Resultat

Sådär då! Bilden när jag har vit pyamas på mig är alltså "förebilden". De andra bilderna tog jag nyss, bara för att visa hur det blev! Ska ta sen i dagsljus också tänkte jag. Det syns inte supermycket, som jag gillar. Men det är rödbrunt, najjjjs! Syns nog mer ute och i solen osv . :-)


Spännande!

Sitter just nu med färgen i håret, exciting!!!


Fredagen

Serveringsövning i skolan som gick asbra, servera på en konferens (och läsa upp en krångelmeny för alla åtta) middag på Köpmanskrogen med farbror och faster. Sedan blev det en spontanutgång med Ulle! Först Pitcher's, sedan Kings Arms och sedan till Engelska puben (?) där vi sjöng kareoke och hade jättetrevligt till stängning! Sen hängde vi lite på stan innan vi började gå hem till henne i Bojsen, såååå kallt ute usch. Vi sov gott och sen imorse satt vi ute i solen lite innan jag skulle hem för att fira farmor som fyller år idag!


Hahaha guuud


Bildbomb

Lägger upp ännu ett inlägg haha, va glada idag ;) /storbloggarN.
Men i fredags slutade ju Madde och Mayra hos oss (buuhuuu). Vi åt tårta, Mayra fick en kladdkaka i ansiktet (efter hon nästan tryckt den i Marcus i ansikte dock haha). Vi drog hem till mig, fixade oss, Mayra stack ut i regnet i cyklop osv (knäpp brud det där), förfest hos mig, Etage INNAN elva äntligen haha. Dricka små jäger, som vi gömde i bhn, inne på toaletten, bli bjuden av maaassa dricka av tjocka rika turkar haha. Drog hem barfota pga ont i fötterna, köpte korv av Ghandi osv. Så ja, vi firade typ att dom slutade :( lycka till i framtiden brudar! (Affischen är några dom har tejpat upp lite överallt i köket och i lärarrummen haha)

https://cdn3.cdnme.se/1635746/6-3/pic_5176ec67ddf2b326e08a7108.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1635746/6-3/pic_5176ec899606ee04e394e7dd.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1635746/6-3/pic_5176ec8fe087c352b59ba72c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1635746/6-3/pic_5176ec99ddf2b3267ca0559c.jpg" class="image">


Fisk och skaldjur

Igår hade vi praktisk övning i skolan. Laga en förrätt på pilgrimsmusslor eller blåmusslor samt en varmrätt på slätvar eller regnbåge. Som ni ser så gjorde jag gratinerade blåmusslor till förrätt och ugnsstekt regnbåge med potatisbakelse, en kall sås med smak av gräslök och vitlök och några brända sparrisar (tog dock bort som sen haha fy). Alla är så duktiga!!


HALLOJ

Äntligen funkar appen igen (ja, den krånglade för mig ännu en gång).
Har börjat träna hårt igen hihi :)))) dock hostar jag mer nu åååh orkar inte, struntar i det just nu faktiskt! Bara jag får träna är Bim nöjd.
Överkroppsträning igår och underkroppsträning idag, återstår att se om jag kommer kunna gå imorgon...


Skaljursbuffé

Är ledig idag på dagen då jag ska vara med och hjälpa till idag på kvällen istället. Vi har skaldjursbuffé för personal osv från Hagströmska som ska dit och käka, ca 40 pers ska dit. Ska faktiskt bli riktigt kul att fixa och laga upp med skaldjur osv man aldrig ätit/lagat förut! Det blir allt från hummer (som ni ser på bilderna, stackarna... Menmen), ostron, musslor, kräftor mm.


Cirkus Cirkör

Var på Cirkus Cirkör idag kl 19.00 med mami och papi. Lik bra som alltid! Älskar detta. Musiken, kläderna, scenen, att dom inte säger någonting under hela föreställningen mm. I år var temat "knitting peace", så det var ju massa stickade föremål osv som ni ser på bilderna. På slutet kastade dom ut 5-5 gigantiska halsdukar som rullade ut från scenen ner till publiken, tuffffft.


SKITHELVETE

Tjenis! Det var sjukt längesen jag skrev ett inlägg i denna kategori. MEN anledning är att sen jag fyllde år (tre veckor sedan i fredags) har inte jag tränat, alls!! Har varit/är jävla bajsförkyld fortfarande. Så vill/törs inte träna pga av det... Har sån jävla ångest alltså, från att träna 5ggr/veckan till INGET alls. Känns som att jag gått upp typ 10 kg och att allt jag tränat upp har försvunnit liksom. Ingen där ute som är bra på sjukdomar vs träning, hur det funkar ihop? Vill så gärna träna men är rädd att bli sämre. Som jag typ blev sist jag tränade med en liten förkylning... Nu är det mesta av förkylningen borta dock, bara jävla nästäppa kvar. Kanske ska börja lite smått med övningar hemma osv? När jag är på gymmet vill jag ju gärna köra 120% på allt liksom.
Kraaaamizar


Fika hos farmor

Jag och brur åkte hem till farmor igår efter middagen. Med hur mycket kakor, bullar och Påskmust som helst. Men det var mysigt!


Make up

Min sminkning jag hade i lördags, som jag blev så nöjd med! Vad tycks? Ska låtsats att jag är en sån där asbra sminkning och skriva vad jag använde (till ögonsmikningen då) :-):
Primer (innan ögonskugga osv sätts på) - Too Faced "Shadow insurance"
Ögonskuggor - IsaDora "Eyephoria 09 Amethystic" (lila) och en brun (i ögongloben, längst ytters i ögat och lite under ögat) från NYX matte smokey look One night in Marocco (en liten minipalett typ).
Lösögonfransar - "Lola" från Make Up Store.
Mascara - MaxFactor "clump defy".
Eyeliner - Maybelline New York "eyestudio lasting drama gel eyeliner 24h 01 Black".
(Och nån sketen kajal från en tidning i vattenlinjen haha).


Mask of magnaminty

Beställde hem denna ansiktsmask från Lush förra veckan. Har hört massa bra om dom, tex att de inte testar på djur (kämpar mot djurtester), burken är gjord på 100% återvunnen plast och alla krämer osv är handgjorda. Låter ju asbra! Hoppas på bra resultat ocksåå, I'm gonna try it on tonight :-)
135kr för 315g från Lush.se


Etagekväll

Hej! Min blogg.se-app har inte funkat förrän typ nu, just so you know.
Var sugen på utgång igår så hörde av mig till Madde runt klockan ett, och hon var på! Hon kom hit runt halv åtta, vi fixade oss sen blev vi lite sena så vi drack fort som fan haha. Gick mot Etage ca kvart i elva (gratis inträde innan elva), men vi kom dit efter elva ändå... Men vi gick in ändå, 100 spänn brände ju lite menmen. Vi drack lite öl, jäger och dansade, fett kul! Hittade tre snyggingar i kön ut som hängde på hem till mig på lite efterfest typ. Bra kväll!


Kaaooz

Idag runt klockan 11 blev det strömavbrott. Och våra restauranger öppnar 11, ni kan ju gissa paniken liksom. Sen kom strömmen tillbaka och allt rullade på, men sen tog fisken slut ba bam. Så vi fick ställa oss och panera ny, haha panik igen typ. Men vi klarade det! We are goooood.


Lördags

Glömt att visa bilder från i lördags! Men är sjukt dålig på att ta bilder ute, haha så det är inte så många... Först var det förfest hos Madde (blondiie) med Catta och Rosalie (snyggaste syrrorna jag vet). Sen drog vi till Bolanche för där var vi skriva på en lista så vi skulle komma in gratis, wey! Bara det att när vi kom dit var det bara (bara!) vi där. Vi fick gratis nötter ;). Hahaha så jävla trist. Vi drog till Grappa istället, till stängning. Sen hem och chilla lite hos Maddes bror (där både Madde och brorsan däckade haha kul). Sen kom min bror och hämtade mig, runt 4. Kul kväll ändå!


Glossybox

Fick äntligen hem Glossyboxen "The Red Carpet" som var nedsatt till halva priset, wiie! Det jag fick var:
1. SMILE LAB - Advanced teeth whitening strips sensitive. "Ta hand om ditt leende och få vita och fräscha tänder! Dessa nylanserade, skonsamma "whitening strips" ger dig även bättre munhygien genom att ta bort bakterier och plack". (Tar bilder när jag testat!)
2. DA VINCI COSMETICS - Mineral shimmer. "Lika vackert som Mona Lisas leende skimrar denna mineralögonskugga från Da Vinci! Fukta penseln för extra intensitet eller ta en smalare pensel för att applicera som eyeliner". (Skimrar sååå fint, åh!)
3. TRIND - Nail repair. "Problem med tunna och sköra naglar? Denna förstärkare bygger upp nagelns naturliga styrka genom att stärka strukturen i hornlagret och sammanföra partiklarna i nageln" (har ju varken tunna eller sköra naglar men testar ändå!)
4. THE BODY SHOP - Vitamin E moisture cream + nourishing night cream. "Lätt dagkräm som återfuktar och skyddar samt en rik nattkräm som mjukgör och vårdar, en oslagbar duo för vacker hy! Hemligheten är den kraftfulla antioxidanten vitamin e". (Ska prova ikväll och imöroo!)
5. JELLY PONG PONG - 2-in-1 eyeliner & shadow. "En unik formulerad penna som fungerar som både en bred kajal och ögonskugga. Krämig konsistens gjord på bivax för att vara skonsam mot huden runt ögonen". (Bra som kajal, men har inte listat ut hur man ska få till den som ögonskugga än haha...).


Street

Invigde mina nya snygga "streetskor" idag! Så himla sköna och snygga, lööööv them. Köpta från http://Nelly.com">Nelly.com för 349kr, men jag fick födelsedagsrabatt på 75kr :)))

https://cdn1.cdnme.se/1635746/6-3/pic_5162d078ddf2b351575d90e8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1635746/6-3/pic_5162d082ddf2b35146ebb7ce.jpg" class="image">


Utgång i Borlänge

Struntar i att jag fortfarande inte är helt frisk och drar ut med Madde mfl i Borlänge ikväll! Hoppas på en rolig kväll, Madde får ta hand om mig då hon faktiskt är min helt egna bodyguard hehe:


Make Up Store

Blev så fint sminkade igår på Make Up Store! Dock var det mycket myyyycket snyggare IRL, fastnade inte alls på bild. Men tog några iallafall så ni för se.
Produkterna under var det jag fick med mig hem sen. Rougen och ögonfransarna var det hon använde på mig. Och glittereyelinern fick jag gratis för vi fick vänta lite/strul osv.

Hand cream - twisted passionfruit & lemon
Eyelashes - Lola
Cybershadow - rumble (kopparröd/brun)
Blush - nut (brunaktig)
Glittereyeliner i ljusblått/turkost


Bday-gifts

Fick så superduperfina presenter när jag fyllde år, åh är så nöjd! Tacktacktack bästa familjen ❤
Ett plåtetui/miniplånbok med plats för kort, en hållare för iPhonen när man tränar, 500kr (som tog slut på systemet dock hehe), 500kr i presentkort på Gina Tricot, en resa till solen i sommar (!!), kläderna från Lager 157 och 495kr i presentkort på Make Up Store, ska dit idag och bli sminkad!! Feeeett bra.


Go away!

Natten till i tisdags bara BAM blev jag asdålig. Ont i halsen, hostar, 102818 liter snor osv, ja ni vet. Men pallrade mig till skolan ändå, ville inte missa då vi hade en stooor såsgenomgång. Men stack hem vid 11.
Idag ville jag inte heller missa, eller ja vi är lite folk varje onsdag så ja. Men var tvungen att gå hem vid 12... FAN! Vill inte vara sjuk :( det värsta som finns är att snyta sig 24/7 och alltid vara täppt. Men halsen är bättre och hostar inte lika mycket, så det är väl det enda positiva.
Nu äta, dricka massa vatten och sen sovaaaa.


Grattis mamma!!

Vi firade precis mamma som fyller år idag, 51 år ung! Jag och brorsan fixade trerätters idag igen. Fett gott och efterrätten ser ni på bilderna. Glass med olika frukter och bär och värmd choklad att ringla på, mums!


Söndagsutgång

Jajamen! Jag satt hemma hos en kompis från skolan, Ulrika och snackade. Och sen hade vi ingenting planerat för kvällen och vi var lite sugna på att dra ut. Så då gjorde vi det! Hennes dotter som läser till stylist kom och sminkade oss, så himla duktig! Vi drack vin och lyssnade på musik, sen tog vi taxi till Pitcher's och var där till runt 2. Rolig kväll!


Victuscella

I lördags kom Malin, Felicia, Johan och Andreas hit. Vi drack gott och lyssnade på musik innan vi drog ner på stan. De andra stack tyvärr men jag drog in på Victuscella (första gången!! Sjukt najs) med två polers vi mötte på stan.
Var där till stängning och sen gick jag hem i kylan, seriöst det var så jävla kallt!!! Buuhuu.
Söta Johan och Andreas och bild på fina rosorna jag fick av Felicia och Malin, tack! :-)


RSS 2.0