H&M

Gul bikiniöverdel - 149kr
Lila bikiniöverdel - 129kr
Lösögonfransar - 49,50kr
Mask - 30kr (rea)


Paul Hansen

Fick hänga med på en liten "föreläsning" av världens bästa fotograf igår. Stolt!! (HAHA så ful bild på mig men är ju bevis ;))


Repeat

Just surrender yourself to the rhythm, with your hands up in the sky.


Fredag + lördag

Fredag - utgång med några från klassen. Engelska puben firar 10 år så det är 50% på mat och dryck osv. Jag och Emelina stack till Etage på "Gaynight" vid 11. Kul kväll!


Morsdag

Klockan tolv åkte familjen + farbror + farmor (tillhör ju också familjen men ni fattar) mot Rättvik. Vi åt lunch på ett mysigt ställe som heter Kajsas värdshus. Hade inte ätit någon frukost idag så fick äta entrecote till frulle idag hehe, det händer inte varje dag! Sen åkte vi ju cab så det var kul ocksååå. Stannade vid långbryggan och gick ut på den, sen åkte vi hem. Har varit hemma en stund nu och jag vill bara sova haha, så seg och trött...


Workout


Fuktigt

Var en otroligt svettig dag i köket idag, alltså tänker mig bara när det blir RIKTIGT varmt i sommar... Gud.
När jag kom hem ville jag ta lite luft så tog en snabb PW, lite i hopp om att få lite regn på sig också men icke. Kändes som man gick i en bastu typ haha. Men det var så fint och grönt överallt, löööv it (hehe get it?). Blir så lycklig :))) men blev typ ännu lökigare när jag kom hem. Gjorde några ben+magövningar sen hopp in i duschen.


Skitabra helg

Hejjjj! Har haft en asbra helg och lite späckad, därför inget bloggande (glömde bort det helt hehe).
I fredags var det partyparty hos mig. Vi var några från skolan - Chris, Hussein, Marcus och Emelina. Satt ute på balkongen i värmen, hade trevligt och allt. Drog ner på stan en snabbis för att kolla läget, sen hem och sova. I lördags cyklade jag och Emelina runt lite i stan, tog en glass i solen. Köpte gott till kvällen då vi kollade på Eurovision!!! Så tråkigt att Robin inte kom på bättre plats... Men grattis till grannarna Danmark! Idag har vi mest chillat, kollat på tv osv. Vid tre drog Emelina hem och nu har vi planerat massa kul, nästa gång blir 1a juni då Adrian Lux spelar i Rättvik!!!


Fruit

Något av det bästa jag vet.


Blö

Vaknade imorse och mådde bra, mådde mindre bra vid frukosten så fick inte i mig så mycket. Stack till skolan, skrev prov, rev massa morötter och vitkål. Sen ba babom knöt det sig i magen på mig och det kändes inte alls bra. Så drog faktiskt hem, känns ju inte helt okej att vara i kök när man har magont liksom. Tog en värktablett (har bajsont i käken också) och drack nåt äckligt "fiberpulver" för att få fart på magen typ. Ville sova men det gick inte, har kollar på en film och typ 284772 avsnitt av Cougar Town/New Girl. So boooored, därav den snygga bilden, för så tråkigt har det typ varit haha.


Färg

Här har jag använt mig av hela paletten, fast använde den röda lite på kinderna som en rouge. I like it!


Ny favvo:


Igår

Åt god lunch ute i solen, kollade på när våran katt och grannkatten hade catfight - vår "vann"! ;)
På eftermiddagen när det blev soligt och skönt gick jag upp på balkongen och la mig. Lyssnade på Michaelas och Dashas plogpods jag helt glömt bort att lyssna på. Så härligt!!


Barnkväll

På onsdagskvällen drog jag till Ulle (en från skolan) där Chris (en till från skolan haha) hans tjej och Ulrikas två barn Daniel och Jenny + tjejkompis. På ena bilden är det alltså jag och sötaste tjejerna Jenny och Tindra. Andra bilden är det när jag och Ulle kör en "pottering" hahahaha så fult. Kul kväll!!


New

Igår provade jag ett nytt recept på bananpannkakor. Glömde bort att ta bild på dom, för att dom blev så goda hehe. Testa!
Sedan har jag laddar ner två nya från "the daily workout"-apparna. Dom är faktiskt riktigt bra och jobbiga, så hoppas att dom nya är lika bra.


Glossybox "spring clean your beauty"

Fick Glossyboxen hem förra fredagen, och nu har jag hunnit testa nästan allt ett tag! Detta fick jag:
1. Maria Nila Stockholm - Palett masque, luminous colour. "Återfuktar håret på djupet, ger näring och ett silkesmjukt resultat! Granatäppleextrakt minskar den färgförlust som uppstår vid tvätt och skyddar mot UV-strålning och fria radikaler." 199kr/250ml Jag hade i inpackningen i 10 min, sköljde ur och hade sedan i balsam (stod på förpackningen att det skulle vara en bra grundrengöring) som jag sköljde ur. Dock tyckte jag att mitt hår blev mörkare? Som att färgen nästan försvann en nyans? Men jag kanske bara inbillar mig haha...
2. Tancan - Bronze Self-Tanning Spray. "Naturtrogen solbrun färg med Erythrulose. Innehåller aloe vera och vitt te men inga tillsatser eller parfymer. Extra plus för färgad formula och sprayapplicering för jämt resultat!" 299kr/250ml Denna är den enda jag inte hunnit testat än, återkommer med före + efterbild!
3. Färg - Ögonskuggspalett. "Skuggor som kan användas till fest eller pigga upp i vardagen. Lättarbetade och multifunktionella. Testa som highlighter eller fuktad som eyeliner - endast fantasin sätter gränser!" 249kr/9g Ser att jag glömde att ta kort på hur den ser ut inuti, men det är 4 olika skuggor. Funkar mycket bra och är lätt att ta med sig.
4. Vichy - Normaderm Hyaluspot. "Effektiv punktbehandling som verkar djuprengörande och tar bort finnar snabbt som målinriktat (på 24h!). Innehåller hyaluronsyra och thermalskt källvatten och passar alla hudtyper." 159kr/15ml Den funkar hyfsat bra på mig, hade Basiron innan och märker ingen större skillnad. Men det är på mig det, funkar ju olika på andra!
5. Balance Me - Super Toning Body Wash. "Sätt igång hudcirkulationen med aktiva ingredienser från lavendel, enbär, bergamott och pelargon. Kan användas vid dusch så ofta du önskar då hudens naturliga oljor bevaras." 105kr/260ml. Hmmm, nja inget speciellt enligt mig.


Tar långhelg

Älskar att dricka proteinsmoothie efter träning, nomnomnom.


Ännu en fin dag

Därför blev det grillat till middag som vi satt ute och åt, årets första! Mmmmmmm.


Soooool!

Både igår och idag har solen äntligen hittat hit, och som vi älskar det!! Iallafall jag (antar att de flesta gör det å då), så igår satt jag ute på balkongen i några timmar. Och idag i skolan hade vi teori, så vi kunde sitta ute och plugga. Och käka lunch ute i solen, åååh love this.
Slutade vid 4 och satt ute i solen till kvart i sju hehe:))) så har TRE snygga (inte) brännor nu, som ni ser på bilden. Den rödaste vid halsen är från lunchen, hade t-shirt på mig och det var mitt på dagen då det är som starkast... Fail.


Nybäddad säng!!!

Så himla freeeeschhhh och gött! Kommer sova som en prinsessa.


Middag + bio

Åt supergod middag på Victuscella med pappa och brorsan. Sen stack brorsan, medan jag och papi kollade på bio - Iron Man 3! Braaaaaaa!!! Har kommit fram till att jag bara gillar actionfilmer med superhjältar osv i, som är goda som ska rädda massa människor och döda de onda osv haha ni fattar. Bara såna filmer är okej med action i, typ Spiderman, Batman, The Avengers mm.
Köpte cola på Ica innan filmen som dom satt massa namn på, vet ej varför men okej. DET ÄR VÄL ROLIGT OM MAN FÅR EN MED SITT EGNA NAMN PÅ BUHU :(


Frukost

Det var så längesen jag åt bananpannkakor så jag glömt bort receptet. Men googlade första bästa och här har ni det:
1 mosad banan
2 ägg
1 dl grahamsmjöl
(Kanel och kokosflingor efter smak) stod inte i receptet utan det hade jag i själv. Åt med banan och en klick lättkvarg, gott!


Wish bonde


Bästa


Maj!

Då var det maj då, så härligt!! Snart sommar ju hehe :)))
Igår var det partyparty. Hela skolan slutade två igår, istället för fyra så det var najs. Jag och Emelina gick på stan, hittade två toppar till mig på Gina. In på systemet och sen Ica för att köpa lite potatissallad, groggvirke och chips (bakismat haha, ifall att!). Fixade oss, drack tysk cider jag fick av farbror och lyssnade på musik. Vid sju-åtta gick vi till Kålgårn och chillade, sen kom Chris och Hussein. Men polisen kom och sa att vi fick inte dricka där så då stack vi hem till mig istället! Lyssnade på nostalgimusik och drack haha. Lite innan ett drog jag, Emelina och Hussein ner på stan, satte oss på Pitcher's och bara hade trevligt. Efter stängning gick jag och Emelina hem och sov. Och idag har vi chillat ute i solen, städat undan lite och sen kollat på En prinsessas dagbok som var på tv :))). Vid tre drog hon hem och sen dess har jag typ sovit och ätit haha, lite seg är man ju.


RSS 2.0