Hemma

Hejhej, sitter nyduschad i min snygga (på tok för liten) blåa sidenpyamas och med tandborsten i munnen. Strax klar för sängen, ååh ska bli så skönt att få ligga ner äntligen. Både fötterna och benen har myror i sig, haha.
Fuegon var jätterolig och mamma gillade det! Dock var det inte alls lika mycket ungdommar det var sist jag var där, trodde att det var ett ungdomspass? Men tydligen inte, kulkul :)

3D

           

Mama, life has just begin

Kom nyss hem från skolan. På webbdesignen höll vi på med knappar men det var så tråkigt så jag och Sandra skickade snygga killar till varandra, eller ja iallafall jag :)

Sen hade vi hål så jag, Sandra, Micke och Elin stack in till stan och åt lunch på Gobiten. Vi bestämde förra veckan att vi inte skulle äta på donken denna vecka, hehe. Men bakad potatis är så mycket godare, faktiskt.

Sen på foton håller vi på med blixtar så jag ska ta en sån där typisk 'partybild' --> HÄR
Vet dock inte riktigt hur jag ska få en sån bild här hemma på en dag, hmm... Aja, det löser sig!

Och ikväll ska jag äntligen träna! Det blir ett Fuegopass med mora mi, hon vill veta lite vad Fuego is all about. Trevligt!

Förresten så hade Jonna (länken där uppe) en utmaning denna vecka - inget bröd! Hoppas jag klara det, men jag äter nästan aldrig bröd längre så det ska nog gå bra.

Watch her roll, can you feel it?

Idag har jag och mami varit extremt duktiga! Vi har rensat igenom kassar med gamla krämer, hårsprayer och allt som man har i badrummet. Det är påsar som mamma hade packat ner när vi flyttade ifrån Kniva. Det var 3 stora svarta påsar som snart hade bara legat i 3 år, hehe. Så det var dags nu tyckte vi.
Också städade vi ur tvättstugan, la tillbaka alla handdukar och lakan osv. Så nu är det rent där igen, vet inte senast det var det...

Nu har jag precis ätit middag och kollat klart på The Holiday, oooj vilken film. Det var nära att det kom en tår där också, men många "naaaaw" blev det iallafall haha.

Imorgon är det måndag igen, lång dag på schemat men hoppas att den inte blir så lång på riktigt.
Efter plugget ska jag och mor till The Phonehouse för att kolla vad som är the problem with my phone? Vet inte om jag har sagt att jag har fått lov att byta till min 'gamla' Sony Ericsson då min HTC (skitmobil) helt plötsligt sa att Minnet var fullt??? Meeeeeeeeen jag har tagit bort massa sms från i somras, bilder och låtar osv. Så då äre ju något fel på mobilen, som vanligt då... 18-års dag var är du!?


I will never follow you


Söööndag

Blev inte alls mycket blogging igår då jag hade ett skit att skriva....

Men jag överlevde gårkvällen ändå!
- Jag såg på två filmer: Spy Kids (ettan, fett med nostalgi haha) och A Cinderella Story (såg att den gick på teve på en av kanalerna vi inte har, så då blev jag sugen på att se den. Var nära på att gråta många gånger på slutet, så fin ju!).
- Spelade massa smoothie och göra-egen-glass-spel på spela.se, askul!
- Och sen installerade jag ett hästspel som jag inte spelat på länge, dock hakade det upp sig två gånger. Ska nog spela om det nu på en gång, askul! Arvet från Rosemond Hill heter det, och det bästa är att jag skrev upp alla fusk förr när jag spelade så jag har två papper i själva fodralet det ligger i, hihi smart unge.

tattoos and a cigarette

                          

Svettig

Jag och mor kom precis hem från en promenad i det fina vädret! Vi tog den långa rundan och just nu känner jag hur svetten rinner ner för min rygg, skulle lätt kunna gå runt i bikini ute nu bara för att få frysa lite, ojoj.

Brorsan har åkt iväg på Amerikanskfotbolls läger hela dagen, och mor och far ska strax åka iväg för att åka skridskor och äta lite med några bekanta. Och jag ska nog ta en dusch eller nåt så att jag slipper svettas, ööööh.

I won't ever be your cornerstone

Sitter och lyssnar på Pyro med Kings Of Leon, har gått på repeat ett par gånger nu hehe. Sjutk bra, börjar längta till vår och sommar och P&L faktiskt! Min garderob är mest en sommargarderob, jag vill gå i t-shirt och jeans eller någon söt tunika osv. Men kylan hoppas jag försvinner ganska snart iallafall.

Idag är ju jag själv som sagt, tänkte ladda ner någon film men har iiiiingen aning om vlken, har ni något förslag?

Taggar ner ett par grader

Tjenixen. Har precis ätit middag med hela familjen, mamma har varit borta hela veckan i Stockholm så det är jätteskönt att ha henne hemma igen, hihi.

Nu har jag fett tråkigt, fast ändå inte. Sitter och lyssnar lugn musik, sjunger med lite och bara tänker. Väldigt skönt på något sätt.

Imorgon ska alla i familjen bort utom jag, kommer dö av tristess... Det gjorde jag idag också när pappa var borta och mamma satt på tåget hem. Tröttnat på Ugly Betty for now också, men det kommer väl ett sug snart. Hoppas jag.

Trust, faith, hope & love


Tavlor i Sabinas och Evelinas lägenhet

dunkadunka

       

Fredag!

Jaa då var sköna fredag här igen, woho helg!!!

Idag på rörlig bild spelade vi in allt till vårat inslag, det blev mycket skratt och felsägningar, haha. Men jag vet iallafall vad jag INTE ska göra när jag blir stor... Usch vad hemskt det var.
Nästa gång ska vi klippa ihop det och då blir det förhoppningsvis bra.

Sen tog jag, Elin, Sandra och Micke bussen ner till stan och Elin satt kvar för att åka hem. Sandra gick till biblioteket för att fördriva lite tid, och jag och Micke tog en rundtur på Ica för att fördriva tiden. Vi blev mest sugna på massa efterrättspajer och asiatiska rätter... Nom.

Nu kollar jag på Ugly Betty och har precis ätit lite lunch, ska nog ner och hämta ett grönt äpple snart också - efterrätt!

TRUE STORY.

                       

Charmig

Idag på multimedian hade vi en vikare, vi skulle göra en liten animering i flash men det lakka ur totalt för mig så jag sket i det, hehehe. Sen på naturkunskapen så var Mats borta, så vi skulle ha Pär (han som vi skulle ha i multimedia) men ingen av dom var där så vart drog vi då? Jooo till Donken såklart, hehe. Och vi åkte buss tid, men vi gick faktiskt hem, hurtigt av oss.
Iallafall så blev Sandra och Elin kära i bossen som jobbar där, och Micke lite också tror jag. Han sa iallafall att han var charmig hihi.

Sen när vi kom tillbaka så hade vi samhällskunskap. Först kom det en vikare (trodde vi) men han låste bara upp dörren och skrev på tavlan att Kyrö skulle komma strax (hahaha) !
Så innan han kom (haha) så snackade alla om bossen på Donken, det var några fler i klassen som ätit där. Och sen kommer Andreas och bah "Han den blonda!?". Hahaha, så sött. Jag tror allt att ni får slåss om bossen alla fyra...
Och där hade vi bara lite frågor som man får gissa själv på 1 X eller 2, har glömt vad det heter. Men sen efter det fick vi sluta!! En halv timme tidigare!! MED KYRÖ!!!!!! Helt sinnes.

Och nu är jag hemma och kollar på Jims värld, och sen ska jag kolla på Ugly Betty :) Hadeeee!

Paparazzi

          

Studion, onsdag 26:e januari 2011



             
            
            
            
            
            
            






              

Onsdag

Kom precis hem från en liten rundtur på stan med Sandra, köpte lite basnagellack och ett par jeansleggins bara, nothing special. Jag och Sandra hade ingen webbdesign idag så tog vi en liten runda på stan som sagt.

Annars då. På håltimmen idag fotade vi i studion! Kommer massor av bilder lite senare, måste bara fixa dom lite först - det roligaste nästan, hoho.
På foton fick vi tillbaka fotoprovet också, jag fick G och inte alls långt från VG, woho! (bara så ni vet så suger jag på prov och teroretiska delar, inte alls min grej... Att skriva.... Prov/Inlämningsuppgiter)

Nu ska äta opp min mellis, fixa bilder, kolla på Ugly Betty och sen iväg och skaka rumpa på friskis äntligen! Trodde jag ja...

two

         
                                       

Knäppisar

           
           
            
           

25:e januari

Idag när vi hade slutat så åkte jag och Sandra bussen till stan, och den var proppfull! Har nog aldrig sett den så full, folk överallt och man kunde knappt öppna dörren där fram, då är den full.
Gjorde två goda gärningar idag också. Det var två stycken som skulle av, men deras plinga fungerade inte, så då plingade jag åt dom. Snäll jag är.
Och sen när jag gick hem som kom det fram en utländsk kvinna "Excuse me? Do you know where there's a second hand shop?" Jag bah "Eeeehm...(har inte pratat engelska på evigheter så jag fick sätta igång hjärnan lite) Yes, it's that way." Hon "Oooh, and what's the name of the store?" Jag "Myrorna (på ren svenska, haha r men hon fattade ändå) Hon "Okey, thank you. Bye!" Sen log jag och fortsatte att gå hemåt, jag hoppades att dom hittade dit, jag tror dom var 3 stycken.

Och ikväll ska jag laga mat, fast det bara är jag och bror som ska äta. Men matportioner is the shit, mums. Det ska bli nånting med lax, mamma skulle laga mat igår men hon hann inte så då hade hon tagit fram lax så that's why I'm doing salmon. Några förslag?

Tog lite bilder idag i skolan också, det var meningen att vi skulle fota i studion men ingen orkade, och så skulle vi bara hunnit vara där i typ en halvtimme så neeeeeeeeeeeee.

Bilder kommer snaaaart!


Without a friend, what good is life?

    

Lång dag

Första lektionen var då webbdesign, innan lektionen börjar går man in och sätter sig vid en dator och loggar in på facebook. Sen vid halv så kommer läraren, men inte idag inte. Han kom vid 9 och vi börjar 8.30, och när han väl kommer så kommer han inte in till oss och säger "Shishit förlåt att jag är sen, jag missade bussen!!" utan nej, han stannar inne i sitt lilla rum och börjar snacka med sina kamrater, haha. Fail.

Först skulle vi redovisa våra hemsidor vi skrivit 5 bra/dåliga saker om, men no way in hell. Redovisning måste vara ett av det värsta som finns... Får bli en annan gång helt enkelt.

Sen hade han genomgång med dom som inte var där förra gången hur man gjorde en hemsida i Adobe DreamWelaver i en halvitimme, och det har ju vi redan gjort så det blev mer facebookchill. Chill.
Sedan hade vi rast i en halvtimme (!!!) och hade lite facebookchill, innan vi drog till caféterian för att kolla på folk.
Kom tillbaka för att få reda på att det var nåt fel på datorerna så att alla inte hade DreamWeaver - slut på lektionen - satt i caféterian och kollade på folk, Micke tyckte inte det var lika roligt som vi tyckte det var...

Sen kom Elin och vi drog till donken, men jag hade bara en tjuga på mig så det blev en Chickenwrap. Men äter man med Micke så får man massa goda leftovers, tack!
Sen kommer självaste bossen och ger oss gratis kaffe, första riktiga gången jag drack kaffe faktiskt. Det var helt okej, men jag ska inte ha socker i - iiiinte gott, på tok för sött.

Sen geggade Sandra runt med lite kaffe, ketchup osv som en 4-åringen. Moget.

 

Sen på foton pratade han först lite om färger, och sen såg vi en kort fotofilm på 8 minuter. Höll på att somna, en deciliter kaffe hjälper inte mig alltså. Sen gick vi igenom Linjerbilderna, alla är så duktiga...!
Sen slutade jag och jag följde med Sabina hem i typ en timme, hon bjöd på hallonyoghurt och cornflakes, mums!

Och nu sitter jag och äter middag - Special K red berries med mjölk (ingen är hemma). Och Zorro är helt galen, han vill ha mjölk sooo bad.
OJ vad mycket text! FAN VAD COOLT!


Mmm, what you say?

Har precis lagt kyckling i marinad á la Bim!

Idag har jag rensat + städat min/mammas garderob så nu är det bara mammas grejer som hon ska rensa ut så att jag får någon plats där inne. Har bara plats just nu för lite skor, alla mina halsdukar, alla mina mössor och några jackor. Jag ska få en ställning där inne så att jag kan hänga mina klänningar någonstans, just nu hänger dom på dörren. Och det är inte så kul om man vill ha den som hänger längst in nej.

Imorgon är det måndag  webbdesign och foto, där vi äntligen ska gå igenom Linjerbilderna! Och så ska vi få en nyckel så att vi kommer in till skolan även fast det är stängt osv, ganska coolt.
Och jag hoppas att jag blir fullt frisk nästa vecka så att jag får träna, har känt mig som en soffpotatis hela veckan...


Take a picture and save it like a memory

                              

Björn Bröder

Godmorgon! Vaknade idag vid åtta, gick på toaletten och slog på teven. Stängde av teven och förstökte somna om men det gick inge bra.
Så nu har jag precis ätit frukost och ska snart börja titta på Björn Bröder tror jag, hann bara kolla på Monsters Inc igår, ååh så söt film!

Idag kan jag prata helt normalt! Och halsen ondar bara litelite, nu är det mest hosta. Usch.


ååååååh

                                 

Min kväll

                                                 
                          
              

If I'm forgotten, they'll remember me for today

    

Home is where ever I'm with you - bildbomb

           
           
            
           
           
           
           
             "Äppelpajen". Jag kallade den för pizza :)
           
            Sandra diggar vaniljsås
           
           
          
           Sabina lekar modell?
          
           Sandras pose (kika nästa bild)
          
           Elin ser hungrig ut som vanligt
          
           Medianer var det ja...

Saturday

Kom precis hem från Sabinas plejs. Det var jättetrevligt som vanligt! Vi åt köttbullar och pommes till middag, och sen bakade Sandra och Sabina äppelpaj. Men det får inte jag äta så jag knaprade på lite nötter istället som jag och Elin köpte med oss. Hade med oss grönsaker och dipp också, men det glömde vi bort så jag ska äta det ikväll istället - nomnom.

Jag hade med mig kameran för en gångsskull så snart blir det bilder!!!! Ska bara ladda in dom och först käka lite lunch, håll till godo!

Juste, vaknade idag vid halv nio hos Sabi. Gick på toa och blev pigg (nej jag tog inte droger eller nåt där inne). Sen skulle jag försöka somna om men började hosta som en galning, väckte både Elin och Sabina... förlåt :( men jag tror faktiskt att jag hostade upp allt för nu kan jag typ prata normalt!

Holy moly, me oh my, you're the apple of my eye

    
                           

Adam Brody & Rachel Bilson

                          

China Thai

När jag vaknade idag hade jag slem överallt... Fyfan.
Mitt ena öga ville inte öppna sig - slem
Min ena näsborre var täppt - slem
Mina lungor är/var fyllda med massa äckel - slem.

Åkte iallafall till skolan, mediehuset var helt kolsvart när jag kom dit. Ingen lysknapp hittade jag heller, så jag satt och lyssnade på musik och så. Sen kom Petter och vi stack in till tv-studion och sen kom det in lite fler folk var minut typ.

Idag har jag, Emma och Lellah mest gjort manus och fixat lite bilder som ska vara som ett bildspel i bakgrunden. Hoppas att det blir bra...
Sen hade vi klassråd på typ tio minuter sen pratade jag, Emma och Elin lite och sen drog jag, Elin och Micke till da bus och sen åkte jag och Elin hem till mig för att hämta plånboken - här skulle det ätas på China Thai!
Och när jag var påväg in hos mig så gjorde jag årets första vurpa! Jag trillade inte pladask på rumpan utan tog emot mig med en hand mitt i en stor snöhög, det var ganska kallt.
Vi begav oss mot China Thai och det var AAASGOTT. Mums. Men jag åt mest chips, ris och currysås. Mums, igen.
Sen märkte jag att jag inte hade någon mobil så Elin ringde den, men inget svar. Hm, den ligger väl hemma då tänkte jag, lägger den alltid på byrån nere när jag kommer hem.
Men sen när jag kom hem så hittade jag den liggandes i snön bredvid mitt finfina handavtryck där jag trillade, haha. Och den hade inte ens stängt av sig! Utan den funkade prima, lite seg och kall bara då. Men det skulle jag också vara om jag legat i snön ett bra tag.

Nu ska jag bara chilla och packa lite, för ikväll blir det mys hos Sabina med tjejorna! ♥


I wanna taste you, but your lips are venomous poison

                          
                          

Thursday 20th

Hej hopp i trollskogen.
Jag sitter i min nya tröja och känner mig snygg, hihi. Skrev precis klart Synopsisen också, dock tror att jag den blev lite för kort. Men nu vet han iallafall vad den ska handla om eller hur? Aja, får se om jag måste göra om den eller ej.

Skolan idag var seg och trött, plus att jag är hes så jag låter ju såååå vackert. Not.
På multimedian skulle vi hitta på något att animera om, MAX två minuter lång ska den vara. Och i synopsisen så ska man skriva vad den handlar om. Jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle göra om, så jag skrev en nyss om en kille, Oliver som ska dansa, typ, haha.
På naturkunskapen var inte lärarN där, vi brudar drog till Maestro och åt lunch - strips ♥
Sen åkte vi tillbaka till samhällsbajset och där kollade vi på Mods och bara snackade, lyssnade inte ens hehe.
Och på rörlig bild ska vi sända tv, så vi håller på att hitta på olika inslag(temat är Må Bra). Min grupp ska göra lite om klimatet osv. Men det ska tydligen vara klart om en vecka så vi måste filma som faaen imorgon, och jag hoppas att jag kan prata imorgon. Annars får jag vara bakom kameran istället (inte mig emot, heheee).

Alltså jag är fortfarannde mätt från stripsen och Elin snackade bara om mat på bussen "Åååh jag vill ha China Thai!!!" man bah GUÄK (spyr alltså). Hon ska äta där imorgon så hon är väl lite uppkäftig I guess. :)


Ny tröja!

Började prata lite med Sofia Espinoza Berg igår om en tröja hon hade till salu på sin blogg. Och imorse halv nio så fick jag den av henne, och nu har jag precis provat den och den satt aaawesome. Så tack så mycket Sofiaaa :)

     
       Från H&M, den kostade 200 då och jag fick den idag fr 150:-! Ignorera dubbelhakorna också...


Hippie

                     
                                
                                   
                     
                      we♥it

Skumt

Tjenare. Kom precis hem från den andra vårdcentralen med mami. Det är såhär va, att jag har haft lock i ett/två (jag vet inte riktigt) och vi skulle åka och kolla opp det. Och jag trodde att det skulle bli en slang som skulle typ skölja ut det värsta, det fick dom göra på min bror iallafall. Men det var mot vax, och det hade jag inte. Så ja, hon sa åt mig att hålla för näsan och blåsa. Och det gjorde jag, det försvann lite iaf, och nu typ växlar mellan lock i det högra och i det vänstra känns det som. Haha :( Men jag hör bättre nu iaf, har varit lite halvdöv ett tag, inte så kul.

Skoldagen då: Började med ett fotoprov, som kändes väldigt bra iallafall! Kunde det jag var mest oroad över - alla tal, slutar, bländar och isotalen. Jippie!
Sen fick vi sluta och då det 2 timmar kvar tills vi egentligen slutade så jag och Emma chillade lite i caféterian. Sen slutade mina muskutörer så då chillade jag med dom. Och sen är det ju matstrejk idag så jag hade med mig en macka och en bnan (ja bnan) och Sandra köpte en macka så strejkingen gick bara bra tack! Fast inte för dom andra tror jag...
Sen drog både Sabina och Elin så jag och Sandra drog till biblioteket och läste lite om fåglar, speciellt om Lunnefågel som påminde väldigt mycket om en person, haha. Kul liv.

Sen var det webbdesign och vi började med våra hemsidor, var inte alls på humör så det blev inte så snyggt. Och Pär (lärarN) smög iväg typ hela tiden så man chillade mest på facebook. Och det kom in ett gäng på typ 4-5 pers, satte sig ner vid datorerna, snackade ganska högt och sen drog dom bara. Haha? Wtf liksom? Skumt.

school is fun


All you need is love

                    

Skridskor

Tjenixen. Sitter här och äter ost och kex och håller på att somna.. Har varit trött i två dagar nu?
Men borde egentligen plugga.. "äh, jag gör det sen".

Idag på idrotten åkte vi skridskor!! Wiho. Har inte åkt det på ja, jag vet inte hur länge sen. Senaste gången vi åkte det på idrotten kanske? Jaja. Här kommer lite vackra bilder från skridskoåkningen:

                         
                       
                                                                            Fatbooth ♥
                                               
                                               
                                               

Toast

Slumrade till i två timmar ungefär, vaknade upp hel dyblöt. Älskar att kallsvettas ♥
Vaknade när katten klev på mig och la sig bredvid mig och började spinna jättehögt, men det var bara bra. Ville inte sova alltför länge så att jag inte kan somna ikväll istället.

Jag gick upp då iallafall och satt och väntade på mat. Men eftersom att jag inte hörde ett knyst i hela huset så gick jag ner och kollade läget, och ingen var där. Varken mor, far eller bror var hemma. Så jag tog fram the sandwich grill och gjorde toast, mums.

Nu har bror kommit hem iallafall, men jag kommer fortfarande inte ihåg vart mor och far skulle - haha. Ska nog ringa och fråga strax...


Right now

        

Vårväder

Det är sol och ca 5 plusgrader! Och jag är ändå inte glad... Vaknade tio över fyra inatt av att jag svettades som en gris. Gick upp och slog av elementet och öppnade fönstret och gick på toa. Sen kunde jag inte somna så då slog jag på teven och började kolla på LA ink, haha. Men sen stängde jag av och försökte somna. Gick inte så bra men jag somnade efter ett tag iallafall. Och sen när klockan ringde var jag såhäääär nära att ligga kvar i sängen. Halsont, huvudvärk och ont i nacken är inte så roligt.
Och som grädde på moset så sträckte jag hena benjäveln idag på bussen. Så nu kan jag knappt gå, jippie!!

Efter skolan (hade Webbdesign på typ 10 minuter, och hade ingen fotolektion) så stack jag till apoteket och köpte halstabletter, hudsalva och bomullsrondeller. Suger på halstabletterna nu (Strepsils jordgubb, asgoda) och hoppas att dom lindrar snart. Ska nog ta en liten tupplur också, varit trött hela dagen.

Kul dag, som sagt :)


Take a look at you and me

   

Jag är blöt

Kom precis hem från världens blötaste promenad med Elin. Det regnar och regnar och regnar. Usch.
Men en timme var vi ute iallafall! Duktigt av oss.
Nu droppar det ner i tangentbordet från min mössa så jag ska byta om till torrare kläder och börja plugga lite till fotoprovet som är på onsdag (kom på det nyss, faaan).


                    
                      Blöt, trött, ful ofixad tjej som inte gillar regn och snö tillsammans


In this California king bed

Kul att både jag och Elin vaknade upp med halsont. Jag vaknade upp med ont i nacken också, extreeeemt ont i nacken. Har nog sovit på nåt himla vis alltså.

Men Elin kommer hit om ett tag så ska vi ta en promenad iallafall! Har inte varit ute sen i fredags så tyckte det var dags nu.
Ikväll har jag inget planerat, eller jo, jag ska se på Solsidan!! Wiho. Kanske gör lite popcorn och äter till också. Eller så tränar jag lite istället, beror på hur jag känner mig haha.

Candle

Tände precis ett ljus och satte på den lugna listan på Spotify, mycket bra må jag säga.

Klockan åtta ska jag nog se på Fångarna på fortet, om det är några roliga lag (hahaha Lars Kristerz mot Hammarfall!) med. Vi får se. Sedan ska jag nog kolla på någon film, glömmer alltid vilka jag har haha.

Imorgonbitti klockan 11 ska jag och Elin köra ett Medelpass på Friskis! Det är barntillåtet så då kunde Elin äntligen få vara med tänkte vi :)


Smile

        

Ny header

Fixade precis in Adobe Photoshop Elements 2.0 på laptopen så att jag kunde fixa en ny header! Den med Megan Fox vet jag inte vad som hände. Men jag hoppas att ni gillar denna! Enkel men snygg tycker jag. Gör säkert några nya några gånger också, det är ju ganska kul! Hihi.

      


What the hell is going on?

   

Pistage

Godmorgon!
Sitter och äter lite nötter som jag köpte igår. Men ska nog gå ner och äta lite riktigt frukost strax.

Just nu håller jag på att ladda ner The Holiday och My Sister's Keeper, har hört att dom ska vara bra. Så himla skönt med helg och att slippa gå upp 06.40 varje dag... Omg, så tidigt ska jag gå upp varje dag nästa vecka, tror jag? Daaaaamn.

I love the sound of you walking away

                       

Tarzan boy

Tjääääääna. Har precis ätit lite pizzarester från igår och nu är jag proppmätt, ska alltid ta för mycket...

Idag på Rörlig bild så gick vi igenom tvstudion och hur den funkar osv, på torsdag nästa vecka börja Rörlig bild B, och då ska vi hålla på med teve lite mer. Kul!
Sen slutade vi tio över elva som vanligt, de andra käkade i skolan men jag åt ju min pizza hemma som sagt.
Efter plugget följde jag med hem till Sabina i typ tio minuter, en kvart? Haha. Lite tråkigt att sluta tidigt eftersom man inget kan göra. Men när papi kommer hem ska vi till Ica Maxi och storhandla! Vet dock inte riktigt när han kommer men jag ska nog slå på en film eller göra något annat vettigt. Har inga läxor att göra heller såååååååååååååååååå...

I want to see the world

                       
                         weheartit.com

Träningsvärk

Sitter och äter mellis (ost och kex) och kollar på de 3 sista avsnitten av O.C. Ååååh vill inte att det ska ta slut. Vad ska jag kolla på sen liksom?

Idag när vi kom till skolan för att ha MUM så var läraren hemma med sjuka barn, vilket hade betytt sovmorgon för våran del om vi hade vetat om det. Åååååh, alla var really pissed off. Haha. Men vi satt och snackade lite, alltid kul.
På naturkunskapen kollade vi klart på filmen En obkeväm sanning. Bra film, dock lite långtråkig och tröttsam. Jag somnade på bordet i några minuter tror jag, haha. Aldrig hänt förr!
Samhällkunskapen orkar jag inte ens nämna längre, ni vet väl vad jag tycker om den....
På rörlig bild skulle vi sätta in musik i våran konstfilm, som våran lärare sa tydligt inte skulle ha musik i sig. Men nu ska den tydligen ha det då den ska visas på Gruvan nästa lördag, svälj.

Nu måste jag kolla klart och se vad som händer! xoxo

Förresten så har jag grym träningsvärk i magen och sidmusklerna, GRYM träningsvärk säger jag.


Fuego = eld på spanska

Fuegon var aaaaaaaaasrolig tyckte jag. Massa latinska danser, musik och så. Röra på rumpan och låtsats att man är i spanien i en sån där vid flamencokjol och dansa. Ja, askult var det. Oooooch otroligt svettigt! Men jag ville inte att det skulle ta slut... haha. Jag har fallit för fuego, helt klart.

Nu ska jag lägga mig i sängen innan jag faller ihop. Godnatt!

Core

Kom precis hem från mitt första Corepass med Sabina, Sara och Evelina. Det var ett väldigt bra pass! Både svåra och lätta övningar. Men några övningar jag hatar (eftersom att jag inte är speciellt bra på dom) är plankan och denna:


Nu ska jag käka lite middag, men inte för mycket så att jag får världens håll på Fuegon med Sabina och Elin. Hoppas att det är ruuuuligt!

Bento

Efter skolan var slut, vilket var 11.15 åkte jag, Sabina och Elin ner på stan. Sabina åkte hem bums och jag och Elin åt lunch på My Sushi. Jag åt en Bento för första och sista gången... Den var asgod! Men så himla mättande, räckte till två personer...är fortfarande asmätt och ändå åt vi för två timmar sen, hehe.

Nu ska jag kolla på O.C och fördriva lite tid till klockan blir träningsdags med Sabina och Sara! Köpte två lite mindre örhängen också, ett par vita små pärlor och ett par silvriga blingbling typ. Inte märkvärdigt.

I want a dreamcather

                    
                                                       


Tisdag

Tjenixen. Kom precis hem från stan, jag och mami köpte lite grejer från Inter Sport. Jag köpte en sportbh och ett par långa träningstights. Hade bara en sportbh innan och den tvättar man ju efter varje gång så då skulle jag inte kunna treeena såååå.
Imorgon ska jag och Sabina köra ett corepass klockan 17.00 och ett fuegopass klockan åtte. NAJS!

Nu fick jag äntligen mitt paket från jfr.se, min kronring och korsörhänge (Kenza har ett sånt, respeeeekt)!

Idag var en väldigt ovärd dag.. På multimedian så pratade läraren med alla så när han inte pratade med oss spelade jag och Elin Kinect, aaaskul! Ska ha det sen...
På sammhällkunskapen höll man på att somna som vanligt, ärligt talat så minns jag inte ens vad lektionen handlade om. Haha!
Och på idrotten hade vi HLR - Hjärt och lungräddning. Sånt där som man redan kan = tråååkigt.

Friskis & Svettis

Första passet på friskis för i år är avklarat! Det var inte lika jobbigt som jag kom ihåg, det betyder väl att korditionen har blivit bättre?

Jag luktar inte speciellt gott just nu så jag ska hoppa in i duschen och bli fräsch igen, see ya!

Earrings

         

                        
                         Gina Tricot, 35 :- REA
                       
                       Gina Tricot, 79 :-
                        
                        Glitter, 20 :- REA

See I never thought that I could walk through fire

Första skoldagen gick bra. Vi satt i källaren i typ en och en halv timme och såg på en film om en fotograf och pratade lite om frågorna till provet som är den 19:e.
Sen fick vi sluta, ska göra 10 st provfrågor och skicka till honom. Men det går fort!

Jag och Sabina åkte ner på stan och jag köpte 3 st örhängen. Jag får ju ta ut dom jag har nu den 1:a februari, och då vill jag vara lite förberedd. Kan visa er sen!
Sen åt vi lunch/middag på Maestro... Ojdå. Men ikväll ska vi träna på Friskis så då var det okej att äta pizza. Vi hoppas att det inte blir knökfullt med folk...

Nu ska jag äta lite nötter som jag köpte på stan och slå på ett avsnitt O.C.


I will never say never

Sitter och spelar om och om och om den låten hela tiden, så jääkla bra! Kommer väl tröttna på den snart, men inte än på ett tag hoppas jag! Ååååh fett bra den är!!!

Nu sitter jag helt färdig och väntar på att klockan ska bli ett så jag får gå ner till stan och möta Elin och Sabina. Elin och jag ska åka till skolan sen, shitshitshit vad läskigt det känns. Känns som när man börjar igen efter sommaren nästan... Men det blir nog bättre sen när man kommer dit. Har ju bara foto idag så jag kommer ju inte gå runt så mycket I skolan, vi sitter mest i en källare och lyssnar på babbelmajjan Martin.


Säg aldrig aldrig

Kollade precis på Karate Kid, asbra film!! Bra låt från filmen:

    

Sandras bilder från igår

          
         
         
         
          Jag härmar mamma Astrid i Mysteriet på Greveholm, för er som inte ser det.

110109

Igår mötte jag Sabina på Ica, det var ganska långt kvar till bussen hem till Elin skulle gå så vi tog en runda på stan och pratade lite.
Sen kom bussen och där vi skulle av stod Sandra och väntade på oss, som jag inte har träffat sen julavslutningen, 17 dec!!! Har inte träffat henne sen förra året som Sabina säger, haha.

Det var värsta snöovädret när vi kom fram till Elin, så alla såg ut som snögubbar. Men vi skulle ut igen, vi skulle till City Gross och handla middad (tacos), efterrätt (fruktsallad) och frukost (limpa, juice och mjölk).
Tacosen blev jäääättegod, likaså fruktsalladen. Det är faktiskt asgott med fruktsallad, ska nog börja äta lite sånt nu när jag inte får äta glass och så.
Vi kollade på film och spelade lite spel och bara hade mysigt.
Jag, Sabina och Sandra sov i Elins pärons säng, haha. En dubbelsäng, lite trångt men mysigt. Har nog sovit bättre men ja, vad gör man?

Nu ska jag ställa in mig på chillout och slå på någon film. Imorgon är det skola, men jag behöver inte gå upp förens 11.00 så det är ganska skönt på en måndag sådär efter ett långt lov.

girls girls girls

                         
                         

3 tjejkvällar i rad

Bror stannade i Sundborn en dag till, vilket innebar ännu en tjejkväll med mami!
Jag fixade middag - laxpasta. Tror att det börjar bli min specialitet, mycket god är den iallafall.

Sen spelade vi lite Rock Band till Let's Dance började. Får jag bara fråga varför Alexander Rybak är med? Jag menar, han är ju inte svensk? Har väl inte en enda liten bloddroppe som är svensk heller?

Och imorgon ska jag på tjejkväll med mina b-rudar! ALLIHOPA SAMLADE!! Saknat er...
Jag sover där så det blir nog asdålig blogging imorgon och kanske på förmiddag på söndag. Oj shit söndag, sen börjar skolan.............. o-m-g


Those christmas light

                       
             
             

sushi

Jag och mamma matade änderna med det extremt jättehårda brödet, men dom såg ut att gilla det iallafall.
Sen gick vi ner mot stan, jag skulle fota linjer till min fotoläxa. Ni får se sen, fick låna mammas PS Elements 2.0, bättre än inget. Så nu blir det mer bilder!!
Sedan upptäckte vi att det var lunchdags så då åt vi sushi, nomnomnom. Och nu är vi hemma och mami stack precis iväg på ett pass på Friskis. Ja jag skaaaaa börja jag med, inte just nu bara....

Nu ska jag installera PS och börja photoshoppaaaaaaa!

Fredag 7:e Januari

Har precis duschat och sitter och kollar på O.C medan håret ska torka, tar ju ett tag när man har långt tjockt hår.

Sen ska jag och mamma ta en promenad, mata ankorna med gammalt bröd vi har kvar. Och sen ska vi gå ner på stan en sväng. Och sen ska vi hem igen och spela Rock Band!! Bror och papi är fortfarande inte hemma så det blir en tjejdag/kväll idag med, mys :)

mor + dotterkväll

Mami skjutsade precis iväg brorsan till Sundborn, där han ska lana med några klassdudes. Och pappa drog till Tyskland imorse (utan att säga hejdå :()... Så ikväll blir det bara jag och mora mi!
Vi ska kolla på film, äta popcorn, spela Rock Band (hon lärde sig det nyss!) och fixa någon god middag. Från Köpmanskrogen hoppas jag, heheheeee. Nomnomnom.

I'm gonna give all my secrets away

   

Saknar min svamp...

         

nightmare

Inatt hade jag en hemsk mardröm... Kommer inte ihåg allt, men den kändes jätteverklig iallafall! Såhär vare:

Hela familjen var på utflykt i Göteborg, vi klättrade på träd (jäääääääääättehögaträd) eftersom att vi skulle högst upp på en färja, typ 500 meter upp eller nåt. Och när vi hade kommit upp började vi klättra på alla jätteläskiga skorsstenar som var jättefula, kringelikrokiga liksom. Och när vi skulle klättra på en så tappar jag min kameraväska i vattnet!!!! Mitt liv var förstört... och jag fundera ut hur jag skulle ha råd osv, haha. Eftersom att jag vill ha en iPhone i födelsedagspresent så skulle jag få spara ihop själv och så...

Och sen vaknade jag bums och kollade om min kamera var i kameraväskan, och det var den. Puuuuh! Var det någon mer som hade mardröm inatt? Jag vet en till nämligen...

chips

Nu när jag går på den där dieten eller vad man ska säga (inte godis, saft, läsk, chips osv) så ska vi såklaaart ha en gigantisk chipsskål där nere. Och såklaaaart så är det typ partysize på chipspåsen så att den aldrig kommer ta slut... haha. Åh jag vill ha chips :( That's all.

californa here we come

Det snöar och snöar utanför och jag har ingenting att göra förutom att kolla på O.C. Vilket börja bli riktigt spännande nu... Och en snygging har kommit in - Cam Gigandet :) Dock är han dum och dryg...

Ikväll får vi gäster, men det är mammas och pappas kompisar så jag och bror behöver bara äta med dom. Seeeeeeeeeeeeen vet jag inte vad jag ska göra torsdag, fredag. Vill åka slalom i Bjurs så det kanske jag gör någon dag.
Ja, väldigt intressant uppdatering haha. Men jag kände att jag måste skriva nånting.

                                          

elin

Mötte Elin på stan. Det var liiite tidigt för lunch så vi gick ett varv på stan, hittade inget speciellt bara massa fula reavaror som var kvar.

Sen blev det trist och vi åt sushi och det var såhääääääääääääär gott ungefär :)
Vi satt kvar där en lång stund och bara jäste och snackade lite, jättemysigt.
Sen gick vi till Ica och köpte nötter, eftersom att vi inte får äta godis eller så. Nyttiga vi är! Dock ska man ju inte äta för mycket, eftersom att de innehåller jättemycket fett. Men jag har så det räcker i en vecka känns det som.
Vi kollade på Hot Chick, hahaha fyfan vilken sjuk film.
Sen var det dags för mig att fixa middag - kyckingfilé, ris och currysås. Om Elin har skrivit på sin blogg att hon gjorde allting så ljuger hon tyvärr, hihihihi. Men hon gjorde currysåsen (färdigpåse + vatten + smör = klart) såååå dutti sååååå. Gott blev det iallafall!

tisdag

                       
                         Fördriver tiden med O.C tills jag går ner på stan och har en sushilunchdejt med Elin!

elvanollsju

Inte mycket bloggning här nej.
Idag har jag kollat på O.C. Men sen tog jag en lite paus och satt på teven och kollade på Varning för Jönssonligan istället, somnade dock efter en timme och sov typ i en kvart eftersom att mamma väckte mig. "Om du sover nu kommer du inte kunna sova sen" MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN det kommer jag visst kunna, även fast det bara blev en kvarts sömn, haha.

Jag tänkte lägga mig i min säng nu och försöka somna tidigt. Imorgon ska jag vara med Elin och vi ska ta en sushilunch, som var vääääldigt länge sen. Måste ha varit i somras nån gång kanske? Sen ska vi köpa med oss nötter (istället för kladdkakan som vi brukar köpa, vilket vi inte får äta längre) och kolla film och chilla p. NAJS!

                          
               Hade ingen bild på myjan på datorn, så jag tog första bilden på na hon hade på bloggen sin :) så fin så!


måndag

Igår kom som sagt Sabina hit. Vi snackade lite om i fredags, sedan köpte vi pizza och började kolla på våran första film Yes Man. Sedan tog vi en liten paus från filmen och sen började vi titta på Trollkarlens lärling. Vi laddade också ner The Holiday som jag nog ska kolla på idag, när jag inte orkar titta på O.C längre. Haha like's that gonna happend.

Iallafall så somnade jag runt halv tre nån gång kanske, men Sabina sa sen när hon vaknade att det hade tagit en timme för henne att somna... Stackare.

Och kvart i fem så ringde väckarklockan och jag låg kvar i sängen och kollade på Cirkus medan Sabina fixade sig och så. Och sedan fick hon en avskedskram och vandrade ner mot stan. :)


20100102

Sitter och kollar på O.C, medan jag väntar på att Sabina kommer hit. Hon kommer väl om typ en och en halv timme eller så. Fett najs :)
Hon ska sove her eftersom att hon ska upp tidigt imorgon för att ta bussen (som går 05.52) till Östersund! Och det gick inga bra bussar från henne, så bra som man är så bor man ju 10 minuter från stan så då sover hon här så att hon kan åka till Östersund och Sandra.

Vi ska keka pizza och bara tjilla. What else to do liksom?

 

                       


Godmorgon!

    

Nyårsbilder

         Jag var jättehunrig men Elin ville be bordsbön först 
        
         
        
        
          Alla bilder kommer från Sabinas blogg


Nya skrivbordet

FÖRE:
         

EFTER:
         

Typ världens dåligaste bilder, men dom som vill får väl komma över och kika IRL istället!

O.C-beroende

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Har ingenting att skriva eftersom att jag mest sitter och kollar på O.C hela dagarna, har precis börjat på säsong 2 också. Hihi.
Skrivbordet och datastolen är klara nu iallafall! Det blev asnajs. Ska ta kort på det så snart pappa har lämnat tillbaka kameran.
Jag hoppas också att Sabina laddar upp lite bilder från igår, så att ni får se hur snygga vi var och så :)

Nyårslöften

- Inte äta sötsaker, chips osv fram till sommarlovet
- Börja träna lite smått varje dag i mitt rum
- Försöka gå på något friskispass i veckorna
- Anstränga mig mer i skolarbetet
- Umgås mer med mina nära och kära
- Börja övningsköra!!
- Spara pengar, inte köpa massa onöidgt

       
                                       Bild från Jonnas blogg

Gott nytt år!

Har haft en jättetrevlig kväll med Sabina, Elin, Rickard och Micke.
Jag, Elin och Sabina åt gott. Och sen när killarna kom spelade vi Sanning eller Konsekvens. Blev en del skratt ja, haha.

Och sen ville jag och Sabina in till stan för att fira det nya året, MEN det gick inte fucking bussar så i gick från Hälsinggården till stan, i snön. Det tog ju typ en timme eller så, haha. Men det var jättemysigt att gå och se alla fyrverkerier osv!

Gott nytt år / Gott nytt jul på er allihopa! ♥

                               
                                 Random bild från google.se, men har ju inga bilder på den bärbara...

RSS 2.0