Bokrea

Jag och mamma var och storhandlade på Ica Maxi idag. Det första man möter är massa folk och massa billiga böcker. Köper typ aldrig böcker längre, på rea mest liksom. Läser dom ju nästan aldrig hehe. Ska bli bättre på det! Men vad är bättre än en bok i handen i solen, på en strand?


Flamberad fläskkotlett

... Med pepparsås och rostade grönsaker var en av de tre rätterna på menyn. Detta var alltså GI-rätten, alltså en rätt helt utan potatis,ris,pasta osv. Jag och Ulrika fick vara dom som flamberade, och jag var bäst hehe ;)


Studentkryssning...

Min bror och ca alla andra 94or i Dalarna är och har sjukt kul på en båt i havet just nu. Men på lördag är det min tur!!


Sunshine!!

Äntligen äntligen är solen här! Och från 8-4 sitter jag inomhus i ett klassrum... Not fair.


Just do it


Boredbomb


Wine x 4

Provsmakning av vin, mat + vin idag på skolan. Min skola e bezt!


Jag älskar rea

Gick ner på stan efter plugget (vilodag idag) för första gången på väldigt länge. Hittade två snygga tröjor på Gina Tricot, för 99kr/st som egentligen skulle kosta runt 199kr/st tror jag det var. Sen på Ur&Penn var dom galna och sålde alla smycken för 20kr/st så därifrån fick jag med mig ett par örhängen! Bilder ser ni här nedanför :-)


Bakbrudar

Igår fick jag och en till tjej i uppdrag av Lars att vi skulle baka. Igår bakade vi muffins med saffran och björnbär, och idag bakade vi bullar. Eftersom att hon är mamma och bakat typ 17737 gånger förut så visar hon mig hur jag ska göra, som bakat typ 3 gånger eller nåt haha. För att bli bättre måste man träna på det! Muffinsen blev bäst, bullarna blev lite torra...men vi skyller på ugnarna som är lite speciella.


I think I'm in love with you... Training!


Batik

Rådiggar mina ganska så nya brallor från H&M! 299kr kostade dom. Köpte dom ju för ett tag sen så vet ej om dom finns kvar dock...


The best

Så härligt att träna och äta rätt när man märker resultat! Idag provade jag ett par shorts jag köpte för några månader sen, som var på tok för små... Och gissa vad? Nu sitter dom på plats! Nästan lite för stora haha... Men jag har hellre massa stora kläder än för små kläder jag inte ens kan ha.


Igår

När jag och pappa var och handlade blev vi sugna på skaldjur och räkor till middag, och så blev det! Så igår tog åt jag min första hummer, gottgottgott. Kommer aldrig tröttna på skaldjur tror jag. Zorro blev galen av doften av räkorna, såklart haha.


Slölördag

Om man inte räknar med typ världens hårdaste benpass jag gjorde idag. Är fortfarande heeelt slut.
Nu: Vänner i sängen bredvid en snarkande katt!


Well hello friday, soon to be saturday


100:-

Nelly.com hade (kanske har fortfarande?) hade ett erbjudande - 100 klänningar för 100kr styck. Kollade in om det fanns någon goding till sommaren, men nja. Tittade igen och hittade denna! Beställde den på en gång och skulle sedan kika på den igen (ni vet, man sitter och kollar extra på hur den ser ut osv haha, iaf jag) så var den slut! Snacka om tur. Så fin men ändå simpel!


Servitris

Ibland är vi för mycket folk i köket och för lite folk i servisen. Så då får man hoppa ut och hjälpa dom ibland, och idag fick det bli jag! Var jättenervös och nojig först (som jag alltid är, skrämmer upp mig själv). Men sen är det ju inte alls farligt, de bits inte och är människor, de förstår ju om det blir fel eller så. Var väldigt lugnt i matsalen idag också (thank god haha). Det gick bra!


En lite extra kärleksfull dag

Såhär gulligt och futtigt såg det ut hos oss idag. Det måste ha varit gott också, då det snabbt tog slut!


Fat food


Frisööööööören

Idag var jag hos frisören för första gången sen typ i september eller når tror jag? Var på samma ställe och med samma frisör. Det var bra och nu är jag så fin så fin och fräsch i håret! Hon fick locka det lite också, hihi fint va?
(Skitful bild egentligen men fokusera på håret tack ;) )

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2013/pic_51192bf2e087c31d2cb06cd4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2013/pic_51192bfaddf2b345aa7c4e06.jpg" class="image">


Söndagsgym

Tränade varken i fredags eller lördags, då slöheten och mensvärken slog till. Men idag kändes det bättre så vid ett stack jag iväg till gymmet! Saknat det lite faktiskt haha.


Morningpancake


Tvärtom

Haha jag är så dålig på vänster och höger ibland!!!! Turken är alltså till höger och italy till vänster :))) My bad!


Hejdåfika

Det tråkigaste med skolan och utbildningen är ju att folk blir färdiga och slutar en efter en. Idag var det Sinans tur att säga hejdå. Kom ihåg typ första dagen i köket och han visade mig hur man ska skölja och skära en purjolök på bästa sätt! Snälla och superduktiga Sinan (italy/Gerardo/pappa till höger och Sinan/Turken till vänster)!


First Aid Kit

Fastnat för fina fina och svenska First Aid Kit! Så vacker och behaglig musik, har 3 favoriter just nu:


Legday

Idag blev det ett sjukt jobbigt benpass på gymmet. Först 10 min på crosstrainern (as always), sedan alla benmaskiner på gymmet 15x3 rep, efter det testade jag denna brutala "sexy legs". Åh fyfan, kändes som benen skulle trilla av efter sumo squatsen!!! Phu.


Och snön bara vräker ner


60 spänn

Från rean på H&M, en stor mysig halsduk och ett mörkrött pannband. Naaaaiiiijjz!


3 på repeat och på hjärnan just nu:

 
 

Training outfit

Nytt träningslinne från H&M, 99kr som invigdes idag på gymmet! Lite obekvämt att ha linne på sig än tycker jag, dels för att man vill ha lite bränna (just till detta neonfärgade linne) och känns nog bättre när man börjar se lite resultat. Ja ni fattar! ;)


Give me tonight


Etaaaaage

Igår blev en mycket lyckad kväll, trots att vi kom igång väldigt sent (började dricka typ 9 hehe). Var hemma här först och förfestade, kvart i tolv drog vi till etage. Inträde innan tolv var alltså 100kr och efter var 150kr. Där var det jättemycket folk och kände igen typ 5 pers eller nåt haha, var kommer alla ifrån??? Madde kände mer folk än mig liksom, och hon bor i Borlänge haha.
Vi var på Etage till stängning sedan skulle vi tydligen med på efterfest hos några snubbar i Norslund. Dock var typ alla utom jag så trötta så det var inget drag direkt haha. Halv sju kom vi hem och la oss och somnade bums.


Lördag

Nyss hemkommen från gymmet, lagom snygg, svettig, osminkad och ofräsch ni vet. Ska hoppa in i duschen, städa rummet och plocka fram madrasser + bädda dom. För senare i eftermiddag kommer Mayra och Madde från skolan hit, det blir kul! Utgång alltså!! Från svettig, osminkad och nykter till (kanske igen) svettig, sminkad och ganska onykter hehe.


På repeat just nu:

Gabrielle Aplin - The power of love


Servering!

Idag var restaurangen stängd (inte elevmatsalen då) för att vi hade teori istället. Serveringskunskap närmare bestämt! Innan lunch satt vi i klassrummet och lyssnade, skrev ner det som Gudrun sa. Hon skrev och ritade på tavlan och hade med sig massa olika bestick, tallrikar osv. Och efter lunch fick nästan alla duka sitt eget bord efter beskrivning, och några fick testa på att servera på varandra osv. Bra dag!


RSS 2.0