Frankrike, Nice + Flygplansbilder


                              


Utsikten till höger från våran miniminibalkong.

Vi var sjukt hungriga efter resan och tog första bästa. Jag fick in den störta pizzan i världen typ...

The beach.



Några idioter badade :)

'Promenaden'
                             


Le Negresco




Moules frites ♥

Liiite glass bara. 98 smaker tror jag det var, typ avocado, tomat+basilika och öl-smak...

Ut i solen!

Nu har jag packat upp allt och jag orkar inte riktigt sitta inne och redigera bilder just nu, så jag drar ut i solen! Men om det blir molnigt eller nåt så fixar jag det, håll ut! ;)

Kul att det blev molnigt efter 30 min...


Home sweet home!

Nu är hela familjen hemma igen! Vi kom hem igår vid elva, och då var det bara att ta tvätta sig lite, krypa ner i sin egna säng, slå på teven och sen somna. Mmm.. Och vid halv sex imorse kom katten in till mig och jag har saknat honom så!! Han sov med mig till nio då jag gick upp ungefär.

Som ni märkt så har bloggningen inte varit på topp på sådär 10-11 dagar. Men har man semester så har man! Hela familjen drog till Franska Rivieran och myste, åt god mat, tittade på massa ställen, åkte bil, åt gott, sov på massor av olika hotell. Vädret var awesome nästan hela tiden, det regnade en dag och var lite mulet i 2 dagar, men var fortfarande varmt vilket var jätteskönt. Dock åkte jag på nånting en kväll så jag vaknade upp med världens magont, spydde och hade diarré (hoppas ingen äter frukost nu haha). Och det hade jag i tre dagar och jag har fortfarande ingen aning om var det var, men kan ha varit lite mensvärk and something. Men sån ond värk har jag aldrig haft... Usch fysatan vad hemskt det var! Kunde varken äta, sova på sidan och gå typ. Så det blev inte så mycket kort då, men tog asmycket de andra dagarna istället. Ni kommer få massa bildbomber när jag rensat och fixat dom! LÄNGTAR!!!

Idag solen skiner och jag ska sola hade jag tänkt! Har inte gjort det nånting när vi var borta, vi hade fullt upp hela dagarna och jag hade på tok för varma kläder på mig så jag har en liten liten klockbränna... That's it. Mor och far är bruna, som vanligt. Sen 16.30 ska jag och Sandra till Arenan och få lite arbetsuppgifter om Idol, ska bli fett kul och intressant! Sen följer hon med mig hem och vi fixar oss lite innan vi drar till Sara&Linn och Co, där det blir grillning, dricka gott och chillning. Dock ska jag och Sandra vara på Arenan 07.30 imorgonbitti så det blir ingen sen natt för oss inte, lite synd tycker jag. Men det kommer massor av sena sommarkvällar sen så det är nog lugnt.

Nu ska jag ladda in bilderna så ni får något att titta på också, ha en bra dag!

P.S. Gud vad grönt och fint det har blivit medan jag varit borta!? Både på marken och i träden, makes me happy!

                          
                           weheartit


Its what you do and say, that makes you who you are

                             
                                                             
                            
                            
                            

I am Sylar.

Det blev en kort dag i skolan idag, fett najs! Först hade vi MUM där jag jobbade på som satan, så mycket har jag nog inte gjort sen vi började med MUM hehe... Men det var ju lite för att det sak vara klart den första maj och jag är inte där på torsdag och kan jobba så då jobbade jag extra mycket idag.
Sen hade vi samhällskunskap där han babblade på om jag vet inte vad, och sen såg vi en film om bönder i andra länder. Sedan lunch och då pluggade vi lite till idrottsprovet, som vi sen hade. Det kändes ganska bra faktiskt! Provet tog typ tjugo minuter eller nåt att skriva så tjugo i ett hade vi slutat för dagen (vi slutar annars tjugo i två). Så vi åkte ner på stan, bussen var proppfull fast klockan bara var ett? Hm... Vi gick till biblioteket där Sandra skulle låna en bok. Vet inte sist jag lånade en bok där, typ sådär 100 år sedan, minst.
Sen gick vi en tur på stan och sen stack jag hem.

Nu ska jag kolla på Heroes och packa lite. Det kommer bli dålig blogging ett tag nu, men när jag kommer hem kommer ni får massor med bilder!


Stulet/Tårta

Idag när jag och Sandra satt på webbdesignen vilket är första lektionen och vilket suger, haha. Så fick vi veta att nån eller några gansters hade varit inne i mediehuset och snott fem stycken datorer. Och vi håller ju bara på med Mac vi på media och dom är ju lite dyrare, så inte så konstigt. Men vem orkar göra nåt sånt egentligen!? Hoppas ni har dåligt samvete som fan nu...
Men nu till något lite roligare. Våran fotolärare Martin fyllde år idag så han hade med sig både tårta, dammsugare (punchrullar) och saft! Tårtan såg asgod ut, men nu har det fuskats lite för mycket för mig så det blev inget för mig. Som tur var så blev allting uppätet och uppdrucket, så då blir man inte lika sugen. Martin fyllde alltså 44 år, men första gången hörde en i gruppen fel så hon bah "24!?!?". Hahaha. Sen var det en till som frågade hur gammal han var och hon bah "24...?". Haha, I wish!

                              

Spring/Summerstuf.

                             
                              Gina Tricot, 199:-
                             
                              Gina Tricot, 59:-/st

I'm only one voice in a million.

God eftermiddag! Sitter och äter lite mellis som består av turkisk yoghurt med krossade Special K-flingor, mmmmmmums.
Idag på håltimmen drog jag hem till mami. Jag fixade lunch till oss, räkmackor på grovt bröd och utan sallad (godare med stora gröna salladsblad tycker jag). Sen drog vi ner på stan och shoppade lite saker till mig till resan och till annars också. Såsom: hudkräm, ansiktskräm, ansiktsvatten, bomullsrondeller, Försvarets Hudsalva, två BH:ar (köpte för ett tag sedan men dom växer ju fortfarande så det är inte kul...), strumpor, trosor, svarta nylonstrumpbyxor och lite saker från Gina Tricot som jag tänker visa er strax.

Och vädret idag är ju underbart!!!! Har sett massor av folk i linne, t-shirt, shorts och solglasögon. Iiih, makes me happy. Påskhelgen ska bli superfin också, 18-19 grader i nästan hela landet vad jag har hört? NAJS!

                          


Grillpremiär!

           

Ursäktar för dålig blogging men nu på slutat har jag varit på så dåligt humör att jag tog en datapaus ett tag. Anledningen? Jo jag vill kunna kolla på film/serier i mobilen, och för att göra det måste jag konvertera filerna. Men det är ju lätt sa min bror och visade vad han gör (han har en ipod och jag n iphone, så samma sak borde ju funka?), men funkar det för mig? Nejdå. Det failar hela tiden och jag laddar ner nytt program efter nytt program men antingen failar det också eller så kostar det. LOVE LIFE!! Ååååh... Nu blev jag på dåligt humör igen haha.
Nej hopp in i duschen och hitta på nåt att ha på sig imorgon kör jag istället.

I don't need a microphone to say what I've been thinking.


Pink is the colour!

          

Min sminkning. Kände mig som världens hora när jag gick ner på stan och var såhär mycket rosa haha...
            
             Sandras var snygg
            




BH!!


Lots and lots and lots av trosor.
             


Always on the bright side of life.

Idag tog vi ut alla utemöbler och vi åt ute i solen för första gången. Pastasallad såklart, den ultimata sommarrätten för familjen Wedberg.

            

Nu ska jag snart fixa ögonskuggan i nån rosa färg, uusch.. Haha men jag får försöka göra det snyggt! Ska jag göra på rosa läppstift också kanske?

Mellanmål + fläta




Frökusar med ost och gurka och turkisk yoghurt (har blivit en aning beroende hehehehe) med Special K flingor. Så gott att det skulle kunna vara en efterrätt, namnam.
            

Godmorgon världen, säg vad som står på?

Har nyss ätit en god frukost med Special K red berries och två ägg, så nu är jag mätt. Smetat på en ansiktsmask har jag också gjort, sitter med den nu. Man blir så snygg! Sen ska jag ju inte jag ge mig av förens vid fem, och vädret är underbart så jag ska sitta och sola hela dagen tror jag. Fysatan vad härligt!! 30 grader vid mitt fönster (sist jag kollade iaf), w-o-n-d-e-r-f-u-l!

                           

J-j-j-j-Jessie J


Oh my God, amazing how we get this far.

Idag har det varit en trött dag. Inte när jag vaknade dock, då var jag hur pigg som helst. Men sen åkte jag till skolan, alla var lite tysta och småtrötta så då blev jag det också.
Sen på rörlig bild skulle vi hitta på någon liten film vi ska göra till Dalarnas Videofestival, dock ska inte min och Emmas film vara där tror vi. Haha känns lite pinsamt eftersom vi inte är riktiga proffs än. Sen snackade vi betyg med Glen och jag fick VG på a-kursen! Och på provet vi hade gjort för ett tag sedan fick jag 24 av 28, gött mos!
Sen hade vi klassråd på typ 5 minuter, måste ha varit ett av det kortaste. Inte ens frånvaro tog dom.
Jag och Sandra gick till bussen och sedan åkte vi hem. Jag har kollat på 3 avsnitt av Heroes (varje är ca 42 min långt) och ätit två korvmackor till lunch.
Och ikväll blir det inget party eller Elin... Elin kunde inte somna igår så hon stannade hemma idag, stackarn. Jag som var så himla pepp på att dra ut, men som sagt så kommer det flera gånger. Och det blir nog trevligt imorgon hemma hos Elin där hon ska ha lite kalas med ett par tjejer. Temat där är rosa, och jag har seriöst ingenting rosa så jag vettetusan hur det kommer bli... Hm. Ska nog ha rosa ögonskugga iaf haha.
Och nästa fredag är jag borta så jag får tagga som tusan till Valborg istället!!
            
             De vita prickarna är från den lortiga spegeln, inte nån missfärgning alltså ;)

The dress.

                         
                          H&M, 149:- (Mycket snyggare på!)

16.59

Vid halv tolv gick jag ner på stan för att möta upp Elin som kom med sin buss. Vi gick till apoteket och sen började vi kolla runt efter klänning att ha på sig imorgon. Hittade såklart ingenting. Sen ringer pappa och jag och Elin går till honom och gör ett litet ärende ;).
Sen fortsätter jag och Elin att kolla men hittar ingenting. Klockan är ju inte alls mycket så vi drar till Borlänge och Kupolen för att kika där istället! På bussen dit är det så varmt och skönt att man håller på att somna... mm. Vi går av vid Kupolen och vi börjar med lite lunch på Kompis - skaldjursmacka (jag) och varm kycklingmacka (Elin). Fy satan vad gott det är med reker och krefter, moumsi.
Sen kollar vi runt och när vi kommer till H&M hittar vi en klänning till mig! En svart 'vanlig' klänning som passar både till party och vardags, precis vad jag ville ha! Jag står i kön och tjejen framför mig håller på att betala när kassörskan säger "Det fattas en krona." Tjejen vänder sig om och frågar om sin kompisar har, men det har hon icke. Och snäll som jag är (och jag som har såååå mycket mynt som jag bara vill bli av med) så tar jag upp en krona "Skulle du ha en krona?". "Va, är det säkert?". "Haha ja!". "Tack!". Kändes väldigt bra efterråt att ha gjort en god gärning, med bara en krona haha. Hon och hennes kompis åkte med våran buss hem sen också.
Men vi fortsätter att leta till Elin men hittar ingenting. Så då går vi mot bussen och då får vi vänta ett tag. Vi går in på Panduro och båda två vill börja med att göra egna örhängen, halsband och armband. Fett kul!
Vi tar bussen hem och det är fortfarande varmt och mysigt så att man håller på att somna. Vi går av i stan och går till Fest och Present. Vi är där säkert i 20 minuter och prövar massa snyggt! Hahaha herregud.

                          
                          Åt både vitt bröd och drack Fanta, orkade inte riktigt bry mig idag.
                           
                           Ohlalaaa!
                           
                          Ska äga detta hästhuvud någon gång i mitt liv, så himla fränt!!
                          
                            Hahahaha så jävla ful!! Jag och Elin köpte dessa då, 20:- på Fest och Present.
                           
                           Och en vanlig svart mask, 30:- från Fest och Present.

Elin 18 år! (Bildbomb)


Först hade vi fiskdamm där Elin fick fiska upp sina presenter. Dock var jag bakom och fixade, därav inga bilder från den.
                              


Marabou Mango och presentkort på Gina Tricot med 153:- haha

Elin sa att hon hade gråtit för en present i hela sitt liv. När hon öppnade och såg att det var en Barbapappa började hon grina, haha. Jag ler så fort jag ser bilderna!

                              

                              
                               Koncentrerad tjej skär kladdkaka.

                             

Elin bjöd på cider som hon fick i födelsedagspresent, mums!
                              
                               Vi drog till Pitchers!


Kameran fakka ur och ville inte fokusera. Men det blev lite drinkar till slut ;). Närå, fick ju besök av Joel och Alex som beställde lite dom också!

Fick en tattoo av Alex, en grislejonsak?

Hoppas att du fick en jättebra födelsedag Elin! ♥♥

There's a devil on my shoulder baby, and I believe in every word she says

Idag vaknade jag halv nio av att solen sken in genom mitt fönster. Hade gärna sovit lite till men eftersom det var sol (som man inte sett på ett tag) så var det helt okej faktiskt!
Just nu sitter jag och äter ägg, lyssnar på musik (hög eftersom det bara är jag hemma mohahaha) och ska snart klä på mig och sen sola lite via my window. Sedan ska jag ner på stan med pappa en sväng och sen ska jag möta upp Elin och vi ska leta maskeradmask + eventuellt kläder tills på fredag (Maskeraddtema på Etage!!!). Och jag hoppas att solen fortsätter att skina, då kommer detta bli en bra dag!

                           
                            Hahahahahahahaha oj...


Pitchers!

Hej där ute!
Kom hem från krogen för en stund sedan, astrevligt!
Det började med att tjejerna var hos mig och fikade, Elin fick presenter osv. Det kommer bilder imorgon antagligen, nu är jag pretty trött. Och sen när dom gick var det inte länge innan jag skulle hem till Elin och jag skulle fixa middag osv så jag var feeett stressad. Men sen erbjöd sig min mor att skjussa mig så då kunde jag slappna av lite.
Sen åkte vi till Elin och vi drack en varsin cider hon fick i födelsedagspresent, fixade oss lite och körde "Jag har aldrig". Sen skjutsade hennes papi ner oss på stan och sen drog vi till Pitchers!! Första gången för oss båda, alltså för att gå dit och köpa dricka. Elin tog en Carlsberg och jag tog en Smirnoff Ice. Vi snackade och chillade lite och sen kom två killar från min förra klass, Alex och Joel - för goa killar alltså! Tiden rusade iväg och vipps var klockan elva (vi kom dit kvart i nio ca). Och Elins padre kom och skjutsade hem mig och nu ska jag tvätta av mig sminket och chilla för jag har inge skola imorgon!!!

                          
                           Elin med sin "lilla" öl. Grattis igen sweetie! :*

Onsdag 13:e april

Idag när jag kom till skolan gick jag och Emma till mum-salen där vi ska ha foto första lektionen. Det vara bara vi två först, sen kom Julia och Moa. Tjugo i (vi börjar halv) började vi undrade vart alla är nånstans? Smsar och frågar men får inget svar... Men typ fem minuter senare kommer läraren in och säger att vi ska se på film i ett annat rum. Han babblar på och sen sätter han på filmen. Han ska på ett möte hela dagen tror jag så han sticker nästan på en gång. Hahah tror han allvarligt att vi ska sitta och kolla på en dötrist VHS från 80-90 talet om någon suuupertrist fotograf? Näe skulle inte tro det va.
09.18 sitter jag på bussen ner till stan och sen går jag hem. Så nu har jag fixat lite tills tjejerna och födelsedagsbarnet kommer, gjorde också en överraskning som ingen vet! Hihi.
Och ikväll ska jag åka hem till Elin och inviga en av hennes många cider hon fick av sina brorsor, mums! Och sen drar vi till Pitchers eller nåt och chillar ett tag. GÖTT MOS!

GRATTIS ELIN ERIKSSON!!

           

Heroes

Sitter och kollar på Heroes nu, är redan på tredje säsongen och det finns bara fyra. Buhu... Funderar på vad jag ska kolla på sen, ge mig lite tips?
Idag var det en snabb skoldag, love those! Först hade vi mum, men ingen var direkt peppa på att göra nånting. Hörde flera svordomar från klassen osv, haha. Så jag vågade inte ens öppna mitt projekt.
Sedan hade vi samhällskunskapsprov. Och det kändes väl som det alltid gör efter ett sånt prov, hyfsat bra, får jag G så blir jag skitglad! Haha. Provet tog inte så lång tid så då hade vi ganska lång lunch, men vi satt mest utanför matsalen och väntade på att det skulle bli bord lediga i matsalen. Det var så fullt att flera kom ut med tallriken och gick och satte sig nån annanstans, haha. Men det är så himla idiotiskt att schemalägga så att iprincip alla äter samtidigt... Åååh. Sen efter typ 40 minuter fick vi äta iallafall, och då var det inte alls mycket folk - skönt.
Sen var det teoridags på idrotten, vi snackade om droger och alkohol. Vi skulle prata i 40 min och sen skulle vi jumpa men han snackade på i en timme och tio minuter typ så då stack vi hem efterråt. Jag, Sandra och Sabina gick en runda på stan, fixade en av Elins presenter och sen gick jag och Sandra hem mot mig. Dock skulle hon till sin systers kille som bodde nära mig, så jag fick inte sällskap hem :(. Men det får jag imorgon, alla flickorna kommer hit då! Vi ska fira Elin och äta lite gott osv. Och sen på kvällen ska jag och Elin ut och ta en drink eller nåt nånstans, because we can.


Lalalalalalalalalala these little lies.


                                            
                                             Väldigt somrig och mysig låt!

Sommarvärme!

Åkte tillbaka till skolan och visade mina Bildserierbilder och några andras, sen fick man sluta. Han nämnde också att om vi ville så fick vi skicka in lite bilder till läraren så skulle han och några andra (tror jag det var) välja ut en bild som ska vara 4m x 3m och hänga på Bergströms Galleria! Hur coolt? Har ingen aning om vilken bild dock... Den skulle vara 'konstnärlig', men det kan man ju inte enas om direkt. Men ska nog kolla runt bland lite gamla bilder och se om jag hittar någon. Deadlinen är på torsdag så jag måste kika det idag eller imöro.

Efter skolan åkte jag och Sabina ner på stan, jag blev så sugen på sommarkläder eftersom det var sommarvärme idag!! Termometern vid mitt rum visade ca 43 grader i solen, hihihihi. Och jag svettades i min skinnjacka och halsduk, ååååh. Jag och Sabina snackade massa om sommar och om Valborg och ååh. Shitshit, att man kan bli så glad och pepp bara om att prata om en sak? Just lovely!

                        
                         weheartit

Måndag 11:e april

Hejhej. Är hemma nu på håltimmen och äter pastasallad med kyckling och fetaost som jag köpte med mig hem, goooott!
Idag på webbdesignen höll vi på med massa grejsimojs som inte ville funka för allihopa så läraren fick gå runt till var och en och hjälpa. Och jag och Sandra gjorde det man skulle och så men till slut gav vi upp och drog, hehe. Plus att läraren försvann nånstans när vi skulle dra? Hm... Så nu sitter jag på mitt rum och kollar på Heroes. Håller på att bli förkyld också, nös flera gånger på webbdesignen (förlåt Sandra...) och halsen låter inte som den ska osv. Så typiskt nu när jag kan träna!! Åååh... Men jag hoppar nog idag, inte bra att träna när man är på väg att bli förkyld eller är förkyld. Får stanna hemma och plugga sammhällskunskap till imorgon. Oj shit, imorgon!?

Seasons come and go, but I will never change - I'm on my way


Grundkurs i BIM

           
Haha kolla vad jag fick av pappa igår. "Grundkurs i BIM" och "Anmäl dig och beställ Lilla boken om BIM". Dock vet vi inte vad BIM står för än, haha. Mamma ville beställa lilla boken men njaaa.. Haha, visst skulle det vara kul men tänk om det är om något helt dötrist liksom?
Wellwell. Jag har ätit frukost och nu sitter jag i min OP med öppet fönstret, väldigt varmt här fast solen inte lyser. Vilket jag önskar att den gjorde så man kunde ha solat lite idag också. Men jag ska fixa bildserier och plugga lite till samhällskunskapsprovet på tisdag... Svälj.

They calling me an alien, a bigheaded astronaut.

Hej allihopa (Blondinbella)!
Kom hem från Cirkus Cirkör för en stund sen. Och shiiiiit vad bra detta är! Alltså ni måste kolla på det. Om ni inte kan nu så gör det nästa år om dom kommer. Dom har verkligen allt jag älskar också; gammeldags cirkusstil, snygga/coola kläder, snygg/coola sminkningar, asbra nummer, asbra musik (som dom skrivit text och musik själva) och cool scen osv. Ojojoj. Det är synd att man inte får ta kort på såna där föreställningar, för det skulle nog blivit ett par rejäla coola bilder att visa.

Efteråt handlade vi lite tacosgrejer inne på Ica och nu vill jag att brorsan börjar med maten för jag är såhääääär hungrig!

                        
Hahaha fick nåt i ögat precis när bilden togs...Hann precis ser det ut som iallafall. Men är det bara jag som blir jättedanssugen efter typ en cirkus (balett typ), ser något cool dans på tv eller bara lyssnar på nån riktig danslåt?

Lapar sol

Ska precis hoppa in i duschen efter ha suttit och lapat sol i en timme ungefär, asvarmt och skönt! Måste vara runt 25-35 i solen, minst. Åååh, sommaren är på G helt klart!
Idag klockan 15.00 ska jag, mamma och pappa på Cirkus Cirkör. Ni som kommer ihåg kanske minns att jag och pappa var på det förra året. Och fyfan vad bra det var då! Så jag har ganska höga förväntningar, men dom som har sett det säger att det är lika bra så det blir nog kalasbra.
Förresten så går jag runt i mysshorts och t-shirt, första gången iår jag har shorts på mig - and it feels good!

                                                    
                                                Typ like those, fast mina är blåa och kommer från Thailand ;)

Så ska det låta!

Idag klockan 20.00 visades Så ska det låta, det avsnittet som jag, mamma och pappa var och kollade på i oktober/november tror jag det var? Men syntes vi? Näe, skulle inte tro det va... Självklart filmade dom överallt förutom just den sidan och där uppe som vi satt (vi satt näst högst upp på vänster sida ungefär). Menmen, jag har iallafall sett Peter Settman, Lotta Engberg, Fredrik Svan, Tomas Petterson och tjejen utan armar (förlåt vad du nu hette, iih!). DET HAR INTE NIIII!!

Stuffffffffff

            
             Converse från Skohuset, 499:-
            
            Ear cuff från Glitter, 19,90:-
            
            Berlocker från Guldfynd, 79,50-159:- (3 betala för 2)

Kupolen

Åt precis lunch, ååååh vad gott det var! Mat blir ju alltid godast när man är hungrig, och det var jag. Hade inte ätit sen frukost (okej några barer från Ica och en chokladruta av Sandra!! Fett gott var det).
Jag, Sandra och Sabina åkte till Borlänge för att kolla på present till Elin som blir 18 på onsdag! Och vi hittade lite smått och gått, både till oss själva och till Elin förstås. Ni får se vad jag hittade så fort jag knäppt kort på det.
Sabina skulle klippa sig vid tolv så jag och Sandra gick själva en stund. Vi gick till Skohuset för att jag ville ha ett per nya vita converse, för mina har gjort sitt snart... Men såklart finns det bara i superstora storlekar, men jag fick med mig ett bar svarta iallafall! 499:- bara så det var najs :).

Sen tog vi bussen hem - Sandra läste och jag och Sabina lyssnade på musik. Socialt gäng, haha.

                            
                             Bra att ha Sandra som stöd ibland!


Jag vill ha en kattunge...


Jag vet att det är lite taskigt att retas sådär med dom... Men wtf, hur underbar är inte den brun-randiga som klättrar?

Gangsta


Sandras bild

Put your troubles aside, and start living.

Idag hade vi temadag på skolan, men så sega som våra lärare är så fick vi reda på klassrum och vilka vi skulle vara med typ en timme innan - bra där!
Det var sång och musik i caféterian, två killar och sjöng och ibland så sattes det på en vanlig låt i musikspelaren eller nåt. Det spelades Micheal Jackson osv, det var ganska mysigt med musik där. Sen började det och vi gick till vårat klassrum där vi och El skulle hålla till, men kom el? Nä. Så vi gick till resten av våran klass och deras klassrum och hänge på där istället haha. Vi kollade på två kortfilmer, en om homosexualitet och en om drog och alkoholmissbruk. Och efter det skulle vi diskutera om dom. Läraren trodde att det skulle ta ca tjugo minuter att diskutera för oss men för oss ungdomar tar det ju typ högst 5 min haha.
Sen var det musik och sång i aulan! " X Y X X" tror jag att ett band hette, och sedan spelade vårat kära Shilovatt of course! Och vid halv fyra var det slut och jag, Sandra och Sabina tog bussen ner på stan och kollade runt lite på stan. Sabina skulle kolla om hennes "future husband" var i hans affär, och det var han! Så då hade vi en leende Sabina efter oss. Vi gick in på Ica och köpte varsina bars, jag köpte Special K med hallon och choklad eller var det var, aaasgod!

Och nu sitter jag hemma och upptäckte att jag kom hem att jag tappat min berlock med kors på... :( Ledsen chey.
Också har jag ännu värre träningsvärk i armarna idag, kan knappt göra något med armarna utan att det gör bajsont. Hoppas verkligen att det går över imorgon!!! :( Ledsen chey.

Yeah yeah yeah


MY HAND IS A DOLPHIN!

  

McFusk & Co

Sitter och kollar på Sveriges Mästerkock nu, och innan dess kollade jag på Halv åtta hos mig. Vadå matnörd? Och sen ska jag nog faktiskt kolla på en dokumentär som heter McFusk & Co på svtplay.
På samhällkunskapen har vi kollat på filmer om The Phonehouse och hur dåliga cheferna är och att dom får lov att jobba 12 timmar osv. Och nu håller vi på att kolla på nån till sån där, men nu om McDonald's, men inte den jag ska titta på. Vi var ju där och åt idag och då tänkte man till lite. Text så säger dom i filmen att dom beställningen får inte ta mer än en minut för då börjar en röd klocka på kassan blinka och så. Hur stressande är inte det? Och jag tänkte faktiskt på att dom alltid är lite stressade när dom tar betalt, och att allting går väldigt fort.
Jag hoppas verkligen att jag kommer hitta ett bra jobb med bra chefer och bra vänner på, annars får jag leva på gatan och sova på tidningspapper - that's it. :)

 

                                                   


Presentkortsshopping

Efter skolan gick jag på stan i det fina vädet och köpte upp lite saker för mina presentkort jag fick av brudarna! Det blev ett halsband jag kollat på länge på Gina Tricot och två klänningar på H&M. Ni ser sakerna nedanför:

     
      Halsband med tre vita fjädrar från Gina Tricot, 129:- (Presentkortet var ju på 153:-, annars hade jag tyckt det var för dyrt.)
                                                
                              
Vit klänning med virkat under bröstet, 99:- (fast jag fick dn 20:- billigare för det var sminkfläckar på, som går bort i tvätten!)
                                                
                                                 Likadan fast i blått med blommor på, 99:-

Idag har jag haft världens träningsvärk i armarna efter igår. Jag har inte haft det på huuur länge som helst så det var inte kul och gjorde asont :(. Också har jag gått som n biff hela dagen för armarna vill inte vara raka haha.

Just listen

    

Inte kul

KUL att det var Johanna som hade passet idag, hon som hade igår. Alltså sög det... Så jag, Sabina och Eve drog till gymmet och biffade lite i tjugo minuter ungefär.

KUL att mamma blir kvar i Malmö tills på torsdag, hon skulle egentligen ha kommit hem idag.

KUL att tjejerna vill äta på Donken imorgon och inte jag, jag vill egentligen inte äta där men då kommer jag ju svälta så jag får väl lov att köpa något där imorgon ändå haha. Synd bara att salladen där smakar bajs :(

KUL att jag inte har några bilder att visa heller, så ni får stå ut med två inlägg med bara text.

Inte kul.


Nuts and a smoothie in my hand

Idag efter skola hade 'töntarna' engelska prov, så vi coola satt och väntade på dom och tänkte att det inte skulle ta sån lång tid. Närå bara ca en timme... Elin var knäpp och satt och gjorde konstiga ljud och Rickard var cool och försökte fixa internet och trummade lite.

Sen åkte vi ner på stan och gick till Ur&Penn och Elin köpte navelpiercing (ooooooh!) och Sabina letade efter ett par hörlurar, men ack, hon hittade inga. Så vi gick till Ica och jag och Sabina köpte nötter (jag köpte en smoothie också, brämhults ♥) och Sandra köpte choklaaaaaaa. Och Elin blev utan :-).
Nu ska jag ladda upp inför träning och sen sticker jag till Friskis på Erik/cas pass ♥♥♥.

Bracelets

Tog nyss av två av mina tre armband. Ett från Thailand som jag har haft i över ett år och ett från Smögen i somras. Som tur var så tog jag av mig dom så att man kan sätta på sig dom igen, phu. Varför jag gjorde detta är för att det silvriga armbandet jag fick i födelsedagspresent är så mycket finare ensamt haha. Och nu ser man vad det är för berlocker som sitter där, det gjorde man inte förrut. Men som sagt, om jag ångrar mig så är det bara att sätta på sig dom andra igen.
Det känns askonstigt med bara ett... Men det kommer nog kännas askonstigt när jag inte har några alls. Ja, jag bara svamlar, men nu ska jag göra mig färdig för kvällen och friskispasset var både drygt och inte alls drygt så jag och Sabina blev lite besvikna och gick tidigare hemfrån. Sabi följde mig hem en stund eftersom att hennes buss inte gick förens 20.40. Så hon sitter nog på bussen fortfarande I guess :).

Fotografering

Elin stack för en stund sen. Hon har fotat mig i mitt rum i en stor vit t-shirt och trosor, ooh! Maskeradfotografering vare här! (vi skulle köpa en ascool mask påvägen hem till mig men såklart var det stängt...) Kanske inte låter så maskeradigt men man har väl Photoshop ;).

Idag på webbdesignen jobbade vi RAW så nu kan jag allt om det. Och vad ska vi göra på foto då? Jo fota i RAW och fixa dom sådär sen, haha. Men jag behövde bara visa min bildserie-uppgift så fick jag gå. Gick ner på stan och blev fotad av tre tjejer till Streetstyle, hur coolt!? Haha närå, så cool är jag inte. Det var bara Elin, Sandra och Sabina som fotade till sin tidining. Men vi säger att det blir ascoolt ändå.
Nu ska jag snart äta middag innan det på friskisdags med Sabina och Eve!

        
Köpte ett svart silikonskal idag också! Har ju köpt Copterplast till framsidan två ggr men det/jag lakkar ur totalt på det, så då fick det bli ett skal som skyddar lite iallafall!

Thumbs up!

Nyduschad tjej kryper ner i en nybäddad säng och kollar på 2½ men och kommer att somna riiiiiktigt skönt. Thumbs up!

                                        


Grattis på födelsedagen älskling!

Igår fyllde min mor år, men eftersom att hon var borta hela dagen så ska vi fira henne idag istället! Det börjar med att alla vaknar typ tio-elva, åt frukost, sjöng för mami och hon fick paket. Sen kollade vi på Thailand-videon som mamma spelade in när vi var där.
Och för en stund sen tog vi en promenad runt Kålgårn och nu ska vi snart beställa mat, turkiska rätter från Köpmanskrogen - nomnomnom!
GRATTIS MAMMA! ♥

                                           
                                            Papi hade gjort lite fint, hihi
                            
                                              
                                                 Snyggast i Falun! Hahahaha shit...

Som ni märker så har det mest varit iPhonebilder, men det är så att min kamera har börjat fakka ur lite. Den vill inte fokusera alls ibland, även om man tar ur och sätter på objktivet eller stänger av och sätter på den (gud jag jag sätter på...). Så vi ska lämna in den till papis kompis som jobbar med kameror, håll ut Elias!

Oooooh, what are you waiting for?

Jag fick skjuts till Ica i slätta, jag och Sara köpte varsin fryspizza, läsk och citroner. Sen gick vi hem och började fixa oss sakta men säkert. Sen åt vi pizza med hennes snälla bror som hade köpt lite cider till oss :). Sen fixade vi oss tills vi blev helt klara och drack cider, dunka musik, snackade och såg på Talang en stund också! När det var en timme kvar tills vi skulle dra så fick vi två groggar var, bara för att bli lite sköna ;).
Sen när vi kom till stan kollade vi in Victusella där världens efterfest var men det var 20-års gräns och förköp av biljetter så det sög ju. Då gick vi till Rådis men där sög det också haha, så då fick det bli Etage! Dock var det 100 kr i inträde och jag tappade bort min lapp (hittade den i jackfickan nu...) som jag fick när jag tappade väskan så då kostade det 50 kr (jag fick tillbaka den iallafall). Och drickan cidern vi köpte kostade väl runt 50-60 (69 kr kostade den!!!) och vi kände typ ingen så vi satt i ett bås med två randoms och sen gick vi upp på dansgolvet för att känna lite hur det kändes men det kändes jättetöntigt hahaha.
Sen drog vi på toaletten (man kan inte ha två tjejtoaletter på Etage heller...) och sen drog vi ut och träffade Ek, Joel, Danne (som fyllde 18!), Tommie, random och Johan. Så vi hängde med dom ett tag och vips var klockan två! Så Ek följde mig hem fast det är en jätteomväg för honom, men han var så snäll så! Här har ni lite sköna bilder från kvällen:

            
                                
                                  
                                
            
              
            
            Tack för en rolig kväll everybodyyy!

Peppningsmusik x 4

                          
                          
                          
                           

Tonight is gonna be a good night

Kvällen igår var jättemysig och rolig. Vi hann se första filmen och ca en timme av den andra, sen kom mami och hämtade mig och Elin. När klockan blev 00.00 i bilen så sjöng jag för mamma! Precis efter det fick hon ett grattis-sms av pappa också, hihi. Sen när vi kom hem ropade jag ner Kasper så att när mamma öppnade dörren stod vi där och sjöng. Vad söta vi är, hehe.
Och idag är hon borta hela dagen, hennes kör firar 25 år så det är ju lite kul. Så vi firar henne imorgon istället har vi bestämt!

Och idag ska jag och Sara på krogeeen! Jag har inte varit ute sen 25 februari (när hon hade 18-års fest). Så det är väl på tiden nu ;). Perfekt att jag fick mitt leg igår också! Kalas.
Vi åker först till Ica och handlar lite middag m.m och sen drar vi hem till henne och fixar oss och drar igång lite partymusik och peppar för att det blir en bra kväll! Fri entré både på Rådis och Etage är det också, kan ju inte bli bättre!

                            


ShopPING

          
           2 st i det vänstra och 1 st i det högra. 
                        
                        Nagellack, 20 kr st
                         
                         Två jättestora och mysiga halsdukar, 20 kr st
                        
                         Pippitröja, 399 kr

1:a april 2011

Igår somnade jag med världens huvudvärk och imorse vaknade jag med samma smärta. Så jag stannade hemma, och somnade om igen. Vaknade fortfarande med huvudvärk men tog en Alvedon och drack en flaska vatten. Som tur var så försvann det runt tolv, då jag och Sabina tog hål i öronen! Så nu har jag sammanlagt 5 st hål i öronen, känns bra! :).
Sen åkte jag och Sabina till Borlänge, till Lager 70. Jag hade läst någonstans att dom hade Converse där för 400 kr men jag måste ha drömt det för där fanns det bara barngummustövlar, och det var ju inte riktigt det jag ville ha. Men jag köpte lite smått och gott ändå (bilder kommer upp strax). Sen åkte vi hem och Sabina handlade lite på Ica. Sen ringer mamma och säger att mit ID-kort är klart!! Så efter fem minuter kommer hon och vi åker till Borlänge (igen haha).
Sen när det blir våran tur på Skatteverket så går en gubbe före oss i kön, fast vi har numret som står ovanför. Han bah "Men jag är sjuk kärringjävel!" till mamma. Jag och mamma ser ut om frågetecken och jag ville bara slå till honom. Han hade numret efter oss så varför kunde han inte bara väntat i typ 2 minuter? Jävla gubbjävel.. Förlåt men så säger man inte.
Sen fick jag mitt ID-kort (!!) så nu kan jag gå på krogen och köpa dricka :). Perfekt tills imorgon ocksååå. Sen gick jag och mamma en liten runda på stan, bland annat till Elins mamis butik. Sen åkte vi hemåt och förbi gruvan där jag köpte en födelsedagspresent till mamma (ja hon vet om den haha). Sen åkte vi och tankade och nu sitter jag hemma, feting trött chey.

                           
                                                           
                                                            Nöjda tjejer!


RSS 2.0