Jag vill hålla om dig, utan att hålla fast dig.
Jag vill ha dig, utan att äga dig.
Jag vill älska dig, utan att göra om dig.
Jag vill vara nära dig, utan att kväva dig.
Jag vill ge dig kärlek, utan att ställa krav eller villkor.
Jag vill ge upp mig, jämte dig.
Utan att gå före, utan att sacka efter.
Jag vill vara din människa på jorden

Källa

this, this is my life


ätsåmycketcholadduorkar dagen

Dagen flöt på som vanligt, blablabla. Och när vi skulle ha idrott så tänkte ju jag och Elin vara så duktiga och springa. Och att springa med musik i öronen är ju faktiskt inte helt fel? Ganska skönt faktiskt. Om mobiljäveln funkar ja... Min gjorde ju inte det, såklart. Så där gick jag runt några varv medan jag pillade med helvetet. Men nej, den ville inte funka den inte.

Så jag åkte hem, jag och mamma gick ner till stan och lämnade in den. Den ska skickas på lagning i typ 2 veckor.
När vi ska gå hem så spöregnar det, jag menar verkligen spöööregnar. Det vräker fan ner.
Jag kommer hem, tar fram min gamla sony ericsson som jag nu ska ha i två veckor - hoppas jag. Men vill den funka? Nehedå. Har tagit ut och in batteriet flera gånger, satt den i laddaren just nu men jag tror fan inte att det hjälper.
VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MOBILER!??!??!!!?!??!??!?!!??!?!?!?!??!??!????!?!!??
Och facebook funkar inte heller!!?!?!?!?!?!?!!?

Nu ska jag iallafall njuta av detta eftersom det är ätsåmycketchokladduorkar dagen idag:
      

I just need somebody to love


HUHUHUHU

                                                   
           HIHIIHAHAHAHOHOHOEHEHEHEHHÅHÅHÅHÅHÖHÖHÖHÄHÄHÄHHOHOHOHIHIII

monday

Hejhejhej. Har inte orkat bloggat idag, men här kommer lite uppdatering iallafall.

Sitter just nu och laddar in 'spring'-musik i mobilen till imorgon då jag och Elin ska springa på idrotten. Ska bli väldigt skönt faktiskt, hoppas bara att vädret inte suger lika hårt som det gjort idag...

På matten idag jobbade jag så sjukt bra så jag blev klar med hela kapitlet (började med kapitlet idag). Och på foton så ska vi göra en Finn Fem Fel bild. Men vi orkade inte göra det så vi var inne på omegle.com istället och chatroulettade lite, hahahaha. Fyfan va kul det var! Skrattade så jag grät flera gånger. Vi såg mer snoppar än människohuvuden tror jag minsann, hm... Måste göra det nån mer gång, haha. Synd bara att jag inte har någon webbkamera.

ny design ya'll

Jappjappjapp. Tack till Svampi och till Bönan som hjälpte mig, blablablabla :)
puss

Kanye



mattejävel...

Har precis pluggat lite matte, i ungefär 4 timmar. Och jag förstår nästan ingenting fortfarande. Tur att man har en mamma som förstår (nästan) allt iallafall.
Skulle precis gå till duschen, men näe där stod borsan. Damn it. Är galet trött också, hm?

Imorgon har vi bara två lektioner, dock är dom ca 3 timmar långa båda två, och att jag slutar halv fem - jippiiiiiiiiie.  Plus en feeet håltimme, men det kan ju vara lite kul ju.

Goddenajti!

Oh baby I like it!



Är killen snygg or whaaaaaaaaaat?
Videon har fått 22, nästan 23 miljoner visningar - say whaaaaaaaaaaaaaat?

tattoo

We will all laugh at glided butterflies




There once was a little girl who never knew love until a boy broke her heart




design

Ö ö ö ö ö (sandras). Nu när jag har kollat in på både Sandras och Sabinas bloggar så blev ju jag också lite sugen på en ny design. Eller ja, det har jag varit ett bra tag. Men jag har ju ingen aaaaaaaaaning om hur man byter eller hur sjutsiken man gör? HJÄLP MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ nån?????????

Idag ska jag iallafall plugga lite matte, det är bestämt. Sen får vi se vad dage bjuder på. Tror det blir en sitta-inne-dag idag om man kollar på vädret. Vart sjutton tog sommarn vägen för guds skull?? Det är ju faktiskt augusti i 2 dagar till :(


Bröllopsfotografen

Elin stack precis hem, eller iallafall ner på stan. Hon sitter väl antagligen på bussen nu. Men om nån försöker sig på nånting så har hon ju både en tung datorväska och en ganska tung kameraväska med sig, för att slå till nån menar jag. Gogogo!

Jag gick somsagt ner till stan och mötte upp henne. Hon skulle fota linjer, så då sa jag att vi kunde gå ner till järnvägsstationen eftersom det är massa 'linjer' där - alla grejer ovanför tågen och sånt, vet inte vad man ska kalla dom??
Hon fotade ju analogt också, så det var lite svårt eftersom man inte vet hur bilderna blir och så. Måste ställa in allting så att det blir perfekt. Lite svårt ja. (Elin jag vill gärna se bilderna sen :):):):):):):) )

Eftersom Elin hade laddat upp en sån vacker bild på mig, så tänkte jag ladda upp en jättevacker bild på Elin. Hihihiihihihihi

                                              

bat

Ska strax röra mig mot staden för att möta upp Elin. Hon ska fotografera till hennes fotoläxa som har temat 'linjer'. Vi får väl se hur bra det går då.
Sen försöker vi på en mysdag resten av dagen. Är ju så fruktansvärt kallt ute nu så allt man vill göra är ju att ligga inne och kolla på nån bra film (eller serie, har nu sett klart på säsong 5.. buhuuu.. måste ladda ner 6:an nu).
Puuuuuuuus!

HIMYM-dag

Kul att hälften av HIMYM säsong 5 inte funkade, eller nej det var ju inte så kul.
Så jag fick ladda ner en ny säsong av 5 och nu funkar den, weho. Så nu kan ni ju gissa vad jag ska göra nästan hela dagen! Eftersom jag var så duktig och pluggade igår så kan jag ju slöa hela helgen, nästan. Har lite matte som behöver göras också men det går snabbt. Ska bara göra några sidor tror jag.
En B&J's skulle sitta aaaaasfint just nu alltså...

             


David Guetta



shoppin'

Sådär. Gjorde precis klart Synopsisen och bildmanuset till Multimedian och foton är också klar, då var det överstökat - sköööönt.
Som belöning ska ni få se vad jag shoppade idag då:


Andvänder alltid ofrägat nagellack som underlack, då slipper man missfärgningar. Dock tar det slut väldigt snabbt...

Mysig halsduk från Gina Tricot

Mysig stickad tröja från Gina Tricot

+
Trosor, men dom behöver ni inte se ;)
+ ett par jeansleggins, men vet inte om jag ska ha kvar dom. Därför ingen bild.

vendredi

Åkte till skolan och gjorde this video där nere. Vad tycks? Haha, jag tycker den blev riktigt lyckad faktiskt! Även fast jag inte ser så jättenormal ut när dom andra dansar.. hehe, men sånt händer.

När 'skoldagen' var slut åkte jag ner på stan och shoppade lite saker. Ni får bilder straxelistrax!
Mötte upp mamma för lunch - sushiiiii. Galet gott var det nu eftersom jag inte har ätit det på länge.
Efter lunchen gick vi till Dalarnas Museum, Kopparhatten och Biblioteket och tittade på fotouställningarna som jag ska skriva om till Foto. Riktigt fina bilder faktiskt, speciellt på Biblioteket om ni har vägarna förbi nån gång.

Nu ska jag ta kort på sakerna, chilla lite sen ska jag nog plugga lite så jag inte har så mycket för mig i helgen.
Pussssss!

det snurrar i min skalle

Först och främst vill jag visa min, Petters och Lellahs fina video som vi har gjort på Rörlig Bild:


Fyfan va cool man är på stillbilden

mätt i magen

Ja, riktigt riktigt mätt i magen är jag just nu. Två hembakade bröd och hembakad pizza som min kära papi har gjort. Mumsfilibabba!
Ska strax hoppa in i duschen och sedan slå på ett par avsnitt av HIMYM (har snart sett klart på alla 5 säsonger som jag har på datorn.. buhuuu, hur ska det gå sen?)

Mamma kom hem idag (har varit borta sen i måndags, hur snabbt har denna vecka gått egentligen?????) med en kycklingsallad till mig, taaaack! Kom på att jag kan äta den till lunch imorgon efter skolan. Gött mos.

Kyssar!

bara för att videon är adorable


It's freezin baby

Saaaaaaatan astrid va kallt det har blivit då? Solen var ju liksom framme igår och nu känns det som om den har gått och lagt sig i ide... inte kul.

Dagen flöt på som vanligt ändå, fast det var liiite kallt att cykla på morgonen. Önskade faktiskt att jag hade satt på mig ett par vantar och en halsduk.
På naturkunskapen skulle vi redovisa hur årstider blir till och sånt shit. Jag var iallafall solen, så som jag lyser liksom? Hihihihihi.
På samhällskunskapen försöker jag verkligen ta upp allting och lyssna. Men man blir så trött så fort man hör att lärare börjar prata... Hm, ska försöka bättra mig där.
Och på rörlig bild vare dags för oss att spela in våran musikvideo - ute - i regnet... Men det gick pretttttty good I think. Vi ska iallafall redigera den och så imorgon. Sedan måste jag ner på stan och kolla på lite fotouställningar som jag ska skriva om till foton på måndag. Så måste jag köpa lite saker på stan också, yeee. Hoppas att vädret är kalas imorgon!


schöööööööööööön...t



Dance
It's all I wanna do
So won't you
Dance
I'm standing here with you
Why won't you move
I'll get inside your groove
Cuz I'm on fire fire fire fire

All the lovers
That have gone before
They don't compare to you
Don't be running
Just give me a little bit more
They don't compare
All the lovers


I feel like a zombie goin' back to life

Kom hem för ett tag sedan. Hade ju som sagt bara matte idag. Och allting började med att vi (vi var några stycken tack o lov) som satt vid fel klassrum tydligen. Så vi gick till det rätta rummet och där fanns det knappt några platser så jag satt själv hela lektionen, buhuu stackars mig!   Men när jag har satt mig och tittat runt lite så ser jag att det är 5 stycken från min klass som är där - wehoo! Får sitta bredvid nån av dom nästa gång då. När vi skulle sluta säger mats "Ni får gå om ni har en buss att passa eller om ni tänker 'Näe fan nu orkar jag inge mer'" Så alla reste sig, såklart haha.
Kom på att jag har sovmorgon imorgon också, jippiiiiiiiiiie!

Dagens låt (längesen nu)


pissed off again

Imorgon har inte jag någon Foto på morgonen så jag har sovmorgon till halv två. Fyfan va skönt tänker jag! Men så kom pappa in precis och påminde mig om att städarna kommer imorgon, kvart över nio. Jaha, där röl den sovmorgonen.... Men jag tänkte gå upp vanlig tid och gå och ta en långpromenad med musik i öronen, sedan gå hem igen och sova lite till om jag är trött.

Visst, det är superskönt med städare. Men dom ska alltid komma när man har sovmorgon eller sommarlov eller något annat lov när man vill sova länge länge. Men det går ju inte så jättebra att sova till dammsugsljud direkt...

             

pissed

Åååååh jag blir så galet sur på vädret. Visst det är mysigt att sitta inne och mysa med nån bra film (eller serie), men när man ska cykla till och från skolan så är det inte så jäääkla roligt när det regnar på en. För det första ser det ut som om man sprungit ett maratonlopp och för det andra är kläderna blöta ungefär hela dagen.

Men dagen rullade på och nu sitter jag och kollar på HIMYM, kyss!

Allting kommer bli bra tillslut, om du bara låter allting va


and so the woman sneeks out from you

Imorse när jag skulle klä på mig fick jag en sån konstig känsla i magen, bara sådär PANG kom den fram. Jag sprang till toaletten men ingenting kom ut, som tur var. Finns det något jag hatar så är det att spy, även fast det kan vara skönt ibland. Men inte på morgonen, usch och fy och blä.
Mamma gav mig en tablett (haha va fel det lät) och jag la mig på sängen en stund. Men utmattad som jag var så somnade jag på en gång och sov till ett av att min mobil ringde. Det var mina flickor som var lite oroliga, nawiiii. Efter vi lagt på såg jag att jag hade 4 olästa sms, oops.

Men den 6:e oktober ska jag och mami till UM för att skaffa p-piller så att jag slipper the m-word. And the bloooood.
Mår lite bättre nu och jag hoppas att jag kan dra mig till plugget imorgon.

A monkey needs to dance so do you


here's a lullaby



All the dogs will die
they just cant seem to stay alive
cause in this town our cop shoots him down and we just let him go inside

Please God please what happened to our dreams
Were losing hope so we invest in dope to feel our vacant feelings

Tältning med b-rudarna














sliteeeeeeeeeen

Ojojoj, jag tror jag aldrig har varit såhär trött på väldigt väldigt länge.
Igår cyklade jag iallafall till Sabina, efter ett tag kom Sandra sedan kom Elin. Vi förade lite innan vi drog till Slätta på parrrty. Tyvärr var det nästan bara brattar och 94:or som tog över, inte kul. Och min mage har sagt ifrån att jag inte ska dricka så mycket mer, så jag får ta lite i taget. Så sådär superkul hade jag väl itne igår. Men det var tur att jag och Elin inte hade fått i oss så jättemycket, eftersom att vi skjutsade hem bebisarna på cyklarna vid ett-tiden.. Och ja, den cykelresan (Slätta till Hälsinggården) hem kommer jag aldrig att glömma. Tårar, skratt, avramlingar och ja allt!

Nu har jag varit med dom i hela 7 dagar, och snart blir det 5 till.. Jag vettefan om jag orkar mer alltså... Så nu ska jag bara ta det lugnt, redigera lite bilder från tältningen så att ni får se dom nån gång! En ansiktsmask har jag satt på nyss också, göttans.

aaaaaaaaaaaaaaaaah


Nej jag kan inte dansa...


Svampis finfina videos...erhm.

skogsmulle är hemma

Har precis tagit en dusch, slängt ner alla (alla!) kläderna i tvättkorgen eftersom att allt (allt!) luktade rööööök och skog, haha. Men trevligt var det, väldigt trevligt och mysigt att sitta i en kolsvart skog med bara elden som lyse och bara prata om allt mellan himmel och jord och lyssna på skön musik.
Det enda som fattades va en kille med en gura bara.. Hm, kanke nästa gång då.

Bilder kommer nog snart hoppas jag. Är pretty trött och slö just nu, och snart ska jag iväg till Sabinus och dom andra för att ses igen, wehooo!

this is the day

Då var första skolveckan avklarad då. Idag hade vi som sagt bara Rörlig bild, slutade tio i elva - gaaaanska najs typ.
Just nu håller jag på att packar lite smått inför kvällen. Och sitter vid datorn så mycket jag kan eftersom att jag inte kommer kunna göra det på en kväll, omg hur ska det gå?

På rörlig bild ska vi göra en musikvideo (som vi fick göra förra året också) och vi ska göra en video till Det snurrar i min skalle med Familjen. Och eftersom att vi har lyssnat på den sisådär tjugotolv gånger så har den borrat fast sig i min hjärna just nu. Så jag försöker hitta nån anna låt som kan borra sig djupare in.

Juste, som ni säkert har märkt har det varit lite klent med bilder här på bloggen. Men jag tänker inte köra en Sandra och ta kort på sig själv och hur hon ser ut med olika miner (för det gör hon så bra själv):
                            
                                                                        Sandra som braaaaaat!

Men kameran ska självklart med idag. Denna kväll kommer att bli minnesvärd hoppas jag!

I walk the line


du grabben, fråga inte om saken.

Ja, idag hade vi alltså första schemalagda dagen. Börjar med att jag får ett sms av Sabina tjugo över åtta (jag börjar halv) "Vart är du?"  Jag skrev först "Hemma, vadåra?" men ändrade snabbt till "Faaaaaaan" eftersom jag kom på att jag började ju halv nio... Så det blev att slänga sig fort som faan på cykeln och trampa allt va man hade till skolan (det är BARA uppförsbackar dit... dock väldigt skönt hem, bara nerför). Och jag hann!!!!!! Jag brukar cykla till skolan på ca en kvart, kanske lite mer. Men nu cyklade jag dit på tio minuter!!!! När jag kom dit var jag helt svettig.. inte kul.

Iallfall började vi dagen med Mulitimedia. Pär (läraren) satt mest och pratade lite, vi fick lite papper sedan fick vi gå. Fick första 'läxan' också, som jag fattade noll av.
Sedan hade vi naturkunskap med våran förra mattelärare Mats. Så han bytte namn från Matte-Mats till Natte-Mats idag. Vi kikade på en film om naturen och shit. Skrev ner massor av knäppa ord och sedan var det dags att luncha.
Någa broccolis och falafflar senare satt vi på Samhällskunskapen med en helt ny lärare. Vi skulle svara på massor av frågor om Politik som jag verkligen inte alls har någon som helst koll på. Förutom att man måste vara 20 för att få köpa ut på systemet, hehe.
Sedan hade vi Rörlig bild. Vi skulle egentligen ha en helt ny lärare där också, men så kommer goa Glen in (typ bästa läraren?) och säger att vi ska honom. Alla sken som solar! Hihi. 
Vi fick iallafall titta på Metropia, en animerad film gjord av svenskar, men var på engelska. Den var lite konstig och väldigt svart, bokstavligt talat. Men ändå bra på något sätt.

Imorgon har jag bara Rörlig bild från 8.30 - 10.50 sedan sluuuuuuuut! Och lite senare är CAMPINGDAGS!!!!!!!

            



popcorn

Gjorde precis lite popcorn till mig själv. Bror och far ska kolla på fast and furious strax, och den ville inte jag se. Så jag ska sätta på nåt bra och käka upp mina popcorn istället.

Idag i skolan så skulle vi bygga en skulptur av vad man hittade. Vi hittade lite kartong och tejp och bestämde oss för att göra våran lärare Glen när han var 17 år. Temat var alltså 17 ? Vet inte riktigt vad som menades med det, men det var väl meningen I guess.

Imorgon är det första riktigt skoldagen, typ. Och efter skolan måste jag köpa collegeblock eftersom jag inte har nånting att skriva på just nu. Har bara massvis med pennor. Och att skriva ner allt på bänken är ju ingen jättehöjdare direkt...

bobedibomdabididam

Blööööööööööh.
Allting blir så trist när det regnar, allt och alla.
Pappa kom nyss in och frågade om jag hade lust att göra mat. Nej sa jag. Pappa ville inte heller, och brorsan har aaaaldrig lust. Så vi bestämde oss för kinamat - yay!
Finns både för och nackdelar med att bo så nära restuaranger, hihi. Men kinamat är ju så gooooooooott...

              

regnet det öser ner

Hejhejhejhej.
Kom nyss hem efter att cyklat i regnat som verkligen slog ner på mig. Ska sätta på mig torra kläder och äta mina ostmackor och dricka upp min varma choklad. Varm choklad måste vara det godaste att dricka när det är såhär kallt och trist överallt. Eller?
Om ni säger te så säger jag : smakar hett vatten bara..

humor2


humor

lite natthumor är ju alltid lika trevligt! (Lägger upp den mest för att jag ska komma ihåg den, haha)


dead end


second day

Idag var alltså andra dagen i skolan - gå till skolan och lyssna på en datasnubbe i tio minuter, gå ner till stan och kolla på dalarnas museum ett tag, sedan sluuuuuuuuuut. Älskar början av skolan, då är allt så chillepill.
När vi hade slutat drog vi till Ica och köpte lunch. Alla tog varsin pizza och jag som ska försöka vara nyttig ett tag nu tog en sallad (och en zoo-påse). Sen drog vi hem till mitt place och käkade upp allt.
Sedan drog vi till Sabinas place. Eftersom mitt busskort gick ut idag så kände jag mig ganska töntig när jag sa hejdå till dom när dom klev på bussen och satte igång och trampade hela vägen till Hälsinggården. Men vad gör man? Jag ska ju ändå försöka vara nyttig så då ska man ju cykla.

Där satt vi ett tag och rökte vattenpipa och gjorde en packlista över vad vi ska ha med oss tills på fredag. Iiih, längtar!!
Imorgon ska vi få vara med ettorna... Dom kan väl vara själva elleeer?

natteravn


ramla

En kille ramlade nyss av sin lonboard utanför mitt fönster, haha. Mitt på magen landade han också. Han reste sig väldigt snabbt och kollade om någon såg, sedan åkte han vidare. Lilla bubben då...


rubriiiiiiiik

Första dagen gick bra. Man satt mest och lyssnade på allt som lärarna hade att säga.
När vi hade slutat gick vi till Donken och fixade lite energi inför dagen. Sedan gick vi tillbaka till skolan för att kolla in dom supernervösa ettorna och SHITPOMFRITT va många 94:or vi har här i Falun. Speciellt många som ska gå på Lugnet.
Iallafall, när vi hade slutat att stirra ögonen ur oss på dom så drog jag och Elin hem till Sabinas place och chillade lite p.
När jag kom hem så skulle jag fixa lite middag till födelsedagspojken. Men jag fick välja så det fick bli spaghetti och köttfärssås (min specialité) och lite glass till efterrätt.

Och nu sitter jag här och längtar till fredag + lördag. Även fast typ ingenting är fixat, haha. Men det är så det ska vara, eller hur?

Därute föddes jag


första dagen/Grattis bror!

Kul att man vaknar halv åtta istället för åtta. Och jag vågade inte somna om heller, ifall jag inte skulle höra väckarklockan... Menmen, nu är jag uppe och påklädd och pigg.
Är dock gaaanska avis på brorsan som börjar klockan 12... Men det är ju hans födelsedag idag så då kan han väl få börja klockan 12 då :)

         
                                                                             SWEET SIXTEEN!

birthdayboy

Idag har det varit en jättetrevlig dag med mina b-rudar (trots att en saknades då... tur att man får träffa alla imorgon!). Jag fick se Sabinas lägenhet för första gången också, riktigt naaajs. Sedan satt vi och kollade igenom lite bilder på hennes dator. Och ååh va många minnen man har efter bara ett år. Helt sjukt.

Har nyss käkat lite födelsedagsmiddag åt min bror som fyller år imorgon, men vi firar honom idag för att hela familjen inte är hemma imorgon. Snart blir det paketutdelning också. Men roligaste presenten väntar ju imorgon - få börja skolan!!!!
Pussar!


Kreta 2010



















hemma igen!

Kom hem igårkväll vid tio, och var alldeles för trött för att slå på datorn. Så jag satte på teven och började packa ut. ALLT verkligen ALLT på teve var om mord och grejer, så jag slog av.

Jag har iallafall precis duschat. Har inte haft utsläppt hår på en vecka, så ni kan ju gissa hur vackert det var :
Jag tänkte också kolla igenom ALLT på facebook som jag har missat. Har nu kommit till i torsdags och gav upp... Fyfaan va mycket (skit) alla har skrivit, haha.
Jag tror jag försöker kolla igenom alla bloggar istället. Och sen ska jag ner på stan och träffa Pucko (Sabina) och Korko (Sandra) <3 !

Au revoir

                                                                        Byebye Sweden. 
                                                                       Hellooooo Crete!


ytterligare två



kreta

Nu har jag nästan packat klart allting, har lite grejer kvar till ness.. ja badrumssaker alltså.

Just nu sitter jag och kollar på HIMYM säsong 2 och packar lite. Funderar på om jag har tillräckligt med låtar i mobilen också... Men ja, det har jag nog. Juste ska ta med böcker också! Bra där Bim.
Jag säger ett riktigt hejdå innan vi åker.
Puss!

My day:





Plockat röda och svarta vinbär, plockat hallon och gjort en hallonpaj.


Oh baby oh, baby baby oh oh

Säg mig, var det bara jag och min kompis Märta som lyssnade på sånt här snusk (speciellt den andra filmen) när vi var mindre? Hahahaha






Det dumma är att dom fastnar på huvudet såhär KATCHING lätt...

118800

Smsade nyss 118800 om vem Bim Wedberg är och fick detta svar:
"Bim är en lokal gangster vars största mål i livet är att få bli antagen till en mc-klubb, göra värdetransport-rån och råna tanter på deras pension. Att ta in ett stort parti kokain från Colombia är något som lockar också. Favoritfilmen är såklart Scarface, där favoritgangstern Tony Montana är en stor förebild. Mvh 118800"

Mhmmm????

ONE

Ja, nu är det en dag kvar tills jag och mamma far till solen i en vecka. Har inte ens börjat packa än, men vi ska åka hemifrån vid tre-fyra imorgon så jag hinner packa. Tar ju inte så värst lång tid. Det viktigaste är ju faktiskt bikini, handduk och ett par klänningar.  Och kameran förstås! Vi ska åka till en ö som heter Santorini... Alltså den är så himla vacker! Lova mig att ni googlar upp det right now!?

Sitter och äter lite frulle nu, eller ja brulle eftersom det är pastasalladen från igår. Men det är så galet gott! Och ibland orkar man verkligen inte bre en macke eller hälla yoghurten i tallriken osv.

Idag har jag ingenting förutbestämt, vad jag vet iallafall. Men mor och far vill väl att jag ska ut och jobba. TUr att vädret är helt okej idag då, för då kan jag tänka mig att vara ute.
Juste, vi håller på att byta ytterdörr här hemma, så jag vaknade av att det borrades och spikades och kunde inte förstå vart det kom ifrån? Men nu vet vi. Och ni som kommer hit kommer se en ny dörr nästa gång! Wehooo

Peli

Hittade faktistk ett par bilder på mitt och mammas hotell som vi ska bo på på Kreta nu. Har printat bilderna så dom kanske inte är så jättestora, men ni ser iallafall lite hur det ser ut.






Såg inte så pjåkigt ut va? ;)


Man blir trött

... av att städa hela huset. Glömde bort hur många timmar jag höll på också, grejt.  Å jag som får betalt per timme. Aja, får väl chansa på nåt inte allt för länge (tyvärr hehe).
Min mage är full av kinamat just nu, mumsfilibabba! Skulle seriöst kunna leva på bara räkchips och vatten, och då skojar jag inte! Fast då skulle jag väl börja se ut som Nalle Puh efter ett tag...

Och jag vill ha lördag nuuuuuuu! Och jag vill ha mina älsklingar här nuuuuuu! Jag vill nästan lite grann att skolan ska börja nuuuuuuu!

Dj Earworm


hurtig

Hejhejhej.
Har precis kommit in efter en cykeltur med mamsen runt Varpan. Har så sjukt ont i röva just nu alltså, och låren...
Snart ska jag städa hela huset också, måste göra det eftersom att jag ska betala lite av resan som jag och mamma ska göra. Och för att huset inte har blivit städat på en månad... ligger små söta damtussar överallt ungefär.
Och igårkväll vid tolv fick jag för mig att rensa lite bland mina böcker och annat shit, så nu kan man ta en bok utan att behöva dra ut 4 st till. Har satt upp svalorna jag fångade på Kent också, hihi. 

              


hallonrosa

Har precis målat mina naglar i hallonrosa färg. Tycker att den passar extra fint när man är brun, vilket jag inte är just nu (tycker jag då) men om ca en vecka ska jag iallafall vara lite brunare!
Som ni har märkt så har jag inte haft någonting att skriva idag. Har mest legat i sängen med min katt och tittat på HIMYM säsong ett...
Men en låt kan jag bjuda på som ett förlåt till att jag inte har skrivit:



Jag är livrädd för att leva, och jag är dödsrädd för att dö.

Crete

Nu är det bestämt. Jag och mamma accepterade nyss vårat 'köp' till Kreta, Kissamos. Så på lördag vid åttatiden på kvällen är vi på väg mot varmare trakter och med betydligt mer sol än vad det kommer att vara här i Sverige, hehehe. Ha det så kult här hemma dååå!
Tänkte att jag skulle visa bild men googles bilder sög ju så näe, ni får vänta tills vi kommer tillbaka för då har jag massvis av bilder kan jag lova er!
Juste, det sköna är att det bara är jag och mamma som ska åka. Vi saknar solen lite för mycket och bestämde oss för att bli lite extra bruna och fräscha såhär innan skolan börjar. Tycker att det är så himla läckert att vara brun alltså..

Men nu dödar mitt huvud mig så jag ska lägga mig i sängen och vila en stund hade jag tänkt mig.


myyyys

Har precis bytt lakan i min säng så nu är den ren och fräsch. Och jag duschade för inte alls så längesedan så jag är också ren och fräsch. Finns det något bättre än att krypa ner i en nybäddad säng precis efter man har duschat? Det ska iallafall jag göra nu, och titta på Scrubs.
Vi hörs imorgon!

BACK ON TRACK

Sådärja, nu har jag kollat igenom alla bloggar och alla nya facebook inlägg (läser ju dom flesta i mobilen, men iallafall).

Jag har iallafall haft det jättebra tills lördag kväll...hehehe ;) jävla kortspel och mage...
Fick se älskade Kent och Melissa Horn också. Båda var helt grymma live! Men mest Kent då hihihi. Hann ta 5 svalor som jag ska sätta upp på väggen någon dag.
Såg Johnossi och Hoffmaestro också som också var really good!
Vi sov i Åre i två dagar och första kvällen åt vi på ett Steakhouse, ni kan ALDRIG gissa vad jag åt där (hahaha detta är nästan lite pinsamt)... Jag åt..ehm..sushi...Som var helt sjukt god faktiskt, men jag ångrade mig lite att jag inte tog en köttbit ändå när jag såg både pappas och mammas framför sig.
Har inte varit så jättepigg alls på att göra nånting där, så jag ber om ursäkt till min kära mor och far för att jag var så jävla tråkig.. Men jag blir så deppig när det är augusti och termometern står på 12-16 grader.... (var ju inte så jävla pepp när vi var i Tromsö heller... och alla mina polers var i Bjurs med sol och värme, buhuuu)
MEN! Bara för att jag (och mamma) är sådana soldyrkare så kanske kanske vi åker till Kreta eller nånting på lördag och stannar tills lördag :D :D :D :D  OMG OMG OMG !!!
kyss!

RSS 2.0