Ask me something

Nu får ni en chans till att ställa lite frågor till mig, tänkte svara på dom när jag är hemma från Götet eller om jag svarar där. Vi får se! Klicka HÄR för att komma till frågestunden iallafall, tack så mycket!


Fina och nyktra tjejer bjuder jag på!

The only thing I see is beautiful people

Igår var det ju premiär för "Så mycket bättre" så jag och papi bestämde oss för att kolla på det. Jag blev dock irriterad på att Lena PH skulle ha sina gigantiska solbrilor på sig när dom skulle spela fotboll, och att Eva Dahlgren sa att hon var för lång för att spela fotboll... Haha kan man ens vara för lång för det? Men jag diggar Laleh, hon är så söt och så intressant liksom.

Idag vid halv fyra åker jag, brori och mami till Göteborg till min morbror, hans sambo Sofia och deras två tvillingar. Vi ska väl vara lite 'barnvakt' eller vad man ska säga haha. Dom har lite fullt upp där och vi har ju ändå lov, så då tar vi tåget dit och räddar dom!


K,R&F


Yesterday


Vi åt tapas-buffé där. Det var väl inte världens godaste men helt okej ändå!


Snygga mamma som spelade en av några mammor i musikalen, fina kläder va?

Vi satt nästan högst upp och scenen var skitstor och assnygg.

Fredag - 'Spelman på taket'

Snart kommer papi hem och sen drar vi till Borlänge för att hämta farmor. Sen åker vi till Magasinet och äter lite middag innan föreställningen börjar. Det är 'Spelman på taket' där Janne Åström är med, och min kära mor!
Igår var jag och mamma nere på stan, fixade bland annat nya p-piller och sen skulle vi lämna in mina skor (ja dom skorna som jag fick för att de första paret så hade sulan gått sönder i), och dom hade gått sönder på precis samma ställe.. Så jäkla dåligt!!! Vill verkligen ha dom skorna, men ödet säger åt mig att det inte går. Så jag fick ett par andra istället. Dessa snygga i brunt:




Skräckafton på Falu Fängelse


Förberedelser med smink, kläder och allt annat

Pizzaaaaa

Elin var barnet Anna som blev inlåst i källaren av sina föräldrar....

Hyffsat mörkt och läskigt nere i källaren där jag och Sabina grep tag i folks fötter, och några andra var också med

Vi var väl med i tidningen också dååå.


Åååh några blev så rädda så att dom började gråta, medan andra bara typ "öj, det var nån under bordet?" och vissa gav inte ifrån sig ett ljud...

Etage/Sak Noel/Spökafton/Stan/Busy busy!

Heeeej det var ett tag sen! Nu är det första gången jag är inne på daotrn sen i onsdags eftermiddag, typ rekord eller nåt.
Men i onsdags var ju jag, Sabina och Sara på Etage där Sak Noel spelade. Och det var så sjukt jävla bra alltså!!!! Alla ni som inte var där missade nånting. Jag har ett par videor på min mobil men tänkte kolla om nån på tuben eller nåt har lagt ut först. Åååh fyfan vad bra det var. Vi stod längst fram och hoppade fötterna av oss också, ajajaj haha.
Vid två stängde dom och då drog vi, eller ja det var ju en himlans lång kö innan. Jag kom hem tjugo i tre och somnade vi tre. Sen ringde klockan vid halv nio typ.... Kul, askul.


Hungriga tjejer som väntar/kollar på pizza

Etage nästa!

Vi kom dit typ tio i tio, fram till tio var det 50% på allt i baren så vi köpte två cider på en gång haha

Väntar på Sak Noel........

Runt 23-23.30 tror jag att han började att spela, ÖSx2039203920!!!!

GUESS WHAT!?!?!?

Gissa vad jag, Sabina, Sara och Sandrap ska på den 18:e februari..........................



It's gonna be legen....wait for it...dary!!!

Tisdag

Idag på sista lektionen var vi på Fängelset och pratade och fixade lite inför på torsdag (vilket jag tror kommer bli grymt!). Sen stack jag hemåt och började titta på Andra Avenyn, och det är vad jag har gjort nu, i ett par timmar hehe. Men papi kommer snart hem och då ska maten vara klar! Tänkte göra min ack så berömda laxpasta, nomnomnom. Och imorgon är jag 'ledig' (har en liten bajslektion men den stuntar jag i, hihihi) och då ska jag tagga SAK NOEL @ ETAGE all day, all night!!
Förresten så kom mamma in nyss och frågade "Visst tar du studenten den 15e?". Åj maj gadd!!! OFTA VI TAR STUDENTEN LIKSOM!?!? Så himla sjukt.

På tal om sjukt så kolla in min brors blåsor under foten hahaha:

I'm watching you

Snällt sagt från 118 800


Kul att man är en kille också då...

2 månader kvar

Det är jul i Andra Avenyn, och idag är det bara 2 månader kvar till julafton! Ville bara ge er lite julkänsla, lite ångest och kanske lite stress? Hehe varsågod!!!


Gick loss inne på Gina Tricot!

Hejhej bloggen! Idag hade vi turismprov och det kändes faktiskt asbra! Men bara för det behöver det ju inte bli asbra... Sen smet jag och Sabina ifrån allting för vi skulle egentligen redovisa en grej men äääääsch usch. Busiga vi är!
Sen gick jag på stan lite och gick in på Gina Tricot och kom ut med två påsar och fyra klädesplagg, hehe. Men nu har jag kläder för ett tag, wiho. Känns bra när man får lite nytt in i garderoben:


(Bilden gör färgen inte rättvisa) Skjorta, Gina Tricot 199:-

Stickad tröja, Gina Tricot 149:-

Två 'långärmade t-shirtar' Gina Tricot, 129:-/st

I'm sexy and I know it!


Klassfest #2


Man fick finfina armband av Lellah a.ka The host!


Man kan ju inte alltid ha kul...

André var kung igår kväll å!

Elin gillar chips.

Dom lyste (nu har dom slocknat forever dock...) i mörket, asballt!!!!

Söndag 23e oktober

Klassfesten igår var trevlig! Våran klass är för härlig haha. Bilder kommer snaaaart.
Jag och mamma spontanbokade nyss in oss på Globen Horse show fredag den 25:e november! Sen sover vi i Sthlm och sen blir det lite mys på lördag och sen åker vi hem. Och nästa vecka är det det ganska fullt upp tycker jag:

Måndag: turismprov + turismredovisning
Tisdag: är det säkert nånting men inte vad jag vet nu...
Onsdag: WHATTAFAKK?! @ Etage
Torsdag: Spökafton!!!!
Fredag: "Spelman på taket" på Folkets Hus, där mami är med och spelar!


Inväntar Elin Fladdermus!

Jag och Elin bestämde oss vid två idag att vi skulle på klassfesten idag! Varken Sandra+Sabina+Micke+Rickard ska dit så vi var inte så peppa först, men vafan. Man kan ha kul utan dom också hehe.
Sitter och lyssnar på musik medan jag väntar på Elin. Sminket är nästan klart sen får vi se vad som händer med håret... Hm. Hoppas att ni får en trevlig lördag, för det ska jag ha!


Rött (lite smått föresenat bara...)




Också ska det vara några till på en röd soptunna som står runt Kålgårn, men dom vill inte laddas upp!? "Fel vid sidhämtning"? Någon som vet vad som menas med det? Och askass kvalla det blev då...

Hallååååååååååå!?

Hallååååå det är bara 2 stycken som frågat mig nånting på frågestunden, och då är det ju inge roligt att ha en frågestund... Så nu tycker jag att alla ni som läser ställer minst en fråga. Allt mellan himmel och jord - tack!



Fredagsmyyyyyyyys!


Chips, Snickers, sushi och Andra Avenyn!

Short of breath, short of time.

Juste, har ju en blogg också... Man fastnar lätt framför Andra Avenyn om jag säger så, hade sett två avsnitt igår och nu ska jag börja på avsnitt 16 eheheheeee!
Filmen igår var helt okej, mysig och liiite rolig ibland. Jag älskar Emma Stone!!!!
Och idag var vi på Fängelset där vi ska ha våran Skräckafton om en vecka (komsi komsi), det var inte lika läskigt nu som första gången. Dock kommer det bli asasasläskigt på kvällen och det är massa ljus, ljud och spöken!!! Shit.
Sen på Religionen visade nästan alla sina filmer/bilder som dom gjort, våran var ju kass men ändå kul att göra. Haha. Imorgon är det fredaaaaaag!!!


Det var seriöst typ heeeelt dött igår på stan, och klockan var 'bara' åtta...

Vi har glömt att ställa ut soptunnorna en gång, och nu är dom så sjuukt fulla (haha) så det såg ut så här ett tag... Usch vad pinsamt!!! Vågade inte gå ut och plocka ihop allting för alla glodde, så Kasper och hans kompis fixade det, tacktacktack

Ooooh this is got to be the good life


Skavsåååår

Idag visade jag mina rött-bilder i skolan, han gillade dom t o m! Han sa "skitbra!". Dock gillade han inte en sak på bilderna, sånt som jag själv typ inte ens sett.. Menmen, that's Ernesto!
Sen åkte jag hem på en proppfull buss och sen handlade jag lite på Ica, och då är det 3 av killarna i klassen som också är där och handlar, haha lite sött. Köpte sushi, tuggummin och chips x2 (en Pringels till bion ikväll och en stooor påse som bara finns som stooor, Cream cheese chips!). Och före mig i kassan är det två sam-tjejer som köpte ett paket kakor (skulle kännas bra om dom typ köpt en gurka eller nåt...).

Nu ska jag titta på Andra Avenyn och äta lite, och sen är det dags för bio! Jag och mina tjejer ska se på "Crazy, stupid, love" 20.45 :)


Fått ett riktigt fräscht skavsår också... Det känns mycket värre än vad det ser ut :( ajajaj

Very rainy tuesday!


På lunchen åt vi faktiskt på Donken av alla ställen, det var ett himla bra tag sen!

Sen sprack himlen och typ hela Niagarafallet kom, då var det inte sååå roligt att cykla hem...

Sen när jag kom hem gjorde jag varm choklad och nu är det dags för att ta tag i lite plugg!!

Disco balls





Jag vill ha en discokula

Turistbyrån

Idag var det en jobbig 'skoldag', kom till Turistbyrån vid 13.30, vid 14.00 fick vi sluta. Hehehe det var najs.
Jag och Sandra gick till Hemköp, jag köpte naturgodis och hon köpte sojabönor som vi åt på Vikaskolan när vi var mindre! Det var lika gott fortfarande.
Jag gick lite tidigare hemifrån för att plåta lite röda grejer, hittade lite saker iallafall. Och på hemvägen hittade jag lite rönnbär också. Så nu ska jag nog sätta mig och fixa ihop alla röda bilderna för att sen få ta itu med instuderingsfrågorna till turismprovet...

I've been upset and I've been down, I've been throwing things around


Livet enligt Rosa / Söndag

Brorsan hade två killar här igår som sov över, så varje gång jag gått på toa nu så har ringarna varit uppfälda... AAAH!!! Ska det vara så svårt att bara ta ner allting? Jag stänger alltid automatiskt när jag spolar liksom... Jaja, nu är dom borta iallafall och jag vet att Kasper alltid fäller ner.
Idag har jag inte gjort så himla mycket - kollat klart på Livet enligt Rosa, (ska strax kolla på filmen!), ätit räksallad ute i solen med mami, bakat kladdkaksmuffins (dock inte så lyckade...), fixat lite rött-bilder och nyss la jag fläskkotletterna i marinad. Bra söndag enligt mig själv!


Små vita ljus, bara stjärnor mellan träden


De små ringarna 18:-/st och den stora 40:-, Glitter

Rosa Bandet-hudsalva, 19:-/st, Apoteket

BH 129:-, mascara 99:-, H&M

Trosor, ta 3 betala för 2 x 2, Lindex

Sawanee

Hej alla fans! Jag och mora mi kom precis hem från en promenad+lunchpåSawanee+shoppingpåstan+handlingpåhemköp. Så nu är jag ganska trött i benen, har gått och gått sen typ halv två...
Hade med mig kameran också, vi har tema 'färg' på foton och jag har färgen röd. Fick lite bilder så tänkte redigera och sen ladda upp några här. Sen har jag ju fixat 'Livet enligt Rosa' som jag ska titta på ikväll! Sen pratade jag+Sandra+Sabina om Andra Avenyn i fredags så det måste jag också se på snart, nostalgiii.


Dock var det bara sushin som var god idag...

Det är fest nu, hos Bagge Bagge Baggeeee


Finns på spotify också!

El tacooooo

Idag på första lektionen som var foto skulle vi tagit med oss våra Färg-bilder och redigerat dom där, men jag redigera ju alltid hemma så jag satt och kollade runt på massa fotobloggar (hittade massa nya och bra!) och matade mina fiskar på FB som jag inte gjort sen i somras typ, hehe dom levde iallafall!
Sen åkte jag, Sabina och Sandra ner på stan och åt lönch på American Take Away, tog en barn-eltaco och det var så hiiiimla gott, allting är dock gott när man är utsvulten.
Och sist fixade vi, eller ja Supsernällamicke fixade och klippte ihop våran 'film' som vi spelade in igår. Vi, MICKE hade nästan fixat klart hela filmen så hakar det upp sig och sen så försvinner allting...... Vi höll typ på å dö x 239829832 men sen så hade programmet autosparat ibland så vi behövde inte fixa så mycket ändå, phu! Så vi sparade allting fort och sen slutade viii, wiii (haha).
Handlade lite efter skolan och nu ligger fläskfilén och göttar sig i sin marinad á la Bim!


!!!Frågestund!!!

Kikade igenom lite gamla inlägg, och förra året i oktober hade jag en frågestund (haha läste igenom svaren nu och en del har förändrats idag om man säger så). Så nu kör vi en till! Jag svarar på och ärligt på allting så det är bara att börja fråga, GO!


"Religionsnytt" med samisk religion

Idag på Religionen så skulle vi spela in våran lilla talkshow som vi döpte till "Religionsnytt"! Elin var programledare och vi andra skulle vara forskare/same. Vi hade jättefina namn - Anna-Lena, Anna-Lotta (?) och Maja-Stina haha.
Vi fick lite hjälp av the boys, dom är ju lite av den proffesionella slaget än vad vi är... Men vi hann bara spela in idag, och imorgon ska vi redigera... Hjälp, det kommer ju mest vara bajs alltihopa I think!!


Nu blev ni nyfikna va?!

Vackert i onsdagsmorse vid Östra Hamngatan...


Thursday 13th

Hallå där! Ber om ursäkt för att jag inte bloggade alls igår, men jag tror att det är "my time of the month"-dags. Blev asdeppig POFF på turismen och sen orkade jag inte åka till skolan för att ha en kort värdelös lektion för att sen dra hem sen :)
Så åkte hem, åt lunch och glass med chokladsås och bara var med mig själv en stund. Det blev bättre! Till middag lagade pappa sin goa korv stroganoff och då skrev jag ner receptet och tog kort och sådär. Ännu en PA-rätt klar!
Sa hejdå till papi å, han åker bort til Kanarieöarna och blir borta tills nästa lördag... Skulle inte haft nåt emot att följa med ett slag.


I held your hand, is this the thanks I get?


11/10 2011

(exakt en månad kvar till 11/11-11 11.11.11!!!).
Idag har det varit en seg dag, vaknade imorse och såg att det var fullt med frost ute!!! Iiiih, visst är det fint men jag höll på att frysa arslet och händerna av mig när jag cyklade till skolan eftersom att sadeln och styret...

Nu är jag fett med hungrig men här bir det inte mat förens om två timmar. Dags att se vad skafferiet har å bju på!

Dalarnas museum + en tur på stan

Idag var vi turismen på Dalarnas museum och kollade på Dalagrejer, typ dalahästar och kurbits och grejer. Det var faktiskt intressant och kul att höra! Jag kände igen lite saker som farmor har hemma hos sig.
Vi var där i typ 1 timme och en kvart, sen åkte Sandra till Borlänge och jag och Sabina gick på stan. Vi var där till 17.00!!! Haha, shit. Vi hittade likadana tröjor på KappAhl, fast hon köpte en vit och jag i en beige/grå beigegrå döpte jag färgen till. Hittade också en halsring på Gina Tricot, det var den sista där så det var lika bra att köpa den! Men nu när jag tog fram den så fattar jag inte hur man ska sätta på den???? Alltså öppningen eller vad man ska säga, där det inte är halsband är typ 6 cm stor, och sån liten hals har man ju inte? Och jag vill inte vrida och vända på den så mycket så att den går sönder? Haha vad har jag köpt nu för nåt... Men fattar nån vad jag menar? Annars får ni som har en halsring hemma jättegärna säga hur ni sätter på er eran hehehe :). FICK BÅDE PÅ OCH AV MIG DEN NU! MEN DET GJORDE LITE ONT...

Blev en liten fikapaus på Åhléns med Sabi, jaaaaa jag ska bli nyttig. På onsdag.

Fattar ni? Och även fast man öppnar där bak så är den ju fortfarande så liten hmm... 99:- på Gina Tricot iallafall!

Framsida

Baksida

Tunnare och annat matieral på baksidan, 150:- (rea) från KappAhl

If the lies don't touch you, the truth will.



De enda bilderna jag tog igår


Sabina var fryslort och hade raggisar på sig (dock inte när vi stack hehe)


Mysimys

Snygga brudar!

Pomfriiiiiiitt

Söndag 9:e oktober

Gårkvällen igår var hyffsat rolig! Började med lite förferre (iallafall för mig och Eve, Sabina var sjukis och ville ej dricka...) hos Sabina&Eves plejs. Sen tog vi en buss vid halv tio som skulle ta oss till Sara. Dock var vi inte dom enda som skulle dit, det var några fjortizar och boys som också ville dit. Men dom fick dra igen efter nån timme eller två.
När vi kom dit så var det fullt med folk, hittade Elin och Emma+Emma i ett hörn. Men sen stack dom till Etage och vi andra stannade kvar. Och sen kom polisen och körde ut de som inte skulle vara där osv.
Då fick jag, Sabina och Eve skjuts av Tommy till stan där vi avslutade kvällen med pommes och sås på Maestro!

Och idag när jag vaknade kom jag på att mami och papi äntligen var hemma (dom har varit på bröllopsresa i en vecka!!) så jag åt frukost med dom och dom berättade om sina 'äventyr'. Sen gick hela familjen och hälsade på farmor som ligger på sjukan, vi hade med oss massor av tidingar och tuggumin så hon blev så glad så! Sen höll jag typ på att dö av svält så då åt vi pizza på Maestro. Sen gick jag och mora mi till Din Sko och fick ett par nya skor (mina svarta boots som jag la upp för en vecka sen bara eller nåt?), sulan på båda två hade pajat så det gjorde såååå ont att gå i dom. Men jag fick ett par nya så nu är allting bra igen! :)))


R & F

Låten fanns tydligen inte på youtube (!?), men klicka här för att lyssna på spotify!

Mr Popper's penguins // Taggar

Hej bloggen!
Vaknade ca kvart i nio idag, somnade igår typ halv tolv - trött brud!!! Gick upp och åt frulle, sen kollade jag på Mr Popper's penguins ett tag (assöt och ganska kul film) och målade naglarna till den. Och nu har jag just klivit ur duschen och sitter och dunkar lite partymusik för att få igång le partymode! Har iiingen aning om vad jag ska ha på mig än, eller hur jag ska ha håret eller allt sånt där. Synd att det är lite sådär småkallt ute nu så att man inte kan ta på sig vad som helst liksom...


sHoPp


Svart 'skönt' skal från Gallerix, 99:-

Mysse från Only, 130:-

Fjädergrejs att ha i håret (fästes med hårspänne) Ur&Penn, 39:-

Ormörhängen Ur&Penn, 25:-

Händelserik dag

Vaknade idag vid halv åtta då klockan ringde (såååå skönt att man har sovmorgon till 13.00 men har skolfoto 9.20!!!!!). Och då ser jag att madrassen osv (från när Sabi sov här) är borta, då hade brori kommit in vid halv två och tagit den... Haha, undrar hur snygg och sådär jag var då, han hade allltså en kompis här då.

Sen fixade jag till mig och sådär, och när jag går ut och börja cykla till skolan så duggregnar det... Jaaaa vad roligt. Sen tog vi klasskortet och jag fick stååå wiiiie. Alla i hela gänget fick stå (utom Sandra då som icke var där)!
Sen var jag med på Sabi+Elins textlektion, fast det var inte mycket text där inte. Gjorde videon som ni ser nedanför hehehe.
Sen tog vi lunch och åkte till Café vi 3 och åt lunch. Kikade runt lite på stan sen och sen åkte vi upp till skolan igen för att skriva lite om våra söta samer och sen svenska prov... Men vi fick sluta vid tre istället för fyra iallafall, yay. Sen gick hela gänget ner på stan, sen åkte the boys hem och då gick the girls lite på stan (kommer bilder sen på vad jag köpte). Sen skulle vi in till Ica för tjejerna ville ha godis, och då tänkte jag "äh jag köper väl lite jag å", år och dagar sen jag åt lösgodis. Sen när vi står där och plockar godis så ser vi hur en dam bara trillar omkull i kön och får nåt anfall, typ epelepsi.. Åååh usch, både jag och Elin gick därifrån och ville inte se. Men sen gick vi ut, Sabi åkte hem och jag och Elin satte oss utanför och väntade på att ambulansen skulle komma. Kanske låter lite skumt, men det är tufft att se hur dom jobbar och hur det ser ut eller vad man ska säga! Vi satt väl där i en halvtimme eller mer och bara glodde haha. Sen gick vi till Stadium och Elin köpte dyyyra mysbrallisar, sen gick vi till Tonys där Elins papi och brori var och sen cyklade jag hem. Har sååå ont i fötterna nu! Haha uscha...


Bloggare som ska ta kort på allt...

Action inne på Ica!

Me and ma friend Elin is taking a little fredagsbugg!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

6e oktober 2011


Igår kväll låg jag och Sabina i min säng och kollade på Eva & Adam, nostalgi!! Sen somnade vi runt halv tolv-tolv ungefär. Sen vaknade vi vid åtte och sen fixade vi oss och sen åt vi frukost och MixMegapol spelade "Take on me - Aha" så då blev det lite sjönsång till frukosten! Och Sabina hittade en tidning med massa Brolle-bilder i...

Sen jobbade vi jääättebra på religionen, vi jobbade om Samernas naturreligon typ. Just i detta ögonblick tog vi en ytterst liten paus dock! The dudes bakom sökte av nån anledning på "äckel lars falun" på google och då kom en bild på Sabina upp... Hahahaha det var kul.

Köpte naturgodis på vägen hem, och såklart så tappar jag allting inne på toan... Jaa jag ville äta dom på toan, och jaa städarna hade varit där dagen innan så det var okej att plocka upp allting och lägga tillbaka i påsen.

Pizzaaaa med Sabinaaaaa


If I can love you, then who will?

Hej bloggen!
Skolan gick bra och blablabla. Nu sitter jag och väntar på att Sabina ska smsa så att vi kan gå och köpa pizza eller nåt! Hon ska sova här idag och vi ska ha så mysigt såååå. Första gången jag sover över med någon när det är skola dagen efter faktiskt. Men som tur är så har vi sovmorgon till 10.50 imorgon så det är skööööööööööönt!


Visst är vi söta?? Tack vi vet.

Kanelbullens dag!

Idag på första lektionen, som är svenska, visade våran lärare olika kroppsspråk och sådär. Hahaha det var lite roligt, och speciellt när vi aldrig har sett henne 'leka' så!
Sen dåå, efter plugget cyklade jag (med Sabina på paketishållarenis) till Ica, köpte kanelbullar (!) och tacochips. Åkte hem till mig åt varsin kanelbulle och sen gick vi upp till mitt rum och lyssnade på musik och spelade Wordfeud, socialt par. Sen blev det middagsdags och vi gjorde tacos!! Jag hade tänkt bjuda alla mina tjejer på det idag, men det var bara Sabina som kunde... Så det var ju lite trist, men vi får ha myskväll alla fyra nån annan gång!
Sen visade jag Sabina Partaj och Håll dig på mattan, sen tittade vi på dåliga videos vi lagt ut på facebook och sen stack hon till Ica och köpte yoghurt (hon köper aaaalltid yoghurt, typ haha) och sen åkte hon buss hem.

Jag kollade nyss på Halv åtta hos mig och nu tänkte jag bara chilla tills det är dags att sova. Orkar inte plugga swedish idag riktigt... Pluggade faktiskt 1½ timme igår! Näe, det får bli imorgon. Eller nja, då ska Sabina sova här (jaaa fett stalker) men sen på torsdag får det bli rå-pluggning eftersom att provet är på fredag. Shitpomfritt!



Håll dig på mattan!

Turismen gick bra, vi skulle redovisa men det var typ på 1 minut ooooch det försvinner fler folk för varje gång vi har turismen så nu var det typ 1/3e del kvar haha. Så it wasn't so bad at all.

Sen gick jag hem i rask takt för att få lite motion, satte mig framför Partaj (vem behöer kanal 5/tv3 när man kan titta på dom gratis på internet jaaao??). Alltså jag skrattar lika mycket varje gång dom kör "Håll dig på mattan!" det ser så jääääkla roligt ut!!!!! Jag vill också göra det nån gång... Hoppas att ni har sett det, annars så får ni klicka på länken och skratta lite.
Och nu ska jag ta och kolla på Modelljakten, hare gött!


Erik Hassle ♥



The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts

I loved you
I loved you
I made you
I hate you
I hate you
I miss you

Bubble bath


Laxrosa rosor

Hejsan hoppsan allihopa. Vi kom nästan precis hem från Ica, och innan dess var vi och hälsade på farmor. Vi var där nästan en timme och pratade och sådär. Juste, vi hade köpt lite blommor (laxrosa rosor) men när vi kommer dit så får vi inte ge blommorna till farmor, pga av allergier.. Haha kuuuul. Choklad eller godis får man ha med, men det får ju farmor inte äta så det var ju ingen idé det heller.

Nu sitter jag och funderar på att ta det där badet jag pratade om imorse, eller om jag ska vänta ett tag till. Hm, i-landsproblem for sure!!


This is what I made of


Just hold on, I will lead you home again.

Godmorgon godmorgon! Igår blev det en riktigt riktigt slö dag. 'Hann'/orkade inte ens plugga hehe. Jag såg på Friends with benefits, blev kär i vackra Mila Kunis och söta Justin Timberlake (eller mest hans kropp, hoho). Fixade med alla bilder från i torsdags gjorde jag också, och såg på Helt magiskt på teve, not so good. Och sen såg jag lite av Iron man som gick på 4:an. Sen gjorde jag inte så mycket mer tyckte jag men det måste jag gjort eftersom hela dagen gick ganska snabbt??

Idag ska vi iallafall hälsa på farmor som ligger här på Falu lasarett, det är något knas med njurarna.. Söta lilla farmor. Och sen måste jag iallafall plugga lite Turism som ska vara klart tills imorgon. Sen ska jag nog ta ett bad, som förra veckan. Ååååh vad skönt!!

Elin / Myjan






Den här sista bilden ser jätteredigerat ut, men det blev nåt knas när jag laddade upp den här... Och på första bilden har Elin nåt konstigt blått grejs i håret??

Vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer.

Tjenixen. Har precis kollat på Sol, fest och oroliga föräldrar - och jag blev riiiiktigt sugen på att dra utomlands, till nåt varmt ställe med mitt tjejgäng!
Idag när jag vaknade var det asfint väder, typ 30 grader i solen vid tio redan. Men nu har det börjat bli molnigt och grejer... Jag som ville ut på promenix och få lite färg. Men det är väl ödet som säger att jag ska sitta inna och plugga och bli klar med det istället. Jippiiiie.
Tänkte redigera lite bilder från i torsdags också, blev ett par stycken.


Frääääschzzhschsc tjej!

RSS 2.0