!

Angående låten och var den kom ifrån så hade lilla Carolin rätt!
Låten är från Fantareklamen som går nu. Är det bara jag som diggar både reklamen och låten? Blir så avundsjuk på dom...

                   

svenska jordgubbar + kissemisse





Foton: Jag

?



Någon som känner igen låten? :) Svaret kommer senare!
Ledtråd: Reklam

onsdag 2010-06-30

Ja ni, idag var det inte alls lika fint väder som igår. Men det såg jag ju i förra inlägget. Wellwell, regn är väl bra emellanåt...

Mamma väckte mig tio över tio idag och sa att städarna kommer. Så jag skyndade mig och klädde på mig, gick på toa och gick ut och satte mig i trädgården för att inte vara till besvär haha. Satt där i nån timme med mamma. Sedan kom bror ut och ville ha med sig mamma ner på stan, så då gick jag in och tittade på teve där nere. Sen kom en av städarna ner och sa att hon hade gjort sönder en liten prydnadskatt..igen haha. Men det är ju coolt om man får cash för den :-) hehehehe
Sedan kom mor och bror hem och städarna blev klara, och nu sitter här och lyssnar på musik. Önskar att det inte var nå P&L eftersom mina älsklingar är där och jag ska inte dit... Och i helgen + nästa vecka ska vi ut till våran sommarstuga och lite senare ska vi till Göteborg i några dagar (hoppas inte på fööör länge...).
Fast det kanske är bra haha, eftersom att jag borde jobba lite mer... Men ändå, friends are friends right? Har inte solat på ett tag nu, så det får bli morgondagens grej!
Hadeeee!

ojojoj...



just nu älskar jag väderkanalen.se !

it doesn't matter if you wearing colour or black&white - I still think you're pretty








atchooo!

Nös precis min 7:e nys i rad... 2 önskningar får jag iallafall :)
Jag har precis cyklat runt Varpan, inte så jättefint väder så det blev inte så jättefina bilder - tror jag. Men när jag skulle ta bilderna så började det klia i ögonen jättemycket. Såklart så kliar jag gärnet ur dom, så nu är dom rödsprängda och rinner - naaajs...
Bilder kommer straxelistrax!
ATCHOOOOOOOOOOOO!
8:a stycken....


some good shit, yes


hard work work

Har precis smörjt in kroppen och fejjan med solkräm. Här ska det ut i solen och jobba! Idag blir det att måla staket, och bara steka i solen hoppas jag. Uppdaterar väl när jag är klar, eller när det finns något att skriva. Men jag hoppas att jag inte behöver sitta här så ofta iallafall, jag ska ut!


I'm ready now, to fly from the highest wing



I was a little girl alone in my little world
Who dreamed of a little home for me
I played pretend between the trees
And fed my houseguests bark and leaves
And laughed in my pretty bed of green

I had a dream
That I could fly from the highest swing
I had a dream

Long walks in the dark
Through woods grown behind the park
I asked God who I'm supposed to be
The stars smiled down at me
God answered in silent reverie
I said a prayer and fell asleep

I had a dream
That I could fly from the highest tree
I had a dream

Shopping

Sitter och knaprar på årets första rabarberpaj! Hembakad och rykande färsk, synd bara att all glass hinner smälta innan man kan stoppa in en tugga i munnen... Men helt klart värt det!

Shopping i Norge:

Sommarrea på BikBok



Sommarrea på Cubus


En 50-lapp

Hjärtstrumpbyxor

lovande!


Norge - Tromsø










När vi var här uppe så var det 4,5 grader.... KALLT!

Cashing

Har precis jobbat i 2½ timme - göttans! Rev ner en hel krinelikrokbuske som gick runt staketet, (ska måla det någon gång också) så nu har mina armar och händer fått fina rivsår - jajamensan!
Men nu ska jag ta en paus och fixa så att ni får lite bilder ifrån Norge snart. Dom hade väldigt bra shopping där borta också, massor av Sommarreor som jag hittade det mesta ifrån. Bilder kommer!


Too Far Gone

På planet till Trondheim igår så hamnade jag och mamma en kille som var lite sådär småfull, haha. Han snackade med oss nästan hela tiden, han pratade norska och pratade lite sluddrit pga av alkoholen så jag fattade nästan aldrig va han sa, haha. Men helt plötsligt så säger mamma att han har sagt att jag var söt. Haha jag bara ler och kollar tillbaka på honom. Han ger mig en tumme upp och en slängkyss och sträcker fram handen till mig och sa nånting jag inte förstod. Sedan berättar han för mamma att han har ett band som ska till Trondheim och spela. Hela bandet är på planet men dom sitter inte tillsammans. Mamma frågar varför dom inte sitter tillsammans. "För vi hatar varandra" svarar han, haha.
Sedan frågade han vart vi skulle och blablabla, att han skulle följa med oss hem och sånt haha. Skön kille, synd bara att jag inte förstod ett piss av vad han sa nångång haha. Mamma fick vara lite tolk för mig. Mamma frågade också när bandet startades och han sa 93. Kul att han stöter på en som föddes då hans band bildades liksom, haha. Men han var skitsnygg så om jag skulle vara liiite äldre så ja, vem vet vad som hade hänt hehe :).
Bandet heter Too Far Gone, hade aldrig hört talas om dom förut. Men nu när jag kollat runt lite så såg jag att dom var riktigt kända. Deras plattor finns att köpa på cdon.com, dom har 7 album på spotify och dom fanns på youtube:

Det var alltså sångaren som snackade med mig, haha. Men han är skitful (förlåt) i denna video. Nu har han klippt sig och färgat håret. Såg nu att han är född 81. Lite gammalt för mig då tyvärr...


HEMMA!

Har precis kommit hem. Orkar/vill inte skriva så mycket nu, utan ni får veta allt imorgon (idag om några timmar). Bilder får ni också då!
Nu ska jag lyssna på min älskade musik, kolla alla bloggar och kolla på facebook.
Hadeee!

Tromsø

Imorgonbitti klockan sex ska vi alltså gå upp har jag fått höra. Planet tror jag gick halv tio eller nåt. Jag tittade på kartan vart Tromsø låg, och såklart så ligger det nästan högst upp i hela Norge. Där det är kallast alltså... Tittade på yr.no och där dest stod att det skulle vara regn i några dagar och 9-15 grader. Hur kul låter det på en skala? Juste - INGENTING! Fifaaan.. kan inte någon komma och kidnappa mig nu? :) Sabina? Elin? Sandra? Ni får en tia!
Ätit har jag inte gjort heller, eller jo ett glas godmorgon juice som sagt. Ska kanske äta lite middag snart, men jag orkar verkligen inte. Är helt sjukt depp... Vill inte vill inte alls!

I had to find you, tell you I need you


You gonna find someone new, I really hope you do. 'Cause I love you.

Idag vaknade jag vid tolv. Jag somnade halv ett tror jag... Shit jag sov nästan i tolv timmar? Hur gick det ihop egentligen? Var nog eftersom att jag inte kunde äta igår som jag blev så kraftlös och orkade bara sova.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag åt nyss lunch/frukost - ett glas apelsinjuice. Fick frukstansvärt ont i mage på en gång, inte kul. Jag som tänkte cykla runt Varpan idag. Men det kanske blir så om jag orkar. Annars tänkte jag gå ner på stan och shoppa lite, men jag vet inte riktigt om jag känner för det heller...
Och imorgon bitti flyger familjen till Norge - Tromsö och firar midsommar. Mamma säger att det ligger ganska norrut, alltså blir det kallt. Kul!!! Eller inte... På midsommar ska man ju ha klänningar och blomsterkransar och sånt. Okej, kransar kan man väl ha på sig, men ändå. You see what I mean...
Och alla andra ska till Dössberget och kika på Hoffmaestro och så. Jag vill också :(
Depppp....

Bombs are falling everywhere, it's heartbreak warfare


onsdag

Hejhejhallå dagboken...

Elin drog för en stund sen. Skulle hem och göra sig lite fräsch efter att hon sovit här, solat här i typ 1-2 timmar plus lilla promenaden runt kålgårn.
Själv känner jag mig inte sådär asfräsch jag heller...Ont i magen, trött i ögonen och jag borde träna men jag klarar verkligen inte av det med min mage. Så den får se ut som en jävla bulle hela dagen, blä.
Och vädret idag har ju varit hur gött som helst! Mina vita linjer blir vitare och vitare för varje gång :) weho!
När jag och Elin låg ute på studsmattan och solade så höll jag min hand bredvid hennes lår och jag såg ut som en kines bredvid hennes albinohud, hahaha. Men jag är typ inte brun, jag är mer kines-thailändare-brun om man kan säga så haha.

Hadeee!

Helvete Lars-Olov!


reekan e beest

Idag har jag stekt, schtekt och schchchtekt lite till med Elin och Therése i Kålgårn. Tror jag fick lite färg faktiskt. Elin hon blev en reeka hon...
Efter ett tag blev det för mycket moln så vi stack hem till mig och tittade på en dokumentär om folk med otroligt äckliga tänder, bläeu...
Sedan blev det dags att sticka mot Roxnäs för 'återträff'. Det var riktigt kul att träffa/se folk man inte har sett på år och dar. Dock tröttnade alla vid tio och stack hem, haha. Vi med.
Vi köpte med oss en grillad kyckling och lite chips och stack hem till moi. Vi såg på Scrubs i en timme, och nu sitter vi her och dunkar lite muuusik.
Reeekan e beest förresteeen :)


Elin är så söt :)

Life is a beach

Snart kommer Elin och hennes polare Therése hit och hämtar mig. Sen ska vi dra vidare till Kålgårn och soooola, jag tror nog vi ligger där ett bra tag haha.
Och senare ikväll är det det där i Roxnäs, weho! Jag tror det kommer bli något alldeles extra faktiskt. Eller, hoppas jag på. Som sagt så tar jag med mig Elin eftersom att Sandra har svikit mig den jäääveln... Hon är i Orsa hon, bläää på Orsa. Kom hem nuuuu!
Näe, nu måste jag nog äta lite frulle innan jag drar.
Hadeeee!

Bim Marielle Wedberg (BMW)


Från Sabinus blogg

Gaaaaalet sugen på chips vart jag nu också...
Imorgon är det 'grillkvällsreunion' på Roxnäs, och eftersom Svampi inte är hemma så tar jag med mig Elin istället :) Får säga åt na att färga håret och klippa av en bit.

21:a juni, måndag

Idag har jag solat i ungefär en timme, fick bort dom vita ränderna jag fått efter mitt linne jag hade nån dag då det var solit haha. Men jag vill bli ännu brunare iih :)  Jag tänkte faktiskt smörja in mig med b.u.s nyss, men ja ångra mig. Vill ju bli fööör mycket heller liksom. Wellwell.
Sedan rensade jag lite ur rabatten i en timme, 65 kronor - klirrrr!
Åt mat i ca en kvart. Rensade ännu en timme till - klirrrr!
Tyckte att det va nog så jag gick upp till datan och här har jag suttit tills nu. Eller jag var nere och kekade lite middag nyss. Ska alldeles strax göra mina 100 (situps). Fast jag tror nog att jag ska höja upp till 200-250. Jag var inne på aftonbladets hemsida och såg att Ronaldinio (?) gör 3 000 situps varje dag !!!!??? Men om man kollar in hans mage så... hehe :-)
Här ska magtränas!


sommarmorgon

Har ni sett vem som har hittat hit till lilla Falun? Jo, solen! Äntligen. Så idag ska det bättras på brännan, jajamen!
Så ska jag nog jobba lite granna också, ska rensa lite ogräs i rabatten bara. Men det är nästan 'kul' eftersom att det blir så fint efterråt.
Dock står det att det ska vara molnigt och inte så jättevarmt idag, men det tror jag så mycket som jag vill på. Eftersom att min termometer utanför fönstret säger att det är 36 grader just nu :)

Hadeeee!


cake

"12 flaskor champagne, 25 liter grädde och 900 ägg är några av ingredienserna i bröllopstårtan som består av 11 våningar, är över tre meter hög och väger 250 kilo. Varje tårta består av 11 lager. Över 300 arbetstimmar ligger bakom hantverket. Huvuddelen av ingredienserna är svenska råvaror och tårtan är så långt det varit möjligt bakad av ekologiska produkter, t ex färska svenska ekologiska smultron."

Så står det om Victoria och Daniels bröllopstårta. Fattar ni hur sjukt jävla tung den är!? 250 kg! Och av tårta dessutom. Herregud, alla gästerna måste ju ha rullat ut därifrån?

Bild på tårtan:

kalles kaviar

Hejhej Monica!ost (hahaha vem fan skrev ost!?) 
Sitter i elins säng just nu medan hon kör lite striptease för mig, eller nej vänta. Hon klär ju faktiskt på sig, det va igår det va ;) Ursäkta mig, hehehe...
Igår cyklade jag iallafall ända upp till Elin, älskling varför måste du bo på ett berg?
Dom bjöd på grillat, strippes, beasås och ost-med-svampstuvning-i, göttt! Efteråt fick vi jordgubbar och grädde. Vi slog på teven och bytte lite mellan She's the man och Bröllopsmiddagen.
Sedan började O.C-maratonet. Vi blev sugna på chips så vi skulle gå ner å fixa det. Elin var pinknödig så hon stack på toaletten och jag kikade runt lite på deras tomt. Och vad ser jag? Jo jag ser en igelkotttttt! Vi döpte honom till Igor :)   Han fick lite kattmat och sedan började vi att titta på O.C, alltså utan Igor.
Vi kollade till klockan tre ungefär, och nu ska vi ta lite frullerulle. Hadeee!
Morgonsnygga vi vet

fleur






Foton:
Jag


I said it's too late to apoligize

Sitter och sjunger Apoligize just nu. Jag har båda låtarna, en där bara One Republic 'är med' och en med Timbaland. Om jag ska välja så är nog One Republics bäst, mycket mer känsla.
Ska hem till kära Elin ikväll. Vi ska grilla, (eller hennes far ska), ha O.C maraton, äta chips och förhoppningsvis sjunga lite hoppas jag? Det kommer att bli legen - wait for it - dairy!
Har nyss målat naglarna i mankyr-färg också, blir bättre och bättre med vänsterhanden faktiskt. Det dåliga är väl att man är så sjukt rädd om naglarna nu, haha. Även fast jag har målat i typ tre lager så jag vet att det sitter som berget...
Nu ska jag nog sjunga lite till, och sedan ska jag nog ner till mamma som sitter och kollar på bröllopet.
Hade!


I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground

♥ i bilder



maaat ♥


MinigolfarN^



Saknar er redan

O.C

Gårkvällen igår var hur mysig som helst verkligen. Brudarna kom hem till mig först, vi gick till willys och handlade lite läsk, chips och engångsgrill. Grillning igår måste ni ha varit den lyckade grillningen ever, tack Elin för det!
Sedan körde vi sanning och konka, eller nej, bara sanning förresten.
Sedan fick jag sms av mor min som sa att huset var ensamt och vi gick till mig och körde singstar. Jag och Elin vi kan det där vi! Fyfan va vi äger!
Sedan blev vi sugna på minigolf så vi drog till slussen på cykeln. Och tur som jag har så fick jag punka på min cykel... Men jag märkte det på vägen hem, så jag fick stanna vid Friskis och gå därifrån. Har aldrig fått punka på min cykel förut, men man kanske inte ska skjutsa någon på pakethållaren så långt som till slussen, hehe.

Nu ska jag kolla på O.C för första gången. Är faktiskt riktigt bra, även fast jag bara är på 4:e avsnittet. Bilder från igår kommer upp nån gång idag, sitter på pappas laptop just nu och orkar inte flytta mig ifrån sängen :)Och idag är det Sushi-dagen så jag och mamma ska ner på stan och äta sushi-lunch om en timme eller så - myyys!

weather



Såhär ser det ut på vackertvader.se. Ser mycket lovande ut, fast solen skulle tittat fram tycker jag dock... men värme som värme eller? Det har varit på tok för kallt nu i några dagar, så vi ska nog vara glada över detta! Och det kanske inte stämmer helt också? Solen kanske tittar fram även ikväll. Hoppas!


le soleil brille

Och det hoppas vi på att den kommer fortsätta göra hela dagen! (Det betyder alltså: solen lyser).
Klockan tre kommer mina tjejor hit och vi drar vidare mot willys för att handla lite proviant, sedan sticker vi till kålgårn och grillat och bara har det myyyys! Jag längtar!
Happ, vad ska jag göra i 2½ timme nu då? Jag skulle kunna sola, men jag orkar faktiskt inte just nu, haha. Jag vill se på film men både min och och fars VLC-player fungerar inte? Funkar dom för er? Alltså ni som har den. Skit också...
Näe, jag tror faktiskt att jag går ut och sätter mig i solen ändå.
Hare!

Dancing on my own...


I wan't to be a billionaire, so fuckin' bad.

Elin drog precis iväg på sin rosa kärringhonda, så nu sitter jag här ensam och ska strax packa upp lite av det jag shoppade idag. Blev ett grön-blått linne från Gina och ett svart linne/klänning från H&M. Tänker inte ta kort på det, då det inte var så intressanta saker :)

Dagen började med att våra städare kom och städade huset (nähä?) så jag, mamma och bror fick sitta ute och äta frukost. Men det gick ju bra just idag, eftersom solen har kommit hit!! 
Sedan kom Elin hit och städarna drog och vi gick upp till mitt rum och körde SingStar - så fuckin' good! Körde både på Svenska Hits och 80-tal, detni!
Efter ett tag orkade inte våra röster nå mera så vi gick ut och sola en stund. Låg där i gräset och chilla lite med musik och massa kryp, blä.
Sedan blev vi hungriga så vi beställde en pizza och satte oss i en park och åt och hade hur trevligt som helst! Vi hade lite tid över så vi gitta ner till staden och jag shoppade lite, Elin ville men hon har inte pengar än...
Efter det kom vi hem och vi märker att ingen är hemma, och jag har ingen nyckel - grejt! Men som tur är så kommer pappa hem efter nån kvart eller så, och låser upp för oss. Så Elin hämtade sin väska, snöt sig sen bar hon iväg hemåt.
Och nu längtar jag tills imorgon då jag ska träffa mina favoriter igen! <3

Riktig gammal goding


Ni ska nog inte lyssna på texten så mycket, hehe

music


where are you?

Alltså soleeen vart är du någonstans!? Det är vi som har semester, inte du. Så pallra dig hit nu med det samma och skänk lite glädje och värme.
Tittade nyss klart på Seven Pounds. Vet inte riktigt vad jag tycker om den, men den var vacker och fin på något sätt ändå.
Innan det så hade jag übertråkigt så jag gick ner och bakade en kladdkaka, har inte bakat på flera år känns det som. Den blev ganska lyckad för att vara jag som bakat den faktiskt, haha. Ska nog ner och ta en till bit, så snart mammas 'kund' har gått därifrån.
Ååh, jag vill ha torsdag nu! Grillning med tjejerna (hoppas jag). Elin träffade jag ju igår, men dom andra brudarna har jag inte träffat sen i torsdags/fredags så jag börjar sakna dom lite nu <3
Och då SKA det bli fint väder, för det har jag bestämt. Or else...

måndag

Jaha, då var det måndag igen då. Men ingen vanlig måndag, utan första måndagen på sommarlovet! Alltså inget plugg att gå till, ingen långbacke att cykla uppför till plugget - sååå skönt.

Vid ett-tiden kom Elin hit och vi gick till Kålgårn. Dom på vädret hade lovat fullt med sol idag, därför tänkte vi gå till Kålgårn och solade. Men istället blev det skitkallt och molnigt. Men vi gick till Kålgårn ändå, och låg under handukarna eftersom det var så kallt haha.
Efter ett tag kom Joel och Oskar och vi bestämde oss för att spela minigolf idag igen. Tänker inte säga resultatet idag heller, men jag kan säga att att det gick inte lika bra för mig idag som det gick igår...
Tiden gick och gick och vips så blev klockan tjugo över fyra och jag skyndade mig hem och bytte om till ridkläder. Pappa skjutsade mig och jag var sådär lagomt pratglad. Full fart hela dagen, och inte mat i magen (haha vilket rim!) så jag var urtrött.
När vi kom hem så hade mamma gjort lax, potatis och sås så då blev jag på bättre humör. So now I'm happy :)

Imorgon får vi se vad som komma skall!

Fladderfladder...

Kom hem för en stund sen. Cyklade hem från Elin och fyfaaan va blöt jag blev! Men det lite härligt ändå på något sätt, bara glida nerför backen och känna regnet i ansiktet och i håret.

Först cyklade hon hit, vi gick till Ica och köpte varsin glass. Satte oss i Kålgårn och pratade en stund. Sen blev vi sugna på minigolf så då körde vi en runda. Tänker inte avslöja reslutatet ;) Men jag kan säga att vi båda fick hole in one iallafall!
Sedan drog vi hem till Elin och hennes slott, haha. Vi blev hungriga och hennes far skjutsade oss till City Gross där vi köpte grillat kyckling, potatissallad, dressing och coca cola. Vi gick till vindskyddet och satt och där och åt, pratade, skrattade och hade myyyys. Och levde vildmarkslivet såklart!

göööööööööööööööött mos

Sjukis

Och där satt vi ett bra tag, haha. Tittade på folk som spelade frisbeegolf - bara killar, hallååå? Dock i 30-50 års åldern...
Sedan stack vi hem till Elin igen och körde Lips (ungefär som SingStar) och shiiiiit va vi ägde! Hela publiken var med oss, eller vad säger du?
Sedan satte vi oss vid datorn, och jag såg mitt första avsnitt av O.C som var första avsnittet haha.
Tack för dagen bebe! ♥


Bloggtorka...

Finns verkligen ingenting att skriva men jag ska försöka skrapa ihop några rader iallafall.
Idag har jag pillat lite med mobilen (finns fortfarande mycket att upptäcka!), kollat på Äntligen Hemma (har man bara skogskanalerna så får man ta vad man har....) och ätit en bit prinsesstårta som pappa köpte hem igår. Jag tycker att det borde vara dags för lunch snart, men jag vet inte om jag är hungrig eller ej? Min mage verkar lite borta idag tycker jag, samma med hela mig förresten haha. Och när jag ska ladda ner film så står det att det är fullt, fast jag har rensat massvis. Så nu har jag tagit bort massor av bra filmer i onödan... Sandra kom och hjälp mig med Icefilms! :(


Regn regn och åter regn...

Jag känner att vi har lov, men vart tog sommarn vägen nu då? Den får la komma snart tycker jag...
Gårkvällen var trevlig faktiskt. Mycket hälsinggårdsfolk som man inte har pratat med alls eller inte pratat på väldigt länge bara. Mys.
Vi hamnade först nånstans på Trotzgatan, men sen blev alla (tror jag) utskickade och då stack vi till stora torget och satt där och pratade och hade trevligt bara.
Och vips blev klockan två och dom flesta drog hem. Joel och Oskar gick med mig hem så jag slapp gå ensam, det tackar vi för.
Jag kom hem, tvättade mig, bytte om och slängde mig i sängen och somnade bums. Åååh, det är en sån härlig känsla att vara sådär trött. Att inte ligga och tänka på allt och alla, utan bara lägga huvudet på kudden och svepa in i drömmarnas värld.
Min kontaktlärare Glen skrev nyss på facebook att det är krukväder, men jag tycker att det är kukväder jag :)


Mobilblogg

Sitter i sängen just nu och testar att blogga från mobilen. Känns lite småcoolt sådär :) pappa och Bror kom precis hem från Ica maxi och hade med sig tårta, stora köttbitar, potatisgratäng och baguette. Blir en riktig brakmiddag! Kul att jag sitter i sängen och skriver medan datan är typ 2 meter ifrån hehe. Men man måste ju testa nu när man har ny mobil och precis har bytt till halebop abonnemang (a) hihi

första sommarlovsdagen

Haha, kul att jag somnade kvart över elva igår då. Hehe... Men har man gått upp runt sjutiden på morgonen så blir kinda tired :)
Nu hoppas jag att familjen snart kommer hem så vi kan bege oss till China Thai för en sommarlovslunch!
Ha en bra dag allihopa! (Även fast vädret suger...)

pissa!

Kom nyss hem från en mysig stund med Sabina och lite Elin.
Sabina var så sugen på pizza, och då var jag så snäll och följde med henne och vi tog varsin pizza på American Take Away. Sen kom Elin i rasande fart och hon fick lite gobitar av oss.
Angående mobilen så var det faktiskt fel på mobilen, inte minneskortet eller allt vi trodde att det var. Så nu har jag fått en helt ny likadan och den fungerar utmärkt! Jihooo! Alla numrerna har blivit sparade också, nu ska jag bara ladda in lite musik i den så blir den asbraaaa!

Imorgon slutar min bror 9:an. Efter det ska hela familjen äta lunch på China Thai. Sen på kvällen hoppas jag att det händer något. Blev så sugen när några studenttjejer kom ut med läsk och höll på och fjanta runt sig, haha.
Nu ska jag vara uppe så länge som jag vill, för vet ni varför? För jag har SOMMARLOOOOV!


Kålgårn





Foton: Jag

SOMMARLOV!

Sommar, sommar, sommaaaar! Äntligen har vi fått det efterlängtade sommarlovet. Känns dock nästan lite tråkigt att vara ifrån klassen, vännerna och så. Ettan har gått helt sjukt snabbt, eller är det bara jag som tycker det?
Wellwell, om 9 veckor och 2 dagar är jag tillbaka i skolbänken och kommer tänka "varför saknade jag det här för?". Men det är så det ska vara!

Efter uppvisningarna i sporthallen så cyklade jag hem snabbt som sjutton. Hämtade far min och vi åkte ner till The Phonehouse för att visa min konstiga mobil. Dom förstod inte heller var det var för fel. Men dom sa att jag skulle skaffa ett Halebop kontantkort istället. Så det är det vi väntar på nu, men jag har kvar samma nummer som tur är. Och nu tog mina gratis sms slut också, toppen...
Efter det så mötte jag mina dudes på Ica och vi köpte lunch, satte oss vid ån och åt och hade trevligt. Jag åt sushi som alltid innehåller en stor bit wasabi (som jag alltid petar bort eftersom det är såhääär starkt). Men Elin trodde att det var en avokadobit så hon ville ha. Visst fick hon den, hon tuggade och bara skrek ut "Ähhähähähääää!!!". HAHAHAHAHAHA! Och efter den roliga stunden så vart alla väldigt flummiga haha. Blev nog en del jättevackra kort :) Ska sno några av mina dudes senare!
Men efter det så stack vi till Kålgårn. Dom hade tänkt att bada, men vädret tillät inte riktigt tyvärr.. Så vi bara satt och pratade istället. Och nu är alla påväg hem skulle jag tro.
Men just nu vill jag bara att The Phonehouse ska ringa mig eller pappa och säga att vi kan komma ner dit och checka läget. Vill att min nya mobil ska funka NU!

summer

Jaha. Då sitter man här färdig och klar. Jag vaknade och gick upp tio över sju istället för 7.30 som alarmet stod på. Men lät det om alarmet då? Nej inte ett dugg. Fast jag hade ställt på ON och jag såg att klockan var framme på skärmen. Men icke sa nicke, 7.31 hördes det fortfarande ingentint - bra alarm! Not...
Angående att den cpar så tror jag att jag har råkat ta bort hela minneskortet på 4 gb........ Men vafan så lätt kan det inte vara att ta bort det? Har aldrig kunnat gjort det förrut, och om det ska vara så lätt att det finns att välja på menyn så är dom ju helt puckade i skallen HTC. Vem vill kunna ta bort hela minneskortet liksom? Nej juste, ingen!!!!!!! Jag och pappa ska gå till The Phonehouse idag igen och försöka fixa det. Vill ju liksom kunna smsa och ha nya kontakter?

Förlåt men jag blev så jävla pissed off när det stod att minnet var fullt och jag visste att jag hade 4 gb...
Snart ska cykla till skolan. Idag är sista dagen vi är MP1A, känns lite trist. Och MP2A låter bara fult, jag vill heta MP3A på en gång :)
SOMMARLOV HERE I COME!!

NEW

Jajamensan! Kom hem med den lilla sköningen i ett par inlägg under :)
Eftersom att det är en HTC så är alltid väldigt nytt. Den sitter och läser in SIM nu eftersom att inga kontakter blev sparade. Men när jag ska skriva in en ny kontakt så försvinner den på en gång :S   Om nån av er har en HTC så får ni JÄTTEGÄRNA hjälpa mig :):)  Really need it... Den har läst in sim-kortet nu i typ en halvtimme, och mer ska det väl bli... suck... Aja, jag får väl testa mig fram antagligen.
Juste. När jag köpte den så fick jag 4 Gb till, men när jag ska skicka sms så står det att minnet är fullt? Wtf liksom.. Åh jag som skulle vara glad över en ny mobil!

Dagens Låt:


phone

Har blivit lite småsugen på en ny mobiltelefon. En touch den här gången. Min mamma skaffade en ny telefon för nån vecka sen, en Xperia - sååå coool!
Har kikat runt lite idag och hittat en liten och söt touchmobil från märket HTC. Inte var den så farligt dyr heller. Kostar 1599:- från The Phonehouse. Så jag och min far ska ner och kolla på den imorgon efter plugget.
Så här ser den ut:


Kameran har 3 megapixlar, men det har min nuvarande också och det blir ju hyfsade bilder med den. Vill inte ha med för mycket heller, eftersom jag helst vill fota med min systemis :)
Den är 10,5 cm hög och har 2,5 tum skärm = 8 cm skärm. Låter nästintill perfekt storlek för lilla mig.

tisdag 8:e juni

Åh vilken mysig dag det har varit idag! Började med att hela klassen (+ massa andra) träffades på Magasinet. Vi gick runt och kollade på en utställning som hette City Signs. När han som 'gjort allt' skulle prata och visa lite videor så höll jag på att somna dock... Är inte van vid att gå upp 07.00... Kommer sova riktigt gott på fredag hoppas jag = SOMMARLOOOV!!


City Signs


Aja. Efter det skulle vi gå till American Take Away, men dom öppnade klockan 11 och klockan var halv. Så vi gick in på Hemköp och jag åt Sabina smygåt 'liiite' nötter hehehe. Och till slut så öppnade pizzerian och vi satt där och åt en god men väldigt mättande lunch.
Sen var det dags att ta bussen ut till Bjursås, till våran lärare Glen. När vi kom dit så såg vi först bara ett tomt hus med massor av högt gräs. Och till slut kom Glen ut och hälsade oss välkomna och började att ta ut stolar och sånt. Och sedan kommer han ut med en hel soffa också! Haha lilla goa Glennis!
Och Glen visade oss hur man drejar och några provade på. Det är inte så lätt alltså. Inte för att jag provade men det syntes långa vägar...
Sedan bjöds det på fika och annat gott som hans dotter hade bakat. Och efter vi varit där i några timmar så kände vi att det var dags att åka hem så vi tog bussen hem. Jag gick runt lite på stan med Elin som väntade på sin buss, jag stack hem, tog lite mellis och nu sitter jag här :)


Påväg till Glen

Hela klassen på gården haha

Rickard hittade en liten minigura!

Och (lill)Micke ville se ut som Jason Mraz!

duschen

Har precis tagit en dusch. Brukar aldrig duscha dagarna efter varandra eftersom det inte är bra för håret. Brukar högst tvätta håret 3-4 gånger i veckan. Men nu var det så att det bara fanns balsam, eftersom mamma är bortrest så hade hon tagit med sig det andra. Så idag har jag gått med superfett hår, fast det var nytvättat. Inte så jättesnyggt nej.
Men när jag letade lite så hittade jag både schampo och balsam som inte är för färgat hår (brukar ta mammas) som hon nog köpt för mig. Det var ju väldigt passande, så tack mamma!
Har gjort i ordning ett saltvattenspray nyss också, för att få fram en riktig 'sommarlook'. Få se hur bra den blev då, haha. Har ingen aning om hur mycket salt man skulle ha, men det smakade saltvatten om det iallafall.. Ja jag smakade?

Imorgon ska vi först till Magasinet och kolla på någon utställning, sedan ska vi hem till våran lärare Glen i Bjursås. Ska bli skitroligt hoppas jag!
Nu ska jag kolla på 2&½ men och krypa till kojs.

måndag 7/6

Första 'lektionen' så fikade vi. Det var mysigt med hela klassen och alla pratade om allt möjligt. Läraren bjöd på kaffe och kakor. Jag hade mig mig en mandarin eftersom jag inte hann äta någon frukost innan.
På idrotten så hade vi brännboll igen, och vet ni? MITT LAG VANN IGEN MED 2 POÄNG!!!! Prick 100 poäng fick vi! Det var bara för min varvning och för min kukeliku-boll, jag lovar.

Efter det så stack vi ner på stan och väntade på mösspåtagning. Sedan började det. Och FYFAAAN vad jag vill ha om två år! Gå runt med alla kompisar/klasskompisar, ha studentmössor och bara skrika hur högt som helst! Åh, allihopa började längta som sjutton tills om två år... Men eftersom detta året har gått sjukt fort så hoppashoppas jag att dom två åren som kommer nu också ska gå fort!

Har precis ätit upp min sushi som jag köpte med mig hem. Varken mamma eller pappa är hemma idag så det är bara jag och brorsan som är hemma. Det betyder att vi får ta mat själva då.
Shoppade faktiskt lite på stan också! Har inte shoppat på flera veckor - good job Bim! Inte för att det var så mycket ändå: ett turkost nagellack, vitt nagellack (ska bli mycket populärt nu säger dom, hehe) och ett par svarta 'cykelbyxor' med spets längst ner.

Nu ska jag kolla in fejjan lite!
Puss!

6:e juni

Har precis ätit middag bestående av kött, klyftpotatis och turkisk yoghurt - grymt gott!
Har inte käkat riktig mat på flera dagar nu, så därför blev det lite extra gott. Om ett tag ska jag ta lite vaniljglass också, vilket jag inte heller har ätit på hur länge som helst.

Juste! Idag är det ju Sveriges Nationaldag. Så upp/ut och sjung nationalsången allihopa!
Men jag stör mig så sjukt mycket på att dom ska göra en ny flagga, man inte får sjunga låtar som man alltid har sjungit på skolavslutningen m.m. Vi har alltid gjort det, vi har alltid haft flaggan, så varför skulle det spela någon roll nu? Hoppas dom tar sig vatten över huvudet och tänker efter snart...


sleepy

Åh GUD va skönt! Har precis sovit från klockan tio (hade stalljour som började 07.00 och jag kom hem två...) till fyra. Hade egentligen tänkt att bara sova nån timme men jag var så sjukt trött så jag sov liiite till hehe.

Gårdagen igår var supertrevlig! Träffade massor av snälla och rolig människor. Kollade lite på Ebba Gold när dom spelade, försökte att sjunga med så mycket som det gick. Hoppade upp och ner och bara skrek. Vi fick ont i fötterna ett par gånger så vi satte oss lite här och var, men det var ju poliser och nattvandrare överallt så det var inte länge man fick sitta.
Och när jag skulle hem så följde Joel och Sabina med på vägen, så jag slapp gå själv - tack för det!





Therése råkade trampa sönder Elins glasögon, haha fyfan va det va roligt! Skrattade så jag grät!

Bilderna kommer från Elins blogg, Sandras blogg och Sabinas blogg!

girls night out

Alldeles alldeles strax så kommer Sandra och Sabina hit. Vi ska hämta hamburgare som jag tog ut och satte på tining imorse, så idag så ska det nog inte vara några problem med dom ;) 
Sen drar vi vidare mot Kålgårn och myser lite! Sen kommer Elin och Therése och joinar oss. Sedan kanske vi ska till Ebba Gold. Verkar inte sååå kul tycker jag dock, bara massa 'gamlingar' :)

Ha en bra kväll!


RixFm-festival 2010

Värdarna Christian Hedlund och Christer Modig:



Förbandet Ramsells:









Anders Fernette a.k.a Biffffffen




Lovestoned


Ge mig hennes hår!






Broken Door



Love Generation



Apollo Drive





Anna Bergendahl





Favoritbild den ovanför


Eric Saade a.k.a killen som dansar för mycket så man inte får några bra bilder




Alla foton: Jag

lördag

Aahh.. vaknar alltid så extremt tidigt när man lägger sig sent. Hur går det ihop egentligen? Kan inte någon utbildad människa berätta det för mig?
Igår så drog jag ner på stan och träffade Sandra och Elin. Vi drog till Kristineparken (den heter inte så va? haha), kollade runt på karusellerna = FYFAN! säger jag bara... Vi kollade på dom som satt i karusellerna och skrek som små grisar, haha. Det var nästan så man tyckte synd om dom!
Efter ett tag stack Elin och Lina kom istället. Jag köpte en liten ballong innehöll helium. Hahahaha det är så fruktansvärt roligt!
Sedan drog vi oss ner på scenen och inväntade RixFm-festivalen! En gigantiskt bildbom kommer efter jag har redigerat bilderna och sånt.
Efter det så stack vi till parken igen, kollade karusellerna igen, gick och kissade, satte oss på bryggcafét och pratade med trevliga 94:or, haha.
Sen blev Sabina hungrig så hon köpte nåt bröd av nåt slag? Men då orkade inte jag längre så jag stack hem :)

fredag!

På idrotten idag hade vi brännboll. Det var så jämt så jämt mellan våra lag, men in i det sista så vinner mitt lag med några poäng! Haha, det var väl egentligen inget stort men fyfan va bra det kändes ändå! Vi körde med stilpoäng också, så när man skulle in i mål så skulle man stajla inför domarna. Jag gjorde ett par kullebyttor och hjulade ett par gånger, haha. Men vad gör man inte för poäng?
Och på engelskan (som annars är ca 1 timme och 50 minuter) så fick vi gå hem. Vi skulle ha gjort muntligt nationella men det var 'fullt' typ. Så vi ska göra det på måndag istället.

Klockan fyra kommer Sandra ner på stan + hennes kompis Lina. Vi ska på Lidls godisregn, köpa lite onyttigt och sjunga så högt vi kan till alla låtar som kommer spelas från RixFm-scenen! Oh yeah!


kväller

Eftersom jag absolut inte har nånting att skriva så tänkte jag att jag kunde visa er några bilder som jag tog på RixFm-Festivalen förra året. Imorgon kommer det inte vara så mycket blogging heller tyvärr. Men på lördag förmiddag, då jävlar ska ni få massor med bilder hoppas jag! Bland annat på Anna Bergendahl, Eric Saade mfl!

Kim från Made In Sweden




Anders Fernette (som kommer varje år...)



BWO (Eller ja... Martin)


Ragdollz




Star Pilotes



Måns Zelmerlöw (♥)





Janet Leon från Made In Sweden


Foton: Jag


torsdag

Eftersom min mpr grupp inte hade gjort klar våran musikvideo så fick vi göra en liten snabbis idag i skolan. Vi gick ungefär 10 meter utanför skolan och bara filmade lite sol, gräs och lite blommor, haha. Men det blev faktiskt helt okej!
Och på bilden så gjorde jag och Elin klart våra vårbilder som vi (jag) klistrade upp på ett svart papper och satte upp. Juste, det var sista bildlektionen, så när vi gick så sa hon "Glad sommar!". Det fick en att tänka lite. Det är faktiskt sommar hörni! Om en vecka har vi sommarlov!! Hur sjukt är det inte?
Imorgon blir det Falukalaset + RixFm-festivalen med Sandra! Weho!


Jag och Elin steker som fäään i skolan

Roxnäs


Mysig bild från Roxnäs, men jag vetafan vad jag gör för nåt?

SKAKA RUMPA!


Årets sommarplåga?

insekter

Det blev inte så mycket stek som jag ville. Så fort jag hade lagt mig till rätta så kommer det en hel armé med flugor och andra insekter. Jag brukar ju annars ligga på studsmattan, men nu var solen inte där så då la jag mig i gräset = bad idea. Så jag kom in för typ en timme sen. Har precis lagt ut mina skor på tork så dom hinner bli torra tills imorgon. Ska ner och fixa middag lite senare. Eftersom att det är sommar nu (har jag bestämt), vad passar bättre än en kall och god kycklingpastasallad? Hela familjen älskar pastasallader så det är det vi brukar äta varje dag på hela sommarlovet, haha. Och på kvällen så grillar vi. Fyfan vad jag vill ha grillat just nu.. Så vill jag ha fredag och lördag också! 


2:a juni

Hejhejhej!
Otroligt skön dag idag måste jag först och främst säga!
Började med engelska där vi satt i solen och 'läste'. Sedan lång håltimme, vi drog till Donken och satt på uteservering och hadet extremt mysigt. Gick tillbaka till skolan och pratade lite betyg. Fick sluta efter det och då satt vi och chillade lite p i skolan och bara pratade lite. Och jag kom nyss hem och ska precis ut i solen och bättra på brännan lite, hehe ;)

Ut i solen vetja!

crazy









Foto:
Jag + Elin (= 5:e bilden)

1:a juni (!!!!)

Efter skolan (som slutade 12.10) så drog gänget ner på stan och köpte lite smått och gott. Och när jag skulle köpa jordgubbar så såg jag att dom stod och filmade, så jag gick till det andra ståndet och köpte där istället. Så kommer dom springades och frågar "varför köpte du här istället?" Jag bah "Ehh.. jag vet inte..." Så kommer Elin och säger "För att kameran var där!!" Och jag bah "Hahaha jaaa!" Haha :D
Men vi gick till faluån och satte oss en stund:




Jag åt bajs...


Vi var hemma hos mig en stund och sedan drog vi vidare till Kålgårn, där jag hade min kamera med mig. Bilder kommer strax! Snor säkert några ifrån mina vänner också (a)

RSS 2.0