Kockkväll

Igår var jag, Kassia och Mimmi från skolan ute och hade supertrevligt! Vi åt först sushi på Koi Sushi, sedan bjöd Mimmi på varsin öl sedan skynda sig hem till Mimmi för att se på Sveriges Mästerkock. Där fanns det vin, chips, dipp, godis, tårta och ja typ allt haha. Höll mig ganska bra men fick ändå i mig några chips, men fick mest ont i magen haha. Jag och Kassia gick hem runt tolv, tog typ 20 sekunder att gå hem (vi bor tydligen jättenära varandra alla tre!) så det här måste göras flera gånger, helt klart.


True dat


Tequila sunrise

Nu i min utbildning så är det typ dags för serveringsgrejsimojs och sånt där. Så satt inte i klassrummet med klasskompisarna som det brukar vara. Utan satt ute och läste i de nya böckerna som vi fick, om hur man ska duka, hur besviken ska ligga etc etc. Senare på eftermiddagen blandade jag och servitriserna Madde och Mayra lite drinkar! Det var ruuuuligt! Dock får man ju absolut inte dricka upp allting utan helst ska man bara smaka med sugrör sådär, hehe.
Sen idag har jag tränat, käkat köttfri middag och lite bananpannkakor till efterrätt, fett mätt.


Nike

Mina nya snygga träningsdojjor från Nike! Finns på InterSport för 499kr (rea). Finns också i svart och lila :) dessa ska provas senare idag!


Frukosttips!

Provade idag på att göra bananpannkakor till frukost! Det gick jätteenkelt och var jättegott. Här receptet:
1 banan (mogen helst, mjuk)
1 ägg
1 tsk kanel
2 tsk kokosflingor

Gör så här: ha i ägget i en bunke, blanda med gaffel. Ha sedan i kanelen och kokosflingorna, blanda. Ha i små delar av bananen och börja mosa med gaffeln. Jag mosade inte helt utan lät några bitar vara kvar, blanda runt allting och klicka ut på smörad stekpanna. Låt steka på båda sidor till "fast konsistens", klart!


Gone forever


Lördag 26/1-13

Halloj! Idag har jag, mami och papi varit nere på stan. Köpt massa nödvändigheter, mat (det är ju i och för sig också väldigt nödvändigt) och sen hittade vi ett par snygga träningsform till mig!! För halva priset och dessutom ursnygga, visar sen. Lunchen åt vi hos Golden Palace, mmmm...


HEEEEEELG!

Firas med lång skoldag, benpass och min hemmagjorda lasagne till middag!


Skola, gymma, skola, gymma, skola, gymma.


Kandeeshop.se

Fick hem snyggaste linnet idag, dör!!! Hann haffa den sista i storlek Small också :))) från Kan Dees nya kollektion, kandeeshop.se .


Eyeliner

Var på stan idag jakt efter en ny eyelinerfärg/eyeliner bara. Köpte med mig denna hem och testade den nu, hittills riktigt bra! Man får alltså en liten burk med bara färgen i plus en smal och liten bra pensel som det gick väldigt lätt att "rita" med. Tyckte jag iallafall, sen får man ju träna sig fram att få det rakt och få till rätta "vingen" också :)
Maybelline New York - Eyestudio lasting drama gel eyeliner 24H "Intensive black 01" .


The lion's roar - First Aid Kit


only miss the sun when it starts to snow

 

Söndag

Igår tog jag en vilodag. Sovmorgon, god och mycket frukost, P3Guldgalan på kvällen. Riktigt bra!
Och idag tog jag också sovmorgon och sen en god och mycket frukost haha. Men SEN gick jag till Friskis och tränade armar+rygg+bröst, typ inga alls där. Det är det bästa när man tränar innan lunch på helgerna, att det nästan är folktomt.


Smörgåsar

Gjorde landgång och fick beställning på 3 smörgåstårtor idag!


Sluta snöa tack


aztek

Har fastnat för allting med aztek-mönster, speciellt på iPhoneskal! Snyggt med ett färgglatt skal som sticker ut liksom. Sedan hittade jag ett måste på utekvällar/fester, haha ett skal med kapsylöppnare! Hur fucking smidigt??? Bra sätt att börja snacka med folk och bli imponerade av osv hehe.
 
allt från merskal.se

Lamps


Say cheeeese!

Idag på teorin gick vi igenom mejeriprodukter och ägg. Sen efter lunchen fick vi provsmaka massa ostar, det var gott. Ost är gott :-) gick såklart och tränade efter skolan, ost är ju inte det allra nyttigaste man kan äta direkt. Speciellt inte när man smakat massa massa ostar...


Keep going!

Skriver upp varje gång i mobilen efter varje gång jag har tränat. Dels för att se hur mänga gånger i veckan det blir, och sen typ om några månader hur mycket man har tränat osv. Så varje prick ni ser sen den 2a har jag tränat! Känner mig väldigt stolt, jag kommer fixa det här!!


Allas vår "italy"!

På skolan har vi en jättesöt och snäll italienare på 48 bast. Som är lite speciell haha, tjatar alltid om att om han var 20 år yngre så skulle vi gifta oss och yadayada. Haha lite gulligt! Kassia och Madde fångade hur han låter på Instagram här i veckan, hör i huvudet hur Gerardo säger det högt!


Crème brulé

I veckan gjorde jag mina första crème brulés och brulépuddingar! Tog dock bra kort på crème brulén, alla tyckte det var jättegott så antar att jag lyckades, wiiiii.


Sjukling till katt

För några timmar sedan satt jag och mös med våran katt Zorro, det lossnade lite päls från kinden och sen så bara började det rinna MASSA (värsta vattenfallet) var och luktade blä. Det slutade inte heller fast vi torkade och torkade... Mamma ringde till sin veterinärkompis och sen åkte vi upp till djursjukhuset där dom tömde bölden, gav honom antibiotika och en tratt, haha stackarn. Så nu ska Zorro ha tratt på sig i några dagar och sen ska vi hålla såret rent osv. Bli bra nu!


andas in och andas ut, orkar jag så orkar du

 

Jan. 11, 2013


Bra fredag

Hej!! Tog bort och laddade ner appen igen, får se om det funkar nu då. Idag var en bra dag i skolan! Vi gjorde egen bearnaisesås med entrecote, klyftpotatis och ugnsrostade grönsaker till lunch mmmmmmm. Och sen hade Chris gjort egen choklad och chliglass med hallonsås. Sjukt bra. Dock kommer jag ju aldrig vara sugen på beasås igen typ.. Blä, dags att träna!


wish bone

"Wish bone"-halsband, 49:- HÄRIFRÅN
Dr Denim Kissy (svarta) 399:-, Carlings (andra paret nu, skönaste jeansleggingsen jag ägt!!)
3 body butter från The Body Shop (rea!!), 85x2:- och 35:-


no more excuses

Min bakgrundsbild just nu!

"nyårslöfte"

Har gett mig själv ett såkallat "nyårslöfte" eller vad man ska kalla det, eller nej, ett löfte till mig själv överhuvudtaget. Att jag nu har trampat ner foten och verkligen ska kämpa för den kropp som jag vill ha! REAL beach 2013 här alltså, kommer inte ihåg senast jag kände mig bekväm och nöjd med min kropp så nu jäklar. Ni behöver inte alls känna att ni också behöver göra detta, jag skriver mest här för att se det som lite pepptalk och en dagbok åt mig själv sen i framtiden. Började i onsdags den 2a januari 2013, har tränat onsdag-fredag-söndag nu i veckan. Ska försöka träna MINST (minst!) 2 dagar i veckan, men hellre mer alltså. Ett bra tips är att följa massa fitnessbloggar, eller bara personer som försöker lika bra som du själv på tex instagram, facebook, twitter osv. Jag följer jättemånga på instragram som laddar upp aaasbra bilder dagligen, på bra mat, träningstips, resultat m.m.
 

fucka ur

Om ni undrar varför jag inte bloggar lika ofta ibland så är det för att den där jäkla blogg.se-appen inte funkar längre. Ibland ger den med sig, och ibland inte alls utan bara stängs ner. Så tråkigt! Har ju liksom allting i mobilen nu för tiden så orkar inte riktigt sätta igång datorn varje dag liksom, bara för att lägga in ett blogginlägg. MEN jag hoppas att det löser sig snart, det brukar det göra efter några dagar! Men då vet ni varför jag inte skriver inlägg ibland, för att appen inte vill sammarbeta. Men jag lever iallafall, det är väl huvudsaken? ;)
 
 
Finns ju på andra sociala medier också: twitter - bimwedberg, facebook - Bim Wedberg (skriver ju dock nästan aldrig inlägg, men jag finns! haha), instagram - bimwedberg

duck

Idag skulle alla i köket (14 pers) laga en varmrätt med ankbröst. Alla gjorde så olika, med så olika smak och så och ändå var alla jättegoda. Sjukt vad mycket man mat man kan laga med allting! Jag älskar mat.
 
"Stekt ankbröst med en bädd av grönsaker, basmatiris och apelsinsås" eller nåt :-)

Nyår 2012-2013!

Här kommer äntligen lite försenade bilder från nyår, tack för en supertrevlig kväll kära kamrater!!
Johan (eller något annat) var väldigt intressant haha.
"Lilla" champagne-flaskan...
 
Min fina hatt som jag fick av någon nere på stan!

Men vafaan

Skrev massa text till bilden innan nyss men det ba försvann? Eller är det jag som inte ser nåt?? Aja, skriver väl igen att jag hade ett jättebra nyår med några från gamla klassen - ni är bäst!!


2013!?


RSS 2.0