Systemetoskulden är tagen!!

Så ikväll är det fest som gäller!


3-rätters

Jag fick såklart önska mat och ville fixa den själv hehe, detta blev resultatet!
Toast Skagen till förrätt, entrecote med klyftpotatis, hemmagjord tzaztiki och sallad till varmrätt och min tårta jag gjorde i förrgår till efterrätt. Det blev svingott allting! (Nu kommer säkert allt i oordning som alltid när jag laddar upp från mobilen...)


20 JÄVLA ÅR!!

Har knappt fattat det själv än. Att jag aldrig mer kommer bli tonåring, jag kan köpa hur mycket sprit jag vill från systemet osv. Haha så sjukt!
Dagen började med att mamma och pappa kom in och sjöng, lite presenter öppnades, vi gick till hotell Bergmästaren och åt supergod frukost. Sen gick vi ett varv runt Tisken i det fina vädret. Nu vilar vi oss lite innan vi sticker till Lager 157 tror jag, vi får se vad som händer!
(Fick ett sånt fint sms från brorsan, som för övrigt är på Elmia nu, något bilgrejs haha)


Dat asssssssss


Vegetarian style

Idag hade vi en praktisk övning - att laga en vegetariskt rätt! Alla rätterna var sjukt goda, skulle man få sån man ute skulle jag lätt kunna beställa in det någon gång.
Jag gjorde en vegetarisk currygryta med massa goda grönsaker, en kokosgräddsås med koriander och lime, serverade detta med ris.


Våffeldagen

Jag tackar ju inte nej till nygräddade våfflor med "lättgrädde", blåbär och banan. Hihi.


Nike pro

T-shirt 99kr, shorts 249kr. Från Staduim.


Sun-day

I drygt en timme låg jag ute på solstolen och solade. Dock med lite mer kläder än vad jag brukar ha på somrarna.. Dunjacka, Uggs och filt. Haha :( men det var mysigt och varmt ändå! Och katten låg bredvid mig hela tiden också.
Nu är jag precis nyduschad, var på gymmet med pappa för en gångs skull!


Earth Hour!!

SLÄCK ALLA LAMPOR!!


Tr3 apor

Farbror Bosse kom hit med en påskpresent/tidig födelsedagspresent idag! Jag fick en box med tr3 apor och Kasper fick en Captain Morgan hehe. Tackarrrr!!
Jag och pappa tog ett varsitt glas nyss, det var ju gott!


Jag har ett gigantiskt kattöra i fejset

Ska sluta lata mig i sängen och slå om till gym-mode. Tagga tagga taggaaaa!


Mysfredag

Precis poppat lite popcorn och nu tänkte jag kolla på Vänner. Bara en säsong kvar nu!! Sen ska leva ett normalt liv igen, haha...


1 vecka kvar.

Lyssnar på dessa underbara brudar medan jag ligger i sängen och bara är. Så himla himla skönt med helg.
1 vecka tills jag är 20. 20!?!?


Kvart i åtta hos mig

Har detta precis åkt ner i min mage (gottgottgott) och Halv åtta hos mig är på tvn. Kung!


Chokladbrownie

Syndade lite idag... Men ibland får man! Det var en som hade serveringsövning och skulle servera 3-rätters (så som jag gjorde i tisdags). Denna gudomliga chokladbrownie var till efterrätt. MEN vilken tur att jag precis kom hem från gymmet då! Körde stenhård med mage, ben och rumpa. Ajaj...


Vegetariskt

Nästa vecka ska vi laga vegetariskt i skolan. Så idag efter plugget gick jag till Willys och handlade på mig lite vegmat! Till middag blev det pasta med en tomatsås med quorn, kidneybönor, linser, gul lök och kryddor.


Two passions

Mat och mode, dags att läsa lite!


Juste

Det snöar. Det är den 19e mars och det snöar utav bara satan, PUNKT.


Servering

Idag hade jag serveringsövning. Jag skulle alltså servera 3 pers från skolan 3-rätters meny med olika tillbehör osv. Servera korrekt från rätt sida, servera i en viss ordning osv - mycket att hålla koll på! Men det gick rätt såbra tyckte jag ändå :-)


Musiktips!

One Republic - If I lose myself


Fail

Igår* ska det ju stå!


Turkiet

Pappa åkte till Turkiet imorgon. Ensam, på "träningsresa" eller vad man ska kalla det. Inte alls avundsjuk...
Han mejlade dessa bilder idag:


Nr. 149 "FLIRTY FUCHSIA"

Jättefint hallonrosa matt läppstift från IsaDora! Kommer bli jättefint i sommar till brun skimrande hy, åååh. Ca 119:-
(Askassa bilder, testa att googla)


"Du gör mig galen"

18.15 idag var jag och mamma på bio, vi såg "du gör mig galen", eller som den heter på engelska "silver linings playbook" (?). Hade inga förväntningar då jag inte hade sett på trailern osv, men den var helt okej! Den var fin och bra.


Pastell

Nu när jag är i servisen får jag ha nagellack, ringar och örhängen. Så då måste man ju passa på! Målade på detta idag, älskar pastellfärger och denna ljus lila-rosa blev bra! Fick med den i någon tidning för jättelängesen, får se hur länge det håller...


Moooorning!


It's friday, friday

Första veckan i servisen är avklarad, gick ju hur bra som helst! Bara one more to go nu då. Mayra hade slutprov idag med riktig mat, vin osv. Det blev lite över till mig och mayra som vi fick ta till lunch, klagar inte :))) hjortfile, portvinsås, potatistimbal och rödvin.


Take you to every party, 'cause I remember how much you love to dance


Bleh

Att pappa sticker till Turkiet på lördag känns såhär kul typ:


Camera + the sun

Idag efter plugget var det så fint väder (vilket det varit hela dagen ifs) så jag knöt på mig gympadojjorna och hämtade kameraväskan. En timme runt sjön med solen i ansiktet, musik i öronen och kameran runt halsen! Det var sjukt längesedan, kommer knappt ihåg när jag fotade senast... Skäms!


Tuesday in March

Slutade lite sent från skolan idag och kände inte riktig för att gå ner till gymmet. Så bytte om och la mig på golvet och gjorde lite mag och rump-övningar från Ab workout och Ända workout (fråga mig inte varför dom skriver på svengelska haha). Det kändes skönt!


That's what I'm looking for

Äntligen är jag tillbaka på gymmet igen!! Har saknat så, min bejb. Senast jag var där var i torsdags förrförra veckan (!), innan kryssningen. Sen har jag varit hängig osv förra veckan, men det hjälpte att vila upp sig för nu är jag pigg igen! Nuuuu kör vi!! / mellostajl.


I hope he buys you flowers, I hope he holds your hand.


Sickness

The botten is nådd känns det som idag. Nerkrupen i sängen med frukost och lyssnar på Michaelas och Dashas blogpods, så bra!


Svart och vit katt


Skithosta


Kanapéer/smörgåstillverkning


KRYSSNING

Tog som vanligt inte många bilder alls, utan det var mest Mayra som tog bilder tror jag. Men här kommer iallafall mina bilder från en asrolig kryssning (jag var alltså där med några ifrån skolan jag är på + några till)! TACK ALLA!

 

Medina

Hej!! Har varit fett upptagen och inte haft tillgång till internet (och varit lat hehe) på ett tag. I fredags åkte jag och Mayra till Madde i Borlänge. På kvällen åt vi tacos och kollade på fotboll hos Italy. Sen in till stan för att kolla på Medina, som spelade bara 30 min typ... Så ovärt tyvärr.


RSS 2.0