde inte somna om... Men låg kvar tills klockan ringde iallafall. Fixade mig, åt frukost och åkte till skolan.
På samhällskunskapen kollade vi klart på Snabba Cash och den diskuterade vi kriminalitet och sådär. Usch, gillar inte kriminalitet och maffia-stuf...
Sen åt vi lunch och sen hade vi idrott, brännboll utomhus! Det var aaasvarmt och soligt, väldigt somrigt. Dock hade jag svarta tjocka mysbrallor som jag höll på att dö i... Men vårat lag vann iallafall! Första 'halvleken' vann de andra så vi fick göra tio armhävningar, men sen fick dom andra göra det så det var värt det, haha. Tio är ju inte sååå jobbigt heller.
Sen cyklade jag hem och bytte snabbt till bikini och jag och mamma la oss ute. Vi skulle inviga våra nya solstolar, det var bara det att vi hade köpt en fel... Så jag fick inviga den och mami fick ligga på sin gamla. Vi låg ute i en timme och 40 minuter, fick lite färg iallafall.

Nu kollar jag på The Hills och väntar på maaaaaat, är hungrig som en varg! Ska nog gå ner och se vad kylen bjuder på.

 

SNART HELG!!!


SafeWhite

          
Detta fick jag på posten idag (äntligen!). Jag vet att jag inte alls är en sån här person egentligen haha, men vita tänder är så sjukt snyggt faktiskt.. Och nu när mina tänder har 'växt klart' eller vad man ska säga, så har dom blivit väldigt raka och fina. Dock är dom inte så vita som jag skulle vilja... Detta är inte permanent men det kostade bara en 50-lapp så jag tyckte det var värt att prova. För denna ynka 50-lapp får du alltså blekningsgrejs för två veckor. Deras hemsida hittar du HÄR om du vill prova du också eller bara läsa lite om det. Gud va reklamig jag låter fast jag inte ens prövat det haha, men jag ska ta före och efter bilder för att se om det fungerar eller inte. Annars håller jag mig till tandkräm som bleker istället, som har funkat lite för mig faktiskt. Fick bara en skena till översta tandraden, ifs så är det ju den man ser när man ler men fult om man ska liksom göra en grimas, fattar ni hur jag menar? Men... aja.

Måndag 30:e maj

Har snart kollat klart på båda säsongerna av The Hills, känner mig som en riktig nörd! Började ju i lördags ändå hehe... Men det finns mycket snygga pojkar, vackra tjejer, snygga kläder och assnygga vyer - ååh jag vill tillbaka till LA, någon som är på!?
Jag och mamma åt rester ute från igår, kycklingklubba med sallad och mozzarellaost på det. Naminamnam.
Klockan fem ska jag och mora mi på Friskis och bli fitta (haha var tvungen!)! Och imorgon har jag sovmorgon till tio, och tisdagen går snabbt och sen är slutar jag vid elva på onsdag och sen är det långhelg. Längtar till fredag-lördag sooooo bad!

                         

Hahaha...punktpunktpunkt


I can't take it take it take no more. Never felt like felt like this before

Idag har det varit en mysig dag! Det började med att jag vaknade vid tio, gick på toaletten, när jag kom ut stod mami där och jag kom på att det var mors dag och sprang in på rummet för att hämta hennes present. Sen gick jag ut igen och gav henne chokladen och lite läkerolsaker. Varsågod bästa mamma!
Sen var alla vakna och alla åt frukost tillsammans, det var första gången på väldigt väldigt länge. Brur brukar ju äta typ vid ett-två annars. Men nu satt alla där, halv elva.
Sen hängde alla på sina rum ett tag, sen åkte vi till Borlänge och handlade på Ica Maxi. Och medan jag, mami och brur handlade där hämtade papi farmor. Sen åkte alla hem till oss och åt aaasmycket och god mat. Och till efterrätten (jag åt inget, stolt tjej!) visade jag mina bilder från Frankrike för allihopa (det var mest farmor som ville se).
Papi skjutsade hem farmor och jag och mamma tog en promenad runt Kålgårn. Först var det jättesoligt, sedan börajde det blåsa som bara den, sen kom regnet och sen kom solen så vi såg hela regnbågen - aaascoolt! Ingen av hos hade kamera eller mobil med oss så det sög ju...
Nu ska jag kolla på The Hills resten av kvällen och imorgon är jag ledig!! Torsdag fredag också, och det kommer bli en awesome helg och hoppas på toppenväder, kom igen nuuu!

I'm addicted and I just can't get enough


Strawberries + Mors dag

Mami köpte ju jordgubbar igår, och innan pappa kom hem (han sprang ju Stockholm Marathon, dutti papiii!) så cyklade hon ner till Handlarn och köpte lite godis som ett litet pris till honom. Och ja, jag åt godis! Inte mycket eftersom att jag inte ätit det på jättelänge, och då smakar det bara socker typ. Men choklad åt jag, mumsfilibabba!
Och eftersom att det är mors dag idag så fick mamma lite choklad av mig + lite läkerolsaker som är kvar från Idol hehe... Men det är bara hon som tycker om det så klart hon ska få det då :).
Nu sitter jag på mitt rum och snart ska vi rensa i hallen bland gamla mössor, vantar och halsdukar. Använder seriöst ingenting som ligger där nere, har ju allting i min garderob i mitt rum istället (haha fråga inte varför). Och sen ska vi åka och hämta farmor som vi ska äta lunch/middag med nånstans. Mysigt!

                                                               


I will never be your cornerstone

Tjenixen! Kom nyss hem från stan där jag, Eve och Sabina åt lunch och kollade runt i en butik (allting stängde ju vid fyra :( ). Vi åt på Maestro (vart annars dagen efter? hehe) och snackade om gårkvällen, visade lite bilder från varandras mobiler, förklarade lite för Eve om hur det var osv. Mysipysi!
Mamma har köpt jordgubbar idag, mmmmmmmm längtar redan tills jag får äta opp dom :)))

Nu ska jag kolla på The Hills som jag har laddat ner, första och andra säsongen. Har aldrig sett det förrut, men har hört så mycket om det så det är väl bara att börja glo! Ge mig sommar och sol förresten...NU

                            
                             Exakt ett år sedan idag!


Det är så det ska vara


27:e + 28:e maj 2011

           
                             
           
           
            
           
                            
          
           
          
           Hahahahaahah
          
           

Roxnäsgrillning, igen!

Det började med att jag cyklade ner till stan för att köpa hamburgare + bröd och lite läsk + citroner. Sen väntade jag in Elin och vi satte oss på bussen till Sabinas place. Där hängde vi en liten stund innan Sandra kom, och sedan började vi gå nästan på en gång. När vi var vid själva vägen in till Roxnäs började det regnade, och sen blev det mer och mer. Men vi skulle ju till vindskyddet ändå så jag orkade inte ta upp mitt paraply. Men nej, det var det folks redan... Svennar och nåt-konstigt-språk-land med värsta vandringsryggorna. Men dom gick ganska snabbt och vi började grilla på en gång, eller ja Elin da grillmaster gjorde. Den ville inte alls först, men sen kom det några mediaettor som hade tändvätska som vi fick (låna?). Och då blev det bra och asgoda hamburgare, tack till Elin da grillmaster och till mig som köpte allt!
Sen började det regna mer igen och då kom det fler mediaettor (dom hade tydligen klassfest) som frågade om dom fick sitta med oss, ofc. Vi började snacka lite med dom och dricka lite mer och till slut blev vi ett ganska skönt gäng tyckte jag, haha!  Elin stack hem vid nio dock, men har man jobbat och stått typ halva dagen så förstår man. Och vi andra drog hem lite efter ett. Men klantig som jag är så kommer jag på halvvägs att mina nyklar är kvar där, så jag och Sabina gick tillbaka och där var dom. Phuu, tur att jag kom ihåg det iallafall! Hade varit gaaaaaaaanska så jäkla körd annars. Men sen orkade jag inte åka buss hem så jag ringde mora mi som kom och hämtade mig, tacksii :*. Tvättade av mig sminket, bytte om och sen la jag mig nästan på en gång. Har en liten väska att packa upp nu bara, och hämta cykeln på stan. Annars är det en fri dag och det känns asbra!
Jag och ni (hoppas jag) hejjar på pappa idag som ska springa Stockholm maraton!!
Förresten askul att vakna kvart över sju, superpigg! Nej inte så kul.... Bilder från kvällen kommer strax babys!

So many girls in here, where do I begin?



Aaasdålig kvalitét, use spotify!

Show me how to Burlesque

Kort dag i skolan som vanligt på fredagar, detta var sista fredagen i skolan detta läsåret! Jag och Emma gjorde klart våran film, wohooo. Eller mest var det jag som fixade i Final Cut, fattar inte hur jag kunde allt egentligen? Haha. Har alltid varit Petter som gjort allting. Men I guess att jag tittade och lite fastnade i huvudet iallafall. Men Emma var asbra som DJ och high-fivare hihi.
Sen cyklade jag hem i regnet, köpte en Mors dag-present på Ica och sen cyklade jag hem. Cyklade hem vid elva och jag är fortfarande blöt... (Nej jag orkade inte byta tröja???).
Nu har jag precis sett klart på Burlesque, bra film det där! Chrisina Aguilera och Cam Gigandet är dööösnygga. Och Cher är 65 år och ser ut som högst 40.... O-M-G.
Nu vill jag att klockan ska bli dags-att-gå-ner-på-stan-och-möta-elin-tajm. Idag ska vi tjejer nämligen grilla i Roxnäs. Vi gjorde det för ett år sedan och det var så mysigt så då tänkte vi göra en till! Dock suger vädret lite mn det regnar ju inte just nu iallafall... Hoppas att det håller sig så. Filtar och paraplyn tas med ifall att.


Cherry blossom



14.51

Idag har det varit en chill och bra dag. På multimedian gjorde jag klart min animering, synopsisen, bildmanuset och frågeställningen. WOHO!!!! Nog för att min animering sög, men wattahekk bättre än ingenting? Och jag kan typ inte ens flash så jag tyckte jag gjorde ett asbra jobb!
På naturkunskapen var jag och Elin klara så vi följde med ut när de andra gjorde sin uppgift. Efter det fick vi lunch och på samhällskunskapen pratade två tjejer i klassen om feminism och kön osv, asbra verkligen! Varför ska det vara sån skillnad på killar och tjejer egentligen?
Sedan var det sista lektionen, rörlig bild. Alla skulle ha ett videorum så jag, Emma och några till fick inga rum så vi ska göra färdigt allt imorgon istället. Vi slutar ju ändå vid elva så då är det chill om vi behöver sitta kvar liksom. Och det är det sista jag behöver göra, sen är det sommarlov för mitt plugg och min hjärna, yaay! Förresten så var detta riktiga torsdagen kvar i skolan denna termin! SJUUUKT

HIMYM is up next!

What are words if you really don't mean them?





He doesn't look a thing like Jesus, but he talks like a gentlemen.

         
                             
                             Plåbok, Åhléns 199:-
                            
                            Tröja, Stadium 99:-
                           
                            MÖRKBRUN (inte svart som den ser ut att vara) väska, Åhléns 299:-
                           
                            Svarta ballerina, Din Sko 199:-

Tzatziki & shopping!

Idag åkte jag till skolan, gjorde fotoprovet (som gick bra tror jag!) och sen fick vi sluta. Jag behövdes i skolan i ca en kvart idag alltså. Men jag och Emma drog till caféterian och chillade där ett tag. Vi pratade skräckfilmer, hon hade tydligen sett en riktig fuling igårkväll. Usch, jag gillar INTE skräckfilmer...
Sen cyklade jag hem och vid tio över tio drog jag och mor till stan. Vi skulle kolla på plånbok, mellanstor väska och ett par jympadojor - vi hittade allt! Dock är jag inte helt säker på skorna än, men jag ska gå runt med dom lite här hemma och se hur dom sitter då.
Sen skulle vi till Jysk och då stannar mamma utanför Tzatziki och bah "Vill du äta här?". Iiih! Fysatan vad gott det är. Åt upp ALLT på tallriken...:
            
             I knoooow, kör utan kolhydrater ikväller :-)

Sedan stack vi till Rusta och köpte massa tjejgrejer (schampo, balsam, tvålar och hudkrämer osv). Och efter det åkte vi till Jysk och där hittade vi ett bord + fyra stolar och två solstolar till mig och mami - awesome!! Vart är solen nu då när jag vill sola? Hallå??

You look more beautiful in the sunlight

                               
                               

Tisdag 24:e maj 2011

Idag började min dag skit. Börjar med att det regnar när jag vaknar och jag måste cykla i regnet, har på mig keps eftersom att det inte regnar in på ansiktet då. Dock förstör den frillan soooo baaaad. Dock var frillan redan plattare än plattast men ändå...
Sen på MUMen var det som en bastu och jag höll på att dö, sen fakkade Flash ur som jag så gärna ville bli klar med. Men nejnej, får göra det hemma istället I suppose. Sen på samhällskunskapen började vi kolla på Snabba Cash men den var bara äcklig och hemsk så det gjorde ju inte mycket bättre för mitt humör.
Sen åt vi löönch och sen hade vi idrott. Orientering, som inte är så roligt men det gjorde mig faktiskt på bättre humör. Det regnade, blåste och solen sken - allt på en timme haha. Jag och Sandra orienterade tillsammans och det gick asbra! Sista kontrollen var uppe vid Hoppbackarna så det var bara att gå ner för trapporna, men hellre ner än upp. Fast det var asläskigt och blåste som satan så man trodde man skulle blåsa bort. Och när vi kom tillbaka fick vi reda på att vi båda fick VG, asnajs ju!

Och nu har jag skrivit konditionsdagboken, övernattningen (snart klar), kollat på HIMYM (snart klar med säsong 5, säsong 6 is coming up next!), ska plugga Foto och sen om jag orkar ska jag träna ikväll. Eller så stannar jag hemma med plugget, har ju Flashskiten ocksååå....
Wellwell, snart är det fredag iallafall!!!

Nothing suits me like a suit.

Hejsan hoppsan lillebrorsor! Kom hem för en halvtimme sen ungefär, och nu chillar jag med HIMYM innan jag och mami ska iväg till Friskis och träna. Det blir ett medel-styrka-pass = det jobbigaste. Ouchouch, kommer typ dö... Men det är så sjukt skönt efteråt (inte efter man har dött då, utan efter passet) så det är det värt!
Idag var jag och Sandra asduktiga på webbdesignen, men som vanligt ville det inte funka riktigt först men sen blev det bra. Vi pratade nästan ingenting eftersom att vi var så koncentrerade (eller? hehehe).
Sen på håltimmen fotade Sandra och Sabina lite i stuidon. Men sen stack jag, Elin, Micke och Rickard till Ica Maxi och köpte varsin plocksallad. Aaaasgottigotti!
Sedan gick vi tillbaka i blåsvädret och sen var det fotodags. Jag och Emma gjorde våra kontaktkartor och nästa onsdag ska vi framkalla våra stora riktiga bilder, ska bli askul å se hur det ser ut! Juste, har fotoprov på onsdag också... Skriver det mest här för att ni ska påminna mig och för att påminna mig själv. Det är nog det sista provet jag har innan sommarlovet? Jo, så måste det bli. Awesooooome!

                                             
                                
                                 

Musikvideoooooooo

                   

Jedward

                            
                             
                            

Lördagge

Inte så mycket skrivande här inte. Men nu är iallafall alla bilder från Franrike uppe! Och då menar jag alla... tänkte bara visa er dom 'snyggaste' bilderna, men det är roligast att visa så mycket som möjligt tycker jag. Längtar tillbaka nu känner jag... Eller utomlands vill jag iallafall, avundsjuk på Kenza som är i Italien och några tjejer som jag har på fb har stuckit till Rhodos tror jag det var. Och dom har redan tagit sommarlov... Oj shit! Men det är inte alls långt kvar till sommarlov nu! Och nästa vecka blir det roligt på fredagen och veckan efter det är det Falukalaset och veckan efter det är det sommarloooooooooooooooooooov!!!

Idag har jag iallafall hängt tvätt med mamma, kollat på Rio (assöt film) och igår kollade jag på Gnomeo och Julia (också assöt film). Bara animerade filmer, men dom är bäst när man inte har något att göra, och inte vill titta på nån 'seriös' film hihi. Har lite andra filmer och kolla på också, och just nu tittar jag på Kvällen är din som förövrigt är ett jättesött program med min dilf Martin Stenmarck hehehehe (som kommer till Rix Fm Festival!!).

Nej nu ska jag nog poppa lite popcorn och välja vilken film jag ska se ikväll... Hm, i-landsproblem.


Grab somebody sexy and tell 'em hey - give me everything tonight






Frankrike, Saint Maxime & - & Nice igen




                             


                              



                              




Sista bilden är tagen från bilen när vi var påväg hem till kära Falun, så fint!


Green things.

                           
                            Bikiniöverdel, Cubus 79:-
                           
                            Linne med lite djup urringning i ryggen, Cubus 59:-

Stockholm 19:e maj med MP2



Asjobbigt med två hamstrar som satt bakom en...







Jag, Sabina, Sandra och Emma åt ju lunch på Kungshallarna. FYFAN VAD GOTT!!!! 75:- för aaasmucho foodie + dricka.



Medianer of course!




Hemresan ja hahaha....


I'm no beautyqueen, I'm just beautiful me

                   

Powernap

Stockholm igår var jäääättemysigt! Resan gick bra och sådär, dock när vi kom fram så var det dåligt väder och regnade lite. Men sen vid tovl-ett blev det strålande sol och varmt! Vi kollade affärer i Gamla stan och i city, där vi plattan osv. Förstår inte varför det finns så många H&M överallt??? Haha.
Jag, Sabina, Sandra och Emma åt lunch på Kungshallarna (tack iPhone för att du visade oss vägen hehehe). Ett asbra ställe där man kunde äta allt från pizza till kinesiskt, och ändå kunde sitta tillsammans och äta. Asbra!
Vi gick på Fotografiska museét och Moderna museét och det gick ganska snabbt så vi gick på stan mestadels. Jag hittade två saker inne på Cubus som ni får se sen.
Klockan sju gick bussen hem och då var alla lite övertrötta och skrattade åt minsta lilla, alla betedde sig som fulla haha asroligt!. Och vid tio var bussen i stan och det var dags att gå hem för mig. När jag kom hem tvättade jag ansiktet och la mig i sängen på en gång, fyfan va skönt det var att sova!! Inte så skönt att gå upp 07.00 dagen efter bara...

Nu har jag tagit en powernap på nästan 2 timmar, väldigt behövligt får jag säga. Jag ska kolla klart på sista säsongen av Heroes (har typ 3 avsnitt kvar iiiih) och sen hoppas jag att jag har vaknat till lite så att jag orkar fixa bilderna från Stockholm, håll till godo!

20.15

Imorgonbitti klockan 06.00 går bussen till Stockholm, full med alla MP2:or. Och jag ska gå upp 04.20 eftersom att jag tänkte gå upp till skolan (tar väl en halvtimme eller nåt skulle jag tro). Och jag ska fixa lite frukost osv, också tycker jag att det är asskönt att vara uppe när inga andra är uppe. Hoppas att solen lyser imorgon så att det blir lite vackert att gå till skolan också! Om det regnar dör jag, haha. Vädret i Stockholm ska iallafall vara asfint imorgon! Awesome!
Ooooch nu har det nästan bara varit Frankrike bilder här ett tag så jag tänkte ta med mig kameran imorgon för att uppdatera lite hemifrån också. Eller ja, hemifrån och hemifrån... Svenska marker då!

Nu ska jag fortsätta se Klockan åtta med stjärnorna (typ som Halv åtta hos mig fast med kändisar, och alla ska laga mat så det tar en timme istället för en halvtimme.) och sen ska jag diska... Och sen äre väl bara att lägga sig i sängen och försöka sova så gott det går.

Paket från H&M

                              
            
             H&M, 199:-

Frankrike, Saint Rafaël och Saint Tropez


Teletubbieland?




                                






                              
                              


                               



Fiskbensfläta

Idag på foton gick vi genom nästan allas ögonbilder, Martin tyckte att alla varit jätteduktiga med uppgiften och så, så det var roligt att höra! Emma började göra en fläta på mig också, en fiskbensfläta (som jag tycker är assnyggt) på mig. Det tog sin lilla tid, men jag älskar när nån håller på med håret så jag bara satt och njöt haha.
Sen slutade alla lite tidigare än vi ska egentligen, så jag, Elin och Rickard gick till Ica Maxi och åt lunch där. Jag köpte sushi, Elin&Rickard köpte sushi och en sallad (delade på allt). Micke fick nöja sig med snickers som delades ut lite här och var, jag erkänner att jag åt två stycken. Men dom var små! Oooooch dom är nästan det godaste inom chokladvärlden så jag kan ju inte säga nej till gratis snickers fattar ni väl...

                               
                               
                                

Shoppade loss lite på Siba och Ica Maxi

Inga skor fick dock följa med mig hem. Hittade först ett bar svarta med lite turkost, Reebok var märket och jag har sett många såna skor på Friskis. Men dom fanns bara i 38½ så då var dom för stora. Sen kollade vi på ett par andra som var i 38 som satt bra, tills jag satte på mig den andra skon som var askonstig vid hälen och kändes inte bra bara. Kasper hittade ett par iallafall! Jag och mor får kika runt lite i stan istället.

                                                     
                                                    
                                                     Genomskinligt men mer åt det vita hållet, Siba 99:-
                                                      
                                                      
                                   Genomskinligt men mer åt det svarta hållet (inte samma modell som den övre) Siba, 99:-
                                 
                       Nagellack, Ica Maxi 65:- (asdyrt men det är en av de 'nya' färgerna och detta märke är aaaasbra! Fans en kvar efter jag tagit denna också, hehehehe)
                                  
                                Assmart sak där man har alla penslar osv med sig, Ica Maxi 30:-


FriskaaaaaaaaaaN

Det gick bra på Friskis, dock var Erik/ca bortrest så det var en tjej som hette Matilda istället. Men det gick okej ändå. Dock blev man så sjukt slut på slutet (haha) så när sista låten var slut hörde man hur alla suckade rakt ut, också säger Matilda "Vad bra att vi har en låt till nu!!". Aaaah, lite lack blev man, men jag kämpade på!
Mötte Emma när jag skulle hem också, hon blev så sugen när hon läste på min blogg att jag skulle träna haha. Tur att hon inte heller tränat på länge ;).
Duschade och fixade middag hemma och sen upptäckte jag att jag var ensam hemma. Mamma visste jag skulle bort, men brorsan har jag inte den blekaste om vart han har tagit vägen? Någon som har sett honom? Nähä, okej...
Nu ska jag dricka skiiiiiiitmycket vatten eftersom att jag fortfarande är törstig haha...

                            
                                 
                                  Jag på Friskis idag! Säger vi...

In da club jao, e ni med jao?

Kom precis hem från en blöt cykeltur från skolan och hem. Händerna blev så kalla och blöta att det gjorde ont, men efter ett tag försvann det. Och mina lår på byxorna är helt dyngblöta, såsom mina skor och längst ner på byxorna (vattenpölarjävlar...). Men nu är jag hemma och är snart torr! Bara lite av håret kvar.
Nu väntar jag och mamma på att bror ska komma hem så att vi kan åka till Ica Maxi och Inter Sport. Vi ska kolla på jumpadojjor till oss, och sedan köpa mat på Maxi, inte tvärtom alltså.
En rolig sak var att Kasper tydligen hade ringt till mamma och bett henne hämta honom eftersom att det regnade så mycket. Åååååh så töntig bror man har ibland... BE A MAN FOR GOD SAKE! Förresten så var sista lektionen idrott, vi spelade bränboll inomhus (ja det gick!) och vårat lag förlorade med ynka 2 poäng... Jag tyckte dock att vi var bäst ändå!

Och ikväll ska jag träna på Friskis pååå.... jaa, vågar nog inte räkna ut det men det för ett bra tag sen. Fick lite smått panik nu när det alldeles snart är sommar och bikinidags. Ska dock gå själv, men det ska nog gå bra. Det är ju inte alls lika mycket folk nu som efter nyår när alla ska göra sina 'nyårslöften' haha. Men önska mig lycka till så att jag inte bryter nåt eller gör nåt pinsamt. Tack :)

Måndag igen

Idag var det en väldigt chill dag in da plugg. På webbdesignen gjorde jag och Sandra inte så mycket (=läs försökte men det funkade inte, så då gjorde vi ingeting). Vi tog rast i ca 45 minuter hehehe, Elin, Sabina och Rickard joinade efter ett tag. + att det var musik i caféterian så det var ju najs det med.
Sen hade vi håltimme, jag+Elin+Rickard+Micke stannade kvar medan Sabina och Sandra drog hemåt.
Vi pratade mest om stuf (haha minns inte vad), satt där till tolv då vi åt lunch och sen drog vi ner till Mediahuset och chillade där tills det var dags för lektion. Och på den fotolektionen är jag i princip klar med allt så jag retuscherade lite bilder på Hayden Panettiere. Det jag har kvar på foton nu är att framkalla mina och Emmas bilder som vi tog med mellanformatskameran, och en egen uppgift. Och det var bara att fota vad man vill typ. Stort eller litet, spelade ingen roll. Så det blir nog bra och lätt!

                                               
                                                                      

In your eyes




'

Frankrike, Cannes



                                



Who's gonna save the world tonight?

                 

Frankrike, Antibue






Alltså så sjukt stora båtar överallt i hela Franrike....
                            


                            

''

Eurovison Song Contest 2011

Alltså igår var det helt sjukt! Fattar inte att vi låg etta ett tag... Och sen får Azerbaijan (som i stort sett var svenskt hehe) fett med röster och vi halkar ner till andra platsen. Och sen sista landet som ska dela ut poäng så får (skit) Italien 12 poäng och vi blir trea. Det skiljer 4 poäng åååååååååååh. Och Italiens bidrag var ju inte ens bra? En kille som suger på engelska sitter och spelar piano och sjunger inte särskilt bra heller. Nej usch vad sur jag blev haha! Och som grädde på moset fick vi bara 1 poäng av Ryssland, som hade svenska dansare, låt+textskrivare och ja, allt var svenskt utom sångaren. Tack så mycket för den då...
Kommer inte ihåg så många låtar man jag gillade nog Irlands Jedward ganska bra, haha kul låt!

                 

Söta pojkar

   
   
     

Hair

Mami slingade ju mitt hår igår. Vi testade först på lite hår, och på det syntes det kanske mycket. Eller ja, lagomt ljusbrunt blev det. Och då gjorde vi hela håret men jag ser typ inte nån så stor skillnad, men i vissa ljus ser man väl det. Och om man kollar nära och om man vet att jag gjort det haha. Men jag hoppas att det kommer blekas lite i solen så att det det blir ljusare. :)
Tog ju med blixt så då syns det ju lite mer. Men ja, jag blev väl sådär nöjd då.

Före:
                           
Efter:
                           

Fun facts:

En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.
Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen.
Internet består till 61% av porr.
Eskimåer använder sina kylskåp för att maten inte ska förfrysa
Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling.
Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola.
Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.
Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta.
Många hamstrar blinkar med ett öga åt gången.
Namnet Wendy dök upp för första gången någonsin i boken Peter Pan.


Party in my iPhoneeeee

                             
                             
                              Snygga tjejer!
                             
                              Grrrr
                             
                              
                             
                              Nomnomnom
                             
                              Mannen, myten, legenden - Mats!
                             
                             
                             

Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full.

Det blev en kul kväll igår! Mest på slutet när vi drog till Rådis uteservering där våran matte/naturkunskaps lärare Mats var, hahahahaha fyfan vad kul! Han bah "Gå hem!! Ni är såhääär (visar med fingrarna) små!".
Jag och Elin handlade lite middag på ica först, sen åkte vi hem till Sabina och Eve. Där åt vi middag och började att dricka och fixa oss och allt annat tjejigt. Jag (eller Elin egentligen) plattade håret för första gången i mitt liv! Och jäklar vad långt det blev, det blev typ över tuttarna haha.
Vi lyssnade på musik och spelade lite drinkspel. Sen blev det busstajm men ingen var riktigt sugen på att åka än så vi stannade en timme till. Och kvart över tio gick vi ut till bussen. Det är ju 701an så det var bara att sitta kvar, asskönt. Men bussen åkte till stan och sen åkte den runt ett varv runt stan typ och sen tillbaka? Ingen klev av eller på hahaha, skumt...
Och till slut kom vi till Sara, Linn och Isabelles (snart) crib. Där var det fullt ös och vi kollade runt lite vilka som var där, var typ bara 94:or men alla var så snälla så :).
Minns inte riktigt hur länge vi stannade där men sen åkte jag, Sabina, Elin och Eve till stan och gick till Rådis uteservering. Vi tog ett bord och jag, Sabina och Eve tog varsin cider. Och sen ser vi Mats mitt emot oss, hahaha. Fyfan va kul alltså. Blir kul att träffa honom nästa vecka!
Ja vi var väl där en liten stund och sen cyklade jag hem. Haha det var inte lätt ska jag säga er... Men jag tog mig hem ändå! Jag tvättade av mig sminket och la mig nästan på en gång, kollade lite på tv och sen somnade jag. Vaknade aspigg kvart i nio typ. Och nu lyssnar jag på musik och vet inte alls vad jag ska göra. Ska nog packa upp lite från igår iallafall.
Tack för en trevlig kväll b-rudar! :*

           
            Bild på mig och Elin som Klara tog igår! Och jag var inte så full som det ser ut!!

Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt, får jag ens ha kvar dig som min vän?



Inget kan gå fel idag, har jobbat hela veckan och nu är det fredag!

                   

Fredag den 13:e maj (!!)

Fredag den 13:e äre idag alltså. Än har inget hemskt hänt mig iallafall, har det hänt nån för nån annan? Haha hoppas inte!
Idag på rörlig bild jobbade jag och Emma med våran konstfilm faktiskt! Ingen av oss har aldrig hållt på med Final Cut, det har alltid varit Petter som fixat men nu vare vi. Men Petter hjälpte oss lite senare dock, men det behöver inte läraren veta :)).
Sen tog vi en paus med Petter, Rufus (som fyller 18 idag!) och Samuel (assöt liten praktikant typ). Vi lyssnade på dunka dunka och skaka rumpa låtar. Vi hittade en asskön låt som jag tänker lägga ut snart också, så sjukt skön.

Sen vid elva var dagen slut och jag cyklade hem. Solen tittade faktiskt fram då! Och nu skiner den lite då och då, men det regnar inte iallafall, wiiii.
Jag hämtade upp mamma och vi åkte ner på stan och jag gjorde synprövning som ska skickas till Örebro så att jag får övningsköra snart!! I sommar, då jeeevlar!
Och snart ska jag leta efter nåt att ha på mig till ikväll, mami ska slinga håret och sen ska jag väl packa lite och sen ner till stan för att möta upp Elin. Hoppas det blir en asrolig kväll för jag är aspepp just nu!

Blixtar och dunder, magiska under

Idag var mina vänner extra snygga, eller vad tycker ni?

                         
                         
                          Sabina och Micke testade nya frisyrer
                                                      
                                                       Sandra var jääääääääätteglad!
                          
                           Här gick något väldigt väldigt fel.....

Efter regn kommer solsken, true story.

Idag hade jag alltså sovmorgon, woho! Dock vaknade jag kvart i fem av att mamma gick upp och duschad då. Var aspinknödig så jag uträtte mina behov på toaletten, kom tillbaka till sängen och kollade facebook. Försökte sedan att somna om, men det gick inge bra alls. Kändes som jag vände och vred på mig hur länge som helst, men till slut somnade jag. Vaknade halv nio sen och låg kvar i tio minuter tills klockan (mobilen) ringde.
Är det bara jag eller visst är det asskönt när ingen är hemma på morgonen så att man kan fixa sig hur länge som helst och sen sitta och chilla vid frukostbordet och läsa tidnigarna eller lyssna på radion? Det tycker jag att det är iallafall.
Sen cyklade jag upp till skolan och det regnade lite, uschusch. Men jag blev lika lökig som vanligt, måste lära mig att cykla långsamt haha. På naturkunskapen hade vi laboritation, utomhus... Jag, Elin, Emma och Emelie gick ut i 'skogen' (fem meter utanför skolan typ) och skrev upp vilken växt som dominerade, osv.
Sen lunch och jag var asasashungrig men maten sög så det fick bli lite tomat, gurka och sallad. Tog för mycket vinäger också så det var en pina att stoppa in det i munnen eftersom att doften smög sig in först, haha. Ja, ni fattar? Sen samhällskunskap där hela gänget var skittrötta och inte orkade nånting. Men vi skrev 4 frågor iaf, bara 35 frågor kvar!!
Och på rörlig bild gick jag, Emma och Micke mot kyrkogården för att filma lite till min och Emmas konstfilm. Det blev nog ganska coolt I hope. Dock började det regna ganska mycket efter en stund så vi gick mot skolan. Jag med stativet under jackan och Emma med kameran halv nerstoppad i sin väska, haha. Det blev ganska blött ändå...
Sen cyklade jag hem i regnet och precis när jag kommer hem så spricker det upp och det slutar att regna och solen skiner på som satan, termomtern visade 33 grader när jag kommer in. Kul, kul.

Imorgon äre fredag och det betyder partiii med Sabina och Elin, och säkert flera lite senare! Mami ska försöka sig på slingor på mig också, oooch jag och pappa kanske ska ner på stan för att jag ska göra mitt synprövning som jag ska skicka till Örebro lite senare för att äntligen få kunna övningsköra! Känns sjukt dumt att vara 18 och inte har övningskört en enda gång än... Men jag är lite sen med allt känner jag...

            
             Asfint på kyrkogården, iPhone bild.


I just had seeeeeex!

                 

Cosy cat


Onsdag 11:e maj

Det var (eller är) aaaaaskönt med sovmorgon! Drömde nån asknäpp dröm som inte ens går att förklara, haha. Vaknade vid halv tio och gick upp och åt frukost. Gick upp på rummet och fixade lite bilder från igår. Det blev totalt 4 st (efter jag rensat), men ingen blev direkt asbra så vi får se om jag laddar upp dom sen eller inte. Tänkte börja med lite Frankrikebilder strax.
Och idag är vädret asskönt också, varmt och mysigt. Inne i datasalen där vi har webbdesign är det så dålig luft att det känns som om man är i en bastu. Det gick faktiskt väldigt bra på webbdesignen idag också! Jag och Sandra jobbade tillsammans, vi gjorde väl inte exakt som man skulle göra egentligen. Men det såg bra ut ändå tyckte vi. Och typ kvart i fyra så fick vi sluta. Jag satte mig ute med Elin, Sabina och Micke tills dom skulle dra till bussen, då cyklade jag hem - i linne och leggings. Åååååh så underbart!!
Och imorgon är det torsdag, äckellång dag (men vi har en liten sovmorgon! TJOHO) och sen är det fredag = party och slingförsök på moi!

                            
Detta håller vi på med på webbdeisgn... Php, html, putty, dreamweaver och allt vad det heter. Vi är inte bästa vänner direkt.

Just me, my bike and my camera



Veroniga Maggio - Snälla bli min (texten)

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

Tar mig en tur på cykeln med älskade Veronica i öronen

Har precis ätit upp middagen och kom på att jag har sovmorgon imorgon. Vi har foto på onsdagsmornarna men nu är våran kära lärare i Mallorca och cyklar! Inte alls avis... Och i måndags var han också borta och då skulle vi skriva upp oss på en lapp och sen skulle vi fortsätta med det vi höll på med. Och jag är nog alldeles klar med ögat-uppgiften så därför tar jag sovmorgon imorgon. Åker till skolan bara för att ha älskade webbdesing i typ 3 timmar, åååh <3333333333. Not...
Så nu tänkte jag ta en cykeltur runt varpan, tar med mig kameran ifall det skulle bli solnedgång (trots att vädret är jättemolnigt och tråkigt just nu) eller nåt annat fint. Vet inte riktigt vilken tid det blir solnedgång nu för tiden? Aja, see you later alligator!

4 från i söndags

'


37 + i solen!!

Åååh vädret idag är helt underbart, man blir så glad!! *happyface*.
Dock är det nästan lite fööör varmt, men jag ska inte klaga inte, det är wonderful. Har ju börjat cykla på heltid nu och idag när jag kom upp till skolan höll jag seriöst på att dö av värmeslag, haha. Mysigt att komma in och sätta sig med Elin och Micke och det droppar om en typ... Fast.

Dagen idag gick asfort! På multimedian fick man gå ut och jobba. Jag, Sandra, Sabina och Micke gick ut i solen och lyssnade på musik. Jag tog lite kort till ögon-uppgiften också. Sen körde vi en app jag har på min mobil, voiceplus tror jag att den heter. Den spelar in ljud, tex om någon pratar, och då kan man justera så att det låter som om en mus pratar eller om den ska prata baklänges. Vi fick idén om att säga våra namn baklänges och sen spelade vi upp det framlänges och det lät förjävla kul! Hahaha, började grina och allting.. Fystan vad kul det var, hahaha. Ni med iPhone måste testa den!
Sen var det skitsamhällskunskap där han babbladebabbladebabblade, sen hade vi nutidskryss och jag tror jag fick nåt slags rekord av hur många rätt jag fick iaf! Awesome.
Sen lunch och efter det idrott, då man skulle komplettera lite prov osv. Så jag och Micke gjorde varsina prov, och sen drog vi hem, typ vid kvart i ett. Så fort jag kom hem tvättade jag av mig sminket och satte på mig bikinin (för första gången detta år! Solade i linne+shorts förut). Det blev en timme på framsidan och en halvtimme på baksidan (skuggan från vårat gigantiska träd förföljde mig och sen fanns det ingen solningsplats kvar). Fick en rand av trosorna iaf, och benen blev ett snäpp brunare, wiie!

Nu tror jag att jag antingen ska ta en cykeltur runt Varpan eller redigera lite Frankrikebilder, har ju en del kvar att visa. Ha en bra eftermiddag! :)

                            
                             Osminkad, snäppet brunare Bim

I'm a happy happy girl, in a happy happy world:

           

Får ingen luft, blir knuffad runt. Jag dansar men jag känner ingenting alls

Idag på håltimmen skulle jag gå med mamma på stan för att leta efter en väska och plånok (mamma sa att jag minst hade haft plånboken i 15 år, haha. Då är det kris! Min lilla ljusblåa sötnos...). Men hittade vi några då? Nej, såklart inte. Hittade lite annat istället! Och vi åt lunch på en av alla uteserveringar som öppnat. Vi beställde kycklingsallad båda två. Alltså det var såhääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket sallad och kaninmat och typ fem små kycklingbitar och lite pasta i botten. Det kändes som om jag åt och åt hela tiden men när jag var klar såg det ut som om jag inte hade ätit nånting, så mycket sallad vare. Haha, det var inte så gott faktiskt... Jag som var ashungrig.

             
             
              Klocka från JetSet Addiction, Ur&Penn, 398:- (mami pröjsa) + försäkring 80:- (jag pröjsa)
                              
                              
                               Örhängen från H&M, 50:-
            
             'Toppar' från Gina Tricot, 59:-/st

Köpte lite ljusare färg också, ska försöka mig på ljusa slingor nån gång denna vecka! Wish me luck...

Veronica Maggio - Satan i gatan

Blogg.se lakkade ur rejält igår för mig, därför blev det ingen blogging alls igår, typ. Men nu ska det funka iallafall!
Igår låg jag och solade 2½ timme typ, Veronica Maggios nya album gick på reapet. Fy satan vad bra den är! Här har ni några av mina favoriter:

                                                                             
               
                Den sista är så fin så att det går inte att lyssna för många gånger...

Det är kö från gatan upp till hallen.

Kvällen igår blev asmysig och astrevlig, mycket bättre än vad jag hoppas på hihi!
Den började med att jag cyklar ner till stan för att möta upp Elin. Jag ser hennes buss precis när jag kommer, men hon går inte ut. Så jag skickar att sms "Vart eru??". Så får jag svar tillbaka "Hahahaha jag ska vara där om en timme??". Hahaha fan...  Men jag satte mig på en bänk och satt där, i prick en timme, utan att förflytta mig haha. Men det gick ganska fort faktiskt, såg några man kände igen och såg lite snygga bilar osv.
Sen satt jag, Elin och Emma Sjö och väntade på att våra bussar skulle komma. Dom kom och Emma Sjö åkte hem till sitt och jag och Elin drog mot Slätta.
Vi hoppade av vid Ica och jag, Elin, Sara och Sabina handlade middag - grillade kyckling, pommes, tzatziki och salladsingredienser (Sara gör en av dom godaste salladarna (?) btw!!). Det var aaaasgött och mättande.
Sen började jag att sminka Elin, och sen mig själv. Det blev väl ganska bra tror jag, haha. Elin såg ut som om hon hade blåöga innan man satte på dipliner och mascara, lite sjukt hur det kan göra så stor skillnad.
Sen drack Elin cider och vi andra drack lite groggar. Sen åkte vi in till stan och gick till Rådis på en gång. Det var inte så mycket folk alls så vi beställde varsin cider/öl (eller jag tog två cider på en gång hehe). Cidern var aasgod, xider raspberry blossom hette den, mums! Sen beställde dom lite mer och sen var det toadags, (då hade nån Simon satt sig vid vårt bord och börjat prata med Sara och Elin, sen började han prata med oss. Sen kom två/tre av hans kompisar och satte sig. Men det var bara Simon som pratade haha) och sen mer drickande och sen gick vi ut där dom precis hade öppnat idag. Det var jättemysigt med såna där värmelampor eller vad man ska kalla det. Bllev ännu lite cider där uppe och sen skulle Elin hem så jag och Sabina följde henne till bilen. Och sen kom vi tillbaka och då pratade vi mest. Juste, en från media som gick ut förra året kallade oss ettor.. Vilken tont. :( Vi bah "tvåor!!" haha.
Och sen gick vi till Maestro bara för att värma oss, men där inne var det asvarmt istället så då gick vi ut och jag gick till min cykel och cyklade hem sen. Kom väl hem vid halv två, tre kanske? Ingen aning haha. Tog en nattmacka som var aasagod, kollade på nån dålig film på fyran och tvättade av mig sminket och sen somnade vid tre eller efter tre nån gång.
Och idag vaknade jag först åtta, nio men sen vaknade jag halv elva!!! Det är rekord för mig, som fan haha. Gick upp och åt frukost och nu ska jag nog lägga mig ute i solen för en gångs skull, om det är varmt, men det sere ut å vara. Hare gott!

                            
                            Jag och Elin var på topp (och snygga) på Ica!
                            
                             Sabina var på topp på Rådiiis
              
            Trevlig kväll med trevliga tjejer! :*


Rådis is going doooown

Jag, Elin, Sara och Sabina kommer fakka ur Rådis ikväll!! WATCH OUT MY FRIENDS! Säger vi...

You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul.

                 
               

Frankrike, Monte Carlo & Monaco








Casino Monte-Carlo


                               




Vi åt lunch på Café de Paris.



                            



                                
                                


Lördag 7:e maj

Vaknade vid halv nio av att jag var skiiiitkissnödig (haha, skitkissnödig). Kändes som om jag satt på toan i typ 5 minuter... Sen när jag la mig i sängen igen så kunde jag inte somna om, grejt.
Kollade på Nyhetsmorgon tills klockan blev nio, Disneydagstajm!!!

Nu tänkte jag få i mig lite frukost och sen ska jag nog fixa lite bilder eller gå ut. Vädret är ju underbart, äntligen! 25 grader enligt min termometer, iih. :)

                             
                              weheartit.com

Edward Cullen och Jacob Black ♥ ♥ ♥ ♥

Har precis ätit tacos till middag så nu är man ju sådär lagomt mätt. Nu tänkte jag tvätta av mig sminkat och börja skruppa kroppen liten, tänkte köra på b.u.s ikväll eftersom det blir en liten utekväll imorgon! Känner mig alltid snyggast när man är brun, och alla här är ju bruna eftersom att dom hann sola när solen var här i Sverige (då jag var i Franrike med för mycket kläder så så att jag bara blev litelite brun på armarna :( ).
Och sen klockan nio ska hela familjen se på Twilight på ettan!!!!! Åh shit vad jag längtar!!!! Faast...Men ettan är ju en av dom bättre iallafall. Tycker det är lite kul att till och med brorsan ville vara med och kolla, haha. Han kollar aldrig på film med oss.
Jag måste se klart på Inception också, har typ en timme kvar och jag fattar väl typ sådär nästan ingenting, hehe. Men den är coolt gjord och snyggt filmad! Man är ju median...

Förresten så tänkte jag ladda upp lite Frankrikebilder imorgon! Har ju inte hunnit ladda upp några alls typ, förlåt. Men imorgon kommer det, det lovar jag er!

                                   

Under the coconut tree, you'll be chilling with me.

Idag var det en chill dag i skolan, som nästan alla fredagar är eftersom att man slutar så pass tidigt. På rörlig bild lektionen var det bara jag, Rufus och Humam där först. Alla andra var nere på magazinet och lyssnade på nåt föredrag om... ja, vare nu var haha. Och sen stack läraren ner dit och Emma kom tillbaka (token gick från magazinet!). Så vi kollade lite bloggar och knäppa videos på djur och skrattade. Orkade verkligen inte göra det man skulle vara, hehe.
Tiden gick asfort och vips var klockan kvart i elva och dags för klassråd på typ fem minuter. Sen gick gänget (utom Rickard och Sandra :( ) till skolan och väntade på att bussen skulle gå. Men inte jag! Jag tappade ju mitt busskort igår så jag cyklade för första gången till skolan idag. Det var asjobbigt men asskönt faktiskt! Iallafall ner till stan, man trampar ju typ ingenting, hehehe.
Sen gick jag, Elin och Sabina runt på stan. Elin skulle fixa lite med banken och sen köpte hon ett par assnygga skor (likadana som mig hehehehe) och dom här bustierna eller vad man ska kalla det från Gina Tricot, (som jag å har hehehe). Sen gick vi runt lite på stan tills Sabinas buss skulle gå, jag hittade en ring från JC (vanlig stor silverring) som Elin köpte till mig (the plånkan is at home). Och sen bjöd hon mig på China Thai, fast nä, hon får pengar imöro :).

Och nu är jag hemma och ska nog ladda ner en film eller två för att ha något att göra. Borde egentligen 'plugga' med det jag ligger efter med, men jag har verkligen ingen lust med det. Fast det kommer jag ju aldrig att få heller...

Här kommer en asskön sommarlåt!
                                           

Mysmode

OPn är på, elden är igång, popcornen är snart poppade och filmen är strax nerladdad. Nu blir det mystajm med mor och far!

Yesterday

           

I like the way the way you shake your ass around me.

           
            Solglasögon från Indiska, 59:- (Gulare irl)
           
            Guldnagellack från Lindex, 49:- (extrapris)
           
            Ansiktskräm från Lindex, 79.50:- (Har blivit så äckligt torr nu... :( )
           
           Bikini från Gina Tricot, överdelen=99:- underdelen=79:-

%"@)#¤!

Angående rubriken så har jag tappat mitt busskort. Vet inte om det var på stan när jag gick runt där eller när jag skulle av bussen, så att det ligger kvar på bussen. Fittajävlakukbajsapa. Ursäkta, men fyfaaan. Har tappat två av mina busskort nu detta året, och innan dess tappade jag det aldrig. Men det är för att dom ligger i samma ficka som mobilen. Och mina busskort har en tendens att klistra sig fast på baksidan av min mobil och sedan trilla ner, typ. Och jag hör ingenting eller ser det aldrig, eftersom att ögonen är på mobilen. Men ååååh vad lack jag BLIR! Måste köpa ett nyss kort också, och det känns ju asdåligt... Fan.

Men jag hittade lite saker på stan iallafall (gör mig en gnutta gladare) som ni får se snart. Skolan var inte någe rolig alls, usch. Och det är dåligt väder och jag är asashungrig nu men det finns inget gott att äta, så denna dag suger. Förutom shoppingen då, hoppas jag. Allting kommer säkert att gå sönder bums. Aja, hejdå.


Frågeställning inom Multimedia:

Vi ska ha en frågeställning på Multimedian och då tänkte jag fråga om iPhone. Rösta jättegärna och skriv en kommentar om du tycker att något svar fattas, uppskattar det verkligen! Varför det blev just om iPhone har jag iiiingen aning om, haha. Lika bra att börja idag så jag tog det första jag såg (min iPhone på bänken).


Next up: Pitcher's with da ladies!


Sista dagen på Idol 2011 (igår)

Vi kom dit kanske tjugo över ett. Vi gick upp till produktionsrummet där vi skulle hämta Idol-tshirtar och jackor. Och vem ser vi inte när vi går dit då? Jo, Anders Bagges (som senare sjöng en "Cause you're amazing, just the way you are" till mig, Sandra och Sabina. Hehe, han tittade på oss iaf!) rygg! Haha. Vi stod och gapade ett tag och sen gick vi in och då hade han börjat gå mot oss. Vi hejjade och sen sa han "Vart fan vare jag skulle nu då?". Sandra får ur sig "Vart är det du ska?". Anders "Iiingen aning!". Haha. Bra att man har koll!
Och sen när vi skulle hämta tröjorna satt Laila Bagge i matsalen och sen stack vi ner till matsalen där nere där alla som skulle sjunga satt. Där satt vi ett tag, såg dom 10 som skulle in och sjunga så jag hoppas att nån som man såg där går långt så att man liksom har sett dom, hehe.
Sen skulle Sabina iväg och 'vakta'' idolerna som kom ut, när dom hade sjungit klart. Att dom skulle ut genom den dörren så att dom kunde filma osv. Men innan dom skulle ut skulle dom vänta där inne ett tag, så då kunde man fråga "Hur gick det?" "Var dom snälla?" osv. Sen gjorde jag Sabina sällskap och pratade med snyggaste killen (som tyvärr inte gick vidare...), Justin tror jag han hette. Och sen äääääntligen vågade sig Sandra dit.
Programledaren gick igenom där några gånger och sa "Jobba!" till oss. Haha, vilken tont.
Sen när alla sjungit klart så började vi plocka ihop allting. Vi började i väntrummet och juryrummet (så ja, vi såg alla jurymedlemmar!), Laila Bagge hoppade in i en One Piece på en gång efteråt, haha.
Och sen bjöd en av dom som jobbade där, Albin på pizza! Det kom en bil med ca 15-20 pizzakartonger så hörde man nån säga "Albin bjuder på pizza!!". Jag tog en capricosa (?) och Sabina tog en vesuvio, men skrapade bort skinkan, och Sandra som är vegetarian åt litelite av kanterna, ni är så konstiga.
Sen plockade vi undan allting och vi hade lite roligt i hissen där (vi, eller iaf jag blev lite konstig och hyper efter pizzan OOOCH väldigt mätt ofc).
Sen lite över tio var vi klara och alla tackade oss, tog i hand och sa att vi hade varit dom bästa dom hade jobbat med. Hehehe, så har dom säkert sagt till alla men ändå? Ett riktigt skönt gäng man sa hejdå till, och det kändes lite konstigt att åka hem och veta att man hade skola dagen efter och inte skulle till Idol... Snyft.

Och idag åt vi på Max för första gången, gillar det bättre än McDonald's faktiskti! Smakade mycket mer 'hemmagjort' eller vad man ska säga. Med riktig hamburgerdressing istället för skitmajonäs. Ysch.

                          
                          
                          
                          Snodde med mig liiiite läkerolsaker bara....
                         
                          Liiiiiiite

"Kolla mitt hål!"

När vi skulle åka till Frankrike hade jag mina leggings på mig, hade fått ett litet hål på vänstra låret. Tänkte inte mer på det men sen under resans gång blev det större och större eftersom att det är det skönaste plagget som finns typ. Och sen när vi kom hem så la jag i dom i tvättmaskinen och idag hade jag tänkt använda dom (vilket jag gjorde) i skolan. Men när jag sätter på mig dom så har det blivit världens största hål (typ). Hahahaha, kolla bilderna:

                          
                         
Ursäkta posen men det syntes bäst så. Hahahahahah shitpomfritt. Tror ni att jag köpte ett par nya på stan efter skolan? Ja, det gjorde jag.

But that's like chasing rainbows, and coming home empty

Igår tänkte jag att jag kunde vara uppe länge eftersom att skulle börja två dagen efter. Men självklart ligger jag i sängen ett tag, My name is Earl börjar vid tio. Kvart över tio har jag somnat tror jag, haha. Fail.
Men sån är jag, jag somnar när jag är trött hur tidigt eller sent det än är (oftast tidigt då). Och idag vaknade jag åtta och var aspigg. Men låg kvar till nio ändå, det goda med sovmornar - att få ligga kvar hihi.

Nu lyssnar jag på lite musik och borstar tänderna osv, ska nog snart titta på Tron Legacy. Igår såg jag på Trassel (på svenska eftersom att det är min Måns Zelmerlöw som pratar), och fysatan vilken glad/sorglig/fin film!! Ja, jag erkänner - jag grinade. Haha. Inte mycket men det kom en tår, bara för att dom på filmen grät så gråter jag också. Också när det är ganska mörkt i rummet, och tyst. Man fokuserar bara på filmen så att det känns som om man är med och tittar liksom, då kommer det tårar haha. Jag har nog grinat mer åt animerade filmer än riktiga... Det är ju sjukt. Haha. Men tack till Disney som gör så fina filmer!! <3

                                                        

"Oh my God, this is great"

                    

Måndag 2:a maj / Andra dagen på Idol.

Idag var allihopa och allting på Folkets Hus istället för Arenan. Det är alltså på Folkets hus dom som gått vidare ska gå in och möta den riktiga juryn (!!). Hoppas att man får se eller kanske till och med hälsa på juryn (Laila Bagge, Anders Bagge, Alexander Bard och Pelle Lidell). Och på programledarna Per Lernström och Cissi Fors.

Men idag skulle vi alltså bygga upp själva väntrummet (så att det skulle vara så likt det väntrummet som var på Arenan) och rummet (eller scenen egentligen) där juryn ska sitta och lyssna. Det var inte riktigt klart när vi gick, men inte långt ifrån. Så jag längtar till imorgon så man får se hur allting ser ut på riktigt liksom. Och 'jury-rummet' är inte blått längre, utan lila-rosa typ. Ni kan se på backstagebilderna jag tog:

           
           
           
            Vi har suttit i jurystolarna, gått igenom Idol-dörrarna och gått runt och petat på lite saker bara för att, haha.

Och imorgon ska vi inte vara där förens vid två, så vi får sovmorgon!! Som jag har längtat, mmm. Förresten så snöade/haglade/regnade det idag också... Uschusch. Det är ju för satan maj!!

Goodiebag från Läkerol

När vi kom dit (till Idol/Arenan) var det fullt av vita påsar i trappan, så alla tog en varsin och däri låg det massor av Läkerolgrejs. Smakade Läkerols sugarfree pastilles med jordubbar och guanabana-smak, aaasgoa!!

                         
                          
                          Oj, något suddig bild. Men det är iallafall den andra påsen högst upp från vänster jag smakade, asgod! 

Valborg in my iPhone

                                
                                 Väldigt, ehm, glad skål haha. Fysatan vad fult :)
           
            Chillgrill på gräset!
           
            (Så söt vovsing!) + Sara och Linn som inte syns.
           
            Spelade shotroulette, dock var jag inte med. Var asrädd för att bli bakis hehe.
                                                         

Idol 2011

Hejsan vänner! Kom hem för en stund sedan efter att ha varit på Arenan sen tjugo över sju ungefär, fett värt.
Aja, jag och Sandra kom dit och då var inte alla där än så vi kollade mest på kön och kollade om vi kände igen nån. Vilket vi inte gjorde, inte en kotte (jag iallafall).
Sen drog vi till fikarummet där vi gick t-shirtar och backstagepass. Sen gick vi runnt till alla Precast-rum där alla auditonerna skulle vara. Jag fick nummer 4 och Sandra nummer 2. Båda var i samma källare så det var ganska nära varandra iaf, men vi smsade till varandra mest ändå haha.
Sen hände det inget på typ en timme eller mer. Dom spelade in lite på publiken, och programledaren gick runt och intervjuade folk där. Sen blev klockan tio och det var dags för insläpp. Det tog lite tid, men sen kom det folk till oss för att sjunga!
Min uppgift var att ta hand om deras papper där det stod information om dom, ha dom i den ordningen dom satt och sen lämna in dom till juryn (som var assköna) och öppna och stänga dörren och vara allmänt trevlig bara - That's it.  Och alla som skulle sjunga var jättetrevliga och pratglada, så att man själv blev glad. Ganska skönt faktiskt, ville inte ha nån jättespringig eller pratig uppgift.
Och nu överdriver jag inte när nästan alla som var där kunde sjunga. Dock var det asmånga som inte gick vidare... Så det sög ju lite. Men det var ingen som kom ut grinanades hos mig iaf, puh.

Och nu är jag hemma och äter popcorn och har ont i huvudet (men det börjar försvinna tror jag). Har haft det nästan varje dag nu sen i onsdags-torsdags kanske? Någon som vet hur det försvinner eller vad det kan vara? Jag dricker vatten och tar en tablett så fort jag känner av men det händer typ inget iallafall...

          
          Tog bilden ganska tidigt, det kom fler folk senare.
                              
                             Kol chey
                             
                              Ma room
            
            Idolmattan där dom stod och sjöng.
           
            Väntrummet. Läste i tidningen dagen efter (idag) att det var ca 800 som sökt! Trodde inte alls det var så många..

RSS 2.0