Chuck

Sitter och kollar på Chuch medan jag borstar ut håret, och vem får jag se? Jo Dolph Lundgren!! Haha va coolt att en svensk är med i den serien? Dock spelar han en rysk skurk. Måste ju vara det fulaste nästan... Nu dog han också, haha.

                    


10.10

Morrnmorrn!
Idag är mami i Stockholm, papi är på jobbet och bror ligger väl i sängen ett tag till... Meeeen jag har både Glee, Ugly Betty och The social network att titta på, och ingen kan tjata på mig om att jag inte får, eller att jag måste gå på en promenad hoho :-) Fett najs!

Grattis till Sara som blir 18 idag också! Och jag fyller år om typ en månad, shit pomfritt...

And open up your eyes...

                              

Söndag igen då

Har precis tagit en promenad med mami och hjälpt henne att ta ner madrasserna till källaren, dom är kvar från när morbror Per var här. Vilket var ett tag sen, hehe såna är vi!
Juste, när vi gick så mötte vi våra grannar med en jättesöt liten svart hund. Jag hade sett den förut men trodde bara att dom passade den åt någon, men nu visade sig det att det var deras hund! Åh den var jättesöt verkligen, en tibetansk hund var det, något konstigt blablaitzu namn typ haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på Glee och bara chilla fram till det är middagsfixningsdags, jag ska göra lasagne. Och sen blir det Solsidaaan!
                                                  
                                                   Så snygg kille...

Everybody clap your hands!

Tjenare mannen!
Kom precis hem från Sabina. Mami var så snäll och hämtade mig, hon kände sig taskig som inte kunde skjutsa hem igår, haha. Lilla mami då :*
Jag och Sabina åt kyckling med pommes, eller Sabina är lite skum och tycker inte om kyckling så hon åt bara pommes.
Vi kollade på en jättefin film om hundar, Eight below tror jag den hette? Med snygga Paul Walker också, hihi. Och perfekt som det var så slutade den klockan åtta, precis till Melodfestivalen, som typ inte hade en enda riktigt bra med? Förutom Lasse Stefanz såklart, <3 Hahahaha not.
Eller vad tyckte ni?


Lördagsmys

Snart ska jag gå mot stan för att handla lite grillad kyckling och Loka, för att sedan åka hem till Sabina och prata om gårdagen och kika på Melodifestivalen, trevligt!

                                      

Saras (födelsedagsbarnet) webbcambilder:

                           
                           
                            Grattis i förskott Sara!

You and me together, stars 4-ever

Det var riktigt trevligt igår! Först var vi mest tjejer, vi satt och spelade ölspel eller var det var och pratade massor. Sen kom det lite fler folk så då flyttade några från köksbordet där vi satt först, till Linns säng som var så stooor och skööön. Satt och pratade om typ allting, asnajs! Och med tjejer man aldrig pratat eller sett förut, det är ganska gött faktiskt.
Sedan kom det några killar man kände igen, och några killar man aldrig hade sett så då satt vi tjejer kvar i sängen och snackade istället. Men sedan började man bli lite uttråkad så då åkte jag och Elin hem, hennes snälla papi skjutsade, tack! Sabina och Sandra åkte hem nästan samtidigt som oss tror jag? Vid tolvtiden ungefär, asskönt att komma hem så tidigt faktiskt.
Somnade kanske halv ett eller något och vaknade halv tolv!! Första gången in my life! Brukar alltid vakna runt 8-9 på mornarna, men nej nu sov jag hela natten utan att vakna - aaaaaskööönt.

 

Nu ska jag packa upp väskan från igår och sen ska jag nog kolla på något Glee-avsnitt, hejsvej! (Det kommer bilder om någon laddar upp några, haha. Tror Sandra Dee har några stycken att visa oss)


Hemma

Kom nästan precis hem från Saras place. Tack till Elins papi som skjutsade hem mig!
Det var bra ös där borta, men sen kom det massor av folk man aldrig sett, sen kände man hur tröttheten börajde krypa sig på. Så nu sitter jag i min säng och äter popcorn (var otroligt saltsugen) och ska tvätta bort sminket och sedan krypa ner i min goa säng, hoppas att ni haft en bra fredag allihopa!


Taggar

                                
                                

I am your biggest, and sometimes your only fan

                         

Förberedelser...


Hur snygg är man inte?

Nu är håret tvättat och benen rakade, nu ska jag göra ansiktet lite fint. Och jag kollar på första säsongen av Glee för att fördriva tiden, kalas!

Friday with big F

Idag vaknade jag fem i sju av att alla höll på utanför mitt rum, sen kunde jag inte somna om förens halv åtta typ... Men sen vaknade jag halv tio, asskönt!

Och idag smäller det my friends! Ska börja med att måla naglarna tror jag, eller duscha? Hm, vi får se. Sen ska jag iallafall prova kläder, har lite smått panik. Men jag tror att mina lackleggings åker på ikväll iallafall, det var längesen! Och det ska bara bli runt 2 minus ikväll, så det är ju kalasbra.

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen, mer uppdatering kommer!


Niklas Maupoix

Vi skulle ju skriva om en fotograf till i onsdags, men då var ju inte läraren där så jag tog sovmorgon (utan att jag visste om att jag kunde göra det, woho). Men då tog jag iallafall min morbror (farfar var fransk, därav efternamnet) att skriva om, eftersom att han är fotograf. Och jag hittade massor av coola bilder då...

         
                                                    
           
           Denna med rockringar fick han första pris för!
           
           
                            
           
            
            Fler foton finns på hans hemsida


JAG HAR LOV!

Ja nu har jag lov allihopa!! Tack vare att vårat gäng (utom Emski) som gjorde klart våran film idag, vi gick ifrån skolan 16.35 typ, hehe. Så jag och Lellah sprang allt vad vi hade till bussen och hann precis, flåsiga och snygga.

Och sen när jag kom till stan så hann jag precis med min buss, awesome! Trodde att jag var jättesen och att passet började 17.45 istället för 18.45 som det egentligen börjar. Så jag fick lite bråttom och ångest över att jag inte skulle hinna äta nånting, nästan inte hinna byta om heller. Men sen så kom jag ju på att det var helt luuuuugnt :)
Så nu ska jag byta om, digga musik, tänka att jag har lov, tänka att jag är ledig imorgon oooch att imorgon händer det grejjer!!

Det stavas s-l-u-u-u-u-t

Åh jag är så s-l-u-u-u-u-t just nu (bara träning imorgon kvar sen är det slutkört för denna vecka!). Men har duschat och satt på mig pyamas iallafall. Bara tvätta av sminket och lite plugg kvar då.. Usch till plugg, usch till samhällskunskap, USCH TILL PROV!

 

Två dagar kvar till fredag iallafall!


Fult

Haha kollade vädreprognosen nyss, kolla vad fult (och hemskt :( ):


Ursäkta kvalitén, men paint, ja ni vet...

Afternoon

Kom precis hem från en rundtur på stan med Sabina. Vi letade kläder tills på fredag men hittade ingenting... Eller jo, jag kanske hittade något inne på Carlings men orkade inte prova. Får göra det imorgon eller på fredag (!!!) när jag går själv, haha.
Och när jag kommer till skolan så sätter jag och Micke oss inne i salen där vi har webbdesign, kollar facebook i typ en minut så säger Pär "Ni får jobba hemma, med text. Om ni vill alltså". Då blev man ju såhäääär glad, iiiih. Så det var bara att gå ut och vänta på bussen haha. Men tur att jag tog sovmorgon iallafall, annars skulle jag blivit dösur på honom..

Nu väntar lite plugg i samhällskunskap och sen ner på friskis med Sabina och dansa lite Fuegoooo.

Nobody likes you when you're twentythree

        

Onsdag

När väckarklockan ringde imorse kändes det som om jag hade blivit överkörd av ett tåg och som att tåget sen förflyttat sig till min mage. Så jag somnade om och sket i första lektionen (som läraren var sjuk på fick jag reda på nu SCORE!), inte bra men jag mådde inte så jättebra så jag somnade om och vaknade för en stund sen.

Så nu sitter jag vid datorn och dunkar lite Robyn medans jag fixar mig (jag tror att städarna kommer idag, fast jag är inte helt 100 men vill inte gå runt i pyamas när dom kommer helst). Sen drar jag till skolan för att ha webbdesign iallafall, sen hem och sen träning! Tror det har blivit lite som en drog? Haha jag och Sabina körde ju två medelass igår och man var RÄTT slut när man kom hem ska jag säga er. Även fast jag skulle göra middag så jag gjorde bara pasta med köttfärssås, enkelt och gott.


New

Det gick bra hos tandläkaren men det första de skulle göra var att röntga mig, och då ska man han nån stor jävla metallgrej i munnen. Ysch, fick spykänsla en gång när hon tröck in den, hehehe.
Och sen var jag hos sjävla tandläkaren, och hon sa att det såg bra ut, att jag hade jättefina och raka tänder, ett fint bett. Men lite tandsten, som vanligt, så hon skrapade och det känns ju så konstigt och gör lite ont. Men nu är det rent och fint. Ska nog försöka börja använda tandtråd, försöka iallafall...

 

Åkte ner på stan efter det och köpte en ny ring från Indiska:

                                               


We're gonna light it up like it's dynamite

          

Ledig!

Väldigt väldigt kul att jag vaknade kvart över sju och kunde inte somna om. Men jag låg kvar i sängen till tjugo över åtta iallafall.
Just nu ligger jag i sängen och myser lite med datorn och Jims Värld på teven. Behöver inte göra mig iordning förens om en timme typ, så det är chillllll. Sen är det tandläkartajm!

2 & ½ men

Tjenare! Klev ur duschen för ett tag sen och nu sitter jag i pyamasen och kollar på 2 & ½ men. Och jag veeeet att jag har sovmorgon, så ni undrar väl varför jag har pyamasen på mig nu? Jo för att det är nästan det skönaste som finns!
På tal om skönt så var passet askönt, men Sabina, knäpp som hon är så körde hon ett medelpass precis innan Fuegon... Så hon var ju slut efter första låten, haha bra där. Och imorgon ska vi träna ett medelpass 16.00 och sen om vi orkar ett till 18.00. Ja vi är lite dumma i huvudet. Men I ♥ workout!

Skön-t

                                      

If you ever find yourself lost in the dark and you can't see

Idag var våran fotolärare sjuk, så vi fick en uppgift (fett svår!) och skulle skriva upp våra namn sen fick vi sluta. Najs.
Sen åkte jag ner på stan med Sandra och Sabina. Vi gick till TM trafikskola med Sandra först, sen gick vi runt lite på stan och kollade runt. Sen drog alla till sina bussar och min stod kvar till sex över, när den skulle gå prick - skumt.
Och ikväll ska jag, mor och Sabina skaka rumpan på Fuego, har varit danssugen hela helgen så det kommer bli awesome!


Och imorgon är jag ledig!! Ingen samhällskunskap eller idrott, och läraren skulle prata med mumläraren så att vi slapp den lektionen också najs. Också ska jag till tandläkaren imorgon, tur att det inte var jättetidigt iallafall, 11.50 ska jag vara där. JAG ÄLSKAR SOVMORGON!! Jag längtar till fredag som en toooook! Besparing fo sho


Gött

Nyduschad och nyinsmord som jag är kryper jag ner i min nybäddade säng, bye bye! Gött

You can count on me like 1, 2, 3

                             

Life is a colour

   
   
   
                             

All this times are hard, and there are making us crazy

Har precis ätit två rostade mackor med ost på och ett glas juice. Det är ju faktiskt söndag?

Idag är det också kallt, men inte lika kallt tack o lov. Idag har jag bara en sak inplanerat, webbdesignen - vi ska göra framsidan av en hemsida eller hur man ska säga. Ja, det är det enda jag vet hittils. Sen blir det väl någon promenad om mor och far får bestämma...

Gulliver's Travels

Kollar på QX Gaygala, eller ja, nu var det visst nyhetspaus, så jag kollar på Nyheterna.
På melodifestivalen idag var det typ inga bra alls, så jag orkar inte skriva mer om det, punkt.
Vi gick som sagt på bio, den var ganska söt och rolig, men samtidigt lite töntig. Den var nog mest för barn :)
Vi åt middag på O'Learys och jag åt kycklingbröst med pommes, asgott. Det är ju pretty expensive där inne så då fick det bli så. Och ett glas vatten på det, gött mos!

Nu ska jag chilla lite med bögarna på tv (inte nyhetsgubbarna alltså) och imorgon måste jag göra Webbdesignen, kom på att jag har prov på torsdag också, men har inte grejerna hemma så det får plugg bli under nästa vecka!


Idiot

När vi hade slutat i fredags hade jag precis missat bussen, så jag gick upp till Lugnethallen för att vänta på bussen där. Där sitter jag och lyssnar på musik på min mobil via mit headset.
Bussen kommer och jag går emot den och vips så hörs det ingen musik. Jag tänkte att nu var den trasig - IGEN. Sitter på bussen hem både glad och lite ledsen. Glad över att den är trasig så att mami och papi verkligen ser att jag behöver en ny mobil (hehehehe) och lite ledsen eftersom att jag skulle gå hem, ville gärna gå med musik i öronen men nejdå.

Kommer hem och testar med annat hedset, funkar fortfarande inte, det är helt tyst. Sen kommer mamma och pappa hem och båda två säger "Va, nääääe? Igen??".

Vaknar imorse och är sur och stoppar i headsetet i mobilen och slår igång en låt, höjer och BAM det kommer ljud!!! Det var ju inte alls fel på den, jag hade ju bara sänkt till det lägsta... Men alltså jag fattar inte att jag inte hade testat det? Hahahahaha hur dum är man då...?

Ja, denna bjuder jag på till er på denna fina lördag! :)

 

                              


Cds

Pappa har fått en ny mp4, och nu sitter jag och laddar över massvis med musik till den. Det är totalt 9 skivor och alla heter Track blablabla, vilket betyder att jag sitter och skriver om alla - jättekul :)
Men papi sa att jag skulle få betalt när jag var klar, haha. Och det är nästan kul, plus att jag ändå inte har ett skit å göre. 

Vi har beställt biobiljetter till filmen Gullivers resor 3D, med Jack Black. Hoppas på att den är bra!

Call your girlfriend, it's time you had the talk

                                                
                                                

Familjemys

Igår var det tänkt att hela familjen skulle äta middag tillsammans, det har vi inte gjort sen i söndags. Men eftersom att mami och papi var i Stockholm så åkte dom tåg hem, som såklart var försenat - en timme! Så jag och bror åt tillsammans istället...

Men idag ska hela familjen gå på bio och äta på restaurang! Egentligen skulle mami ha sina körkompisar på middag ikväll, så att papi, jag och bror skulle äta nånstans och gå på bio. Men nu blev det ingen middag, så varför inte gå på restaurang och bio ändå? Exakt :)

Idag är det asfint väder dock väldigt kallt... minus 24 var det nyss. Men enligt nyherna ska det börja bli varmare nästa helg, då vi ska ut - ASBRAAA!

Hahahaha

      

Sunset

                     
                      we♥it

jfr.se

Ja jag vet, jag som skulle spara pengar MEN denna snygging kostar bara 19:- !!! Visserligen lite frakt också, men inte alls mycket. Också är den justerbar så att man kan ha den på alla fingrar, kalasbra!


                

Smiled with the risin' sun

                                     
      

Don' worry, about a thing. Cause every little thing is gonna be alright.

På rörlig bild idag klippte vi, eller ja Rufus och Petter klippte och fixade. Medan vi andra säger till om vi tycker något ska ändras och sådär.
Det är tur att vi alla har ganska lika musiksmak, det brukar bara vara dunkadunka men idag var det lite reggae (?) också. Som ni kanske märker så är min rubriktext från en Bob Marley låt, asskön!

Ja, jag kom hem för ett tag sen och har ätit lite lunch och kollat på Ugly Betty. Tänkte fortsätta med att titta på Ugly Betty och sen får vi se vad som sker. Det är asfint väder ut, men jag vet inte om jag orkar en promenad...

Friskis!

Tjena alla bloggläsare!
Kom precis hem från ett medelpass, så jag ska hoppa in i duschen så fort som möjligt. Kände bara att jag skulle glömma bort att skriva blogg då bara.
Kom dit lite tidigare som jag alltid brukar göra, gillar att sitta där och läsa en tidning, lyssna på musik och bara kolla på folk. Och när jag kommer dit så sitter Evelina där, så vi satt och pratade om allt en lång stund, haha. Så det var jättemysigt!

Är det bara jag som älskar känslan man får de två sista låtarna när man är helt slut, fast ändå inte? Man bara kör på allt vad man har till den grymt bra musiken som peppar en så mycket!

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite wok från igår och sen ta ett grönt saftigt äpple till efterrät.

                         

Fake tattoo

På samhällskunskapen var det redovisningar (usch, hatade ord...) men Felicia i våran grupp var inte där, så jag och André (och förhoppningsvis Felicia) ska köra på tisdag istället. Tror det kommer gå bra, vi har inte så jättemycket text iallafall.

Sen på Rörlig bild höll vi på att spela in en Mobbningsfilm, haha. Vi filmade allting idag och ska klippa osv imorgon, så om den blir klar och nån lägger ut den på youtube så får ni självklart se den! Haha, tror den blir bra. Det var iallafall askul att spela in den.

 

Ikväll ska jag träna!! Har helt glömt bort det denna vecka... Fy skäms. Ingen som vill hänga på? Ingen? Näe? Näe...

                          
                           Den fina tatueringen som alla skulle ha i filmen


Videon ♥ ♥ ♥ ♥


Morning

Ligger i sängen och tycker det är extremt skönt att ha en laptop, hihi.
Har precis ätit lite frukost, och nu ligger jag och kollar på Jims Värld. Ska nog gå upp och göra något snart, typ klä på mig och sminka mig osv.
Juste, mitt tjurhalsband från StyleByTyra kom igår, assnyggt!

You crazy fool

Nu känner jag doften av stekt kyckling och stekta grönsaker, mmm. Hoppas allting är klart snart!!

Och imorgon har jag sovmorgon!!! Och jag är så lycklig, har inte haft det på trettioelva år ungefär.. Eller, egentligen har jag en kort lektion på morgonen, men den är så kort och det kan man göra på lektionen på tisdag så då tycker jag, Sandra och Sabina att det var helt okej att ta sovmorgon, wohoooo!

Nej nu ska jag nog dra mig ner mot köket och hoppas på att det är klart, hare!  Hahaha

jagvillhasommarnu

       

Onsdag 16e januari

Idag på foton snackade vi om lite reportage, som vi ska fota som ett tema nu inom tre veckor. Har ingen aning om vad jag ska fota bara... Ska bläddra runt lite i olika tidningar och se om jag får någon idé.
Sedan kollade vi på en film i en timme..... ZzzZzznark.

Sen slutade lite tidigare än vi brukar och då åkte jag hem till mig och gjorde lite toast. Var hemma i en timme ungefär, sen stack jag till bussen och åkte upp till skolan igen för Webbdesign. Det var ju en väldigt bra lektion på typ tio minuter sen fick man gå hem och göra uppgiften om man ville det. Och det ville jag, Sandra och Micke. Och den ska vara klar på måndag så då kan man ju göra den i helgen vilket betyder chilllll :)

Efter skolan gick jag och Sandra lite på stan i väntan på bussen, jag behövde ett par svarta leggins eftersom att mina tunna har ett stort fett hål. Så då fick det bli ett par lite tjockare från Gina Tricot. Sedan köpte jag tuggummi också. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.
Ikväll kommer mammas bror och hans tjej hit, dom ska sova här så ikväll blir det brakmiddag - wok!!! Ååååh.

Roscoe

   

Baby I was born this way

Hejsan, sitter och lyssnar på Lady Gagas nya singel Born this way. Den finns ute på Spotify för er som har det, ganska bra faktiskt!

Idag på multimedian satt jag och Sabina och snackade om piercingar och tatueringar (Sandra och Elin var int där nå...) och vi vill ta hål ett till hår i öronen snart, och jag blev fett tatueringssugen när jag kollade på en av Rihannas musikvideor. Typ tre stjärnor (eller tre nåt annat) på handleden för mor, far och bror eller för ESS, eller en fjäder nånstans, eller något i nacken. Haha, hittade ganska mycket jaooo.

Och på idrotten så hade Emma i våran klass en danslektion, skiiitkul! Dock var vissa steg väldigt svåra, men jag tror det såg bra ut. Min idrottslärare sa att jag var begåvad och det är ju bra?

 

Nu är jag torr typ överallt känns det som så jag ska skrubba lite och ha lite citron på armbågarna så att dom blir mjuka!

                          
                          


Cosy

Kom precis hem, det gick ingen buss hem till mig förens nu så då fick mami hämta mig, tack mami!
Och på bussen innan åkte Sandra bara en hållplats, haha det var lite kul. Men det var jättesnällt att du åkte med mig, även fast det kanske inte bara var för min skull dårå...

Men det var jättemysigt hos Sabina! Jag och Sandra följde med henne till Willys efter skolan, där hon skulle handla middag - hambugare med curly fries!
Sen när vi åkte hem så satt Elin på bussen och sen började myset! Dock stack Elin till sin biatch efter en stund och vi andra kollade på film, asrolig! Och om jag ska vara helt ärlig, vilket jag försöker att vara i denna blogg så åt jag faktiskt en muffin(s?) idag!!! Sabina hade varit så duktig och bakat så, ja... Hennes valpögon är ju inte att leka med... Men jag tog bara en, honest!

Alla ♥-dag!

Idag på Webbdisignen fick vi en aslätt uppgift som gick typ på en halvtimme, så jag och Sandra satt i caféterian och chillade lite. Sen tyckte vi att det var onödigt att sitta så till tjugo i två så då åkte vi hem. Jag till mig och hon till sig, inte tvärtom haha.

Så nu har jag kollat på lite Ugly Betty, ätit lunch och om en timme ska jag gå ner till stan för att bussen upp till plugget igen för Foto. Efter det ska jag hem på Alla ♥-Dag mys hos Sabina med Sandra, Sara och kanske Elin? Mysigt iallafall!

Solsidan

Hejsan.
Efter jag hade kollat klart på Systrar i jeans behövde jag kolla på något roligt så då satt jag i ca 5 timmar och kollade på hela säsong 1, hehe. Trodde att jag såg alla avsnitt av första säsongen när det visades på teve, men det var asmycket jag inte alls kände igen. Hm, skumt.

Nu har jag precis diskat och snart ska jag och far se på Solsidan. Och imorgon är det Alla Hjärtans Dag och då ska jag hem till Sabina och mysa :) Istället för att sitta hemma helt jävla ensam ni vet?

Söndag

Kollade precis klart på Systrar i jeans, eller The Sisterhood of the Traveling Pants som den heter egentligen.
Har sett den en gång förrut tror jag, och jag minns inte att den var så sorglig! Tårarna var väldigt nära flera gånger måste jag erkänna...

Nu ska jag tvätta mina sminkborstar och kanske måla på nytt nagellack, vet bara inte vilken färg jag ska ha...

                                                                          


Dreamgirls

Tjenixen.
Sitter och kollar på Dreamgirls (Hur snygga är inte Beyoncé och Jennifer Hudson?) nu, ska nog snart krypa ner i sängen och ligga och kolla där istället.
På Melodifestivalen idag var det ganska många som var helt okej faktiskt, men bäst var nog ändå Loreen, Christian Walz och Daniel Karlsson/The Moniker... Förlåt Sabina att jag inte säger Brolle men han har blivit lite för... mycket eller vad man ska säga? För mycket kajal, hår och tattoos. Men mer åt dig ;)

Imorgon har jag iiiiiiingen aning om vad jag ska göra, bara att jag ska titta på Solsidan!! Laddade ner första säsongen igår också så kanske ska titta lite på det om det blir dåligt väder?

Idag

            
            
                             
                             Tre oredigerade bilder från idag, jättefint ute!

SOOOL!!

                           
                            
                            En liten tönt som är jättelycklig över att ha fått använt solbrillorna första gången i år! Och ett jävla posande...


Bull

Kikade in på StyleByTyra precis och hittade ett snygghalsband för bara 45 kronor! Och det är ju typ ingenting så jag köpte det bums. Längtar tills det kommer, såhär ser det ut iallafall:

                                      
                                      Om ni går in på Kajsas blogg så får ni se det på!


Den lilla sjöjungfrun

Godmorgon! Igår somnade jag runt tio, hehe... Låg i sängen och kollade lite på nyheterna och vips så somnade jag... Och jag vaknade idag aspigg vid åtta, känns ungdomligt och bra!

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Disneydags på 2:an, Den lilla sjöjungfrun är ju med! Kommer ihåg när jag var mindre att jag alltid kollade på det då, bara för att just Den lilla sjöjungfrun var med.
Och idag är det 15 minus ute... Brr, det är därför jag ligger i sängen under täcket, och inte sitter på en stol och fryser, ysch.
Klockan 15 ska jag och Elin gå på Fuego på Friskis, längtar!

            


chillar



Mobilen funkar igen!

Efter skolan åkte alla ner på stan, jag och Elin drog till My Sushi direkt men som vanligt är det mest folk vid elva - tolv tiden. Så vi gick in på Inter Sport och värmde oss lite, provade lite fula/roliga skor för att fördriva tiden. Sen kollade vi ut och det var fortfarande mycket folk. Så då gick vi till H&M (träffade Sandra) och lite andra butiker så länge.
Sen gick vi tillbaka och då var det fortfarande folk där, så då gick vi in till Inter Sport igen och kollade på barnträningskläder, naw.
Sen när vi skulle gå till My Sushi igen så var det typ inga folk alls!! Alla gick när vi kom, hm?
Iallafall, fyfan va gott det är. Båda blev galet mätta men Elin fortsatte att äta ändå, haha toker! Sedan satt vi där och jäste lite och bara pratade. Sen drog vi och kollade runt lite innan bussarna gick (träffade Sandra IGEN). Sen åkte jag hem och hämtade pappa som skulle följa med mig till The Phonehouse pga min cpmobil som sa åt mig att minnet var fullt, när det inte alls var det...
Men först gick vi till papis jobb för att hämta en gåstav, och där bjöds det på tårta men jag var duktig och åt ingenting :) Lekte med världens sötaste hund istället.

Sen gick vi till The Phonehouse och han sa åt mig att gå hem och ladda ner det nya programmet, och det har jag precis gjort och den funkar nu!! Och allting finns kvar på den, wiho!
Sen gick vi till Inter Sport (för 3:e gången idag) och papi fixade sin stav. Sen gick vi till Apoteket och handlade lite smågrejer, och sedan gick vi hem.
Nu är papi och tränar och jag ska fixa middag ikväll. Och tills dess ska jag bara chillelilla :)

???

Alltså det bara flödar in kommentarer från engelsktalande personer, och jag har bara en fråga till er - how the **** did you find my blog!?
Dock kommenterar dom bara asgamla inlägg haha, vet inte varför men aja?

Jag gick som sagt på ett medelpass, Eve och Sara var mitt sällskap - kalas! En grej jag störde mig på var den snygga ledaren, som inte svettas ett dugg och bara står där och kan allting utan att typ dö och flåsa som en gammal hund (like me). Jag tycker om ledare som har lite hull och faktiskt svettas. Som en ledare, som halkade på sitt svett två gånger en gång hahaha, stackare.

Imorgon ska jag och Elin äta sushiiii! Jag ska försöka sluta äta ute så ofta också, men vad gör man när skolmaten smakar blä? Vill ju inte svälta helst...


In this farewell, there's no blood, there's no alibi

  

Hej

Hej! Slutade tidigt idag!! Vi skulle bara hitta på ett manus till våra logginlägg på facebook, fast nu tog vi ett av Elins inlägg ;)  Ni får veta sen om det blir bra, haha.

Just nu sitter jag och kolllar på reprisen av Halv åtta hos mig från i måndags, och sen ska jag bara chilla tills det är dags att gå till Friskis.

No more

Nu är jag sådär äckligt mätt, ska slänga pizzaresterna och kartongen och nu har jag bestämt mig för att (försöka) äta lite nyttigare! Nu när vi inte ska gå till donken på en månad så blir det nog lätt, eftersom jag typ bara äter lite morötter och ett glas vatten i skolan.
Men ska nog börja äta lite mer frukst och grönt. Och inte lika mycket bröd och andra kolhydrater. Beach 2011 föffaaan!! Träning imorgon ska jag göra iallafall, om någon hänger på?


9e Februari

Idag på foto skulle vi skriva ut våra reklambilder, men jag hann bara skriva ut en. Eller ja två stycken, fast det var exakt samma bild så vi säger en. Skrivaren var lite trasig, och bilden på dataskärmen var inte alls rättvis med bilden som kom ut ur skrivaren så det var bara jobbigt.
Sedan hade vi ju håltimme som vanligt = donken. Men jag var duktig som åt en sallad! Dock kände jag mig som en kanin med allt grönt... Men vi bestämde idag att vi inte ska äta på Donken på en månad, jag undrar hur det ska gå jag...
Sedan var det webbdesign och vi skulle göra ett förmulär, en tabell och frames. Ja, bara datanördar som fattade det där så Micke fick hjälpa mig och Sandra, och vips så var vi klara! Vi fick springa till bussen, det var askönt haha. Så att Sandra hann med sin buss, annars skulle hon ha fått vänta en timme och det ville vi ju inte :)
Ikväll blir det pizzaaa!! Åh vad jag längtar, haha.

                              
                               Kändes bara lite fel och konstigt att äta en sallad på McDonald's...

Money is just a piece of paper

      

Hurtbulle

Heeeeeeeeeeeeej. Är nyduschad och nyäten (okej det lät fel, mätt menar jag!).
Var på ett medelpass med Elin, var så pepp på att det skulle vara Erika P men icke sa nicke. Men hon som hade passet var askön ändå!

Nu ska jag ta ur håret ur min fina turban och sedan kolla lite Ugly Betty till klockan nio för då är det House!!

Hur skön?

               

Friluftsdag

Hejhopp i lingonskogen!
Har precis käkat lite lunch, kantarellsås med pasta - muuuums. Och nu äter jag ett äpple som lite efterrätt sådär.

Idag var det ju friluftsdag! Vi åkte buss till stället, det hade stått att det skulle ta ca 10 minuter dit från stan. Men det stämde ju inte ett dugg, det kanske tog 20 minuter nånting. Och eftersom att vi inte visste vart det låg, bara vad hållplatsen litade vi på bussen - som såklart var lite efter och vi gick av på fel hållplats... Haha asbra början.
Sedan mötte vi lärarna och pratade lite med dom, tog närvaro osv. Sen gick vi ut på isen och börjde borra. Det började blåsa lite och man blev typ iskall på en gång. Men det var en jättefin dag med sol och nysnö, så det njöt man ju lite av.
När vi drog hem hade vi varit där i ungefär 3 timmar, vi hade inte fått någon fisk alls. Och sen bara sådär så började Micke 2 få fisk hela tiden, han fick totalt 5 st. Också hör man från MP2B att dom skriker och tjoar, askul att dom också fått fisk. Not. Så det sög ju, så då drog vi hem istället. På en 10-15 min försenad proppfull buss.
Och sen kom vi äntligen till stan och sen tog jag bussen hem och nu ska jag väl packa in lite saker från idag osv.

Två stycken mobilbilder från idag:
                           
                           

Tjött

Kom hem för en stund sedan. Har ätit kycklingfilé med pasta, orkade inte göra något annat men ville göra något mättande iallafall.

Nu ska jag lägga fram lite kläder för imorgon, borsta tänderna osv och sedan krypa ner i sängen och kika på 2 & ½ men, peppar för imorgon!!

I'm gonna love you like I've never been hurt before

   

Monday

Inte så jobbig skoldag idag, den kändes mest lång. Till lunch blev det donken... ajaj. Ska försöka ta sallad resten av gångerna. Men jag åt två cheesburgare och vatten = 20 kronor, inte så tokigt!

Klockan 19 ska jag och Elin på ett medelpass på Friskis, sen ska jag hem och ladda inför friluftsdagen imorgon haha. Vi ska pimpla, har inte gjort det på evigheter... Och jag hoppas att vädret blir bra! Ska be om det ikväll.


Last night I said I was fine, but I lied.

Hallååå, förlåt för dålig uppdatering men det har inte hänt nåååååånting alls.

Nu har jag iallafall precis kollat klart på The kids are alright (bra men lite deppig film), duschat, smörjt in mig med Kokosbodybutter så nu luktar jag gott. Nu är det bara ner och kolla på Solsidan med papi som fattas!


Hair

           
           

Tjennaaa

I rymden finns inga känslor laddades precis klart, hoppas att denna funkar nudå!
Sitter just nu och lyssnar på Dannys låt In the club från igår, men den måste man skynda sig att lyssna på innan Sony tar bort den... Hehe.

Mor och far ska snart iväg och åka skrillor, jag hade tänkt följa med men just nu orkar jag inte. Vill bara fixa bilderna från igår, kolla på film och kanske ta en promenad i det fina vädret!

Hårmodell

Hejhej. Kom hem från Sabina för ett tag sedan, det var jättemysigt som vanligt! Blev lite kär i Dannys och Swingflys låt, längtar tills dom kommer ut så att man kan lyssna på dom.

Nu har jag lekt hårmodell till min reklambild med schampo och balsam. Och mamma var fotograf, men jag orkar inte göra något idag så ni får se imorgon istället! Hoppas på att detta blir bra iallafall.
Kasper har sina kompisar här ikväll också, men dom skötte sig bra igår så jag hoppas att dom gör det ikväll å :)
Nu ska jag fixa mig inför kvällen, hoppas att ni har haft en fin lördag!

Hejdå!

          
           Road tjej, nooot

Baby, I just wanna dance

                     

Godmorgon lördag!

Morrnmorrn!
Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig, men mamma kan ju vara där hur länge som helst... Och det sög ju.
Sen när mitt hår har torkat ska jag be mami ta lite kort åt mig till reklamuppgfiten. Tänkte ha en schampoo + balsam reklam, och då passar ju hår bra. Och då tar jag mitt hår eftersom att det är längst i familjen, så kan man leka lite med det och sådär.

Sen blir det  + mys med mina tjejer!! ♥

 

                           
                            Från studion onsdag 26:e januari


boys boys boys

Sitter och tittar på Let's Dance i brist på att inte har något att göra. Men tror dock att jag ska kolla lite på Ugly Betty eller på någon film, frågan är då bara vilken? Hm, i-landsproblem!
Nu hör jag massor av killröster i trappen, bror har 3 stycken kompisar här. Och dom ska lana, såklart. Vad gör pojkar tillsammans annars en kväll? Haha. Hoppas att dom är ganska tysta ikväll när jag ska sova iallafall, annars får dom smaka på andra bullar...

Gjorde middag idag också! Wok med fläskkött, broccoli, lök och champinjoner, också ris på det. Blev väldigt väldigt gott och lyckad. Det bästa är ju att det är ganska nyttigt och gott!


Tre smakprov

Just nu på Foto har vi tema Reklam. Här kommer tre smakprov av mina bilder:
           
                      
                           


Fredag

Tjena, har precis käkat lite lunch (Dafgårds fläskkarré med potatis, gött. Det är ju faktiskt fredag!) och nu kollar jag på Ana Gina Show.
Snart hoppas jag att mamma hör av sig så att vi kan gå ner till stan med min mobil som fakkar ur och fylla på mitt Friskiskort. Meeeen det orkade vi inte i detta snöoväder. Och imorgon ska vi tjejer äta pizza på Picolomondo som vi alltid gjorde förrut när Sabina borde där. Sen ska vi hem till henne och titta på Melodifestivalen! Hörde igår att det skulle vara imorgon, hm.. Förr var det ju massvis med reklam om det? Men jag kollar ju ifs inte så mycket på svt längre... 
Ha en bra fredag!

Dagens två roligaste

1. På Samhällskunskapen var det några killar som kastade in en stackars kille på våran lektion, haha. Dom höll för dörren en stund så att han inte kom ut. Och han bah "Jaha, vad har vi då?" Stefan svarade "Samhällkunskap" haha. Till slut kom han ut iallafall.

2. När Lellah och jag satt och redigerade våran film somnade Emma, sittandes på stolen med huvudet i handen hahaha. Det såg så himla roligt ut. Jag bah "Emmaaaaa? Emma du kan väl inte sova nu heller?" Så får jag inget svar, så jag trodde hon var död först haha. Sen vaknade hon till och bara ruskade på huvudet och bah "Oj jag somnade! Haha!". Haha knäppis.

                                                        

Öööö

Hejsan, kom hem för första gången idag för en halvtimme sen. Kul.

På rörlig bild höll vi på att redigera, eller ja Lellah. Och att eftersom att vi är nybörjare (Petter gjorde allting förr) så tog det ett tag innan vi blev helt klara, närmare bestämt 2 timmar. Och sen ska vi fixa in lite stillbilder och BAM så stängs allting ner och såklart har vi inte sparat. Kul. Vi ville bara dö och spola tillbaka tiden nån minut...
Men det var bara att sätta igång från början, och den gången gick det på bara en timme!!
Så klockan typ klockan fem var vi klara och gick ifrån skolan.
Mamma och jag skulle handla så jag ringde henne så åkte vi till Ica Maxi bums, och nu har jag fet huvudvärk och är hungrig som en varg. Tur att det är mat snart! 

 

Imorgon ska det sändas och jag har kollat på mig själv och lyssnat på mig själv så många gånger idag att jag inte orkar kolla på det en gång till, haha. Men som tur är, är det ett ganska kort inslag. Puh.


Busy tjej

(Detta är mitt 1000:e inlägg btw!!)

Idag har min dag bestått av detta:
- Skola, slutade sent så jag fick skynda mig hem allt vad jag kunde-
- Corepass på Friskis med Sabina
- Sabina följde med mig hem
- Fuegopass på Friskis med Sabina
- Har precis duschat, jag kokar bokstavligen fortfarande.
- Ska tvätta av mig sminket och läsa lite (lite) samhällkunskap
- Somna riktigt jävla gott.

I skolan

Hejsan. Jag ber om ursäkt för att jag bara skev ett inlägg igår, men jag var så trött också lagade jag middag och kollade på teve såååå, ajm såri. Jag kollade på House igår, ett avsnitt är en timme och jag slocknade efter en halvtimme, alltså halv tio HAHA!
Nu sitter jag i datasalen i skolan, vi ska jobba med våra bilder men har man inga bilder så sitter man (jag) på facebook istället hihi :) Har så tråkigt, någon får gärna komma hit och roa mig? Tack på förhand!
Ikväll ska jag och Sabina på ett Corepass kl 17 och ett Fuegopass kl 20, awesoooome!

7kt trött chey

Jag är typ såhääääääääär trött just nu.
Först hade vi typ boxning på idrotten, jag som tycker det är så roligt tog i allt vad jag hade, hehe... Sen gick jag runt på stan med Elin en stund, sedan själv. Sen när jag var klar såg jag att jag precis hade missat min buss, så då gick jag hem istället.
Och nu värker det i mina fötter som när man är utomlands och vill gå runt hela dagarna och kolla på allting.

Skulle tränat på Erikas pass idag men jag orkar verkligen inte, ojojoj. Ska träna imorgon istället!

På stan köpte jag iallafall ett par örhängen för 25 kronor, en foundation som är på toook för mörk upptäckte jag när jag kom hem (man kunde inte prova där) så det sög ju, blev typ nästan grön... Kanske kan ha den i sommar när jag är brun då. Också köpte jag en tröja från Gina Tricot, orkar inte lägga upp bilder nu men ni kanskekanske får se sen, antagligen inte för då har jag somnat.
Godnatt, zzZzzzZzz

Förresten så fick jag en kommentar idag "Your site is best.!!! Be happy , have a nice day". Hur coolt är inte det då?? Jag vet inte om det är tjej eller kille (förlåt) men här är bloggen!


RSS 2.0