Hejdå! Australien + Nya Zeeland



Presents





(Hade redan packat ner tröjan när jag skulle plåta, så ni får lite halvbra bilder på den istället. My bad!)

(+ pengar av sötaste farmor) +att det säkert kommer att bli lite shopping där nere! Tack allihopa :*

För det är ingen vanlig dag...


Vid 8.00 kom familjen in med frukost på sängen och lite paket, var lite svårt att hålla stilla mobilen ser jag haha...

Käkade finfin födelsedagslunch på Maestro!

Vi gick in på Hemligheten och träffade/blev kära i världens sötaste franska bulldog!

Sedan gick vi hem till mig där jag bjöd på tårta.


Sneaky-Sabina...


Fick finaste tröjan (tar bild senare på alla presenterna!) som kommer passa perfekt i sommar och nu i Australien hoppas jag, tacktack! :*

Kent - 999


19 år! 1993-03-29


I'm sexy and I know it! Närå, men hej hopp grattis till mig :)))

Juste!


My very last day as 18

Baka baka liten kakaaaaaaa:




Lace

Hejhopp i lingonskogen! Idag har jag varit i skolan för första gången på 5 veckor, och jag ska bara vara där i två dagar till - heeelt okej enligt mig. Det var jättekul att träffa alla igen, dock kändes som om man var typ ny i skolan eller att vi hade haft sommarlov och sedan börjat skolan igen, haha ja ni fattar.
Efter plugget köpte jag ett par leggings då mina går sönder typ heeeelaaa tiiiideeeen, och ett bar spetstoppar/bhar eller vad man ska kalla det. Tänkte att det blir fint att ha under lite urringade linnen och sådär tänkte jag.
Gick sedan hem och åt lite müsli med vanilj yoghurt innan jag och Elin körde ett pass på Friskis, så skönt så skönt :).


Monday 26th

Är ju ledig idag och idag av alla dagar sov jag ända till halv tio! Åt frukost, pratade med min söta farmor i en halvtimme, pluggade lite till fotoprovet jag har på onsdag, åt lunch med mamma och sen fixade hon mina jeans så nu har jag 2 par svartingar till min samling, äntligen!
Nu tänkt jag chilla i nån timme innan jag och mamma ska iväg till Friskis för att träna lite, eller ja lite och lite, det blir ett Puls-Medel... I'm gonna die so hard typ.


Våffeldagen!


En liten cykeltur




Hoppades att få plåta lite blommor eller nåt, men icke sa nicke. Fanns t.o.m snö lite här och var!

Söt katt sover sött


That's some good shit





weheartit.com

Lördag 24:e mars

Hellooooo! Nu när det är helg och sådär så händer det inte speciellt mycket intressant i mitt liv, haha. Igår låg jag på golvet i mitt rum, i solen och låg på kudden och hade det mysigt. Exakt det gjorde jag idag också, sjukt varmt och somrigt ute!! Seriöst sommar dessa dagar? Iiih.
Sa ju att det var skönt med långhelg men nu redan efter en-två dagar vill jag att skolan ska börja igen så att man har något att göra på dagarnaaaaa. Menmen, jag får väl hitta på något. Har foto-prov på onsdag så kanske borde läsa lite till det...


En låt som jag har på hjärnan just nu

Tjöta tjöta - men jag vill ha sommar och vara brun!


Glad och brun tjej i somras

Thailand 2010

"Visste du att?"-appen


Långhelg + slut på APU!!!!

Äntligen slut på APU efter 4 veckor (1 månad för fasen!) och långhelg tills på tisdag då det är skoldags efter 5 veckors uppehåll.
Det var ju som sagt sista dagen på Foto Abild idag, med en sjuk handledare och bara jag i butiken. Men eftersom inte jag kan allting än så fick jag vara springtjej och köpa lunch och stänga av hans bil lysen osv haha. Men dagen gick ganska snabbt och kvart över fem fick jag gå hem och fick ett PL-filter till kameran och ett minneskort, alltid behövligt!

Nu ska jag fira min helg med Biggest loser Sverige och denna:


Testade ännu en ny kamera i måndags, Nikon D800:


Näst sista dagen på APUn

Näst sista dagen på APUn är avklarad, imorgon blir det den sista sen är jag ledig tills på tisdag då det blir skola - som jag längtat!
Idag har det varit jättefint och varmt väder, så synd att man står inomhus hela dagarna... Elin kom till butiken och hälsade på vid fyra, hon hade varit på Aquaroom och fått portömning och grejer. Blev så sugen så jag tänkte göra mitt eget här hemma. Bara att koka vatten, ha en handduk över huvudet och stå så några minuter! Asskönt.

Har inte varit inne på datorn sen i måndags, orkar inte riktigt slå på den när jag kommer hem (sent). Man kan ju läsa allting på mobilen och såååå nu för tin!


Take me to an Island with palmtrees and where the sky is blue


iPhone 4S!

Idag efter APUn så gick jag och mamma till Phonehouse för att köpa min nya mobiiil. Men precis när hon hämtat den, är typ 30 cm ifrån den så säger hon i kassan att pappa måste dit och skriva under en grej. Bara det att pappa satt på tåget och ska vara i Stockholm till torsdag. Så det sket sig ju så jag fick åka hem tomhänt...
Meeeen sen kommer pappa hem typ 10 över 6 och mamma och pappa får en väldigt fart mot stan, sen kommer som hem och ropar på mig och då har dom köpt mobilen! Iiih, sjukt bra dom är. Så nu har jag fixat över alla appar osv, dock försvann alla bilder men har ju typ alla på datorn om jag skulle sakna dom hihi. :) Kolla va fiiin (kopierade från mobilen därav den fula ramen):


Lite bilder från igåååår


(haha mobboffer-sabina i bakgrunden?)Vi spelade spel, lyssnade på musik m.m, sedan kom killarna och gjorde oss lite sällskap innan vi drog till "klass"festen!


Söta klasskompisar jag har! :))

Sen drog vi till Pitcher's, sen drog de andra hem till Sabina och jag stack hem och käkade kycklingwok med ris och drack cola light, sjukligt gott var det.

This place's about to blow


Saturday 17th

Här sitter jag, en timme innan jag ska gå och jag är redan klar. Haha, jag som skyndade mig på stan och slängde i mig maten typ. Men hellre vara klar för tidigt än för sent, helt klart! På stan ville jag köpa en vit iPhone 4S, men dom var slut överallt. Dock så var dom på Phonehouse så snälla så att dom ska beställa en från Borlänge, så jag får den nästa vecka!!! Detta blir alltså en tidig födelsedagspresent till mig själv, från mig själv hehe. Har velat ha en vit ända sen dom kom typ.

Ikväll är det alltså fest på schemat! Först lite förferre hos Sabina (as usual), sedan klassfest hos en i klassen och sen kanske det blir en tur på krogen eller sååååå.


It's friday, friday


Soligt och fint igår morse när jag vaknade!

Idag är jag ju ledig och har inte gjort speciellt mycket, så som det ska vara! Kollat på Married with children, Stylisterna och Djungelns drottning (..........). Men imorgon är det fiesta och full rulle hoppas jag!

Bra träningslåt från igår:


Nikon D4

Efter ett hårt träningspass på Friskis kan jag nu ta en efterlängtad HELG!!! Ååååh så skönt. Och nästa vecka är det sista veckan på APUn och veckan efter det fyller jag 19 och det blir Australien+NyaZealandresa. Oj herregud vad snabbt det har gått!
Idag på APUn fick Foto ABild in en sprillans ny Nikon D4, och jag fick hålla i den och ta kort med den. Åhåhåhå, haha jag är frälst. Kommer dock aldrig kunna ha råd att köpa denna goding för sisådär 54 900 spänn (utan objektiv).... Men visst är den fin ändå?


Onsdag 14:e mars

Idag på APUn kom Sandra och Sabina och hälsade på! Har inte sett dom på aaaaaaaaasalänge, eller okej Sabina träffade jag för en vecka sen, men Sandra har jag nog inte sett på 3 veckor. Shitshitshit.
Efter jag fick sluta så stack jag till Gina Tricot och köpte dom där skinn/eller-vad-det-nu-är-brallorna med dragkjedor (ni vet dom som typ alla har haha?). Hade bonuskort där så fick 150:- rabatt iallafall, wiii!

Har nyss kollat klart på Top Model Sverige, och nu Halv åtta hos mig och sen klockan 20.00 är det Sveriges Mästerkock!!!! / matnörd_93.


(Söt bild jag hittade på Sofie Fahrmans blogg)

Reebok Easytone

Idag på APUn betalade jag, tog ID/visum/körtkortskort heelt själv. Haha wooow, men jo jag tycker det jao :))).
Sen när jag slutade stack jag till Inter Sport för där har dom rea på Reebok Easytone (ni vet dom där skorna som ska göra din rumpa osv fastare). Så nu jäklar blir det promenader för ett tajtare ass! 600:-  (skulle kosta 1200:-) gick dom på, men det fanns både dyrare och billigare.



Afrodans och iPad 2

På APUn idag fick jag lära mig kassan, ta ID/körkort/visum-bilder med en polariodkamera (åh love!). Börjar nästan kännas som om jag jobbar heltid där nu, men det gör jag ju nästan hehe. Nä, men längtar faktiskt till skolan och kompisarna m.m - men snart så! Fyller ju snart 19 och drar iväg till Australien+NyaZealand snart också, herreguuuuud.
Fick iallafall sluta lite tidigare så jag stack hem och bytte om, drog sedan till Friskis för första gången på typ 3 veckor och körde lite Afro dans för första gången. Det var lite.... speciellt, haha. Men det var roligt ändå! Sen när jag kom hem så hade papi köpt en iPad 2, han som absoluuut inte vill ha iPhone osv. Men den var rolig så jag och bror lekte lite med den ett tag, typ mer än vad pappa pillat med den haha.


A lot of (true) pictures












Alla bilder kommer från Annas blogg, som är bäst på collage med vackra och bra bilder.

Awww... snyft!

Mycket viedos nu på sista tiden, men denna måste ni (Harry Potter-fans) bara se!!

Grattis Loreen!


Loreen från Idol 2004 - 2012

Vinnarlåten om någon hade missat det.

Söta iallafall...


Skulle vilja höra hur deras andra bidrag lät hahahaha!?

Lördag 10 mars / Melodifestivalfinal!

Idag när solen började lysa så fint och varmt gick jag, mamma och pappa ut på en promenad. Sååå varmt och skönt, iih! Snön som kom i torsdags är som bortblåst, på vissa ställen iallafall. När vi gått runt sjön gick vi in på Willys och handlade lite gott till ikväll, köpte ugnsbakade chips som inte alls har lika mycket fett som vanliga chips. Dessutom är dom asgoda, scooooore ;).
Angående ikväll så tycker jag faktiskt att det är många bra med i finalen, så vet inte riktigt vem jag håller mest på.. ni då?


Kålgårn var vackert och vårigt!

VISA card


They give me hugs and lots of kisses, and they ask me about my wishes

Igår var det ju VV-möte och jag hade gått ner 0,9 kg på hela veckan!! Tjoho, det mesta jag gått ner sen vi började där. Så nu har jag gått ner 2,3 kg på 5 veckor, det kunde väl gått lite bättre om jag inte var på kryssning hehe. Men jag är nöjd.
Sen hade jag fått brev om att jag skulle hämta ut mitt VISA-kort på Willys, kommer dit prick 20.00 alltså då när spelbutiken har stängt. Aaah, surt. Men jag skulle ändå handla lite så jag tänkte gå dit idag istället. Och igår snöade det ju asmycket!! Blev riktigt ledsen när jag vaknade igår morse, haha :(.

Köpte dessa chips på VV igår, aaasgoda och nyttiga - typ. Och kostar bara 10 spänn per påse, värt!? SVAR JA

I'm wishing and shopping for summer


T-shirt (i samma material som min brittiska-flagga-tröja, sååå skön!), Gina Tricot 99:-

Blus/finare t-shirt (mycket finare på faktiskttttt), Gina Tricot 149:-

Shorts, Gina Tricot 349:-

Zzzorro



100 dagar kvar till studenten!

Yes it is! "Bara" 100 dagar kvar, låter sjukt länge men ändå låter det som om det kommer ta slut jättesnabbt... Några i klassen skulle köra en liten lill-lördag idag på Pitcher's osv idag, men slutar man så sent som jag gör så är man inte direkt pepp på't. Lite trist, men det kommer att vara fler utgångar vet jag.
Idag var jag på APU till 12, sen kom mamma och vi åt lunch på "Sushi Lovers" som är ett ganska så nytt sushiställe nere vid Grand Hotel och precis brevid Film och Fabel, ja ni Falubor vet väl! Fett gott och mysigt var det iallafall, rekomenderas starkt. Sedan åkte vi till Borlänge för att fixa nytt pass, det blev ju inte direkt den snyggaste bilden på mig om man säger så....... Men man ska ju inte le på såna bilder så det var skitsamma, haha det var ju inte leget som man visar lite oftare iaf.
Oooooch sen när jag kom hem fick jag mitt andra skal på posten, ett riktigt blingbling. Har nyss kollat klart på Top Model Sverige och nu är det bara att sitta och vänta på Halv åtta hos mig och Sveriges Mästerkock.


/ vuxenbim

Tjennaaaaaa, har haft extrem huvudvärk och illamående igår och idag så jag har inte ens brytt mig om datorn eller nånting. Men sen så kom jag ju på att man kan mobilblogga!
Idag var jag och mami på banken, fixade en sån där dosa så jag kan kolla hur mycket pengar jag har, i mobilen. Sen skaffade jag mig ett Visakort också.. Svälj! Jag som ska spara och inte köpa massa skit på internet... Menmen.


Internetshopping

Gjorde av med lite jobbpengar nu i helgen, alltid lika roligt när det kommer paket på posten till en! Det blev ett linne från Kan Dee och lite onödigt men nödvändigt skit till pajjfånen hehe:


(HÄR hittar du linnet) Nu är sommaren räddad och får mer än gärna komma hit nu!

katt + sol = sant



Zorro var så gosig och mysig och söt idag, så jag tänkte dela med mig lite - enjoy!

Zorro, up close




Fanfanfanfan att man missar detta:


Idag ere freeedaaaa'

Idag har jag typ inte gjort nånting, sjukt tråkigt när alla de andra är på jobbet osv... Rastlös_tjej_93. Wellwell, för att fördriva tiden lite så gick jag runt sjön med kameran, tog inte en enda bild!!!! Allting var bara tråkigt, blött, grått och brunt och kallt för den delen, blåste som satan. Sen kollade jag på Sex and the City 2 (ville se på något tjejigt och roligt haha), fanns typ ingen lunch hemma så jag provade en äggmacka och en kräftsjärtmacka för första gången, ganska gott faktiskt! Snart kommer mami hem och då ska vi handlaaaaa, jaaa äntligen.


Har inga roliga bilder heller så ni får en bild på min exklusiva lunch, mycket godare än vad det ser ut :-)

"Mave, Balle och Lår"

Har precis hoppat i min nya OP i väntan på maten. Innan dess var jag och mami på VV-möte, jag hade gått upp 0,2 kg så det var inte så mycket som jag trodde ändå hehe. Inte bra för vikten när man är på kryssning och kalasar och äter/dricker gott inte.
Idag vaknade jag sent, provade alla kläder som jag köpte igår igen, tog sedan kort på dom och la ut dom här osv. Tog väldigt mycket längre tid än vad jag trodde, men det göre ju när man lyssnar på bra musik och dansar runt i varje plagg i några minuter haha. Asavarmt ute vare också!!! Hade öppet fönster och alla persienner uppdragna så det kändes extremt somrigt.
Hahahaha måste bara visa en bok som låg på VV som var lite, ja speciell på norska (eller danska)?


I just came to say hello!


Svarta och vita Raybans-wannabe, 2 för 100:- (60:-/st)

T-shirt, 80:-

T-shirt, 80:-

T-shirt, 80:-

Stickad tröja, 150:-

Tröja, 150:-

Hahaha jag och mami köpte en varsin (pappa blev ju inte speciellt glad, hehe). Tänkte ha dom när vi åker den långa resan från Stockholm till Australien typ. "Funkis", 300:-

Köpte 2 par jeans också (ett par vanliga svarta, och ett par svarta med dragkedjor (se bilden) men dom gjorde sig inte fina på bild osv. 200 och 400:-

ALLTING ÄR FRÅN LAGER157 I SÅGMYRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

RSS 2.0