Tiiiisdag

Var högst upp på ställningen och målade när det började regna, åska och blixtra. Ni kan ju gissa hur snabbt jag klättrade ner haha? Käkade lite lunch, gick ut igen när det lugnat ner sig lite. Men sen, såklart började det spöregna återigen så då slutade jag och gick in å värmde mig hehe. "råkade" klicka hem en Body Mist från Victorias Secret mes vaniljdoft också, oops! Ooch nu ligger jag i sängen och kollar på hästhoppning från London, booooored tjej.


Svensk sommardag!

Åh vilken härlig och solig (!!) dag det har varit här idag. Är ledig idag så hade sovmorgon, åt god frukost med färska jordgubbar, cyklade runt Varpan med mami+papi och sen satt vi vid Gullnäsgården ett tag i solen. Åkte iväg och handlade lite, åt lunch ute i solen och sen hann jag ligga ute i solen i typ en timme iallafall. Oj, det var längesen man gjorde det! Åååå ikväll blir det tacos namnamnam.


Middag på Victuscella + bio!


Tonight


Göteborgsdjur

 

Jobba jobba jobbaaa


Saknar...


Dansbandsveckan 2012

Första kvällen (för mig då), fredagstagg!!
 
Två stycken som stod och spelade inne på Ica haha?
Förfeeezt
Malungsbo(r?) kom med gittar och....
... sånghäften på Malungsmål hahahahaha. Tackar Frida som var min tolk!
 
Söta Sabina och Rille!
Förfest dagen efter var lite lugnare, vi kollade ut på kossorna haha...
Sedan tog vi buss till Malung och satt i solen vid vattnet och mös.

Sotarfejs

Idag var det dags för jobb igen. Pappa har fixat en sån där ställning till huset, så nu ska vi måla det och göra det fräscht! Dock ska man slipa och skrapa bort den gamla färgen först, och ja det blåste ganska mycket på mig om man säger så....


Hooooome

Nu är jag hemma, mätt och belåten. Har haft tre bra och roliga dagar på Dansbandsveckan trots bakfyllan från helvetet på lördagen hahaha... Som tur var så försvann den sen på eftermiddagen så att man kunde köra igen sen! Anyway, så har jag fått hem mina finfina Levis 501:or som skeppats ända från London! Det är två tjejer där som säljer dels Levis shorts och lite andra saker. Tror att hemsidan heter någonting med "Style Encounters" (Google it annars). 399:- kostade mina shorts.


På väg till Malung!


Otis och Leo


Sista dagen i Göteborg...


Ljuskrona på toan + kusin Otis, Leo och Julian


Glömde ju nästan...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FINASTE SANDRA! 19 år och i varma Kroatien, inget man inte skulle tacka nej till (inte jag iallafall)! Puss! :)


Hemma hos mormor!

Sitter just nu hemma hos mormor, på Stenungsön i Göteborg och kollar på tv. Vi har ätit den klassiska middagen vi alltid får när vi kommer hit - kyckling och färskpotatis (bilden). Sen har vi gått en runda runt ön och kollat in stället, men det mesta är sig likt och fint! Så var vi förbi mormors bror som börjat tryckt papper i ett litet uthus hos sig, han har tryckt några brevpapper av sina egna jeans! Hur tufft?


Hahahahaha


Shorts, shorts överallt

 
Shorts från Levis 501:or och ett par shorts från H&Ms kampanj "Fashion against aids" är på väg hem till mig!!! Må solen och värmen komma hit ett tag nu, kom igeeeeeen.

Pysseltjejen

Ett par gamla, fula utslitna "RayBan" från Thailand och ett par nya vanliga brillor. Lite slipning, lim och voila - ett par helt nya svarta RayBan!


Movie of the night - "War Horse"


Vad jag gjort idag:


Sophie special

Igår var hela familjen på middag hos mammas och pappas gamla jobbarkompis och hennes familj. Dom har flyttat till ett helt nybyggt hus så vi ville kolla in det lite! Såååå himlaaa fiiiint. Alla sovrum var vitmålade men med gammaldags stil, träsaker och rosor liksom. Också har dom nån astuff grej att när man spelade musik på tex spotify i mobilen så kopplades det till ett par högtalare så att alla hörde liksom. Så där satt vi och valde några låtar och hade trevligt! Mamma och pappa drack lite för mycket, speciellt pappa med sin whisky... Helt borta haha, när vi cyklade hem så svängde han lite för tidigt och körde in i ek buske och sen en vägg, men det kommer han inte ihåg haha! På bilden är det en "Sophie Special" (en av döttrarna i huset) som gjorde till mig! Typ kaffe med vaniljsmak, alltså ingen smak av kaffe - wie! Skitgod iallafall :)


Hard work work


Vill ha!


21 Jump Street

Hahahaha alltså denna scen (+ lite mer som inte är med i klippet)!!!! Hahaha askul film faktiskt! Är inte den som brukar skratta åt filmer, men åt denna gjorde jag det många gånger - woooh. Se den!
 
 

we've come a long way since that day

 

Golden Palace

Efter mycket slipning och spackling åt hela familjen på Golden nere på stan. Vi skulle egentligen gått på China Thai men där var det semesterstängt, likaså Hong Kong. Sååå ni kan ju gissa att det var ganska mycket folk där! Men gott vare iallafall:


Thumbs up

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_4ffc5f01ddf2b33eb60004e4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_4ffc5f019606ee0f0f0004c7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_4ffc5f069606ee0f0d000501.jpg" class="image">


Kan Dee / Adidas

Den supersköna och snygga tjocktröjan hittade jag (och brorsan, haha vi köpte lika...) på InterSport igår - halva priset så den kostade 400! Sedan fick jag linnet från Kan Dee på posten idag, 239:- tror jag, 20% rea, woho!


Bli min man/pojkvän/tränare/m.m tack


Myser


Jobbbbbb

Idag har jag mest jobbat hemma under diskbänken, men har också rensat lite av mammas pärmar. Fick då kolla på tv och då gick tiden fort så det var najjjjs, najs att få cash också såklart!


I'm wide awake and now it's clear to me

 

Mysfika hos grannarna


But I said stay with me, stay with me. You don't have to go, yet.

 

Middag på Banken, sedan bio!


Mysig kissekatt igår


JAAA!!!

ÄNTLIGEN funkar iallafall min blogg.se-app igen! Så kommer det definitivt att komma mer blogginlägg, få jag typ aldrig orkar sätta igång datorn (har ju allt jag vill kolla i mobilen liksom). Och så kan jag kolla alla käraste bloggar igen, wiie. Idag är det lördag och helg! Sov/låg kvar i sängen till typ ett idag... Man blir trött av att gå upp åtta varje dag och slita i trädgården! Men idag är det mysväder ute så ikväll ska hela familjen äta middag ute nånstans, för att sedan kolla på bio - 'The amazing spiderman'!


Kvällens film

 

it's friday, friday, gotta get down on friday

Idag har jag rensat båda staketen i trädgården från ogräs. Först fick jag sällskap av katten som var nyfiken som vanligt, men när han försvann fick jag sällskap av äckliga småkryp istället... Euw. Som grädde på moset så brände jag mig på fetaste brännässlan, ajajajaja. Bränner fortfarande i hela underarmen!! Och igår när det var så himla varmt och soligt ute, fick jag shortsbränna... Och en ful bränna på ryggen, hahaha så typiskt.
 

De bästa i musikväg från P&L 2012

 
PS. OCH KENT SÅKLART MEN HITTADE INGEN VIDEON FRÅN I ÅR... Det var mer röj på Rihanna än var det låter/verkar som på videon haha. Oooooch jag har bättre videor på mobilen som jag vill visa er, men orkar inte lägga in och blabla osv. Lyssna och njut eller ångra er att ni inte var där!!

P&L mobil 2012!!


Gissa var jag var idag...?

 
Var mycket mycket nervös först, då jag inte ens hade varit inne på hemsidan och kollat innan liksom... Men bästa mamma följde med in, och vi fick en snäll superdalkulla att prata med. Sedan skickade jag också iväg en ansökan om att få gå en grundutbildning på YA i Borlänge, en kockutbildning! Jag och mamma kom på det igår när jag stod och lagade mat, att det nästan alltid finns några som söcker en kock m.m. Och att fotografer är typ det "kallaste" jobbet, såååå många som söker och vill ha det. Menmen vi får la se hur det gååår.

Kamerabilder från P&L

(Tog mera med iPhoniiiiii!!)

I'M BACK!!

Efter ca en veckas Peace & Love har jag äntligen lite tid över att sitta vid datorn, fixa bilder osv.
Jag har haft en sån jävla bra vecka med bra folk! Jag, Sabina, Eve, Henke, Andreas (och ibland Adam) fick låna en lägenhet (med sånt himla bra läge, typ mitt i festivalområdet) av Henkes supersnälla morföräldrar hela veckan. Snart kommer det upp maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa bilder då min vän Sabina inte tog typ en enda bild haha? Pucko :-) Men tack allihopa och jag hoppas att vi ses nästa år, Peace & Love 2013 (om vi överlevt då vill säga...)
 
Fetaste publiken på Rihanna i lördags/söndags!!

RSS 2.0