Häääääij


Keep calm


Så... Konstigt?


Okej?


Gävle!

Hej! Har varit i Gävle med familjen för lite bio, shopping, god mat, sova på hotell, promenader, hotellfrukost m.m.
 
Var på "Life of Pi", asbra!
Dock i 3D, i ett par väldigt fula brillor haha...

Rule number one, is that you gotta have fun

 

Juldagen

Halloj! En trött (efter typ en hel kvälls dansande) och något bakis Bim i sängen som skriver. Gårdagen var jättebra! Var först hos Kassia där hennes lillasyster Matilda och hennes kompis Signe var, drack och hade kul. Ca tjugo i elva gick vi in mot Kopparhatten där det var full rulle. Dansade så svetten rann så man fick gå ut i kylan för att svalka sig typ var femte minut eller nåt... Var där tills de stängde vid 2, köpte fyllekäk på Grillköket och sedan hem till Kassias igen där festen inte slutade förens vid åtta... Därav att jag är lite trött idag, kan inte sova länge på mornarna efter jag varit ute en kväll? Skumt!


Vi ses i dimman


taggar inför kvällen!

 

Julklappar 2012!

Skönaste pyjamasbyxorna
Finaste klockan
Snygg mössa
Presentkort
Presentkort på ett kamerafilter som inte kommit än
Doftljus
Snygg stor t-shirt
Fint smyckesträd
Swedish House Mafia-biljetten, tröja och boende osv
Fina jordgloben
 
TACK FÖR ALLT!!!

God jul!


SHM i Oslo 22/12-12

Innan vi fick komma in på själva arenan fick vi stå ute i snö och kyla i ca 1 timme. Sedan väl inne var det kallt och det var förband osv, men sen 21.55 började en av de bästa konserterna i mitt liv!!!! Hade med mig pappas kompakta systemkamera, men den dog efter jag tagit typ 6 bilder så resten är mobilbilder vilket är tråkigt men bättre än inget. I lördags spelade de deras allra sista spelning i Europa! Sen när vi skulle hem (vi tog taxi dit) så ställde vi oss i en aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaslång taxikö i typ 45 min innan vi gav upp, gick till busskön på precis andra sidan arenan och stod där i typ 30 min. Haha ville bara gråta, skrika, stampa och bara ge upp. DRYGASTE JAG VARIT MED OM! Men vi kom hem iallafall, typ 02.30 och konserten slutade 00.00... Varsågod att bli avundsjuka nu :))
 
 
(sista bilden är inte min)
 
TACK TACK TACK!!!

Hemma!

Hemma igen efter en bra helg, konserten var bäst såklart. Berättar mer imorgon och visar alla bilder då!! Här är iallafall en mysig bild från julmarknaden i Oslo.


Hejdåååå!! :) :) :)


Oslo imorgon, can't wait!!!!!!


Nyårs-Glossybox!

Ni undrar säkert vad det är för skillnad på denna box och en vanlig Glossybox. Jo i denna fick man med 5 st makeupprodukter i originalsize! Och denna kostade 229:- istället för det vanliga priset på 139:-, men är det en nyårsbox så är det!
 
1. BM BEAUTY Lash Thickening Mascara. "Ge din nyårsafton de där maxade, fantastiska fransarna som matchar den lilla svarta! Denna populära mineralmascara skyddar och stärker samt är parabenfri." Originalprodukt 179kr/8ml. Testade denna imorse och det hände typ ingenting, den var jättetunn typ. Också gillar jag mest gummiborstar, men det känns ändå bra att den är parabenfri osv.
 
2. KRYOLAN PROFESSIONAL MAKE-UP High Gloss. "Lipgloss med vacker och oväntad glans! Exklusivt pärlpigment får dina läppar att glänsa och skimra ikapp med fyverkerierna." Originalprodukt 139kr/4ml. Jättefint läppglans verkligen, dock jätterött haha men fin röd! Lika som på bilden, gillar inte läppglans så mycket men denna var väldigt fin och sexig liksom, satt bra också.
 
3. NAILS INC. Nail Polish. "Testa en av de populäraste nyanserna just nu från supertrendiga naisl inc! Lättapplicerad formula med insperation från klassiska platser i London." Originalprodukt 149kr/10ml. Har inte hunnit testat denna än, eller den förra som jag fick med den förra boxen haha. Får ju inte ha nagellack i kök... Men nu är det inget mera kök på ett tag, så tänkte testa detta idag!
 
4. NYX COSMETICS One Night In Morocoo. "Lyxig palett med ögonskuggsprimer som tillsammans med matta skuggor skapar en sotning som håller hela natten. Innehåller även fyra diskreta nyanser för läpparna!" Originalprodukt 390kr/st. Åh så himla bra och snygg och smart!! Jättebra färger till mig som älskar alla bruna matta färger, lagomt med skimmer i de ljusare också. Läppfärgerna syndes dock knappt på läpparna för mig, men det är lite skönt det också med bara lite lite färg på dom.
 
5. MODELco CHEEK + LIP Tint Rosy Red. "Kultmärket ModelCo ger här den perfekta illusionen av naturligt rosiga kinder samt en fin färg till läpparna." Originalprodukt 155kr/10ml. Denna kändes mest bara typ..kladdig? Eller så förstår jag mig inte på hur den ska appliceras haha. På kinderna sitter den bra, men man vill ju sudda ut den lite men det kan jag inte tycker jag. Och på läpparna smetades den bara ut fläckvis typ, stannade inte kvar speciellt länge heller...
 
6. Och en guldig snygg lite mindre nessescär (kommer aldrig lära mig hur det stavas). Asbra, jag som bara har stora :)))

Zöta kompizar

Har precis klarat av sista dagen i köket för i år (tror jag iallafall?). SÅ SKÖNT!!! Missförstå mig inte att det är tråkigt i kök, för det är det inte! Men det tar på krafterna. Idag lagade vi svensk husmanskost - laxpudding, kroppkakor och kåldolmar (haha så fult ord). Nu är jag hemma och lite senare ska jag, mamo och papo iväg och julhandla! All käk och gran ska införskaffas, mysigt!
Söta Chris och Hussein i skolan idag hahaha:


Hobbiton, Nya Zeeland

Nu i lördags var hela familjen och kollade på den nya filmen "The Hobbit", som i vilket fall var asbra - see it!! MEN det absolut fränaste är ju att när vi var på Nya Zeeland så var vi faktiskt på själva inspelningsplatsen där dom spelar in Fylke/Shire på engelska. Alltså där alla små söta hober bor! Har inte orkat ladda upp alla bilder från Australien och Nya Zeeland men tänkte nu visa er Hobbiton på Nya Zeeland (klicka HÄR för information). SÅ HIMLA FANTASTISKT VACKERT VA!?
 

@ kassias plaaace

Sitter hemma hos Kassia och vaktar lägenheten, hon och dottern är ute på ärenden! Jag och Kassia har snackar asfeta planer om juldagen, ätit morotskaka, druckit te, ätit middag och nu sitter jag här framför "Halv åtta hos mig"! Fett mätt haha.


1 vecka till julafton!!


Three


3e advent - gyllene


Julklappar

Idag mina vänner var jag på stan för att handla julklappar. Kom hem med allt jag behövde och slog in allting när jag kom hem. Så nu är jag helt klar med alla julklappar! Hur skönt? Tror inte ens att de andra har köpt en enda än... (Seg familj).


Smörrosor

Nu till julbordet fick alla prova på att göra varsin smörros, fina va?


Julbuffé


Trött

Efter en hel vecka med massa julmat och två dagar med julbord är jag så slut så slut. Kommer tillbringa resten av kvällen såhär hoppas jag:


Utgång på en onsdag

I tisdags bestämde några av oss i klassen att vi skulle köra en liten utekväll/chillkväll på onsdagen. Så efter skolan igår drog jag till Kassia för ett glas vin och göra oss vackrare med smink osv, ja ni tjejer vet.
Sen kom min bror och skjutsade oss till Chris och där stannade vi till tio tror jag. In till stan, tog en öl på Pitcher's sen drog vi till etage typ 22.59 då det var fri entré till 23.00, men vi hann! Sedan stannade vi där till stängning, träffade massa goa gamla folk från förra skolan osv. Sedan gick vi hem i fakking 20 minusgrader, så jävla kallt. Somnade runt kvart över tre och upp tjugo i sju, yes!! Kan ju säga att jag var den enda i gänget som mådde bra idag hahaha shit alltså!


12/12-12 12.12


Strömming

Idag har vi klippt ryggfenor och rullat strömming typ hela dagen, måste nog varit några hundra alltså. Phu!
Har precis kommit ur duschen efter träningen, känner hur armarna skakar... Härligt!


Fina vinter


Tomtemor Kassia

Hej! À la carten är stängd till på torsdag-fredag då det är julbord/julbuffé. Så det är all jävla julmat vi håller på med hela tiden nu. Men det är intressant att se hur det går till! Idag gjorde jag Ris à la Malta, skagensmet, köttbullar mm. Och på fredag är det tydligen klassfest hos Chris, hahaha kommer nog bli askul.
Lilla Kassia bredvid sjukt stora blandaren och jättevispen haha!


those christmas lights


Bästa helgen på ett bra tag

Eftersom att blogg.se-appen helt plötsligt inte vill samarbeta med mig längre så fick jag väl sätta igång datorn då!
Helgen har varit superduperbra, mina tjejer är bäst och jag älskar er, puss på er alltså :))) I fredags hade vi Mysteriet på Greveholm-maraton (den första julkalendern alltså), åt tacos, chips och drack julmust. Vi fick plats alla 4 i mitt rum, jag i min egna säng och de andra på rad, lite lägerstyle! På lördagen tittade vi på den julkalendern som går nu, sen stack Elin på dop vid tio. Sandra stack hem till sin syster en sväng och jag och Sabina tog en tur på stan för att Sabina skulle köpa lite julklappar (finns ju inte så många affärer i Lima/Malung hehe). Vi köpte hem fryspizza och lite drickbart. Sen visades Harry Potter och Hemligheternas kammare på tv! Sandra kom, lite senare kom Andreas, Rufus och Alexander och sedan drog vi ner mot Pitcher's och satt där till två-tiden. Fyllemat köptes på Maestro och Ghandis, sen promenerade jag och Sabina hem i 19 minus... Sov som stockar och vid halv ett åkte Sabina hemåt och jag tog en promenad i vårat fina vinterland med pappa. Har heller ingen teori imorgon så inget plugg ikväll!!!
HERE COMES THE BILDBOMBBBBBB:
 
Hackspett var inte att leka med!
Sneaky-Sandra i farten!

Kommer att bli en bra helg!

Nu i helgen, äntligen kommer Sandra, Sabina och Elin till mig och så har vi Mysteriet på Greveholm-maraton (den gamla alltså)! En liten tradition vi har, och att äta tacos förstås.
Sedan utgång med Sandra och Sabina på lördagen, kommer bli topp!!!!
Typ asgammal bild som Sabina tagit antar jag, eftersom hon inte är med på bilden. Jag ser så liten och rädd och ledsen ut??? Färgglada gänget också haha...


Hahaha åh


Varmt och skönt imorse...


Heiiii


Metooood

Idag var första dagen av fyra veckor som vi (4 pers) ska vara i metod. Vi gör alltså bara mat till oss själva (gratis lyxkäk i 4 veckor!!), förutom bröd och bakverk som är till restaurangen. Idag fick vi baka bröd, vilket vi ska göra varje morgon så det är klart till lunchtid antar jag. Sedan fick vi stycka kyckling och välja en varsin rätt med lycklig som vi fick göra. Mmmm gott! Det var mycket godare än vad det ser ut :))) (jag gjorde currysåsen, riset och skivade kycklingen)


Mayra+Madde-raped

Idag gick dagen lite segt, de nya servitriserna där är lika gamla som mig och är jätteroliga haha. Idag fick dom ha min mobil typ hela dagen, har varken något hemligt i den eller konstiga kontakter. De skickade iväg lite sms från folk på skolan bara, så det var ju lugnt. Som "straff" tänker jag lägga upp två snygga bilder på Mayra nu, som lite payback hehehe.


Clas Ohlson 99:-


Jeans @ Mio


1a advent!

Idag är det första advent och det är sådär härligt julmysigt inne, snöigt och kallt ute - perfekt!
Idag ska vi ner på julmarknaden i stan, in på Clas Ohlson och köpa sån där fin ljusslinga som Clara har (la upp den bilden för några dagar sen), julpynta och sen måste jag plugga också.


1a december 2012

Middagen igår var jättetrevlig och mysig! Synd bara att jag var så himla trött så ville mest bara hem där runt 10-12 snåret hehe...
Idag har vi varit på byrå och vitrinskåpjakt i Falun och Borlänge. Hann in på kupolen också, en jacka till pappa och en till mig. Asbra!


December


RSS 2.0