Första 'dagen' på P&L

Vid halv tre cyklade jag ner till stan och mötte upp Sara. Jag handlade lite läsk och chips (bra att äta salt när man är i solen har jag hört hehe).
När vi skulle på bussen var vi inte ensamma om man säger så, så vi fick stå upp från Falun till Borlänge. Men det kändes inte så jättelångt faktiskt, så that's was nice!
Vi huppade av i stan med våran tunga packning och började gå mot campingen, höll på att dö av värmeslag och ont i axlar... Men till slut kom vi fram och det var inte så lång kö så vi kom in på campingen ganska snabbt och kunde lägga in grejerna i tältet, ta fram stolarna, drickan och chipsen och vi satte oss lite bakom vårat tält där det var en helt tom yta - asskönt! Sen kom det några 94:a Borlänge boys som hade sitt tält typ där så vi började att snacka lite med dom och sen kom det lite folk man kände, och sen folk man inte kände.
Sen skulle vi på toa men när vi hade ställt oss i kön så såg vi att den kostade 10 kr, hell no! Så vi gick till dom gratis bajamajorna istället haha.
Senare träffade Sara sina boys Jon och Karl som hängde med oss till vårt tält där vi chillade en stund, och sen var det dags för Kings of Leon tror jag? Tiden går så himla fort där haha! And it was awesoooome! Dock stod vi ganska långt bak (så att jag inte såg ett piss eftersom att jag inte är speciellt lång, men snälla Karl lyfte upp mig i typ en sekund så att jag såg dom på riktigt!! Tackar!) och det knuffades och buffades så vi gick ut ur publiken och satte oss i gräset och lyssnade och kollade på skärmarna istället.
När Sex on fire spelades började folk att gå så vi gick å, plus att dom hade spelat alla 'kända' låtar då.
Sen gick vi till Karls och Jons place och satt där ett tag med trevligt folk, och sen blev klockan halv fem och jag och Sara blev trötta så vi gick till vårat tält, men då får vi inte upp låset av nån anledning??? Så vi frågar en av the Borlänge boys om han kan hjälpa oss, men det går inte så han skär upp ingången med sin nyckel så att vi kommer in iallafall...  Där låg vi och värmde oss, åt chips och kunde inte alls sova eftersom att det var så ljust (kvart i fem på morgonen) och pratigt runtomkring.
Till slut ger jag upp och vill hem så jag tar 05.50 bussen till Falun, kul bara att det var en 53a som åkte tooootally åt skogen haha kände inte igen mig nånstans! Sen vid halv sju kom vi till stan och då inser jag att jag glömt nyckeln till min cykel och också hemnyckeln. Men jag går hem och ringer pappa som som tur är är ute på promenad, och till sist kommer jag in och jag bara slänger av mig allting (tog med lite packning eftersom att jag ändå inte ska sova där nå mer) och kryper ner i sängen.
Somnar sju och vaknar tio, så några timmar blev det iallafall!

Nu håller jag på att dö av värmeslag igen så jag har min fläkt här vid datorn och det är såååå skönt. Kanske ska ut i solen sen men nja, har fått lite nog av den känns det som...  Och sen vid två-tre åker jag till Borlänge och då är det Veronica Maggio-dags!! Och nu fick jag en spindel i min stol och nu hittar jag den inte - aah!


Bild tagen av Sandra på klassfesten i Kålgårn!

Tropical heat...

Vaknade åtta och kunde inte somna om... Men låg kvar till halv nio då jag gick ner och åt frulle! Sen upp och byte om till bikini och precis när jag skulle gå ut så kom städarna. Ingen i familjen visste om dom skulle komma idag eller inte, men det skulle dom visst.
Och jag ville inte vara ivägen så jag låg ute hela tiden dom var inne, vilket var typ två timmar. Rumpan fick lite färg iallafall! Dock låg trosorna snett så brännan blev sne, haha fail :(.
Nu håller jag på att packar lite smått och gott till P&L. Åker bara med Sara dit idag eftersom att Sabina inte mår så bra, hennes svanskota säger ajaj... Stackare, krya på dig darling!!

Kommer inte bli så mycket blogging framöver, men jag sover hemma några dagar så lite ska jag väl hinna med ändå. Har med mig min gamla blåa lilla digitalkamera som jag tänkte knäppa lite bilder med! Kommer säkert bli en och annan mobilbild å. :)

Jump, for my love!


Tattoo



Stolt tjej!

Strawberries

Idag vaknade jag halv åtta och kunde inte somna om, vad är det med mig???
Cyklade till stan till fem över halv elva och sen mötte jag upp Sara och Sabina. Vi gick in på Ica och köpte lite tuggummi, Extra köpte jag, men det smakade askonstigt eftersom att jag har tuggat Läkerol hur länge som helst så kändes det lite ovant, menmn.
Sen tog vi bussen till Borlänge där det var full fart såklart! Gick till "Par i Hjärter" tar Sabina did a tattoo (bilder sen!)! Första gången jag varit med när någon har tatuerat sig, ååååh gillar inte ljudet av maskinen alls - yschysch. Men det blev sjukt snyggt så det vare nog värt, fast Sabina gillar smärtan och ljudet av maskinen, tokfia...
Och när Sabina skulle betala skulle det vara kontater så då fick vi lov att gå till Tempo för att ta ut, trodde vi ja. Det var folk ööööverallt och kön var hur lång som helst. Så vi gick in till stan och tog istället, där var det inte lika mycket folk iallafall. Och sen gick vi tillbaka, och vi gick där igår å så nu kan man gå den där vägen och blunda känns det som, haha!

Sabina betalade han, och sen åkte vi buss hem och alla drog hemåt. Jag bytte om till bikini och smorde in mig bums, och nu har jag precis kommit in från 1 h 45 minuter i solen, eller sista 45 minuterna var det lite molnigt å, men det var bara skönt. Låg på magen och kollade på tv4-play i mobben och hade det mysigt! Och nu blir det en välbehövlig dusch, flugorna tyckte extra mycket om mig idag om ni förstår... Hehe.


Mycket ofräsch tjej som äter strawberries

Vika

15.09 åkte bussen från stan till Vika, den plockade upp Sabina (nämen???) OOOCH Elin (whatta??) och sen åkte vi till Sandras place där vi blev bjudna på pannkakor (dock fuskpannkakor, förlåt att jag avslöjade det Sandra...) med blåbär+vaniljglass, grädde, sylt och socker. Jag åt både av glassen och sylten, och av pannkakorna förstås. Men det känns som om detta kommer att bli en riktig onyttig vecka så jag orkade inte bry mig så mycket idag. :)
Vi gick en promenad med hennes hundar och en galen fyrhjulningskille åkte fram och tillbaka vid oss typ sådär 2498 gånger, fort körde han å - för fort.
Och senare när vi drog hem var det jättefint, soligt och varmt så det var så fiint och så somriiiigt! Jag och Elin gick av vid Lasarettet och gick ner till stan sen, det var asskönt och asfint där med - sommar!!

And now I'm sitting at home, eating popcorn and looking at Family Guy. Och imorgon klockan elva åker jag med Sabina till Borlänge som ska göra en liten (näe, inte så liten heller) grej!!

Peace and Love is on!!

Vaknade åtta idag och kunde icke somna om, så jag fick upp och började fixa mig långsamt.
Vid halv tio cyklade jag ner till stan och där stod en liten Sara med tält, stol, sovsäck, liggunderlag och vanlig väska. Efter några minuter kom Sabina med detsamma. Men som tur var så kom det lite fler P&L-are som skulle åka med bussen så att vi inte såg ut som några retards - fast alla fattade nog vart vi skulle nånstans.
Anywaaaaaay, så gick vi av i 'centrum' och började gå mot campingen, men först hämtade vi ur våra armband. Dock fick man inte ha dom på vänster hand så nu sitter mitt där klockan sitter = inte snyggt. Men jag kan verkligen inte ha klockan på vänsterhanden så det får se ut som det gör nu, who cares haha?
Sen stod vi i kö i en evighet kändes som, i den stekande solen. Man såg massor som drack öl och cider, och jag skulle inte tackat nej till en cider eller två - drickaaaaaa....
Sen kom vi in på campingområdet och fick en tältplats där vi satte upp våra tält. Jag och Sara var inte ensamma om att köpa ett två-manna tält på Rusta om man säger så hehe, man såg såna tält vart man än tittade. Men vi klottrade lite fint på vårat så man såg vilket som var vårat :).
Sen gick vi till bussen och åkte till Falun, där jag och Sara shoppade lite på Gina Tricot - jag ett svart litet transparant linne, och Sara lite annat (ni får kika in på hennes blogg!).

Nu väntar jag på att tiden ska gå så att jag kan ta bussen till Sandra där hon bjuder på middag! Trevligttrevligt.


Packning och väntan på bussen imorse

Bara liiiite skakig.. Aja, P&L-armbandet iaf!

Började blöda näsblod, inte så kul men - Hej!

Myser lite...


wehartit.com

110626

Hej allihopa (Blondinbellas)!
Kom nästan precis in från en cykeltur runt Varpan med hela familjen. Vädret såg inte sååå lovande ut när vi stack iväg men sen blev det soligt och jättefint! Vi stannade till vid Gullnäsgården på hemvägen och alla fick glass utom jag, jag nöjde mig bara med vatten hehe.
Sen cyklade vi hem och nu ska jag snart ner och börja fixa lite med laxen som vi ska ha till middag. Imorgon ringer klockan kvart i nio och sen ska jag ner till bussen och möta upp Sara och Sabina och sen drar vi till Borlänge och sätter upp tälten, iiih - inte långt kvar nu!!


Sucker Punch

Har nyss kollat klart på Sucker Punch, inte min stil på film direkt då men väldigt cool film. Bra och 'snygg' musik, snygg filmat, snygga effekter och lite girl-power slår ju aldrig fel - dock lite för våldsam. Men titta kan man ju göra ändå, och det tycker jag att ni kan göra om ni får tråkigt en regning dag!


Saturday

Idag är det midsommardagen. Började med att jag vaknade vid nio och inte kan somna om, så jag gick upp och åt frukost med mor och far istället. Matade mina fiskar på fb en stund och sen drog bror+papi till båten och fixade, imorgon kör vi förhoppningsvis första turen för i år!!
Jag och mamma lekte husfruar och gjorde rent dynorna från båten, dom hade inte blivit rengjorda på ett tag om vi säger så...
Sen kom bror+papi och vi åkte till McDonald's för att äta lunch (såna där kuponger igen, ja - men dom tar slut nästa vecka så nu passar vi på!). Bicmac med plusmeny till the boys och qp cheese till the girls, men utan ost för min del. Ska hålla mig borta från mjölkprodukter ett tag, såg på The Doctors att det ska vara bra för huden att inte äta sånt. Vilket kan stämma eftersom att jag inte ätit ost, bröd och grejer på länge och just nu är min hud toppen (peppar peppar)!! Ett litet tips bara, för er som vill prova :). Nu när jag inte äter lika mycket kolhydrater (pasta, potatis, ris) så har den också blivit bättre, och drick mycket vatten! Och nu på sommarn är man ju osminkad typ hela tiden vilket också är brabrabra for your skin.
Sen handlade vi iallafall på Ica Maxi, vi köpte flintastek som pappa grillade till middag - nomnomnom! Efter det myste vi lite med Sommarkrysset i soffan och nu kollar vi på James Bond - Leva och låta dö, gammal goding säger dom, wellwell...
Juste! När boysen var borta med båten bokade vi en liten 'resa' till Gotland! Söndag till onsdag tror jag att vi ska vara borta, men ni märker när jag blir borta och inte bloggar (får inte säga när vi ska bort och sådär för mami, och det respekterar jag - vill ju inte att nån crazy person kommer hit och snor grejer från vårt hus och så).

Imorgon är det söndag och en tur med båten (om vädret tillåter) och sen är det måndag = TÄLTDAGS @ PEACE AND LOVE!!

Wake me up in San Francisco


But you'll still be beautiful


Midsommarafton 2011 - Bjursås


Pannacotta med jordgubbar till efterrätt - döööögott!






Fina mami i sin folkdräkt från Värmland (hennes mormors)








Glad Midsommar!

Mamma står i duschen och jag är klar sedan tio typ, med smink och grejer - vet inte vilken klänning jag ska ha än dock... Sen ska jag och mami gå till Kålgårn och plocka blommor som vi sen ska göra fina (hoppas jag) blomsterkransar av, och sen bär det av mot Bjursås för lite midsommarfirande.
Hoppas att ni får en trevlig midsommar allehopa!!

Jaja, astöntig bild men ändå - ni får ju en bild på mig! Pusspuss

A.J


Källarstädning

Idag har hela familjen städat ur källaren och rensat där nere, fyyyy satan vad mycket grejer det är/var där nere! Och typ ingenting var mitt förutom skidorna, som nu är skänkta till nån annan hoppas jag :).
Men jobbade ändå i typ 4 timmar och nånting... (har tiderna där nere så minns dom ej nu) - cash!!

Och ikväll ska vi utnyttja dessa kuponger igen! Dock ska vi sitta hemma och äta, papi+bror ska ha pizza från La Marina och jag+mami ska ha kycklingspett från Kalamata, det blir nog götti. Ooooch imorgon är det midsommar! Vid ett åker vi mot Bjurs och Dössberget där vi ska äta lunch (buffé mmmm!) och sen ska vi se på något midsommarfirande med midsommarstång hoppas jag, och sen hem och äta jordgubbar och dricka jordgubbsvin som mamma köpt hem till oss som är över 18 (bad 4 u brother!), och hoppas att det ska smaka!
Och innan dess måste vi ut och plocka blommor till min och mamis kransar, eller så gör vi det ikväll... Har inte bestämt än, men något säger mig att om vi gör det imorgon så kommer vi (mamma) bli jättestressade.. Hm.

Snyggaste stolen på P&L

Kom precis hem från världens P&L-shoppingdag! Men fick nästan allt som behövdes, så det är najs. Köpte bland annat den snyggaste stolen som kommer att finnas på P&L, and it's mine -mohohaha!


Köpte grodan - erkänn att ni är avundsjuka!? 99:- på Rusta

Grab somebody sexy and tell 'em - hey, give me everything tonight!

Idag vaknade jag klockan nio av att solen sken in i rummet och att nacken var sådär lagomt blöt... hm. Men det var längesen nu så jag gick upp och åt frukost på en gång. Papi var borta, mamma och brorsan sov så det var bara jag och katten vid frukostbordet, mysigt.
Sen matade jag mina fiskar (råkade skriva katter först hahaha) på fb och vips så blev det molnigt och kallt. Så sov-t-shirten blev en tjocktröja och trosorna blev till ett par mysbrallisr.

Efter några timmar vaknade brur och vi gick ner och gibbade, vi äger!! Sen blev jag asashungrig och gjorde pastasallad till hela familjen och nu sitter jag här och väntar på att mami ska bli klar där nere så att vi kan åka till Rusta och lite andra affärer för att köpa saker till P&L (6 dagar kvar!). Och ikväll ska vi keka på Banken där vi har såna där två-för-en-kuponger som vi vill göra slut - nomnomnom.


(Jag tuggar på bilden, var dock inte meningen att det skulle se så muppigt ut på stillbild) Jag har tuggummi som jag fick NÄR JAG JOBBADE PÅ IDOL 2011.

Baksmällan del II

Mötte upp Sabina på stan ungefär kvart i fyra, och vi gick till Clas Ohlsson och kollade på band/cdspelare till Sabina till P&L. Hittade en assöt blå liten sak, men den fick vänta ett tag.
Sen gick vi tillbaka till Ica och mötte Elin som vi gick en tur på stan med - vi han se två 'kändisbloggare' från Falun = Fanny Staaf och Molly Rustas - wow!
Sen gick vi till Meastro där Sabina och Elin åt, jag var inte alls hungrig men en brödbit med sås fick jag i mig. Sedan gick vi ut och hämtade biljetterna och sen drog vi till Ica och köpte biosnacks, blev Pringels för mig (var så sjukt sugen ju!!).
I biosalongen (som förövrigt var den minsta jag sett, 40 platser bara hihi) slog vi oss ner och sen började filmen. Den var väl rätt så rolig och skön, men jag tror Elin och Sabina tyckte om den mer, haha man hörde deras skratt och fnitt oftare än jag skrattade iallafall!

Och nu när jag kom hem bröt jag en nagel... REJÄLT också, åååh fuckingskitarsel. Jag som skulle ha fina naglar på midsommar och P&L :(. Kolla bara:

Solning...

Efter jag hade ätit frukost och gått upp på rummet igen såg jag att solen lyste för fullt och det var fatiskt varmt ute! Så jag satte på mig bikinin, smörjde in mig och gick ut och la mig - i tio minuter, sen blev det molningt och jättekallt. Buhuuuu, jag som vill ligga i den stekheta solen och bli pepparkaka NU! Så att man är snygg och brun inför midsommar och P&L, men icke sa nicke, inte idag iallafall.
Men det ska inte regna på ett tag nu så solen kryper nog fram då och då, och då ska jag vara beredd!

Just nu sitter jag på mitt rum och fryser lite granna, dricker vatten och lyssnar på Kings of Leon. Väntar på att brorsan ska vakna (om sisådär två timmar eller nåt) så att vi kan spela Kinect!!!! Men jag får nog slå igång en film eller nåt för att få tiden att gå... Have a nice day you guys!


Monday

Kom hem från stan för en timme sen kanske. Träffade Sabina för första gången på jättelänge!!
Vi gick runt på stan och letade efter en 'mobilväska' eller vad man ska kalla den, vill ha den till P&L för å lägga mobil+pengar osv. Någon som vet nån affär som har en? Känns som om vi kollade varenda en...

Nu sitter jag hemma själv eftersom att bror hurtig och papi hurtigare cyklar runt Varpan just nu. Och imorgon ska jag på bio (Baksmällan 2) med Elin och Sabina, wiii! Saknar Svampi bara :*.
Fett onödigt inlägg men har inte skrivit nåt på hela dagen så här har ni en liten uppdatering iallafall, see ya later alligator!

Småflickor

När jag möblerade om passade jag på att rensa lite till bland tidningar och grejer, hittade två gamla skolkataloger som jag tänkte dela med mig av hehe:

                            
Sandra högst upp till vänster, sen Emelie och sen stolta jag i mitten. 2:or då, nu alla tre i samma klass MP3A - coolt!

            
             5:an...
                              
                                Fick lov att ta kort på coola Sandra också som inte ler med tänderna och kollar in i kameran...


It's a rich mans world

Idag fick jag för mig att möblera om, eller jag har tänkt göra det ett tag men aldrig tagit tag i det - men nu är det klart! Glömde förebilder såklart, men ni som varit här vet hur det såg ut förr. Och för er som inte varit här så stod sängen där bokhyllorna står nu, och tvärtom :).

 


Min lördag:

                                           
                                           
                                           
                                            

Och nu:                                
                                                                                                    &
                                           

Into the wild

    

Ikea + Valbo köpcentrum

          
           Jeansshorts, Cubus 199:- (jag är lite stolt över att jag kunde ha storlek 34!)
                             
                             Linne, Cubus 129:- (men två för 149:- så mami köpte ett i svart)
          
           Grön ståltråd (till midsommarkransen!) 25:-
          
           Örngott + påslakan, Ikea ?:-
          
           Ljusblå filt, Ikea 10:-
          
           Galgar, Ikea 5 för ?:-
          
           Fäll (inte äkta), Ikea 229:-
           
           Ramar, Ikea ?:-

Gävle

Innan vi åkte till Ikea stannade vi till på MediaMarkt och köpte ett................ Kinect till Xbox 360!!! Så nu har jag och brorsan bränt (brännt?) lite fett, satan vad drygt vissa grejer var haha! Men nu har vi tagit en paus för mami och papi skulle se på film där, men det var bara skönt tyckte jag hehe....

Sen åkte vi till Ikea då, vi åkte lite sent hemifrån så det vi åt lunch på en gång. Det är ju gaaaaanska mycket folk där typ all the time så vi fick stå i kö ett tag så vi blev hungriga. Jag och pappa åt kotlettrad som vanligt, nomnom. Och Kasper åt mos och typ 25098935 köttbullar, och mamma tog en ceasarsallad.

Sen gick vi runt (träffade på våra gamla grannar från Kniva och det fick mig att längta tillbaka lite, hmm) och tittade och hittade lite grejer, visar bilder snart. Har varit lite dåligt med bilder så nu ska ni få bilder på ALLT jag fick idag, både från Ikea och Valbo - de ni!!


Next stop:

             

Städ+rensdag

Idag har jag och mor varit sååååååå duktiga och städar och rensat min och mammas garderob, och min egna garderob. Såg ut mer eller mindre som ett bombnedslag på båda ställerna... Men nu är det superfint och man får plats på med saker och sig själv!

Dock kom jag på efter halva jobbet var klart att jag skulle ta före bild, men det blev bara efterbilder men ni får tänka er hur det ser ut (bombnedslag):

 

            
             Dessa låg längst in och unders allting, värde ungefär 450:- känns bra att spendera på glass...
                         
                          Syns ju knappt men det är vikt och fint och bättre än förr!
                           
                           
                           Här kom man inte in förrut, duttiga vi ääär


Onsdag 15:e juni

Jag, Kasper och mamma var påväg till Friskis när jag och Kasper kollade på våra Friskiskort bara för att. Sen kom jag på att mina nycklar inte var nere så jag sprang upp till rummet för att hämta dom, och sen VIPS var mitt Friskiskort borta, som om nån osynlig liten jävel tagit det och lagt det på nåt bra ställe. Först blev jag bara så paff och skrattade lite liksom "Haha men jag hade ju det nyss??" men sen blev jag irriterad när jag inte hittade det... Men vi åkte ner ändå, fick låna en fejklapp av mamma när vi skulle gå in på passet hehe (Kasper gymmade). Och nu när jag inte har tränat sen i tisdags förra veckan så var det liiiiiiiite jobbigt, eller nej, det var AAASJOBBIGT!! Men det tyckte alla för alla var så röda och svettiga i nackarna. Men skönt var det!
Sen cyklade vi hem och jag och mamma började leta efter kortet på en gång, och sen ropar mamma "Här är det!". Jag går ut i hallen och där står mamma och pekar på sina gummistövlar....... Hahaha jomen där är det ju!

Sen upp i duschen och göra sig fräsch igen. Sen eta middag med hela familjen wok med turkisk yoghurt för min del, och ris till de andra. Sen åt vi efterrätt, jordgubbar med mjölk för min del och glass till de andra. Sen fick jag och Kasper nåt ryck och började spela Guitar Hero nere i vardagsrummet - wohooo!

Nu ska jag kolla på Into the wild, någon som har sett den? How is it?

Mini-Bim 1993

                            


                              


                           
                            Haaai-yah!



                              


Detta är alltså vad jag har gjort idag - tagit kort på gamla bilder av mig till min kära mor, som vill ha dom på ett usb-minne ifall det skulle börja brinna eller nåt sånt. Visst är jag söt?


Kul + skön video

    

Hard work work

Idag har jag hjälpt mami med lite pärmar och grejer, svårt att förklara men jag jobbade 4 och ½ timme, caaash! Samtidigt som jag jobbade så hann jag kolla på Alice i Underlandet och Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 (mest för att komma ihåg allting till del 2 kommer på bio).
Jag hade ju kopplat datorn till teven så att man kunde se filmen på teven, och sen efteråt lyssnade jag och bror på massa dunkadunka i dom bra högtalarna som är där nere, awesoooome! Jag ska lätt sitta där nere nästa gång jag ska peppa hehehe.

                             
                              Syns inte alls, men det är datorns skärm i teven iallafall!

Och nu har jag precis smällt i mig lite pizza som duttia papi gjort, gottgottgott! Ska se om det går nåt bra på tv nu eller om jag ska slå på ännu en film... Hm, det återstår att se.


Två veckor kvar - Peace & Love



Två bilder från RixFm-festival

Tusen gånger starkare

    

Filmväder

Idag är det tråkigt väder, dock regnar det inte, men det är nästan roligare än när det bara är grått och trist. Jag har iallafall lite filmer jag tänkte kolla på idag eller nån annan dag. Och igår såg jag "Juste go with it" med Adam Sandler och Jennifer Aniston, den var ganska söt och rolig faktiskt.  See it!

                             

Nu ska jag kolla på antingen Alice in Wonderland, Red riding hood eller Justin Bieber - Never say never (haha).

Sunday, bloody sunday

Hejsan hoppsan lillebloggen!
Kom hem från stan för en stund sen, papi ville ha hjälp med att hänga tvätten och så snäll som jag är så hjälpte jag såklart honom.
Nere på stan mötte jag upp Elin och vi gick till My Sushi och åt sushi (nähä?), nomnomnom. Och när vi satt där hann det både bli jättefint och soligt och molnigt och jättekallt. Vi satt där ett bra tag tror jag och bara pratade, vi har ju inte setts sen i torsdags! Jag vill träffa i alla gänget snart...
Sen gick vi till Hemköp och köpte gotti, jag köpte naturgodis och Elin köpte små yoghurtar, haha sweeeeet. Och sen gick vi runt lite på stan och kollade lite, letade efter en 'lös bh' eller vad man ska säga, till Elin. Men hittade ingen bra... Så ingen hittade nånting, eller jo det gjorde vi ju men inget som fick följa med hem.
Kasper vägde sig nyss och det visade sig att han väger 29 kg mer än mig..... O-M-G!?!?!?

Imorgon är det måndag och det känns jätteskumt och konstigt att inte behöva gå till skolan på flera veckor!?

 

                            
                             weheartit.com


Med sol och värme sprider hon bara glädje.

    

It's raining...

Sitter här vid min bärbara dator och vi fick precis tillbaka strömmen, woho! Inte för att det spelar sån stor roll när man har en bärbar dator, men ändå - det blev så himlans mörkt.
Idag har jag och mami solat, det blev bara en timme på framsidan för sen skulle papi komma hem om en timme (japp han behöver inte vara på sjukhuset nå mer!!) så då fick Kasper klippa gräsmattan och jag och mor fixade lite inne, jag tog en dusch och tvättade håret osv, sköööööööönt. Är det bara jag som tycker att det blir varmare och varmare? Så det var skapligt skönt med regn nu, både för naturen och människorna.
Juste, mamma plockade rabarber idag från trädgården för att göra en rabarberpaj som papi tycker så mycket om. Och jag måste ju smaka för att då är det sommar i familjen Wedbergs hus!

 

                             
                              Varför gjorde jag inte detta för? Får bli nästa gång!


Chinese food

Jag och brorsan åt precis kinesmat från China Thai, nomnomnom! Varken mamma eller pappa är hemma så vi fick pengar till att köpa mat, och då fick det bli kinesmat!

Idag när vi åkte till papi åkte vi igenom stan (vilket jag inte visste så jag hade på mig slappaste shortsen, linne, bikini under, uppsatt otvättat hår och osminkad...) och såg på alla studenterna och deras fräna bilar!! Man kände igen några ansikten men vi sa bara grattis till en, som hela familjen känner. Tyckte verkligen synd om alla killar som hade kostym och grejer i denna hetta, uschusch. Flera stycken var röda i ansiktet haha... Lätt för tjejerna som bara behöver en snygg och luftig klänning för att se snygga ut.
Meeeeen sen kom vi till pappa, svettiga och snygga (bara uppför till sjukhuset). Sen cyklade jag och brur hem och mamma tog bilen och det var såååå skönt att cykla nerför och fort och känna vinden i håret, mhm!

Nu ska jag ta en kall dusch och sedan slå på nån bra film. Grattis till alla studenter!!

          
Cool chey som sitter med solbrillor inomhus

Go on take my hand, I'm going back down south now.

    

Första sommarlovsdagen - so far

Till frukost åt jag Special K red berries med kall mjölk och svenska jordgubbar. Sen gick jag ut och solade i två timmar (en timme på mage och en timme på rygg). Men sen blev jag så sjuuukt rastlös att jag inte kunde ligga still så nu sitter jag här istället haha...
Pappa åkte in till sjukhuset igår, han trodde att han hade fått såna där proppar i lungorna igen - och mycket riktigt, så var det. Så han ska ligga inne där hela helgen, stackars papi. ♥ Så idag ska vi åka dit och hälsa på honom, komma dit med lite saker som han inte fick med sig osv.

           
            Pantern var lite trött imorse
           
            Brännan just nu, I'm working on it!

Easy A

Såg nyss klart på en asrolig och asskön film, ni SKA se den! Deal?  
    

En grön påse:

                          

Klassmys i Kålgårn



Grillen lakkade ur och ville inte brinna, så alla tog fram sina kvitton haha...




Tändvätska gör susen!





                             










SOMMARLOV!!!!

NU HAR JAG SOMMARLOV!!!!
Idag spelade vi brännboll, vårat lag vann med typ en poäng (yes!). Dock var det inte alla från våran klass, men nästan alla från b, men där vare bara 4 pers som var med haha. Så dom fick spela med oss ändå, men inte i vårat lag för där var det bara mp2are.

 

Och igår var det en jättemysig kväll! Dock fungerade grillen bajs tills vi tillsätte tändvätska, då funkade allt galant. Haha men då hade Andreas cyklat iväg i smyg och köpt, utan att någon sett honom. Och sen cyklade Elin, Lellah och Sanna och köpte dom med. Så nu har vi tändvätska så det räcker :))))).
Sen cyklade Lellah hem till sig och hämtade liten mini gitarr och högtalare. Asmyyyys! Sen kom det massor av studenter som firade, sen kom polisen men dom ville bara höra när Micke spelade haha. Och undrade vart det var fest men det visste vi inte så dom önskade oss en trevlig kväll, och vi tillbaka.
Vi drog oss hemåt vid halv elva då alla förbannade flygfän hade börjat vakna till liv. Somnade vid halv tolv och sen halvsov jag till ett då jag fick lov att byta täcke och sen vaknade jag 6 av att katten hoppade upp i sängen, och sen vaknade jag halv åtta då jag skulle upp. När jag valde kläder valde jag dock väldigt fel, jag tog en sån där tubtopp från ginatricot under, så mina boobies hoppade ur typ så fort jag sprang på brännbollen... Inte kul.
Nu ska jag fixa bilder från igår och sen ska hela familjen ut och äta sommarlovslunch, för jag har sommarlov!!


Peppar inför sommarlov och allting kul!!!!

                                    

Give me everything tonight.

Nu har jag börjat fått såna där engelska kommentarer igen, fick en som löd: I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!
Okey you guys, I got one question for you - how did you find my blog?????
Fast dom kommenterar bara gamla inlägg så det kommer väl ett svar om några månader haha...

Idag är jag som sagt ledig. Vaknade tio av att mitt hår och nacke var alldeles blött av svett.. Och en mamma som kom in och sa lite försiktigt "Men Bim, börjar inte du tio?", jag bah "Neej jag är ledig!".
Nu har jag precis ätit sallad med mora mi som vi gjorde alldeles själva av det som fanns i frysen, den blev faktiskt god. Finns ju inget godare än att äta kall (sallad) mat när det är såhär varmt, och en dryck med massor av isbitar i!
Nu vill jag att klockan ska bli 17.00 så att man får lov att göra någonting. Men näe, det är ett par timmar kvar så jag slår på Kyle XY istället. C ya!



En hand mot min strupe och andas blir svårt

Såklart så var det inte Erika som hade passet utan Matilda B (igen! vart fan är Erika? :(( ).
Och när jag kom hem var det ingen hemma så jag tog lite middag själv, det blev en toast med ost+skinka plus en sallad med gurka+tomat+advokado, mättande och smaskigt!
Imorgon är jag ledig och på eftermiddagen klockan 17.00 är det grillningsdags i Kålgårn med klassen, woho!! Och sen på torsdag blir det brännboll, tror det kommer bli två mysiga dagar det där innan det är sommarlovstajm. 

                              
                              
                                            

Tropisk hetta

När Sabina kom med bussen sprang vi båda in på Ica och ställde oss vid kyldisken och mejerihyllorna och kylde av oss, haha. Men bussarna har inte ac och jag stod mitt i solen och väntade i ca en kvart (höll på att dö), så då måste man kyla av sig lite.
Vi gick runt på stan och jag fick med mig en ring från Gina Tricot (bilden) och ett vanligt svart linne från H&M. Sen gick vi till Hemköp för Sabina skulle handla lite proviant till hemmet, och då köpte vi varsina naturgodispåsar också. Sen gick vi och satte oss i 'parken' där man ser alla bussarna typ, vet inte vad den heter? Och sen blev klockan tre och Sabina drog hem och so did I.
Nu äter jag lite nöttej och väntar på att klockan ska bli halv sex, då äre Erika P-dags!!

           
            Ring, Gina Tricot 80:-

Tisdag 7:e juni 2011

Igår var det ju våran nationaldag så till middag åt vi fläskkotlett och fäskpotatis (!!), kändes väldigt fint för att vara en måndag men vad gör man inte?
Inatt hade många tydligen svårt att somna, just like me. Och jag brukar aldrig ha problem med det, vridasigvridasigvridasigochsenZzzZzz. Men inte igår icke. Först hade jag bytt lakan och allt så jag tyckte det skulle bli så skönt att sova i det. Men sen blev täcket aaaasstort och drygt, samma med kudden... Vaknade tjugo över fyra av att det kändes som om jag sov bara med kuddar haha. Och där blev jag aspigg så jag slängde ner täcket på golvet och gick in till garderoben och hämtade ett annat täcke. Somnade väl vid 5 nånstans där... Sen vaknade jag 6,7 och sen tio över åtta och då gick jag upp (klockan skulle ändå ringa tjugo över åtte).
Cyklade till skolan och kom lite tidigt så jag satt och väntade på Sabina som kom med bussen. Sen hade vi sam och våran lärare har inte varit där på hur länge som helst, och innan han 'försvann' sa han åt oss att göra 39 (!!!) frågor. Och idag säger han att dom ska vara inne imorgon annars får man typ IG. Och enligt honom är frågorna såååå lätta såååå! Jamen det är klart att DU tycker det.... Fakking pajas. :(
Sen på lunchen städade jag, Sandra och Sabina ur våra skåp så att vi slapp göra det imorgon - imorgon ledig!! Och på torsdag är det brännbollstuernring för oss och mediaettorna, you're going dooooown! Så jag säger som Sandra, jag har i stort sett sommarlov nu - awesome!

Nu har jag tråkiiigt och väntar på att klockan ska bli två för då ska jag ner på stan en sväng med Sabinus, måste checka läget lite där nere nu känner jag. Har inte varit där på sjuuuuukt länge!

Oh mama, mama, mama I just shot a man down

                 

Morr

Inte så mycket blogging idag eftersom att datorn+facebook+spotify och allting fakkade ur, bara sådär. Så jag blev lite rädd där ett tag... Laddade ner Mozilla Firefox för att se om det gick bättre (hade Explorer innan) men näe ingen skillnad där inte. Sen avinstallerade jag maaaaaaaaassor med program som jag inte använde och nu funkar det ganska bra igen! Har inte startat spotify än dock, vet inte om jag vågar haha. Satt och lyssnade från mobilen ett tag, då är det kris.
Men idag har jag solat (måste börja sola ryggen nu hehehe), klippt till ett par shorts, nitat ett par shorts (haha) och kollat på halva Bröllopsfotografen som gick på teve nyss. Och nu sitter jag och kollar på Nationaldagsfirande, grattis Sverige!!

Pirates of the Caribbean

Hejhopp i lingonskogen!
Hela familjen kom precis hem från att kollat på bio, Pirates of the Caribbean - on stranger tides och innan dess åt vi pizza på Köpmanskrogen - mysig söndag!
Angående filmen så var den väl helt okej faktiskt, två timmar och 19 minuter gick fort och det är ju bra. Lite mycket action och svärdslagsmål bara... Mötte Emma Hedström när vi skulle dra hem, hon skulle se nya X-men filmen, vill ocksåååå!

Nu ska jag kolla på The Hills, sen duscha och sen får vi se hur det blir. Man är ju ledig imorgon också så det blir gött mos!!

                             

Two



We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Igår blev det en trevlig och mysig kväll! Gänget + Sara (haha förlåt Sara att du inte är med i gänget...) satt i Kålgårn och grillade, eller iallafall jag, Elin och Sabina. Dom åt korv med bröd och jag hade med mig två fläskkotletter (gourmet ska det va!). Det var lite molnigt igår fast ändå ganska varmt i luften, men koftan åkte ändå på.
Sen vid tjugo över sju drog vi in till stan för jag och Elin ville se Carolina som sjöng Kentlåtar, sjukt bra röst hade hon! Dock var det lite för jazzigt för att vara Kent...
Sen gick vi runt och kollade lite vid karusellerna, inne i stan och grejer. Medan de andra åkte karusell så fick jag vara väskvaktare hehe. Usch gillar inte karuseller alls....
Sen gick vi till Kristineparken och Sara och Sabina hittade två platshattar, men Sabina ville inte ha sin så jag fick den. Jag och Sara var väldigt snygga i dom måste jag säga! Och det kom fram en random till oss och bah "Okej, ni får inte hata mig nu men jag måste säga det här. Fyfan vilka snygga hattar!!", man bah "haha?".
Sen flöt kvällen på, inget speciellt hände. Man träffade/såg folk man kände igen och lite sådär. Sen blev klockan tråkigt och jag cyklade hem och de andra tog bussen hem.
Kollade aldrig på klockan igår kändes det som så jag har ingen aning om när jag kom hem eller när jag somnade haha.

Tog inte så många  bilder från igår men här kommer ett par iallafall:
           
           
           
                            
                              Snyggsara och snygghatten!


RixFm-festival 2011

Förband: Ramsells



Ulrik Munther

                            
Swingfly och Christoffer Hiding


                                

Loreen
                              

                             
Christian Walz


                             
Tove Styrke

                              
                             

Martin Stenmarck





Danny

                              


Yesterday

Igår blev det en trevlig och svetti dag och kväll! Först solade jag ju med Sara, sen kom jag hem, mamma hade precis gjort klart lunchen så den åt vi ute i solen (höll på att dö) och sen fick jag äntligen hoppa in i duschen!! Har nog aldrig varit så skönt att duscha förrut... Kände mig så äcklig och smutsig (första brännan brukar ju alltid bara se smutsig ut, men nu ser den bra ut). Sen smorde jag in mig med jordgubbs bodybutter så jag blev len som en babystjärt överallt.
Cyklade sedan ner till stan och gick till Ica och mötte Sandra. Det var inte så mycket folk vid scenen då så vi gick runt och kollade på karussellerna och stånden. Sen blev det för varmt så vi satte oss i gräset i skuggan vid kyrkan. Sen blev klockan sex och vi ställde oss vid scenen, och en liten stund efter det kom Elin.
Vid sju börjar Ramsells spela så länge som det går, ca 40 minuter. Men sen börjar artiserna sjunga och det blir mer ös och mer tjejskrik haha. Martin Stenmarck, Christian Walz och Danny var snyggast, lätt! Men bäst röst hade Loreen och Ulrik Munther, shitpomfritt...
Vid halv tio var det slut och vi drog till karusellerna där Sabina och co var. Sandra och Sabina åkte lite karuseller medan jag och Linn som inte alls gillar karuseller vaktade väskorna istället, hehe. Sen gick vi runt och kollade läget lite och vid halv tolv cyklade jag hem och somnade väl kvart över tolv fast jag inte ens var trött, väldigt bra gjort av mig tycker jag!

Nu ska jag fixa lite bilder från igår och sen ska jag nog ut och steka om jag orkar. Ikväll kör vi igen!

Fyfaaarao vad varmt det är!

När jag och Sara låg och solade idag trodde vi att vi skulle smälta till små pölar av svet... Det var/är så sjukt varmt ute så att det nästan är för varmt. Vi fick gå till vattnet och svalka oss två gånger (vi badade inte ISKALLT, utan vi skvätte lite på oss bara). Vi solade i 2 och en halvtimme och jag blev snäppet brunare, askalas! Vi undrade lite om vi inte hade förflyttat oss utomlands också, när det var så sjukt varmt. Ooooch en spindel kröp över mig, iiih! Skrek som en liten tjej (vilket jag är, men ändå) haha... Och som grädde på moset har jag fått två nya blåsor av mina nya ballerina, tack mina nya ballerina!

Nu har jag precis klivit ur duschen så nu känner jag mig fräsch och hel igen. Håret ska torka, smink ska sättas på (haha) och ska välja vilka kläder som åker på. Hm, shorts får det bli iallafall!
Vet att det har varit lite uselt med bilder nu men idag ska jag ju ta kort på artiserna på RixFm-festivalen så då kommer ni få massor med bilder, bra va?

                           

35+ i solen

Klockan är kvart över nio och solen skiner för fullt och enligt min termometer är det 35+ i solen, fyfarao vad skönt!!
Idag vaknade jag tio över åtta och kunde inte somna om av nån anledning? Somnade ju ändå vid tolv igår och då brukar jag kunna sova längre... Hm..
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli efter 11 så jag kan få möta upp Sara i Kålgårn där vi ska sola ett par timmar, gött mos! Sen drar vi hem (Sara till sig och jag till mig) och duschar och fixar sig inför kvällen. Och vid fem-tiden ska jag ner till stan och möta upp Sandra och hennes syster (och maybe Elin?). Vi ska såklart stå längst fram på RixFm-festivalen med våra kameror, that's kinda our thing. Har gjort det så länge jag kan minnas iallafall, hehe. 
Och efter festivalen äre väl dags och gå runt och checka läget lite hur det ser ut där nere, har inte varit där än. Hoppas på en väldigt trevlig kväll iallafall! 


The Hills

Har bara blivit liiiiite beroende av The Hills. Ska snart börja på säsong 5 och jag började kolla i fredags tror jag? Oj damn, hehe.


                            
                           

Looking good

            

                                  Solning på förmiddagen och sen är det Falukalas-tajm!!!!


Fuck

Imorse klockan kvart över sju slog ett bilalarm igång precis utanför vårat hus. Hela familjen vaknade på en gång men alla låg kvar eftersom att vi trodde att det skulle sluta efter ett par minuter.
Halv åtta ringer pappa ägaren och kvart i kommer sonen och åker iväg med bilen. Det där jäkla tjutet höll på i en halvtimme alltså!!! Ååååh, världens hemskaste ljud var det också.. Åh!
Trodde itne jag skulle kunna somna om sen men det kunde jag som tur var. Vaknade vid tio sen och åt frukost. Klädde på mig och sen gick jag ut i trädgården och rensade ogräs i en timme och tio minuter, cashflow!
Men nu blev det tråkigt väder så nu sitter jag inne och ser på The Hills. Imorgon är det fredag och RixFm-festival everybodyyyy!!

Förlåt men...

Alltså jag ber om ursäkt om någon av er som läser denna blogg ser ut såhär och inte kan göra något åt det. Men vem i hela världen vill se ut såhär? Vem bantar ihjäl sig för att se ut såhär liksom? Smalbenen ska INTE vara lika små som dina handleder, dina smalben ska vara större - absolut större... En fråga bara, tycker nån att det här är snyggt?

                            
Bild från Kissies blogg. Jag vet att hon säkrt har redigerat den, men det finns ju tjejer som ser ut såhär, eller vill se ut såhär...

Celebration time, come on!

Efter skolan cyklade jag förbi Ica och köpte med mig chips faktiskt!!! För att fira att det är helg och för att det är en vecka kvar till sommarlov, så ja, jag förtjänade lite chips.
Idag på foton blev det lite ledsamt... Våran lärare kom in och pratade om att han har varit ledsen de senaste fem veckorna/månaderna. Först blev han sparkad, nu ville hans fru skilja sig (bara sådär) och hans pappa åkte nyligen in på akuten med nån knut i magen som visade sig vara cancer. Så där satt Martin och pratade om allt det där, man hörde hur rösten skar sig och hans ögon blev blanka. Ingen av oss visste vad vi skulle göra så alla bara satt där... Jag vill bara säga till alla "Okej alla ger Martin en kram nu!", men ingenting ville komma fram liksom... Usch, stackars Martinponken.
Sen framkallade jag och Emma våra mellanformatbilder men bara en blev lyckad, så vi gjorde bara en. Hehe.
Sen på lunchen gick gänget (utom Sandra som var duktig och gjorde prov) till Ica Maxi och åt. Jag köpte en sumo (!!!) sushi och det var huuuuuuuuuuuur gott som helst. Fast det är ju alltid sushi hihi.
Sedan gick vi tillbaka och jag hämtade mina bilder som jag hade lämnat in på foton och sen cyklade jag hem.

Nu ska långhelgen firas med chips och The Hills!

                                


RSS 2.0