La la love


spotifylänk

SPANIEN IDAG!!! ADIOS EVERYBODY!

(hotellet har internet säger dom så jag tror nog att jag kan blogga där borta iallafall. Annars hörs vi nästa vecka, ha det bäst!)


mintgrön

Idag var det en chill dag i plugget, hände inte så mycket, fick reda på att jag förmodligen har VG i MPR så det kändes mycket braaa tycker jag! Fuskis till er textisar som är med att alla av er antagligen får MVG... welwell! Efter det cyklade jag ner till stan med Elin på pakethållaren. Vi kollade på ett par vita shorts till mig på Gina Tricot, provade först ett par heeelt för trasiga (alltså fickorna bak på var helt trasiga så där kunde man ju inte lägga grejer i, what's the point of that liksom?). Så jag testade ett par helt vanliga vita shorts, till halva priset av vad dom trashiga kostade. Sen gick vi till H&M där Elin och jag provade shortsdressar, dock var det bara Elin som köpte en, jag köpte en jätteskön mintgrön t-shirt istället som kommer bli sååå fin när man är brun. Haha är det något som INTE är fint på när man är brun egentligen? Sen skulle vi kolla på studentskor till Elin, hon hittade ett par perfekta svarta på Din Sko. Sen skulle vi kika efter textilfärg och gick till Clas Ohlsson, sökte på deras sökgrej och då fanns det, men sen när vi skulle fråga om det så hade produkten utgått - skitbra ju... Not.
Okej, mycket ordbajs det blev men nu har jag precis fixat middag medans min snälla mor har fixat ett par shorts och en klänning, så att jag kan ha med mig det Spanien - imorgon drar vi people!!


Shorts från Gina Tricot, 149:-
Mintgrön t-shirts, H&M 80:-

äppelblom






Mors dag!

Idag är det mors dag och vi har precis käkat supergod mat och supersmarrig efterrätt, som jag och brorsan lagade ihop. I förmiddags fick hon också mina skitfula muffins som jag gjorde igår, haha men dom blev riktigt goda!
Detta bjöds det på ikväll för att fira mamma och farmor - grillad kyckling, grillade grönsaker, bakad potatis, sallad och hemmagjord tzatziki. Till efterrätt blev det viktväktar-chokladpudding-typ med vit choklad, färska hallon och jordgubbar, sjukt gott.


VI VANN EUROVISION SONG CONTEST 2012!!!


Min dag (so far) i bilder:

På sista bilderna var mitt försök till att göra fina muffins till mors dag imorgon, men ja... Ni ser ju hur bra det gick haha! Men jag tror att dom blir goda ändå.


Lördag 26e maj


view



Heeeelg

Äntligen helg och på onsdag åker jag och mamma till Spanien!!
Idag har det varit så sjukt jävla varmt hela dagen, alltså verkligen dööövarmt. Tyckte synd om de flesta killarna som hade tröjor och jeans på sig hela dagen...
På håltimmen stack jag och några från klassen till McDonald's för första gången på aplänge, vilket är bra ifs haha. Sen satt vi ute i skuggan nästan hela klassen och bara pratade, mysigt!


Eeeemma - fullformat


3 från ikväll:


teeny weeny string bikini


BHar (äntligen!!), H&M 129:-/st
Bikiniöverdel, H&M 99:-
Bikiniunderdel, H&M 79:-
Trosor, Gina Tricot 3 för 149:-

I'm walking on sunshine

Idag fick jag lov att gå upp klockan 7, när jag skulle börja i skolan 10.50... Men jag skulle till Gamla brandstationen och fota en tjej till pappas företagshemsida typ. Det skulle jag göra vid åtta, för det var då hon kunde. Men det gick bra, har aldrig gjort det förut men både hon och jag blev nöjda så. Gamla brandstationen är såååå fint inuti, massa träbalkar som sticker fram som möter vita, nymålade väggar - så fint när man blandar gammalt och nytt!
Några timmar senare cyklade jag till skolan, fyllde i en frågegrejs om kursen och sen fick man sluta, värt... Cyklade ner på stan, träffade på Sandra och Sabina och gick på stan med dom ett tag. Sedan köpte jag med mig sushi hem och åt det i solen, bytte sedan om till nya bikinin och låg där i 2 timmar, damn vad varmt det är ute!! Ikväller ska papi grilla och 18.30 ska jag, Sabina och Eve på bio, "Dark Shadows" (Tim Burtons filmer <3333).


Sushilunch ute i solen!


Bloody wednesday

Jag gillar inte när solen inte lyser på morgonen och det nästan är "kallt". För då sätter jag på mig alldeles för mycket kläder och sen så svettas jag hela dagen typ, speciellt när jag cyklade hem idag. Fy satan, svettigaste och varmaste jag varit med om typ haha...
Idag på Foto-lektionen fotade jag, Rebecca, Emma och Kendra med mellanformatskameran, som är en av slutuppgifterna i Foto C. Både jag, Kendra och Rebecca fotade Emma som alltid är allas modell typ haha, sen fotade Emma Kendra med massor av (fejk)blod. Det finns inga bra bilder att visa då vi tog med skolans kamera och alla bilderna är i skolan, men jag tog lite "behind the scenes"-bilder på Emma och Kendra - snygga va?



Vi stannade kvar i skolan till tio i fem... Men vad gör man inte för Erneeeesto?

Hahaaaa


SOOOOL!!!

Idag lyser solen för fullt och den har gjort det hela dagen, utan ett enda moln - så jävla underbart!
Jag kom nästan precis in från trädgården där jag spenderat några timmar i solen med musik och läsning, jädra skitsvenskabok(inte samtidigt dock, det går inte för mig). Nu väntar jag på att resten av familjen ska komma hem så jag kan börja med middagen. Har varit hungrig sen jag kom hem från skolan, men ändå har jag ätit massa frukt?


död... typ

Mamma sa åt mig att följa med mig på Friskis, jag har inte varit där sen i slutet av mars typ och självklart drar hon med mig på det värsta passet ever (medel/puls med Anna H)! Hahaha åååh så jävla drygt men ändå så jävla skönt!



RayBans


Mina "nya" brillor som kommer HÄRIFRÅN

Årets första cykeltur till plugget

Japp, idag är det slut på bussåkandet till skolan för nu cyklar jag och min bror istället! Visserligen har vi ett busskort hela sommaren som vi liksom ska dela på och så, om vi behöver åka buss nånstans. Men det var skönt, varmt och drygt nu när jag inte cyklat i dom där branta backarna som man måste cykla uppför för att komma till skolan. Mycket skönt att cykla hem dock haha.
Vi hade ju som sagt Psykologi, eller vi har fortfarande men jag, Andreas och Sanna är klara så vi fick dra hem istället. Så jag cyklade hem i finvädret som i stort sett nästan hela Sverige har idag, och det ska vara varmt hela veckan!!!


Invigde mina nya brillor (nu när solen äntligen kom fram) som jag fick för nån vecka sen!

PW


Balklänning

Min balklänning blev ju klar i fredags, men eftersom jag bara testade den där så hann jag inte ta kort på den och orkar inte göra det här hemma heller eftersom jag måste ha hjälp osv haha = lat tjej. Närå, men den 16e juni är det ju bal så då kommer ni få bilder på båda klänningen, håret, smink, smyckerna och whateva. Det blir ju roligare bilder då när man har allting på sig då och är fixad och klar tycker jag.
MEN jag hittade klänningen nelly.com som jag trodde fått in den igen, men när jag ska klicka "in" på klänningen så finns den inte. Sååå ni får en minibild på den istället för ingen alls...:


Den är axelbandslös och har numera en knytning bak i ryggen (det var bara rakt förr eller hur man ska förklara) som Inger fixade då, unik och fin!

Rådhusgårdenpremiär!

Vid halv fem igår kom jag till Sabina och Eve, vi fixade oss, dunkade musik och började att dricka. Lite senare kom André, ännu lite senare kom Andreas och till sist kom Malin och hennes pojkvän Johan. Vi spelade kortspel, jag har aldrig, sanning och konka (fast bara sanning) osv.
Sen tog vi bussen in till stan, svängde förbi Hemköp för att köpa chips haha och sen gick vi in på Rådis. Det var första gången jag var på uteserveringen detta år så det blev en liten premiär för mig! Vi kom dit kanske vid elva någon gång och var där till dom stängde vid klockan två. Det bästa på hela kvällen var självklart när allas våran Matte-Mats självklart var där haha! Vi lyckas alltid vara på Rådis samma dagar, så kul och mysigt med kramkalas.





Hahaha Matte-Mats! Bra förebild han ser ut att vara på denna bild med ölflaskan i mun...

Lördag 19e maj 2012

Gjorde precis färdigt Psykologi A-uppgiften, nu är det bara typ 4 uppgifter kvar (som jag vet nu då hehe) i skolan! Om två veckor sitter jag förhoppningsvis i en solstol i Spanien och har det gött, aaah kan inte tiden gå lite snabbare tack?
Ikväll blir det utgång med lite klasskompisar och sambosar, har ingen aning om vad som händer. Men det är väl det som är lite spännande, anything can happen!? Jag känner iallafall för att sitta på Rådis för att ta en drink eller två, det låter fint.


I'm just riding naked on my horse in the water



Malaga, Spanien med mamma 30e maj!!




Efter mycket letandes, svordomar och skrikandes så hittade vi ett ställe i Spanien som heter Malaga. Det ligger väldigt långt nere i Spanien (= varmt) och där ska jag och mamma spendera några dagar. Sola, bada och bara ha det mysigt + bli brun och fräsch till studenten och balen!

Räkmacka

Idag hela familjen och farmor åkt bil runt Husbyringen, som alltså är några fina gammla ställen runt om i Hedemora eller hur man ska förklara det. Något man kan göra när vädret inte är det bästa, eller när det är det bästa eftersom att det blir mycket fina bilder då! Till sist var vi så hungriga så vi tog första bästa vägkrok och åt helt okej mat faktiskt, innan vi åkte hem till farmor och blev bjudna på supersmarrigt fika som hon självklart bakat helt själv. Farmor och mormor är dom allra bästa inom bakning, helt klart.

Nu har jag proppat i mig lite musslor (världens största!) och räkmackor här hemma och ska snart kolla på "Svensson, Svensson - I nöd och lust". Kände för att kolla på något svenskt och roligt haha... Imorgon hämtar vi min balklänning!!!!


En tur runt Husbyringen


















Film nummer 2 för kvällen:


Långhelg!!

Efter ett ARL-prov och vika ihop skärmarna/väggarna där vi i Foto C-gruppen har ställt ut våra bilder, tydligen så kommer det massa orienterare dit i helgen, så har jag helg!! Helg och sovmornar ända till måndag morgon - sweet.
Medan de flesta treor super och drar på Student Countdown-fest idag så stannar jag hemma, käkar god mat och ser på film! Denna ser jag på just nu:


Birds


Magasinet

Idag skulle hela klassen + några andra klasser vara på Magasinet 10-12 för att lyssna på några från Falun och Borlänge när de pratade om hur de har lyckats i livet osv. Det var ganska intressant, bara det att dom pratade alldeles för länge och vernissagen som man fick kolla på, fick man bara en kvart på sig att kika på. Man vill ju gå runt där själv länge, eller iallafall jag.
Sen på MPRn fick jag och några till fixa plåtar osv till tidningen så det var lite ruuuligt iallafall! Imorgon har jag lektioner 12.10-16.00 plus ett prov, men sen är det LÅNGHELG!!! Och idag är det en månad (!!!) kvar till studenten!?!


14e maj 2012

Hade Psykologi och satt vid datorn i 1½ timme och skrev innan vi fick sluta och på onsdag har vi ingen lektion för då är läraren utomlands - soooft!
Tillbringade lite tid på stan för att köpa lite behövligheter och såklart redo-för-sommaren-kläder, as always... Men nu känns det som om jag har allting och är nöjd, så nu lär jag spara lite moneeeey.


Linne (som egentligen var ett knyta-där-fram-linne men som jag klippte bort) Gina Tricot 99:-
Höga jeansshorts (som egentligen var ett par byxor som jag klippte av, tänkte riva till lite slitningar med rivjärn) Myrorna 150:-


Foundation, Maybelline Fit me (sminknörd som jag är så fick jag lov att testa den) Lindex 119:-
Ljusrosa nagellack Lindex 25:-


Och äntligen tog Stylebytyra in denna igen, i min storlek och billigare 299:- YES!!!

Vår-sommar-fint ute!

Kom precis hem från en runda runt Kålgårn + Slätta med mamma och pappa. Himla konstigt och varierande väder, men mest soligt och varmt var det ute iallafall.
Nu kollar jag på "Skönhetsbubblan" på svtplay och pluggar ARL (Arbetsmiljö och säkerhet) som jag har prov på på onsdag...


Barney Stinson, I love yoooou!


hittade lite snyggt på Instagram





De sista två är på väg hem till mig, från kandeeshop.se och stylebytyra.se

HIMYM och katt-mys


DRICK DEN!


Haha jag antar att den kanske blir bättre efter ett tag...

Fredag 11e maj 2012

Idag är det fredag och regnet har öst ner nästan hela dagen, sååå trist... Men idag på foton fick vi en liten "sörprajjs" (surprise alltså) av Ernesto - han hade skrivit ut nya och fina bilder som vi fick hänga upp, yay! Så slipper vi skämmas över dom otroligt fula som fanns där förut. Så NU får ni gå till Lugnetgymnasiets caféteria och kika!
Håltimmen spenderades dels på Golden Palace med Emma där vi åt kinabuffé och dels på stan för att testa tex body buttrar (?) som luktade gott, sjukt tjejigt haha. Juste! Inne på Åhléns hittade vi Justin Biebers parfym, jag visste inte ens att han hade släppt en, som alltså är till tjejer (haha) och den luktade typ alltså ansiktskräm-mycket, det vill säga inte så mycket alls och Emma blev såå besviken...


Myyyycket godare än vad det ser ut kan jag lova er!

Softar med en smoothie framför Let's Dance


"Bims kokbok" har kommit!



Ursäktar för dåliga mobilbilder, kan ta bättre bilder sen. Men ja, detta var/är alltså mitt projektarbete - en kokbok! Jag tryckte den och köpde den HÄR. 3 små böcker för ca 700:- tror jag. Fråga om ni har frågor :)

Jofama by Kenza





Tack världens bästa mamma och pappa!! ♥♥

Subway

Idag har det varit en regning och väldigt lång dag enligt mig. Började med Psykologi A där vi ska skriva ett fördjupningsarbete om typ vad vi vill, bara det har med Psykologi att göra förstås, jag ska skriva om mani (google it)!
Efter lunch kom våran fotolärare som hade skrivit ut våra bilder som vi ska sätta upp i caféterian. Bara det att bilderna är asfula, ser ut som alla har typ failat i fotoshop med något konstigt filter haha... Ingen vill skriva vilken som hade tagit vilken bild, då är det fasiken illa! Men vi bar upp alla 3 "väggar", satte alla bilder rakt och i en speciell ordnings osv, nu gäller det bara att få Ernesto att gilla det också. Vilket han antagligen inte kommer att göra, imorgon sitter bilderna säkert helt annorlunda eller är bortplockade hehe... Vi fick sluta 14.00 istället för 16.00 iallafall, wiie. Jag och Emma drog runt lite på stan och testade typ alla hudkrämer som fanns i hela Falun kändes det som, sååå mjuka händer och vi luktade sååå gott. Emma blev hungrig och drog till Subway för att käka en macka, jag blev också lite smått hungrig så jag tog också en. Första mackan jag äter på Subways i Falun (första gången jag åt på Subway var i Australien) check!


Aviciiiiiii

Hejhopp! Sitter hemma nu och kollar på "Lyckan i LA" för att fördriva tiden lite. Vid 16.00 kommer Papi hem och då drar vi och köper kattmat till Zorro m.m.

Idag på MPRen gjorde vi ingenting, det var bara jag, Petter och Elin E där så vi satt mest vid datorn. Jag och Petter kollade på live videos med Avicii, VILL TILL GÖTEBORG DEN 2A JUNI!!!!


Hotties


Sjukis

Både jag och brorsan ligger hemma med förkylning. Min fick jag i lördags bara BAM - vaknade med huvudvärk, halsont och täppt näsa. Sen på igår var jag och pappa på en promenad och sen när vi kom hem så började det klia i mina ögon, trodde jag blivit pollenallergisk eller nåt men det försvann sen. Phuuu!
Senare på kvällen kollade jag på Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1 och ikväll ska vi se på del 2. Sen får vi väl kolla på ettan, tvåan och trean nån dag också haha.

Hann vara i solen i ca 45 minuter innan största molnet jag sett kom och förstörde allt...


:(


Harry Potter och Halvblodsprinsen

Jag och pappa har precis kollat klart på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Ja, vi började med fyran men vi har sett alla de tidigare filmerna så ofta så då fick det bli så. Mysigt ändå! Mamma har varit i Västerås med sin kör hela helgen, så ni inte tror att hon inte får vara med oss eller nåt haha - men nu är hon hemme!


Lördagskväll


Gjorde dödsgod lax-räkor-gullök-rödlök-persilja-dill-matgrädde-grädde-sås med pasta, fortfarande mätt typ...

Kollat på Harry Potter och Fenixorden med papi (igår kollade vi på Den flammande bägaren)!

we found house

Idag är det lördag och vädret är grått, trist och det regnar. Så idag har jag inte gjort speciellt mycket, kollat igenom nästan alla New Girl avsnitt och skratt lite haha. Har käkat frukost, lunch och har precis kollat igenom alla bloggar - what to do now?


Hahaaaaaaa

freeeeedag




låtarna på spotify HÄR och HÄR

Alltså...


Australieeeen - Taronga Zoo














PARIS HILTON TILL VÄNSTER!!!





Torsdag 3e maj

Åkte till skolan runt elva, skrev ut min projektrapport och lämnade sedan in den - den känslan!!! Åkte ner till stan med 12.18-bussen och sen gick jag hem och åt lite lunch i finvädret som fortfarande är kvar, härligt! Det blev lite grillat kött som blev kvar från i tisdags, potatissallad och en vanlig grönsallad. Riktigt gott och riktigt somrigt mmm.
Tänkte redigera lite bilder från Australien och Nya Zeeland nu när jag inte har mycket att göra, finally...


Bilder från i fredags och i måndaaags:













PROJEKTARBETE KLAAAART!!

Och där, äntligen var det klart! Projektarbetet som jag har jobbat med sedan den 6e September 2011, helt sjukt lång tid egentligen. Nu är det inte hellre långt kvar till studenten och sommaren, wiiiiiie. Såhär känner jag mig just nu:


1a maj

Det är första maj idag, solen skiner och ikväll är det grillpremiär! Blir inte så mycket bättre.


RSS 2.0