Glossybox "The beauty of a geisha"

1. AUSSIE 3 minute miracle reconstructor. "Intensiv inpackning för torrt och skadat hår med citronmelissextrakt och aloe vera. Produkten gör håret supermjukt och glänsande och har vunnit nio priser på två år!" 59kr/75ml. Har inte hunnit testat än, men ska göra ikväll i duschen och hoppas på bra resultat!
 
2. DERMALOGICA Clean start - 3 step day and night kit. "Lyxmärket Dermalogicas hudvårdsserie för ung hud. Rengör, återfuktar och mjukgör med detta 3-stegs-kit som lägger grunden för optimal hudhälsa!" WO: 225kr/180ml, AOC: 225kr/120ml, WM: 285kr/60ml. Använder ju redan Dermalogicas produkter, men nu är min hud inte riktigt på topp så det ska bli intressant att testa denna, hoppas på bra resultat (såklart)!
 
3.NAILS INC Nails polish. "Nails Inc är ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London." 159kr/10ml. Ej hunnit testa men ser dock ut att vara näst intill samma färg jag fick med i förra glossyboxen haha...
 
4. BRILLIANT SMILE WhiteningEVO mouthrinse. "En speciell framtagen munskölj som är effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser effektivt upp ytliga missfärgningar och gör dessa lättare att borsta bort" 198kr/250ml. Trodde först att det var någonting som man blekte tänderna med och blev asglad, men icke haha... Däremot luktar den precis som hos tandläkaren och känns nog fräsch att skölja munnen med, dock inte hunnit testa än. Testas också ikväll!
 
5. BEAUTYBIRD Luxurious exfoliating soap bar. "Lyxig exfolierande tvål med bitar av persikostjärna som skonsamt skrubbar händerna lena och mjuka. Kokosnötsolja som mjukgör huden och med en härlig vaniljdoft." 89kr/75g. Är inget stort fan av hårdtvålar direkt, känns lite snuskigt. Meeeen jag måste ju testa den ändå tycker jag!
(Fick alltså hem Glossyboxen idag, och jag kom hem för typ en timme sen så har ej hunnit testa någonting än som ni förstår.)

Canapeer och kladdkaka + grädde

Detta var en av sakerna jag fick göra idag! Älskar när det är lite pilligt och blir så fint sen när det är färdigt.


Bath

Hade så varmt vatten (aj) att jag höll på att svettas ihjäl, haha det bara rann. Fräscht. Tappade ur halva badkaret och fyllde resten med iskallt vatten, mmm.


Insperation


Snöinlägget

Ingen har väl missat att det snöat sjukt mycket i natt (i Falun iallafall)? Tur att vi tog in utenmöblerna osv i lördags!!! Världens tajming ju.
Så idag åkte dunjackan, varma mössan och de fodrade skorna fram. Är dock jobbigt när det är svinkallt på mornarna men inte på eftermiddagarna...
Bjuder på en "snyggbild" och en "kolla min mössa som är söt / lilla My knopp typ".


"Jag har små bröst"

Hahaha åh, såg denna video på en blogg nyss. Den var så bra, rolig, ärlig så jag ville dela med mig av den till er! Om jag ska vara helt ärlig så blir jag lite avundsjuk, hur skönt skulle det inte vara att springa i trappen utan att behöva hålla i såna boobies liksom (om man inte har BH på sig då)? Haha. Men på riktigt?
 

(winter time)


O'Learys


Lööööördag

Nu har hela familjen varit med och rensat och fixat och grejat både i huset och ute på gården. Så snart ska vi åka iväg till Ica Maxi för storhandling, senare ikväll ska vi ut och äta på O'Learys, mmmmmmm.


Kitchen

Idag var vi i köket igen! Det är kul, för det finns i princip alltid något att göra där. Vid lunchen stod jag och Disk-Lars vid disken. Var rädd att det skulle vara kaos just på den tiden jag skulle vara där, men icke (phu). Dock blev det fett med kaos när stackars Jakob var där, efter alla ca 200 elever ätit mat... Här är en bild på ena diskhörnan, bandet det kommer brickor + tallrikar osv på och till sist all mjölk och vispgrädde jag och Jakob fick packa upp...


Trötta fötter

Pigga fötter i snön (!?!?) påväg till YA imorse. Sen trötta fötter efter att ha stått i gummiträskorliknande skor x antal timmar...


Torsdag 25e Oktober

Sitter just nu i soffan, Scrubs på tv och katten på magen - såååå trött. Det var första dagen i köket idag. Först var det kul? Fick strimla nötkött, hacka champinjoner, hacka maaassa andra grönsaker. Sedan efter lunch hamnade vi tre vid disken av någon anledning... Alla ska hjälpas åt med disken, man ska vara där en halvtimme var typ. MEN nu vare bara vi där, och vi visste ju inte riktigt hur man gjorde eller vart allt skulle vara. Så det blev lite kaos och stökigt ett tag. Vi stod där från typ ett till halv fyra.... GÄSP!
Klippt och tagit av mig alla mina armband nu, och örhängena och snart ryker långa naglarna wii.


We are the people, we rule the world.


Pasta

Alltså det enda vi har typ gjort än så länge på utbildningen är att sitta, skriva, prata, lyssna x 282883 (speciellt sitt+skrivdelen). Vi skriver om kollektivavtal och massa skit mest haha, men det är ju sånt man ska kunna nu i vuxenvärlden. MEN imorgon sa våran lärare Lars att vi ska vara i köket, bättre än att sitta i lilla klassrummet och ruttna. Vi ska/får nog inte fixa med någon mat än, utan det blir väl en liten rundtur av stället. Idag var vi bara 3 pers... En som har slutat, en var sjuk och en var hemma med sjukt barn. Såååå när alla är samlade är vi 5 stycken haha.. Men lite skönt är det också får jag erkänna ;) är redan bra kompis med två som heter Jacob och Robin på bara 3 dagar, det känns bra.


ZzzZzzzorro


Noooooooo!

Nu när jag ska bli kock så gäller ju en del regler... Kortklippta naglar, utan nagellack. Kommer seriöst inte ihåg när jag hade det senast, känner mig handikappad utan mina långa naglar + att jag tycker det ser ut som om jag har barnhänder/killhänder då haha :(. Sen får man inte ha ringar (det är ju lugnt iallafall), klocka eller armband!! Har haft armband på någon av mina armar sen typ 2008-2009? Kommer inte ihåg hur det känns att vara utan och kommer att känna mig så jävla naken!!!! Haha buhu, men det ska nästan bli lite skönt att få av sig P&L-armbanden, vill kunna ha klocka på mig (inte på jobbet då förstås) hehe. Så, såhär ser mina händer + armar ut just nu och kommer nog inte se ut så igen förrän om ett år typ... Snyft.


Dag två

Hej hopp. Hittills har vi inte gjort så mycket "kockgrejer" än. Har mest kollat runt i alla lokaler osv, beställt kockkläder, fått massa (!) böcker, en fet pärm och 3 egna knivar haha! Idag var det mest plugg faktiskt, läsa i en bok och skriva svaren osv. Lite tråkigt men man måste ju lära sig...


Måndag 22a Oktober

Sitter hemma nu och väntar på att klockan ska slå 13.00, då ska jag iväg till YAs restaurangen för första gången i mitt liv! Spännande och fett nervöst, såklart. Innan var jag och typ 60 andra på Folkets Hus för lite information osv. Sen skulle man prata med personen bredvid sig, säga vad man hette och vad man skulle studera. Lite tufft att jag hamnar bredvid en av kockarnas fru som skulle läsa Matte B, huuuu.
Näe nu ska jag käka lite tacorester från igår, see ya (YA haha).


Söndagen innan dagen D

Idag är det söndag och imorgon är det måndag, men det vet ni väl alla hoppas jag? Jag börjar iallafall på Restaurangutbildningen imorgon!!! Jag är inte alls nervös eller något än, men känner jag mig själv rätt så kommer jag vara det rejäält imorgon på första mötet... Har precis varit ute på promenad, ätit kall pastasallad till lunch så nu är jag så frussen så ska byta till något varmare och sen göra varma, härliga scones! Önska mig lycka till imorgon, please?


Regnlördag


All I need is a beauty and a beat

 

Skopunkten.se

Fick ett mejl imorse om att dom hade skickat iväg skorna. 14.38 får jag ett sms om att dom kommit till Willys! Och dom sitter perfeeeekt! Så himla himla glad är jag nu hihi :))). Skönaste att gå i också fast det är en liten liten klack på 8 cm. Snygga är dom ju också, såklart! 349:- på skopunkten.se (finns också i rött). What a catch!!


De e dags för freeeedaaaagsmyyyys


Gymma

Kom precis hem från gymmet (därav att jag ser ut som en röd, svettig jättebebis haha). In i duschen sen ska jag faktiskt åka och köpa mig lite godis och julmust. Var sjuuuukligt längesen jag åt lösgodis, och nu på en fredag och allt tänkte jag unna mig lite sånt!


Hämtade ut brorsans körkort nyss!


Sale

Hämtade mina nya skor nere på Ica idag. Beställde från BikBoks hemsida och de skulle ha kostat 599 men nu var dem på rea så jag fick pröjsa 199 istället - hur bra!? Skitsnygga höst och partydojjor, just med den brunbeiga färgen och fransarna. Tack vare platån är dom sköna att gå i så ja, mycket nöjd kund är jag! (Inte bästa bilderna jag vet, f'låååt)


Torsdag 18e oktober

Hejjj alla, idag kan jag gå helt utan problem tjohoo! Så idag ska jag ner till gymmet och svettas rikligt lite senare.


Style By Tyra

Fick hem detta med posten idag! Ja det gjorde sjukt ont att gå ut till brevlådan, men jag klarade det!! "Lite" silverringar (får aldrig nog hehe!) och ett asballt örhängen som bara passar till högerörat. Myyycket snyggare IRL och inte så nära haha, om ni fattar. En snygg liten detalj i örat liksom! Allt från Style By Tyra.


F U

Just så här känner jag just nu. Har så sjukt sjukt ont i knävecket så jag knappt kan gå, haha jag blir bara så arg!? Crap


Godermorgon

Morrnmorrn. Vet inte om denna morgon är så god dock för att mitt vänsterben bara la av typ och gör sjukt ont så jag vet inte vad jag ska ta vägen? Jag som vill träna järnet idag, men jag hoppas att det går över snart. Fuck u leg!!!


Bara pepparkakorna och lussebullarna kvar...


we♥it höstbilder


GRATTIS BROR!!


YEEEEES!!!

Känslan när man hittar de där skorna som jag pratade om idag, för 349:- OCH i min storlek istället för en 41 för 900. Wiiiiiieeee!!! Nu är jag så jädra jädra nöjd så nu behöver jag fan inte shoppa längre på hela hösten-vintern - SCORE! Hoppas bara på att dom sitter bra på och är snygga IRL också då, hehe annars sket det ju sig lite...
 
HÄÄÄRIFRÅN (finns i rött också)

Höstshoppingggg

Evighetsring i äkta silver, 129:- (50% rabatt) + trekantsörhängen i äkta silver, 259:-. Från Guldfynd (by Kenza).
(skitsvårt att fånga färgen på bild, klicka HÄR annars) Som de svarta byxor typ alla har, inklusive mig haha men i vinrött, 599:- (tur jag hade bonuskort och fick 150:- rabatt wii) från Gina Tricot.
(Glömde att ta bild på denna hehe, så det är H&Ms bild) Svart "mediamössa", 49,50:- från H&M.
"Skogshuggarskjortor" från Dressmann (haha ja vad gör man inte om man inte hittar de någon annanstans?) 199:-/st.
"Fuck Cancer"-armbandet fick jag hem på posten idag, 100:- och de är handgjorda och går till deras organisation såklart. HÄRIFRÅN
"Mobilplånbok" typ, eller vad man nu ska kalla det? 60:- nånting tror jag, från fyndiq.se

15e oktober 2012

Började dagen med att gå till arbetsförmedlingen, de hade någonting som heter "Jobbrummet". Men eftersom jag ska börja studera Restaurang om en vecka (!) så gick jag mest dit för att säga till om det, så blir utskriven om en vecka då. Seeeen gick jag lite på stan, visar sen! Letar efter ett par skor som jag så gärna vill ha, hittade dom på scorett men dock bara i storlek 40 och kostade typ 900:-, så njaa... Men ni vet när man har ett par skor på hjärnan hela tiden, vet hur de ska se ut osv - lite småjobbigt faktiskt haha.


Nya hårfärgen

Alltså, ja, fortarande inte världens bästa bilder då jag tycker man ska se de flesta nyfärgade hår IRL så att säga haha. Men det här är gaaanska bra bilder iallafall. Det är ju iallafall mycket mörkare och lite rödaktigt (!) faktiskt, love it! Det som är mest rött är ju där de ljusa slingorna var förut, som ni kanske ser på  bilerna. Men jag älskar rött hår så jag blev bara positivt överraskad hihi! Blir spännande och se sen om jag får utväxt eller inte, om färgen var för mörk... Färgen vi använde var "Schwarzkopf Natural & Easy, 584 Mocka Chokladbrun" ---> (klicka)

Birthday

Hej hopp. Har varit på 60årskalas uppe på Bagarstugan vid Falu Gruva. Det var mysigt, men lite trångt. Klockan 18.30 ska jag och mamma se på bio - "En oväntad vänskap"!


Haha...ha :(

Denna bild var egentligen om Toronto, Kanada. Men tyckte den passade bra in på skitsveriges årstider också...


FREDAGSMYS!

Kom hem från gymmet med pappa för runt en timme sen. Där vi slet och svettades i ca 1,5 timme. Jaa få ångest ni andra hahaaaa!
Eftersom jag blev antagen till YA-utbildningen igår, men typ ingen var hemma så ska vi fira mig lite idag istället. Jag önskade mig chips och dipp haha, såå längesen och såå gott. Och kött, strips och sallad till middag såklart.


...

Men va pinsamt, menade såklart HAIRcut. Är på mobilen så orkar/vet inte hur man ändrar heller. Haha aja, puss puss :-)


Hearcutttt

Hallååååå. Jag var nyss och klippte mig hos en frisör faktiskt, typ första gången på 100 år typ. Men det gick bra. Ingen större förändring, bara lite kortare, mindre slutet och mer uppklippt än det var innan liksom. Köpte hårfärg efteråt också så nu ska slingorna väck!! Ska ju vara fin till 60års-kalaset imorgon (tagga smörgåstårta!!).


Jaaa!!


Autumn walk


Något sött skulle inte sitta helt fel just nu...


"Godmorgon"

Idag blev det en morgonpromenad igen. Eller okej då, var ute och gick för två timmar sen typ hehe. Men morgon för mig är innan frukosten iallafall!


IsaDora "629 Icy Purple"


PW

Efter en eftermiddagspw i höstkylan är jag nu nyduschad, nyinsmord och nykammad i håret haha. Jag har bytt nya lakan idag också så kommer sova sååå gott ikväll så. Nu tänkte jag gå till köket och göra en smooooothie, mm.


Look at the stars.


8e oktober 2012

Heyoooh. Idag har jag äntligen fått ett helt fönster! Haha, vet inte om jag berättade men i somras när vi målade om huset så hände det en liten olycka med mitt fönster. Den vita färgen runt fönstret hade klistrats fast så det gick inte att öppna, så jag försökte trycka upp det med fötterna - krasch! Hehe så sprack ytterfönstret iallafall. Men nu är det fixat! Spisen som la av i fredags är nu också fixad, wiii. Annars idag har jag och papo varit på gymmet och slitit. Testade en benmaskin så vi får väl se om jag kan gå imorgon...


Tweeeeet

När man vaknar och ser att detta har hänt hihi!!! Det är alltså Jonas Hallberg, ni vet den där mysiga, söta, balla killen från Top Model Sverige! Haha wiii. Och jag vet att jag skrev jättetöntigt haha, men hade precis kollat på hans Åhléns-reklam så, ja haha.


Rutigt

Igår kom Felicia, Malin och Andreas från f d klassen (snyft) hem till mig! Det var supertrevligt och superkul att träffas igen. Jag tror att dom kom hit vid halv nio någonting? Och åkte hem typ halv tre haha! Vi satt mest och snackade om allt möjligt hela kvällen, tiden gick sjukt fort. Saknar min fina fina ex-klass...
Visst hade dom matchat ihop sig fint med rutiga röda skjortor allihopa haha? Utan att veta om det!


Smink

Egoooo MEN jag tyckte sminkningen blev så bra idag hehe. Syns väl inte sådär jättebra på bild, men jag själv gillar det! Pusspuss och ha en bra fredagskväll!!


Portugal (sista)

Limeträd!
 
 

Modekungen.se VS Jfr.se

Alla dessa t-shirts/linnen kommer från modekungen.se (första gången jag handlade där, dom har sina guldklimpar faktiskt och fri frakt tjoho).
Förlåt för fulaste bilden ever men den var slut på hemsidan (!) så kunde inte ta en bild därifrån. Denna kommer från JFR.se och är typ det skönaste jag haft på mig!!! Sitter med den nu och mmm, gosigos.

Another world

Tjabba tjena freda'! Kom hem från gymmet med pappa för en stund sen. Det var ju ett tag sen man var där, vilket märktes haha. Heelt slut sista biten då vi cyklade i 30 min...
Aja, detta firas med mys+gomiddag med nästan hela familjen och imorgon äre fääääzt!
På bilden ser ni trycket på en av mina 4a t-shirtar jag fick hem idag, kan visa rubbet imorgon.


Portugal 2012

Europas mest västligaste punkt!
Sen åkte vi spårvagn i Lissabon.
Fondue!
FOUNDUE!!

Kanelbullens dag

Blev en promenad idag också. Sen gick jag till Ica och köpte en kanelbulle som fick bli min frukost. Inte den bästa frukosten man kan tänka sig kanske, men idag är det faktiskt kanelbullens dag - alltså får jag unna mig en kanelbulle idag! ;)


Depend nr. 257 & Body Butter Peach

Nagellacket blev faktiskt snyggare på, enligt mig. Känns väldigt höstigt och fräscht, ingenting jag skulle ha på mig på sommaren liksom. På den andra bilden är mitt/min nya body butter som luktar SÅ JÄVLA GOTT att jag typ vill äta upp mig själv efter jag tagit på mig det. Seriöst. Kom hit eller gå till The Body Shop och lukta på den!!!!!

Cat case

Det här urgulliga iPhone-skalet köpte jag i Portugal på H&M faktiskt, för 4,95 Euro. Älskar det söta öronen hihihi.

Promenad

Tog precis en "morgon"-promenad. Hade inte ätit frukost innan och trodde inte jag skulle orka, men det gjorde jag! Första gången jag gjorde det, och fler gånger lär det bli - så skönt!


We were by silenced by the night

BLIR SÅ GLAD AV DENNA LÅT!
 

Portugal

På Europas NÄST västligaste plats tror jag?
Vi stack still stranden en dag, Kasper blev såååå glad! Not / solningshatarN
Sen bodde vi på "slott" nummer 2.
Med tofflor och morgonrockar haha.
 

I think I love you, shoes

Sista låga conversen i den färgen och min storlek (EFTER ALLT LETANDE SCORE!!) från Berquist skor (?) och supersköna tofflorna från Deichmann (?). Nöjd!


Tisdag 2a oktober

Idag 10.15 var jag och några till på "Jobbgaranti"-träff på Arbetsförmedlingen. Haha det är alltid så pinsamt att sitta där i något slags klassrum. Ingen säger någonting, som första gången i 1an eller 7an ni vet? Aja, sen drog jag på stan en stund. Köpte en sån där mysigmys svart poncho och ett par asmysiga tofflor. Och köpte hem sushi till lunch, gaaah så gott!!!!


Jewelry

Tog en tur på stan idag efter en promenad upp till Ica Maxi + ÖoB. Hittade bland annat dessa fina ringar och halsband! Halsbandet och orm-ringen är från Glitter och de fyra guldringarna är från Gina Tricot.


1a Oktober


RSS 2.0