update from thailand!!!

Hejsan allihopa :D

Hela familjen sitter nu pa ett internetcafe har i Koh Chang. Vadret e typ 30-32 grader varje dag och solen lyser hela tiden! Otroligt skoooont. Vi solade i ungefar en timme idag pa stranden och vi fick fina rander allihopa. Och imorgon ska det bli battre, hihi.
Klockan e runt 21.25 har i thailand sa vi ska nog ga till vara sota bangalows snart, dom ligger precis vid stranden sa att man vaknar och somnar till havets brus. Juste, det e ca 25-27 grader i vattnet! Later det gott? DET E GOTTTTTTTT!!

Nu ska jag ga in pa facebook och kolla mina grattisinlagg, hihi ;D

Era vykort kommer snart, saknar er babys! <3333

hejdå?

Nu sitter jag nyinsmord med mitt jordgubbsbodybutter och med en turban i håret. Ska strax borsta ut kråkboet och lägga mig till rätta i sängen och läsa några sidor.
Jag har ställt väckarklockan på 06.00 så att jag hinner klä på mig och fixa lite mackor att ta med på tåget. Det kommer en taxi och hämtar upp oss 06.55 som tar oss till järnvägsstationen där vårat tåg avgår runt halv åtta tiden tror jag.
Och om jag inte hinner blogga något imorgon bitti så ska ni veta att jag kommer sakna er jättemycket E, S och S!
Jag ska försöka komma ihåg att ni ska ha ett vykort var också ;)

Godnatt!

100326

Nu har jag precis käkat lite middag. Det bjöds på kyckling och ris, det är väl ganska nyttigt eller? Fast den där paow säger att man ska skippa allt som har med kolhydrater att göra. Men man måste väl ha lite för att orka med? Typ pasta, ris, potatis och ägg och sånt? Näe, så det tänker jag inte sluta med iallafall.
Iallfall så har vi en sodastream hemma. Det innebär att vi kan göra hur mycket läsk vi vill, och när vi vill. Så nu har jag druckit ca två glas cola. Ajabaja. Och när jag och mamma ska se på Let's Dance finalen snart så bjuds det på glass.. Jag vill ju ha, men ändå inte?
Ahhh, ett riktigt i-landsproblem alltså! 
D'OH!

1 day

Åååh! Nu är jag nästan helt klar med packningen! Har bara det som jag kommer använda imorgon kvar. Typ tandborste och sånt, ja ni vet.
Köpte hem en chipspåse hem också... Ajabaja bim! Men har gjort 150 situps idag så dom borde vara borta, ey? Njaa.. får nog bli lite fler ikväll ändå... Jag har blivit väldigt kroppsnojig på sista tiden. Fast det känns som om jag har köpt hem en chipspåse varenda dag nu! Haha, brukar aldrig göra det. Men när man har pengar och går förbi ett Ica varje dag då liksom dras man in. Nästan lite läskigt faktiskt?
Men nu har jag knappt några pengar kvar, så nu KAN jag inte köpa något gott - puh!
Men jag känner min familj... Imorgon på arlanda kommer vi shoppa loss på godis och så till resan. Men jag vill bara ha tidningar och tuggumin då. Då ska jag säga nej! Och jag ska säga att vi inte behööver äta efterrätter varje dag. Bara på våra födelsedagar kanske (min och mamis). Ja, för då måste man ju fira lite iallafall :)

Nu ska jag dricka lite vatten och öppna fönstret till mitt unkna rum!


Koh Chang here we come!

Two pictures

Hittade två stycken söta bilder på Zorro:



Foto: Jag

07.55

Idag vaknade jag av att min mobil behövde laddas, vilket var runt kvart i sex imorse... Kunde inte somna om så jag läste i min bok i hela 50 minuter blev det. Gick på toa, tittade på nyheterna, myste med katten och nu sitter jag här. Kan inte alls somna om. Även fast det är tänkt att jag ska gå upp om 25 minuter. Haha sucker!
Men om 24 timmar sitter vi på tåget mot Arlanda iallafall! JIPPIE!

farewell

Nu ska jag kika klart på Vampire Diaries och sedan läsa ur min svenska bok - Syskonkärlek av Katarina von Bredow.

Rakade nyss färdigt bena och de andra inför Thailand, så nu ska det väl hålla ett tag hoppas vi.

Nighty nighty!

Dagens Låt:


2 days...

Nu är det bara två (TVÅÅ!!!!) dagar kvar tills vi far iväg till Thailand! Synd bara att vårat tåg går halv åtta på morgonen, alltså har jag ingen smskompis att smsa med... Får väl vara social mot min familj då, haha.

På matten idag så läste jag, lyssnade på radio och jobbade typ 5-6 tal? På två timmar... hehe, men vi har börjat med att läsa 20 minuter innan varje första lektion. Och min bok började bli så spännande så då måste man ju bara läsa vidare, right? Tror den får hänga med mig hela vägen till Thailand också. Hoho, lycklig bok det där!

Vi slutade ju som sagt vid elva, eller jag och Sabina gick vid tio i elva för att hinna med våran buss. Jag gick till Ica och köpte sushi till lunch. G-U-D-O-M-L-I-G-T är ordet!! Så jag gick hem och åt den och kikade på P.S. I Love You. Mysig film det där :)

Juste! Idag är det våffeldagen också! Pappa ska köpa med sig grädde innan han kommer hem, så att det blir 'riktigt'.

Jag vet att det har blivit väldigt klent med bilder på senaste tiden. Men jag har inte fotat på hur länge som helst? Men efter Thailand. Haha! Då ni, då kommer ni att klaga på att det är för mycket bilder tror jag, hihi! Men jag ska försöka ladda in lite mer bilder, ska nog ta lite på våfflorna om dom blir fina :)

Puss!

darling

På filmkvällen såg vi på en svensk film som hette Darling. Hade aldrig hört talas om den innan, men den var väl helt okej tror jag. Förstod inte så mycket som jag ville, även fast den var svensk så var den lite "weird" liksom, haha.

Nu ska jag borsta bort sockret från mina tänder och lägga mig i sängen inför en fullspäckad morgondag! 
Not. Vi har bara en lektion imorgon (visserligen en extra lång då...) sedan slutar vi - skönt!
Efter skolan ska jag och mamma träna på friskis (ska ju ha bikini nästa vecka!!!! ångeest) kanske och sedan äta lunch tillsammans. Det blir lite mys sådär mitt i veckan det :)


Dagens klassiker:


movienight

Hade bara en lektion i skolan dag - engelska där vi läser (känns som vi läser på engelskan all the time...).
Tog bussen in till stan och gick till Ica och handlade lite godis till ikväll, då vi har filmkväll med klassen - mysigt!

När jag kom hem så satte jag på Hannah Montana the movie (visstvisst, hata mig nu allihopa...). Men den är inte så dålig alls tycker jag, fina låtar har den också. Sjunger med till dom jag kan (yeah I'm a nerd).

Nu ska jag sätta på spotify som jag inte har öppnat på typ två veckor eller nåt? Sen sticker jag ner till stan och åker vidare till skolan.

television

Jag målade mina tånaglar svarta nyss. Sedan gick jag ner till pappas och mammas kontor för att kopiera papprerna, och pappa frågade såklart varför mina tår var så smutsiga/svarta... Kul humor den där karln har alltså! Not...

Nu ska jag sätta mig framför teven och först se på House, sedan på True Blood (har blivit lite beroende av det).

Juste, jag fyller år om 6 dagar... Har inte ens skrivit någon önskelista? Har inte ens kommit på en enda grej jag vill ha egentligen?
Det kommer nog fram massa saker jag vill ha ska ni se... I know myself.

YES

Efter skolan åkte jag, Sandra och Sabina till Friskis&Svettis för att intervjua deras informationschef (?) till vårat arbete vi har i både svenska och mediakommunikation. Hon var hur trevlig som helst, och vi var inte alls nervösa (jag brukar typ sitta helt stum, men inte nu inte!). Plus att vi fick gratis Bonaqua och en tidning.
Rapporten ska vara klar nästa vecka men då är inte jag hemma, så jag ska antingen bli klar denna vecka (om jag hinner) eller så lämnar jag in den efter påsklovet.

På matten idag så kom inte våran lärare så vi stack till caféterian och 'läste', eller ja, sandra läste ;)  Och åt den beroendeframkallande dammsugaren.
På mediakunskapen tittade vi på en otrooligt låååångtråkig film om Ingmar Bergman...
På mentorsgruppen bestämde vi filmkväll imorgon i skolan, kul!
På spelutvecklingen gjorde vi en mask som kröp ihop och ut igen, kuuuul.

Nu ska jag kopiera lite papper åt mina kära vänner!

Howdy!

100322

Denna dag var nog inte min dag...
Började med att min polare tog en annan buss så jag fick åka själv (och hon med, haha), och bussen är såklart suuperfull och fastnar mitt i vägen på ett ställe. Så jag kommer lite lite försent. Sen när vi ska börja med datakunskapen så funkar ingenting för mig, jag orkar inte fråga hur man gör heller, så jag gav upp. Var helt enkelt för trött för att bry mig, haha, men sånt händer ibland faktiskt.
På mediakommunikationen börjar magvärken komma tillbaka och jag bara ligger i en soffa och inte gör nånting alls...
På gympan så har vi basketboll. Vi körde en lek där man skulle vara först till 5 mål, jag fick 2 mål på typ 10-15 minuter? HAHA.
Lunchen är pannkakor och nertrampat bajs, haha. Så det fick bli tre morötter för min del.
MEN på svenskan ska vi hitta en bok att läsa 15-20 minuter på varje lektion på en gång iallfall, yay! Och jag lämnar in massa svenska arbeten + ledighetslappen till henne.

Nu ska jag iväg och rida. Det sägs att jag ska få en stooor häst idag *gulp*

C U!


100321

Åååh.. jag är så himla trött nu alltså.
Nu ska jag titta på de nya avsnitten av HIMYM på 6:an, sedan ska jag ta en dusch och sedan bädda ner mig i min nybäddade säng som min katt har ockuperat ser jag nu... Mmm, sounds wonderful huh?

En grej som låter ännu mer wonderful är att om en vecka sitter jag och steker i Thailand. På en kritvit strand, 30-35 grader och blått kristallklart vatten.. Åååååh... Nu ska jag drömma mig bort lite grann.

See ya!

early

Gick ju som sagt upp vid sex, och när jag vaknar så märker jag att mina sidenkalsonger är helt kladdiga av blod. Min mens hade kommit. Den brukar aldrig aldrig vara försenad, men nu har den varit det två gånger i rad? Jag är iallfall glad att jag fick den nu, och inte nästa helg, när vi åker till Thailand. Så det tackar vi för.

Men har ju såklart ont i magen hela stalljouren och kan inte hjälpa till så mycket som jag ville. Men jag mockade och släppte ut alla hästarna iallfall. Och Cayenne den busen kröp under stängslet till de andra hästarna, hihi.

Nu är det vääärsta snöstormen utanför också. Faan! Jag som trodde våren var påväg? Där sprack mina drömmar då...
Nu ska jag trösta med lite... Ja ni borde veta vid det här lagret.

Filmtips!

Jag tycker nu ska sätta på Kanal 6 NU och titta på Den gröna milen.
En väldigt fin och vacker film tycker jag.



1 vecka kvar

Som ni antagligen redan har ränkat ut så satte jag på Sims och har setat där nu ett bra tag, så nu tyckte jag att det passade bra med en bloggpaus.
Läste nyss Kenzas blogg och såg att hon hade köpt en likadan jeansskjorta som mig, och för några dagar sedan samma skor som mig? Hur bra smak har jag liksom :D hihihi.

Om en vecka sitter jag antingen på flyget eller i THAILAND!? Vet inte riktigt när vi kommer fram och så. Jag kan knappt bärja mig, vill bära linnen, shorts, bikini och bli brun NU! Behöver köpa lite grejjer innan bara, men det fixar sig nog hoppas jag.

Imorgon har jag stalljour på min ridklubb. Jag har morgonjour (vilket är det jobbigaste...). Man ska vara där 07.00, det tar en halvtimme att åka, alltså måste jag gå upp runt 06.00... Jippie! Någon som vill byta morgon med mig imorn?

Nu ska jag ner och äta lite 'Karins Lasagne' tror jag.

Ha en trevlig kväll!


videos




it's friday i'm in love

Började dagen med suuuperdryg gympa... Det var en hinderbana som man skulle springa typ trettiotolv gånger? Ja minst iallfall.
På engelskan tittar vi på Forrest Gump, kärlek till den filmen! Alltid lika fin och bra. Förstår mig inte på dom som inte har sett den? (Ja jag syftar på er SSE!).

Efter skolan gick jag till Ica och köpte chips (igen jag vet, men jag tränade igår och idag så så får jag :D) och en liten chokladgrejsimojs.

Kommer snart upp lite videos jag tycker ni ska kolla på!

lonelyyyy, I'm mister lonelyyyy

Haha, men rubriken passar in bra på mig idag känner jag ;) .
Först lämnar 3 av våra 'gängmedlemmar' oss och sticker hemmåt.
Sedan när vi har bild så sticker den sista medlemmen också, så jag blir ensam kvar på bilden, buhuuu.. Poor me... Blev klar med kollaget iallafall, skulle jag nog inte blivit annars. Så det är väl det enda som vi tackar som för, ähum. Så vill jag tacka André och Petter som pratade så snällt med mig så jag nääästan glömde dom andra :)  .

Jag vet iallafall vem som ska få en bitchslap imorgonbitti :) hihi!

Nu ska jag tröstspela Sims....

onsdag 17:e mars 2010

Soft dag i skolan idag må jag säga.
Började med att läsa i våra engelskaböcker, eller ja läsa och läsa...
1,35 timmes hål då vi gick till McDonald's och hade "lunchdejt" med Rickard, haha. Köpte mig en chickenwrap igen, så otrooligt good! :)   Kostar bara 20 spänn också liksom? Man måste ju bara älska den.
Vi skulle se på film, men vi gick byta rum 2 gånger, innan vi gick tillbaka till det rum vi började kolla på och där funkar den, haha. Vi såg på Billy Elliott. Trodde inte att den skulle vara så bra som den var faktiskt! Riktigt vacker och "riktig" film. Alla blev så sugna på balett, så vi stod och övade lite på busshållplatsen, hehe. Kändes nästan bra faktiskt? Haha.


Nu ska jag kika lite på teve och mysa med katten min.

Hennes & Mauritz och Gina Tricot


Jätteskön jacka från H&M, dock har den ingen dragkedja, bara knappar, men shit the same :)


Vår/Somrig topp från Gina Tricot. Det var ett jättekonstigt "släp" på den som jag inte gillade, så jag klippte bort det ;).

sickness

Idag när jag kom till skolan så satt det ca 7 st utanför klassrummet och väntade, det brukar vara minst dubbelt så många. Jag tror det var 8-9 st som var sjuka i klassen idag. Så jag och Elin var själva i vårat lilla "gäng", haha. Det kändes lite ensamt faktiskt, har aldrig hänt tror jag?
Vi stack ner på stan lite efter skolan. Jag köpte en topp, nagellacksborttagningsmedel (låååångt ord!) och en ny vårjacka. Har bara dunjackan, skinnjackan och pälsjackan, alltså ingen riktig vår/höstjacka. Men nu har jag :D  Kommer bilder alldeles strax!

Ska snart ner och fika lite med pappa, sedan blir det siiiims (a).


gnägg

Åååh, ridningen idag var så jobbig så att mina ben vek sig när vi skulle trava av hästarna. Haha jag är helt slut nu alltså, först jobbigaste gympalektionen sedan ett drygt ridpass. Menmen, det är ju bra att träna iallafall, fast det kommer att kännas rejäält imorgon...

Nu sitter jag med en ansiktsmask och ska snart fortsätta att spela Sims *ähum*. Sedan kommer jag nog att lägga mig i sängen och somna bums utan att hinna släcka lampor och teven.


100315

Dagen idag har varit så otroligt flummig och onödig (känns som om alla dagar är det?).
På datakunskapen så photoshopade vi lite granna.
På gympan så hade vi jättejobbiga konditionsövningar... Men det gick ganska så bra faktiskt, det var bara Elin som var lite seg emellanåt ;)  hehe.
När vi 'åt' lunch så skulle Emelie (klasskompis) kasta sin loka med vatten i på Rickard, men gissa vem allt landade på då? Haha jo mig! Så nu luktar det jordgubbsloka om hela min tröja, inte mig emot?

Nu ska jag spela lite sims tror jag, sedan byta om och sticka iväg och rida en sväng.
Bye!










(jodå, såatte...)

100314

Det blev inge skridskoåkning idag heller, men dock en långpromenad med hela familjen runt våra två sjöar som vi har här vid mig. Sedan fastnade jag framför sims igen... Inte bra det där spelet, inte alls (jo det är ett jättebra spel..d'oh!).

Snart är det måndag igen också. Vilket betyder ridning, wiho! Men inte så mycket annat att hurra för tror jag nog. Våran "hemska" svenskalärare kanske kommer tillbaka imorgon...

Juste, mamma sa till min och min bror att inte skriva att vi ska vara i Thailand i två veckor sen. För då tror dom att det ska komma några busar och typ bryta sig in och shit :s. Men det hoppas jag inte att ni gör hörrni!

söndag

Fastnade framför sims igår som vanligt... Jag spelade Kenza och Aleks, haha ;). Och igår gjorde jag Isabella och Edward, dom skulle ha så stort hus som möjligt så jag hann inte spela dom. Så det är vad jag ska göra alldeles strax!

Det blev inge skridskoråkning igår! Wiho! Jag och kasper fick gå iväg och handla lite istället, ungefär lika jobbigt. Höhö. Men idag är det ju fint väder igen! Så idag blir det nog nånting... orkaaa, jag vill vara hemma och spela sims!

Blir nog inte så mycket blogging idag, jag har blivit en Simsnörd igen.....

Hare!

Juste, grattis till Anna Bergendahl som vann Melodifestivalen igår! Mina favoriter kom etta och tvåa, hur bra är inte det liksom? Jo asbra!

Mon chat Zorro

Min älskade katt har en tendens att alltid lägga sig på så olika och roliga ställen ibland. Här har ni två ställen där han har lagt sig denna vecka:


I min byxlåda där det inte finns nån plats att komma in typ? Haha


Ser du honom? ;)

Nu då?

Tittut! Ovanpå mammas höga garderob. Hur 17 har han kommit upp dit!?



Lite bilder jag tog på honom nyss:


Alla foton: Jag

solen skiner

Kikade precis på min termometer som jag har utanför mina fönster i mitt rum, det stod 25+! Haha, vet inte riiiktigt om jag ska tro den eller inte ;) .
Mamma vill att vi ska ut och åka skridskor idag... jippie va roligt - inte. Jag vill bara ta en lång promenad eller nånting, och bara sitta ute i solen. Gött!

Nu ska jag iallfall äta frukost, men ni får ha det så bra.
Au revoir!


Foto: Jag. Kroatien förra året

skin

Hade ju på mig bus igår som sagt. Och när jag vaknade så såg jag ut som en morot... typiskt mig, jag orkar aldrig peela/skrubba huden innan så det blev lite missfärgat här och var. Inte bra. Men nu har jag skrubbat bort det värsta iallafall, så nu ser jag något normal ut igen. Weho!

Note to Bim:
* PEELA/SKRUBBA HUDEN INNAN BIIIIIM! OCH TA INTE SÅ MYCKET BUS, TA I OLIKA OMGÅNGAR ISTÄLLET!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på reprisen av Saltön.
Puss och kram!

LADY GAGA!

Det fanns visst en extra show som ska vara den 8:e maj, och nu fanns det platser till den! Och gissa vem som ska dit då? Jo, jag och mami! :)    
Det ska bli otroligt kul att få se henne live!


Chips

Öppnade precis min chipspåse... Den såg ju så god ut, men nu kommer jag inte kunna sluta äta. Ska försöka spara tills ikväll, gör jag det så är jag väldigt vääldigt duktig!


helg igen!

Sitter här och äter mellis - räkmackor och ett glas mjölk. Men det är inte bara jag som vill ha, katten följer varje rörelse jag gör med mackorna, haha. Han hoppade nyss upp på mitt skrivbord nu också... Han blir alltid helt galen när han känner lukten av räkor, crazy cat det där.

Innan jag kom hem så handlade jag hem lite middag tills ikväll. Det blev en stor sushitallrik! Mummmmmsssss... Och en chipspåse också, mummmmmmmmmmmmmmmmmmmmss...      :)
Bror och jag är ensamna hemma ikväll, då pappa och mamma ska iväg och "dansa" på Å. Egentligen får jag inte skriva att vi är ensamma hemma, för min kära lilla mor tror att det kommer krylla av massa folk här då. Haha. Men det har aldrig hänt, och kommer aldrig att hända - that's it. No big deal?

Nu ska jag äta upp mina mackor innan katten tar dom!
Ciao!

100311

Det gick bra hos hudläkaren, pillrerna mot huden fungerar och krämen som jag ska smörja in mig med på kvällarna fungerar också. Jättebra ju :)
Har nyss smetat in mig med bus, kanske blir en sminkfri dag imorgon (kanske), aldrig varit i skolan helt utan smink...(a)  men jag älskar olika sminkprodukter och allt som har med smink att göra. Vet inte varför, I just do.

Imorgon är det fredaaaag. Denna vecka har gått sjukt fort, fast det säger man väl varje vecka, haha. Och på lördag är det bara två (!!!!) veckor kvar till Thailand everybody!

Nu ska jag fortsätta kika på Scrubs och försöka skriva engelskaskiten...


Grease

Det blev inge Lady Gaga, min kompis Sofie får väl titta på henne åt mig :(
Jag och mamma bestämde oss för att gå på den svenska versionen av Grease med Marie Serneholt och Sebastian Karlsson. Vi ska gå den 17 april, helgen efter vi har kommit hem från Thailaaaand!!
Men jag kommer säkert bara vara sur på Marie, haha, eftersom hon är ihop med min Måns... hihi.


Dagens låt:


16

På engelskan idag så tittar vi fortfarande på Gudfadern.... Finns inga ord för den filmen, eller jo ett - SKITFILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brukar sällan säga att jag hatar saker, men denna film alltså... fyfan.

Mamma och jag tänkte gå på Lady Gaga den 7e maj, men det var slutsålt så vi ska titta lite om när hon spelar den 8e. Synd bara att vi inte hittar någonting alls om det? Skit också...
Jag som var så lycklig imorse?

Imorgon ska jag till hudläkaren kl 9.30, sovmorgon ska jag få imorgon också :) Och på fredag! Det får mig på lite bättre humör iallafall, gr8. 
Nu ska jag ner till mamma och kolla om vi hittar något om den 8e maj.
Hare!


Hoppas hoppas...

lycklig!

Vaknade idag av att solen sken in i mitt rum. Brukar alltid hata att vakna så, men idag så gjorde det ingenting. Jag känner mig så lycklig och glad idag :D Vet inte riktigt varför, jag bara är det!

Ska snart sminka mig, smycka upp mig och gå och äta frukost med mor min. Sedan sticker jag iväg till en lååång och tråååkig skoldag... Men med dom klasskompisar som jag har så tror jag inte att det blir så tråkigt :)

Puss på er!


kul kille



Han dansar musikens dans först, sedan dansar han åt vad som sägs i låten, tror jag? Haha ni får titta!


Dagens mäktiga/maffiga låt:


(Det bästa är 2.00...)

100309 - tisdag

Idag när jag vaknade så var jag så otroligt trött så det var inte sant. Ändå så la jag mig halv tio igårkväll (hade en jättedryg ponny som inte ville nånting >.< haha förlåt rosman (a) ).
Men efter lunchen så blev jag genast piggare/övertröttare och började göra några karatesteg, haha jag vet inte vad som flög i mig där riktigt...

På MPRen så ska vi filma en musikvideo. Och jag hade tagit med mig solbrillor, brunkräm och solpuder eftersom att Petter skulle vara lite solbränd haha. Så jag satte på honom fullt med solpuder och han såg riktigt solbränd ut faktiskt, haha, men så fort vi skulle gå nånstans så täckte han för hela ansiktet, stackarn hahaha! Men nu är vi klara med musikvideon iallafall, det är bara klippningen och musiken kvar - grejt!

Gick lite på stan med Kendra efterråt. Gick till Hemköp och köpte en Ben&Jerry's som jag sitter och njuter av nu...mmmm.....  Träffade på två stycken från min förra skola - Caroline och Towe! Det var trevligt :) Har inte sett dom sen i somras, tråkigt.

Nu ska jag fortsätta att äta min fiskmat!


Foto: Jag

VÅREN ÄR HÄR

När jag klev av min buss och började att traska hemåt så såg jag något som jag inte har sett på väldigt, väldigt länge... Jag såg asfalten! Den har man inte sett på år och dagar ju!
Och från varje hustak så rann det ner smält snö i form av små droppar, istapparna försvann bums dom också. Och från rännorna så sprutade det ut fullt med vatten. Våren är inte alls långt ifrån oss! Kanske dags att låta dunjackan vila ett tag nu? Det tror jag faktiskt, imorgon åker tygjackan på tror jag! Kanske tillochmed mina tygskor också åker på? Vi får vänta och se...

Nu ska jag äta upp min yoghur, kika på olika bloggar och byta om till ridningen (skippar nog långkalsongerna och den extra tröjan!).

aaaaw....


20 dagar kvar...

... Till vi sticker till Thailand! Nästa vecka är det bara två veckor kvar! Kan ni fatta det eller!? Jag längtar så jag håller på att spricka. Är så otroligt trött på snö och tjocka vinterkläder. Vill gå i shorts och linne NU!

Rensningen gick asbra, nu är det rent och snyggt i mina garderober :)   Blev en svart sopsäck till Myrorna också, eller vart den nu ska.
Nu ska jag njuta det sista av lovet. Se på nån bra film, slå på teven eller kika i mina tidningar som jag hade med mig till stockholm. Jag kan läsa samma tidning flera gånger utan att det blir tråkigt ;)


Hoppas att ni blir avendsjuka mina vänner!

söndag

Sitter och tittar på Vasaloppet nu. Eller ja, jag lyssnar rättare sagt.
Idag är det söndag och sista dagen på lovet... Hade gjort vad som helst för att få lov en vecka till! Men icke sa nicke.
Nu ska jag gå och göra något vettigt av min söndag - städa i mina garderober, ser förjävligt ut.

Ha en bra sistalovdag!


Shopping by Bim


Blus från Cubus

Ring från H&M

Halsband från Glitter

Jeansskjorta från Gina Tricot

Skjorta från Cubus

"Mjuka" jeansleggins från BikBok

Stockholm by Bim








sista dagen i stockholm

Pappas och kaspers tåg var försenat igår, tåget hade kört på en älg!? Hur ofta händer det liksom? Typ aldrig, nej.
Men dom kom runt nio, och vi hade bokat bord till halv tio. Så det blev en väääldigt sen middag igår, men lunchen var inte heller så tidig...
Vi åt iallfall på Jensen's Böf Hus, ett steakhouse som hade otroooligt kött :D  Dreglar ännu när jag tänkter på det... mmmmhmmm...

Nu har vi precis avnjutit ännu en god hotellfrukost, och sen ska vi röra oss mot Stureplan. Och kasper tänkte också shoppa lite, när han väl är här. Jag har shoppat nog (hoppas jag...). Tänker inte ta med mig plånboken iallafall, tar med mig kameran istället. Vädret är kanonfint! Riktigt vårväder, och snön från taket droppar ner på en vart man än går. Mamma fick en droppe INNANFÖR glasögonen igår, hahahah!

Vårat tåg går hemmåt 17.45 så vi hinner kika runt mycket här i Stockholm.
Hare bäst!

update från huvudstaden!

Igår när jag kom så gick jag och mamma till hotelrummet och chillade lite. Sedan gick vi till en sushibar några meter från hotellet, mumsfilibabba!
Efter det så bar det av till bion där vi såg Alice i Underlandet - jättebra film! Jättebra sminköses och stylister ;)
Dagen idag har sett ut följande:
God hotellfrukost.
Gick till Gamla stan, Rosenbad, Södermalm och Slottet
Fikade vid Södermalm
Åt lunch på Hötorgshallen
Shoppade hela 6 (!) plagg :D  (bilder när jag kommer hem imorgon kväll kanske)

Och nu sitter jag vid mammas dator och har ont i fötterna efter allt gående. Mamma gick ner till stan igen för att kolla lite själv, hehe.
Och om hon är riktigt snäll så kommer hon upp med lite chips och läsk snart :)

Hälsningar från Stockholm!

S T O C K H O L M

Om ungefär en timme så sticker jag och pappa till Statoil för att köpa lunch, dricka, några tidningar och för att fylla på mobilen. Mina gratis sms försvann precis...  Ska fråga pappa lite snällt om jag kan få laddat med 150:-, så jag kan gå in på internet från mobilen min. (SABINA, KOM IHÅG ATT SMSA MIG :D)

Mamma har nog med sin laptop, så det kanske blir lite lite blogging på kvällarna. Men det är inte helt säkert.
Vi ska vara i Stockholm till lördag, vi åker hem vid halv sex tiden på eftermiddagen då. Och imorgon ska jag och mami shoppa runt lite, behöver en ny bikini och shorts eftersom jag inte hittade några bra förra gången.

Ha en bra dag!


Foto: Jag. Carl D och Stockholm på bild

Alice

Mamma ringde nyss och sa att hon hade bokat filmen Alice in Wonderland åt oss till imorgonkväll!
Har längtat som tusan efter att få se den. Vi ska ha en riktigt mysig tjejkväll.
Min mamma är bäst!

Ville bara säga det, ciao!

storytime

Har precis käkat upp middagen som jag själv gjort ;)  Ni vet ju hur mycket jag tycker om att laga mat! Det blev potatis, kyckling också lite tzatziki på det - göttttt!

Tänkte skriva lite mer på sagan nu, tills klockan blir nio då det blir Andra Avenyn! Har faktiskt skrivit 5 sidor på sagan, och mer ska det bli (hur många sidor skulle det högst vara Sabina/Sandra/Elin?), behöver lite insperation nu bara.
Packa kan jag göra imorgon bitti, är ju inte speciellt mycket som ska med, och fotohumöret försvann direkt efter att jag skrivit ut det på bloggen tyvärr, haha. Men jag ska iallafall ta med mig kameran till Stockholm, så då blir det antagligen lite bilder!

Nu ska jag fortsätta att titta på Family Guy, eller så ska jag stänga av och skriva på sagan. Har inte riktigt bestämt mig...


Foto:
Vincent Skoglund


Dagens Låt:


Old pictures




Foto: Jag

100303

Imorgon ska jag åka buss till Stockholm som ni vet. Jag tänkte låna pappas laptop för att ta med mig på bussen, tre timmar är ganska lång tid för mig... Och nu när jag skulle testa den så funkar den inte alls... Finns inget nätverk, så jag kan inte gå ut på internet, skit. Så pappa har lovat mig massor av tidningar imorgon :):)  
Plus att vi köpte en bluetooth-sak igår så nu är min mobil fullproppad med ny musik, yiho! Måste ha varit flera månader sen jag laddade in ny musik i den? Hm..

Idag ska jag plugga, så jag har det gjort. Packa lite till Stockholm och träna lite känner jag. Men det får inte bli så mycket armövningar, då jag har ont i armen efter sprutan igår... Men med ett rosa Hello Kitty-plåster känns det lite bättre, haha. Kanske blir att fota lite också om jag har tid? Ska ju inte skylla på vädret iallfall, muma!

Jag är död...

.... INTE! Sprutan kändes faktiskt nästan INGENTING! Jag var så sjukt rädd innan, men jag kände inte ens när hon tog bort den. Plus att hon bjöd på godis som gjorde att man mådde bättre ;)
Frisören tog bort det som var slitet - en decimeter. Vilket kändes som jättemycket, så nu tycker jag att jag har superkort hår... Buhu :(  I wan't my hair back...  Fast det var så sjukt slitet, så egentligen inte...

Så nu är jag nyklippt och nyvaccinerad. 
Way to go Bim!

Tid

Nu ska vi strax iväg och klippa oss, me and ma brotha.
Sen vi två så har vi fått tid för att ta vaccin till Thailand... Shit vad jag kommer dö där borta alltså! Fyfaaan...

Hoppas ni får en trevlig dag iallafall! :)


Foto: Jag

100103

Har nyss ätit middag, och innan det var jag iväg på ridning. Hade gamle mannen Ragge idag. Jag märkte att jag var den enda som skulle rida honom idag, och jag tror det är för att han håller på att bli gammal.. Eller ja, han är gammal nu, han är 17 år nu.. Ponnyn min <3 
Hatar när ponnys försvinner hela tiden...

Imorgon ska både jag och min bror klippa oss, direkt efter varandra. Jag vill helst bara klippa topparna, men mitt hår är så sjukt slitet nu, även fast jag aldrig använder plattång eller hårsprej.. Måste vara vinterhåret som spökar.. Buhu :(

Här får ni en klassiker:

Vårshopping

När jag var nere på stan så mötte jag på Sandra som också gick själv, men skulle gå med sin syster senare.

Jag letade extra mycket efter ett par jeansshorts och visste precis vilka jag skulle ha. Ett par trashiga från H&M för endast 99:-! Sjukt bra pris ju! Men jag var inte den enda som tyckte det... fanns bara i storlek 38 kvar när jag provade dom, och dom var för stora så det blev inga.. Hittade andra snygga också men dom kostade runt 300 så njaa...

Hittade mycket fina vår/sommartoppar från Gina Tricot som jag fick med mig hem:



Topp med världens härligaste mönster från Gina Tricot

Topp som blir jättesnygg med en brun kropp till, från Gina Tricot

Superskön mössa från Indiska. Har en likadan i lila också.

Kom på att det är ju första mars idag! Jag fyller år om exakt 28 dagar! :) (29:e) Och om exakt 26 dagar befinner vi oss på planet till Thailaaaaaaand!!!



Foto: Jag. Zorro hälsar! Han är nog lite irriterad på mig när jag spelar hög technomusik i mina högtalare ;)


Första sportlovsdagen.

Vi skulle tagit vaccin idag till Thailand, men det var fullt tack och lov. Gud vad jag hatar sprutor! Alltid gjort kommer alltid att göra. Men det måste ju göras någon gång...

Tänkte gå ner till stan och kika runt lite, det är världens snöstorm här ute så jag väntar nog ett tag till ändå.
Då kan jag lyssna sönder Salem Al Fakirs låt <3 . Han får mycket cred till att han har skrivit både musiken och låten själv - du har mig Salem! (a)


Foto: Thronullberg


RSS 2.0