Firar ännu en födelsedag:


Wazzuuuuuuuuuuuuuup

Heeej! I fredags fyllde ju allas våran söta Sabina 19 år, så då blev det lite födelsedagsfirande osv. Och igår så hade mamma 50-årsfest (igen ja, haha) med franskt 20-talstema. Så var jag och Kasper servitriser/kockar/diskare och allt haha. Vi fick inte gå och lägga oss förens två på natten så då var man lite trött, men då var det ju världens disco nedanför så det gick ju sådär...
Idag är det söndag och jag har precis käkat lite frulle, sen ska vi väl plocka ihop det mesta och sen ska vi och fira farmor som fyllde 80 år i fredags! Oh my gooooood.
Tog lite bilder igår, mest på maten dock, men det är bilder iallafall :))


Pappa var så tjusig i fluga och allt!

Vi gjorde egen skagenröra...

... som var till förrätt.

GRATTIS SASASABINABINABINA!!



Lite sent födelsedagsfirande för Elin!





21.07

Idag hade vi som sagt Nationella prov i Svenska B. Vi var i vårat be loved Mediehus, alla satt vid varsin dator (typ 50 cm ifrån varandra haha) och skrev. Sen skulle man skriva ut det och lägga in på ett USB, det var det provet det. Kändes lite mysko tyckte jag men jag tror att det gick bra iallafall.
Kom hem runt tio, gjorde i princip klar min kokbok så nu ska bara min projekthandledare ta en liten titt på den imorgon. Sen är det dags för projektrapport, loggbok, läsa en svenskabok + skriva lite om den typ sen är jag tyyp ledig i några dagar iallafall - yay! Har inte haft en lugn stund sedan jag kom hem från Australien och Nya Zeeland typ...
Nu har jag precis diskat efter middagen som bestod av kycklingwok med nudlar, yummmmm, och imorgon blir det lite föresenad födelsedagsmys hos Elin och på fredag fyller Sabina år så då händer det grejer också!


snart ere freeeeda'!


Tiiiiiiisdag

Idag hade jag Svenska B nationellt muntligt, jag hade alltså tal. Jag hatar att redovisa och hålla tal över allt annat, typ haha. Men ändå skrev jag ett eget tal, pratade om det inför 8 pers (sjukt stort enligt mig alltså) och det gick bra! Känner mig faktiskt sjukt stolt, oohyeeeh. Vi hade också prov i Småföretagande, men eftersom jag haft Företagsekonomi så kunde man ju massa sen innan.

Sen klockan 15.00 har jag suttit och redigerat och pysslat med min Kokbok, som alltså är mitt projektarbete. Och nu är den i princip färdig! Ska bara visa den för min handledare för att se om den är okej, sen måste jag skriva den där jäkla projektrapporten... Wellwell, tar en dag i taget och imorgon är det Svenska B nationella skriftligt från 8.30-14.00 som väntar.


Får bli en bild av en av grejerna jag pratade om på provet, nämligen supermodellen Tara Lynn. Snygg va?

All white

Hejhopp! Kom hem för snart en timme sen. På Psykologin idag kollade vi på en film, en tysk och hemsk film faktiskt. Vågen heter den på svenska, "Die Welle" på tyska tror jag? Handlar om några ungdomar som ska ha en projektvecka om demokrati i skolan, dom har en lektion och sen blir typ deras lärare som en ledare. Alla ska bära vita skjortor och dom är bäst osv. Läskigt hur lätt det är att manipulera med folks hjärnor alltså...
Innan jag åkte till plugget åkte jag ner på stan för att köpa present till mina födelsedagsbarn Elin och Sabina! Hittade givetvis lite till mig själv också hehe. ;)


glasses



Seven








21a april 2012

Hejhopp! Ber om ursäkt att jag varit lite frånvarande, men när vi åkte till Australien så missade jag ju typ en hel vecka i skolan vilket gjorde att jag ligger/låg lite efter. Och igår skulle jag hålla tal, Nationella pro i Svenska B, pretty big thing ey? Hade skrivit och varit nervös hela torsdagen så ska jag inte ha talet förens på tisdag nästa vecka. Hahaha ååh, både skönt och drygt, man vill ju ha det gjort liksom. Menmen, då kan jag göra lite justeringar och träna in det så att jag kan det mer nu i helgen.

Igår då? Jo, då hade mami 50-årskalas för sina körkompisar. Så jag och Kasper fick hjälpa våran virriga mor att hacka grönsaker, jag skalade ungefär 20439290420 räkor (kändes det som iallafall), gjorde 4 (!) tårtor och sen fick jag äntligen gå och lägga mig och pusta ut. För första gången på hela veckan kändes det som. Så skönt med lördag!



Mobilbilder från Australien & Nya Zeeland






Two surf dudes



Stickade måndag

Idag hade jag min första Psykologi A lektion, och det var flera från min klass och paralellklassen där så det var skönt att känna någon för en gångs skull när jag har IV hehe. Det är riktigt intressant! Idag snackade hon om hur man beter sig när man går från små små barn till vuxen tonåring. Hon visade också massa söta klipp från Lotta på Bråkmakargatan, Vi barn i Bullerbyn och Grease m.m.
Sen åkte jag ner på stan, köpte de söta shortsen på bilden och sen åkte jag hem och skulle låsa öpp dörren. Men det gick ju inte, eftersom jag hade tappat heeeela nyckelknippan med alla mina nycklar på... Så jag fick lite panik och undrade vart dom kunde vara, men åkte först till skolan för att kolla där. Där var det låst så jag fick knacka på fönstret till en som satt där, skrämde henne rejält sa hon hehe. Hon öppnade så snällt och sa att dom hade fått in ett par nycklar, och visst var de mina. Phu!


H&M, 199:- (Det kommer bilder från Australien och Nya Zeeland snaaaaart, när jag orkar hehe)

Kill me now please


Home sweet home!

Hej!!! Har försökt att blogga där nerifrån men internetet har inte varit det bästa tråkigt nog...
I förrgår och igår flög vi dom jobbigaste och längsta resorna vi någonsin gjort -
23 timmar flyg, totalt inklusive mellanlandningar och byte osv.
Sen från Arlanda tog vi ett tidigare tåg än vad vi egentligen skulle, så att vi kom hem tidigare vilket var sååå skönt! Kändes dock som om jag bara hann handla mat med Papi och laga den. Slog inte ens på datorn eller packade upp allting hehe. Somnade iallafall vid åtta och nu är jag pigg igen! Längtar efter svensk frukost, få läsa massa bloggar och se på missade avsnitt.


Har det bra här nere


RSS 2.0