WESC

Nya hörlurar från junkyard, 200:- (rea!).


Helg

Vad jag gjort i helgen? Hmmmmmm.... Öh. Typ. Tränat, solat + inte gjort nånting typ. Så det ska vara!


Hammars

Första veckan på min praktikplats Hammars är avklarad. Känns som en toppenplats!


Träning!

Äntligen börjat igen efter ett alldeles för långt uppehåll! Ber om ursäkt för spam också, menmen nu funkar det att ladda upp från mobilen igen! / lat tjej som inte orkar slå på sin sega dator


Sommarstugan


Maskerad


Göteborg


Panetoz

I fredags hängde jag med Emelina till Borlänge, Liljan där hon jobbar som vimmelfotograf. Panetoz var där så det var roligt att se dom, så härliga pojkar med sån bra energi!! Inte lika kul dock när vi stod längst fram med våra kameror,/mobiler så sprutar dom massa massa vatten på oss... Haha.
 
 
 

Matlagningstävling

Pilgrimsmusslor till förrätt, ankbröst till varmrätt och choklad/kaffe/gräddtårta till efterrätt (vi vann tyvärr inte...)

Jobb

Jobbat i Rättvik och chillat med min brud plus Jens. Hemma idag (ska bli så skönt!) och imorgon blir det maskeradferre i Rättvik!


Lite försenade bilder från en helg i Rättvik

 

Love is a game made for everyone, and love is the prize


Skutan

I lördags och söndags jobbade jag och Emelina på Skutan i Rättvik. Asmysigt ställe, allting är på en båt alltså. Vi stod i köket hela dagen/kvällen, när det var supervarmt och superstressigt. Men vi fick en drink eller två (hehe) efter vi slutat, tackarrrr.
Sen i måndags åkte vi till Mora en sväng, kollade in DollarStore osv. Sedan hem och flyga med en drake som vi köpte där haha. Det blåste dock ingenting typ så det sket sig ganska rejält... Imorgon ska jag åka dit igen, jobbar onsdag och torsdag!
 

Girly vs boyish

Unnade mig en ny parfym och en ny keps från junkyard (köpte min första keps igår också, en vanlig röd från InterSport. Tihi)


Dessert

Tisdag-onsdag gjorde vi massa massa desserter:
 
     
     
     
     

BRÅVALLA DEL ETT (mobilbilder)

Riktigt fet festival med svett, stekhet sol, lera, köer, artister, trevligt folk osv osv!!
(Missade dock The Sounds och John De Sohn)


RSS 2.0