VALBORG!

Sådär. Nu har vi grillat för första gången i år, och det var hur smaskigt som helst!
Vi cyklade till Gruvan och tittade på brasan, fyrverkerierna och en jättetråkig kör som stod och sjöng jättetråkiga låtar... Cyklade hem och åt massvis med glass. Och nu sitter jag här med min efterlängtade cider och lyssnar på partylåtar och låtsas att jag har världens hålligångfest på G! Får se om jag hittar någon trevlig person att chatta lite med också.

Puss!

Dagens pepplåtar:








valborg

Vi får hem lite gäster ikväll som sagt. Eller jag, två stycken.. och vuxna är dom - jippie!
När mamma och jag var iväg och handlade fick jag en cider av henne iaf :D Så har jag en liten present från elin som också ska användas ;)
Men det blir nog trevligt ändå. God mat och så iallfall. Får göra något riktigt roligt nästa valborg istället :)

Håller på med att peppa med min egna partymusik - THE SHIT!

Ha en trevlig kväll allihopa, men ta det lilla lugna va?

Dagens Låt:


Tårtkalas

Här kommer lite bilder ifrån tårtkalaset igår (och JA mina vänner är såhär fula irl också...Men jag tyckte att denna blogg var lite tråkig, så nu får ni er ett gott skratt!)


Sabina efter första paketet

Sabina efter andra paketet :D
(VARNING FÖR FINA VÄNNER!)





Foton: Jag

torsdag

Imorgon är det freeedag freedag freeedag :D
Ska äntligen få min efterlängtade sovmorgon eftersom vi inte fick någon alls i onsdags pga nationella proven...
Idag hade jag med min skolkatalogen ifrån när alla vi gick i sjuan. Åhhh, alla var typ såhääär söta ungefär :)  Vi satt med den hela bilden tror jag, haha.

Och imorgon äre valborg. Vi ska ha hit två stycken kompisar till mamma och pappa, och jag och kasper ska väl bara vara med och se söta ut antagligen. Åh, jag som ville göra nåt kul. Menmen, får väl försöka göra det bästa av situationen I guess. Får se till att mamma köper mycket chips och annat gott så kan jag ladda ner en bra film som jag kan roa mig med. Eftersom att det inte kommer vara så många sociala på fejjan om jag känner dom rätt ;) ¨

17.30 ska jag och mamma på ett gympapass nere på Friskis. Det ska bli riktigt skönt faktiskt! Men nu måste jag äta något så jag orkar med.
Har tyvärr fortfarande ont i armarna sen i måndags, men mamma säger att det bästa att träna bort träningsverken är att träna? Jag menar, hur går det ihop?


tired

Ååååh.. asså nu är jag så trött så att jag nästan inte orkar skriva nå mer. Men ett par meningar till ska jag skriva iallfall.
När vi satte oss på bussen mot Sabinas place så såg såg jag att hon hade plast runt handleden? Jag undrade först varför sen så kom jag på att hon hade tatuerat sig :D :D Och den lilla bitchen hade sagt till alla utom mig :( Buhuu...

Vi kom dit och gav henne ett tuggben (det som sandras hund Leja inte vill ha, hahahaha) och hon blev sååå glad :D
Sedan när tårtan kom fram så gav vi henne presentkort på ONLY laddat med 300:- :)  Grattis babe! <3
Bilderna får ni imorn får nu måste jag orka duscha också...

Gonatt!

my boy lollipop




Foton:
Jag

damn

Började dagen med engelskaprov, kändes som att det gick bra men jag vet inte riktigt... Eftersom jag höll på den där jävla rapporten i typ två timmar om Friskis&Svettis. Och vad får man på den? Jo ett IG... Mitt tredje IG i hela världen, inte så jättetrevligt faktiskt. Men det är ett sånt svårt ämne tycker jag faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Super att mina kompisar inte tycker det... -.-
Och som grädde på moset så tappade jag min orm-ring från Thailand idag när jag gick hem. Såg det när jag kom hem och skulle ta av mig dom andra ringarna. Vad FA-AN är det här fick jag ur mig. Så jag sprang ner (fort som faaan) till mamma som höll på att ta av sig skorna:
- Ta inte av dig skorna! Jaghartappatminringochduskaskjutsamigförjagtrorjagvetvardenär!!!!
Mamma skyndar sig och vi åker upp till Lugnetgymnasiet och jag letar för fullt men hittar ingenting. Jag vänder på klacken mot mamma och bilen och SER DEN! :D :D  Jag blev så sjukt lycklig just då! Men ni måste förstå att det är en värdefull ring, i äkta silver och från Bangkok, inte många som har en sådan ring liksom? Så nu får det bara hända bra saker tycker jag :) Ska ta med kameran till Sabinas place, eftersom det inte har varit ett par bilder här på ett par dagar. Det ska bli riktigt mysigt iallafall <3

Dagens Låt:


nailpolish

Först och främst vill jag säga ett stort GRATTIS till Sabina min vän, och min lilla älskade farmor som fyller år idag! Grattis på er båda två <3

Tittade på världens (menar det verkligen) tråkigaste film på Mediakunskapen. En film jag rekomenderar till er som inte kan sova på kvällarna! Videocracy hette den iallfall.

Efter skolan så gick jag, Sandra och Elin ner på stan med Sandras jättesöta hund Leja. Gud så söt! Jag och Elin var snälla och gick och köpte ett ben till henne men icke, den ville hon inte ha. Hon tog lite glass istället - som kom upp ungefär en minut efterråt - hahahahahah.

Imorgon har vi nationelltprov i engelska också, PLUS att vi inte får någon sovmorgon. Jävla skitbajskorvar!
Köpte nytt nagellack idag, det blev jag glad av iaf :) Har blivit lite av en nagelfanatiker tror jag...  Och imorgon ska vi på tårtkalas hos Sabina - gött!


   39,50 :- från H&M

I wanna do bad things with you

Nu har jag sett Jennifer's Body och 2012. Ja jag vet, borde väl ha hunnit sett flera filmer men jag, bror och Jonas har satt upp studsmattan idag! Fast jag har inte hoppat på den än, hehe.
Har laddat ned Up(p) som jag tänkte se på nu. Ska bara göra mina 100 situps som ja ska göra varje dag... Men har inte gjort det på två veckor tror jag, ^^'  Så nu får det bli av, så jag förtjänar att se på film efteråt.

Om jag ska vara ärlig så läntar jag nästan till skolan :O Ja ni hörde rätt, saknar mina goa klasskamrater faktiskt. Har ju varit ledig sen i torsdags och det är rätt länge tycker jag. Så för mig får det gärna bli måndag nuuuu (kommer ångra mig imorgon...)


Dagens Låt:


jennifer's body

Godmorgon allihopa. Blev rätt sent igår eftersom jag såg på hela Avatar igår - men ack så bra den är!
Håller just nu på att ladda ner Jennifer's Body också. Har sett lite av början, och den var inte gullig om man säger så. Därför ska jag se den nu, mitt på dagen när alla monster ligger och sover, haha.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag heller så det blir nog en liten filmdag här i min supersköna säng skulle jag tippa på. Måste byta lakan och shit i den bara, men det hinner jag göra tills ikväll. Finns det något underbarare än att vara nyduschad och krypa ner i en ren och fräsch säng? Nej, trodde väl det.

Ha det!

cuddle

Blev inte grillat idag... det var för kallt sa mamma. Men hallå vet ni vad kläder är? Fast vi åt ju lunchen ute idag iallafall, det var ju mysigt det iallafall :)
Nu ska jag ner och poppa lite popcorn och kolla på Avatar som jag håller på att ladda ner. På min dator kan det ta allt från 6 timmar till ett dygn innan mina filmer laddar klart, men här verkar det ta högst en halvtimme - NAJS :D


skitdator

Min dator har blivit så otroligt seg nu - bara sådär. Så nu sitter jag med pappas gamla laptop, blir lite sugen på en egen laptop nästan. Har ju en stor stationär windows xp annars som har varit med ett tag. Kanske något att spara till? Eller vänta, spara är ju inte riiiktigt min grej som ni säkert har listat ut... tyvärr säger jag bara.

Nu ska jag ladda ner spotify och lyssna järnet!
Idag ska vi grilla!!!!

shopaholic

Blev en tur ner på stan. Det är ju 'våryra' där nere så det var otroligt mycket folk! Fast klockan var halv elva nånting bara? Orkade inte kolla på alla stånd (hahahahahhah) utan jag ville bara till gina tricot och H&M, och det var precis dit jag gick. Fick med mig detta:


Jeansshorts från H&M - ÄNTLIGEEEN! Bara 199:- också! :D :D

Tröja från Gina Tricot - finare i verkligheten.


Ring (Bim hjärta ringar just nu) från Gina Tricot

bonjour!

Vaknade för en timme sen och kunde verkligen inte somna om alls... Så jag läste en gammal VeckoRevyn och började knapra på lite godis från igårkväll.

Ska snart hoppa in i duschen tror jag och sedan gå ner till stan och checka läget lite. Har spanat in en tröja på GinaTricot som kanske får följa med mig hem, vi får vänta och se. Älskar vädret btw! Om det håller i sig så kanske jag tar en cykeltur runt varpan som jag gjorde varje dag förra sommarn, riktigt skönt :)

Dags för frukost!

fredagsmys

Nu har jag och brorsan precis handlat mat till våran tacos som vi ska göra lite senare. Gottgottigottgott om jag får säga det själv.
Köpte med mig en godispåse (jag kunde ju inte låta godiset bara stå där??) och senaste numret av Veckorevyn där snygga Tyra visar senaste badmodet.

Ha det!

Klar!

Äntligen klar med jeansjackan! Eller nästan iallfall, har bara lite på ryggen kvar:


Före

Efter

Detta har jag gjort:
- gjort hål/vitt nät typ.
- klippt av armarna lite. det blev så trång för armarna när massa knappar var där - ska ändå ha dom uppvikta hela tiden.
- klippt av den där nere så den blir kortare - snyggare.

Jag vet att jag kunde köpt en i mindre storlek så jag slapp klippa av den. Men den var väldigt tajt för sin storlek så jag kunde bara ha i 38... Men det är ju därför man kan fixa, right? :)

the spring is outside - so I go out





(varning för torra fötter)
Foto: Jag


morning

God morgon.
Sitter och tittar ut genom fönstret på det vackra vädret och spelar världens chilloutmusic... Aaaah.
Tog ju som sagt lite tid med jeansjackan så den är inte klar än, men jag ska fortsätta nu. Och ett tips, ta inte en osthyvel (elin.. -.-) ta sandpapper istället. Så mycket lättare?
Ses när jag är klar!

creating...

Nu när jag har lite småtråkigt och inte har nåt att göra så tänkte jag trasha ner min jeansjacka som jag nämde förrut. Med en osthyvel - haha!
Kanske trashar jag ner några av mina jeansleggins också om det går? Vi får vänta och se. Det blir före och efter bilder i vilket fall som helst.


!?

Tittade in på kissies blogg och såg att man kunde kolla hur många gånger man har blivit googlad. Klicka här så kan du kolla hur många gånger du har blivit googlad ;)


Mitt namn har googlats mer än vad kissies har - RESPEKT!

torsdag - studiedag

Hemma igen efter en helkväll hos Sabina min vän.
Vi köpte pizza, spelade Våghals, rökte min första cigg och drack några groggar á la Sabina ;).
Helt sjukt va kissnödig va man blir av alkohol! Jag tror jag besökte min käre vän toaletten mer än 10 gånger igår kväll... Haha.

Nu skriker magen efter mat, så det är väl bäst att lyda!
Ciao!

heeelg jao!

Sådär. Nu har man helg då - så himla skööönt!

Ska strax sticka iväg till Sabina där vi ska... jag har ingen aning om vad vi ska göra faktiskt? Bara mysa till det lite tror jag :)
Provet hoppas jag till gud att det gick bra på... Känner på mig att jag kommer få ett G iallafall - phu.

Ha en bra dag!


(Jag just nu)

"The Leggings"

   
                                                                      (close up)

tisdag

Gick till skolan och hade matteprov... Blä. Men jag tror det gick ganska bra iallafall. Lite saker kunde jag inte ALLS, så som svar så skrev jag ett lååångt streck bara. Hm.

Och imorgon har vi ett filmprov som jag inte ens har öppnat och kollat igenom :)  Bra där Bim. Jag vet vad jag ska göra ikväll alltså (inte alls).
Nu ska jag ta den sista (!!! :'() riskakan och göra något annat vettigt.


Bättringsvägen

Efter att ha legat i sängen och både sovit och kikat på dåliga/bra tvprogram så känner jag mig ganska så utvilad. Har käkat ca 5 halstabletter också, så dom ska jag väl tacka också ;).
Nu är jag äntligen (!!!) klar med min rapport! Så jävla skönt! Nu är det bara matten kvar, men den kan jag relativt bra redan. Superbra ju!
Och nu hoppas jag brorsan snart ska göra mat så man slipper svälta... Näe, ska nog ta en ostriskaka nu.

:*

10.04.19

Japp, jag hade rätt. Har nu sovit i en timme ungefär, skönt. Men halsen är fortfarande inte sig lik, ska äta lite mer fishermen nu. Sedan ska jag skriva min Rapport i lugn och ro, plugga lite matte inför matteprovet imorgon och bara ta det lugnt. Solen skiner ju så vackert så jag har solat lite genom att sticka ut ansiktet några gånger genom mitt fönster. Inte så brun, mer lite röd och helt kokhet i fejjan...

Hoppas ni mår bra iallafall :]

Sjukling på G

Åh fan! Halsen börjar svälla igen, det känns som jag har en hel ballong i halsen som gör att jag inte kan svälja utan att det gör ont. Hatar verkligen att vara sjuk... Ligga i sängen hela dagen, hm. Fast just nu lät det nästan väldigt väldigt skönt... ZzzzzZzzzz

Nu ska jag gå och droga ner mig med några Fishermen's Friend.

Glömde bort!

Glömde helt bort att min älskade katt fyllde 6 år igår! Eftersom jag nästan inte var hemma på hela dagen så hann jag inte säga det tyvärr... Men idag ska han få en skål mjölk och lite räkor som han älskar så mycket.
6 kattår är 46 människoår, så nu vet ni det.

Zorro 6 år!


Dagens Låt:


Ojdå...

Som ni märkte igår så blev det INGEN blogging alls! Men efter morgonjouren så åkte vi hem och jag bytte om, sminkade mig lite och sedan bar det av mot huvudstaden. När jag och mamma var på väg till teatern så gick vi förbi ett Gina tricot som jag ville gå in på, mamma gick in på Ordning och reda som låg alldeles bredvid. Både två kom ut med varsin påse typ 5 minuter efter - haha! Bra shopping :)  Jag köpte ett par assnygga leggings med silvergrejjer på knäna och lite längre ner... Ja ni får se nån gång. Dom kanske kommer till Falun snart också?

Vi blev lite hungriga och gick till Donken och köpte lunch - jag tog en chickenwrap (20:-) mamma tog en cheesburgare (10:-) och varsin liten läsk (10:-/st). Det tyckte jag var ganska billig och bra lunch ;).

Då var det tags för Grease! Men såklart var den man nästan mest ville se inte med... Sebastian Karlsson från Idol 2005 var inte med :(  Men jag fick se Marie Serneholt (Måns flickvän!!!!!!! Är lite avis på henne...), Sara Sommerfeld, Nour El-Refai, Clabbe och Janet Leon (som jag redan sett dock). Den var väldigt bra faktiskt! Lite för mycket dansande flickor med lite kläder för min del? Så var det väl inte i filmen vad jag kommer ihåg?

Men nu ska jag äta nånting. Har inte ätit nåt sen 5 igår kväll.....

Har inte mycket att säga...

... så det får bli en Dagens Låt istället:


b&j night

Köpte med mig en B&J's Phish Food... Åh dreglar till bara jag tänker på den. Kan det inte bli Talang snart så man får äta upp den? Morr!!!!
Gick förbi H&M också och köpte en svart halsduk som jag trodde var bra, tills jag hade klippt bort alla lappar (har alltid en tendens att göra det...) men den kanske kommer till användning någon gång iallfall. Köpte också två till behåar som det var 50% på, hehe. Och en vanlig tjock silverring från Gina Tricot.

Nu ska jag och mamma ta bort julbelysningen som fortfarande sitter kvar i våran buske ;)

friday!

Solen skiner idag igen! Vilken lycka, eller hur? Finns inget bättre (nästan) tror jag?
Idag på gympan ska vi typ ha första hjälpen eller nåt? Något som vi inte behövde ombyte till iallfall - tack!
Idag ska mamma ha sina körkompisar här och pappa är i sthlm tror jag? Så jag tänkte köpa hem mig en B&J's. Okej jag tog en godispåse igår men imorgonbitti ska jag ha stalljour och det är förjäävla jobbigt måste jag säga! Och direkt när vi är klara med det ska hela familjen åka till sthlm. Jag och mamma ska titta på Grease (som jag inte sa att vi skulle titta på förrut ni vet? Men nu hade mamma varit så gullig att ge mig dom biljetterna i födelsedagspresent! ) PLUS att Zorro blir 6 (!!!!) år imorgon! Synd att vi inte hinner vara hemma med honom bara :(

Ha en bra dag!

1 timme och 15 min senare...

... blev jag äntligen klar! Det blev väl inte världens finaste, men jag är ändå nöjd :)   
Nu sitter och är sådär löjligt rädd om naglarna, haha. Men efter så mycket jobb vill jag inget annat än att dom INTE ska förstöras direkt....



naglar

Försöker mig på ett par såna här naglar just nu:

Jag vet att hon säkert inte har målat dom själv, utan typ klistrat på dom. Men det var så freakin snyggt! Men jag vågar inte tänka på hur jag ska göra när jag kommer till högerhanden...... Wish me luck! (Tar kort på det om det inte blir allt för fucked up) Bilden kommer från http://romlinmatilda.blogg.se/

torsdag 15:e april

Våran mprlärare kom inte och våran bildlärare är sjuk. Betydde att jag egentligen slutade 11.00 utan att jag visste om det.
Blev så sjukt sugen på en godispåse så jag gick ner till stan så att jag skulle förtjäna den. Och nu sitter jag och gottar mig och sna strax slå på en bra film och bara njuta :)
Köpte också tunna svarta strumpbyxor och ännu en bh (dom växer ju?).

Hörs!

shopping

Glömde ju att berätta att jag shoppade idag! Har letat efter en jeansjacka som inte är alltför dyr. Och jag hittade en på H&M för 299:- . Okej lite dyrt, men det är vad dom kostar.
Elin sa att man kunde trasha ner den lite med en osthyvel (haha) så det hade jag tänkt göra lite med den nån dag. Köpte också två behåar som det var halva priset på - hurray! Allt som jag behövde hittade på samma våning på samma affär. Gr8!




spring

Våran engelskalärare var hemma idag så då skulle vi fått sovmorgon till 12.35. Men som vanligt så säger dom aldrig till oss elever om våran lärare är sjuk, skitskola....
Men då bestämde jag, sandra, elin, sabina, micke, rickard och emma oss för att gå ner på stan och äta lunch. Och det var precis vad vi gjorde. Vi gick till ica och handlade mat (jag åt sushi. Så gott men det är världens rån - 85 kr...). Ockuperade en bänk i solen och bara åt och snackade och hade allmänt trevligt. Elin smakade sushi för första gången och höll på att spy, hahahaha. Det ÄR gott efter ett tag gumman ;) Du måste lära dig att tycka om det, haha. Det är såna dagar man ska minnas och ta vara på. Det var precis vad jag gjorde :)

Och som grädde på moset så köper mamma med sig pizza när hon kommer hem. LOVELY!


Bim hjärta våren

morrn!

Vaknade halv sex idag av att jag drömde en skitknäpp dröm... Vill INTE berätta. Så knäpp var den, haha!

Solen skiner idag med och jag blir så lycklig!
Idag har vi tjejer bestämt oss för att käka lunch på donken och förhoppningsvis sitta på uteserveringen om den är öppen :)   mysigtmysigt!

Här får ni njuta av dagens låt:


Grattis!

Grattis till Elin Eriksson måste jag också säga :D
Har bara 'fula' bilder på dig så det blev ingen alls ;) Haha tur för dig gumman :)


Thailand - Ljus













rekord!

Måste få börja med att säga att det var rekord i förrgår (10:e) i bloggen! Hela 31 stycken unika läsare och HELA 91 sidvisningar! :D :D :D
(okej dom försvann på en dag men ändå, man måste ju vara glad right?)

Katten sitter och tittar och följer efter mig som om jag vore en gigantiskt bit skinka...Tror han är lite orolig att vi ska åka iväg från honom igen, bubbisen då.

Nu måste (MÅSTE BIM!) skriva rapporten som jag tänkte lämna in imorgon. Har sovmorgon imorgon så då kan jag sitta ett tag med den, super. (kom på att jag inte vet hur våran skrivare fungerar, och dom som gör det är bortresta så jag kan inte skriva ut den... det är ju många som inte har lämnat in den så jag är inte den enda så då är det nästan okej att göra den i helgen (a) )


vårmåndag

Efter skolan idag så gick vi alla 6 st ner till stan. Sedan blev vi 4 och 3 av oss köpte glass och gick och satte oss i solen en stund. Så jävla härligt måste jag säga! Våren är nästan det bästa som finns, håller ni inte med? You should!
Imorgon skulle det bli lika fint - i love this.

Nu har jag precis bytt om till ridkläder och väntar på att pappa ska komma och skjutsa mig till mina hästisar <3

himym

Zorro sover så sött bredvid mig i MIN stol, så jag får ta fotöljen jag har i mitt rum. Som är jättelåg, tur att jag är så snäll :)
Fick nyss reda på att vi ska bowla på jumpan imorgn - HAHA! Jag som suger (eller äger?) på det, haha vi får se hur det blir. Blir bra grej att komma 'tillbaka' till klassen nu efter en vecka tror jag.
Ska till tandläkaren imorgonbitti också, första gången jag ska till Brits istället för stället där lidl låg (vad heter det nu igen? ...)

Nu ska jag titta på HIMYM, sedan duscha sen krypa ner i sängen ganska tidigt eftersom jag inte gått upp tidigt på över två veckor... Zzzznark kommer var det enda jag kommer kunna säga imorgon.


Thailand - shopping

4 st jättesöta klänningar från Bangkok
     

3 ringar i äkta silver från Bangkok
   

4 armband från Koh Chang
 

4 bikinis från Koh Chang
 

3 t-shirts från Bangkok
   (Vingarna är på ryggen av tröjan, framsidan är bara vit)
   (Dom hade ingen med nikonkamera :( )


Thailand - Djur














Där vi bodde näst sista natten i Thailand hade dom 3 stycken hundvalpar som höll på och busade runt om oss hela tiden. Dom var så gulliga och trevliga när dom gick fram och hälsade till precis alla som gick förbi, haha. Sötisar

vår

Gick på en promenad med mamsi och papsi nyss. Va lite snö det finns kvar! Jag blir så lycklig av både det och att solen skiner i ögonen på en. Kan man säga att våren är här? Jag hoppas det iallafall.
Sitter här och funderar över om jag ska ha skinnjacka eller vårjackan imorgon, hm. Vädret kanske förändras till imorgon. Hoppas inte iallafall.

Nu ska jag fixa lite bilder från Thailand som jag lägger upp när dom blir klara, puss på er!  :)

Söndag

Godmorgon!
Vaknade redan kvart i åtta idag av mig själv? Slog på teven och började titta på Pokémon (a). Har saknat svensk teve så mycket! Allt i Thailand var dubbat eller så var det thailändska nyheter. Utom en kanal som hete FashionTv som jag och bror tittade på hela tiden, haha. Riktigt skön musik hade dom iallafall där.

Idag ska jag titta på lite playkanaler som jag har missat. Tex Talang och Solsidan, ses!

Filmtips!

Klockan 21.25 på 4:an så börjar Djävulen bär Prada. Den är lite smårolig faktiskt, har du inte sett den så tycker jag att du ska göra klart popcornen och sätta dig till rätta i tevesoffan.


Thailand - Elefantridning






 (Bror är biffffffff)



Thailand - Simma med fiskar








Det var ca 30-34 grader i solen och ca 25-27 grader i vattnet - underbart.
Jag var lite för nyfiken av mig i vattnet så jag stack mig på en korall (som är borta nu ur mitt finger). Men det gjorde så ont när jag hade den i fingret. Och det gjorde inte saken bättre när han på båten skulle försöka klämma ut den heller, sen skulle han bedöva fingret med hjälp av att han slog på mitt finger med en slags hammare (AJ SOM IN I HELVETE!!!!)

Hemma!

Nu är vi hemma igen. Eller vi kom hem för ungefär en timme sen. Men det tog lite tid att packa upp allt (20 kg...) och nyss rensade jag bland alla bilder. Dom kommer antingen ikväll eller imorgon, det blev en del bilder ja :)

Känns så himla skönt att vara hemma i Sverige, Dalarna, Falun! Utan massa thailändare som skriker på en och en miljon stånd att titta på och att svettas efter ha gått 50 meter ute.
Men jag saknar att ha på mig shorts, linnen, klänningar och mina nya Rayban wayfers som jag köpte i Koh Chang för 50 spänn! (Dom är jättefejk, men det syns ju inte?) Saknar att allt var så otroligt billigt, en t-shirt med ett snyggt tryck på kostade liksom 25 spänn? Visar vad jag köpte lite senare. Det var en del bikinis också, hade med mig tre och köpte 4 st (a) hihi. 
Jag hade med mig så onödigt mycket kläder. Man gick ju runt i sarrong och bikini mest hela tiden, och något smink hade jag inte ens med mig. 

På tågresan hem så såg vi Calle Kristiansson! Min bror tog ett kort med honom, men jag stod över ;). 

Nu ska jag kolla massor av olästa bloggar och facebookinlägg och massa annat skit jag inte har kikat på på två veckor... syns om ett år eller så. 

thailaaaand ffs

sitter pa ett internetcafe i Koh Chang, hotell White Sand Beach Resort! Klockan e tio over nio just nu och vi har precis atit supergod thaimiddag (vad annars liksom? haha).
Blev sista dagen vid stranden idag eftersom vi imorgon aker till Bangok over natten/dagen och i overmorgon bar det av forst till Kastrup och sedan till harliga Stockholm sen till basta FALUN! <3
Langtar verkligen hem nu faktiskt... Orkar inte med denna varme na mer, haha later sakert sjukt. Men det e sa himla varmt och fuktigt sa man maste bada varje kvart ungefar. Tva veckor racker, men inte mer. Sa e det bara :)

Nu ska jag titta lite bloggar innan internettiden tar slut.
Ta hand om er! Massa pussar fran Thailand! <3

RSS 2.0