Glossybox "Autumn Care"

1. COWSHED Cow Pat moisturising hand creme. "Mjukgörande handkräm med grapefruktolja och koriander. Brittiska Cowshed gör produkter med oseriösa namn men med högst seriösa, ekologiska ingredienser" 250kr/300ml (Luktar väldigt starkt!)
 
2. FIGS & ROUGE 100% Natural Organic Balm. "Multifunktionell produkt som passar för både läppar, händer och turr hud. 100% naturliga ingredienser som vårdar och mjukgör". 65kr/8ml (Skön att ha på läpparna och snygg burk!)
 
3. ANATOMICALS Don't Just Clean It Woman, Scrub It! "Grovkornig body scrub med en lyxig doft av melon, som ändå löddrar likt en shower gel. Korn från malda valnötskorn skrubbar huden len" 79kr/200ml (ej hunnit testa än, men kul namn haha!)
 
4. BALANCE ME Pure Skin Face Wash. "En antioxidantrik, mild men effektiv ansiktsrengöring från lyxiga, naturliga och engelska märket Balance Me. Innehåller essentiella oljor från grapefrukt och petitgran". 199kr/125ml. (Bra att ha med sig den lilla tuben, luktar också starkt!)
 
5. DEPEND Nagellack. "Depend bjuder på en härlig färgskala i alla möjliga nyanser. En av höstens kanske roligaste effekter är att göra färgade varianter av den klassiska franska manikyren!". 25kr/5ml. (Ej hunnit testa, tänkte göra det imorgon. Färgen ser inte så rolig ut på burk, men är färhoppningsvis snyggare på?)

Portugal 2012, pappa 50 år!

Vi kom fram till fina hotellet i Setúbal på kvällen, så fint.
På fredagen den 21 september fyllde pappa 50 år!!
Fina fina slottet/hotellet.
Inte helt fel nej...
Aaaah.
Många fina stränder, dock skiiitkallt i vattnet (enligt mig då haha)
Träffade på många ledsna och ovårdade katter...
:(
Beaaach
Baksidan av slottet.
Skål för pappa!
Firade med tre-rätters med dessertbuffé på hotellet, mums!

Hemma!!!

Ligger hemma i min egna älskade säng! Bilden är från finaste hotellet som vi bodde på en natt, med egna tofflor och badrockar. Bilder från kameran kommer imorgon tror jag!


Söndag


Äntligen!

äntligen funkar min http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se-app!!!! Just nu befinner vi oss på ett ställe jag inte kommer ihåg vad det heter hehe. Men det är typ längst ner vid kusten av Portugal - sol, varmt och hav!
Bjuder på lite bilderi onsdagskväll och torsdag då pappa fyllde 50. Trodde jag ja, haha åh vad krångel!! Men jag lever iallafall, hejhej.


Catch a dream


Älskling från Malta för ungefär 5 euro, typ ingenting ju! Tur att man kan köpa billiga drömfångare utomlands istället för att betala 200-500 kronor för en här hemma i Sverige...

Kollar sommarstugor

Idag på eftermiddagen åkte vi runt i Toftbyn och Svärdsjö för att kolla på sommarstugor. Haha kanske lite sent, men man kan ju faktiskt vara i dom när som. Hittade dock ingen som passade oss riktigt, antingen för litet eller för stort... Letningen fortsätter!


Autumn

Åkte ner på stan idag för att hitta present till pappa (vilket jag gjorde!) meeen hittade också saker till mig själv hehe. På Vero Moda har dom jeanstights 2 för 299:-, köpte ett par svarta och ett par vinröda. Fanns bara ett par vinröda kvar och i min storlek, score!! Gick sedan till H&Ms herravdelning och hittade bästa mössan för 79:- tror jag det var, fett naiijz!


Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation




När jag fick min första Glossybox för några veckor sedan fick jag hem denna foundation, och igår när jag ändå skulle ut och partajja så testade jag den. Brukar aldrig ha foundation, men just när det är fest så kan det åka på någon gång ibland. Jag måste säga att denna är riktigt riktigt bra! Speciellt på mig som har blandhy och blir lätt blank i t-zonen (panna+näsa+haka). Det är väldigt lätt men täcker ändå väldigt bra då det är just concealer OCH foundation i, och sitter som berget tack vare att det är en primer också. Täcker ju inte de värsta finnarna osv i ansiktet, men de försvinner lätt med en concealer eller tjock puderfountaion just där liksom. Jag själv tyckte att den gav mig värsta dockhuden typ, det gillar jag :)))) Kostar ca 160:-

"Max Factor beskriver sin produkt som en flexibel foundation med vatten/silikon–formula som i ett viktlöst svep ger dig ett perfekt underlag som håller hela arbetsdagen eller festnatten. Perfekt för den som brukar bli blank och vill slippa att ständigt bättra på sin bas under dagen. Kombinerar en utslätande primer, en foundation med SPF 20 och en inbyggd concealer för en felfri täckning. Innehåller vare sig oljor eller parabener och täpper inte till porer. Medium till maximal täckning med matt finish. Lanseras i 7 nyanser."

Pizzaheart

I torsdags kom Sabina hit och sov, sen på fredagen gick vi på stan lite grann. Jag hittade dock bara en mascara och en ögonfransböjare haha hey tjej. Sen köpte vi lite snacks och lite juicer osv. Hem och åt lunch sedan stack Sabina och hade teoriprov..... Som hon klarade galant, grattis!!! :)
Sedan var det dags för hårfärgning på oss båda, slingor på mig och mörkare på Sabi. Efter det gjorde vi oss vackrare och började laga tacos, sen kom Sandra och till sist Elin - underbart att vara samlade igen!! Vi var hos mig och åt, drack och hade trevligt ett tag innan Elin stack hem och vi andra ner på stan. Rådis var STÄNGT!? Så vi hamnade inne på Pitcher's hela kvällen med vänner, innan klockan blev runt två och vi gick hem.
Idag har jag och Sabina ätit pizza (Sabina fick ett jättefint hjärta på sin pizza som ni ser, haha aw) och plockat undan lite. Nu är det bara jag och mamma kvar här i huset och jag tänkte ta itu med disken yaay...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_5054865dddf2b3704a001456.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_505486759606ee6541f653d7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_5054867bddf2b37041001489.jpg" class="image">


Hahahaa


Biker boots

Var precis och hämtade två par såna här, ja dom skickade två par av någon anledning? Jaja, tur att det är så lätt att skicka tillbaka osv! Riktigt snygga höstskor tycker jag, för 399:- :)


Sunny day

Hejhopp! Idag skiner solen och jag jobbar ute med måleriiii av vårat "nya" skjul eller vad man ska kalla det. Ikväll kommer Sabina hit och stannar till på söndag. Och imorgonkväll kommer Elin och Sandra hit på tjejmiddag och sedan utgång, äntligen! Har inte träffat sockerpullorna sedan studentbalen juuuu... Men nu så, kommer att bli toppen!


Mina Coldplay-klipp!!

Introt:
Sista låten:
Blev bara tvungen att lägga ut dom på youtube, IFALL dom skulle försvinna från mobilen någon gång. Och så att jag alltid (förhoppningsvis) har kvar dom någonstans, lyssna och njut! Förstår ni hur mycket jag grät på första filmen? Nej jag tror inte det, men ni kanske märker det på skakningarna haha!

HEJ! / småsjuktröttabim


Tisdag

Äntligen vill blogg.se-appen fungera för mig igen!! Det tacka vi för, då jag oftast är allt för lat för att slå på datorn hehe.
Igår var det måndag och jag jobbade med att måla huset osv igen. Sen åt jag, mamma och pappa lunch på Victuscella. Sedan skulle vi vara smakråd till pappa när han skulle köpa kavaj. Och sen fick jag två par jeans av bästa mamma, ett par ljusablåa och ett par mörkblåa - yes!!! Har bara ett par jeans så det var mycket behövligt kände jag. Sen hem och måla mer sen stack jag och pappa till gymet i nån timme, så skönt efter att inte varit där på ett tag!


asos.com

När jag kom hem från Malta i fredags, så hade jag fåt pakeeeet från asos.com! En mycket bra hemsida med bra priser, och fri frakt till Europa tror jag att det var också - woho! Det jag hade beställt var detta: (mycket finare IRL tycker jag själv, men det var hyffsat bra bilder på hemsidan ändå haha / lat tjej)
 

Linne med lite djupa sidor under armarna liksom, 187:- LÄNK

Body, 211:- LÄNK

GANGNAM STYLE

HAHAHAAA alltså så himla weird musikvideo
 

Malta 2012 Del 2


Fina hamnen vi bodde vid
Vårat hotell till höger

Malta by night



Älskade pool och solstolar

Utsikten från balkongen


Mest tid spenderades ju självklart här ;)

Söt katt på hotellet




Mamma beställde svart (!?) pasta







Sista kvällen gick jag och mamma upp på hotellets tak och njöt!

Malta 2012 Del 1


Första kvällen så regnade, blixtrade och åskade det som satan alltså - sjukt!
Blixtar x 2395903

(HA förlåt men så ful!) Vid hotellet fanns det jättemånga kattisar som bodde och blev matade och klappade.
Så fina och snälla, man ville ta med varenda en hem!

Pluppisar

Kompissss


Så mysigt och gulligt!

Lyxbåtar och lyxlägenheter - lyxlyxlyxlyx

Söta katter på restaurangerna också :-)


Förlåt för mycket kattbilder, men kan inte låta bli...

HEMMA

Igårkväll vid 23.20 landade vi i kalla Sverige igen, och ca 04.00 rullade bilen in på våran gård. Sov ingenting på planet osv så man var ju ganska trött vid 4... Hann sova till typ 11 iallafall, då jag vaknade av att det hamrades och bankade utanför. Jippie... Det kom dessutom från våran gård haha, yay! Är fortfarande trött så idag ska jag nog lägga mig tidigt och sova ut riktigt länge imorgon, mm.
 
Här kommer lite mobilbilder från Malta, (kommer kamerabilder senare) wifin på hotellet sög ju apa så det fungerade bara ibland och då fick man sitta på ett speciellt ställe, vilket vi inte hade tid med/orkade liksom!



Blixtar och dunder

Hej! Igår vid elva-tiden kom vi fram till hotellet på Malta. Jättesoligt och varmt, så vi la oss vid poolen på en gång. Lunch åt vi på hotellet så vi inte behövde göra oss lite finare och gå nånstans haha. Sen på kvällen gick vi till en restaurang som heter Paparazzi. Där åt jag och mamma varsin pasta och sen kom regnet. Sen kanonerna som skrämde slag på alla typ. Sen kom det ännu mer regn och blixtar. Sååå jävla mycket blixtar har jag aldrig sett!!! Alltså det lös till och brakade hela tiden, ni vet som det brukar vara fejkat i filmer liksom? Men här var det på riktigt! Och hela tiden, hela natten.. Men jag och mamma stod på balkongen och fick nog några fräna bilder ändå.
Och idag är det soligt en stund, sen regn och nu började det att blixtra igen tror jag... Ber till Gud att det ger sig snart och att vi får sol resten av dagarna vi är här iallafall! Servitören på restaurangen igår sa att det här var första regnet på hela sommaren... Jaaa men va tur vi har då.
Så nu sitter jag och mamma inne på hotellet med varsin mobil och wifi hehe.


Glossybox

I torsdags fick jag hem min allra första Glossybox som det så fint heter! Det är alltså en liten box med nya skönhetsprodukter, som man får hem i brevlådan en gång i månaden för 139:-/månaden. Jag hade inga speciella förväntningar men ändå är jag sjukt nöjd! Jag fick hem detta i torsdags: (vet inte om alla får hem precis samma saker eller inte dock)
 

Osynlig brösttejp, ByeBra.se
Läppglans "irish cream pavlova lip frosting", Jelly Pong Pong (luktar asgott)
"Sea Buckthorn repleneshing Body Lotion", Weleda
Mörkrosa läppstift, Glossybox (assnygg färg)
"FaceFinity All day flawless 3in1 Primer, Concealer and Foundation SPF20", MaxFactor

RSS 2.0