Vårkänslor + Lager 157

Igår somnade jag vid elva och vaknade vid elva sen igen, att sova 12 timmar efter denna kryssning var sååååå skönt! Sen laddade jag upp lite bilder från kryssningen, för jag orkar inte berätta allting heller haha. Men det var askul, dock inte lika roligt som jag hoppades på, menmen inget man kan göra åt saken nu. Men får ni chansen tycker jag absolut att ni ska ta den!!!!
Var hemma själv till typ 2 så jag och mami tog en promenad i den fina vårsolen, våran termometer visade 42 plusgrader... Ah tjena. Sen åkte vi till Lager 157 och shoppeloppade lite (visar sen) och sen kom vi hem vid sju. Jag fixade mat och nu kom jag på att jag missar Sveriges Mästerkock... Tur att tv4play finns!
Fiiiick förresten hem 'studentklänningarna' idag, och den första vita med bara ena axel eller vad man ska kalla den satt såå bra! Superduperfin, längtar tills jag får bära den när jag är fixad, fin och bruuuun.


Lite bilder från idag.

Studentkryssning 27-28/2-2012


Snygga och smärta på bussen!


Middagsbuffé! Där man fick dricka hur mycket läsk, öl och vin man ville - kul att man bara gillar läsk då...

Vi försökte iallafall, men det gick inte ner haha...

Efterrätt, nomnom

Förberedelser!

Let's go girls!

Mattias 'Blondie / Kalles Kaviar' Larsson tittade in haha



Evacuate the dancefloor!



Hahahaha

Jag och Emma busade med däckade pojkar hehe



Peter Sipen och Adam sjöng karaoke!

Nick och ? sjöng och det kom upp par och dansade, wiie!

Hyttnumret..

Guess what?



Haha fråga inte varför jag är med i så många. Men japp, that's what's gonna happen today my friends!! Bussen går 14.00 från stan och båten går någongång vid 19 om jag inte är helt ute och cyklar? Så nu vet ni vad jag, Sabina, Sara och Camilla är ute på för äventyr idag. Önska oss lycka till så vi inte trillar i vattnet eller nåt, det hade varit ganska dumt...

Några timmar på isen...







Haha minen!

Äckliga ögonfransarna ser ut...

Studentklänningar

Klickade nyss hem två alternativa studentklänningar från Nelly.com. Kunde inte bestämma mig, så jag tog båda två för att prova hemma och för att se vilken som sitter bäst! Sjukt bra pris också, och fanns i min storlek - score! Nu gäller det bara att dom sitter som smäck också...


HÄR hittar du denna

HÄR hittar du denna (det svarta bandet går att ta bort)

Pineapple



Bokrea på Ica Maxi

Vaknade runt kvart i elva idag, meeen då hade jag somnat om från halv nio faktiskt hehe. Gick ner å käkade frukost och mamma åt lunch, sen åkte vi till Ica Maxi och handlade. Böckerna stod först så vi fastnade där ett tag... fick med mig 4 st böcker, så nu jäklar ska det läsas! Är så himla seg på det.
Det måste nog se lite roligt ut när vi handlar nu för tiden, bara massa frukt och grönsaker, lättprodukter med mindre fett och socker osv. Men sånt är bra!


AF-S NIKKOR 60mm





Macro / Sportlov

Idag var det bara jag och Pontus i butiken. Lite mysigt och bra, för då fick jag vara lite nere i själva butiken och hjälpa till, inte sitta där uppe som en lat jävel. Visserligen satt jag där uppe också, men var mest i butiken ändå! Sen bjöd Pontus på en halv hallonsemla som man inte kunde tacka nej till. Tiden gick snabbt och jag fick lov att gå tidigare för att hinna med ViktVäktar-mötet, fick låna med mig (hela lovet!) ett macro-objektiv till min kamera!!!!! Så kung! Jag får låna vad jag vill osv hihihihi, happyhappy girl.


Vågar inte ens kolla vad det kostar... Eller jo det gjorde jag: 5990,00 Kr...

Canon

Fick sluta lite tidigare från 'jobbet' idag, gjorde äntligen färdigt diabilderna! Räknade fram till att det är 50 bilder på en rad, och det är två rader och jag gjorde 17 st såna = ca 1700 st typ.
Idag klockan sju ska jag och mamma träna.... Jag har inte tränat på två veckor typ, kommer då så jävla hårt där på golvet. Aaaaah....


Fick testa lite nya kameror idag också, och det ska jag göra imorgon å. Helt OKKKK!

Fettis-dagen

Hejhopp! Det blir ju inte så himla mycket blogging nu när jag har APU, börjar tio och kommer hem vid 5-6 och då ska det lagas mat och grejer. Men jag försöker!
Idag är det ju fettisdagen (kalla den hur du vill haha), och min snälla handledare Pontus köpte med sig hallon och blåbärssemlor till oss, så jag åt en halv blåbärssemla som var riktigt smaskig. Tur att man inte äter sånt varje dag, det är inte så gott faktiskt, sjukt överskattat tycker jag - ett bröd/en bulle med grädde liksom? Iallafall så fixade jag diabilder idag igen och gjorde lite annat, sen slutade jag kvart i 6 och då var det bara att börja med maten på en gång. Måste ju göra extra mycket nu eftersom att brorsan också är på APU och vill ha matportion med sig.


More LMFAO

Sådär, nu har jag snott lite bilder ifrån lite vänner och bloggar. Tack Sandra, Sara, Linda Hallberg och Sabina för den fabulösa filmen haha!








G R Y M T

Kross, feathers and a flag


T-shirt, Gina Tricot 99:-

Silverring, Ur&Penn

Silverörhängen, Ur&Penn

Fjäderörhängen, Ur&Penn ta 5 å betala 100:-!

Första dagen på APUn

Vid 10.05 kom jag till Foto ABild, där jag praoar då, hängde av mig och fick en liten rundtur av min handledare Pontus. Sen gick tiden asfort, men till slut fick jag göra diabildersgrejs, alltså lägga in diabilder (rättvänt) i en maskin där man fick upp bilden på datorn, för att sen fixa till ljuset och färgen i den. Sen ta ut den, vända den upp och ner och ta nästa. 6 lådor gjorde jag, vet inte hur många det är i en men typ 20-30 x 2 eftersom det var två rader. Min axel ömmade ganska mycket när jag fick sluta, hehe. Belönade mig själv med att gå in på Ur&Penn där jag hade hört att det var ta 5 för 100:-!! Sen köpte jag en skön tisha på Gina Tricot, som jag ser väldigt rockig ut i haha. I'll show you later!


Bildbomb från Falun-Stockholm m.m

Jag kom hem tio över fem imorse, och sen sov jag till tio i ett hehe. Sen följde jag med och handlade på Willys, kollade på Melodifestivalen med mora mi, fixade naglarna och nu startade jag datorn för första gången idag. Jikes!
Men igår var ju vi på LMFAO och det var SÅ JÄVLA GRYMT!!! En hel jävla show och party och allt, helt sjukt. Men såklart så ska min mobil ha slut på minne eller nåt skit så jag har inte enda bild på dom... FML, så jävla surt aaaaah! Men jag snor väl några av mina bros då. Och när dom spelade Champagne Showers så sprutar dom champange och öl på oss, och vi stod längst fram så vi luktade ju gott sen när vi skulle gå hem haha. MEN SÅ VÄRT DET, IIH!! Tycker riktigt synd om er som inte var där alltså.


Taggar med LMFAO-låtar i bilen!

Riktigt jävla skitväder...



GLOBEN!!! Som vi stod utanför i en evighet och frös, sen in och lämna jackor och sen köa i ännu en evighet, och sen vänta i en evighet på LMFAO.

Kö kö kö kö kö vänta vänta vänta vänta

Någon Matthew började, sjöng riktigt bra!

Far East Movement!! Som är 3/4 knäppa asiater hahaha.

Sara fick en LMFAO-stav eller nåt!

VAD JAG, SANDRAP, SARA OCH SABINA GÖR JUST NU:



Bild på drickan igår (haha)

Haha insåg nu att jag bara hade tagit kort på vad vi/jag drack igår, väldigt intressant för er å veta :-). Aja, först hängde vi på Pithcer's ett tag, sen gick vi till Hemköp så att Elin och Sandra fick köpa chips, sen stack vi till Rådis och satt där ett tag. Vid tjugo i tolv mötte mami och papi upp mig och vi gick hem. Satte på tvn och då var "Snygg, sexig singel" på tv, så jag kollade lite på den. Meeeen sen så kom pappa in å sa att vi skulle träffa min APU-handledare vid tio imorgon (idag) så det var bara att ställa klockan på nio... Men det gick bra, var inte så himla trött ändå, och nu har vi pratat och nu väntar jag på att klockan blir två för då är det ROAD TRIP-TAJM!!!



Show me how to burlesque


I'ts friday friday

Idag lyser solen och det är underbart!! Dock kanske inte lika underbart eftersom att jag har fönstrerna där solen lyser så det lyser in och blir så ljust så ljust i mitt rum = inte kan sova. Wellwell, ska väl inte klaga på att våren är på ingång.
Jag har precis käkat lite lunch, rester från igår: kycklingfilé, kokt potatis och champinjoner, gissa om jag är mätt nu...
Ikväll så ska det vara "chill-utgång" eller nåt med le girls, eftersom att SandraP som kommit hit inte har varit ute här på krogen än. Är inte så himla pepp faktiskt, är mer peppad tills imorgon då vi åker till Stockholm för att se LMFAO!!!! Kungligt.


Me and my cat this mornin'

Ägg #2




Mr E.T

Nu har jag helg!!! Eller om man ska vara petig så har jag foto imorgonbitti från 8.30-11.00 meeen vi gör inte ett skit på lektionerna typ, och jag har inte varit borta en enda gång sen vi började skolan tror jag? Så då äre OK enligt mig.
Jag avnjöt nyss en ViktVäktar-lasagne och nu sitter jag med en ansiktsmask och vill att det ska vara nåt bra på tv, eller kolla på nåt roligt program på play. Men det finns ju ingenting att kolla på!!! Får väl kolla på någon film eller nåt för att fördriva tiden lite, för kl. 17.00 är det VV-möte. Ska gå helt själv, eller om min farbrors fru följer med om hon inte jobbar då. *svälj*
Jag och Sabina såg en lite udda/rolig tischa inne på Carlings haha:


Äta ägg


Onsdag mathafakkaaaaass

Äggfotografering gick jätetbra och var skikul!! Jag var med Emma och Kendra, och vi knäckte ägg i händerna, Emma knäckte med munnen så snällt för att jag ville ha bild på't osv, I'll show you later!
Sen när jag kom hem så tog jag kort på brorsans snowboard som är för liten och ska läggas ut på blocket lite senare. Nu ska jag redigera massa massa bilder och sen vänta tills Sveriges Mästerkock börjar, wiie.

Ägg

Idag börjar jag inte förens 13.40, sååå skönt. Åt frukost för en liten stund sen, och nu kollar jag upp lite äggbilder. För det ska vi plåta idag på foton, roligt va? Haha sjukt värdelöst tycker jag, menmen det kanske blir kalaskul?


Bild från google

14e februari 2012

Hejhallopp. Idag är det ju alla hjärtans-dag om ingen har missat det, för mig har det aldrig varit en speciell dag med presenter eller nå rosa skitgrejer, hehe. Närå, men det är en vanlig tisdag för mig och för flera andra idag, kärlek ska man ge varandra varje dag!
När jag kom hem in i värmen och från allt snöande (crap) så satte jag på sista Paradise Hotel Norge-avsnittet ever för att veta vem som vann, såååå spännande! Och nu ska jag snart kolla på Mammor och minimodeller, och senare ikväll ska jag titta på Top Model Sverige och till sist Grammis 2012. Shit vilken tv-kväll detta kommer bli...


Gav/gjorde mig en rosa smoothie idag ändå!

Något av det bästa med ViktVäktarna:


Att jag bara hade ätit för 24 poäng till middagen, och jag MÅSTE äta till 26. Så då fick jag lov att ta lite glass med varma jordgubbar, hallon och blåbär!

Two weeks

Tjena alla monsterdiggare! Idag är det ju måndag, och det är sista måndagen jag är helt ledig (om jag inte får nån ledig måndag från APUn då) och det ska bli såå skönt! Haha låter kanske konstigt, men jag blir så uttråkad av att ingen är hemma och har typ inget att göra.
Aja, lite grejer har jag gjort idag iallafall: sett på Efter tio där dom snackade om en liten tjej som fick sin mens när hon var 3 år (man bah what?), sett det näst sista avsnittet av Paradise Hote Norge (imorgon får man veta vem som vinner!!!), kollat på Crazy, stupid, love, ätit rester från igår, ätit lätt vaniljyoghurt med varma bär (asgott), spelat lite Kinect med mig själv men det var skittråkigt så jag satt och ändrade min 'avatar' till en brud istället för en gubbe med mustasch, kollat lite på 90210 när det gick på tv men fattar inte så mycket eftersom jag inte sett nåt annat avsnitt hehe, bytt lakan i sängen har jag också gjort. Och nyss åt jag två riskakor utan krydda, men då hällde jag på lite grillgrydda istället som blev ganska gött faktiskt. Ja, det var väl min dag hittils!
OOOOCH idag är det exakt två veckor kvar till studentkryssningen!!!! KING


Sen har jag självklart bara chillat i min One Piece också!

Film jag såg igår / Puss in Boots


Trailer

Klipp från när Puss och Kitty dansar (haha fyndiga namn)

Bilder från igår:



God mat, Melodifestivalen, Rock Band och Kinect

"Vilken härlig dag, lalalala lalalala..."

Idag har hela familjen varit på Runn och åkt långdfärdskridskor, världens finaste väder ute och lagom kallt osv! Sen när vi åkte hem från Roxnäs så handlade vi lite på Vivo (eller Hemköp som det heter nu), där vi alltid handlade förut när vi bodde i Kniva. Så det var lite nostalgiskt och såklart träffade vi på våran dagmammas syster som man inte har sett på aslänge, och när man ser hennes reaktioner på att jag och Kasper har blivit så stora är typ oslagbara haha.



Viktväktarhandling med la familia

Idag kommer mammas gamla kompis och hennes familj hela vägen från Göteborg! Dom har sportlov nästa vecka, och då tänkte dom åka till Romme och åka skidor, är ju bara sisådär 6-8 timmar... Aja, så då åkte hela familjen först till soptippen och slängde lite skit, sen åkte vi till Donken och åt (det var år och dagar sen jag var där!). Där tog jag en Cola Light (som man får dricka hur mycket man vill) och äppelbitar (som man får äta hur mycket man vill) och en McFeast. Jag, mamma och pappa trodde att den skulle vara 'nyttigast' eftersom att det är mest kött och grönsaker på den. Haha icke sa nicke, det är den 'fetaste' hamburgaren eller vad man ska kalla den. Hela 18 poäng var den värd, och jag å mami ska äta 26 på en dag (helst). Men vi har en sån där veckobonus på 49 poäng, just om man ska fika eller gå på bio osv.
Anyway, sen stack vi till Siba och köpte ett Xbox för att mamma vill spela Kinect där nere. Men om jag känner henne rätt så kommer ju det vara populärt i typ en vecka, så lite ovärda pengar känner jag. Menmen! Seeeeen åkte vi till Ica Maxi och handlade, vagnen var ungefär halva vagnen frukt+grönt och resten kött och mjölk typ hehe. Men det är bra när man har bra saker hemma och när hela familjen är med på det, let's do this!



Please let your heart breathing / Godmorgon


Scarlett



30 seconds to mars x 2




We were the kings and queens of promise

Idag när klockan ringde 06.30 så trodde/tyckte jag att det var mitt i natten så jag sa rakt ut "men skämtar du eller!?" haha, bra start på dagen!
Åkte sen till skolan för att lämna lite fika till lärarna osv (som jag ju inte kunde smaka på eftersom att jag går på 'diet' eller vad man ska kalla det, så jag visste ju inte hur det smakade eller hur konsistensen osv var...) och när jag kom dit så låg det 20 kr där, och jag hoppas hoppas att min lärare redan varit där och tagit pengar, typ precis innan vi kom dit eller nåt!! Plisplisplis, annars ska jag aldrig mer göra såna där skitkakor igen, mina muffins från första gången tog slut direkt så det är sånt man ska göra! Hembakta mjuka kakor typ, så nu vet jag det! Wellwell, åkte hem och åt lunch med mamma då vi skrev in exakt vad vi åt och hur många points det var osv (se bilden där nere). Det som är bra är att man får äta hur mycket frukt och grönt man vill (vissa då) och vatten osv, och lightläsker är 0 points så det kan man också vräka i sig men jag dricker ju aldrig läsk ändå. Sen åkte jag till skolan och hade en kort svenskalektion och blabla, heeelg!!
Såhär ser det ut när jag och mamma fyller i när vi har ätit iallafall:



(ursäkta för crap-mobilbilder) Och ni får tycka och säga vad ni vill, men såhär kör vi/man iallafall!

ViktVäktarna


Hit var alltså jag, mamma och brorsan (som inte var så posetiv dock) kl 17.00 idag på möte! Så från och med nu ska våra måltider bestå av propoint och allt vad det heter. Har inte fattat nånting alls än typ, haha men det kommer väl. Jag har gått upp massa på sista tiden, även fast jag inte ätit onyttigare eller tränat mindre osv. Men tänker iallafall vara snygg till studenten, beachen osv tänker jag mig! TAGGA NU DÅ

Zorro


Imorgon äre freeeeeeedag

Har bara en lektion varje tosdag, från 10.50 (eller idag började den 11.10 pga av våran virriga lärare) till 12.00. Jag och Malin gjorde en jättefin 'kakskylt' eller vad man ska kalla det, haha. Som ska stå bredvid våra godsaker uppe vid lärarna. Jag skrev också pengar (så länge innan vi gör en snygg skylt där å!) på burken ifall dom inte skulle fatta att det är där dom skulle lägga pengarna eller nåt, hehe.
Sen åkte jag hem till en mycket hungrig och upptagen mamma, så jag fixade lite kycklingpastasallad till oss!


Kreta med mamma 2010




Skulle inte säga nej till att åka till värmen just nuuuu... Men den 30:e mars far vi till Australien+NyaZealand!

Before we turn to stone...


Fire

Idag var städarna här, och dom kommer någon gång mellan 10-13 typ. Och just idag hade jag sovmorgon till 13.40 haha... Så jag vaknade kvart i nio och kunde inte somna om heller, eftersom jag ville vara någorlunda klar när dom kom osv. Men jag tog en liten promenad och sen åkte jag till skolan för att äta lunch och hålla Elin sällskap!
Vi satte oss i mediehuset för att plugga lite och lyssnade på skön musik. Sedan började foton och där kollade vi igenom lite flera "härm-bilder" och nästa onsdag ska alla fota ägg, hur dom vill osv. Haha vet inte riktigt vad jag tycker om det, känns lite svårt faktiskt...

Adrian Lux har släppt ny singel!! Men eftersom det bara finns massa konstiga på tuben så har ni spotifylänken HÄR.

But I've always felt the feeling we would die young, some die young



Gamla bilder från oktober-11. Aaah stör mig på läpparna (och ögonfransarna), vill bara smörja in dom med nånting haha.

Dermalogicaaaaaaa

Fick hem paket idaaag! Och jag beställde igår, sjuuukt snabba och ingen frakt, top notch. Dock hade jag beställt ansiktsvattnet (det till vänster) i 50 ml, men fick i 250 ml istället. Hehehehe ooops. 50 ml - 153:- och 250 ml - 289:-, så fick ju rätt så mycket rabatt eller vad man nu ska kalla det haha. Och man får alltid en eller flera små provprodukter som bra och söta (bild 2) :) Inget reklaminlägg utan mer som ett tips! HÄR beställer niiiii.



LMFAO here we come

Idag blev det besätmt att vi (jag, Sabina, Sara och Sandra (haha vad fult att inte jag börjar på Sa...)) vi får låna min familjs bil ner till Stockholm den 18 februari. Då är det som sagt LMFAO som spelar på Annexet, och det ska bli sååå kungligt!! Dock Sandra och vi andra få åka i fulaste bilen ever, typ haha jag skäms varje gång vi är ute och kör gamla godingen...:


Typ fulaste ni sett va haha?

Måndag

Hejhopp. Finns inte mycket att göra nu så jag började titta på Kungarna av Tylösand, haha det är inte alls lika bra som jag tyckte förut. Meeeen jag längtar mest till sommaren, sola och fiesta!
Imorse åt jag iallalfall havregrynsgröt med banan, tänkte att ni ville veta, sen tog jag en promenix runt Kålgårn och sen hem igen. Mest för att fördriva tiden och nu sitter jag som sagt och kollar på Kungarna av Tylösand, hoppas att det kommer hem någon snart...


Lite sjukt och skönt att det var minus 4 idag och det var minus 23 i lördags!

Header

Är sugen på en ny header då jag haft min ett tag nu, hmm... Kanske något att göra idag när jag är ledig kanske? Iallfall så la jag över lite nya bilder på hårddisken igår (smart uppfinning det där!), och då hittade jag lite gamla bilder hahahahaaaa. Hittade även lite gamla headers/headrar/headar? Anyway:


Tänk att jag varit så snygg! Näärå...


Väldigt simpla men ändå ganska snygga tycker jag, ååh nu vill jag ha en drömfångare igen...

Lime

Har ju som sagt mest fixat pärmar och grejer idag. Men sen vid fem så fick jag, mamma och skrivaren nog så vi (minus skrivmaskinen men plus Kasper) gick till Willys och handlade lite smått + för att få en liten promenix. Eftersom det var jag som stod för maten så köpte jag en lime och kokosmjölk - gjorde en asasgod wok med kycklingfilé, lök, vitlök, brocolli, kokosmjölk, lite limesaft och ris till det! Fräscht och asgott. Fick godkänt av alla familjemedlemmarna iallfall.
Är det bara jag eller visst är lime en ganska snygg frukt?


Trött på hålslagare, pärmar och papper just nu...



... men vad gör man inte för lite cash och för att göra sin mami glad?

En gång i Phuket

Halloooo! Har nyss kollat klart på Melodifesivalen, eller nyss och nyss... Tittade lite på Goldeneye innan men nu äre Nyheterna.
Men innan dess så 'jobbade' jag med mamma, hjälpte henne med massamassamassa pärmar och papper. Stackars mami som är så virrig så hon hade gjort helt fel, så vi ska hjälpas åt hela helgen med det där. Aja, sen gick hela familjen ner på stan och åt middag/lunch på Maestro. Jag var så jääävla hungrig (åt senast vid ett och vi var där kvart över fem...) så jag typ föråt (kan man säga så haha?) mig på brödbitar med vitlökssås (eller "vit lök sås" som dom skrivit så fint), sååå gooooott! Ja, och sen var jag och mor+far på bio och såg En gång i Phuket. Den var rolig och söt, men längtade dock till(baka) Thailand när vi sen skulle GÅ hem i 23 minusgrader...


Men ååh va äckligt det såg ut nu då, det var apgott iallfall!
"En gång i Phuket"


My day so far:


Vaknade av att det var asasvarmt i mitt rum, öppnade fönstret och då stod det minus 22 på termometern ute, skönt!

Åkte till Ica Maxi och handlade med papi, kändes som om vi handlade mat så vi har fram till sommaren typ. Köpte lite nytt på smink och hudfronten också, bra och inte testat på djur - score!

Is it a rainbow 'cause it's a hat, or is it a hat beacause it's a rainbow?


Just nu:



Hahahaha jaaa, jag kollade på Top Model Sverige och satte på en ansiktsmask i hopp om att bli vacker/vackrare hehe. Får se om det fungerar *håller tummarna*.

Sasasabinabinabina



HELG JAO

Äntligen heeeeelg! Känns dock nyss som om det var tisdag, veckorna går sjukt fort. Vet inte om jag ser det som en bra eller dålig sak än..
På foton visa jag och några till sina bilder, han gillade mina - yay! Så det var lite roligt, tänkte försöka ladda upp resten av bilderna på Sabina lite senare om det går. Slutade elva och då åkte jag hem och åt lunch med mamma, satt vid tvn en stund och sen var det dags att gå till skolan igen. Har varit sjukt kallt ute idag, skönt men kallt! Kallt och soligt, då det är som finast.

Har just druckit upp denna goda sak, önskar att jag kunde göra smoothies oftare:


En håltimme hemma


'Härmbild'




"Veckan har gått rätt så fort, jag har fått fett mycket gjort"

Fotade som sagt Sabina i studion idag, skulle härma DENNA bild här. Och det kändes bra, är nöjd med bilderna! Så nu ska det bara photoshopas lite och sen får ni se dooooom. Vi skulle alltså härma en bild, och sen ta några egna fast med samma motiv då.
Jag hade bokat studion i 2 timmar, och vi var där typ en kvart eller var det var. Hehe bra där, men jag fick lov att sminka Sabina på toaletten eftersom det var två från fotogruppen där redan. Äsch nu bara ordbajsar jag, ska fixa le pictures nuuuuuuuu.

Onsdag 1:a Februari

Värt att åka till skolan till halv två (fotolektion) och få åka hem med 14.17-bussen. Not! :))))) Men jag ska fota Sabina imorgon, så då kommer det äntligen lite bilder här på bloggennnnn, det har varit lite dåligt med det har jag märkt. Men det ska bli riktigt kul att få sminka, göra iordning och få välja helt själv (nästan då) hur det ska vara osv.
Right now sitter jag å kikar på PH men vid 18 ska jag och Sara träna lite, huvudet mår bättre idag så nu jäklar.


Hihi, söt bild på oss när jag var ute första gången som 18-åring!!

Wishing for summer


RSS 2.0