NU DRAR VI

mot Östersund! Höres om ett par dagar!
Pussar!

the devil is in da house

Pappa har varit till Skåne idag och hämtat en ny bil. En röd... Och nummerplåten ser ut såhär:

Kanske borde be honom åka tillbaka med den ögonaböj?

bara för att videon är ascool...



...och för att det är Kent såklart

långa nätter...




Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan


I'm singing in the rain

Sitter här och pluggar in lite låttexter. Perfekt väder att sitta inne och göra det eller hur haha? Jag pluggar, nej inte plugga.. usch vilket hemskt ord. Jag lär mig låttexter av Kent och Melissa Horn som jag ska få se imorgon kväll!!! Iiih, jag är så taggad som man kan bli! Det tar ju ca 6 timmar att åka till Östersund också så då kan jag sitta hela bilresan och lära mig texter, göttans.

Ikväll får vi hit pappas kompis familj. Har ingen aning om vilka de är, haha. Det enda jag vet är att jag ska göra Hallonpaj till efterrät - naaaaaajs.

Hadeeee!

KENT

Mötte Elin på stan och vi gick runt och bara kollade på stan. Varken Elin eller jag hade varit på stan på ganska länge, men vi gick mest runt och pratade utan att kolla - som vi brukar göra haha.
Elin ville ha tag på Kent Singstar så vi kollade runt på lite olika butiker, till slut bestämde vi oss för att gå upp till Ica Maxi. Och där fanns det! Wehoooo! Träffade Jonathan där också, som jag inte har träffat på typ ett år?
Efter det gick vi till Donken och tog varsin McFlurry Marrängswiss eftersom det var så himla hett ute. Väderleksrapporten hade inte rätt idag heller... Skit.

Efter det drog vi hem till mig och startade spelet. Båda bara satt och gapade när 'introt' började, haha. Måste ha sett ganska sjukt ut alltså. Efter ett tag kom Jonathan och Carl dit, och sen också Emma.
När vi hade kört igenom typ alla låtarna så drog vi ner på stan där det va Crusing. Köpte brända mandlar också, mums.
Efter det drog vi till Kålgårn och satt och pratade och lyssnade på Kent, hehehehe. En riktigt Kent-dag om jag får säga det själv. För nu ska jag lyssna på massor av Kent som jag ska kunna tills på fredag då jag ska se dom liiiiiive!!!!!

             

loco loco


green forrest

Om ca en timme står jag nere vid Hemköp med min gode vän Fladdermusen!!!! Har inte sett henne på år och dar så det ska bli jätteskönt att ses!
Vi har bestämt oss för att äta sushi (vad annars?) nere på stan, sen kanske köpa Kent singstar och sjunga hemma hos henne. Men jag läste väderleksrapporten igår och då skulle det vara molnigt idag fast varmt. Och just nu ser iallafall inte jag ett enda moln på himlen? Då kan man ju inte vara inne och spela tvspel heller... Eller kan man?


Foto: Jag

tror detta blir en musikblogg istället...


jag ramlar dåliga gatan fram



Gillar inte Håkan Hellström speciellt mycket men den här låten är något alldeles extra!

seize the day

Tjenispenis ;)
Har precis kommit in efter att ha rensat ogräs (fy satan vad jag hatar ordet ogräs just nu...). Höll dock på mest vid hallonen så nu är jag lite mätt, hihi. Och nu har solen kommit också!
Ni får ursäkta mitt utbrott i förra inlägget som nu är raderat. Vi pratade lite vid lunch och jag fick 400:- bara för att jag är söt!? Haha I wish...

På fredag är det ju Östersund som gäller. Jag, mor och far ska in på Yran och kolla på Kent (!!!!) när dom spelar där. Åh det ska bli förjävla kul att se dom live alltså! Åååhhh... Och Melissa Horn ska vi också så, och Johnossi hoppas jag.
Puss!

ännu fler bilder...

Från Sabinas blogg:



(ville inte så jättegärna vara med på bild jag...)


♥ ♥ ♥


raspberry

Nu verkar det som att jag kan följa med till Östersund där Storsjöyran är. Jag åker dit med bror + hans 2 kompisar, mor och far. Vi kommer dit på fredagen, Sandra och Sabina ska dit på lördagen så vi får se vad som vi hittar på på fredag när vi kommer dit. Det kommer nog bli riktigt roligt iallafall hoppas jag! Måste kolla vilka det är som spelar på lördagen också...

Nu ska jag ut och plocka lite hallon som jag ska värma i mikron och hälla över lite vaniljglass - gött mos.


och en till...



Det gör ju inte sååå mycket att han ser bra ut heller :)

videos

Har inte så jättemycket att skriva så det får bli en videodag idag. Och för att fylla på med ännu en video så tycker jag att ni ska kolla på Fredrik(arna)!


bara för att dom är så söta...


breakfast

Sitter och sörplar i mig lite varm choklad. Det brukar jag bara dricka när det är vinter och kallt ute, men nu är det ju kallt ute så då fick det bli så, haha.
Jag sitter och lyssnar på min FEEST-lista på spotify, ganska nöjd om jag får säga det själv! Skulle vilja ha ett par riktigt bra högtalare med bra bas och en liten fest på det - top noch!


fler bilder

från Sandras blogg:




Dansbandsveckan i Malung 2010

Ursäktar för dåliga mobilbilder, men bättre än ingenting alls ♥ Och ja, ni får alla bilder haha!


En fin första kväll

Pepp Knäppo och Korko inne på toan

Korko gjorde något korkat...

"1 eller 2 får hoppa in!" In kommer 5 st, hehe... Alla satt i knät på varandra

Liiite trött bara...

Sandra hittade ett par urläckra brillor på vägen!

Cheers!

LIMA!

Underbar kväll

Fyverkerier på Parken


Slut på Dansbandsveckan 2010...


hemmaaaaaa!

Sådär nu är jag hemma igen! Eller ja, har varit det ett tag nu. Men ni vet ju vad man gör först när man kommer hem? Kollar facebook och massor av bloggar såklart.

Jag har iallafall haft det otroligt bra borta i Malung och Lima med Sandra (Korko) och Sabina (Fyllo, haha).
Har träffat massor av roligt folk, träffat en gammal klasskamrat och fått nya vänner eller vad man ska säga haha. Nattbussarna hem var nästan roligast, då alla var som gladast och trevligast haha. Speciellt den vi åkte i går, eller i morse då haha. Två jättesöta bögar som bjöd på chips och bara var söta mot varandra. Och ett par norska snygga killar som bara babblade på.
Och jag har åkt i tre olika bilar, varav en spelade den ultimata Dansbandveckolåten - Fa fa l'americano!!!
Nästa år är det kanske vi som har körkort och får åka raggarrundan, weho!

Har inte så jättemycket bilder, men dom jag har är inte så jätte bloggvänliga eller vad man ska säga haha. Men några kan jag nog lägga ut, snor nog några av Korko och Fyllo också, hihi!
Men nu ska jag äta tacos och packa ur väskan, höreees!


Jag vill att ni höjer ljudet såhääääääääääär mycket och tänker dig att du sitter i en full bil med sköna grabbar och tjejor och bara skriker!

vad jag lyssnar på just nu:


today today today

Har precis fått i mig lite frukost - mormors hemgjorda bröd från Göteborg + smör och ost, gotti.

Äntligen har dagen jag väntat på i en vecka ungefär! Iiih, det ska bli så galet roligt att få träffa Sabina (och Sandra för den delen också) igen! Och sedan dra på DVB (=Dansbandsveckan) ska också bli urkul, haha!
Snart har jag packat klart också, det är bara klockan som ska gå lite snabbare tycker jag.
Jag vet inte om det kommer bli så jättemycket uppdatering, eftersom vi antagligen kommer ha fullt upp hela tiden. Men får jag en dator framför mig så ska jag självklart försöka skriva ett inlägg eller två :)

SCARY MOVIE 4

Kikade precis på Men In Black med mor och far. Jag minns inte att den var så rolig som den faktiskt var, haha. Och nu är det Scary Movie 4 som också är rolig (och äcklig, tycker jag då). Men lätt värd att kolla på. Den går just nu på 4:an om ni vill veta också. Nu skär Dr Phil av sig fel fot... euw....

Imorgon klockan halv två ska vi åka hemifrån mot Borlänge. Klockan två möter jag upp Svampi och vi ska handla lite gotti inför resan mot Malun/Lima/Sabinaaa! Längtar som sjutton nu alltså!!! Men snart så!

jag vet du vill ha mig


här kommer alla känslorna på en och samma gång


SVART FÅGEL

Hej hopp (gummisnopp).
Kom precis in efter att ha legat och solat i ungefär två timmar. Det började komma lite moln så då var det dags att gå in då. Har laddat mobilen med nya sköna låtar som jag har legat och lyssnat på, mm lovely!
Nu ska jag titta på Svenska Hollywoodfruar, älskar Maria haha. Eftersom jag inte har tv3, så kollar jag ju på tv3play såklart.
Alltså dom är så otroligt roande haha! Jag hatar (hatar) verkligen när dom pratar svenska, också vips så kommer det in ett engelsk ord eller en hel mening... Låter så himla.. ja, fult!
Juste, måste ju börja packa lite inför resan imorgon (IMORGON!!!!!) också! Yiiiiiiiihaaaaaaaaa!


Foto: Jag

RÖSTA PÅ MIG

Nu är det såhär att jag är med i en tävling på Nelly.com där man ska designa ett par skor. Klicka här för att rösta på min sko! Skulle verkligen vara jättesnällt om ni röstade :)
Ni kan göra era egna skor, och röstar ni på min sko så röstar jag självklart på era skor (om ni har gjort några).
Priser man kan vinna är:
- Din sko börjar säljas på Nelly.com
- Solresorpresentkort på 20.000 :-
- Presentkort på Nelly.com på 10.00 :-


Hemma hos Maupoix





Och va glor du på?


glassiiiiiiiiiiiiigt

Sitter och lyssnar på en spotifylista av Emma Sjöberg som heter "Sommarplågor!!", här har ni den. Riktigt skön faktiskt, passar som sagt nu sommar ;)

Har precis smörjt in mina nyfilade fotar och ska strax måla om naglarna på dom. Vi höreeeeeeeeees!

Godmorgon

Godmorgon på er!
Idag är det fredag och bara två dagar kvar tills jag och Svampi åker till Malung/Limaaaaaaaaaaa!
Idag är vädret inte sådär jättefint så idag tänkte jag ha lite spa här hos mig. Såg imorse att jag inte har rakat benen på ett väääldigt bra tag haha. Och fötterna har blivit lite torra av allt gående och sol i Götet. Så ska jag nog fixa lite kläder och så, klippa i lite linnen så att dom öppnar sig lite mer där under armhålorna eller va man ska säga? Jaja, hoppas ni fattar haha. Tvätta håret måste jag också göra, varför finns det fett i håret för? Hatar det... Speciellt när man har mörkt hår som jag har, då syns det ju efter bara några dagar. Damn... Ska nog testa lite torrschampo eller mjöl som man också kan använda. Fast då ser jag väl bara gråhårig ut. Näe, det var nog ingen bra idé haha. Dusch och balsam/schampoo får det bli!

Även fast solen inte lyser så är det gaaalet varmt. Speciellt i mitt rum. Letade lite i garderoben och hittade en fläkt - yes! Så nu sällskaperar den mig med sina svala vindar, mmmm.

Minns du Ismael?


sunset











home sweet home

Först och främst vill jag säga ett stort grattis till Sandra aka Vildsvinet som blir 17 år idag! Grattis <3

Nu är vi äntligen hemma efter den 7 timmars långa resan från Göteborg. Lyssnar på musik som jag inte har fått lyssna på fem dagar. Min mobil har cpat ett tag nu, då den inte vill att jag ska kunna ha fler låtar än 18 stycken. Var ju inte sådär jättepoplulärt tyckte jag då.. Men nu kom jag på hur man skulle göra så nu ska här tankas musik!

I Göteborg har jag:

* hälsat på världens sötaste kusiner som är tvillingar (kommer bilder snart)
* Ätit världens största (nästan) och godaste räkmacka i Smögen
* Shoppat ett par solglasögon med speglar (eller som jag kallar dom - spionbrillor)
* INTE badat i havet även fast mormor inte alls bor långt ifrån. Men det var ganska kallt får jag skylla på...
* Varit på Universeum där dom har en regnskog inomhus som är ungefär 35-37 grader, lika varmt som det var utomhus.
* Ätit en smält chokladboll (pappa tog en glass, ni kan ju gissa hur den såg ut...)
* Levt på glass och jordgubbar.
* Ätit extremt mycket onyttigt - glass, godis, läsk, snabbmat... Nyttiga veckan kommer nu!
* Kollat på världens blixtar. Lös upp hela himlen ju!
* Nästan svettats ihjäl då det var lika varmt inne som ute, och jag sov i duntäcke. Ja ni kan ju gissa hur mycket kläder jag hade på mig, hehe.

Massor av bilder från Gbg kommer så snart jag laddat in dom i datorn

göteborg + lima

Ja som jag sa förrut så åker hela familjen till Göteborg/Stenungssund imorgon bitti. Eftersom att resan tar runt 6-7 timmar så skulle jag uppskatta om någon trevlig prick ville skicka ett sms eller två :)
Vi stannar till fredag (som jag också sa) så jag kommer nog inte alls kunna blogga så mycket som jag vill. Jag kanske mobilbloggar om det har hänt något riktigt riktigt coolt (typ om en val råkade komma och åt upp hela ön, eller nej då kan jag ju inte blogga eftersom att jag är på ön... hm, men ja ni fattar.) Jag tror att mormor har en dator också som man kan få låna också.

Och vecka 29 är det dansbandsvecka nere i Lima/Malung som jag och kära svampi ska till! Ska bli sjukt trevligt att träffa lilla binis igen♥   Dock kan inte Elin följa med eftersom att hon jobbar... tråkigt, tråkigt, tråkigt. Men vi ska tänka på dig!
JAG ÄR SÅ TAGGAAAD! JABADABADOOO!

show me something pretty


Oh boy, vilket vackert väder!

Kom precis hem från en mysig dag på stranden med Sandra och Elin som både har stuckit nu.
Vi kom till kålgårn vid halv tolv tiden, riktigt tidigt jag vet, men eftersom dom skulle bort på eftermiddagen så gjorde vi så. När vi började bli lite hungriga så stack vi till Willys och köpte kycklingpastasallad som var uuuurgod verkligen! Fast allt blir ju gott om man dränker det i dressing, eller?
Sedan blev lite badsugna så vi badade (nähä?). Sandra tog sitt första dopp, och jag tog mitt första dopp i Kålgårn, och Elin tog sitt andra dopp där.
Sedan låg vi och torkade lite i solen och bara babblade på om allt och lite till.
Och nu sitter jag vid datorn och fick precis reda på att vi ska till Götet imorgon vid elva... Hatar resan dit, men när man väl kommer dit så förstår man varför faktiskt. Så nu måste jag packa lite. Måste fråga hur länge vi ska vara där också. Tills på fredag..Men hellre Stenungssund än (bajs)Norge iallafall.
Hadeee!


trevlig torsdag

Elin och Sandra kom till mig först. Vi klappade två jättesöta hundar som stod 'parkerade' utanför vårat hus. Ägaren var hemma hos oss igår och hade lite trevligt med mor min, haha. Ägaren är en tjej alltså!
Vi började iallafall gå mot stan och gick runt i lite butiker och kollade lite. Eller ja, vi pratade mest. Vi satte oss på Waynes med en varsin iste (vad annars?) och lite paj/chokladboll. Och vem ser vi när vi går därifrån få? Jo Malena Ernman föffan!?
Det började att komma lite moln så vi skyndade oss till Myrorna (Elin köpte en supersöt väska), Åhléns (Elin köpte en supersöt byxdress som hon ska imorgon, ja Elin vi vet det nu...) sen till Gina Tricot (Jag köpte en sån där baseballtröja som alla har... men den var faktiskt snyggare på än vad jag trodde, så den fick bli min, hihi).
Vi drog hem till mig och kollade på farsan och gjorde tacos. När vi satt och åt tacos kom vi på att det saknades en person, vi saknar dig myrsloken <3 Så innerligt mycket... Kom hiiiit!
Efter maten drog vi till ica och köpte oss varsin glass, satte oss i Kålgårn på en bänk och pratade lite och tittade på solen som höll på att gå ner. Blev väl ingen riktigt sen sommarkväll, men en bra sommarkväll blev det ändå. Och imorgon kommer det en till! För imorgon ska det bli sol, och då kommer mina brudz hit och solar - gött mos!

              
                Dålig mobilbild från Kålgårn...

vampyrer suger...



Hahahahaha

FÖR EN MINUT SEN VAR DU MIN



Hade ju hoppats på liiiite bättre väder än så här idag.. Just när jag, Sandra och Elin ska minigolfa, men icke sa nicke. Såg att det skulle regna ikväll också. Superkul.
Men äsch, den blir nog kalasbra ändå hoppas jag! Vill uppleva den där gruppen "Sena sommarkvällar med de personer man tycker mest om", men då ska det ju helst vara en solnedgång och lite sånt eller hur?
Wellwell, vädergubben där uppe kanske läser min blogg och skänker oss lite sol tills ikväll åtminstone.
Hadeeee!

ondagskväll

Har precis tittat på Not another teen movie - hahaha är det enda jag kan få ur mig, och usch förresten, haha.
Iallfall, jag och Elin såg ju på Eclipse. Det enda jag kunde fokusera på var att alla är så galet snygga... Ge mig en vampyr eller en varulv att mysa med liksom?
Men det var coola effekter och vyer och så. Jag både längtar och inte längtar tills den sista filmen kommer. Så ska man ju hinna se Harry Potter också. Som ska vara uppdelad i två delar, jag kommer ju glömma bort allt totalt haha. Kom inte ihåg nånting av vad som skulle hända i Eclipse, och kommer verkligen inte ihåg vad som händer i sista Harry Potter boken. Hm, kanske måste läsa om lite här hör jag..


chill med stort L


eclipse

Idag ska jag och Elin äntligen få se Eclipse på bio. Har ganska stora förväntningar på den, fast jag kommer inte ihåg vad den handlar om? Haha, men det visar sig väl antar jag.
Elin kommer strax hit. Vi ska hämta ut biobiljetterna, sedan ta varsin iste på Waynes (börjar bli en liten tradition nu.) och innan bio ska vi käka sushi. Känns otroligt bra med en sushi-buddy! Brukade vara mamma annars, men hur kul är det på en skala... egentligen?


ISTE

Det blev en elindag idag också. Men vad gör man om en kompis är så sjukt långt borta och den andra är på husvagnssemester/långt borta/på kalas (haha)? Jo man tar den som stannar kvar hemma och myser med den.
Iallafall, mamma väckte mig vid halv elva. Jag slog på datorn och pratade lite med Elin. En kvart senare befann jag mig på cykeln mot henne och när jag kom dit så satt vi ute på altanen och hade lite party och shakade loss med våra rumpor. Inte lika bra som Beyoncé och Shakira tyvärr då... Men nästan, säger vi.
Klockan två fixade Elin mat (den enda mat hon kan fixa, hehe) = köttbullar och makaroner. Men det var supergott älskling! :D
Sedan blev Elin trött så hon somnade på en madrass medan jag tittade på O.C. Elin vaknade av att hennes ansiktet typ hade drunkat i sitt egna slem hahahaha, myyyyyyyys!
Vi fick tråkigt och drog till staden och jag såg på när Elin proppade i sig en kebabsallad på Maestro. Sen blev det för lökigt där så vi drog till Waynes och tog en varsin iste, min första faktiskt. Riktigt gott måste jag lov att säga! Ta en stor iste med smak av blåbär, ni kommer inte att ångra er.
Så vi besökte alltså uteserveringssofforna ännu en gång. Micket miiisigt.
Sen skulle Elin till Mr X och jag drog hem och nu sitter jag här och har precis ätit upp min jordgubbe. Ska ta och kolla på Farsan nu hade jag tänkt.
Hadeee!


Foto: Ennui

måndagsmys

Vid tretiden bestämde jag och Elin oss för att dra ner på stan ett tag. Jag har inte varit med någon på två hela veckor (OMG!?!) och hon har varit sjuk och hade lite tråkigt antar jag? Haha.
Vi gick en runda runt stan och babblade om allt som hade hänt och såklart P&L. Det var det största pratämnet, såklart liksom. Åh, jag önskar att jag varit med alltså...
Vi bestämde oss för att ta en sushi och satte oss i parken utanför Polishuset. Vi satt där ett tag och chillade p. Förflyttade oss till Waynes uteservering med uuursköna soffor och chilla ännu mer p där. Solen sken hela tiden allt var bara väldigt väldigt bra. Förutom att vi både är förkylda, men tacka vet vi nässpray! Hallelujah!


blod

Åhhh helt galet va mycket näsblod jag har blödit(blött?) på sistone... Aja, så nu sitter jag med en papperstuss i näsan och känner mig sjukt snygg :)
Har hunnit måla hela staketet i grundfärg nu, så nu ska hela målas en gång till i vitt och sen är det klart!
Känner mig inte riktigt pepp för att varken måla eller jobba överhuvudtaget. Har kollat hur mycket pengar jag har och det var ganska mycket mer än va jag trodde, haha. Så om jag nu ska jobba så gör jag det bara för att få lite extra liksom, hehe.
Och nu vill jag att solen ska komma fram så att man kan fara till sommarstugan med nån trevlig och bara ligga och slappa. I lördags när vi var där så låg jag i vattnet på en luftmadrass hela tiden - hur jävla skönt som helst!

Now where did the sun go?


movies

Tjolaaan!
Jag och mamma bestämde oss för att åka till Hemmakväll och hyra lite filmer. Det blev:





Har precis tittat klart på Percy Jackson. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde. Lite för förutsägbar, men det är ju alla såna där filmer? Haha. Ett plus i kanten är Logan Lerman, om ni förstår vad jag menar :)


waka waka


huvudvärk

Vi åkte som sagt till sommarstugan. Alltid lika mysigt att vara där, bryggan är lika sne (haha jag tror att ingen riktigt orkar fixa den eller bry sig), huset/uthuset är lika slitna men på ett hemtrevligt sätt och alla stenar som man alltid står på var detsamma. Men det som inte var sig likt var att vattnet fortfarande är väldigt kallt för att vara 3:e juli. Lite synd, men jag tog mitt första dopp iår ändå - YES!
Också solade jag gärnet som fa-an, så nu är jag en liten pepparkaka och imorgon ska vi ut igen och då ska jag bli brownie. Dock var jag ute i solen lite för mycket utan vatten, så nu har jag världens huvudvärk och häller i mig vatten...
Ni får en störtskön låt alldeles strax!

sommarvisa

Hejhejhallå!
Nu ropar mamma att jag måste skynda mig på, bilen till båten avgår närsomhelst.
Jag kommer hem ikväll, men då ska vi och grilla hos några av mamma och pappas kompisar. Så det blir nog inge blogging alls idag. Eller kanske ifrån mobilen om det har hänt nåt superspännande, men det tvivlar jag på.
Ha en bra dag och smörj in er med solkräm även fast vi är i Sverige! Det ska ju bli runt 30 hela helgen sååå...


NAJSELINAJS



Man kan ju inget annat än att älska det?

sunshine

Ojojoj, jag kom precis in efter en heldag ute i solstolen. Lite mer färg har man fått, men mer ska det bli ;)
Som sagt så är hela familjen (utom jag och katten) på P&L så jag passade på att ta mammas solstol, ta ut massor av tidningar, en fylld vattenflaska och ha på musik hur högt jag ville - gött mos! Gick även till Ica och köpte en glass när det blev lite sådär föör varmt. Men nu räcker det med sol för idag (haha jag lovar att jag går ut närsomhelst igen... typiskt mig).
Imorgon hoppas jag på att vi ska dra till sommarstugan ute på Runn! Jag vill ju ta första doppet så snart som möjligt... usch jag skäms ju.
  
 
Saknar Thailand...

sol + bim = sant

Åh åh åh hörrni solen är hääääääär! Jag skriver så fort jag kan, för idag ska här stekas heeeela dagen! Om jag orkar vill säga haha. Har skrubbat kroppen så att man får finare och bättre färg, och smörjt in mig med solkräm så att jag inte ska bränna mig. Jajamen!
Ha en toppen dag allihop!


Foto: Jag


Spiderman 3

Snart ska jag och mina goda vänner popcorn och läsk sätta oss och titta på Spiderman 3 som går idag klockan 21.00 på 6:an. Om ni har sett reklamen för filmen och vet att det är en sån jädrans bra låt som spelas, så är det iallafall Politik med Coldplay. Om ni undrade alltså? Ja, klart att ni undrade det liksom!
Men jag som tyvärr är expert på att bränna popcorn ska försöka göra dom i kastrull istället för micron = mycket godare (om pappa gör dom förstås, hmm.. undrar om han är hemma?)
Har faktiskt tränat idag, det vanliga ifs men ändå (200 situps, 200 'rump+benlyft' och 100 rygg), så jag tycker nog att jag förtjänar lite gott sådär på torsdagskvällen.
Ha en bra kväll!


something good can work

Okej, visst det är roligt att måla + att man tjänar pengar på det. MEN det är inte lika kul när man är så sullig som jag är och spiller överallt... Fram med papper och lacknafta och skrubba skrubba skrubba. Ännu värre är att när jag är 'ren' så kommer jag på att jag har penseln och burken med färg i kvar som jag måste flytta på = ännu mer färg på händerna. Det är också kul om man får i ansiktet också, ser ut som om jag har negativa fräknar ungefär, hm.
Nu är jag helt ren och har precis smörjt in mig med Body Silk eftersom att lacknafta torkar ut huden aaaapmycket (tydligen). Men imorgon blir det ingen målning (eller vi får se hur jag gör) för då ska här stekas!!! Mamma, pappa och bror ska iväg på P&L imorgon så då är jag hemma själv, alltså får jag ligga och slöa hur mycket jag vill :-) hehe. Jag fick följa med om jag ville men, njee.. lockade inte så jättemycket faktistk. Om jag ska dit nångång så vill jag vara där hela tiden och kanske campa t.o.m? Plus att jag skulle velat gått dit idag isåfall...


painting

Nu när solen har börjat titta fram bakom sina skyddande moln ska jag dra ut och tjäna lite pengar.
Ska skrapa lite staket, sedan måla om det i vitt så det ser lite fräscht ut och lyssna på bra musik Mamma ska köpa lite hängblommor för att sätta runt också, kommer nog att bli riktigt najsbajs!
Men jag vill ha fredag (som är imorgon kom jag på), för då kommer solen och då ska jag steka jääääääääääärnet! Saknar det lite nu... Och i helgen ska det bli 30 grader (!!!) då blir det sommarstugan för hela slanten hoppas jag!
Hadeeeeee


ooooj, gammal bild haha


RSS 2.0