Djursjukhuset

När mamma kom hem så ringde hon till hennes två körkompisar som är veterinärer. Den ena svarade att det kunde vara något urinvägsproblem och att det var bäst att vi kollade det.
Djursjukhuset stängde nånting klockan 17.00. Vi var där 57, hehe. Som tur var så fick vi en tid vid halv sju tiden, så vi åkte hem igen med kattskrället. Vi kom dit vid kvart över och vi hade Zorro i ett koppel så han fick gå runt lite. Han kollade i hundmatshyllorna och sätter sig ner på golvet och ja vad gör han? Jo han bajsar såklart MITT i gången... Haha stackarn. Så då gick jag ut med honom, men då hände ingenting. Var väl för kallt eller nåt.
Vi kommer in i skötrummet där en veterinär tittar på honom, klämmer på honom. Zorro reagerar starkt när hon klämmer på urinblåsan, och bestämmer sig för att söva honom. Och vilken syn alltså! Sakta sakta sakta faller han ihop till en liten hög med öppna ögon eftersom katter inte stänger ögonen. Åh han såg så hjälplös ut min lille bebis <3 .
Dom klämde ut lite till så att dom kunde få ett prov. Så nu sitter vi och väntar på att dom ska ringa, vilket skulle bli antingen ikväll eller imorgon eftermiddag.
Hoppas att det blir bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0