20.27

Hejsanhejsan. Passet gick bra trots huvudvärk och extrem trötthet. Jag tror att jag gäspade runt 10 ggr under hela passet, och jag brukar inte gäspa alls...
Imorgon ska jag och Sabina ta hål i öronen!! Nu förstörde jag hennes lilla hemlis också.. Sorri bejb :*. Vi ska tre stycken, jag ska ha två i det vänstra och ett i det högra - Sabina tvärtom. Men det är inte förens vid tolv vi ska ta, och jag slutar vid elva så jag och mor ska åka och kolla på lite födelsedagspresenter till henne hehe. Vi ska till Gruvan och kolla på någon ring hon hade hittat där, och då tänkte jag följa med - jag kanske hittar någon till mig själv liksom?
Och senare på kvällen är det Harry Potter maraton del 1 @ Sabina! Och på lördagen blir det krogeeen med Sara! Och på söndag ska vi fyra mami (hon fyller egentligen på lördag men är borta hela dagen)!

Nu ska jag fixa mig för kvällen och krypa ner i sängen och försöka att somna tidigt. Tror det kommer funka idag för jag är redan astrött :)).

Tell me what's wrong, tell me have you met someone?

Idag hade jag mittbena för första gången sen lågstadiet typ. Då hade jag det hela tiden, men då vare ju mamma som fixade mitt hår hela tiden. Hon klippte det, tvättade det och satte upp det i söta toffsar osv haha. Men det kändes jätteovant och ena sidan ville inte riktigt, den ville tillbaka till snebenan haha.
 
Idag var Ofelias poesiorkester i aulan, det var ascoolt och hennes röst var helt underbar! Det var alltså som det låter, Ofelia läste dikter medan den lilla orkestern spelade lite fränt i bakgrunden. Egentligen så var det bara som som hade svenska b som skulle dit men det var nästan fullsatt så det kan det ju inte ha varit. Och i fredags sa våra klassföreståndare att vi skulle dit men ingen i våran klass går svenska b, vad jag vet? Och på rörlig bild kollade vi på en hemsk svensk film, Sebbe heter den. En 15-årig kille blir utslängd ur huset av sin mamma, han blir mobbad och hans mamma dricker. Ja, en sån film alltså.
Nu ska jag kolla på Heroes och sen ska jag och mami till Friskis. Hade!

           
           Töntig jag såg ut på sista bilden då... FOKUSERA PÅ HÅRET!

Onsdag

Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag här och äter chips..... Och till lunch blev det ostbågar.. Det är nog bäst att någon kommer hit och tar allting ifrån mig för annars kommer jag att upp allting idag säkert!!

Idag på foton så gjorde ingen nånting, eller jo facebook. Martin (the teacher) hade cyklat och skarapat upp händerna igår så han skulle till sjukan. Så det var ju en väldigt nödvändig lektion. Jag åkte ner på stan och bytte två berlocker till dom jag ville ha (vingen och korset) och sen köpte jag plastskydd till iPhonen. Till både fram och baksida, men jag tror framsidan räcker. Sen ska jag nog köpa något billigt och bra skal om jag hittar något.
Sen gick jag hem och då var far hemma, men han skulle sticka nästan på en gång. Därför kunde jag sitta på mitt rum och äta ostbågar... Hm.
Sen kom han hem och jag fixade Spotify Premium till mobben!! Fett glad chey.
Och sen åkte jag tillbaka till skolan och hade webbdesign, där vi gick igenom Photoshop. Vilket jag redan kan väldigt mycket av, en mycket onödig lektion igen. Men det var ju första lektionen med den nya läraren så det var väl bra att vara kvar och lyssna på honom ändå. Lära känna honom lite eller vad man ska säga.

Nu har jag lite bestlutsångest om jag ska träna klockan 18 eller skaka rumpa 20.00. Har ingen som följer med mig, men kanske mami, men hon svarar på sms typ en dag efter så det får vi se hur det blir med det... Annars tränar jag lite hemma. Haha det var sjukt längesen!


Min 18-årsdag:

Det började med att katten kommer in och väcker mig klockan sex och jag kan inte somna om. Går upp och kissar och ligger i sängen och kollar på teve till halv sju ungefär. Då börjar jag att sminka mig, fixa håret och klä på mig. Allting väldigt segt bara för att jag kan liksom haha.
Vid sju ligger jag i sängen och familjen kommer in och sjunger för mig. Jag får 300 kronor av farmor och ett stort brunt paket av bror. I det ligger en chipspåse! Mmmm vad gott det var. Jag tänkte äta annat till frukost men hann inte/glömde bort så det blev chips och ett glas mjölk till frukost haha.
Går till bussen och åker själv till skolan (brukar åka med Elin men hon missade den tidiga som jag brukar ta). Kommer till skolan och klär av mig, går upp till borden där Micke sitter och säger "Happy Birthday". Efter ett tag kommer Elin och säger "Grattisgrattis!". Sen kommer Sandra upp bakom mig och kramar mig och säger grattis och jag blir så rädd så jag bah "oj herregud" haha. Fick en grattiskram av Sabina då också. Juste, Margareta (gammal svenskalärare) säger också grattis, hade ju satt in i tidningen så då såg väl några att jag fyllde också. Inte bara på facebook ;). Sen kommer Rickard och säger "graaaaattttiiiiiiissss" jätteljust haha.
Sen går vi till MUM och eftersom att det var min födelsedag bestämde jag mig för att inte göra nånting hehe, satt vid facbook och svarade på alla grattis-logginlägg och kollade runt på lite bloggar osv.
Sen hade vi Samhällskunskap, några i klassen sa grattis. Vi hade tråkig genomgång av jagvetintevad och sen såg vi på nån film om facket.......
Sen dags för lunch, det var tacogratäng eller laxpytt typ. Och tacogrejset var slut när jag kom så det fick laxpytt och tacochips haha.
Sen går vi till idrotten och har en hel lektion, i rullstolar haha! Det var askul och svårt. Vi spelade innebandy, basket och fläskboll (jympaläreren fick ur sig "Bra fläskat Lellah!" en gång, hahaha). Ett par fler i klassen sa grattis och sen var det slut. Elin och Sabina skulle ner på stan och fixa lite saker, så jag och Sandra stannade kvar i skolan vid datorerna. Spelade in en jätterolig video haha, ni som har mig på Fb såg den hoppas jag :).
Efter typ en timme kvar i skolan fick vi äntligen åka ner till stan. Vi gick till Ica och jag köpte Kinder maxi och en Geisha bara för att jag fick hihi. Gick till JC och sen kom Elin och Sabina flåsandes. Sen fick jag en lapp av Sabina - jag skulle gå på skattjakt! Haha det var jättekul och sött av er tjejer ♥. Vi gick lite huller om buller och till slut var vi hemma hos mig, och i garaget var skatten - två chipspåsar och en ostbågepåse + två presentkort, ett på H&M och ett på Gina Tricot.
Sen gick vi in, och jag skulle upp till mitt rum och hämta min kamera. På sängen ligger det två ostbågepåsar och en chipspåse... Hahaha så jag fick alltså 7 st 'snackspåsar' igår. Hehehe, bara att säga till om ni vill ha!!
Sen åt vi iallafall tårta, glass, chips och drack saft. Jag satte på 18 ljus i tårtan och blåste ut, glömde att önska mig något dock. Men jag fick det jag ville ha så det behövdes inte.
Vid kvart över fem sticker tjejerna hem och jag går upp och svarar på ännu fler grattis-logginlägg på facebook. Sen är det dags för att bege oss till Banken för födelsedagsmiddag! Jag, mor och far åt färsk pasta med oxfilé, fläskfilé och lite grönsaker. Kasper åt en panna med oxfilé och fläskfilé med klyfpotatis och lite grönsaker. Och jag beställde en cider! Behövde inte visa nånting dock... Haha.
Sen gick vi hem, och jag fick gå upp på mitt rum ett tag för dom var inte riktigt klara där nere. Sen kommer jag ner och då ligger mina presenter på min plats och tårtan är framdukad igen. Jag äter ca två-tre bitar av tårtan sen sprängs jag, typ.
Här kommer bilder från gårdagen och bilder på presenterna:
           
            Kommer rulla nästa vecka...
           
            
           
           
           
           
           Sabina åt chips med sked.... Aja, varför inte?
           
           Friska och söta mänish ♥
           
            Dinnertime!
                            
                  Denna var lite speciell, den var god men smakade lite för mycket öl. Väldigt mättande men god ändå.
           
            Kom på efter jag ätit halva att jag glömt att ta kort på den...
           
           
           Berlocker i form av vinge, kors och paraplydrink av mami ♥
           
           Och en kedja på det såklart
                           
                            Escadas nya Taj Sunset, av mami ♥
            
           Presentkort på H&M med 71 :- av Elin, Sandra och Sabina ♥ (min älsklingsfärg också!! not haha...)
           
           Presentkort på Gina Tricot med 153 :-, haha what's up med ojämna siffror hörrni?? Av ElinSandraSabina ♥
           
           iPhone 4 av mami och papi!!!! ♥ Igonera att den är uppochner...

Ett stort fett TACK till alla som var med och gjorde min födelsedag komplett! ♥


Godkväll!

Hejhej, inte mycket blogging idag förlåt. Jag lovar att skriva ner aaaallt imorgon! Men just nu är jag bara så trött och slut och mätt så jag ska bara tvätta av mig sminket, kanske hoppar in i duschen (hej mössa eller upsatt hår imorgon annars!) och glo på teve. Men jag har iallafall haft en underbar födelsedag med vänner, familj, god mat och jättebra presenter. Puss på er! ♥ ♥

18 år förihelvete!!

                                                                  
                                                     Lagomt fin bild jag gjorde efter skolan, hihi. Säg grattis vettja!

Tårta

Hejhej hemskt mycket hej!
Nur är tårtan klar! Eller ja, typ för en timme sen eller mer. Den blev assnygg, och hoppas på att den blir asgod också.
Nu pratar dom på nyheterna om Kolhydratfobi... hehe. Och vi äter rekordmycket kött, ca 80% kött per år per person. Woooot.
Och imorgon ska det tydligen snöa på förmiddagen, buääää då dör jag :(

Aja, tårtan jag gjorde såg typ ut såhär dååååååå:

               
               Faaaaaast...


Söt kommentar jag fick:

"Your site is best.!!! Be happy , have a nice day"

28:e mars 2011

Jättejättenödvändig dag idag!!! Not... Hahahaha. Först på webbdesignen trodde vi att vi skulle få en ny lärare och sådär idag, men nej han kommer inte förens på onsdag säger Pär när vi kommer dit... Kulkul. Jag och Sandra spelade lite Bloons och sen stack hon iväg, och jag väntade på Elin.
Sen skulle jag, Elin, Micke och Rickard till studion men Elin hade glömt sitt kamerabatteri hemma den nöten. Men hon ringde sin papi som hämtade det och kom till skolan med det. Sedan kom Björn och var med inne i studion också. Jag lånade mammas snygga mask till Elins fotouppgift som är Maskerad. Jag och Björn var lite modeller, men mest jag. Blev nog en del snygga bilder eller, Elin?
Sen tog jag pussbilder på Elin och Rickard, hihi så söta såååå!
Och sen skulle Micke kolla vad det blev för mat och då stod det "Martin Litens fotolektion MP2 inställda idag måndag" man ba jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Så jag köpte med mig en kycklingsallad med fetaost från Ica, gick hem kollade på Heroes och nu ska jag äta en apelsin och kolla på Heroes (andra säsongen nu!). Sen ska jag baka tårta och göra lite Samhällskunskap och säkert något mer. 

                         
                          Mycket snyggare IRL, men här ser ni lite hur den ser ut. Väntar på bilder Elin!!

La, la la la, la, la la la

Kom hem från farbror och faster (och några till) för en stund sedan. Spillde turkisk yoghurt på One Piecen så jag tvättade den för hand eftersom att mami inte visste vilken färg den skull tvättas i. Så nu hänger den på tork så fint i duschen.
Hos Bosse och Ulla var det jättetrevligt! Det var våran familj, farmor + hennes pojkvän, kusin, kusins tjej + deras barn, Ullas mami och Junior, haha japp han heter så! Vet inte vad man ska kalla honom riktigt, alltså för Bosse och Ulla tar hand om honom eller nåt sånt.
Och kusin hade den nya iPaden så vi lekte med kameran där och PhotoBooth och gud vad vi skrattade. Hahahah grinade en gång faktiskt. Om jag får en iPhone och laddar ner så man kan leka med det där kommer jag defenitivt från magrutor av allt skrattande, haha.
Dom bjöd på smörgåstårta och kladdkaka med grädde + marränger till efterrät. Men jag åt bara en bit smörgåstårta, jag blir så mätt av smaken av smörgåstårta, lite mäktigt för min del men räkorna vad goda hihi :)

Känns lite ovant att klockan ändå är halv åtta och det är ljust ute... Och att gå upp en timme tidigare imorgon... Men man blir ju van efter ett tag. Två dagar till min födelsedag förresten... SVÄLJ!


So I grab my bags and go, as far away as I can go

                     

Sommartid!

Japp idag börjar sommartiden! Så nu ska alla era klockor vara 10.14 så har ni ställt dom rätt. Dock känns det lite tråkigt att behöva gå upp en timme tidigare än man är van vid... Ajajaj.

Idag ska nog hela familjen till pappas bror som fyller år, men det blir mest fika så jag får be om någon frukt eller macka för att inte svälta då. Haha. Längtar till på måndag och tisdag! På måndag ska jag baka tårta á la mami. Mmm.. Och på tisdag ska vi äta upp den och jag fyller år såklart!


21.00

Nu är det helt mörkt i huset, eller förutom några värmeljust som lyser, och teven som mamma och Kasper har på. Dom släckte till och med gatlyktorna utanför! Wow! Dock har grannarna inte släckt... inte alls många i lägenheterna bredvid heller... Kom igen, en timme utan lampor ska väl inte vara så svårt?

Nu ska jag fortsätta mysa med värmeljus och Heroes, hoppas ni har släckt iallafall!

Varsågod

                         
Fick lite tråkigt här ett tag och gick ner och började diska, haha har aldrig hänt utan att jag behövt det.. Sen kom mamma hem efter att ha varit på stan och framkallat bilder (såg även att min önskelista var borta hehehehehehehehe). Hon åt lunch och vi kollade igenom bilderna, längtade tillbaka till Kroatien och Thailand. Men i vår ska vi ju till Frankrike, hoppas att det blir roligt och fint väder där!
Fixade även pappas bilbilder, han hade råkat ställt in kameran på M så allting blev jätteljust, och han visste inte hur man ställde tillbaka stackarn... Men nu har jag fixat dom så att det synns att det är en bil på än en stor vt stjärna typ. Dutti dotter jag är.

Right now

            

Earth Hour 2011

Idag klockan 20.30 tycker jag att alla ska släcka sina lampor i en timme, för idag är det nämligen Earth Hour. Från 20.30 till 21.30. Synd att man missar Körlsaget bara... Haha not!
Jag tänkte iallafall ligga i sängen och kolla på Heroes eller någon film eftersom att Heroes är lite läskigt ibland, och då vill man ju inte ligga i ett kolsvart rum. Inte jag iallafall...

Jag har precis ätit frukost, satt på mig One Piecen och ska snart öppna fönstret och ligga och sola där som jag gjorde förra söndagen. Fett najs!

                                                           

Four days left to the Day with a big D

Idag efter vi var klara med klassrådet och kollad utåt så SNÖADE det!! Alla blev typ självmordsbenägna :( haha. Det både snöade och haglade, vilket jag såg sen när jag gick hem. Små söta vita kulor, lika stor som i den där glassen Solero Shots tror jag den hette? Varför tog dom bort den förresten...?
Aja, men sen efterråt sken solen på och nu finns inte mycket av den nya snön kvar, wiho! :)

Haha hade egentligen inget att säga men kände att bloggen behövde en uppdatering. Har suttit och kollat på Let's Dance finalen med mora mi i soffan där nere, men nu orkade jag inte mer. Kan inte sitta still hur länge som helst när det gäller teven där nere av någon konstig anledning?

Förresten så fyller jag 18 år om ynka fyra dagar!! Jag vet att jag tjatar, men att fylla 18 känns ju så stort att man räknar ner dagarna.

                                   
                                    we♥it.com


Låååång dag

Ja det blev en lång fredag idag, det brukar det inte bli. Först skola till elva, och sen hem typ.
Men idag så skulle jag och mamma till Borlänge för att fixa mitt IDkort, näe sen som jag är med allting verkar det som så har jag inget... Och nu blir jag ju 18 år på tisdag så det är det ju dags att ha ett liksom ;). Men först kommer jag hem och äter, mamma skulle komma samtidigt men hon är ju så sen hela tiden (förlåt mami :*) så hon kom typ en halvtimme efter mig. Och då ska hon äta, vilket tar lite tid. Sen när vi ska iväg med bilen (som inte har blivit körd på ett tag) så startar den inte... Mami ställer sig efter vägen och viftar in världens sötaste gubbe som trodde att vi ville ha lift till stan först, haha. Men sen körde han in med sin bil till våran bil. Han börjar skruva och greja med kablar osv. Första gångerna går det inte men till slut går det, wiho! Tack söta gubben!
Sen kommer vi äntligen iväg till Borlänge, mami ska till Kupolen och lämna in en sak först vilket går fort. Men sen ska vi in till Borlänge'city' och leta efter Skatteverket. Men hittar det ingenstans... Vi frågar en man som säger vägen, och såklart så ligger det typ 200 m ifrån där vi parkerade bilen, wiho igen! Fast...
Och där får vi sitta ett bra tag och vänta på våran tur. Och när det är våran tur så fyller mamma i en lapp och sen måste vi vänta i 15-20 min på att få ta själva kortet osv på mig. Wihoooo....Nä.
Till slut får vi gå in, och han mäter mig och jag är 158 cm (!!!!) jag är ju en liten pyssling nästan :( buhu...

Allting blir klart och vi drar till Ica Maxi och storhandlar (stooorhandlar, alltså STORhandlar). Kommer hem med 6 st proppfulla kassar som jag själv får plocka in osv för mami ska iväg. Så det blev precis klart så nu är jag ju lite trött... Sitter i in One Piece och ska bara chilla tills det är dags att laga middag. Just nu chillar jag med hög dunkadunka musik och har basen på högsta :) hehe, tur att bara brorsan är hemma (som inte hör något pga hörlurar), yes!

 

                            
Jag och mamma trodde det skulle bli klart på en gång, men nu tog det en vecka typ.. Hoppas att jag får det tills nästa fredag för då ska jag och Sara uuut! Annars får jag ta med passet, som förövrigt har världens fulaste bild på mig :) kul!


Coldplay ♥


Älskar att det flyger runt massa gigantiska gula ballonger i publiken! HÄR är en till underbar video, kunde inte få hit den bara.

Today I don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed.

Kikar på Heroes, väntar på att det blir friskisdags. Det är det mesta jag väntar på nu känns det som, hehe. Är nog lite träningsberoende :-)
Skickade in en grej till en som heter Magnus Sahlström, han håller i Idol 2011 eller vad man ska säga. Så den 30 april till den 3:e maj kommer Idol till Falun och då ska jag vara med! Jag ska inte sjunga dock, haha. Det hade ni velat va? Not... Näe vi ska vara med och typ kanske få ta kort på deltagarna, visa vart dom ska och sådär. Tänk om man liksom träffar/ser någon som kommer aslångt sen?
Det är lördag, söndag, måndag och tisdag så man missar ju lite skola, men inte mig emot direkt.

Och imorgon är det fredag, jag och bror ska gå och fixa leg till oss, ta kort osv. Jag vet att vi är fett efter..... Men det är ju ganska bra att ha ett sånt när man fyller 18 liksom ehe.

Och sen helg, sen måndag och sen födelsedaaaag!!

                                      


Zorro


I wanna celebrate and live my life, saying AYO.

Kom hem för en stund sen. Käkade precis upp min mellis, jordgubbsyoghurt med müsli - gotti!
Idag på foto fick vi en uppgift, småfolket. Ja vi skulle alltså fota oss själva och sen skulle vi förminska oss i PS så det såg ut som om mini-Emma satt på min fot, haha askul! Skulle lagt upp lite bilder på bloggen kom jag på nu... Men vi ville mest bara sluta så vi gjorde allting snabbt, skickade till läraren och sen drog vi. Jag, Sandra och Sabina drog hemåt och när jag kom hem så var städarna här, men som tur var så var dom nästan klara när jag kom. Känner mig så dum när dom städar och jag bara 'ser på' eller vad man ska säga...
Öppnade kylskåpet men där fanns det inte mycket till lunch, så det fick bli en Billys (tur att jag inte äter det så ofta längre) och de sista nötterna från igår. Kollade på ett avsnitt av Hereos, gick in på snyggastchatten och råkade fastna där till 12.53, och jag skulle ta buss 01 från stan. Hehe lyckat. Men jag tog 21 istället, som var väldigt tidig så jag kom inte sent eller nåt heller. Najsbajs.
Och på webbdesignen var det bara folk från våran klass + en B:are. Jag och Sandra kämpade jätteduktigt med våra hemsidor, trots att det var sista lektionen med Pär idag så ska det vara klart 1:a maj. Och eftersom att vi har MUM med honom två gånger i veckan så är det ju chill, wie. Gick så bra idag att en stor sten lyftes från mitt bröst, puh. Bara MUM-stenen kvar nu... Ojojoj. Ska verkligen jobba gärnet imorgon nu när jag var så duktig idag! KOM IGEN NU BIIIM!!

Ikväll blir det ett till Schlagerpass på Friskis, kommer var död när jag kommer hem... Så drygt var det.

Jag är nästan där

                              





Katt

           
           
            

One week.

Kom precis hem efter en liten 'promenad' på stan med Elin, Sandra och Sabina. Vi ville inte vara med på gympan riktigt, så då skulle vi ta en promenad och inte komma tillbaka, haha. Så då åkte vi buss ner till staden, köpte glass (jag köpte nötter) och satt i solen (och i blåsten...) och chillade en stund.
Sen tog vi en promenad i stan, kikade i lite affärer och så. Gick till Kicks och luktade på Escadas nya, åååh. Sprutade på mig den och sitter och luktar på den nu, mmm (haha misstolka inte!).

Och nu sitter jag och äter lite mellis - turkisk yoghurt med allbran och lite av nötterna. Yumyum. Ska hoppa in i min One Piece innan det är Friskisdags. Sabina kommer lite tidigare så vi ska beställa tid på Lust och fägring, håltagningsdags snart!

Om en vecka är jag 18 år...! Shitpomfritt.

                           
                            Tattoo made by me on the samhällskunskapslektionen

Monday 21th

Nyduschad och nypyamasad, haha? 'Nyduschad' har blivit första ordet väldigt mycket nu... Men jag, Sabina och Sara var på ett medelpass idag. Det var jobbigt, det kände jag, men jag blev nästan inte ett dugg svettig. Beror detta på att jag orkar mer nu eller att jag tog i för lite (vilket det INTE kändes som!!)? Hm.. Wellwell.
Skola då, Webbdesign först och läraren kom inte förens halv tio. Vilket han tydligen sagt till två tjejer, men inte till resten.. Dumbass. Sen hade vi långt hål så jag och Sandra stack hem. Jag åt spaghetti med köttfärssås som blev kvar från igår när jag gjorde den. Våran snickare var där, och sen kom pappa. Så vi åt alla tre i köket, hihi. Sen svarade jag på frågorna i två inlägg under, och sen var det dags att sticka till bussen.
På foton visade jag och några till våra Reportagebilder, jag och Emma fotade i studion med mellanformatskameran (haha vi flummade som satan, men det blev nog några bra ändå!), sen lånade jag en macrolins till bildserie-uppgiften vi har nu. Det blev några bilder på Zorro, ni kan få se några sen. Det är så bra att man har en modell som alltid ställer upp iallafall :)

Nu ska jag chilla lite p innan 2½men börjar, och sen Nu blåser vi Sverige, tjooo!

My eyes can see it all



Strunta i att jag ser vindögd ut tack

Fördriver håltimmen...

DU
1. vad heter du? Bim Marielle Wedberg

2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hm... Jag ville byta namn när jag var mindre, men nu gillar jag Bim!
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Saga eller Kristina tror jag.
4. vilket stjärntecken är du? Vädur
5. vilken årgång är du? 1993.
6. vart bor du? I Falun, Dalarna, Sverige.

7. bott utomlands? Nix
8. flyttat antal gånger? En gång, från lilla Kniva in till stan.

9. vart skulle du vilja bo? LA typ. Varmt och engelsktaland ställe!
10. vilken skolklass? MP2A
11. vad vill du bli när du blir äldre? Rik, lycklig och kär

UTSEENDE
1. hur lång är du?
Det är väl runt 160 skulle jag tro

2. hur mycket väger du? Glömmer alltid att väga mig på morgonen, men runt 58-59

3. hårfärg och frisyr? Mörkbrunt, långt, platt och tråkigt.
4. ögonfärg? Gröna tror jag, fick en blandning av mammas bruna och pappas blåa tror jag.
5. mest nöjd med? Mitt hår (ibland), mina ögon, händer, ben (ibland) och ibland mina armar tror jag
6. minst nöjd med? Mage, ben (ibland), ansikte
7. skostorlek? Ibland 37, ibland 39 men oftast 38.
8. glasögon? Nix
9. har du några piercingar/tatueringar? Två hål i öronen, mer ska det bli snart!

FAVORITER
1. filmer?
Åååh vilken svår fråga, har ju så olika smak. Men typ The Notebook, Spirit - hästen från vildmarken, I rymden finns inga känslor mfl.

2. artister/band? Samma sak där, så himla olika. Men typ Robyn, Melissa Horn, The Script, Kings of Leon, Coldplay, massa dunkadunka artister osv.

3. årstider? Sommaren och våren, lätt.

4. mat/dryck? Allt grillat, kött. Jag dricker ju inte läsk längre så det får bli vatten och lättdryck.
5. djur? Katter, hundar, hästar.
6. färg? Svart, blått, grått, har ingen riktig favorit...

7. parfym? Escada <3 <3 <3 Skrev till deras nya sommardoft på önskelista, den luktar gudomligt!
8. tv-program/serie? Kollar ju inte på serier riktigt, men det får väl bli O.C, Heroes, House.

9. ämne i skolan? Idrott

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka?
Nu en vinter/höstjacka från Staduims barnavdelningen, och när soln kikar fram är det skinnjackan!
2. vad använder du just nu för skor? Kängor/Boots från Din Sko, eller Converse.
3. favoritfärg på kläder? Men vilken fråga.. nästan allt utom orange, rosa och gult typ?

4. favoritmaterial på kläder? Bomull, Fleece och sånt där mjukt

5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Shorts och linneeee :(
6. favoritaffärer? Gina Tricot, H&M, ibland nån annan också.
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Har ju blivit storspararN nu, men kanske runt 100-200 kronor.

8. favoritmärke? Donno

9. vad har du för byxstorlek? S?
10. vad har du för tröjstorlek? Allt från XS till M, beror på liksom.

DITT HEM
1. stort, litet eller mitt emellan?
Det är nog ganska stort ändå.

2. vilken färg är det på tapeterna? Ljusblågrönt med en fondvägg i typ samma färg fast med växter på.

3. vilka färger går hemmets inredning i övrigt? Öööh.. typ alla? Haha.
4. favoritmöbel i hemmet och varför? Sängen ofc!!

5. Vad vill du ändra där inne? Ingenting speciellt.
6. vad ser du om du tittar ut genom ett fönster? Massa hus, trottoar, väg, bilar, slask...

7. vad gör du oftast i ditt hem? Sover, äter, dricker, pratar, sjunger, sitter vid datorn, duschar, skriker, skrattar, grinar, läser och skriver. Haha tog Sandras svar!
8. vem förutom du brukar sova i din säng? Zorro
9. favoritpryl i hemmet? Min dator och min kamera.

BLANDAT
1. vad heter din morfar?
Han hette Edy Maupoix (fransman)
2. vad har du i din:
a) jackficka just nu?
Headset, busskort, skåpnyckel, lypsyl, tuggummi, mobil, plånbok
b) jobbväska just nu? Deo och Ipren typ.
c) handväska eller liknande just nu? Deo och Ipren typ
3. vad är du beroende av? Datorn, träning.
4. vilket land kommer du i från? Sverige. Men har lite franskt i blodet
5. vilken sorts lipsyl använder du? Något från Rusta jag och Sandra köpte där.
6. vad tror du på? Vet faktiskt inte riktigt?
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Ingen alls

8. vad köpte du senast? Örhängen och skjorta

9. har du nåt husdjur? En katt, Zorro
10. vad bor du i? I en villa med en bror, en mor, en far och en katt.


Söndag 20:e mars 2011

Nyduschad och nyinkrupen i min One Piece, japp jag kommer att bo i denna ett tag nu. Tills det blir varmare.
Jag och Sabina var ju på schlagerpasset idag, hahaha det var skitkul och skitjobbigt! Det var ballonger, paljetter, peruker och allting. Det var massor av olika ledare som bytte av alla olika låtar och var utklädda osv. Haha, kul idé! Jag log nästan all the time måste jag säga :)

9 dagar till min födelsedag idag!!


25+ i solen, om inte mer?

Sitter på mitt rum med öppet fönster och jag och Zorro solar. Kasper och pappa hyrde film igår, dom köpte varsin Ben&Jerry's också.. Och jag var lite naughty och tog lite själv, ajabaja! Men jag orkade inte allt så Zorro leker diskmaskin nu och jag har ont i magen, haha.
Nu ska jag sola lite mer, lyssna på musik, måla naglarna och sen 16.30 ska jag på ett Schlagerpass på Friskis med Sabina (och co?). Haha, kan bli kul!
Det ska bli jättefint och soligt imorgon också, iih!

                                            
                                     Ser nog lite roligt ut med två fötter som hänger ut från fönstret och en kissemiss, haha

Fjädrar + rutigt

         
         Örhängen från Cubus, 39:- st.
           
          Skjorta från WearIt

Sweet

Lite bilder från fredag+lördag:
            
            
            Jag och Sabina myste i våra OPs i fredags, Sabinas bilder.

Sandra är snygg som vanligt, Mr Napkin Head (från The Holiday). Elin är också söt!!

@ home

Sådär, nu är jag äntligen hemma! Känns konstigt att inte varit hemma sen igår vid fyra.
Idag åt vi brudar tacos hos Sabina, fett gott. Och sen stack vi till stan och såg på bio - Hur många lingon finns det i världen? Trodde inte att den skulle vara så mysig och söt som den faktiskt var, och jag var inte alls rädd för dom! Om dom skulle gå omkring här skulle jag inte alls vara rädd, men jag är rädd för dom som finns här i Falun. Dom är faktiskt lite läskiga... Haha. Men den var jätterolig och skön, ni måste faktiskt se den!!

Nu sitter jag i min OP i min säng och det är iiiinget kul på teve, och jag är inte trött alls. Men om jag kryper ner i sängen så blir jag det säkert. Så det ska jag göra, snart. Imorgon får ni bilder på det jag shoppade igår, som fortfarande ligger kvar i sina påsar, hann inte packa upp nånting igår... Stackarna.

                                                           

@ Sabinas

Igår blev det en lång dag. Först till skolan, och sen ner på stan och åt sushi med Elin. Sen åkte vi till Kupolen för att kolla efter en skinnjacka till henne, men såklart hittade vi ingen. Eller jo, vi hittade en helt perfekt men den var brun, och hon ville ha en svart... Så det sög ju.
Men jag hittade lite saker faktiskt hehe. Två par örhängen och en skjorta, det kommer bilder när jag kommer hem. Typ ikväll om jag orkar eller imorgon.
Igår drog jag till Sabina och sen sov jag här, vaknade kvart över åtta och kunde inte somna om. Men nu har vi ätit lite frukost och Sabina står i duschen nu. Sen ska vi till Willys och handla lite tacosgrejer som vi ska äta tillsammans med Sandra och Elin! Och senare ska vi på bio, Hur många lingon finns det i världen? Vet inte om jag vågar se den... Tycker att dom där är lite läskiga... Men jag får väl hålla någon i handen eller blunda om det skulle bli för läskigt :)

Det snöade asmycket igår också, hela dagen nästan. Fysatan. Måste ha kommit en dec, om inte mer!? Men nu är det strålande sol och jag hoppas att allting smälter bort till min födelsedag, då blir jag glad.


Kväller

Nyduschad och i min OP sitter jag nu. Så himla skönt att bara ta på sig den också har jag både byxor och tröja på mig, i ett liksom! Asnajs.
Idag var jag på ett Medelpass med Evelina, det var fett drygt men fett skönt. Älskar hennes pass, lagomt jobbigt fast efter passet känns det om om jag skulle kunna orka ett till haha.

Nu ska jag ner och käka middag, juste imorgon är det skola... Har känns som fredag/lördag hela dagen :(

17:e mars 2011

           
            Idag hade jag converse, skinnjacka och solglasögon på mig! Kändes som sommarlov ett tag...
            
           
                             
                             Helt normalt med popcorn i skålarna på Kuckelikana
           
                            
                            Sandra funderade på en ny mössa, snygg va?
           
           
           
           
           

One Piece (wannabe)!!

Fick ett sms av Sabina imorse "Op-arna har kommit!!" (Op betyder alltså One Piece). Så efter vi hade varit på stan och ätit, kollat runt i lite affärer och gått och tagit lite kort gick vi till Järnvägsstationen och hämtade upp dom. En till mig och en till Sabina, båda sydda av Sabinas mamma - tacktacktack! Sitter i min nu och fy satan vad skön den är.

                              
                              
                              Gud va snygg man är!

Bilder från dagen kommer upp om en stund!

All you got to do is watch me, look what I can do with my feet

Vaknade vid nio idag ungefär. Av att solen sken in genom mina persienner... Raaaakt i ögonen. Kunde inte somna om så jag slog på teven en stund och sen gick jag ner och åt lite frukost.
Idag ska jag, Elin, Sandra och Sabina chilla lite. Dom har fotoläxa så dom tänkte ta lite bilder på känslor, som deras tema är. Och nu kom jag på att jag har också har en fotouppgift, med tema bildserie. Så det är väl bara att ta med kameran och se om det blir något till läxan. Har inte fotat på hur länge som helst, pappa hade den senast när han skulle ta kort på bilar... Då är det inte bra, haha. Om farsan fotar mer än vad du gör...

Nu ska jag kolla på Heroes och njuta av att jag kan ha öppet fönster utan att frysa arslet av mig, wiho!

Nej jag har inga bilder, en till anledning till att ta med mig kameran idag!

I'm a happy happy girl, in a happy happy world

Elin följde med på Fuegon också! Trots att senaste gången hon var på det så small det till i hennes ben, så hon inte har tränat på flera veckor. Stackarn :*

Imorgon är det studiedag och det ska bli sååååå skönt!! Har inget alls planerat förutom att sova och att gå på ett medelpass på kvällen. That's it. Förresten så är jag glad idag, har varit det hela dagen! Det måste ju vara för solen börjar värma på, åååh. Och snart fyller jag år - glad chey!

                                                                   

Sol idag igen!

Men dock väldigt kallt på morgonen och i skuggan, imorse var det 15- när jag skulle gå hemifrån... Burr.

Sitter just nu och dricker min smoothie (likadan som jag köpte igår). Sparade sista klunken till nu så att jag inte skulle ljuga för er kära bloggläsare :) (hahaha).
På foton idag så gjorde vi inget intressant tror jag, eller jo dom har fått in ett nytt objektiv som alla kikade lite på. Typ ett fisheye fast ändå inte. Ja ni fattar väl. Not mohahaha.
Sen gick jag, Elin och Rickard till donken....ingen kommetentar, jo - ysch. Elin sluta tvinga med mig :( buhu.
Sen på webbdesignen satt jag och Sandra vid facebook och gjorde lite av det man skulle faktiskt! Fast allting blev asstort, men det får vi lösa nästa gång. Och efter en stund kom Elin och joinade oss, trevligt!
Efter skolan var slut åkt vi ner på stan och jag och Elin gick till Hemköp för att kolla om hennes Marabou Mango fanns där, men det gjorde den icke - ledsen Elin. Men min smoothie fanns där - glad Bim.
Nu blir det lite Heroes innan det är dags att skaka rompa med Sabina och Sara!


20.29, tisdag

Klev precis ur duschen. Hade en mycket hungrig familj när jag kom hem så jag fixade lax och potatis fort som fan, åt upp och plockade undan och sen bums in i duschen. Nu är jag ren och fräsch iallafall, göttans!
Ska borsta ut håret lite, tvätta av sminket, sen diska och sen sooovaaaaa mmmm och förresten så är det TVÅ VECKOR KVAR TILL MA BIRHTDAY IDAG!! Iiih.

Its taking me higher, higher


Red red wine, stay close to me.

Hejhejhej. Förlåt att det inte blev någon bloggning igår efter träningen, men vi körde ett och ett halv pass - ganska trött sen. Och sen gick jag hem, åt, duschade och sen låg jag i sängen hehe.

Idag var det en ganska chill dag i skolan, chattade på den där chattsidan jag visade er förrut. Sen kollade vi på en intressand (!!!!) dokumentär på samhällskunskapen, och på idrotten skulle inte vi byta om utan vi pratade mest och så. Vi hade Ergonomi om någon av er vet vad det är :-)
Efter skolan gick jag och Sabina in på ica, jag var sjukt frukt sugen så jag köpte lite kiwi, banan och en smoothie med jorgubbar och persikor - sjuuuuukt god. Ni måste testa!! (Det var visst banan och apelsin i också)
Tänkta sitta ute på balkongen men den var ju full med snö så jag sitter på mitt rum med öppet fönster istället, haha.

                                                                     

Sköööön.t

                                           

Hon kommer med solsken till mig

            
             Sabina som chillar ute på hennes balkong

Idag när jag kom till skolan så hade vi ingen första lektion, webbdesign på typ tre timmar. Har tänkt på att det har hänt någon mer gång då Sandra har varit lite försenad, Sandra bli mer försenad!!
Sandra åkte hem och jag åkte till Sabina (vars lärare också var hemma med barn, knäppt?). Först satt vi inomhus i soffan och pratade och lyssnade på musik, men sen kom solen fram och vi förflyttade oss ut i den. Och fysatan vad varmt och skönt!!!!! Där satt vi i typ två timmar och snackade, lyssnade på musik, solade och åt lunch. Ett av ämnerna var framtiden, Sabina ska på bartenderutbildning på Grekland nästa år i Augusti och jag blev gaaanska så sugen. Shitshitshit. Också ville vi att vi i vårat tjejgäng skulle åka utomlands snart också, sola och bada i piña colada helt enkelt.
Sen åkte vi tillbaka till skolan och jag hade foto i ja typ en timme, jag var klar så jag visade mina Reportagebilder. Jag var rädd att jag inte hade allting på bild, men det hade jag. Så jag slutade efter jag hade visat honom dom. Och ikväll blir det Friskis med Sara och Sabina, grymt!

Seize the day

                             

Really annoying alarm

                

16 dagar kvar

Idag vaknade jag klockan sju, men som tur var så lyste inte solen då så jag kund somna om!! Vaknad halv tio och gick upp och åt frukost på en gång. Jag och pappa hade köpt hem gott nybakat bröd från Ica som fick bli frukost, mmmm.

Idag ska jag göra en liten fotouppgift, kolla färdigt på HIMYM, välja ut kläder till imorgon och vänta på att Solsidan ska börja. Vilken jobbig dag va? Hehe.

Grattis då...

    

Väntar på finalen

Sitter och äter grönsaker med dipp ♥ och väntar på att Melodifestivalen ska börja.
Innan maten gick jag och pappa till Ica och köpte lite tacosgrejer och lite snacks till ikväll, eller till mig iallafall. Och när vi skulle gå hemifrån så var klockan halv sex och solen lös fortfarande, visserligen var den på väg ner eftersom att det var en jättefin solnedgång, men det börjar bli ljusare nu och det betyder att sommaren är på väg!! Iiiih. Längtar som en tok till min födelsedag och sommaren som sagt, sjuuuukt!

That tonight I'm fucking you

                              
Kom precis hem från en promenad i den fina vårsolen (!) med mami och brori. Ikväll blir det tacos och sedan Melodifestival final, jag tror jag att hejar på The Moniker faktiskt Vill ha min födelsedag och sommar nu!

Bim Marielle Wedberg

Var inne på bilddagboken för ett tag sedan och kollade tillbaka på gamla bilder från 2009  (mest på mig då). Jag tycker inte att jag ser likadan ut eller nånting överhuvudtaget haha, men ni kan väl se för er själva:

                    
                     Med denna kom jag tvåa i en fototävling på BDB. Det var så tufft att få ungefär 20-30 nya kommentarer så fort man loggade in! Och alla skickade vänförfrågan hihi. Jag vann en bilddagboken-tshirt, ett nyckelband och två biobiljetter tror jag det var. Vinnaren vann en digitalkamera. På bilden ser ni Faluns gator och Alice Linder Lindberg.
 
                                                                   
                                                                    En bild på mig när jag fyllde 16 år. Ojojojojoj.
                     
                      Sommaren 2009 tror jag
                                                                
                                                                  ...
                        
                        Alice och jag på skolavslutningen i åttan!


I en värld full av liv!



Åååh, nu måste jag ju kolla på Lejonkungen!

Soljäkel

Idag vaknad jag fem i åtta av att solen lyste in i mina ögon. Underbart tänker vissa, och jag också! Men inte klockan åtta liksom... Och det värsta är att mitt rum blir så ljust då så jag kan inte somna om, sover bäst i ett kolsvart rum.

Menmen, nu är jag pigg och ska snart ner och göra lite frukost och sen ska jag kolla på HIMYM, laddad ner säsong 6 igår! Dock hade det bara kommit ut 9 avsnitt.

                          
                           Bild tagen nyss via webbisen

I'll be your commander


18års önskelista:

1. iPhone 4


2. Drömfångare


3. Chips och ostbågar (som jag äntligen får äta då haha!! ♥♥♥)

4. Silverarmand man kan köpa till olika berlocker


5. Peace & Love biljett



Inte så mycket eftersom att iPhonen och P&L-biljett kostar några kronor!

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer - jag är nästan där

Sitter och äter lite casheeeew som jag köpte på Rusta när vi girls var där. Köpte också lite solpuder, läppcerat och två stycken fleecefiltar i mörkröd och svart. Sabinas snälla mami ska sy en One Piece av dom till mig, kalas!

Angående håret så har det typ blivit lite brunare/mörkare. Och ibland så är det lite rött i också, vilket jag gillar! Men det är typ bara jag som ser det känns det som... Det syns lite mer när jag har det uppsatt tror jag, och när jag är i solen. Men annars inte så står skillnad nej, men jag tyckte det blev assnyggt ändå nu när jag vant mig. Blev ju lite sur imorse när det inte var ljusare, men då måste man ju bleka det sa Sandra till mig idag... Och det sög ju haha.
Skulle vilja ta en bild men det syns inte ett skvatt i kameran så ni som vill får se det IRL isället :-)

Och ute lyser solen och massvis med snö och is bara rinner iväg - lovely!

Jag visade mamma våran rörlig bild film och hon började gråta lite, hahaha. Hon sa "den var ju så gullig"?

Top notch

- Åt kinamat till middag
- Mamma färgade håret på mig! Har precis duschat klart och är lite nervös över resultatet...
- Imorgon är det fredag!

Hejsvejs!

Touch me, touch me. I'm just as human as a human can be.

Kom precis hem från stan med mami. Köpte lite hudgrejer, 'lite' örhängen och hårfärg!! Det kanske blir av idag om mami orkar, annars så får hon göra det i helgen :). Det var mest mörkbruna färger, i färgen som jag har men jag tror jag hittade något som ska funka. Dock var det toning, eftersom att jag inte riktigt vågar färga hela håret riktigt än. Ifall det skulle bli bajs.
Idag är jobbigaste dagen i skolan. Uuuusch... Men rörlig bild lektionerna är ganska roliga, hihi. Som ni ser i inlägget under ;)

Nu ska jag byta om och sen drar jag och mamma iväg till Friskis!

                             
                              Trött tjej, I need foooood!! Båda sakerna kommer ifrån H&M


En vanlig rörlig bild lektion:



                               
                              
                              

Sköning från Friskis

                           

19.22

Kom precis ur duschen, passet var aasjobbigt men aasroligt! Det går faktiskt bra att vara själv på ett medelpass, om jag skulle gått på Fuegon själv skulle jag bara tycka det var jättepinsamt. Haha. Sad but true.
Nu håller jag på å sväljter ihjäl, hann bara äta en morot innan träningen. Så nu - MAT!

Denna goding ska jag äta idag
                                                       



Onsdag 9:e mars

Elin stack nyss, hon kom hit och åt en morot och lånade deo. Vet inte om jag fick skriva det men det gör jag ändå hihi :)
Nu ska jag byta om sen är jag så duktig så jag går till friskis och gör ett medelpass helt själv eftersom att alla är sjuka eller inte orkar... Trist som satan!

Dagen har sett ut nåt sånt här:
- På foton pratade läraren aaasmycket, sen såg vi på en film i 52 minuter. Var nära att gå fram och spola fram flera gånger (läraren var inte där när vi såg den alltså).
- Vårat månadsförbud på McDonalds gick ut idag så vi gick dit och åt. Elin hade 2 för 1 grej så vi tog varsin McFeast. Var inte alls lika gott längre... Vill bara uppmana om att det bara var jag och Sabina som höll löftet!!
- Webbdesign där vi gjorde klart det vi skulle göra på typ tio minuter. Fast man skulle säkert göra något mer men det hörde inte vi :). Jag hittade en rolig chatt och skickade till Sandra, så där satt vi och chattade. Både med varandra och med några randoms. CHATT

 

20 dagar kvar till 18 år!


Funderar

Börjar tröttna lite på färgen på mitt hår nu. Det känns så himla mörkt ibland, så jag skulle vilja färga en något ljusare färg bara. Mami kommer ikväll och jag ska be om att få ta en tur på stan med henne och kolla in lite hårfärger och sådär, hon är ju proffset. De gångerna jag färgat håret har det blivit svart, när jag hade min lilla 'emoperiod' ;) Haha. Men här kommer lite bilder på färger:

                                                 
                                                         
                              

Vet att jag lagt ut denna redan, men nu finns musikvideon!


17 + i solen!

Idag är det Internationella kvinnodagen, och igår på Friskis sa dom att det bara skulle vara manliga ledare då. Borde det inte vara tvärtom? Men så då vet jag inte riktigt om jag ska gå eller ej, eftersom att det är så roligt på Erikas pass, som inte ens ska vara idag då. Men vi får se hur jag gööööör.
Det är också Fettisdagen idag! Men jag äter inte semlor, är inte ens sugen - usch. Och varken mami eller papi är hemma så då är det ingen som köper hem hehe.

Idag hade vi mum = skickade roliga bilder till varandra och skrattade. Sen på samhällskunskapen skulle min grupp redovisa, men vi hade inget papper (slarvandré var i farten) så vi gört på torsdag istället. Och på idrotten hade vi något frisbeetjohejsan, men svettig blev jag! Så då har jag ju tränat lite idag! Men när vi körde 'match' så råkade en kille i min klass ha av 2½ av mina naglar.. dom längsta :( haha. Nu är den högra handen jätteful och har fula korta naglar... Får väl fila ner allihopa så det ser normalt ut.

17 + i solen och allting smälter!! VÅÅR

x 2

                    
                      

Black Swan

Kollade precis klart på Black Swan och... ja... Alltså den var hur bra som helst, men lite läskig/äcklig också. Är det bara jag som typ ryser och liksom "aaah" när någon typ skär sig eller drar upp huden från pekfingernageln upp till handen (som hon gör i filmen, oj spoiler...) usch fy satan alltså.
Meeeeen jag tycker fortfarande ni ska se den, asbra film annars!

                                           

VeckoRevyn

Åkte tillbaka till skolan lite tidigare för att kolla på Ung Media, som var där och pratade i en timme typ. Vi fick en bok "Yttrandefri handbok i yttrandefrihet & pressetik för unga journalister". Fett lång titel haha.
Sen hade vi foto i typ en tio minuter. Martin babblade på om Reportageuppgiften tills på onsdag och tog frånvaro, sen var det slut för dagen.
Jag både gillar och inte gillar 38-bussarna från skolan. Jag gillar den för att jag missar bussen och jag måste gå hem (motion är alltid bra!), och jag gillar den inte för att jag missar bussen, kommer till stan precis när den går... Kvart i.

Men när jag kom hem så hämtade jag posten och där låg en VeckoRevyn! Tack Tyra Sjöstedt som gav ut 5000 st helt gratis :) Så nu ska jag läsa den, äta lite mellis och sen vänta på att jag ska dra till Friskis med Sara!

                         


Lol

                                                         
                                                       

Elektrisk, elelektrisk, så elektrisk

Hejhejhej, nu är jag hemma och har ätit lunch. Vi gjorde inget speciellt på Webbdesignen så jag och Sandra stack lite tidigare. Ska tillbaka till skolan om en och en halvtimme ungefär. Då ska jag ha foto som jag inte vet vad vi ska göra där, då han har varit sjuk de senaste gångerna innan lovet. Vet bara att vi har fotoläxa till på onsdag iallafall.

Nu ska jag dunka lite musik så högt jag kan eftersom jag är hemma själv!! Zorro får stå ut.


Långfärdsskridskor for the first time!

            

Sista dagen på lovet

Idag är det söndag och sista dagen på lovet, kommer sakna sovmornar. ♥

Solen skiner och min termometer 13 + hehehe, den visade 20 + för någon dag sen också, vååår!! Men idag ska vi åka skridskor hela familjen, jag och bror ska hyra långfärdssridskor eftersom att det är så mycket skönare att åka med än vanliga konståkningsskridskor (nu menar jag inte att Kasper också har konståkningsskridskor haha). Sen hem och mysa med familjemiddag och till sist Solsidan! Juste sen ska man ta fram kläder till imorgon också... Jag som har haft myskläder på mig hela veckan... Men det ska bli kul att få sminka sig och göra sig fin igen haha.

Yes!

Mina favoriter Sara Varga och The Moniker (Daniel Karlsson) gick till Globen! Tror nästan att dom är mina favoriter av allihopa nästan? Kommer knappt ihåg någon... Eller jo Swingfly! Om dom gick vidare till Globen?

        


Någonstans där ingen aldrig varit

                                                  

Lööööörday

Idag åt vi lunch på ett blatteställe som hette Werners, som inte alls lät blatteaktigt. Haha förlåt alla blattar :*
Vi hade såna där kuponger igen, 2 för 1 som vi använde, alla utom jag (vi var 5 st) så jag fick en capriccosa istället, aasgod! Och jag blev inte ens mätt när den var färdigäten? Nog för att pappa och Kasper hjälpte til lite då, men ändå? Blir alltid asmätt på pizza...
Sen åkte vi hem till farmors place där Stig väntade (farmors boyfriend eller vad man ska säga haha) och bjöd på fika, men jag åt eller drack ingenting, stolt!

På hemvägen kom vi på lite saker som vi skulle behöva handla så vi svängde in på City Gross, och vilka ser jag där då? Jo både Elin och Sandra! Fast jag tror bara Elin såg mig? Hon höll upp en Marabou mango, haha stolt tjej!
Och nu drar mor och far snart och jag har laddat ner 4 filmer, nej jag har köpt 4 filmer menar jag hehehe. Black Swan, Duo Date, Love and other drugs och Titanic (kan man kolla ikväll och grina lite, snyft). Också är det ju Melodifestivalen andra chansen ikväll, så jag kommer inte få tråkigt ikväll iallafall! Ska göra middag också, men det är bara kul så det gör jag gärna :)

You can't make up your mind mind mind mind mind

Har precis hängt upp lite tvätt med mora mi. Så nu ska jag sminka mig och klä på mig innan vi drar iväg till farmor och äter lunch. Ikväll stannar jag och brorsan hemma medan mamma och papap sticker iväg på middag istället. Varken jag eller bror var inte så speciellt sugna på att åka iväg på middag, visst skulle det vara gott med lagad mat och sådär men, näe. Kände inte alls för det, och det får man göra ibland :)

Har inte så mycket mer att skriva så ni får lyssna på denna assköna låt:

                 



I can count on you like four, three, two

Inte så mycket blogging idag pga av jag inte har gjort något intressant alls idag... Skulle ju åkt skridskor med mora mi, men det regnade ett tag, men sen kom solen men då var jag inte lika sugen längre (plus att jag höll på med Thailandbilderna) så mami stack iväg själv.
Sen när jag blev klar med bilderna började jag titta på Hancock och ska se fortsättningen nu, ganska bra faktiskt! Lagade middag idag också, lax+räksås med spaghetti - mycket uppskattat! Förutom av brorsan då, men han äter ju inte allt tyvärr.

Imorgon ska hela familjen luncha med farmor i Borlänge och sen kanskekanske vi ska bort på middag sen, men jag är inte alls så pepp på det så jag hoppas att det blir familjemys med kött och potatis hemma istället :) Förlåt Skoglunds!
Men jag hoppas att ni har en trevlig fredagskväll med någon bra film osv, puss!

                             

Thailand 2010

           

Fans

Titta vilken söt kommentar jag fick "This is a truly fantastic site, which I stumbled upon through google, I must say it has been a pleasure viewing this site and I am very happy that I found it, excellent content, keep up the good work and good luck." Helt sjukt att folk från andra länder läser min blogg! Och det coolaste av allt, att dom hittar den, how do they do it liksom?

Jag sitter och väntar på att mamma ska vakna nu, vädret suger så jag har inte så stor lust att åka skridskor idag... Skulle kunna sitta hemma och bara se på film, fixa Thailandbilderna och så. Japp, jag får föreslå det.
Juste det är redan fredag!! Var det inte tisdag nyss? Bara 2 dagar kvar av ledigheten sen upp tidigt och shit... Men jag får ju umgås med dom bästa iallafall :*

                              

Thursday 3th

Nyduschad efter ett friskis pass med mor min. Men jag hade ätit lite för mycket nötter innan så jag fick världens håll på slutet, då det är som roligast och svettigast :( buhu.
Idag skulle jag egentligen lagat middag, men varken jag eller mamma är speciellt hungriga så papi får ta något själv (Kasper är på lan) så skulle jag fixa middag imorgon istället. Om jag är hungrig då, men det tror jag.

Imorgon är bara jag och mamma hemma så då tänkte vi åka skridskor på Runn igen. Men denna gång ska jag testa långfärdsskridskor. Åkte med mina vanliga konståkningsskridskor förut och det var jättedrygt, så papi fick dra mig mesta delen hihi :). Tur att dom hyr ut såna skridskor där!

 

Nu ska jag antingen kolla på tv, lyssna på musik, kolla på någon film eller gå ner och roa mamma, pappa och Zorro. Men först ska jag torka håreee.


3 right now

Kom precis hem från en väldigt uppfriskande promenad med mami (det blåste som satan!). Vi gick först runt Tisken, sen hade vi lite tid över så då gick vi till Jysk och Curb. Önskar man hade lite pengar och en kille och sådär.
Sen gick vi till Kalamata och åt sushi, vi hade en sån där lapp ät två för en. Det var inte alls lika gott som My Sushi... Riset smakade gröt, det var jättegeggigt och dom var väldigt snåla med laxen och det som ligger ovanpå riset... Så näe. Men dom hade gudomligt gott bröd! Ojoj.
Sen gick vi till Ica och köpte naturgodis till oss båda, nomnom. Och nu är vi hemma och ska jäsa lite tills det är dags att dra iväg till Friskis. Man blev skitmätt av sushin. Aldrig hänt att jag har blivit äckligt mätt av det, haha. Blev till och med lite illamående efterråt...

            
             Asfalt!!! Och man med barnvagn
            
             StorchillarN in my bed
                           
                            Nomnom (Alla bilder är tagna nyss)

26 dagar kvar

Idag ska jag och mamma ta en promenad runt Tisken, och sen ska vi äta sushi! Och snäll som mamma är så har hon gett mig en uppgift, fixa ett album till våra Thailandbilder, vilket är runt 500-600 bilder? Och jag ska välja ut 300 stycken bra, fixa till dom i Photoshop och det ska vara både mina bilder och mammas bilder - jättekul! Faaast...

 

26 dagar kvar tills jag blir 18!


Weirdo

Jag kollade ut genom fönstret nyss (gör det när jag får tråkigt) och då kom det en kille/man gående. Helt plöstligt stannade han, rökte på sin cigarett, nickade lite på huvudet och sen gick han typ två meter och gjorde samma sak igen. Sen gick han igen och stannade, rökte på sin cigarett och kollade upp och ner och till vänster och höger. Haha undrar vad det var i cigaretten egentligen? Hm...


Ryser...

Har precis kollat klart på sista avsnittet på säsong ett av Glee, och här är sista låten när dom tävlar. Ryser som en liten tönt här på mitt rum, haha. Men åh så 'fint' det är!!

Finn, killen har precis sagt "I love you" till Rachel, tjejen.

Skridskor på Runn!

Kom precis hem från en tvåtimmarstur på Runn med mami och papi. Kasper har feber så han kunde inte följa med, usch jag vill inte bli sjuk nu igen... Får hålla mig borta.
Men det var jättefint på isen, lite folk, lagomt kallt och solen sken exakt hela tiden. Och påvägen hem såg vi asfalt!! Det har man inte sett på år (ja nu kan man ju säga så, haha).
Jag hade inte kameran med mig, ville/vågade inte, ifall man skulle åka i liksom. Men här kommer två mobilbilder för att se hur fint det var:

                           
                           


Skrillor

Idag är det aktivetsdag för familjen, alla är hemma och vädret är fint så vi ska ut och åka skridskor tror jag. Pappa ville åka hemifrån tio, hahah tjena. Kasper sover ju som en gris och brukar vakna runt halv ett, ett papi väcker honom nog snart.

Juste, igår fick jag en veta en bloggare vid namn Stig Bergstrand, som kallar sig Magnaten. Och vet ni hur gammal han är? Jo 80 år!! Haha jag dog lite. Jag hade aldrig hört talas om honom men han är tydligen lite småkänd, han var tex på Tv4Nyheterna alldeles nyss. Här har ni hans blogg! Han bjuder på dagens outfit också, haha så skönt!

 

                                        


Myggbett?

Idag på passet så var magövningarna jättedryga? Medan benövningarna gick som en dans? Hm... Det var drygt men skönt, like usual!
Och i duschen kände jag att det kliade asmycket på ett ställe, och där var en röd-rosa liten utbuktdad sak. Kan det vara ett myggbett eller något som katten dragit in? :o Det kliar precis som ett myggbett och känns som ett, men dom har väl inte 'vaknat' än, eller?

Spring för livet, om det är dig kärt.

  

Just like a walk in the park

            
            
            
            
            
            
                            

1:a mars 2011

Som ni ser i rubriken så är det den 1:a mars idag, och det betyder att det är exakt 28 dagar kvar tills jag fyller 18 år!! Iiih, längtar såhäääääääääär mycket ska ni veta!

Idag ska jag kolla på Glee, kanske gå ut på en promenad i det fina (men kalla) vädret, ny snö har det kommit också... Och sen klockan sex ikväll ska jag på Erikas medelpass som ska bli så skönt! Synd bara att ingen av mina träningskompaner är här i Falun och vill träna med mig... :(
Och mamma är fortfarande i Stockholm, men kommer hem ikväll så sen kan jag träna med henne resten av veckan iallafall.

RSS 2.0