glass i solen

Hejsan hoppsan. Kom hem för en stund sedan, men har käkat lite lunch och tagit en glasspinne i solen. Åh va skönt med värme! På tal om värme så är det ju faktiskt 1:a juni imorgon!? Det betyder 9 dagar kvar till sommarlovet... O-M-G

Nu ska jag titta på filmen Kick-Ass innan jag och pappa flyger iväg på mc:n. Wehooo!

lundi

Hejhopp gummisnopp!
Solen bara skiner och skiner, I love it! Idag blir det vanlig cykel till skolan och motorcykel till svärdsjö ikväll. Pappa har köpt en ny som man såklart måste prova på.
Idag slutar vi efter idrotten, eftersom vi är klara med svenska A. Vi slutar alltså 12.20 istället för 14.35, helt okej för mig sådär på en måndag. :)

Ha en underbar dag!

balkong

Har tagit pappas laptop igen hehe. Var så sugen på film så därför tog jag den :)
Hela familjen utom brorsan satt ute på balkongen nyss och njöt av kvällssolen. Till och med lille Zorro. Alla satt och läste varsin tidning/bok, så alla var tysta som musar, haha. Måste nog ha sett ganska skumt ut med hela familjen ute på balkongen utan att säga ett ljud.
Ska strax ta en dusch och sedan kanske se en film om den har laddat ner.
Det ska bli jättefint väder imorgon och i övermorgon också - SWEET!

min söndag:











Foton:
Jag

söndag

Idag är det morsdag för er som inte visste det. Själv har jag inte köpt/gjort nånting, utan jag för göra det under dagen... :)
Klockan tre ska hela familjen + farmor åka till borlänge för att äta en morsdag-lunch/middag, det blir nog mysigt.
Och solen lyser så fint, och det står att den ska göra den hela dagen idag och imorgon - jippie! Hoppas på lite sommarvärme äntligen! Idag ska jag nog fan ut och steka och läsa min bok. Japp så får det bli, och klura lite på en present till min kära mor.

Vaknade kvart i nio idag med !? Liiite creepy om jag får säga det själv...
Nu ska jag klä på mig lite lättare kläder och gå ner och äta frukost. Pussar!

Sandor/Ida

Nu har jag kollat klart på hela säsong fyra av How I Met Your Mother. Alla på engelska också, utan svensk text. Så nu har man nästan gjort lite engelska"plugg". Duktigt Bim! Tittade på hela säsongen idag... Räknade ut att jag har setat vid datorn och kollat på dom i ca 8,5 timmar... Det låter mycket mer än vad det egentligen är, tycker jag då.. hehe.
Nu ska jag borsta gaddarna sedan krypa ner i sängen och läsa Sandor/Ida som jag började läsa lite på i torsdags. Det var längesen jag läste/såg filmen. Har för mig att den var bra faktiskt.

Godnatt!

solsken

Först haglade och regnade det som fääään! Såg ni det eller? Det måste ni ha gjort... Det bara vräkte ju ner. Som om miljontals små änglar hade vänt upp-och-ner på varsina hinkar fyllda med vatten.

Farbror och moster + hund + bebis var precis här. Vi åt lite (ähm...) chips och pratade lite, allmänt mys. Mamma är nere och fixar med maten nu = fläskkotlett och klyftpotatis. Mhmm!
Efter det blir det antingen Sommarkrysset eller ESC, vad ska ni se?

Brudsen





lördag

Åååååh.. varför vaknar jag alltid så supertidigt när jag har lagt mig sent? Jag tror jag somnade runt två igår kväll, och vaknade för en kvart sen typ.

Igår var det en skiiiiiiiitrolig kväll :)
Först så mötte jag upp Elin och Sabina, vi handlade lite proviant och dricka eftersom vi hade bestämt oss för att bege oss till Roxnäs. Sedan kom Sandra och vi vandrade till Roxnäs, längst ut på udden där det var någon slags vindskydd. Haha, allt typ failade först helt... Grillen var på tok för aggresiv och Elin tappade sin mobil i vattntet - haha. Men vi fick till slut våra hamburgare, och supergoda var dom! Vi grillade marshmallows från den sista glöden som inte var så mycket glöd...
Sen drog vi ut i solen på Roxnäs och då kom det en från klassen, en från min gamla klass och några till. Där satt vi och pratade och rökte lite vattenpipa m.m.
Sen sa dom att dom skulle till Martin Rapp, så vi drog dit. Som tur var så hade alla killar tantcyklar med pakethållare så att alla kunde haka på :) Det var inte alls mycket folk heller, vilket var väldigt mysigt.
Vi kom till Martin och satt där i chillade i några timmar. Sen drog vi till bussen som tog oss hem. Min kära mamma stod i stan och väntade på mig så att vi kunde gå hem tillsammans, snäll mamma jag har.

Jättedåliga mobilbilder kommer upp strax!

sjukt snygg brud


pizza

Idag så hade vi jättelång lunch igen - så otroligt skönt! Vi satt och spelade buzz (vann en gång faktiskt... mhm!) i typ en timme. Sedan gick jag, elin, rickard och micke upp till caféterian och var där tills bilden började. Sabina och Sandra orkade inte det så dom stack hem. Jag tror att Sandra är bildlärarens favorit :) (sandra är typ aldrig där, haha). Men jag och Elin var såååå duktiga och satt och målade och pratade.
Jag cyklade sen hem, en halvtimme senare så bestämde vi oss för att käka middag - pizza på Picolomondo. Sista gången nu, eftersom att Sabinas och hennes roommate flyttar på söndag... Trist det där, men det blir nog lika roligt i Hälsinggården ändå.

Vi bestämde också att vi ska till Roxnäs imorgon och grilla och ha lite trevligt. Hoppas att det kommer några roliga personer dit! Det ska bli helt okej väder imorgon, sol + moln, runt 15-17 grader. Myyys!

P.S - Idag är det TVÅ VECKOR kvar till SOMMARLOOOOOOOOOOV!


jordgubbar

Sådär. Nu har jag varit en jättesnäll dotter mot min älskade mamma <3
Hjälpte henne med maten, dukade fram, dukade av. Mamma hade köpt hem jordgubbar som vi åt tillsammans med glass och filmen Bride Wars. Då har man ätit jordgubbar för första gången i år då, riktigt goda faktiskt - fast dom var belgiska...

Nu ska jag ta en låååång dusch!

onsdag

Första lektionen var engelska. Jag, sandra och elin gick ut och satte oss i solen. Elin och jag hittade en jättetrevlig kundvagn som vi lekte lite med, medan sandra satt och nördade sig med sin bok :)

Sedan hade vi hål som vanligt i 1 h och 35 minuter. Vi satt faktiskt och pluggade! Drog till matsalen och käkade äckelmat.. Fick i mig två morötter iallafall.
Sen var det dags för redovisning som tog en halv timme ungefär. Vilket betydde att vi fick sluta fem över ett istället för halv fyra - helt ooooooookkkkkkkkkkk!

Känns också väldigt trevligt att jag inte har något plugg! :):):)

Juste, sabina aka dumbass låste in sina nycklar i sitt skåp så vi gick runt hela skolan efter farbror staffan... Nu äre bara jag och elin kvar som ska antingen göra sönder nykeln, eller låsa in den i skåpet. Haha

7k

Vaknade upp och lät ungefär som en kråka som inte har druckit vatten på typ, ett år ungefär? Ja ni fattar. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag, hade ändå bara en lektion så det gjorde ju inte sååå mycket om man säger så. Hehehe...

Tittade nyss på Förkväll där dom hade picknick! Tjejer, jag vet vad vi ska göra i sommar i Kålgårn! :):):)

Nu tänkte jag gå ner och fixa lite käk om jag orkar vill säga. Hoppas ni mår bra iallafall!
puss!

monday

Talet gick helt okej faktiskt. Blir alltid så sjukt nervös precis innan man ska gå upp, men när man väl har läst några rader så släpper det. Riktigt skönt faktiskt.

Nu är jag så sjukt trött, har ont i huvudet och magen så nu ska jag bara krypa ner i sängen och dricka massor av vatten. Blä, mår inte alls bra... Poor me

regnregnregnregn

Men vilket jävla väder vi har då....... Fast jag som är alldeles för trött för att gå ut på en promenad så passar det väl bra. Eftersom mamma är expert på att få ut mig på långa promenader, hehehe... Har inte varit ute på två dagar, eller jo igår satt jag ute på lilla balkongen och solade lite. Ja i typ 5 minuter eller nåt. Sedan fick jag för mig att gå in och molnen började dra in över staden... Sen kom regnet, tror det har regnat sen dess faktiskt?
Idag ska jag iallafall skriva talskiten och plugga på frågorna om konditionsprovet... Är inte på så jättebra humör idag, vet inte riktigt varför än...
Vill ha sommarlov och sol NU!

lördag

Hör massa vrål och musik som kommer från Kålgårn från mitt rum, haha varför ens gå dit då liksom? ;) Det är ju musiken som är viktigast hehehehe...

Idag tänkte jag ha en ta-hand-om-min-hud dag och det blev det. Har nu druckit ca 2-2,5 liter vatten som ska vara bra för huden, har legat ute i solen ett tag (innan den försvann som den fortfarande är...), har bestämt mig för att sluta pilla (!!), kollat runt på massor av olika hemsidor efter tips, och ja hittat massor av nyttiga saker. Ska tex testa att ha litelite (lite) alsolsprit på ansiktet under natten, det ska tydligen hjälpa till att torka ut fettet som bilder finnar. Ska också byta lakan och sånt eftersom att det hamnar massor med skit på kudden som pressas mot ditt ansikte eftersom du sover med ansiktet mot kudden.
Det finns massor av jättebra tips på Cosmopolitans hemsida, det var där jag hittade det mesta. Eller så skriver du bara en fråga på google.se så hamnar du dit du vill.

Och ikväll ska vi äta kött, bakad potatis och massor av creme fraîce - MUMS!

Nu måste jag på toa!!


sunshine

Hejsan!
Vaknade av solen som sken in genom mina tre fönster, mysigtmysigt. Vaknade också att magont, japp lingonveckan är här igen...
Jag har precis ätit frukost och sitter nu i mitt rum vid ett av mina fönster med pappas laptop där. Ska strax sätta på The Hangover tror jag. Sedan ska jag nog ut och sola lite, eller så solar jag först och sedan ser på film. Jaja, vi får väl se hur det blir.
Ska hinna gör det där jävla argumentationstalet också tills på måndag OCH plugga till Konditionsprovet som också är på måndag... döööööh. Näe men nu orkar jag inte tänka mer på det, sätter på filmen nu så jag kanske skrattar lite, hihi.
Puss!

m u s i c


fredag

Började med Matte Nationella som tog typ 40-45 minuter. Gick ner till mediahuset för att spela BUZZ, men nej dom skulle ha lektion där..Eller vi hann spela i typ 5 minuter, på engelska, men jag vann :D.
Så vi satte oss i sofforna utanför och kastade 'snöbollar' på varandra, haha.
Sedan var det inte roligt längre så vi gick till caféterian istället. Sen var inte det heller roligt så vi stack till Donken och käkade lunch istället :)
Gick tillbaka till skolan och kollade på Love Actually - bra film!
Sedan fick vi sluta tio i ett istället för halv två, hehehe. Jag cyklade hem och jag och mamma stack till Ica Maxi och handlade hela 6 kassar (!).
Vill ha mat nuuuu! Men mat blir det inte en på två timmar buhu.. Men nu måste jag äta nåt iallafall, har inte på 6 timmar..

Bilder på min bror kommer ... eehm... nån gång.. orkar inte ens lyfta kameran, haha.  Men nu - MELLIS!

Låt



Tänd eld på dina tankar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet och du vet allt tar slut
Långsamt genom rummet går hon ut

Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann

Kom så glömmer vi döden
Han röker i vår säng
Kom och värm dig vid glöden
Från vårt rykande hem

taking care

Har precis haft på mig en sån här ansiktsmask:


Och nu dricker jag te, eller varmt vatten som jag kallar det hehe. Just nu har jag jordgubbssmak i, men det smakar inte ett dugg jordgubb? Alltså vad gör jag för fel!? Tycker egentligen inte så jättemycket om te, men jag tyckte att det passade just nu ;)


torsdag + bal

Nu är brorsan på balen och har trevligt, hoppas jag! :) 
För ett år sedan var det jag som stod där med fjärilar i magen, log åt varje kamera och hjärtat som tog ett skutt när min kavaljer Martin kom. Det var så otroligt mysigt och härligt måste jag få lov att säga. När det var dags för dans så dansade man med nästan alla, även om man aldrig hade pratat med någon. Var det dans då var det dans! Jag tror jag satt stilla högst 2 gånger eller nåt, haha.
Två bilder på min stilige bror kommer upp alldeles strax också. Skulle jättegärna varit där och tittat, men jag orkade verkligen inte cykla dit och sedan cykla hem. Inte nu när det ser ut att börja regna närsomhelst heller... Nånting säger mig att det kommer regna in massor av bilder av balen hela helgen ;)

På bilden idag så var det bara jag och Elin där. Vi bestämde oss för att göra ett vår-kollage med bara blommor + lite Elin - kommer att bli asnajs.
Och på vägen hem så köpte jag hem nyaste numret av VeckoRevyn, dom fyller 75 år. Grattis till dom!


chillepill

Börjdag dagen med engelska där vi skulle läsa. Vi höll på att löka ihjäl så vi gick ut och satte oss och lyssnade på musik (och läste lite) istället.
På håltimmen så spelade jag och tre andra i klassen Buzz. Haha det var hur kul som helst! Jag vann en gång med Felicias hjälp dock! Den ni!
Sedan skulle vi skriva om internet om hur det ser ut idag och vad som kommer att hända i framtiden. Jag håller på/är sjuk så mitt hjärna var mest som potatismos idag. Samma med mina ögon, fejs och hår. Ville bara hem och sova. Men man måste ju till skolan, plus att jag hade utvecklingssamtal efter skolan med lille Glennis :)

Nu sitter jag här och orkar knappt hålla ögonen öppna... näsan rinner och halsen bränner - skit.
Och som grädde på moset så har jag typ världens största myggbett på armen från i måndags. KLIAR SOM FÄÄÄN!

Spaghetti & köttfärssås

Har precis avnjutit en underbar måltid med spaghetti och köttfärssås. Klart den var god, det var ju jag som gjort den, hallå?
Det är bara jag och mamma hemma just nu så vi satt och pratade lite om skolan och sånt eftersom jag har utvecklingssamtal imorgon (haha sent?). Och då kom jag å tänka på hur sjukt (sjuuuuuuukt) mycket jag längtar till studenten! Fattar ni vad underbart utan någon skola, läxor, lärare, skolmat m.m!? Jag vill ta studenten nuuuuu! Men först måste jag hitta ett mynt som är tillverkat 1993, som inte verkar finnas någon stans? Jag fattar det inte, hur svårt kan det vara? Tydligen supersvårt. Damn...

tisdag

Idag cyklade jag till skolan för första gången (gick igår) uppför alla otroligt jobbiga och branta backar. Men det är så skönt att cykla hemåt. Behöver nästan inte ens röra tramporna. Det är bara nerför, nerför och nerför.
Fan, jag tror jag börjar bli förkyld. Näsan rinner, halsen gör ont och huvudet också. Har tagit två värktabletter som jag hoppas ska verka snart. Plus att jag precis ätit lite glass - så sjukt skönt för halsen. Mums.

Nu ska jag bara slappa lite med teve och sängen.
Pussar!

elit

Sådär, nu har jag hunnit äta middag och duschat. Var ju så otroligt varmt idag, och jag hade såklart alldeles för varma kläder så jag svettades som en gris, ungefär. Red en gammal man idag (misstolkas jaaa...), för första gången faktiskt. Men han betedde sig inte alls gammalt om man kan säga så. En riktigt racerhäst skulle jag kalla honom! Han heter Elit, är 23 år (hästar blir runt 25-30 år gamla) och är en svart/brun häst. En riktigt vilding! Jag tror jag har en bild på honom nånstans...


Foto: Jag

Nu ska jag fortsätta med min Marknadskommunikatonsrapport så att den blir klar så fort som möjligt!

Juste! Idag för 2 år sedan flyttade vi in i detta hus. Förut så bodde vi i Kniva, en bit utanför Falun. Om ni nu inte visste det. Grattis till oss!

Todays song


1-2-3

Har nyss:

Nu ska jag:

Sen ska jag:


Foton från google.se

Onödig dag

Blev det någon teater då? Nej, så klart inte. Någon var sjuk (hallå, reserver?) så vi fick gå till skolan. Jag som hoppades på en skolfri dag! Men icke sa nicke. Vi gick till ett klassrum och fick ett papper där vi skulle komma på ett ämne som vi ska argumentera om till vårat tal som vi tydligen ska ha redan på torsdag. Det är ju jättetidigt? Det hinner då inte jag fixa det på iallafall..
Efter det så såg vi på nån konstig, gammal talkshow från 2003 eller va det nu var ifrån. Sen cyklade jag hem och när jag kom hem så höll mamma på att göra omelett, och jag fick också. Omelett med kantareller, lök och ost - mums!

Nu tänkte jag skriva lite på Marknadskommunikationen, eller så går jag ut i solen en sväng. Har inte riktigt bestämt mig.. hm.

Juste, jag var på toan nyss, Lady Gaga spelades INTE !?

Teater

Idag ska hela klassen på teater hos Folkest Hus, "Den goda människan" tror jag att den hette faktiskt. Aldrig hört talas om och jag brukar inte gilla teater så hiiimla mycket... Men vad gör man inte för att slippa skolan liksom?

Och det är strålande sol här igen! Tyvärr så säger väderleksrapporten att det ska bli molnigt igen vid två-tiden... Hoppas på att vi får rida ute ändå :):)

Okeeeej...

När jag går in på toaletten, antingen för att göra 1:an eller 2:an eller bara för att tvätta ansiktet, så sätter jag alltid på radion. Vem vill stå/sitta inne på toaletten helt själv och bara höra.. ja ni vet?
Och dom senaste 4-5 dagarna jag satt på radion har det ALLTID spelats Lady Gaga, eller så börjar hennes låt precis. Det är fan äckligt nästan nu! Tror ni att hon vill mig nånting eller? Kanske är det någon hemlig kod just till mig? Får väl vänta tills nästa toalettbesök antagligen...

Du är allt


Du är allt jag nånsin önskat Du är allt jag nånsin drömt Du är den som får mig minnas Alla drömmar jag har glömt Och du är den som får mig hoppas Du är den som får mig le All min kärlek får du bära Hela livet vill jag ge För du är där när ingen ser mig Du är där när stormen yr Du är där när natten skrämmer Och du är där när dagen gryr Jag vill alltid ha dig nära När som åren läggs till år Och vad livet vill oss lära Är att framtiden är vår Lalala… När som klockorna har stannat Och tiden tycks stå still Och man inte vågar säga Det man längst i hjärtat vill Då ska vi ta varandras händer Då ska vi minnas denna dag Och förstå vad som än händer Är det alltid du och jag För du är allt jag nånsin önskat Du är allt jag nånsin drömt Du är den som får mig minnas Alla drömmar jag har glömt Och du är den som får mig hoppas Du är den som får mig le All min kärlek får du bära All min längtan vill jag ge Ja, all min kärlek får du bära Hela livet vill jag ge

Två bilder

Från utflyttningsfesten i fredags/lördags hos Sabina



Sandra, Elin & Bim

make-up

Idag så städade jag lite i en av mina 3 garderober. Först så städade jag alla mina leggins och strumpbyxor - har 12 stycken sammanlagt, hehehe...
Och nu är jag på smink/håravdelningen. Har så sjukt mycket som jag inte ens använder!  Ja ni kan ju se själva...

Jag som bara använder lite solbuder och mascara till vardags,(inte med på bilden) haha. Jag får gå på mer partyn så jag får sminka upp mig lite. Sminkar jättegärna andra också, allt behöver ju användas tycker jag :)

Söndag

Jaha, då var det söndag då. En dag kvar till skolan börjar igen. Men på måndag ska vi vara på någon teater hela dagen, så det ska inte bli så jobbigt iallafall, en lunchmacka ska man också få där.
Juste, angående BUS:en så blev det faktiskt skitbra! Är så sjukt stolt över mig själv att det blev så otroligt bra för att vara första gången! Ni får se den på måndag (ni som går med mig, haha) eller ni andra slipper det :)
Så jäkla synd bara att solskenet försvann igårkväll dock... Och nu har ösregnet precis lagt sig - faan va tråkigt! Fast då har man ju nästan en anledning att sitta inne och bli klar med plugget... syndsynd.
Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, hörs!

Brun

Nu håller jag på och försöka lista ut hur man får bäst resultat av BUS. Har nu peelat hela kroppen och smörjt in med en fet lotion, som det står att man ska göra. Nu är det bara BUS:en kvar... Känns nästan lite läskigt, haha. Jag menar man kan väl inte smörja in hela kroppen på en gång? Eftersom man böjer sig för att nå överallt? Får nog ta lite i taget tills det har torkat. Om man nu kan göra så... Blir det för fel så får jag väl försöka peela av allt, haha.
Nu tycker ni säkert att jag är helt dum i huvudet som ska smörja in mig med BUS, jag som redan är så brun? Men vet ni vad, jag tycker faktiskt inte att jag är så brun längre.. :)  Så därför tänkte jag smörja in mig lite bus, nu när det är linne och nästan shortsväder. DÅ är det ett måste (nästan) att vara brun tycker jag - så otroligt fräscht! Nej, nu ska jag nog börja smörja in mig... *Svälj*

BBQ

Har nyss ätit grillat med far och bror. Riktigt mysigt, och mysigare blir det. Jag och pappa ska snart titta på Sommarkrysset som börjar idag, tillsammans med den där chipspåsen jag pratade om förut ni vet?
Och vädret är ju fortfarande helt strålande! Hoppas att sommaren kommer fort i år.
Nu ska jag gå och mysa med min otroligt slöa katt som har legat i mammas och pappas säng hela dagen - förutom när han var ute och undrade va jag gjorde nere på backen, haha.

vårgrönt











Zorro lipar åt mig..

Foton: Jag

sol!

Äntligen lite sol! Började nästan få deprissionsångest där ett tag när det var som värst med allt regn och moln... Men nu är solen (och sommaren?) här igen! Har nyss varit ute och fotat i detta gröna land vi har idag. Bilder kommer upp strax!
Jag och pappa gick till Willys för att köpa lite proviant. Köpte en jättestor köttbit som vi ska grilla ikväll (!!!!!), potatissallad, strips och creme fraiche - aaasgotti! Köpte också hem en chipspåse, blev så sjukt jävla sugen just nu, åååh... Vill. Ha. Chips. Nu.

Hemma

Nu har jag varit hemma ett tag. Åkte från Sabinas place vid kvart i tio. Tidigt jag vet, men pappa skulle bort så då skulle jag fått gått hem - nejtack...

Partyt igår var faktiskt roligare än vad jag trodde. Pratade med gamla nior från hälsinggården och andra som man inte har träffat alls förut. Trevligttrevligt.
Lite mindre trevligare var det att polisen kom vid tolv, halv ett tiden till oss.. Ooops... Plus att mina två cider var borta i kvällens slut. Jävla skitunge som tog dom!
Rickard från min klass kom också till slut, det var najs. Jag såg honom bara ta en öl, men efter några timmar var han hur jävla borta som helst. Ni vet sådär "orkar inte öppna ögonen riktigt och måste hålla i sig i nånting för att komma fram och kan inte prata riktigt heller" haha. Fick en kram av honom när han stack iallafall, skulle jag nog aldrig fått annars ;)
Och nej, jag var inte helt jättefull. Lite gladare och mer pratgladare än vanligt bara. Kommer ihåg allt faktiskt!

Nu måste jag äta frukost innars jag stupar! Har inte ätit sen halv fem igårkväll...

partyfredag

Äntligen fredag!
Gick och la mig runt klockan två igår kväll, jag var inte ens lite trött när jag skulle lägga mig faktiskt? Konstigt det där med sömn... Jag och min gode klasskamrat Elin satt och visade massor av gamla bilder på varandra. Fyfan hur man sett ut då! Båda hade haft sina emo och fjortisperioder, haha. Synd bara att jag har tagit bort massvis av gamla bilder på mig som jag hade tagit med min cam för några år sedan. Alltså där ska ni se på emobilder! Fullt med svart kajal runt ögonen, svart hår och rött läppstift - sexysmexy. Tror jag tog bort alla eftersom jag skämdes så mycket haha.

Vid halv fyra åker jag hem till Sabina där vi först ska käka lite pizza innan UNTZ UNTZ UNTZ:et drar igång!

nice & clean

Sådär. Nu är jag nyduschad, nytvättat hår, (nyrakad) och nyinsmord - göttans!
Jag tänkte se på Bella&Tyra show ett tag, men det laggade så sjukt mycket som alltid. Så jag tog en dusch istället. Och nu sitter jag och lyssnar på Kent och ska nog snart sätta på en film. Eftersom det inte går nåt bra alls på teve just nu... Satans skogskanaler...

förlåt men...

... har man tråkig så har man:





Kanske bäst att ringa någon modellagentur på en gång?

Hahaha fyfan va stora bilderna blev då..

r a i n


Foto: ?

Foto: ?


Foton: Jag


New

Nu har jag suttit och fifflat lite med en ny design från tescho.se. Har inte kommit på hur jag ska få upp infotexten till den där rutan till höger. Den kanske dyker upp om ett tag - vi får se!
Mamma kom nyss in och sa att jag skulle hjälpa henne att städa/tvätta bilen... kul - nej. Jag ville ju ha en slapp-tråkig-grå-dag idag ju.. Morsor va?

Kent - Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

Pojken i randig pyamas

Tittade nyss på filmen "Pojken i randig pyamas"... Herregud vilken hemsk film, alltså inte att den var dålig utan för att den var hemsk eftersom det har hänt på riktigt. Hatar alla 2:a världskriget med alla soldater och judar, det kommer inget gott ifrån dom filmerna...
Nu känner jag mig deppig av allt - filmen, regnet och nu sitter jag och lyssnar på vacker musik från Kent  och hoppas att allt blir bra.


The Last Song

Vill så gärna se The Last Song, samma författarde som har gjort The Notebook - Nicolas Sparks. 
Äh, ska nog kolla när den kommer ut på bio nu.
Här får ni en jättefin låt från filmen:

trist torsdag

Guuuud va tråkigt att det regnar idag hörrni! Hade ju velat ta mig en lång cykeltur eller en långpromenad med min musik idag. Hm, men det ser ut som om jag måste sitta inomhus och göra läxan. Kanske lika bra det?

Idag ska jag nog ha lite skönhetsbehandlig för mig själv inför imorgon då det är - UNTZ UNTZ UNTZ! Ja ni vet såna där tjejgrejer som man måste göra nån gång ibland ;)
Igår så satt jag och min kompis Elin och tittade/hittade roliga videos på youtube. Ni kan se en i inlägget före - HAHAHA! Stackarn hahahaha. Den här måste ni också se:



"Det här kommer H-Håkan å få faaaan för förstår ni"

humor


song



Will you say when I'm gone away
"my lover came to me and we'd lay
in rooms unfamiliar but until now"

Will you say to them when I'm gone
"I loved your son for his sturdy arms
we both learned to cradle then live without"

Will you say when I'm gone away
your father's body was judgement day
we both dove and rose to the riverside

Will you say to me when I'm gone
"your face has faded but lingers on
because light strikes a deal
with each coming night"

Turistbilder + sandra harry potter norman





HAHAHAHAHAHAHA

If eyes could kill...

harry pottäää

black



Från Carlings

onsdag - helg!

Äntligen långhelg allihopa! Så otroligt sjukt skönt. Inte heller så himla långt kvar till sommarlovet börjar heller, iiiiiih.

Dagen började med nationellaprov i matte... Det kändes helt okej, men det brukar betyda att det inte gick så bra alls. Så, ja... vi får väl se lite senare.
Vi fick världens långlunch efteråt på tre timmar. Så då stack vi ner på stan och köpte glass och satt i solen och myste. Gick tillbaka till skolan, där vi fick reda på att vi hade gjort allt som man skulle göra på Mediakunskapen. Så det var bara att åka ner på stan - återigen, haha. Fast denna gång så skulle vi göra våran Marknadskommunikation som ska vara klar om en vecka. Ska sitta med den hela dagen imorgon hade jag tänkt.
Köpte ett par uuuursnygga leggins som snart kommer upp här! Verkligen superläckra om jag får säga det själv! Gick på 249:- iochförsig... Men dom var så fina så jag kunde inte låta dom bara hänga där :)
Så nu har jag (nog) en outfit tills på fredag - asnajs!

Nu ska jag dricka upp min vattenflaska och sedan göra dagens 100 situps.
Ciao!

tuesday

Efter skolan drog jag och Binis ner på stan en sväng. Vi tittade efter 'partytoppar' tills på fredag. Vi gick in på Gina Tricot, och jag hittade min direkt (linnet i inlägget under) + en silverring. Men Sabina hittade ingenting, bara sånt där fint skit som kostar runt 5-700 kronor.. Då började vi prata hur det skulle vara om man alltid hade pengar på kortet. Jag menar sådär minst, 10 000 kronor ungefär. Fyfaaan va härligt det skulle vara! Tex om man hittar en snygg tröja så behöver man inte ens titta på prislappen, utan bara ge den till kassörskan och voila - du har den! Och samma med skor och ja, allt! Då skulle vi seriöst leva i himlen. Åh... nu kommer jag drömma mig bort i det där. Skulle haft så sjukt mycket (fina) kläder då så det är inte sant! Skulle vara ett i-landsproblem att gå till skolan då för att välja vad man ska ha på sig, eftersom man vill ha på sig allt på en gång. Helt sjukt...  
Ge mig ett sådant kreditkort tack?

Jag vill ha en cowboyhatt från BR :(

Music


details






Nytt linne från Gina Tricot

Foton: Jag

Dagens låt:



Det kommer bli ganska mycket Lady Gaga låtar framöver, men ni kan ju gissa varför?

måndag 10/5-10

Kul att vi börjar dagen med datakunskap där Thore säger att kursen är klar = vi kunde fått sovmorgon... ifall vi vetat om det alltså. Vilket vi aldrig få göra här på Lugnetgymnasiet.
Så jag och Bina gick upp till caféterian och köpte oss varsin rödrem så att vi skulle vakna till liv någorlunda iallafall.
Drog vidare till mediakommunikationen där jag såg att jag och min lärare hade likadana Lady Gaga-tröjor på oss, haha. Vi snackade lite om konserten och jag visade lite videos för mina polers.
Sen på idrotten så hade vi teori där jag var såhääär nära på att somna eftersom det var så grymt ointressant.. Fick iallafall ett papper där det stod allting på efteråt - grejt!

Efter plugget så drog vi till stan och jag hittade två bustier (typ en sån där svart jag köpte förut ni vet?). Men ni så var det två stycken tillsammans för samma pris som en halv sån som jag köpte innan, haha. Fyfan vad sur jag blev! Köpte dom dock ändå, hihihi... Dom var mycket finare, men tyvärr ingen 'fyllning' i om man säger så.
Kvart i fem kommer min faster och farmor och hämtar mig för att skjutsa mig till ridningen där dom ska kolla på mig! Jag lovar att jag kommer trilla av och göra alla fel som finns att göra... Wish me luck guys!

The ring and the tee


F.v - ring från thailand, ny ring från Stockholm

Framsida

Baksida

Dagens låt:


Dance in the dark - Lady Gaga

Lady Gaga i Globen 8:e maj

(Bilderna är inte jättebra eftersom man inte får ta med sig systemkamera in...)

Första synen, alla skrek såhäääääääääääääääääääääääär mycket!!!!! Låten Dance in the dark spelades...










Hon kollade tyvärr nästan aldrig åt vårat håll...













Hon frågade "Do you think I'm sexy?" Hela globen tjöt och applåderade!!





Tinkerbell. Hon sa att hon var som Tinkerbell, om inte någon klappade åt henne så skulle hon dö.
' Do you want me to die!?!?!?!?" " SCREAAAAAM!!!" Och så vi skrek och applåderade (stavas det så?)


The Monster Ball


The monsterhand

Foton: Jag



Hemma igen

Sådär nu är vi äntligen hemma!
Precis när vi satt oss på tåget och åkt ca 100 meter så får tåget ett lokfel som gör att vi står stilla i typ en timme... Och sen när vi kommer till Borlänge så säger dom att det är slutstationen - vi får alltså ta en buss till Falun. Har aldrig hänt mig att tåget fått ett fel, eller att vi fått ta en buss istället. Haha, två flugor i en smäll!
Nu har jag precis laddat in alla bilder och ska fixa till dom lite. Så kika in om en stund så kommer en riktig bildbomb!

framme på hotellet

Sådär, nu är vi framme på hotellet som vi ska bo på. Längtar till imorgon då vi ska få hotellfrukost som är såååå gott! Namnam :)

När vi hade klivit av tåget så hade vi lite tid över så vi gick runt och letade efter lite nya pyamasar till mig. Eftersom (nästan) alla jag har är typ från när jag var 8-12 år, hehehe.... Men nu har jag hittat lite nytt iallafall!
Hittade också en assnygg dödskallering från Glitter på stationen, tyckte jag var rätt bra gjort av mig. Ska försöka att inte prata om den så kanse mamma glömmer bort att hon ska ha pengar för den (a) hihihih

Juste! När vi klev av tunnelbanan och var påväg till vårat hotell så hör vi massa skrikande fjortisar. Vi kollar dit men ser inte riktigt vad det är dom skriker åt (dom kan ju skrika åt precis vadsomhelst eller hur?). Men sen hör vi att dom skriker RABIIIIIH och så åker en bil förbi oss, så sitter Rabih och Eddie (från Idol 2009) i den. Haha, det var lite kul att se dom faktiskt ;)   Och tjejerna bara skriker och springer efter bilen och vi går därifrån, haha.

Nu ska vi bara ligga på rummet och softa lite, tills strax innan klockan blir sju som vi tar tunnelbanan mot Globen och LADY GAGA!

HEJDÅ!


verte




Foto:
Jag

Sådär. Nu har jag precis ätit middag som jag gjorde till mig och min bror. Eftersom det är fredag så gjorde jag lite 'finare' mat - fläskkotletter med pommes frites. Skulle seriöst kunna leva på pommes frites! Inte så jättenyttigt dock...

Music


vendredi

Sitter och försöker bestämma mig för vilken färg jag ska ha på mitt nya nagellack. Hm, hallonrosa eller svart? I-landsproblem verkligen... Tänkte måla om dom tills imorgon då jag och mamma ska till Stockholm för att se på Lady Gaga!
Tyvärr så hatar jag att hon spelade just denna helg, eftersom att jag skulle åkt till Lima med mina vänner annars. Fyfan vad jag lack jag blir alltså! Men dom har fått lite otur med tåget som blev inställt, så dom fick ta en buss istället, haha. Men dom kommer ändå fram :(  Hoppas ni får kul då! (not)

Nu har jag nog bestämt för mig för hallonrosa.......... eller svart.........eller hallonrosa..........svart...........

Music by Bim

Nu har jag fixat med lite flera kategorier så nu tänkte jag att vi fyller på kategorin Music by Bim med en till låt!



STUF


Klocka från Ur&Penn

Halsband från Ur&Penn

Bustierliknande sak från Lindex

Zebratighst från Vero Moda

Nu ska jag snart äta min middag - köttfärspaj från igår. Sedan mysa ner med lite naturgodis. Ha det bra!

Shopping

Kom nyss genom dörren så nu ska jag titta på lite bloggar och på facebook, sedan ska jag visa er vad jag köpt!

onsdagsäventyr

Idag så fick vi tillbaka våra engelska np, och jag ligger på ett VG. Behöver bara plugga till det muntliga lite gran, men det är skönt att ligga på VG så jag är helnöjd!

På håltimmen åkte vi till Maestro och åt lunch... jag åt kebab med bröd.. usch, aldrig mer säger jag bara! Blä...
Sedan var vi på studebesök hos SVT (typ 50 meter ifrån skolan) och var där i typ en timme... inte det roligaste man varit med om, men roligare än en lektion iallafall.

Efter skolan åkte vi till Borlänge. Jag var inne på Dollar$tore och Lager70 för första gången. Köpte mest godis som var sådär löjligt billigt, haha. Så nu ska jag äta mina minipommessticks och titta på det allra sista avsnittet av Andra Avenyn :( :( Kommer gråta lite smått när det är klart. Buhu...

VIKA

Åkte ju som sagt hem till Sandra som bor i bondeland efter skolan :)  Åh det var så mysigt, älskar hennes hundar! Och hennes mamma är så skön haha :)
Sandra sa att jag skulle sätta mig ner vid Myzak, och det gjorde jag. Och då kommer han med världens största huvud och börjar slicka mig så jag faller på ryggen och hahahhaa jag fick kramp i magen för jag skrattade så! HAHAHAHAHAHA
Och imorgon ska dom tydligen hem till mig, ja, inte hundarna alltså. Tur att städarna kommer imorgon då ;)

Här kommer lite bilder:




Typ världens härligaste bild på Elin

tisdag

Aaah, nationelltprov i engelska idag då. Tyckte faktiskt att hör var svårast, hörde inte alls va dom sa vissa gånger? Och ibland hörde jag nånting, men inte vad dom sa? Riktigt skumt faktiskt. Så jag kryssa i lite sånt som jag trodde var rätt.. Vi får väl se hur bra det lönade sig då.

Nu väntar jag på att klockan ska bli gå-ner-till-bussen-tajm så åker vi iväg med Sandra till Norslund som ska ta spruutaaaaa!

100503

Sådär, nu är jag hemma från ridningen (på min pojk ni vet). Nästa gång så kanske min faster och min farmor ska komma och titta på mig, det ska bli trevligt men lite nervöst haha.

Imorgon har vi nationelltprov i engelska, efter det har jag inga lektioner - ta med mig en godis/chipspåse (gör situps efteråt...) hem och se nån bra film tycker jag låter exeptionellt bra! Eller så ska jag shoppa lite granna med mina pengar som jag fått av släkten idag. Av farmor fick jag 'farmors kakor' som dom heter så passanade, haha. Världens (menar det verkligen!) goaste kakor! Gaah... ska ta en... eller två efter maten. Gött!

yellow is the colour of the sun and the light


måndag

Vaknade av att solen sken imorse - härligt härligt. Men tyvärr har den försvunnit några gånger under dagen, och nu tror jag att den är det igen... Kul, ett stort moln är påväg hitåt - damn!

På datakunskapen idag så fick vi ett papper på vad vi skulle göra. Efter man hade skrivit ut den och lämnat in den så sa han att det var ett prov, haha. Det var ju kul att veta det efterråt. Men jag kunde allt iallafall, även fast vi inte alls har jobbat mycket alls med Excel. Hm, konstigt det där?
På svenskan kom det inte lärare (tror jag? haha) så vi stack hem. Dom skulle till borlänge och jag kände mig tråkig och stack hem. Men har man ridning på måndagar så har man ridning på måndagar. Längtar till jag ska få rida mina grabbar (tolka det som ni vill ;) ). Så min faster och farbror får gärna komma och skjutsa mig snart :) :)

Juste. Sitter och kollar på Smallville, och Damon från Vampire Diaries är med. Smallville är 6 år gammalt så han är jätteliten och söt, och fortfarande huuur snygg som helst. Mumsigt.

Glee

Gud vilken tråkig dag... Dock var den lite rolig när jag och pappa cyklade runt Varpan.
Jag såg jättemånga vitsippor som jag ville fota, såklart så är allihopa nere i ett dike. Men jag vill ju ha kort på dom så jag lägger mig ner där och börja fota. Och precis DÅ cyklar typ hela Falun förbi och tittar på mig - haha. Måste vitsippor och tussilagos alltid växa i ett dike vid vägar? Antagligen...

Nu ska jag titta på älskade Glee som har kommit tillbaka!
Här får ni en jättevacker bild på mig/soldyrkaren imorse, osminkad och trött (fortfarande är):


Våren i bilder 2





Foton:
Jag


Våren i bilder 1




Foton: Jag. Visst är lamm to die for? :)

2:a maj

Vad var det jag sa? Solen är häääär hörrni!
Pappa skulle iväg och kolla en sak sedan ska han och jag cykla runt fina Varpan just nu. Kameran följer förstås med, hoppas att hitta lite vårblommor att ta kort på och visa för er senare :)

Jag, Pappa och Mamma tittade på hela Donnie Darko igår som gick på 2:an. Kul, jag som ska se den IGEN på onsdag eller fredag... Får väl säga att jag såg den så nyligen då. För det måste vara ett av det värsta som finns. Se en hel film, sedan se hela filmen igen några dagar efteråt... But, that's life I guess.

Pussar!


2:a maj

Vad var det jag sa? Solen är häääär hörrni!
Pappa skulle iväg och kolla en sak sedan ska han och jag cykla runt fina Varpan just nu. Kameran följer förstås med, hoppas att hitta lite vårblommor att ta kort på och visa för er senare :)

Jag, Pappa och Mamma tittade på hela Donnie Darko igår som gick på 2:an. Kul, jag som ska se den IGEN på onsdag eller fredag... Får väl säga att jag såg den så nyligen då. För det måste vara ett av det värsta som finns. Se en hel film, sedan se hela filmen igen några dagar efteråt... But, that's life I guess.

Pussar!


lousy saturday

Ojojoj, inte mycket man har gjort idag. Har inte ens stoppat ut huvudet genom fönstret och tagit lite ny luft. Men ibland får man faktiskt ha en slappdag, speciellt när det regnar - exakt - hela - tiden... Så sjukt tråkigt!
Ska kolla vädret nu och se vad det blir imorgon. Oj! Det står att det ska bli sol imorgon! Om det blir det så blir jag riktigt riktigt glad :)  Då ska jag bannemig cykla runt Varpan (har inte gjort det idag som ni kanske misstänkte, hihi).

Sitter just nu och kopplar av med Sofia Karlsson Melissa Horn. Ett måste, så jäkla bra svenska sångerskor! Finns inte någon bättre tycker jag. Aja, ni måste lyssna på dom iallfall.
Nu ska jag gå in på toa och fixa och dona för kvällen, vi hörs imorgonbitti!

1:a maj

Gick och la mig runt två igår, brukar aldrig aldrig gå och lägga mig sådär sent. Speciellt inte själv. Men jag ville inte va den enda som var uppe sent igårkväll. Så här satt jag, på mitt rum med en cider med alkohol i och hade högsta volym på spotify med min egna blandade partylista - gött!
Jag som inte alls brukar gilla att festa, blev faktiskt på humör igår... Speciellt när alla mina vänner var ute på party lite överallt, men det var nog bäst att stanna hemma igår tror jag. Såg massa poliser och nattvandrarmammor som var ute och tittade om deras barn var okej.
Men när Sabina ska ha utflyttningsfest, då jäklar!

Vaknade runt elva idag, brukar aldrig aldrig göra det? Tror dock att jag vaknade lite innan och sedan somnade om då.
Mamma sa att vi skulle ha en familjedag idag.. Tja, jag och mamma satte oss framför Talang och sedan var den familjedagen över höhö.
Tror faktiskt att jag ska ta en cykeltur runt Varpan när det blir lite finare väder, spöregnar ute just nu. Eller nej nu var det borta, men jag sticker ut lite senare ändå ;)

RSS 2.0