Give me everything tonight / last day of 2011

Kollade nyss klart på 'Hälsoresan' med hela familjen, och har börjat packa lite smått inför kvällen. Jag drar till Sabina där det blir först lite förförfest med pizza, fixa till oss och gott att dricka. Sen kommer det mer folk till förfest och sen drar vi in till Etage innan klockan slår 2012! Hoppas att det blir en lika rolig kväll som jag hoppas att det blir, ses vi på stora torget klockan 12 eller?


Gott nytt år allihopa!

Dagen innan nyår


Shilovatt @ Pitcher's nr. 2

Igår spelade ju som sagt our boys a.k.a Shilovatt på Pithcer's! När jag, Sandra och Sabina kom dit vid kvart i nio så var det knökfullt. Vilket var lite kul ifs, men det blev lite jobbigt när vi inte fick någon sittplats alls... Men vi stod längst fram och kände oss som stalkers i nån/några timmar.
Kom hem vid tjugo i tolv och hade döont i fötterna så jag ville bara lägga mig ner och sova. Vilket jag typ gjorde på en gång, näjz.

Nu ska jag och mor&far snart börja kolla på 'The Hangover part II' och sen ikväll blir det revbensspjäll äntligen!


Dom körde Baby - Justin Bieber (som Elin önskat) hihi, och jag spelade in så jag har bevis! Moahah

Mellandagsrea i Gävle


Tea Tree ansiktsvatten, The Body Shop 95:- (köpte med presentkortet på 100:-!) Den luktar väldigt konstigt men den känns väldigt bra mot huden, dock är det alkohol i den som torkar ut...

Mud mask, Kicks 50:- (rea)

Skinnshorts, Gina Tricot 99:- (rea) mycket snyggare (och assköna) på!

Skjorta, KappAhl 150:-

Hemma

Jaa vart stack jag någonstans utan att säga till? Det är inte så spännande faktiskt, hela familjen åkte till Gävle för lite shopping, mys, middag, bio och sova på hotell. För exakt ett år sedan idag gjorde vi det också kom jag på haha, för det var då jag tog mina första hål i öronen! Jaja, seg tjej.
Så igår vid 11-12 åkte vi hemifrån och började kolla på bilar i både Falun och Borlänge. Och nu vet vi nästan vilken vi ska ha. Vi träffade Elins papi på hans jobb och sen träffade jag Elin på Hosjö Pizzeria när vi åt där, haha!
Vi kom till Gävle runt fyra, och då gick vi i affärer tills klockan blev 18.30 för då såg vi på 'The Stig-Helmer story' i typ värdens största biosallong... wow.
Påvägen hem idag åt vi på IKEA (vi och typ 429840294 andra som vanligt), shoppade lite på Valbo och nu är vi hemma igen. Så nu ska jag packa upp, visa er vad jag köpte och sen spelar Shilovatt på Picther's idag kl 21-22-23 idag och det får man inte missa!!!


Vi åt på en restaurang där man fick riktiga jordnötter, som man sen skulle slänga skalen på golvet...?

Jack Daniel's-ljus, himla fin flaska!

Fick stööööörsta tallriken eveeer. Men gott vare!

Alltid på IKEA

OBH Nordica - Artist wave maker

Fick lite tråkigt nu när mor och far är på bio. Så jag testade min nya locktång som jag fick i julklapp! Och den är asbra verklige, blir naturliga lockar och håller bra även fast jag inte har hårspray eller nånting i.


Syntes inte så bra, men det är lockigt och fiiint.

Mellandagsrea


Dunjacka, Stadium 599:-

Myströja, Kappahl 150:-

Pyamaströja, Kappahl 75:-

Mobilskal, Teknikmagasinet 80:-

Örhängen, Ur&penn 30:-

Christmasday

Idag har jag, mamma och pappa gått på promenad (jag gick mest för att prova den nya kameran...). Sen satt jag i vardagsrummet och tog kort på allt och alla typ, haha men det är väl sånt man gör. Det är sån skillnad!
Och nu eftersom jag har en ny så kan jag ju inte ha kvar den andra, Nikon D60 men jag säljer den just nu på blocket.se (med objektiv denna gång). Så känner ni er sugna eller vet någon som är sugen så slå till! Jag tycker den är jättebra som nybörjarkamera, var det för mig iallafall. Man förstår lätt och det finns roliga inställningar för den som är lite mer erfaren osv. HÄR ÄR DEN

Annars då? Har precis kollat på 'Stjärnorna på slottet' med mor och far, och imorgon ska hela familjen ner på stan och mellandagsrea-shoppa typ! Vi och typ resten av Falun antagligen... (blev ett inlägg utan bilder nu för det har ni fått så mycket av, pusspuss på er och hoppas att ni hade en bra julafton!)

Några av de första bilderna med D5100!





Julafton 2011




Nikon D5100 (inkl. blixt och objektiv) av mor&far!

Presentkort på 'The Bodyshop' på 100:- av bror!

Biljetter till Coldplay med hela familjen av pappa!

'Flyga högt' av Katarina von Bredow av mor&far!

'Elsas hemligthet' av Sofi Fahrman av mor&far!

Våg/locktång av mamma!

Mysiga tofflor från mor&bror!

Duntäcke från mamma!

Christmas

Mamma och pappa är på nedervåningen och slår in julklappar, så vi barn håller oss på övervåningen. Spännande! Kollar på 'Sex and the city' säsong 1 för att fördriva tiden lite iallafall.
Imorse vaknade jag 8.40 och sista julkalenderavsnittet började 8.45, coolt! Och då kom papi in så då låg vi i sängen och tittade tillsammans. Sen åt vi gröt till frukost och nu ska vi snart ta den årliga promenaden



När jag kom ner i köket så låg det ett superstort paket där, utan etikett eller nåt. IH!

Christmastree, close



Lussekatt(er) / DAN FÖRE DOPPAREDAN!

Lussebullarna är precis klara och nu tar jag en liten paus innan granen ska kläs osv. Hahaha de första lussebullarna blir alltid så fula, så dessa är den andra satsen (hehe) lussebullar som ni kanske förstår. Också får ni en bild på en livs levande liten nyfiken lussekatt!




Julbord

Idag har jag och handlat upp hela Ica Maxi kändes det som. Vi handlade alltså maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa julmat och annan mat. Sen införskaffade vi oss en gran, en kungsgran för 500 spänn!? Sjukt ju. Men den är fin ändå.
Sen skickade vi ut massa julkort som jag fick sätta klistermärken på och slicka igen. Sen åkte vi på julbord på Dössberget i Bjursås. Det var asgott och aslite folk, hehe precis som det ska vara. Alltså efterrätterna, ojojoj. Det var allt från marrängsviss till blåbärsbaj till chokladmousse. Mmmmm! Jag och mamma fick nog i oss lite mycket dock...


Revbenspjäll, potatis, köttbullar, prinskorvar, lax, ägg, räkor och svampsås

Lite för mycket efterätt elleeeer?


Hårmask

Hejhopp i lingonskogen! Sitter och kollar på 'Berg flyttar in' medan min nya hårinpackningsmasksak gör sitt i håret. (Hur länge kan man ha en inpackning i håret egentligen?)Läste nyss om den och den ska vara så bra så, speciellt mot slitet och torrt hår. Det låter toppen, så jag hoppas att den är så bra som den låter också. Eller ja, låter och låter. Ja ni fattar!
Imorgon är det julbord på Dössberget som gäller, sen kanske jag och mamma åker iväg och handlar massa massa julmat och sådär också. Men det återstår att se, iiih snart lördag och julafton! Förresten så kom pappa in och undrade vilken kamera jag ville ha, och varför, och hur mycket jag skulle kunna tänka mig att betala själv. Hmm, spoilers?



Julmys nummer 2




Det bjöds på julbord med köttbullar, prinskorv, falaflar (?), potatis och rödbetssallad!

JULKLAPPAR!!!!

Mina fina julklappar (kommer bättre bild), tack!



Bok och ansiktsmask av Sabina, tack!

Hårinpackning/mask och ansiktsmask av Elin, tack!


Örhängen och ring av Sandra, tack!

Nyårsklänning kirrad

NU har jag jullov, wiiie!!! Åkte till skolan för att se på julavslutningen, den var söt med lärarna och elever och lite pinsamheter och sådär hehe.
Efteråt åkte jag och Sabina ner på stan där jag handlade lite julklappar och hittade även min nyårsklänning! Bryr mig inte så mycket egentligen, men den var fin och bra och billig så det fick bli den. Tadaaaaa:


Gina Tricot, 199:-

Min hade dock mindre paljetter så man såg lite mer vitt (den finns i svart också!). Och nu har jag precis ätit sushi hemma och snart ska jag ta bussen till Sabina. Där vaknas det julbord, julmys, julklappsutdelning och julkalender - massa juligheter som ni märker! Mycket bra start på lovet tycker jag.

sweet



HIMYM + jullov

Jag har typ jullov nu, jag hade min sista lektion idag med prov som jag har pluggat för hela helgen. Hoppas att det gick bra också! Jag lämnade min mejladdress på provet, så ja... Scary.
Nu firar jag lite att det är över med HIMYM och lite popcorn, och idag kommer pappa hem också - wiiie. Imorgon är det julavslutning och senare på eftermiddagen är det julmys hos Sabina = julbord, presentöppning, Mysteriet på Greveholm och sleep over!



Sherlock Holmes - A game of shadows

Just nu är jag, brorsan och mamma på bio. Tyckte jag var en lite mysig avslutning på veckan. Idag pluggade jag och mamma 'bara' 2 timmar, hehe. Får se om det det blir nå mer ikväll, annars får det bli imorgonbitti för sen är det prov. Usch ja, men känns ändå skönt å få det gjort innan det blir lov!!


Lite status att svenska Noomi Rapace är med ya'll!

4:e advent


En låt från gårdagens Svenska hjältar galan:

Så himla duktig live, OCH hon kommer till P&L!

Den här bloggposten innehåller nötkräm

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.”

Från  UNICEFs hemsida. Det är bara att publicera bloggposten (DO IT!) Tack :)



Foton: UNICEF

Plugghäst

Idag har jag kollat på HIMYM, pluggat Företagsekonomi med mami (i typ 4-5 timmar, MED ytterts få pauser då), tagit en promenad runt Kålgårn och nyss lagade jag mat åt min hungriga familj. Och nu räcker det med plugg för idag, så nu ska jag njuta med lite HIMYM och klockan åtta är det 'Så mycket bättre' med mamma!
Och juste, vi bokade julbord (typ sist av alla, som vanligt) på Dössberget på torsdag, LÄNGTAR SÅ EFTER JULMAT!! NOMNOMNOM


Bild från google

Lea Michele + stuf




8 dagar kvar

Hejhopp. Först och främst vill jag bara säga grattis till Elin som fick körkort idag!!!! Och ett litet försenat grattis til Rickardooo som fick det i måndags, fan vad bra ni är!
Idag har jag kollat på Smurfarna, handlat på Ica Maxi med papi och nu dricker jag julmust och kollar på How I Met Your Mother. Och vet ni vad? Imorgon är det bara en vecka kvar till julafton, sick!


HELG

Idag hade vi en väldigt värd dag i skolan, fast nej. Men det är ofta det händer, och man undrar alltid varför man ens gick upp imorse?
Menmen, efter den ovärda dagen åkte jag ner på stan med Sandra och Sabina. Sabina köpte sina sista julklappar och jag och Sandra var med som smakråd osv.
Sen när jag kom hem så fick jag reda på att jag är ledig imorgon, och jag hade massa grejer kvar i skåpet som jag tänkte hämta imorgon. Men duktig elev som jag är så åkte jag tillbaka till skolan, hämtade grejerna, åkte med samma buss ner till stan igen. Köpte ett par leggings med fleece inuti (sååå sköna!!) och sen åkte jag hem. Och 18.45 är jag på Friskis med Sara och bränner fett, bra avslutning på en jobbig vecka iallafall!


Haha, fast jag visste ju om'et redan

kent, min kent ♥


China Thai med papi

Efter China Thai tog jag första bästa bussen till skolan och den åker Elin också, haha tajming! Tittar på när Ricke, Micke och Elin äter 'litet julbord' som det så fint hette. Det var faktiskt två sillsorter (!?), skalade minipotäter, rödbetssallad, prinskorvar o köttbullar. Elin fick dock några potäter som var varma på utsidan och kalla innuti, lät asgott...
Sen hade jag Foto och då bestämde vi lite om hur nästa termin skulle se ut, och skrattade och hade lite allmänt trevligt faktiskt! Fick sluta lite tidigare, åkte ner på stan där Sabina behövde julklappstips. Sen skulle jag ta bussen hem men den var så full så jag bara log och gick vidare, haha. Att gå är mycket skönare, nyttigare och snabbare for moi. Sovmorgon imorgon och på fredag, wiiiie.


Myströjan + Naturgodis + Julkalendern



Onsdag 14:e december

Tio dagar kvar till julafton, wiii!
Igår pluggade jag och pappa som en dåre i typ tvp timmar. Och idag 8.30 hade jag Företagsekonomiprov... Alltså det enda jag såg var massa siffror och konstiga namn. AAAH skitprov. Varför ska det vara så svårt?
Det tog ungefär 40 minuter att göra det, och då satt jag kvar i typ 20 minuter till och försökte komma på rimliga svar som lät bra osv...
Sen skulle jag hem eftersom att jag börjar nästa lektion 13.40, ringde pappa för jag ville prata med någon. Då påminde han mig om att städarna är antagligen hemma hos oss nu... Så då tog jag bussen ner till papis kontor och nu sitter jag här medan han är på möte. Sen ska vi äta lunch på China Thai eller Sawanee, mmm gott!


Min dag i bilder - Lucia


Kollade på Lucian iår för första (och sista) gången på Lugnet...

'Gjorde' lite tidning

Med Sabina på framsidan

Köpte en asmysig tröja från H&M (ännu en stickad, ja... + bilden gör den inte rättvisa nånstans) 199:-

Meeeen den var ju för en god sak!

iPredict / iPhoneapp

Idag på företagsekonomin så gick vi mest igenom det vi ska ha prov på på onsdag, gjorde massa assvåra övningar... Tur säger jag bara att båda mina päron är så insatta i det. Så jag hoppas att provet kommer att gå galant!
Tog också lite pauser ibland (ibland hehe) och tittade på iPredict-appen, typ som Spåkulan på FB fast lite roligare och på engelska. Fick några roliga idag:




En julklassiker


Glee / weheartit.com






Belöning efter plugg


Julmust, pizza och Easy A

Why does my heart cry?

Precis när jag ligger och kollar på Idolfinalen kom jag på att Shilovatt spelade på Arenan. Frågade hur det gick, och vet ni vad? DOM VANN HELA SKITEN!!! Priset är att spela på Peace & Love och några andra festivaler, wohoo! Äntligen får jag se dom på P&L då.
Och ja, Amanda Fondell vann Idol också. Hejade inte på nån speciellt mycket, men Robin var för nervös och då var det ju inte så konstigt att Amanda vann. Jag tycker ändå att det är tufft att det var två stycken under 20(?)-25 som vann iallfall, och att det stod mellan en kille och tjej. Det var ett tag sen. Och, hur snygg är inte Agnes Carlsson? Damn...

Idag har jag och pappa varit på Ica Maxi och handlat, sen dess har jag pluggat lite med Middagen/religion. Och ikväll blir det pizza till lunch, (NEJ INTE TILL LUNCH, MIDDAG) och chips till 'Så mycket bättre', kan inte bli så mycket bättre (hehe)!

KLICKAHÄROCHLÄSOMSHILOVATTYAAA

Shilovatt - Do we all have to be (spotify!!!)

Hejhopp. Sitter och väntar på resultatet av Idol 2011, Amanda eller Robin? Spelar faktiskt inte roll för mig! Men nu ska jag stänga av datorn och kolla vidare, är så trött och det ska bli så skönt att sova ut imorgon!!!! Iiiih.
Förresten, har ni sett/hört/märkt att våra grappar har släppt nytt på spotify? Så stolt jag är:


Rickardo in action

Pics from yesterday:


Dreggel.....


Åt upp hela pizzan för typ andra gången i mitt liv!? Stolt

Hahaha, det var en riktig skiva i och en riktig post-it-lapp!


Längst fram på Magnus Betnér, check!
Såg honom komma bredvid oss i kön fast Sabina trodde inte på det, check!

Tjuvarnas jul / Magnus Betnér

Hejhopp. Sitter och kollar på de avsnitt av julkalendern som jag missat. Sen ska jag dra mig ner mot stan, möta upp Sabina och sen ta bussen till Kupolen! Där blir det lite julklappsshopping och maaaat. Sen äre dags för Mange!!! Ingen av oss vet dock vart Cozmoz ligger, tror jag? Bra där...


Bara jag som typ irriterar mig på att det är Harry Potter-typsnittet?

Dressed up like an eskimo

Det gjorde nästan ont att gå upp så tidigt idag. Men sen när jag kollade ut så var det vitt ute, vilket lättade upp stämningen lite iallafall!
Åkte till skolan och hade Företagsekonomi, sen ARL och sen foto. Skulle seriöst kunnat skippa allihopa, vi gjorde ingenting. Satt mest och gäspade på alla lektionerna...
Skulle ta 16.18-bussen till stan men den var försenad så jag stod ute och frös fingrarna av mig till 16.25 istället, yay. Asfull buss, gick hem i snöovädret, kom hem och kollade på Glee fast jag egentligen har annat att göra. Men det skiter jag i, imorgon slutar vi tidigt så då blir det pluggtajm bitches!! Ett tag iallafall, sen drar jag och Sabina på Magnus Betnér i Borlänge!!!


Trött dag och trött tjej

Igår slog jag in paket och kollade på Glee, och sen gick jag å la mig. Och nu när jag läser alla bloggar så ser jag att jag missat en hel del för att vara mig, shitpomfritt!
Var i skolan idag och sen gick jag och Sabina på stan, jag kollade på när hon köpte julklappar (inte nån till dock...). Hittade en present till papi som jag ska köpa nån gång också! Sen hann jag vara hemma i typ en timme, som gick asafort. Gick sen ner till Friskis och skakade rumpan till Fuegon med Sara, mycket skönt men dock ont i fötterna haha!

Och nu känns det som klockan är jättemycket fast den bara är halv nio, hmmmm? Längtar till torsdag hihihi:


Monday

Hejsansvejsan. Kom hem från stan+plugget för en halvtimme sen. Var duktig i skolan och efter det var jag duktig och köpte lite julklappar minsann! Kändes bra att börja lite smått nusåhär nästan en månad innan julafton.
Så nu tänkte jag slå in dom lite fint eftersom att det är så kul, kolla på Glee och sen äre min tur å fixa middagen så det blir sist. Kyyyyyyyyyyss!


Sabinas snygga bild på oss två, daaamn girl

Klarar inte av hemsk musik eller att killar gråter...




Kändiz på fezten igår


Gamla bilder

Bild från igår, snodde från Petter (man ser Camilla och Sabina i bakgrunden!)
Bisse Unger heter han och är född 1994 osv

LMFAO-fest @ Nils (bildbomb)

Jag kom till Sabina vid kvart i fyra nånting, vi började att fixa oss kanske snabbt. Visst blev vi snygga!?

Grönt hår och rosa hår skulle vi ha, men det blev mörkt emo-hår istället...














Sunes jul

Har hunnit julpynta lite med mamma (vi är familjen sena-med-allting typ), provat lite kläder inför kvällen och kollat på några Sunes jul-avsnitt (från 1991)! Hahaha åå det är så jäkla bra!


Jag föreslår att ni ser de andra avsnitten å!

Tack Linus!!


Och ja jag vet att bilden är fixad, men det var den enda jag hade. Men seiröst, MEGAN FOX!? PUSS LINUS

Those christmas lights, light up the streets


Last christmas I gave you my heart, but the very next day you gave it away

Kändes väldigt roligt att gå upp tidigt idag för att komma till skolan, där vi ska ha foto. Men då äre bara jag och Emma som är där så då ska vi tydligen inte ha någon lektion bara för det? Idioterre... Så vi satt och fixade bilder, lyssnade och kollade på youtube på roliga klipp. Men som tur var så vare gröt till lunch, gott!
Sen på svenskan/religionen så blev Sean Mikael lite rädd för oss så han satte sig lite fult haha:


Bild från Sabis phoone. Eftersom jag var så smart och stängde av min (kunde inte skicka sms) och kom inte ihåg pinkoden sen, eheheh.

1:a december 2011






Bilder från i måndags

Green hair

Efter plugget gick jag och Sabina lite på stan. Vi letade julklappar och saker till lördag, då det är ferre. MEN vi vet inte ens om vi får komma eller inte, ändå har vi planerat asmycket och köpt lite saker och så hehe. Smart.
Vi köpte hårsprejsfärg eller vad det heter? Jag ville ha ljusblått men det fanns inte, så då tog jag grönt, men det ser ju ut som håret möglar typ... Men har man på flera lager så funkar det nog. Sabina tog rosa men jag hatar den färgen så den får hon behålla för sig själv :-)

Sitter hemma och fasar inför ett medelpass med Sara igen 18.45, men ska man bli biff så ska man!

RSS 2.0