Älskar början av låten...!!


Götelaborg 2011


När vi kom till mormor runt 18-19 på måndagkväll så regnade det...

Sötaste

Söta (och sura) lilla Leo

Dom fick tygdalahästar av oss i present!

Otis, pappa Niklas och Leo

Vi var till Klädesholmen en stund



Nomnomnom reeekmacka...

Liseberg!!


Mina pojkvänner bjöd på glass

Lite kö bara... Fast det tog bara 35 miuter när bror&mami åkte.


Vi åkte färja till Bohus-Malmön där mamis kompis bodde och har ett pensionat


Sen åkte vi till Grundsund (?) för att träffa morbror Max och hans tjej och lille Frank (fick ingen bra bild på honom...). Sen åkte vi till Strömstad och åt middag och papi hämtade en bil, tog inga bilder där men det var verkligen jättejättefint! Och sen halv elva började resan hemåt... Hemma 05.00 ungefär, wii!

They don't look back, 'cause what's the point of that?

Igår när jag och mamma åkte hem (bror&papi åkte en annan bil) så hörde vi denna låt på radio, väldigt fin och sorglig faktiskt. Både jag och mamma såg allting framför oss det han sjunger, väldigt fin låt. Lite långtråkig kanske, men om du lyssnar på den och lägger dig i sängen eller soffan bredvid så blir det najs ska du se.


Shopping in Stenugnssund


Rouge från Kicks, i.d bareMinerlas (asasbra märke! ska nog testa deras foundation när jag har råd...) 187:- (jag&mor ska dela så mami betalade)

Mobilväska (äntligen!!), KappAhl 99:-

Linne (ingen bra bild pga av för använt för mycket hehe), Gina Tricot 129:-

30:e juli 2011

Var nere på stan med mami en sväng, köpte lite nödvändiga och tråkiga saker bara. Köpte en bok också faktiskt! Vet inte när jag gjorde det sist... Elsas Mode av Sofi Fahrman. Tänkte läsa den nu dom sista dagarna i solen och av sommarlovet. Inte alls långt kvar nu... Om två dagar är det augusti!! Då är det 16 dagar till min bror blir 17, 22 dagar kvar till skolan börjar och det är sista året där. Shitpomfritt.
Bilder från Götet kommer nån gång, kanske ikväller eller på måndag eftermiddag eftersom att vi kanske ska ut till sommarstugan och kanske sover över där om det är fint väder. Just so you know!


Ser ni fetaste blåmärket till höger eller? (Fick lov att sminka över det lite när jag skulle ner på stan, ser ut som om någon har slagit mig annars...) Fick det på Liseberg när vi körde Radiobilarna, fakking bilbältet som rev och gjorde så ont på min stackars axel...

Borta bra men hemma bäst!

Igår kom vi hem vid fem på morgonen, kvart över fem - halv sex somnade jag. Gick upp tolv och åt frukost halv ett, rekord för mig haha!! Men det var lite häftigt att åka så att man såg hur himlen blev ljusare och ljusare och att få se solen gå upp.

Idag kommer bli en lång dag. Måste packa upp, duscha, ta kort på shoppingen, fixa bilder, visa er bilder, kolla blogga, blogga själv etc etc etc... Håll ut!

Jag lever!

Hejsan alla fans! Ville bara säga att jag lever och att det är lika mysigt som vanligt här, dock är det fullt upp hela dagarna och när man kommer hem så är det bara att kolla facebook, mata fiskarna, kolla alla bloggar och kanske något avsnitt av nån serie - sen blir klockan läggdags på en gång.
Pussochkramochgodnatt!

Dansbandsveckan 2011


Axelbandet/remmen (?) gick ju sönder på min väska, så det var ganska skönt å åke buss så att man slapp bära'n.

Första-kvällen-skål! (och en sur Sofia hehe...)

Fridas söta skylt som var inne på toaletten

Sittin on da tojlett (obligatorisk bilden!)

B & B

Fina flickor i väntan på bussen


Inne at da ÖLTÄLT!!


'Big fat bass' i bilen!

Dagen efter lekte vi lite med tusch+bläckpenna = tattoos

Inte världens snyggaste då men whattevvah

pre-party @ obbar

Sen såg vi Björn (klasskamrat) och hans lillbror, dom hade med sig Bosse (booze+juice)!

Fyverkerier vid Orrskogen!

Idag - Lima Handel, tjohoo!

Pizza


Tågsnacks

När jag kom hem möttes jag av min bebiiiis

Hemma!

Finally I'm home! Har precis kollat alla 2402940 facebookinlägg och statusar, har ju inte facebook i mobilen nu så känner mig som man gjorde förut, när man inte hade facebook i mobilen haha.
Nu ska jag se på 2½ men, packa upp (från en väska till en annan, Götet imöro!), kolla bloggar, tvätta fejjan och äta ostbågar. Kommer bilder senare ikväll eller imorgon bitti, beror på hur trött jag är. Men jag tror att det blir idag, puss på er!

@ Malung/Lima/Torgås

Hejsan! Tänkte skriva ett hejdå-inlägg igår men så blev det icke, blev lite stressad på morgonen och packade klart allting och tittade på PLL osv. Och vips så blev klockan dags att gå till bussen.
Och FML nr 1 så går axelbandet på väskan av efter typ 1 minut, och FML nr 2 så hade jag tagit fel headset till mobilen så jag roade mig med sms, chips och tidningar. Men det gick ganska fort att åka faktiskt, mysig väg!
Nu sitter jag hemma hos Sabina och väntar på att hon ska komma hem från jobbet, hon slutar nu. Dutti tjej som jobbar såååå hårt!! Sen ska vi fräscha till oss lite innan vi drar till tjejerna och sen är det dags för Malung och Dansbandsveckan, wohoo!
Hahahaha skönaste bilden på oss :-)))

Jettegoett!

Kollar på Tinas sommarkök (därav 'jettegoett') medan jag packar lite smått, imorgon 13.47 går bussen från Falun till Borlänge, och sen byter jag buss till den som ska ta mig heeeela vägen till Sabinas place i Malun/Lima/Torgås! Känns inte riiiiktigt lika kul att åka dit utan Sandra, men har man andra planer så har man.

Resan tar 3 timmar och lite till, och jag kan inte ladda över ny musik i mobilen AAAH!! Får köpa med mig massa tidningar och så, böcker kan jag inte läsa på bussar/tåg men tidningar går bra.. hm? Men dom innehåller ju lite bilder och sådär också. Ingen å prata med har jag heller, men ni som inte har nåt för er får jättegärna slänga iväg ett eller två sms! Skulle uppskattas mycket :-). Kommer tillbaka på söndag igen!

She's all laid up in bed with a broken heart

Idag när jag vaknade var det jättefint ute och solen sken så skönt, så jag och mami låg där ute i en timme ungefär. Sen åkte vi ner till The Phonehouse där Fredrik tog min bebis och lämnade in på lagning... 2-3 veckor utan den... Och han hade aldrit varit med om nåt liknande, så jag kanske får en ny bäbis. Haha hur många har haft tre olika iPhone 4 på en och samma sommar, vavavaaaa? Jo - MEEEE!

Sen åkte vi hem och åt lunch, och nu har jag dammsugit nedervåningen och nu ska jag titta på lite avsnitt av Gossip Girl och sen börja packa kanske? Dansbandsveckan here I come! Juste, damn it måste ju ladda ner massa musik eftersom att jag inte kan ha spotify i denna - FML! Och det gick ju inte, FML#2!!! :(


Småsur chey

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Haha nu går det upp och ner, som Sandra sa så är det som på Mysteriet på Greveholm : Nu är det bra! Nu är det dåligt... Nu är det bra!
Vi gick in på The Phonehouse där Fredrik återställde min mobil, och nu har den inte lagt av en gång - KOM IGEN NU DÅ BEJBI!!!! *peppar peppar*

Vi hittade ett par gympadojjor till både mig och bror, ett bar 'mjuka' jeansleggings eftersom att mina har fler hål än ett durkslag nu (tog lite tid innan jag kom på nåt med mycket hål haha). Och sen shoppade vi loss lite på apoteket och grejer.
Och klockan sex ska jag och mamma iväg till Friskis på första gången på huuuur länge som helst känns det som. Måste varit nån gång precis efter skolavslutningen tror jag. Wellwell, here we go again!

You have that smile, that only heaven can make


Snyftsnyft


Aaaah min lilla sötnos började fakka ur igår kväll igen, och under natten har den stängts av och på sig. Bajsbajsbajs. Jag och mami ska åka ner på stan och lämna in den snart tror jag, hur ska jag klara mig liksom!?!? Aaaah why God, why?! :(

I pray to God every day, that you'll keep that smile


Måndag 18:e juli


Nämen hejsan, är du är igen?

Som ni ser så är jag lite gladare denna gång! Vi var nämligen inne på Telia, och då sa Teliapojken att vi var tvunga att lämna in den... Men sen tog han ut simkortet och satte in det igen och nu har den inte stängt av sig en enda gång, hoppashoppashoppas att den inte vill bråka nå mer nu. För att om jag blir tvungen att lämna in den skulle det ta typ 10 arbetsdagar och det känns ju inte helt okej, vill ju ha med den till Dansbandsveckan för att lyssna på music och take some pictures...
Förresten så åkte jag och mamit till Ica Maxi idag, trodde att jag skulle få se min Elin men icke sa nicke... Elin, hade du slutat jobba vid 3-4? :(

Whatta...?


Aaah, hatar att mina ögonbryn blir så olika efter jag sovit haha :( Och lite tufft att jag syns i iPhonen å!

Varför jag är sur/ledsen på min phonie är att när jag vaknade imorse vid sju, var den helt död. Alltså verkligen död, kunde inte klicka på nån knapp (det finns ju bara två men ändå...). Sätter i laddare och då kommer batteriet upp och det är endast en röd liten tunn strimma på batteriet. Men det kan inte vara så, eftersom att igår när jag la mig hade jag 90% batteri... Cp tänkte jag. Men sen när den vaknade till liv så blev det som vanligt när man laddar den, och då hade den mycket riktigt 90% batteri. Men sen börjar den att spöka ännu mer, den stängs av och sätts på, stängs av och sätts på. Och det där ljudet som kommer när den laddas är ju inte det trevligaste att somna till så då sätter jag den på ljudlöst. Nääe då vibrerar den ASHÖGT två gånger istället för det där jäkla ljudet... 
Men nu har jag stängt av den ett tag för att se om den fungerar sen, KOM IGEN NU BEBIS!! Läste om det på internet att det kunde bli så om man jailbraikar den (man installerar nånting som gör att man kan ladda ner alla appar gratis = olagligt) men det har jag då inte gjort. Har inte gjort nånting alls för att den skulle kunna bli knäpp. Menmen, antagligen måste jag gjort nånting med den.
Någon som har nåt tips på hur den ska fungera riktigt eller varför den kunnat bli så som den är?

Lights


Pretty little liars, igen...

Hejhej hallå dagboken (bloggen). Idag är jag väldigt trött, både på vädret och är bara trött. Så jag sitter inne i min pyamas och kollar på PLL, what a life huh?
Nejdå, men jag ska nog ut och göra nånting snart. Ska bara se klart på de avsnitten som finns ute först!



I wanna go, all the way. Takin' out my freak tonight


Harry Potter and the deathly hallows part 2

Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, och vill inte säga för mycket heller. Så ni får helt enkelt gå och se den! Känns inte trist att det är slut nu... Tänk att dom har spelat in filmer osv i ca 10 år om inte mer. Vänner får livet måste man säkerligen ha fått där!


Sandras första krogrunda + Harry Potter

Hejhejhej! Mycket dålig blogging av mig, men det händer typ ingenting. Förutom igår för då fyllde våran kära Sandra 18 år!! Så nu är alla i the gang (förutom killarna då) 18.

Kvart över fem igår tog jag bussen till Sabina. Vi blåste upp ballonger och slog in presenter och sådär. Sen gick vi till Sandras place. Vi skulle överraska henne men såklart såg hon oss från sitt fönster... Damn!
Sen fixade vi tacos och åt den, och Sandra hade bakat sååååå god kladdkaka och fixat en förpackning till den helt själv och sådär, som det stod Ekströms på...?
Sen chillade vi i soffan med musik, dricka och nåt spel som Sabina hittade på. 22.25 åkte vi buss in till stan och chillade lite vid ån ett tag innan vi drog till Rådis. Där beställde Sandra sin första dricka!! Dock var det vi som betalade den så jag vet inte om hon fick visa sitt leg ändå? Aja, hon köpte en till lite senare och då måste hon ju fått visa det!
Sabinas kille och Sandras kille var där (inte deras riktiga, yet hehe). Sen när vi satte oss fick vi några trevliga killar som grannar som vi började prata med. Dom gillade mina naglar och bah "är dom riktiga? dom där skulle man vilja ha på ryggen" så fick jag klia dom på armarna och en på ryggen så att dom fick känna på dom, haha killar...
Sen när vi skulle hem hade Sabina och Sandra missat den sista bussen som gick, så dom fick gå hem. Tror killarna också bodde ditåt så att dom fick sällskap? Mer vet jag inte eftersom att jag hade min cykel vid rådis och cyklade hem. Somnade vid tre-halv fyra, aaaaallting snurrade när jag skulle sova - usch inte kul...
Och idag vaknade jag vid nio och har haft asont i magen till och från hela dagen, bakis och nåt annat måste det vara...
Klockan sex ikväll är det Harry Potter-tajm för mig och Sabina AAAH!!!!


Sabina var så snygg när vi gick till Sandra!

Käääääääk

Happy happy girls!

Grattis Sandra Norman, 18 år!!


Gotland 10-13/7 2011


Stranden där vi bodde, men där hängde vi aldrig - busy family!

Villavagnarna som vi bodde i

Ringmuren!


Visby Glass - Daim och X-black smak, något smält dock...


Mor & far


Solnedgång i Visby

Sen kom det en söt liten igelkott!

Heeeeeeeeeeej!
Solnedgång #2

Blå Lagunen

Sen kom regnet, men som tur var bara en dag/eftermiddag!

Reeeekmacka

Solnedgång #3 där vi bodde, så.sjukt.vackert.!!!


Sen hyrde vi cyklar och cyklade båda utanför och innanför Ringmuren



Villa Villekulla, the real thing!! Fett coolt

Pippi sov såklart med fötterna på huvudkudden

Konrads kalasklister!


After beach på Kallis!




Fåren gick fritt på vissa ställen

Home from Gotland

Sådär, nu är vi hemma från Gotland! Eller ja, vi kom hem igår vid två på natten och då ville man mest bara gå och lägga sig i sin egna säng, vilket var precis det jag gjorde.

Idag är vädret jättefint och jag ska nog steka lite, men jag ska också blogga ofc. Känns som om jag är skyldiga det, har massvis med bilder att visa er! Längtar efter att rensa, redigera och visa dom.
Kolla på Pretty little liars måste jag också göra, och mata mina fiskar osv, och packa upp väskan. Ouch...

Myslördag!

Mysig fika på stan med Elin och Sabina:

Mysig timma med Sabina innan klassen kom:

Och kvällen med klassen blev mysig till slut!


Two can keep a secret, if one of them is dead.

Vaknade halv tio och gick ner och åt frukost, eller ja, det fanns inte så mycket eftersom att vi åker bort snart och då känns det lite onödigt att köpa massa nytt. Såg ett avsnitt av Pretty little liars och sen gick jag ut och solade, wohoo! Blev äntligen lite brunare på baksidan av kroppen.

Nu sitter jag och kollar på Pll som blir mer spännande och spännande för varje avsnitt, vilket gör att man måste typ kolla hela tiden haha! Men kvart över två ska jag möta Sabi på stan och sen kommer Elin och då ska vi göra stan osäker!!! Närå, men ta en fika eller nåt, gud va längesen det var jag fikade? Men det är väl bara positivt I suppose. Sen sticker Elin hem (av nån anledning, varför då? :( ) och jag och Sabi drar till Kålgårn där det blir en liten 'klassfest' eller nåt haha, mysigt!


Paul

Kul rubrik va? Haha, men det var en film som jag och Sabina såg hos henne, assöt och rolig film - see it!!
Iallafall så mötte jag upp Sabina i det heta vädret, vi gick in till Ica och svalkade oss och hon köpte frukost + cheezeballs, och jag köpte ostbågar (hur kan man inte bli sugen när man ser 'Ostbogar vs. ostkrokar' överallt liksom? Damn you facebook..). Sen satt vi på den varma, ack så varma bussen hem til Sabis place, där hon bytte om och sen gav vi oss av till pizzerian och köpte pizza. Det var ju inte svalare där inne direkt, menmen, sen kom vi till slut hem och vi drack vatten med massa massa isbitar!
Sen åt vi pizza och kollade på 'Paul', sen efter den var klar såg vi att 'Harry Potter och Hemligheternas kammare' var på tv, så då tittade vi lite på den också.
Sen blev klockan åka-hem-med-bussen-dags och när jag kom ner på stan, till Rådis där jag har min cykel, var det full rulle! Iiih, fick mig att längta till nästa fredag då våran sista syster i gänget blir 18 år!!

Nu ska jag kolla på lite Pretty little liars och sen avgå till sleepmode. Imorgon är det klassfest!


Fredag 8:e juli

Öööööööööh har inge gjort så mycket idag hitills. Solat lite (sjukt varmt ute!! typ dör) och fixat lunch. Och sitter jag inne med fläkten och kollar på Pretty little liars. Sedan ska jag pallra mig ner mot stan för att möta upp Sabina, sen åker vi hem till henne å äter pizza och myser lite granna - längesedan jag hade tjejmys! Elin skulle hängt på men jobbar man, så jobbar man...

Förresten så har jag snebena idag som jag inte har haft på typ 49824892894 år känns det som. Men jag ville ha en inbakad fläta i luggen så då fick det bli snebena, tack mami för fläten btw! Och nej ni får ingen bild, för den syns knappt i mitt mörka hår. Men tänk er den framför er istället, det är min order från mig till er, hehe. Närå, men nu babblar jag på bara för att. Ha en bra dag annars!

Pretty Little Liars

Har börjat kolla på Pretty Little Liars nu (folk skriver om den hela tiden så jag tänkte give it at try!) och den verkar bra faktiskt! Jag är på andra avsnittet nu och stör mig redan på två saker...

1. Varför heter en tjej Spencer?? Har kollat på för mycket The Hills så Spencer är definitivt ett killnamn för mig...
2. Alla får sms av en som kallar sig "A" men ingen ringer numret eller letar upp det för att se vart det kommer ifrån, jag menar ett sms kan ju inte vara 'skyddat nummer' eller hur?


Men så är det ju bara en serie som sagt.


Batman


Skön dag på sjön

Hejsan bloggen!
Idag har det varit dåligt med uppdatering som ni kanske märkt. Men vid tio när jag vaknade kom mamma in och sa "Vi åker om en kvart!" hmm.. Men jag klarade att klä på mig, packa lite och äta frukost på den tiden, dutti jag eeee.
Sen åkte vi till båten och åkte ut till sommarstugan, och då började det komma in massor med moln och dom hängde kvar typ hela dagen... Eller ja, solen tittade fram lite ibland men den var väldigt blyg där ett tag. Men sen vid sex-tiden då kom den!! Så när grabbarna fixade middag så satt jag och mamma och stekte lite, tror inte den tog så mycket då, men ändå - soool! AND HOW COULD I FORGETT, jag tog mitt första dopp för i år idag!!! Liiite kallt var det eftersom att jag inte var speciellt varm när jag hoppade i, men sen låg jag på en madrass och flöt ett tag så då blev det skönt.
Sen gick solen ner så vi fick skugga vid våran brygga och då packade vi in allt och sen åkte vi hemåt. Och nu sitter alla hemma, och det var ingenting bra på tv så just nu kollar jag på fotboll Sverige-Usa och Sverige leder med 2-0 wohooo!!

Imorgon ska vädret bli fint (fast lite molnigt) och då ska jag nog steka med mora mi, båda två känner sig jättebleka för att redan vara juli (vi brukar vara dom som blir bruna på två dagar på Tjuvön(sommarstugan) liksom..). Vill vara lite brun innan vi drar till Visby också, men annars får man väl fuska lite hehe. Nejdå, vädret blir säkert kalas där med så man får lite färg! Okej Bim vi har hört att du vill vara brun nu... Haha, jaja jag har inget mer att säga ändå. Pussochkramochgodnatt!


weheartit.com

It's not me, it is you


Rensa rensa lite ogräääääs

Idag är jag nästan fullt frisk!! Har bara lite halsont och täppt i näsan, men vad är nässpray och halstabletter annars till för liksom?
Så idag har jobbat, rensat ogräs. Det blev några timmar, och sista biten satt jag ute på vår trottoar och rensade, det tyckte jag var modigt gjort av mig när jag såg sådär snygg ut ni vet (not). Som tur var så gick det inte förbi sååå många killar/tjejer i min ålder hehe. 

Och imorgon ska vädret bli awesome så då åker vi ut med båten till våran sommarstuga och myser lite! Dock kan vi inte sova där för papi ska bort imorgonbitti... Men jag planerar att ta årets första dopp imorgon iallafall, neeej jag har inte badat än... Fy skäms, men jag är alltid sen med sånt... Damn.

De kändisar jag såg på P&L


Hasse Aro - såg jag på torsdagen när jag var påväg till campingen, jag undrade vad han gjorde där?

Charlie Gustafsson - jag tror att det var han iallafall, annars var han grymt grymt lik!

Såg säkert några andra också som jag inte la märket till, såg ni nån/kändis? :D

Titta vad jag har!!


Nej det är inte min gamla, utan mami+papi kollade med försäkringen och då fick vi köpa en ny för bara 1500, hur gött!?

Tummen upp


Såhär ser jag ut just nu, värmde nyss vetekudden i micron så nu är det varmt och skönt. Men jag har ingen aning om hur jag fått såhär ont??? Jag har säkert sovit på nåt skumt sätt (men två nätter i rad liksom)... Någon som har något tips hur man tar bort nackont förutom vetekudde och Ipren?

Jaaa...

Vaknade imorse och mådde lite bättre, men svettades som en gris ändå. Och när jag åt frukost tog det typ 2 timmar innan jag blev klar, halsont in my heart - fast nej...
Sen har jag inte gjort så mycket, blivit lite bättre och lagat middag. Blev min specialité spaghetti och köttfärsås, gottgottgott med riktig mat som sagt! Nu kollar jag på Solsidan och ska snart ta en dusch och duscha av mig det sjuka och äckliga efter de senaste dagarna på P&L - fräsch chey jag e.

Peace & Love 2011



Tält tält tält tält eeeeeverywhere!

Första groggen första dagen!

Grannar + kompisar

Frida och the Borlängeboys bakom!

Kings Of Leon ser ni väl??

Men till slut chillade vi här istället

Söta lilla Fabian!

Trött kille halv fyra på morgonen...

Veronica Maggio!!

Jag och Sara var inte dom enda som köpt tvåmanna-tält på Rusta

Var fan är Teodor?

Regnet kom...

Rebecka+Camilla+Sara = The Pringels ladies!

Robin, Therése och ? var glada!

Joel och ? chillar lite

En glad polis kom förbi!

Pang!

Deadmau5!!!!

;)

Conversecrew!

The Sounds! (orka ta rakt liksom?)

? och Camillas snygga elgitarr!

Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem.

Idag fick jag lov att stanna hemma. Igår kväll fakkade min mage ur och jag orkade knappt gå, så när jag-camilla-rebecka kom hem från Maskinen och lite The Strokes la jag mig utanför tältet och somnade tror jag haha? För när jag vaknade igen hade dom gått och Sara och Frida hade kommit istället.
Jag packade ihop alla mina grejer och gick ut utanför campingen och väntade på mami. En kille gick förbi och as "Eru bäng?" jag bah "Jaa!" haha, why not?
Sen hittade mamma mig till slut (det går knappt att ringa eller smsa där, så man får leta efter varandra istället) och vi gick iväg och mötte upp pappa som kom med bilen, och sen åkte vi hem - fysatan vad skönt!

Tänkte skriva om dagen igår men jag blandar ihop alla dagar med varandra, eftersom att dom ser ganska likadana ut... Men vi såg iallafall The Sounds (som var förjävla bra!! Ska börja lyssna på dom nuuuu), Maskinen (kom lite sent men hann se/höra "Alla som inte dansar är våldtäktsmän" iallafall, öööös!) och sen när vi gick tillbaka såg vi lite The Strokes. Och om jag skulle varit på P&L idag hade jag bara kollat på Rebecka & Fiona, känns lite surt men jag mår fortfarande illa och jag vet inte riktigt vad som är fel... Men kroppen säger väl ifrån och vill ta det lugnt nu, hehe.

Men om jag orkar tänkte jag ladda upp bilder från veckan idag, annars får det bli imorgon. Det blev inte så många som jag trodde (tror jag) men några lär jag ju bjuda er på ändå!


Låten som The Sounds inledde med, awesoome!

Deadmau5 + Veronica Maggio + damn...

Igår åkte jag in till P&L vid halv två nånting. Sen chillade jag, Sara, Frida och Nina vid vårat tält och sen begav vi oss mot Veronica Maggio och fyyyyfaaan vad bra det var!!! Och så sjukt mycket folk också. Och jag och Sara som inte är speciellt långa såg bara massa ryggar och huvuden haha... Det kom fram några killar och bah "Suger att vara kort va?" och sen ställde dom sig framför oss och en hoppade upp på en annans axlar... Thank's alot liksom!
Sen blev det lite för varmt så vi drog tillbaka och då hade Sabina kommit - wihoo! Då köptes det mat och groggvirke och sen började vi att dricka och tagga med Deadmau5 låtar och sen gick vi ett varv runt campingen och stannade vid lite Lugnet-samboys och chillade där ett tag, inte så nyktert gäng om man säger så haha. Therése och Ylva roade sig med att göra lite handvolter och flickisar(?). Jag filmade med kameran men vet inte om det blev så bra än, men det återstår att se!
Sen var det dags att dra sig mot Deadmau5 tror jag? Tiden går så jäkla fort när man har kul alltså! Eller neej vi gick ett varv till (fast det var innan samboysen men orkar inte skriva om haha, tror inte att ni bryr er så jättemycket heller ;) ) och då kom det fram en dude med massa Pringelskepsar som vi ville ha. Men vi fick dom bara om vi var med på kort som dom ska ladda upp på deras fb-sida (haha måste kolla där btw!). Vettefan hur det blev men vi fick varsin keps iallafall! SEN gick vi till Deadmau5 och shitpomfritt vad bra det var!! Filmade introt där också, men har inte hunnit kolla på det än... Sen efter typ 4-5e låten gick jag, Rebecka och Camilla ut och kollade på ett band som Rebecka ville se på, ganska bra faktiskt! Sen fick vi en gratis pizzabit men det mättande inte så mycket så då köpte Camilla+jag en till bit och sen gick vi till bron så att man kunde se och lyssna på Deadmau5 igen. Camilla och Rebecka åkte hem med nåns far, och jag väntade på mami och papi som kom efter ett tag. Vi tog sen nattbussen hem och när jag kliver av bussen och har sett bussen åkt iväg inser jag att jag tappat min mobil på bussen... Jag typ dör, skriker och grinar på samma gång medan mamma ringer till mobilen, dalatrafik och allting - men inget svar... Vi ringde hela morgonen också men ingen har hittat nåt eller så. Så det sög ju getballe.
Så nu har vi varit och fixat ett nytt simkort till mig, men har kvar samma nummer så nu är mitt som var i iPhonen spärrat. Dock sitter jag med min plutt Sony Ericsson... Men vi ska se vad försäkringen säger och om nån kanske lämnar in min mobil, men det återstår att se. Ska ha denna tills festivalen är slut iallafall tänkte jag. Men jag kommer ju vara jättemobbad för vårat crew är ju typ iPhone-crewet :(...


RSS 2.0