Coldplay @ Stockholm Stadion 30 augusti 2012


"Make Trade Fair" symbolen, som hela Coldplay är med i
Konfetti i form av fjärilar tror jag(?) sprutar!
"You we're all yellow"

Chris och resten av gänget kom upp på en liten liten scen mitt i publikhavet och regnet

(bilderna är i oordning men skitsammaaaa, tog både med kameran och mobil) Svenska och brittiska flaggor!

Förband - Charli XCX

Förband - Marina and the Diamonds

Alla fick ett varsitt armband på vägen in, så alla var lite uppspelta på vad som skulle hända!

WIIE! Mycket häftigare på film dock

Bästa Chris

Ballonger!!!

Yellooooow

"we'll be glowing in the dark"

Lite bättre bild på armbanden in action!

"It's us against the world"

The whole crew



"Every teardrop is a waaaaaaterfall"

Hemgång...

Såna här var det som lös alltså, självklart funkade inte mitt men jag fick Kaspers - wiie!

Älsklingst-shirt

Tårarna bara sprutade på mig här, haha... snyft


Bästa och häftigaste konsten jag någonsin varit med om, tacktacktack!

Fullt i brevlådan!

Detta var alltså i min brevlåda idag, wie! Nu är det bara ett par skor från H&M kvar och ett paket från asos SEN är det klart hehe... Ååh vill sluta så fort som möjligt så jag får testa allt! Och såklart fixa med bilder från gårdagen som för övrigt var heeeelt magisk!!


JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Torsdagen med stort T

Japp, idag klockan 19.00 (förhoppningsvis) så smäller det rejält på Stockholm Stadion!!!! Shitshitshitshit, alltså jag kommer seriöst att dö!!! Bara jag gör det efter konserten så att jag kan dö lycklig då hoppas jag hehe. Herregud alltså, SJUKT vad grymt det kommer att bli alltså. Tycker så synd om er som inte kommer att vara där alltså, phuuu... Jag har med mig mobilen och en liten digitalkamera så bilder kommer nog imorgon, wiii önska mig lycka till eller nåt!
 
Har skrivit ut varenda låttext som jag tänkte plugga lite på på tåget :))))

Gotcha

iPhoneskalet landade i min brevlåda idag, yay! Likaså en vanlig grå t-shirt och ett likadant linne som jag köpte på Gina Tricot sist, men i vitt! De fanns inte i butik så då får man väl kolla hemsidan istället liksom. IMORGON ÄR DET COLDPLAY-DAGS!!!!!


Jeffrey Campbell + paljetter

Iih, titta vad jag fick hem idag! Äkta jävla fucking Jeffrey Campbell lita skor från HenryKole.seoch en paljett-bh från StylebyTyra.se. Åh så snygga:


Hotell bokat, en vecka kvar!!

(hittar ingen bra bild på hotellet dock...)


Kupolen

Blus, KappAhl 100:- (rea)
Stickad tröja, KappAhl 199:-
Tröja, BikBok 199:-
T-shirt, Gina Tricot 199:-
Slappt linne, Gina Tricot 99:-
T-shirt, H&M 99:-
Kabelstickad tröja, H&M 149:-
Höga shorts, H&M 149:-
Örhängen, Cubus 99:-

Lördag 25e augusti

Idag har dagen bestått av: shopping, shopping, shopping, äta, äta, äta, biotittande, biotittande och biotittande. En skitbra dag helt enkelt!


Feather case

Hallååååå, idag är det ju löning som kanske de flesta vet och får!! Det är min första då jag var fett upptagen brud i juni hehe. Det känns så himla bra att få massa pengar efter allt slit liksom, bästa känslan. Aja, fjäder-narkoman (OCH iPhoneskal-narkoman) som jag är så beställde jag hem detta iPhoneskal idag:
 
Snyggt och unikt! Finns att köpa HÄR.

Solnedgång Stenugnsön, Göteborg


we are the kids with the hungry hearts


Ledig - nopoo.se

Idag är jag ledig. Så tänkte ha lite ta-hand-om-mig-själv-dag eller nåt typ. Har just nu på mig en honungs-kanel-ansiktsmask. Snygg va haha? (Ansiktsmasken och massa annat bra tips finns på www.nopoo.se, good stuf!)


Painterrrrrr

Har varit lite dåligt väder här nu i några dagar. Så nu är jag inne i huset och målar lite, istället för att vara ute och skrapa/måla staket. Igår regnade det så inihelvete mycket så att det blev översvämningar och regnade in på Stadium i stan!!! Det bara regnade, regnade och regnade. Helt sjukt vad vatten alltså!
Jaja, detta håller jag på med nu:


Kattismys


Tog min "kräftskiva-oskuld" idag:


Lööööördag 18/8-12

Idag har vi firat Kasper, med familj och släkt. För i torsdags, då han fyllde år var det bara jag hemma på dagen och sen stack han iväg på Rockstad liksom. Så idag har jag och pappa varit och handlat. Jag lagade maten, mamma städade osv sen blev det presentutdelningen med bara familjen. Brorsan "fick" (han ska pröjsa 5 lax ändå hehe) som har stått här på gatan ett tag. En Volvo 940 tror jag, haha usch... Sen kom farmor, farbror och faster. Vi åt god mat, tårta och jag å Kasper fick smaka på lite vin, champagne, whisky och likör osv haha. Jaja, nu är jag är proppmätt och ligger i sängen och kollar på Britney Spears turné typ. Och Kasper är ute idag igen för tredje dagen i rad..


Natti natti!


Pokémon-torsdag!


Sweet 18!

Idag fyller min bror Kasper 18 år!! Kan knappt fatta det själv... Så nu sitter jag på mitt rum medan han har lite kompisar över här. Jag som ville vara ute och sola haha... Men vad gör man inte på ens födelsedag liksom? Dom ska väl härja lite här först innan dom ska iväg på Rockstad Falun I guess. :) GRATTIS GRATTIS!!
 
Bild från när vi var i Göteborg senast

2 månader sen idag...

HAHAHAHA fråga inte varför jag ser så sur ut, för det har jag ingen aning om haha...
Bilder av mig, Sandra, Glen, Sandras mamma, Rufus och Rufus pappa (tror jag?). SAKNAR ER!

Gissa vad?

I studentpresent fick jag av mamma att vi i slutet av sommaren skulle åka till något varmt ställe i Europa, najs va? Så igår kollade vi på flygresor till allt från Turkiet, Cypern, Grekland och Malta. Men Grekland har vi varit i ett par gånger så då kollade vi upp de andra ställerna istället. Och då hittade vi en billig flygresa mer Ryanair (haha) till Malta den 2 september!!! Ett land varken jag eller mamma har varit i, så det kommer att bli spännande - can't wait! Med denna skitsommar vi har haft så vill jag bara till något varmt ställe och bara ta det lugnt. Dock så har solen hittat hit idag så NÅGON soldag har vi ju haft hehe... Men ändå, utomlands är alltid utomlands såklart.
 
Något sånt här är ju aldrig fel alltså. Från i maj-juni i år när jag och mamma var i Spanien... (ful bild jag vet, men en strandbild iaf!)

It's a beautiful day!


Gymgymgym

Följde med pappa idag till gymmet idag, första gången jag var där (på riktigt då)! Riktigt riktigt jobbigt och riktigt riktigt skönt, vi var där i typ 1 och 1/2 timme.


Söndag

Då var det söndag idag, måndag och jobb imorgon. Nästa vecka fyller lillebror 18 år, 18!!!??? Shit pomfritt.
Aja, idag gick hela familjen till Gruvan, åt lunchbuffe och sen gick vi hem igen. Vi tog dock andra vägar vi aldrig gått förut så det blev mer som en lång promenad. Gick också förbi skateparken dom håller på med nu, riktigt snygg!
Mysiga cafét vid Gruvan:


Baaadaaa


iPhone cases

Alltså jag typ döööör vad snygga skal DENNA hemsidan har!!! Dom har flera hundra skal, och jag orkar inte riktigt kolla igenom precis alla hehe.... Men orkade bläddra igenom typ 20 sidor iallafall, och hitta hur många snygga skal som helst. Vågar man beställa en eller två?
 

Kossor vid Runn


Cykeltur runt Runn

Hej hopp! Idag har hela familjen cyklat runt Runn, vilket är typ 6 mil!! Jag har så sjukt ont i röva och bena, kommer säkert att kännas ännu mer imorgon yay... Vi cyklade till Torsång där vi åt lunch, jag åt en halv pizza (tänkte att jag ändå kommer att i princip cykla bort den så what the heck liksom). Sen stannade vi i vika vid cafet, där har man varit många gånger när man var mindre. Så mysigt! Sen cyklade vi till farmor i korsnäs och fick varsin hembakad bulle. Nu är vi äntligen hemma och jag bara ligger i sängen och gör ingenting haha, ikväll ska vi grilla!! Mums


Snyftfilm idag...


Nusnäs Dalahästtillverkning tisdag 7/8-12


Perfect match

T-shirt 99:-, mobilskal 39:- båda från H&M


Just another rainy day

Idag skulle jag och brorsan egentligen måla huset, men så blött och regnigt som det är ute nå så blir det svårt... Så jag tror att vi har "ledigt" idag och hela familjen drar på utflykt till Mora, bara för att liksom! Katten och jag ligger och väntar på att alla ska vakna...


5e augusti 2012

Sitter och kollar på OS medan mamma är snäll och syr, lagar lite kläder till mig hihi. Tänkte mig en slapp söndag idag men icke sa nicke! Har varit ute på långpromenad med familjen (reebok easytonen på) och klockan fem ska jag och mamma till Friskis, wish me luck för nu ska fettet brinnaaaaa!!!


Gifts from London!


IDAG KOMMER MAMI+PAPI HEM FRÅN LONDON!!


random beauty


Calvin Harris ft. Example

 

woke up on the right side of the bed, what's up with this Prince song inside my head?

 
 
 
 
 

Älskar när man får tjocka H&M-kataloger i brevlådan


Sommarskönt i högtalarna


RSS 2.0