Äntligen

Nu har nästan tittat klart på alla mina filmer. Laddade ner Sommaren med Göran och Julie & Julia igår också. Så dom har jag kikat på idag. Ska snart sätta på New Moon också tror jag, hihi, jag älskar lov och filmer!

Och ÄNTLIGEN finns bidragen från årets Melodifestival ute! Iiih jag har längtat så efter att få lyssna på dom! Här har ni mina favoriter (detta får bli dagens låtar)





(Åååh jag tror jag har en crush på Salem Al Fakir...<3)

lördag

Blev inte så mycket blogging igår som ni märkte, inte imorse heller kom jag på.
Men igår så var jag nere och kikade på teve med familjen och åt godis + glass. Och det tränade jag och mamma bort idag när vi gympade klockan elva. Och när jag kom hem så hade mina filmer laddat klart, så nu har jag sett Bröllopsfotografen! Ganska annorlunda men bra faktiskt, fina bilder och miljöer i den :)
Och ikväll eller när jag orkar så ska jag titta på New Moon och Prinsessa.

Och nu är det bestämt! På torsdag klockan 12.50 går min buss mot Stockholm, och är där ca 16.05. Så ni som har mitt nummer får jättejättejättegärna smsa mig och roa mig!

Maten igår blev jättelyckad! Alla tyckte det var supergott :)  lycka! Ikväll blir det reeeker (räkor) som jag älskar sååå mycket! Vi hörs väl efter Melodifestivalen eller när jag har något att skriva.


Foto: Jag. Om mindre än en månad är jag i THAILAND!!

SPORTLOV!

Skoldagen idag var helt sjukt onödig. Jag åkte ju dit för att se klart på filmen sedan skriva uppsatsen. Men när filmen var klar så säger han att man ska skriva uppsatsen hemma! Åhh, då kunde jag ju stannat hemma idag eftersom jag fortfarande inte förstår ett piss av filmen... Skit också.

När jag kom hem så började mamma tjata om stockholmsresan. Eftersom min bror inte tycker att det är så roligt att shoppa och kolla runt så skulle jag åka tåg själv... Och det vill jag INTE! Speciellt inte när alla tåg blir inställda hela tiden... Så nu kanske jag ska åka buss istället, får ha med mig pappas laptop med massa filmer + massa fika och tidningar. Kanske inte blir så tokigt ändå. Men ja, vi får se hur jag gör..
Jag och mamma åkte till Hemköp och köpte med oss mitt godis som jag äntligen fått :) så nu är jag lite gladare.
Sedan är det jag som står för middagen ikväll :) even better! Hade tänkt göra kyckling med klyftpotatis tillsammans med morotsstavar som också ska vara i ugnen. Så lite tzatziki på det, vad tycks? ;)


Jag om några år kanske?


fredag

Nu sitter jag påklädd och klar, väntar på att få gå ner till bussen som tar oss till skolan för att äta grööööt!
Hade ju helt glömt bort att vi skulle äta i skolan, så jag har redan tagit en ostmacka och ett glas mjölk (a) Men gröten går nog ner ändå hoppas vi.

Imorse klockan halv åtta nånting vaknade jag av att katten bet i mina tår. Åh jag blev så rädd och så sur på honom så att jag slängde ut honom genom dörren! Hoppas inte att han gör om det alltså.. för då jääävlar..... :) hihi
Kunde som tur var somna om igen till nio då jag satte på teven i en halvtimme innan jag stack ner och åt frukosten.

Och snön bara fortsätter att vräka ner... Jag längtar till den 1:a mars då alla ska hälla varmvatten på snön! Men då kanske vi blir nästa Atlantis? Oops... Det ska iallafall inte vara lika kallt som det har varit de senaste dagarna - TACK! Men snöa ska det göra även imorgon, fullt med stora snöflingor var det på teven, hm.. Efter skolan ska jag nog köpa med mig en godispåse som jag kan trösta mig på, blev så sjukt sugen just nu.

Vi hörs efter skolan!


100225

Åååh, imorgon har vi sovmorgon till 11.40 :) :) :)
Men vi ska till skolan lite tidigare och äta lunch(Frukost för oss då), eftersom det blir grööööt <3  namnam! Det enda ätbara där nästan...

Sedan ska vi titta på den där jävla skitfilmen i nån timme, sedan skriva en uppsats om den.. Men sedan är det slut och det är looooov!
Mamma berättade nyss att vi skulle åka till Stockholm den 4 till 6 mars bara för att mysa till det lite. Inte mig emot!

17.30 är det dags för friskis och träna lite, så nu ska jag väl dega mig riktigt rejääält :)


Foto: ? Snygga Tom Welling ...


Bim <3 Shopping

Efter skolan så skulle jag köpa ett svart nagellack eftersom mitt hade torkat helt igår... Blev lite sur då. Elin skulle också på stan så jag följde med henne, sedan köpte vi nagellack... och ett par skor (till Thailand) och en klocka. Men det var behövligt! :)    I promise, hehe.

Juste, imorse så hände världens pinsammaste grej... Jag stod och väntade på bussen och hade mina superhala uggs på mig. Och vad gör jag då? Jo jag trillar pladask på rumpan hahahahaha! Som tur var så stod det bara två personer vid busshållplatsen och log mot mig, hahaha... Jag kände mig sååå dum!

Detta fick jag med mig hem iallafall:


Gladiatorsandaler från Deichmann


Klocka från Ur&Penn, Nagellack från Lindex.

Dagens/Helgens videor




Shoes

Sprejade nyss mina nyinköpta skor från H&M. Vill ha ett par vita sommarskor till Thailand och till sommaren, love <3



Dagens Låt: Goo Goo Dolls - Slide (spotify har bättre)
 (höj ljudet!)

Nu ska jag måla mina naglar svarta så jag slipper se skiten... Hihi :)

H&M

Kom nyss hem från ridningen där vi hade hoppning på schemat idag. Hoppade inte så mycket som vi brukar göra, vi red mest runt i trav och galopp. Hoppade en bana två gånger, sen var det slut. Wellwell, var inte så hoppinriktad idag faktiskt..

Nu ska jag lägga mig i sängen med min nya H&M-katalog som jag fick hem idag! I kylskåpet låg det en kexchoklad som ropade på mig också... Hihi, hejdå!

hemma

kom nyss hem från en helt onödig dag i plugget... äh, orkar inte berätta varför :)

nu sitter jag här och mumsar i mig sushi som jag nyss köpte av Ica, haha tack Ica! :D 

see ya!


Foto: Jag. Vad jag äter just nu <3   mums!

hemma igen from tha laaan

Har väl varit hemma i 45 minuter nu, men datorjäkeln ville inte fungera först... men nu fungerar den :)  tack bror!

Här har ni kvällen/natten/dagen(?) i bilder:


(SJUKT SUGEN PÅ PIZZA FORTFARANDE!)

(Sandra the outsider satt på golvet, haha!)

Söta Elin före klippning!

Söta Elin efter klippningen som jag gjorde med en kökssax haha!

LAN!

Vi har det asbra på lanet ;) 
Jag och Elin är sjukt pigga, medan Sabina och Sandra vill soooovaaa.. Tråkmånsar... Det är ju nu jag/man är som piggast :):)

Har nyss klippt lugg på Elin också! Så jävla snyggt blev alltså, nej jag skojar inte? Ni får se bild imöro eller nåt!

PUSSSSS!

...

Har egentligen ingen skrivlust alls eftersom jag är så extremt nere nu...
Men jag ville bara säga att jag äntligen är klar med min bokrecension om boken Eragon. Yay...

I wish I just could say good night...

SO FUCKING PISSED OFF RIGHT NOW!

¤#%&))=)/(&%¤%%(&()/=)=FAAAANHELVETESJÄVLAKUKRUMPIDIOTJÄVLAAAR!!

Dagens Låt

Dagens låt kommer här som är önskad av Sandra!

Tokio Hotel - Attention



Today is the day! Idag är det LL = lördagslan med mina flickor! :)    Längtar så hiiimla mycket till klockan fyra!
Men innan jag ska dit så måste jag skriva min bokrecension...(Nej vem orkar göra det på en fredagkväll liksom? :O) Bäst att börja på en gång, hare bra!

100% lucky!

Fick precis reda på att jag är 100% lucky enligt facebook idag! Det var väl roligt att veta :) Fast jag hade hellre tagit den imorgon faktiskt.. Idag vet jag inte riktigt om jag behöver den? Kanske till bokrecensionen i så fall. Kanske lika bra att börja på en gång? Hm... nja vi tar det lite senare ;) hihi

När skolan var slut så gick vi ner till våran mentor Glen och hämtade kamera, batterier och massa band tills imorgon. Vet inte riktigt vad det är vi ska filma men det blir nog superkul! Haha!

Idag vet jag inte riktgit vilken som ska vara dagens låt.. Ni kan väl välja? Så länkar jag alla låtar jag fått in (shit va många låtar det kommer bli!!!!! Not..) men ändå, säg vilken låt ni tycker är bra så sätter jag in den i bloggisen :)

Ha en bra fredagskväll!


SJUKT SNYGGA JAG PÅ BILDEN !!!!!!  SHO BREEEEE!

Almes

Nu har jag legat i sängen i några timmar och kollat på massa dryga program + tantprogrammet Förkväll som jag faktiskt tycker är ganska intressant (:O)! Bara jag som tycker det? Eller...?

Köpte med mig semlor påvägen hem från ICA. Orkade egentligen inte alls gå in dit och köpa, men hade fått en hundring av mamma imorse just till att köpa semlor, så vad gör man inte? Jag såg nog lite fet ut när lilla jag stod där med tvåpack med semlor. Det var en jättegullig gubbe i kön som sa " Åh, fest ikväll?" Hahaha! Och han pratade och pratade medan jag stod där och mm:ade... Tillslut började han prata med henne bakom sig, haha tack!

Mami håller på att fixa mat som jag hoppas blir klar snart eftersom jag inte ätit på ca 6-7 timmar... KURRRR!



Foto: Jag förra årets fettisdag


Sjukis

Gick hem tidigare från skolan idag eftersom den jävla mensen inte verkar ge med sig.

Har nu legat och lyssnat på mina otroligt duktiga klasskompisar som sänt radio nyss ;)   Så duktiga så!
Skitbra livespelning av Shilovatt också! :)

Kom nyss på att det är fredag imorgon. Vilket betyder att det bara är en dag kvar till LÖRDAGSLAAAN! <3

C U!


Dagens Låt

High on life (When the drugs don't work) - Henok Achido


Lill-lördag!

Sitter här och tuggar på min älskling - Marabou Schweizer nöt! <3
Har tyvärr blivit väldigt sötsugen dom senaste dagarna.. Men eftersom jag går ner och hem från bussen varje dag så tycker jag att jag är värd lite gott sådär ibland :) hihi

Idag lärde mig min kära vän Sandra hur man länkar. Så nu kan jag länka :D wihooo, tack till Sandra !

I skolan peppar vi för lördag så det är inte sant! Det är typ det enda som finns i min hjärna just nu. Ska nog skriva min bokrecension nu så att jag slipper göra den i helgen när jag inte alls kommer ha lust känner jag på mig.

Pussen!

The Godfather

Jag läste runt lite i Tyra Sjöstedts blogg igår och hittade där hon hade hittade maskar (*spyyyyyr*) i hennes Start. Och vad åt inte jag till frukost imorse då? Jo Start... Jag åt vääldigt fort, 4 sekunder tror jag det tog innan jag var färdig. Kunde verkligen inte äta långsamt och njuta... BLÄ!

På engelskan (första lektionen) så ska vi antagligen se på The Godfather.. Alltså vad är det för kass och sjukt tråkig film egentligen? Dom pratar engelska med italiensk brytning eftersom alla är i Italien, men varför pratar inte alla bara Italienska? Det finns textad version på film liksom? Gaah... vill inte se två timmars crap :(

Nu ska jag gå och sminka mig och gå till bussen och ge mamma sin ostmacka som hon glömde här hemma nyss, haha.
Have a nice day!

PHOTOSHOP FUNKAR IGEN!



Foto: Jag. Försenade bilder på mina dåvarande nya nagellack!

La Zona

Kom hem för en timme sedan ungefär. Filmen kändes bara väääldigt lång eftersom den inte var speciellt bra. Fattade kanske 20-30% av filmen? Hihi, känns inte riktigt bra.. (känns inte riktigt bra alls faktiskt, :D) La Zona hette den iallafall, om ni har sett den förrut eller bara undrade :) Betyder namnet någonting på spanska eller nåt sånt? Läste ju franska i högstadiet så I have no idea!

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli nio - Housedaxxx!
Vill ha en semla nu också :(  men mamma kommer hem sent och har antagligen inte köpt med någon hem... buhu.. Är egentligen inte alls sugen, men come on, det är ju fettisdagen idag ftw!
Sovmorgon till 10.05 imorgon också, mmmmm... <3

Ojskipojski

Ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår. Men jag var först på stan till fyra, hem och byta om till ridningen, fick skjuts vid halv fem (tar ca 10 min att gå hem), var där tills sju, kom hem halv åtta, gjorde mat och tittade på teve, upp och duscha och byta om, lägga sig i sängen och titta på 2 & ½ men , snark.

Köpte iallafall detta på stan igår:


Väska ifrån H&M som jag är helt kär i! Både lång och kort axelrem - good!


Stort och somrigt linne (köpte ett likadant i helsvart också) till Thailand ! Från Gina Tricot
Jeansskjortan jag ville ha fanns inte i min storlek, förbaskat också!


Ikväll är det filmkväll med klassen. Eftersom vi skulle haft det för många tisdagar sedan så ska våran mentor Glen bjuda oss på gratis godis då! :D   Gratis är gott!
Och på lördag ska vi (Elin, Sandra och jag) lana hos Sabinus! Kika på melodifestivalen, äta massor (massor!) av gott och bara mysa och flumma! Ge mig lördag? <3


Here comes the sun

Alltså nu stuntar jag i om jag får pigmentfläckar eller inte! Solen skiner in igenom mitt fönster, och att dra ner persiennerna då känns ju bara löjligt. Så nu tänkte jag sticka ut huvudet genom fönstret och få solen i ansiktet - skönt!
Synd bara att min granne håller på att skotta (har mitt fönster mot deras hus, kanske 5 meter emellan.) men det får han stå ut med.
Hoppas ni också är ute i detta fina vädret också!

Nu när det börjar kännas som vårkänslor så blir jag så shoppingsugen på massa nya vår och sommarplagg! Har kikat runt på hms och gina tricots hemsida, samt massa bloggar som visar olika outfits som man får massa insperation imorgon. Imorgon efter skolan blir det nog ännu en shoppingrunda ;)   Ska kolla på ljus jeansskorta GT, och två/ett stora linnen man kan ha ovanför bikinin (i Thailand).

Här har ni dagens (kärleks) låt:
Wherever you will go - The Calling

Valentines Day

Japp idag är det alla hjärtans dag. Dom flesta ska väl mysa med sina flick/pojkvänner idag och ha det trevligt. Men eftersom jag inte har någon in my life (;) ) så får det bli familjemys istället! Inte mig emot.
Ha en mysig dag allesammans!


Foto: Jag

Einstein the parrot

Alla har väl hört talas om eller sett Einstein the parrot? Här kommer en annan kul video med honom!

Indiska

Pappa och brorsan skulle till stan och då tvingade dom med mig. Jag gick ju ute i solen då, så får jag några fula pigmentfläckar i ansiktet då jäklar ska dom få!
Pappa skulle in på Clas Ohlsson, vi följde med honom. Efter det gick pappa hem och jag och kasper gick själva på stan, inte tillsammans, så jag vet inte om han också gick hem på en gång.
Jag kollade nästan i alla affärer och hittade ingenting jag blev sugen på. Så jag gick in på Indiska och hittade först ett par velourtights. Jag vill så gärna ha sammetstights, men dom verkar ha försvunnit ur jordens yta så detta var ett liknande par tights. Hittade också en söt topp som egentligen är en kjol, men jag använder den till ett linne/klänning utan armar. Kommer bli fin till Thailand!


Velourtights, Indiska


Kjol/Linne/Klänning, Indiska

Lördagstrött

Idag är man/jag lördagstrött som vanligt. Man chillar vid datorn, lyssnar på partymusik och provar lite kläder - just vad jag gör just nu.

Jag vill gå ut på en promenad ute i solen, men jag får inte eftersom jag äter tabletter (nej det är inte droger, hoppas jag...). Då får man inte vara ute i solen eller sola sig överhuvudtaget, då kan man gå pigmentfläckar - hur snyggt är det på en skala liksom? Hmm.. 0 va?
Så innan vi åker till Thailand måste jag göra ett uppehåll så jag inte ser ut som en dalmatin eller en häst som är skäck (hästen är vit med bruna fläckar eller brun med vita fläckar tex).

Tänkte ge er tre dagens låtar idag eftersom jag glömt att lägga ut på ett tag:

Ke$ha - Take it off


Kelly Clarkson - Breakaway (klassiker)


Miley Cyrus - 7 things (klassiker + den enda som hade video)


Tekniker...

Idag när jag kom hem och skulle öpnna ytterdörren så småsjöng jag lite (som vanligt, haha) och när jag öppnar så möts jag av två killar i 30-års åldern som tittar nyfiket på mig. Haha jag blev tyst ganska snabbt och kastade av mig halsduk, skor och jacka och sprang upp på mitt rum...
Tänkte gå in på internet då, men nej det funkade såklart inte. Så jag fick titta på Ghost Whisperer och That 70s show i ca två timmar innan dom stack och jag fick gå ner å äta lite mellis. Höll på att svälta ihjäl eftersom jag åt typ 2 skedar soppa i skolan idag.. Soppa är inte min grej. Bläeu..

Nu sitter jag och tittar på Let's Dance. Finns det något annat att titta på? Är ju inte direkt världens bästa program, haha, men jag tittar ändå (a). Äter lite brända micropopcorn och dricker vatten (åt en chokladkaka innan så nu blir det "nyttigt").
Imorgon kommer mammas kompis med familj hit till Falun. Dom har åkt ända från Göteborg (då vet dom hur vi känner oss varje sommar..) Så då måste man ju vara lite social, och dom har med sig två små (skit)ungar också :)
JIPPIEEE!! Får försöka koncentera mig på Melodifestivalen och inte låta dom dra för mycket i katten så han inte får en meter långa ben eller nåt?

Det var riktigt skönt att slänga sig i skumgummibassängen idag iallafall! Höll nästan på att somna haha,   pussisar!


Foto + redigering: Jag

Specialhallen!

Dagen idag börjar med idrott i det vi kallar specialhallen. Hoppa i skumgummibassänger, hänga i ringar, stå på händer, hoppa studsmatta och mycket mycket mer! Verkligen skitroligt!
Lite jobbigt bara när Willi (tränare) ger oss dom mest jobbigaste övningarna till uppvärmningar som man typ dör efter... Måste träna upp min kondition.

Nu ska jag sminka mig och fixa frukost. Vi ses i skumgummibassängen, yo?

Nytt


Lack/Skinnleggins från JC & t-shirt från Gina Tricot (hästnörd som jag är)


Orangerött nagellack från H&M.


Tog ett par coola bilder på alla mina nagellack, men då ska ju photoshopfanskapet cpa sig också! Åhh blir skitsur! Därför är bilderna oredigerade. Det står att det virtuella minnet är slut, och jag kan inte beskära hur jag vill längre, bara till en viss bredd som det inte alls var förut... HJÄLP MIG!?

11 februari 2010, torsdag

Har precis målat naglarna i mitt nya nagellack som jag köpte idag! Köpte även lite till, jag visar bild sen, är så nedrans trött nu. Ska ner och ta lite mellis alldeles strax.

Idag i skolan kom vi på en riktigt rolig lek/grej (?)! En ska rita ett streck eller nåt på ett papper, sedan ska en annan person rita på den så att det blir nånting. Det var helt sjukt roligt haha! Tog kort med mobilen, men mitt bluetoothusb är borta på semester tror jag... Attans.

Juste, jag kollade ju aldrig på Andra Avenyn igår. Vet vad jag ska göra om ca 5 minuter...

Puss!

Play

Pappa gjorde precis lite popcorn åt mig, och nu sitter jag och tittar på Blåsningen på tv3play! Hahaha säger jag bara. Åh önskar jag hade tv3 på teven istället för att sitta som ett fån på datorn, men det får väl duga det med. Ska nog titta på Andra Avenyn på datorn också, eller på teven - kan inte välja? Hm...

BIM <3 PLAYKANALER!




10-02-10

Dagen började med hörförståelse prov på engelskan, vem fick inte nästan alla rätt (ett fel!!) då? Det skulle vara jag det ;)     Men det var ju Engelska A så det var inte det svåraste om man säger så.. Inte heller om det står fel i facit så man får säga själv vilka som var rätt (dom som man själv hade skrivit såklart), haha.

Sedan har vi ju långlunch på onsdagar. Idag hade vi från 11.45-13.30, så stack vi ner till American Take Away och käkade lunch! Det var väldigt mysigt, tills alla blev så mätta och ville spy haha. Tänker aldrig mer äta pizza..(okej lögn men ni fattar vad jag menar?). Juste, både jag och Sandra satt i halsen nästan samtidigt för vi skrattade och åt samtidigt - maten åker ner i luftstrupen istället för matstrupen. Haha så vi skrattade en stund där inne kan man säga.

Sedan skulle vi till SR Dalarna och kika runt lite. Vi tittade på en helt fejk-film, haha dom var inga bra skådespelare där inte - HAHA säger jag bara!
Efter det gick vi ca 45 minuter på stan och kollade. Jag och Sandra hittade ett par vita supersöta sommarskor på Din Sko som jag nog ska köpa när det blir lite vårigare väder.
Hittade också en jättemysig pälsjacka på JC som jag har tittat lite på innan. Men när jag tittade på den första gången så hade dom bara XS och XXS, men nu hade dom fått in en M! Lite kort tycker jag, men jag är ju van vid min långa dunjacka som går över rumpan. Det var halva priset på den också - 299!
Såhär såg den ut:


Foto: Jag. Kom på att om jag inte vill ha den så kan jag göra den till en snygg pälsväst.


Fotografisk bild

Studion: (Nej vi orkar inte vara seriösa!)

 






Vinter/Ute




Foton: Jag


10209

Dagen började med sovmorgon eftersom vi inte hade någon matte idag. Men pappa och jag skulle till vårdcentralen vid 9.45, eftersom det tar typ 10 minuter dit så fick jag ännu längre sovmorgon - skönt! :)

Mina polare hade gått till donken för att käka, så pappa släppte av mig där. Jag var inte alls hungrig när vi kom dit, men sen vid tvåtiden så höll jag på att dö av hunger! Ångrade mig verkligen att jag inte åt då. Men vi ska äta på American Take Away imorn (vi är nyttiga :D) så jag spar mig vetja.

På MPRen skulle vi fotografera. Men som vanligt så babblar Martin (läraren) på som en jäkla kvarn som har druckit för många Red Bull... + att han fick lov att prata på engelska för det var någon tjej från Skottland som var där av någon anledning?
När vi tillslut fick gå så gick jag och Kendra ut i snöovädret och tog kort på dom 1,5m istapparna som hänger från skolans tak. Sen gick vi till studion och tog lite fler kort. Blev väl inte några jättebra bilder men jag kan ladda upp lite senare om dom får godkänt..

Ikväll ska jag göra mat. Jag blev så sugen när Sandra skulle göra köttfärspaj igårkväll, så det tänkte jag göra ikväll :9 (slickar sig om munnen) göttans!


Dagens Låt : Socker - Kent

Kladdkaksmuffins

När jag kom hem så började jag direkt med att baka till min ridgrupp. Hade ingen aning om vad jag skulle göra först, så jag bläddrade runt i "7 sortes kakor" och hittade ett recept på kladdkaksmuffins som lät bra. Vi hade alla ingdredienserna hemma utom ett ägg som fattades. Jag trodde allt skulle bli fel då, men jag hällde i lite mjölk och vips - dom blev hur kalasgoda som helst!

Försök att inte dregla ner ditt tangentbort nu, okej? ;)





Foton: Jag


Dagens låt: Your love is my drug - Ke$ha

100207

Det blev en lång promenad runt Kålgårn och en hel del bilder (dom i förra inlägget). Sedan har jag inte gjort nånting alls faktiskt. Vid 17 så tittade jag på Värlscuphoppningen i Frankrike, Malin Baryard rev för många så hon gav upp tyvärr..

Nu ska jag titta på How I Met Your Mother (på teven faktiskt!) och på något annat säkert. Kommer nog somna ganska tidigt ikväll, är redan trött nu. Brorsan har en kompis här och dom har bestämt sig för att kolla på Super Bowl som är från halv tolv/ett till halv fem - good luck!

Good night!

Tema vinter (+ lite porträtt och händer)
















Foton: Jag

Bonjour!

Idag tänkte jag fota lite till MPR:en om jag hittar på något. Tänkte mest satsa på händer och kanske vinter idag. Porträtt har jag inte så många frivilliga modeller till tyvärr, haha.

Imorgon ska jag nog kolla runt lite på stan efter ett par lackleggins eller liknande. Blev så sugen när jag såg Fannystaafs nya. Måste baka tårta imorgon också till min ridgrupp. Jag trillade ju av när vi hoppade senast, och då måste man baka till dagen vi har teori - vilket är imorgon. Hmm undrar vad jag ska göra, förslag?



Foto: Jag. Ge mig sommar och hallon!

Shall we dance?

På tv4 nu!




P.S. Salem Al Fakir var bäst!


Ke$ha Parody


Photoshop

Här är några av de bilder jag har fixat och trixat med i Photoshop.

Adriana Lima

  
Före                                       Efter


Hayden Panettiere

  
Före                                           Efter


Kristin Kreuk

  
Före                                 Efter


Fixade en jättefin bild på Agnes Carlsson också men den verkar inte funka. Nu ska jag fortsätta!








Aquaroom

Idag klockan tio gick jag och mamma till aquaroom. Jag gjorde en 60 minuters porrengöring. Mamma tyckte jag behövde det, och jag med då såklart. Det var väldigt skönt med alla masker och krämer, men när hon "klämde ut allt" så var det inte lika skönt längre. Men det blev såklart mycket bättre! Min hud är inflamerad sa hon, det är därför jag är så röd. Så mamma (och kanske jag) ska iväg till vårdcentralen nån dag och köpa penicillin mot det. Hoppas det blir bra!
Hon nämnde också att man måste vaccinera sig innan man ska åka till Thailand. Ååååh, jag som är så himla spruträdd! Visst, jag hade några i ansiktet idag men det var inte alls lika farligt. Men vad gör man inte för att slippa få massa sjukdomar?

När vi var klara där så sminkade hon mig med I.D bareMinerals. Åhhh vilket härligt smink alltså! Tror jag ska köpa det när jag har pengar, och när mitt andra har tagit slut.. Vilket kommer take a while. Hmm...

Detta fick jag med hem från Aquaroom:


Cleansing gel, Decleor paris


2 st minipluttdagcremer, Decleor paris. (ca 5 cm höga, pyttesmå verkligen!)

Dagens låt: Neytiri lullaby - The Soundtrack Masters (spotify)

Popcorn

När jag var färdig ur badet så la jag på en ansiktsmask från Neutrogena. La mig i sängen och höll nästan på att somna, såklart. Tvättade av mig masken, gick ner och gjorde popcorn. Och nu ska jag för första gången se på Solsidan. Missade första avsnittet, så nu får vi se om det är något att se. Sedan på utröstningen av Let's Dance.
Oooh nu såg jag att Shall we dance är på lördag 21.30. Den som är så mysig! Den måste jag se imorn. Får väl se på reprisen av Melodifestivalen eller nåt på söndag då.

popcorn






Bathtub

Nu har jag ägnat hela eftermiddagen med att göra något olagligt. Jag har tagit bilder på kändisar från internet och gjort om dom till Photoshop. Oooops! Men det är ju så fruktansvärt kul! Kan visa några exemplar någon gång.

Nu tänkte jag ta ett till bubbelbad med min kära mobil som är fullproppad med bra låtar även fast jag inte har bytt låtar på ett väldigt bra tag. Måste se till att göra det snart.
Sen efter det ska jag äta lite popcorn hade jag tänkt, om jag orkar vill säga. Är inte så mycket bra på teve idag tycker jag, Let's dance är jag inte så intresserad av - än. Bara finalerna som är roliga.

Hörs efter badet (om jag inte drunkat)!



helg!

Simmade som sagt idag då. Men eftersom vi var klara med allt så simmade vi runt och lekte med flytsakerna bara.
På engelskan tittade vi inte på film...! Och jag som var sååå himla filmsugen. Vi hade ett skrivtest istället, exakt likadant som vi hade de första dagarna i skolan. Man fick rätta det själv också, hehehehe...
Sedan matematik där vi först var jättebusiga sedan blev alla så trötta på varandra så alla jobbat självständigt typ, haha. Hann göra 5 tal iallafall!

Sen när vi väntade på bussen gjorde vi dagens: lekte idol. Sandra var Bagge, Elin var Laila, Sabina var Andreas..Carlsson och jag var hon som sjöng. Synd bara att videon försvann på mobilen, men jag kom till Globen iallfall! :D      Vi hade tänkt spela in en "riktig" sådan video när vi har lankväll nån gång. Tur man går på Media som lånar ut kameror och shit till en!

Dagens låt: Fifteen - Taylor Swift


100205

Katten har ockuperat min stol, så jag får stå. Eller nej nu stack han, hehe skönt :) .
Idag står det simning på schemat. Ååååh det är så kul! :D  Skulle vilja bli en sjöjungfru i mitt andra liv, japp så får det bli.
Sitter färdigfixatmed håret i en knut. Det var meningen att jag skulle ta en dusch efter badet, men helt sjukt vad trött jag blev! Orkade gå till sängen (3 meter) och däckade där typ i en kvart. Klädde på mig pyamasen och somnade bums. Men eftersom vi ska bada idag så ser väl håret inte lika lortigt ut hoppas jag, får väl gömma det under en mössa om det börjar växa nånting ur det.
Men nu ska jag strax gå till bussen. Måste fixa en vattenflaska också, hare bra!


Foto: Jag. Detta är delfinen som ska äta Sabina till middag ikväll.

Djursjukhuset

När mamma kom hem så ringde hon till hennes två körkompisar som är veterinärer. Den ena svarade att det kunde vara något urinvägsproblem och att det var bäst att vi kollade det.
Djursjukhuset stängde nånting klockan 17.00. Vi var där 57, hehe. Som tur var så fick vi en tid vid halv sju tiden, så vi åkte hem igen med kattskrället. Vi kom dit vid kvart över och vi hade Zorro i ett koppel så han fick gå runt lite. Han kollade i hundmatshyllorna och sätter sig ner på golvet och ja vad gör han? Jo han bajsar såklart MITT i gången... Haha stackarn. Så då gick jag ut med honom, men då hände ingenting. Var väl för kallt eller nåt.
Vi kommer in i skötrummet där en veterinär tittar på honom, klämmer på honom. Zorro reagerar starkt när hon klämmer på urinblåsan, och bestämmer sig för att söva honom. Och vilken syn alltså! Sakta sakta sakta faller han ihop till en liten hög med öppna ögon eftersom katter inte stänger ögonen. Åh han såg så hjälplös ut min lille bebis <3 .
Dom klämde ut lite till så att dom kunde få ett prov. Så nu sitter vi och väntar på att dom ska ringa, vilket skulle bli antingen ikväll eller imorgon eftermiddag.
Hoppas att det blir bra!

Zorro

När jag kom hem så stod det ett Nikon D90 hus på köksbordet. Eftersom jag har en D60 så funkar ju objektiven så jag trodde pappa hade varit så snäll att köpa det åt mig utan att jag sagt något. Så jag ringde upp honom på en gång. Men den var inte till mig ... Pappa hade fått den av en kompis så pappa skulle ge den till en kille som jobbar med kameror. Shit vad ledsen jag blev faktiskt, haha! Men den var ju så fiiin och vacker. Kunde nästan inte slita blicken ifrån den.

Nu till rubriken - Zorro. Katten har blivit väldigt konstig på sista tiden.. Kissar inomhus (inte gjort på 4 år och han är 5) vilket är väldigt underligt. Och han är allmänt seg, hela han verkar gå i slowmotion. Utom när man kommer nära, då springer han iväg som om jag vore en hund? Ska vänta tills nån av päronen kommer hem så vi kan åka och kolla på honom. Min lilla älskling <3   
Han ligger just nu under min säng och är lite rädd för snickarna som är här idag. Han kissade nyss inomhus så jag skrek och slängde ut honom. Men nu tror jag jag ska mysa lite med honom, puttinutten.


Foto: Jag

100203

Morrn morrn.

Vaknade vid tio i åtta och kunde inte somna om så jag slog på tv4nyheterna och kollade lite. Mamma kom in vid åtta och sa åt mig att diska, så det har jag precis gjort nu. I vår familj gör vi så att den som lagar maten ska diska efteråt.
Idag har vi bara två lektioner, sköönt! Engelska där vi ser på Music and Lyrics och Mediekunskap tror jag det är.

Här är en bild på mina ögon som jag har sminkat helt själv, tyvärr så kom jag inte ihåg hur jag gjorde men det kommer väl fram nåndag. Jag skulle provsminka mig inför balen, men min gode vän Märta sminkade mig till den. Jag kan visa båda två:


Min sminkning


Märtas sminkning

Who do you like the best?

Kycklingpastasallad

Det var jag som lagade maten idag - kycklingpastasallad. Var sugen på lite sallad nu efter McDonken, så det passade perfekt. Också med en klick tzatziki så blev det superb! Nu är jag supermätt iallfall och sitter i min sidenpyamas. Ska strax borsta tänderna och se på HIMYM (mhmmm!).
Imorgon har vi sovmorgon till 10.05! Såhääääär skönt ungefär. Ska försöka blogga innan jag drar till skolan imorn, men jag kanske fastnar i sängen så njaa, vi får la se imöra (var det limska sabina? haha).
Funderar på att börja med dagans outfit men den känns så fånigt att fota mig själv varje dag. Fotar typ ALLT utom mig själv, bra självförtroende? Na, don't think so.

So long!


Barking at the moon

Dagen började med matte som jag inte gjorde ett enda tal på. Jag är klar med kapitlet och läser igenom det inför provet på torsdag. På mediekunskapen så fick vi ett papper som vi skulle läsa igenom - sedan fick vi gå? Den lektionen är 1 h och 30 minuter annars? Fett skönt var det iallafall! :D   Så vi stack till Donken och fikade/åt lunch. Väldigt nyttiga var vi ... not: chicken wrap, mellan milkshake och en halv muffins. Är fortfarande mätt.
På mentorsgruppen så kom ingen av våra lärare? På MPR:en skulle vi sända i radio! Åååh, det var så pinsamt haha men det gick faktiskt bra som tur var. Råkade säga "Ska jag sätta på din mamma?", men inte ut i radion vilket jag är väldigt glad för haha. Jag och Kendra hade gjort en musiktävling där det gällde att kunna låten som vi spelade. André i våran klass vann på 2 poäng, och stackars Emma fick inget poäng. Stackarna som redan hade slutat satt och väntade på oss, haha.

Var på stan efter skolan till Gina Tricot och köpte lite bastoppar:

 
Klickbara


Såg på filmen Bolt i helgen. Jättesöt film <3  Dom har ett par bra låtar som jag tycker ni ska lyssna på:
Barking at the moon - Jenny Lewis
I thought I lost you - John Travolta(Bolt) ft. Miley Cyrus(Penny)

Pardon

Ojojoj... How I Met Your Mother tog hela helgen att ladda ner... (a)  Den funkade iallafall, till skillnad från 2012. Laddade ner Disaster Movie också, haha den var verkligen en disaster!

Sitter nu här mätt och belåten efter brorsans mat. Ridningen gick bra - vi red utan stigbyglar (typ barbacka men vi sadeln var kvar). Det är så mycket lättare att galoppera utan stigbyglar än att trava utan tycker jag. Tur som jag hade fick jag den "bästa" hästen iallfall :) - Lizzabon my darling <3
Juste, ridklubben har fått två nya kattungar som är så söta att man döör! Iiiih!

Idag hade vi prov i mediakommunikation. Gick nog ganska bra tror jag, vi satt ju inte precis långt ifrån varandra - ähum... Sedan simmade vi på idrotten, delfin som jag är så var det så skönt så! Men Sabinus är nog ännu mer fisk. Galningen simmade hela stora lugnetbassängen UNDER VATTNET!!! Jag satt iallafall på den djupaste botten där, hehe lite stolt ;).


Dagens Låt: Here Comes The Sun - The Beatles Tribute Band



Foto: Jag. Usa 08/09



RSS 2.0