Varvar ner


Riktiga videon (fick inte in den här)

FRISKIS

Just nu är jag och Sara på Friskis, för första gången på sisådär några månader. Vi får se om vi överlever, inte helt säkert men jag hoppas det!


WOHO, G!!!!!!!

But I will be under the misteltoe

Sitter och äter/dricker:

Var på stan och köpte denna, Lindex 199:-

Och denna, Indiska 69:- (mörkblåååå)

Avicii - Levels (musikvideo!)


Stockholm by morning


Tips

- Tvätta ansiktet eller kläm finnarna (om du måste) helst efter du duschat, då porerna har öppnats.

- Byt örngott (det man har på kudden) ofta, du vill inte veta hur mycket skit det är på den efter bara nån vecka...

- Ha två handdukar i badrummet, en för ansiktet (som du byter ofta) och en till händerna.

- Tvätta dina sminkpenslar gärna en gång i veckan (har jag dock glömt göra denna vecka! NOTE TO SELF)

- Drick mycket vatten

- Gå utan smink eller med så lite smink som möjligt, låt huden andas. Jag hade förr smink i hela ansiktet, nu har jag bara där jag behöver - märkt stor skillnad!

Om nån har några fler tips så vill jag gärna höra!


Julkrans



29 november 2011

När jag vaknade imorse och kollade ut så var det vitt överallt, snön hade alltså legat kvar. Wiii!
Åkte till skolan sen, pluggade i en timme och sen hade vi Företagsekonomiprov. Kändes som jag kunde allting när jag gick igenom det, men sen när det provet kom sa hjärnan hejdå och hoppade ut och chillade nån annanstans!? Satan.

Gick hem sen och gick förbi kyrkogården och skulle ta lite jul/vinter/ljus/frost/mys-bilder som jag och Emma ska fota tillsammans. Tog några i Stockholm också. Ska bara kolla igenom dom så dyker det nog upp några här!

Alla tycker olika...


Stockholm Horse Show 2011


Preeeetty big!

Söta hinder, och ryttaren eller 'assistenten' räknar galoppsprång mellan hindren

Malin Baryard-Johnsson (brun jacka)!!



Peggaaaaaa!

Draken kommer...


Sötaste fjordingarna!

Som dock råkade krocka med en av dom små shettisarna (som rider runt), så att den trillade omkull och fick halta ut stackarn...

Jenny 'Velvet' Pettersson


Mia Coldheart (f.d gitarrist i Crucified Barbara) och ? skyndar sig att byta av (staffetthoppning!)

Musse Hasselvall och Malin Baryarad-Johnsson kramas eftersom Musse trillade av efter andra hindret...

Caroline af Ugglas hoppeloppar

Andreas Östman hoppeloppar


Grattis till Caroline af Ugglassssss!

Malin hoppeloppar

Söt reklam

Pegga nr. 2

Som mamma skrev på fb: Tur att Bim inte rider längre, annars hade det blivit dyrt...

Svenska Angelica Augustsson (tror jag?) vann och det var svenska flaggan och det sjöngs nationalsången!

Lorenzo...............






Han pratade med sina 12 (!!) och dom gjorde som han sa, helt sick maaan


Mysig julavslutning!

L Y C K A !


Tänd ett ljus


Första advent, det är 9+ ute och det regnar/regnade... 'I'm dreaming of a white christmas'!!

Bilder från den zuperhemliga zuperfezten:









Ursäkta mitt skrytande, men hur JÄVLA bra blev inte mina eyeliner sträck?? ASBRA på båda ögonen, tacktack!

Taggar inför en superhemlig superfest!


Sthlm

12.50 går bussen från Falun till Borlänge, 13.15 går bussen från Borlänge till Stockholm och jag är framme ca 16.05! Som ni ser så tar det en stund att åka dit så ni får gärna smsa med mig, spela med mig mot/i/på Wordfeud (heter fortfarande bimwedberg), tänkjooo!
Just nu har jag typ packat klart, väntar mest på att håret ska torka och att jag blir hungrig så jag får äta lite av köttfärspajen som blev över sen igår. Tog kort på den och skrev recept och så, så det blev en PA-rätt (projekarbete) så det blev en till rätt!
Jag tar med mig kameran till Stockholm så klart. Ska ta kort på lite jul/vinter (hur nu det ska gå utan snö och frost, det är 9 (!!!!) plusgrader ute och det är den 25:e december, knappt en månad kvar till julafton...) också hoppas jag få ta kort lite på heztarna inne i Globen!


Gissa vad jag gör ikväll!?


Chokladbollar + 'Monte Carlo'

Blev lite tjejmys med mig själv, åt chokladbollar och kollade på 'Monte Carlo'!

Torsdag och jag har långhelg!

Idag åkte jag buss hem från stan för första gången på typ yeee, väldigt länge iallafall. Måste väl ha varit förra vintern nån gång, om ens det?
Sen kom jag hem och sen blev jag lite nere, ingen är hemma så jag gosade med Zorro och hoppades få lite tröst. Ringde sen till min sötfarmor i en kvart, som håller på å flytta från Borlänge till Hosjö, så det var lite kaos hemma hos henne. Synd att ingen av oss är hemma typ. Jag åker till Stockholm imorgon för att gå på Stockholm Horse show med mami, och pappa ska också bort och brorsan är nog upptaget med något... Men hon får lite hjälp så det löser sig!

Min ex-lärare hittade denna bild och lagt ut den på facebook. Ska man skratta eller gråta!?


Bytte linje till El idag...




Beastly

Kollade nyss klart på en liiiite töntig, men ändå söt och bra film! Beastly heter den:

Feel the heartbeat in my mind

Kul att jag smörjde in mig skitdåligt i fejjan igår så att när jag vaknade upp imorse så såg jag ut som en sprucken trottoar typ! Men nu har smörjt in mig ordentligt så nu är jag mjuk och fin igen (ifall ni ville veta liksom).

Idag var det en lång skoldag. Från 8.30 - 15.38. Erre (fotoläraren) släppte oss prick 38 när bussen gick så jag fick lite panik och sprang upp till busshållplatsen men då hade bussen inte ens kommit... Love it. Speciellt när någon ser att jag springer och när man står och flåsar för ingenting.
Efter plugget gick jag, Sandra och Sabina in på Ica. Jag köpte middag (sushi, å vad jag saknat dig!), Sabina köpte lite pizzagrejjor och Sandra köpte polly (å polly vad gott, å polly vad gott, å polly vad gott). Vad mycket paranteser det blev här ser jag, hihi!

The naked truth

Sen i slutet av 7:an och i början av 8:an har jag haft finnar. Typ tills nu när jag hittat den bästa hudvårdsserien i världshistorien (enligt mig då)!!!! Och jag är så glad så glad så glad. Har bara använt den en månad och 3 dagar for now men den rockar. Dermalogica heter den den får man beställa ifrån internet (om man bor i lilla stan Falun). Jag beställde ett startkit och jag har fortfarande kvar allting från den. Det vill säga att den är väldigt dryg och man behöver inte alls mycket! Startkiten kostar 403 kronor och det är ju ingen frakt som sagt. Det kostar ju en del, men det är det så värt eftersom att den funkar så sjukt bra! Det finns säkert billigare nån annanstans, eller så men där VET jag att det är fri frakt och jag VET att jag får hem sakerna jag beställt och inget anant skit.
Vissa tycker säkert att jag är skittöntig nu men jag vill bara dela med mig till er som har samma problem!

Här är två bilder på mig helt osminkad, har bara vattenfast mascara på mig (som inte går bort hehe). Visst, den är tagen med iPhone och det är brusigt osv men hade bara den framme just nu:


Hej sur tjej! Men ville inte göra nån min så det blev rynkor eller nåt haha.
Satan, skulle tagit en före och efterbild... stor skillnad märker jag iallafall!

Eftersom att jag var ganska desperat förr så har jag lärt mig massor av tips och sånt. Så är det något ni vill veta om hud eller nåt så är det bara att fråga! Anonym eller inte, jag svarar på allt. Ska jag göra ett inlägg med lite tips och sånt kanske?

Blue berrys

Tjena alla monsterdiggare!
Kom hem från skolan för en liten stund sen. Sitter och äter risifrutti heheheee, seriöst hur gott är det inte?! Innan jag kom hem var jag i plugget och var duktig. Ritade två stycken blåbär i Adobe Illustrator för första gången i mitt liv och dom blev väldigt vackra om jag får säga det själv. Ni får se resultatet om ni läser våran tidning Aidem (media baklänges...) nån gång när det är tryckt och färdiiii.

Ska ta lite bilder på min älskling idag också, jag ska sälja honom... Önskar mig ju en ny kamera i julklapp och då orkar jag inte ha två kameror + att man får lite cash för den till den nya kameran. Så om någon är intresserad redan nu av en Nikon D60 så hojta till! Kommer nog att länka när den kommit upp på blocket.se.


Hejjagheterbimochgörsmygreklamförrisifruttiutanåvetaomdet

I'll take you to the Kan Dee shop

Titta vad jag fick hem idag:



129:- (plus frakt)

Risifrutti

Åkte till skolan tillsammans med Elin och sen skildes vi åt och gick på våra lektioner i typ 3 timmar...
Slutade typ tio över fyra och sen åkte jag ner på stan, skyndade mig hemåt. När jag nästan är hemma så kör det in en cyklist framför mig och jag blir asrädd!!!! Men det var ju bara papi som ville vara lite rolig... Hm.
Sen kom vi hem och jag hämtade handlingslistan och så och sen åkte vi till Djursjukhuset och köpte kattmat och sen åkte vi till City gross och köpte människomat.
Har nu precis ätit lite middag, dansat loss med pappa och nu varvar jag ner med Halv åtta hos mig!
Juste, vi köpte 'lite' risifrutti (Kasper ville ha till mellis nu när han är ute på apuuuuu)


And that's kind of the same thing


Jag kommer baby jag tror jag är kär

Idag har jag helt kollat färdigt på Andra Avenyn! Det är både lite skönt och lite tråkigt, för nu har jag ju ingenting att kolla på... Men nu får jag lyssna på musik istället! Woho, det var ett tag sen.
Vi åt nyss lite mysmiddag med familjen och snart ska jag, mor och far kolla på filmen "Into the wild". Såg den i somras tror jag och fastnade så för den, se den!!!
Detta gjorde jag till middag idag (och mamma då, tack för dom skivade bananerna haha).


Ris, currysås, fläskfilé och bananer!

Sötaste och ballaste!!!!!




The bongo song


spotify

Insperation







Jag har nog blivit frälst... eller nåt.

Lyssnar på julmusik och fixade denna...


Haha fail där nere... "Från Kandeeshop.se" skare stå! Och "SVettisoverall" skare stå!

Tattoo

Inatt drömde jag att en bondlurk nånstans i världen tatuerade mig. Jag ville ha en liten fågel på undarmen typ, men istället så gör han en gigantiskt fet fjäril i rosa och grönt... Uschusch hemska tanke!!! Fick lov att kolla att det inte var nånting där när jag vaknade, och det var det inte. Phu! Sen hade jag nån askonstig tatuering på ryggen också. Typ ett stort rött hjärta och ovanför det stod det ungefär "Baj lowe who"....?

Har kollat runt lite på weheartit och google. Jag vet iallafall en som jag ska ha nångång i mitt liv:


Har man tråkigt så ritar man. Den till höger är en aning större, har inte bestämt storlek än! Vad tycks?

It's okay not to be okay




Idolmys framför brasan

Idag hade jag sovmorgon till fem över ett, men vaknade halv nio och kunde inte somna om... Värt.
På svenskan kollade vi på en film av William Shakespear, Köpmannen i/från Venedig heter den. Sen fick vi sluta tidigare för att vi skulle jobba hemma med religionen, helt okej!
Gick på stan lite med papi och sen kom jag hem. La köttet i marinad, kollade på Andra Avenyn och sen kom mami hem och då åt vi mysmiddag med fläskfilé och klyfpotatis, gött!
Sen kollade jag, mamma och pappa på Idol och sen Hellenius hörna och nu sitter jag här och tänkte blogga lite tills resultatet av Idol börjar. Ofta det bara är 5 st kvar liksom!? Känns som om jag har missat asmycket...


Katten såg ju lagomt nykter ut i min säng...

Happiness


Feathers / Kan Dee

Iiih vad fint linne (som dock bara finns i large) och fin t-shirt! Önskar mig nån av dom i julklapp om någon undrar!

Och nån av dom hära ska jag beställa när papi kommer hem. Vilken är snyggast!? Finns det tygpåsar i Falun btw?
KLICKAHÄRFÖRATTKOMMATILLWEBBSHOPPEN

Jätteroligt att spela mot Sara, jaaaaa


Shilovatt @ Pitcher's

Jag kom ner till stan ungefär halv nio, gick och ställde mig utanför Pitcher's/Dressman. Sen kom Therése och då höll dom på att sätta upp såna här fina granvolanger med ljus i ovanför gatorna! Sure, det är mysigt men är det inte lite tidigt nu liksom?
Sen kom resten av the crew och vi gick in och satte oss vid ett bord. Vi beställde cider/cola/öl/pommes och sen kom bandet och chillade lite med oss (VIP!!) haha och sen blev klockan 22.00 och då började Shilovatt att spela. Och dom var sååå duktiga även fast det var akustiskt alltihopa, med fiol och grejer. Asballt!




Haha kul att Sissi (Sandras syster) kollar på hockey/fotboll istället...

Toblerone

Hejsansvejsan. Kikar på Andra Avenyn och knaprar på Tobleronen jag fick av pappa igår. Väntar också på att papi ska komma hem så att han kan fixa sin berömda korv stroganoff!!! Sen runt halv nio ska jag pallra mig ner på stan för att möta upp tjejerna. För vid tio spelar Shilovatt akustiskt på Pitcher's och det vill man ju inte missa! Tror att det blir asmysigt och astrevligt.


Shysst spöktunga det blev haha.

Daddy is home


Åkte till Ica Maxi med papi, kolla "Bakdag:" hehehehe

Vi köpte lite efterrätt. Har nog inte ätit glass sen i somras nån gång?

Present av pappa! Sara, jag är nog inte med på erat socker-förbuds-grejs på ett tag hehe...

Tisdag 15:e november 2011

Kollar på Andra Avenyn (nähä???) och väntar på att papi ska komma hem så att vi kan åka iväg och handla. Det det ekar i både kylskåp, frysen och skafferi.
Sen blir det familjemysmiddag nu när alla är hemma. Papi var på kurs i Tenneriffa förra veckan. Avundsjuk? Svar: ja...


Andra Avenyn, Säsong 3

Hejhopp! Idag hade jag min första Företagsekonomilektion. Vi hade en söt liten finsvensktant (som tydligen jobbar på skolan men jag har då aldrig sett henne...?). Jag satt bredvid min bror kompis Rickard, och så som vi satt idag skulle vi sitta varje gång så att läraren skulle lära sig namnen haha.
Vi hade nästan en hel lektion och 16.11 fick vi gå därifrån. Jag och typ hela skolan tog bussen ner till stan och sen gick jag hem. Gud vad mörkt det är redan vid fyra, hallå vad har hänt!?!?!
Sen 17.30 var jag och mamma på ett jympapass på Friskis, jobbigt som fa-an... Kom hem, duschade, åt middag, kollade på Halv åtta hos mig och nu ska jag börja kolla på säsong 3 av Andra Avenyn. Jag är såååå tröööööt också btw.


(suddig)bild tagen 16.30 men ser ut som 20-22??

All the devils are here



Splish splash, I was taking a bath

Hejhejhej. Det blev inge sushi, det är lite för kallt för att äta sushi eller vad man ska säga haha. Så vi drog till Golden Palace och åt kinamat istället, gott det med!
Just nu kollar jag på Andra Avenyn medan vattnet i badet tappas upp, ska bli såååå sköööönt. Sen är det 'Så mycket bättre' på tvn och sen får vi se vad som händer. Helt ok!



Ascool morotsblomma!

Make me your radio, and turn me up when you feel low


11/11-11

Igår vaknade jag och Sabina hos Sabina runt halv tio-tio. Vi åt lite ostbågar/cheeseballs från gårkvällen, åt lite vanlig frukost, kollade lite på tv och sen kom Sandra. Det började närma sig 11.11 och en shot kändes inte så jäkla lockande ska jag säga, haha usch...
Klockan blev 11.10 och vi fick lite panik, vi hade så mycket vi skulle göra! Printscreena mobilen, datorn, skicka sms till Micke, skriva på fb och shota!!!!!
Sen blev det 11.11 och vi gjorde allt det där, och på fb var det ju ungefär 20 till som skrivit 11.11.11.11.11 hehe.

Sen myste vi till det med tre filmer (21, Picture this och Letters to Juliet), duschade och åt lunch. Sen vid halv åtta tog vi bussen till stan, och sen den andra bussen till Arenan. Väntade in Elin och sen gick vi in, det var ju lite status att säga "Vi står på listan"! Våra killar i Shilovatt var så duktiga och dom gick vidare till final till och med, så sjukt stolt!!!
Vid tio i elva åkte vi hem till Sabina och där var redan Shilovattkillarna på plats, vi tog fram shotglas och chips och allt och sen när den blev 23.11/11.11 så var det dags för shot igen! Sen chillade vi bara med lite musica och sen kom mami och hämtade mig vid halv ett och jag somnade väl runt halv två nånting. Och idag ska jag och mamma äta sushiiiiiii, gött.


Våra söta shotglas (dom är små alltså!)

Mys

Duktiga-killar-som-gick-till-final-!!!

Rickardo the DJ

Happy Sandra Dee

Skål!


11/11-11 11.11


(gammal bild) Ha en bra fredag!!

Red

Hejhopp! Kom hem från skolan och stan för en stund sen. Ikväll drar jag till Sabina och sover där, för imorgon är det 11/11-11 11.11!!! Så då jäklar ska det partajas, händer ju inte varje dag som ni kanske förstår? Jag, Sabina och Sandra ska iallafall träffas hos Sabina kl 11.11 och senare på kvällen spelar våra duktiga klasskompizar till rockstars på Arenan. Då är självklart vi/deras största fans där och stöttar!
Hittade lite fina och röda saker på stan, here it is:

Röd-orange tröja, Vero Moda 300:-

Rött nagellack, H&M 40:-

Ljusare rött läppstift, Åléns 79:-

Ever since I was 8 or 9, I've been standing on the shoreline



INTE OKEJ!!!!

Gick upp 6, var dödtrött (hm undrar varför?), gjorde mig klar. Gick ner och åt frukost vid tio över, kollar webbtv i mobilen och läser "Företagsekonomi inställd onsdag 9 november" VARFÖÖÖR!?!?!?!! Ååååh jag som är pigg och färdigfixad nu.. Och de andra i gänget har sovmorgon till tio över tolv så dom sover väl ett tag till. FML säger jag bara... FML...


Skolan, skärp dig!!!!!!

Tjuvön / Sommarstugan







Mellis

Idag var det första riktiga skoldagen för mig sen lovet. Igår åkte jag till skolan, väntade snällt (och ensam) utanför där vi skulle vara. Sen kommer det fler folk och sen släpper en lärare in oss. Sen sitter vi där till tio i men ingen kommer. Då kollar jag på webbtv i mobilen och då ser jag att lektionen är inställd... kuuul! Jaja, jag ska väl inte klaga eftersom att vi ska börja 13.30 och inte 8.30 eller nåt istället!
Idag har jag kännt mig lite nere/ensam/deppig... Don't know why men det kändes så. Men ibland får man känna så, så går det över sen igen. Skumt det där.
Jag ber om ursäkt för dålig bloggning så jag ska bara äta lite mellis och kanske se några avsnitt AA så ska jag ladda in lite bilder ifrån helgen till datorn. Har ju fotoläxa till imorgon också - tema (kärlek, ledsen osv)


Special K red berries och en clementin blev mellis idag!

Q/A

bina - Om du fick tre önskningar, vad skulle du önska?
Vilken var den senaste stora förändringen i ditt liv?
Vad önskar du dig i julklapp?
Vad har du för dålig ovana?
Puss baby

- Vad svårt.. antingen ska jag ju tänka på mig själv eller göra nånting bra för planeten typ. Men jag skulle nog ta 1. Peace on earth! 2. Djurförsök/Djurmisshandel ska vara olagligt 3. Sen vill jag faktiskt ha 18 februari (LMFAO!).

Hmm.. kanske att jag börjat att dricka, vara ute med vänner, accepterat mitt utséende, vara snälla mot allt och alla (utom dom som inte är det tillbaka) och inte dömma andra på en gång typ. Vet faktiskt inte!

Skrev faktiskt en liten lista igår! Men det är önskelista/inköpslista hehe:
1. Vågtång
2. P&L-biljett
3. Nytt kamerahus (?)
4. Zipperall typ
5. Ljus och mökrbruna ögonskuggor, matta (inte glittriga)
6. Kajalpenna man slipper att vässa
7. Höga mjuka tofflor
8. Högtalare (antingen till iPhonen eller datorN)

En dålig ovana som jag vet att jag är att när jag får tråkigt så går jag runt i huset, fastnar i köket och tar nånting att äta fast jag inte alls är hungrig...

s - Vad är det bästa som har hänt dig under detta år?

Ska du köpa friskis kort i år så vi kan pumpa tillsammans? haha ;)

- Att man har fått nya vänner! Både under P&L, fester och i klassen och sådär. Det tycker jag är kalaskul! Sen vet jag faktiskt inte...?

Det har jag redan gjort mannen, NU KÖR VI!!!!

Elliot - Vad är de bästa och sämsta med dig?
Vem står dig närmast?
vad ångrar du?


- Gud va ego det kändes att svara på denna haha.. Men ja, det bästa med mig tycker jag är att jag nästan aldrig är sur, jag är ganska envis också, är allmänt trevlig osv. Och att jag är 'renlig' eller vad man ska säga.. Typ om Kasper ska ta pommes till tallriken så tappar han två, så låter han dom ligga där. Men jag måste ta upp dom på en gång haha.. Lite pedant är jag nog. Det sämsta med mig är väl att jag är så blyg, vågar bara prata med dom jag känner ungefär, förutom när man är full då (hehe). Har jag missat något? :)

Jag tror att det är min kära mami, vi pratar varje dag om typ allt. Annars är det mina tre musketörer Elin, Sandra och Sabina som står mig väldigt nära också!

Jag har nog inte gjort något jag ångrar idag, inte vad jag kommer på nu iallafall. Och det känns bra!


En liten hästbrud

Idag låg jag och kollade på Mr. Deeds som sagt. Sen när den var klar vid 17 så bläddrade jag runt bland kanalerna men hittade ingenting intressant att kolla på, så då fick det bli Världscupshoppning (vilket är ganska intressant då!). Allting går som vanligt, pillar lite med mobilen och sen när jag kollar på tvn så ser jag hur en häst (precis efter han hoppat klart och allt) bara börjar att packa och sen viker sig ena benet och hästen bara faller ihop. Mannen på fattar ingenting utan hoppar av och bara står där med tränset i handen. Hästen får några ryck och sen kommer det massor med människor och alla i publiken börjar ställa sig upp med öppna munnar och händerna för ansiktet.
Helt plötsligt kommer mamma in och där ligger jag i sängen, grinandes och bara "Det var en häst som dog nyss..." Mamma: "Men vad säger du!?". Där ligger jag grinandens, publiken grinar, kommentatorerna hör man hur dom har nånting i halsen liksom, och jag ser i ögonvrån hur mammas ögon också blir blanka.
Sen kommer det en ambulans in på banan, dom lyfter upp hästen och sen åker dom iväg. Publiken står upp fortfarande och sen kommer de andra tävlande in (alla hade inte hoppat än) och allting avbryts.
Alltså herregud vilken grej... Hästen var 15 år gammal, och hästen blir ju liksom som ens bästa kompis när man har varit med varandra så länge. Och jag och mamma ska ju till Globen den 25:e och kolla på hästar, tänk om det händer nåt liknande då? Nej fy...
Här har ni artikeln från aftonbladet för er som är intresserade.


Deeds

Hejsan hoppsan. Ligger i sängen och kollar på en film som heter Mr. Deeds på fyran. Pappan från O.C är med (har glömt hans namn???). Blev lite sugen på å titta på det nu... Men först ska jag se säsong 2 av AA.
Igår var jag och Sabina hos henne först. Vi hade hört att det var halloweenfest nånstans, så vi ringde till Sabinas polare Tommy som skjutsades oss typ överallt utom dit... Haha alla i bilen satt och kollade på gps men ingen hittade. Så vid halv ett gick jag av hemma och somnade sen lite efter ett typ. Vaknade först vid sju med världens huvudvärk, så somnade om till tio. Då kollade jag på snobben och Nyhetsmorgon till 'Så mycket bättre' från igår började. I love laleh!!!
Shit, sista dagen på lovet är det å.. Imorgon ska jag vara helt själv på Företagsekonomin ..svälj.


Boat

När vi åkte hem från sommarstugan så är vi kanske 500-700 m ifrån land, och precis då tar bensinen slut... Så vi tog vad som fanns och började paddla inåt. Men då ser en jättesnäll man oss och hjälper oss med bensin och grejer. Men det funkar inte så Kasper får hoppa i land och dra båten haha. Men sen helt plötsligt funkar den och då åker vi in där båten ska stå och sen åker vi till ÖoB och shoppar loss.
Nu sitter jag nyduschad, nytvättad och nyinsmord osv och lyssnar på peppmusik inför ikväll! Hoppas att det händer nåt kul ikväll då.. Någon som har nåt tips? Eller vet något?


'Gör vinter' ute i sommarstugan!


Götelaborgsshopping

(Allting är snyggare IRL så ni veeeeet)

Stickad tröja, Gina Tricot 249:- (det var den sista i min storlek, så vad skulle jag göra liksom???)

Jeans (!!! mina första sen typ 7-8:an?) Kristen, Gina Tricot 499:-

Ljusa jeansleggings, Cubus 199:-

Wordfeud

Fick en kommentar av Sandrap "Har börjat inse att de är omöjligt att vinna över dig...", på Wordfeud alltså. Mohahahaha nu blev ni rädda va!? Också skulle jag nämna Sandras mamma, öm.. nånting? Att du ibland (ibland) faktiskt vinner över mig eller nåt kanske? Whatever, nu är du nämnd iallafall! Också att man ibland när man har spelat klart får ett "Grattis och tack för en god match!" i chatten, då blir man glad :-).

Jag har precis lagt upp (med lite hjälp av mora mi då...) ett par nya jeansleggings som jag köpte i Götelaborg. Blev inte så mycket shopping men kan visa er ändå. Och förresten så suger bilderna eftersom att jag tog dom på en gång när jag kom hem = inte så mycket ljus, men jag får försöka fixa till dom lite! Och nu funkar internet äntligen igen så nu kan jag ladda ner säsong 2 av Andra Avenyn, wiie!



Barnpassning i Göteborg


Mysigt sovrum jag och mamma hade, right?

Första dagen gick vi på promenad i Slottsskogen (så fint!!!!) och gick till Plikta lekpark with da kidz.


Otis till vänster och Leo till höger (tack vare mössorna såg man det hehehe...)



(hej konstigt ljus?) Åka rutschkana tyckte dom var sååå roligt!!

Niklas och Sophia hade fått (!!) fetaste chokladtårtan som vi fick mumsa i oss :-)

Dag 2 gick vi runt (i?) Haga (gigantiska bullar!!) och sen shoppade vi lite på stan, tog typ 7 timmar och dåååå...
Somnade man gott i vagnen

You shoot me down, but I won't fall - I'm titanium

Jag och mami kom precis hem från Friskis. Och jag har inte varit där sen typ.... nån gång före sommaren? Så jag jag blev ju rätt så slut på en gång... Så om ni undrar om jag inte bloggar imorgon så äre träningsvärk som satan...
Känner mig såhär just nu:


When she was just a girl, she expected the world...


Lite Göteborg från min mobileo


Jag och mamma sov på en upplåsbar dubbelsäng nere i källaren, där Niklas har massa Verner Panton-saker (han är världens nörd). Men det var mysigt i det röda fina ljuset. Här ligger jag i sängen och kollar på Andra Avenyn, helt slutkörd typ halv nio på kvällen...

Brände mig i solen!! Närå, var inte sol en enda dag faktiskt...

Söt lapp som satt på kylskåpet.


En av alla snygga lampor dom hade!

En lunch ute med tvillingarna (det där såg dock godare ut än vad det smakade...) åh hungrig jag blev nu

Otis och Leo tyckte det var vääääldigt intreesant med sugrör

På tåget

Hejsan svejsan! Sitter på tåget hem nu, vi är väl framme i Falun nån gång vid halv tre tror jag det var. Resan tar ju ungefär sex timmar så jag, brorsan och mami roar oss med wordfeud och musik typ. Jag fick nyss ett ord för 144 poäng haha!!! Mitt rekord iallafall, också vann jag precis mot Sandras mamma så hon skrev 'men pissunge!' i chatten... Haha?
Men vi har haft det bra med tvillingarna iallafall! Man har haft fullt upp hela dagarna och man slocknar typ vid tio... Men vi ses hemma! Btw får ni gärna spela mot mig (om ni törs) på wordfeud, bimwedberg heter jag där! Pussochkram.


RSS 2.0