MP2A

Idag hade vi som sagt skolfoto. Och Elin hade bestämt sig för att vara emo (bilden nedanför). Först var det bestämt att hela klassen skulle vara emo, media ni vet, då är man emo enligt dom flesta. Men sen i sista sekund så ville inte klassen mera, men Elin hon ville så gärna!
Och på skolfotot fick jag stå (!!!!) för andra gången i mitt liv! Fast jag vet inte om det blev så bra, visste inte hur jag skulle ha armarna och då stod jag och höll om runt magen eller vad man ska säga, haha. Vilket jag tycker min mage blir jättestor utav, mycket dumt val...
Och på ensamkortet stod det några töntar och kollade på mig medan så jag ser ju ut som en apa, tack för den hörrni.

Och efter plugget så var det "Mediafest" för alla mediaelever. Det var mest spelningar och våra duktiga pojkar i klassen spelade så fint så fint. Lite stolt blev man ju. Idag har jag alltså varit i skolan sen 8.15 till 18.25 typ...

                                    
                                    
                                   
                                                        Ja vi är ju lite speciella som ni ser...

Hachiko a dog's story

Såg nyss på filmen Hachiko a dog's story och tårarna rinner fortfarande, haha. Men så sjukt inihelsike vacker film! Titta helst ensam så att du kan gråta hur mycket du vill utan att någon hör. Eller iofs, kolla med flera blödiga tjejkompisar så kan ni gråta tillsammans <3

                      
          


sallad

Första lektionen var foto, men eftersom att jag och dom flesta är klara så satt vi mest och chillade vid datorerna. Pretty nice.

Sen kom min lilla gullunge till skolan och gjorde mig sällskap. Sedan kom gifta paret och gjorde oss sällskap till Donken. Och jag tog en sallad!!!! Shitpomfritt vad fel det kändes... Men den var faktiskt mycket godare än vad jag trodde att den skulle vara. Synd bara att man fick med såna där crutonger som jag älskar, men inte får äta. Buhuuu.. Dog lite bara.

Sedan var det mattedags. Men när han var 20 minuter för sen så stack allihopa och nu har jag precis kollat klart på The last song, snyftsnyft.
Ska nog plugga lite snart, och kanske kolla på någon film och välja ut något snyggt till skolfotot imorgon - lite småttpanik faktiskt!

PANGKAKA!

Ojojoj vilken lång dag. Kom hem nästan nyss.
Har ju varit i Vika idag på pannkakstisdag! Eller ja, gräddtisdag för mig iallafall haha. Fast om jag ska vara ärlig så åt jag faktiskt en pannkaka... Ajabaja.

Nu ska jag kolla på Idol, sedan House och hinna duscha och skriva lite SK - JALLAJALLA!

     
                                                    Så sjukt fint när vi skulle åka hem

black & white



yoghurt & pancakes

Var nyss nere i köket och blandade ihop grekisk yoghurt och lite vaniljpulver. Det blev faktiskt skitgott! En riktig liten efterrätt, eller till frukost om man vill det. Gott vare iallafall.

Imorgon är det visst pannkakstisdag hos Sandra min vän! Inte för att jag får äta pannkakor, eller glass, eller sylt så hade dom köpt grädde som får bli min middag hihi. Mucho gotti.

Och på torsdag är det skolfoto och våran klass ska vara emos (tror vi/jag) och då är det ett evenemang på facebook som heter 'Positiva dagen' hahahahhaha, hur kul? Skitkul.

                     


2010-09-27

Hejhej hallå bloggdagboken.

Började dagen med matte. Sitter helt ensam och lyssnar på musik och pluggar riktigt riktigt bra, I hope, haha. Klarade två nivåer till av mitt Madagascar 2 spel på mobilen också - YES!!!!!
Sedan dra till matsalen, ensam eftersom att muskutörerna är på HBO. Så ja, jag sitter där som en tönt också dårå... Menmen, roligt att kolla på folk iallafall (vissa mer än andra, hihihihihi).

Tillslut kom dom, när det är som värst med folk i matsalen så vi drog till caféterian och satt där ett tag. Där var det blatteslagsmål och blattearmbrytartävlig - intressant intressant.
Efter dom nästan hade tagit kål på varandra drog vi till matsalen. Pannkakor eller korv fanns det att välja på. Kul att jag varken får äta pannkakor eller korv, så jag åt massor av tomater och vitlöksdressing så man lukta ju apa efteråt. Tackar svampi för tuggummi :)

Sedan dags för foto. Vi kollade på en dokumentär om en dam som var fotograf. Men alla störde sig så fruktansvärt mycket på henne och hennes röst så läraren slog av efter typ en kvart, haha!
Vi förflyttade oss till datorrummet och jag visade lite bilder för Martin (lärare för er som inte vet dåååå).

Sedan vare bara att slänga sig på cykeln och cykla hem i det fina höstvädret!

(Jag känner fortfarande att jag luktar fett med vitlök......)

magic

         
         
         
         

Mario kart. What more can I say?

Tjenare bloggisen! Igår kväll kom ju bina som sagt. Och vi spelade mario kart, kollade på lite film och bara chillade. När vi skulle sova så slog jag på teven för att kolla om det var något roligt på. Och då visades Silent Hill, en skräckfilm tyckte jag och sabina. Men teven tyckte inte det, ' amerikans långfilm' stod det bara. Mm, väldigt bra om man hatar skräckisar tyckte jag... Wellwell. Vi, eller jag tittade på hela filmen till halv fyra och sen somnade båda två som stockar tror jag. Och imorse spelade vi mario kart (Nehe?). Sedan följde vi med mamma och storhandlade mat till hela veckan och lite specialgrejer till mig :) Vid tretiden försvann sabina mot sin buss och nu sitter jag här och väntar på att min film ska ladda klart... Seeeeeegt som kola

mario kart igen...

Här är ingen hemma och jag hade fett tråkigt och det hade min vän Sabi också. Så hon är nu påväg hit med sitt nintendo, hehehehehehe. Mario Kart in our ♥
Sedan sover hon här och det blir ännu en myskväll helt enkelt!

Brorsan får hit några dudes också, och det är ju inte så jättekul och sitta själv och nörda sig vid datorn medan dom har typ askul liksom.


'I rymden finns inga känslor' eller?

Var lite filmsugen så jag laddade ner I rymden finns inga känslor. Tänkte "shit va snabbt det gick och ladda ner filmen?" Det brukar minst ta 4-6 timmar när jag laddar ner filmer, hehe, har lite för mycket skit på datorn jag vet..
Iallafall så satte jag på filmen. Och när jag hade sett en halvtimme så var den slut !? Hahaha, det var alltså inte den riktiga filmen. Utan bara ett litet sneakpeak eller nåt. Lite roligt tyckte jag...
Får se den riktiga på bio eller när den kommer ut på dvd.

                               


mario kart

Nu sitter jag här vid Elins dator eftersom att papi kom och hämtade upp min för ett tag sedan. Det var tänkt att jag skulle åka med också, men jag ville stanna lite längre med mina bananer. Fast fru banan har redan åkt tyvärr :(
Banan1 och banan2 spelar Mario Kart just nu, och jag är DJ. Ganska sköööön...t
TACK SCHÄÄÄÄÄÄLV

@ the lan

Tjabba tjena hallå.
Papi kom nästan precis med datorn, och nu har jag fixat så att den funkar och allting.
Korko och pucko är i köket och håller på och bakar chokladbollar. Men det får ju inte jag äta, så det var ingen idé att hjälpa till tyckte jag. Så här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på musikooo. Ganska skönt det också. Lugnet före stormen ni vet...

                     
                                       Hahahhaaahah så jävla ful bild! Båda två ser ut som apor...

Don't pick up the phone when it ring ring rings

   

LAN

Idag har jag varit i skolan och inte gjort någonting alls. Haha, låter fel men sant.
På rörlig bild skulle vi se på någon film, men den funkade såklart inte. Så läraren satt med den typ hela lektionen medan vi satt och lyssnade på dunkadunka musik.
Sen när den lektionen var slut var det klassråd där vi planerade lite vad vi skulle göra på skolkortet. Men vi kom inte fram till något riktigt bra, än.

Och nu sitter jag och väntar på att min bror ska komma hem. Han hade tydligen snott mitt busskort eftersom att det regnade idag. Dvs det regnade knappt alls. Jävla tönt... hihi.
Håller på att packa lite saker så länge. Sedan ska datorn packas ner i en påse, som pappa ska komma och hämta lite senare.
Idag är det ju laaaaan hos Sabina med brudarna. Ska bli väldigt trevligt!
Pyss

bride

                 

powernap + vandring

Ojdå, vaknade typ nyss. Låg och kollade lite på teve i min säng och kände att ögonen blev tyngre och tyngre. Så jag bestämde mig för att ta en liten powernap. En liten powernap på bara 2 timmar nästan, hehe. Och nu är jag sådär äckligt trött, fast det börjar gå över lite nu.

Idag var det vandring som sagt. 1,2 mil skulle det gås av allihopa. Och jag som cyklar varje morgon var ju lagomt jävla trött. Alltså jag måste ha träningsvärk eller nåt annat skit, eftersom jag har blivit grymt trött i benen och armarna så väldigt fort. Wellwell.
Vi gick och gick och jag blev tröttare och tröttare. Men tillslut kom vi fram till stugan där vi skulle äta lunch. Eftersom jag går på LCHF så fick jag bara äta köttbullar. Och dom köttbullarna var dom godaste jag ätit i hela mitt liv! Elin, eller fuskarN som jag kallar henne åt makaroner. Därför skrev jag bara mitt namn. Och sen fick vi lite överbliven mjölk som också var gryyyymt jävla gott! Hade med mig två vattenflaskor varav en hade jag druckit på vägen dit, och den andra var det massa flytande grejs i så jag fick lov att hölla ut den. MJÖLK <3 <3 <3 <3 <3 Det godaste man får dricka, helt klart. Man får bara dricka typ vatten och mjök då, haha.  
Och när dom tre muskutörerna skulle äta så hade dom helt glömt bestick och tallrikar, så dom körde med händerna och i olika kastruller från stormköket, mycket vackert.

En liten bild från dagens lunch, 10.35:
                   

meraaa shopping..

Gick som sagt ner på stan med mamma. Hon ska bort till och med fredag, och hon är bäst att shoppa med - passa på nu, hihi.
Hittade två par skor och en perfekt jacka! Vi kollade jackor bara på stadium (mami hade ganska bråttom) men där hittade vi först bara jackor för 1300 - 1500:- och lite för tjocka och varma (plus att jag redan har en blå dunjacka till dom där superkalla vinterdagarna, eller skidbacken). Och eftersom jag inte är så jättejättestor så föreslog jag att vi skulle gå upp till övervåningen där barnavdelningen är. Tänkte att priset brukar vara mycket billigare där.
Och DÄR fanns den! Åhåhåhå.. Den skulle kosta 799:- men den var såklart nedsatt till halva priset, alltså 399:-. HUR GÖTT DÅ? FÖRJÄVLA GÖTT!!!!!!

(Haha, tog kort väldigt snabbt - bredvid datorn)
                    
                                                                    Uggs från Din Sko
                    
                                                Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys
                    
               Jag vet att det är fel säsong... Men det var rea på dom, så jag behåller dom till nästa sommar/vår.
                     
                                                             Också från Din Sko

                    
                                             Jackan med stort J (enligt mig då :) ) (snyggare IRL)
                    
                               Och såklart med 'pälsen' i luvan som jag så gärna ville ha, hihihhohohehehe

UNTZ

    

shopaholic

Idag hade jag bara foto eftersom att jag redan hade gjort matteprovet som dom andra ska göra idag. Så efter jag hade kollat på Martins foton ifrån nästan hela världen (asgrymt!!!) så stack jag ner på stan och köpte lite behövligheter. Har mest sommarsmink så jag behövde lite höst/vintersmink och lite nytt såklart. Detta köpte jag idag då:

                    
       Ett nagellack i lila. Lila är ju fan skitsnyggt! Att jag inte har tänkt på det tidigare haha.. (okej min klocka är lila)
                     
                             Från vänster: Concealerborste, ögonskuggborste och ögonbrynsborste och kam
                    
                                                                           Eyeliner
                    
                                                         Puder och persikofärgat rouge

Och igår var jag så duktig att tvätta alla mina sminkborstar. Har ju ändå 5 stycken. Och snart ska jag och mami ner på stan och leta vinterjacka och vinterskor till mig! Höll seriöst på att frysa ihjäl imorse när jag cyklade till skolan, 3 grader visade termometern på...

papi

Eftersom att det är min pappas födelsedag idag så bestämde jag mig för att just idag fick jag äta potatis och dricka lättdryck. Och snart blir det kladdkaka, hehehe. Men hur ofta fyller han år då? Jo juste, en gång om året. Får träna riktigt jobbigt ikväll då för att bränna bort. Men det är det lätt värt!
Vi beställde turkisk mat = grillspett, tzatziki och klyftpotatis... Åhåhåhååå

                   
                                                           Fräsigt Coolgate-smile farsan!        

Kenza Zouiten

    
                   
     
       

I want to feel you, I need to hear you

                        

Grattis!

Uschuschusch. Idag var det ingen bra dag.
Det regnar = jag cyklar, blir då alltså skitsnygg i skolan (not)
P-pillren = Idag var jag på jättedåligt humör och så. Orkade inte alls. Så jag stack hem vid lunchen.
Jag = kände mig skitful hela dagen. Frös så jag behöll jackan på. Min snygga (skulle inte tro det va) blåa regnjacka hela 'dagen'.

Men en jättekul sak idag är att min älskade papi som fyller år idag! Ett stort grattis till dig <3

Iallafall, när jag kom hem så var jag vrålhugrig. Eller ja, jag borde ha varit det. Eftersom jag aldrig känner när jag är hungrig längre typ. Hade ätit ett ägg till frukost, kan ju inte käka bröd och sånt längre.
Och när jag kom hem så värmde jag ris, kyckling med massa grönsaker och currysås. Efter jag hade petat ut allt ris så var det inte mycket kvar, haha helt sjukt va liten portionen blir om man tar bort alla kolhydrater. Bad pappa köpa lite yoghurt till mig. Så kan jag äta det med lite linfrön till antingen frukost eller mellanmål. Gottigotti.


2010-09-20

Idag har det varit en lång lång dag.
Började dagen med matteprov. Kändes inte alls bra då jag verkligen inte kan matte alls. Åh, bajs också. Ska försöka göra bättre på nästa prov ifall detta går åt pipsvängen.
När jag var klar med provet gick jag gå. Så jag drog till matsalen och väntade in mina tre muskutörer. Satt väl där och väntade som ett fån i ca en timme, om inte mer. Sen när dom kommer så säger dom att vi ska äta senare, JAHA!?
Glömde förresten mina nyklar när vi stack iväg, men när jag kom tillbaka så låg dom där så vackert och ingen hade ens sett dom - SCORE!
Sen hade vi värlslång hål som alltid går förvånatsvärt fort varje gång. Vi kastade lite makaroner på varandra och var lite allmänt flummiga. Jag tror nog att flummdag har bytt från onsdag till måndag, elleeeeeer?

På foton såg vi en ganska långtråkig film om en fotograf. Fast den var intressant också faktiskt. Asfina bilder. Annie Liebovitz tror jag hon hette eller nåt, om ni ville veta (vet att ni ville veta). Men efter en timme sov nästan alla, haha. Så då kom Martin (lärare) in med macka och juice, woohoo. Sen skulle vi ut och fota i olika ison och så. Jag och emma blev kvar till kvart i fem, hehe. Sen när jag precis skulle gå så kommer Elin springades eftersom att alla dörrar är låsta typ halv fem. Inte bra, inte bra alls. Så jag ringde till Martin som fick komma och öppna.
När klockan var runt fem så stack jag från skolan ner på stan där mamma och jag köpte present till pappa som fyller år imorgon (!!!!). Köpte ett USB också, bra att ha kändes det som.

Juste! Jag och Elin har börjat med en ny 'diet' eller vad man ska kalla det. Vi får inte äta kolhydrater. Dvs: ris, potatis, pasta, bröd och frukt och grejer. Tror faktiskt att det kommer gå bra. Vill man verkligen så går allt! Och jag vill verkligen gå ner i vikt, hihi. (jag började vid middagen, hehe)

haha ?

                       

                                          Hahahahaha ganska skön brud om jag får säga det själv

trist

                       

                                        Ett litet plus är väl att det handlar om hamburgare, tihihihihihhi

Min engel, min engel

   

Robert Pattinson

                                  
                    
                                             

Säg vad ni vill. I still think he's gorgeous


drops

Efter jag hade gått och köpt godispåsen så stannade jag vid datorn, utan att jobba ett enda tal. Har inte jobbat ett enda tal nu heller hehehe... Men fick stört ont i magen så jag har legat i sängen typ en timme nu. Var nyss ute och fotade lite till temat ljus. Men det blev mer tema vatten... Vet inte om jag ska skicka dom ändå, eller spara dom ifall det kommer ett tema med just vatten?



mornin'

Tjo bre everyone.
Har precis stoppat i mig lite frukost. Brödet balder och en kopp varm choklad, gööööttt.
Idag så är jag så sjukt sugen på godis! Eller ja, jag känner liksom inget sånt där supersötsug, men jag skulle ändå vilja ha en stor fet godispåse framför mig. Får se om jag orkar sticka iväg och köpa en eller ej.
Idag ska det iallafall pluggas matte! Ska försöka lära mig så mycket som möjligt, och utantill såklart. Vilket jag inte kommer att kunna alls, men man kan ju försöka ändå. Dock är matte nästan det värsta som finns... Fast det är bra att lära sig.
Har prov på måndag på 4 kapitel från matteboken. Låter skoj eller hur? Så gjorde det inte det ;PppPpPppP

Nu ska jag borsta gaddarna och göra något kul innan matten börjar... Tror nog att jag köper en godispåse faktiskt, kan ta en bit för varje rätt svar eller så (läs: kommer att ta godis hela tideeeeen hihihihi)

Nollningen i bilder
























Foton: Jag

In a city made of ice

Ojojoj, här går det undan. Så fort jag klev innanför dörren hade mor och far precis kommit hem från Ica Maxi. Så jag hjälpte till att plocka in alla sakerna och började duka, här skulle det bli skaldjurskalas - woohoo! Dock var alla blåmusslorna slut på Ica så det fick 'bara' bli räkor och krabba. Mumsimums.
Och sedan var det dags fär idol. Sen när det var klart gick jag ner på stan och hämtade min cykel. Jag följde ju efter nollorna och dom skulle gå typ halvvägs till mig. Och när det var klart så frös jag som attan och kände inte direkt för att gå ner på stan och hämta min cykel, så jag gjorde det nyss istället.

Snart kommer det bilder från Nollningen!!!!!!

NOLLNING

Idag så var vi på Dalarnas Filmfestival i Borlänge. Fick kolla på massvis med olika videor gjorda av olika personer. Några var runt 50 och vissa var runt 14-15 eller nåt. Vissa filmer var faktiskt asbra! Och vissa var lite mindre bra, och vissa var bara helt psyko haha.

Men nu har jag varit hemma i typ en timme eller mindre och har käkat lite lasagne. Fick ju ifs lunch där men en macka, en banan och en festis mättar inte speciellt länge. Bara just efteråt märkte jag...

Klockan 17.00 är det Nollning nere på stan för Mediaettorna. Hahaha, minns när jag var med.. ojojoj, inget att leka med asså. Tänkte ta med mig kameran så att jag kunde få lite 'sköna' (eller äckliga) bilder, men vi får la se hur det blir med det. Lägger iallafall upp några om dom blir bra!

Hareeeeeeeeeeeeeeeeeeee

curly

                                
           
                                          
                                  
          

Agnes, Jennifer, Kristen & Taylor

I like you just the way you are

    

100916

Idag försov jag mig inte så jag missade multimedian, hurra för mig! Vi skulle göra klart våra jäkla gitarrer, men det funkade inte riktigt för mig... Plus att jag var borta förra gången så jag hoppas att jag får en gång till på mig. Eftersom jag inte alls blev klar nu heller, haha.
Och när lektionen var slut fick jag ett busskort av läraren eftersom att jag inte har något. Cyklar ju varje dag - hurtiga tjejen liksom.
Så nu har jag det hela helgen hiiihiiiihih, inte för att jag kommer att åka buss så jäkla mycket då. Men lite kanske jag kommer och göra?

Efter multimedian var det dags för naturkunskap där vi hade prov. Eftersom att det är en grupp i klassen som gör varenda prov så kan det vara ganska roliga frågor, haha. Men inte på det här provet, daah. Jag och Elin sa att när det var vår tur att göra prov skulle sista uppgiften vara "Måla ett självporträtt". Bara för att se hur det skulle bli haha, fifan va kul egentligen. Haha.

Sedan var jag och Sabi duktiga och gjorde samhällskunskapen i biblioteket istället för att göra den hemma. Men känner jag mig själv rätt så skulle jag aldrig gjort den hemma. Plus att vi inte är i skolan imorgon, då den ska vara inlämnad. Skönt att ha det överstökat, yeeeesbox.

Efter plugget stack jag och Elin och åt lunch - sushi. Så galet gott! Men det gick inte så jättebra att äta med pinnar denna gång. Allting bara trillade av? Det var ris överallt och massa soya som hade skvätt haha. Så då tog vi det godaste istället - doppa pinnarna i soyan och suga.. Gaaaalet gott.


movies

Snodde lite videoklipp från Sabi från gympan från igår. Jag menar, släpper man iväg tre cpn som ska gympa alldeles själva så kan det ju sluta hur som helst.. Såhär tillexempel:




O M G ...

   

red

         


makeup

På Lindas sminkblogg kan man vinna en goodiebag, woho! Länken till tävlingen hittar ni här!
Är intresserad av smink (fast det kanske inte syns, haha. Men lite smått iallafall) och kommer förmodligen alltid att vara det. Läser ungefär 2-3 bloggar som bara handlar om smink, hehe. Kollar alltid på bilder och sånt. Tycker verkligen att det är skitkul.

                  

just chill'n

Brorsan har två polare här som har sovit över. Jag vettetusan när dom la sig, eftersom jag hörde dom både klockan fyra och klockan åtta imorse.
Men vid nio orkade jag inte sova mer så då bestämde jag mig för att vakna. Men har fortfarande legat i sängen hela tiden, utom när jag uträtt mina behov på toaletten och kollat facebook och så, u know.
Och det tänkte jag fortsätta med, ligga i sängen och bara ligga måste ju vara det skönaste som finns.
Hörs när jag inte orkar ligga kvar längre!
Pyssss


chill @ ma place


Bakar väl paj. Sandra har käkat lite för mycket korv, elleeeer?

Pyttipanna! Eller nej, äppelbitar var det visst... Sandra vägrade göra fina skivor som det skulle vara egentligen

Man ser ju verkligen hur kul vi har!

Faaast...

Fina äppelpajen och vaniljsåsen. Vaniljsås är mycket godare än paj kom vi fram till...

Another day will dawn

Brudarna stack väl 'nyss'. Så jag tänkte kolla igenom biderna jag tog och fixa lite och sen ska jag lägga ut dom här hade jag tänkt. Så länge kan ni ju bara njuuuuuta:

 

All you got to do is watch me, look what I can do with my feet

   

peanuts

Sittej häj och knapjaj på lite jordnöttej. Göttgöttgottgött.
Började dagen med att jag försov mig. Eller ja, jag hade ställt klockan en timme fel. Hade tänkt att ställa klockan tio i sju, men då ställde jag den 7.50 istället för 06.50... Ehehehehe. Ooooops!
Och eftersom jag tar så lång tid på mig så hann jag inte till första lektionen, utan började dagen med den andra lektionen istället. Som är samhällskunskap....................................................................... usch alltså.
Sedan hade vi idrott där man får göra vad man vill, och jag, sabi (sabinas nya smeknamn) och svampimurran (sandras nya smeknamn) ville kickboxas. Men gjorde vi det? Neheheheeeeni. Haha vi lyssnade på musik och spelade in lite videos som jag kan lägga ut här om någon lägger ut på sin blogg. Hade ju tyvärr inte min kära telefon med mig. Och bara var allmänt cp. Jag vet att man inte ska säga att någon är cp, men vi/dom är verkligen cp. Jag menar, någon måste verkligen kolla till oss/dom... Nästan synd om oss/dom :(

Men om några timmar kommer alla tre brudarna hit och vi ska baka en äppelpaj och köpa pizza och bara ha det allmänt myyyyyyyyyyyyyys. Eftersom att vi är lediga imorgon kan dom stanna längeeeeeeeeeeeee :) Hihihiohoheheheöhahäahö

Enrique Iglesias


                                    
                         

It feels better than love

                        

omelett

Käkade precis min hemgjorda omelett eftersom jag inte åt någon lunch i skolan. Kantareller, vitlök och lök = göttansssssssssss!
Så nu är jag väldigt mättimättmätt. Känns som om jag gick upp typ 5 kg eller nåt. Hm...

Imorgon hoppas jag att vi brudar ska hitta på något efter plugget, då vi är lediga på onsdag!!!!!! Fett skön....t


pod

                   

Katy Perry

        
          
                     

Melo ♥

                        

this is my life

Somnade runt halv fyra igår, och vaknade runt elvatiden. Vill egentligen bara ligga i sängen hela dagen (nej jag är inte bakis någonstans) istället för att plugga matte och shit... Orkar.Inte.

Även fast jag säkert kommer att plugga matte och försöka plugga matte nästan hela dagen så ska jag uppdatera så mycket jag kan. Även fast det inte kommer att komma så mycket text, då jag antar att ni inte vill höra om mattetal? Am I right?

back home

Har precis börjat bli varm efter allt gående och cyklandet i regnet. Herregud va det började ösa ner nu då... Inte kul.
Kvällen var kul, lite mysig och lite "men vafaaaaaaaaaan", haha.
Men nu tänkte jag strax gå in till badrummet och fixa mig inför kvällen. Önskar att jag kunde gå dit på dirren, men nej där har mamma ockuperat. Blööööööööööööö...
Försöker få mig lite trött med Joni Mitchell - Both sides now. Sköööööööööööööön...T

TAGGAAAA

                          

Jennifer Love Hewitt

          

don't give up


update

Ja ni. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, därför har jag lagt upp lite bilder och en låt idag istället. Har fixat till en header som vissa kanske kan se? Den syns bara ibland för mig... Hm, beror väl på vilket humör den är på eller nåt.
För mig syns den såfort jag går in på min blogg. Men om jag ska uppdatera sidan med F5 så försvinner den ? Skuuuuuuuuuuuuuuuuuuumt !?!?!

Just nu sitter jag här och svälter, gief foooooooood!!!! Tror mamma håller på med körv och brö där nere iallafall, smaskens.
Ikväll ska jag till några brudar och några pöjkar tror jag. Sedan får vi se vad det blir för annat skoj. Hoppas på en kult kväll iallafall.
Ni får också ha en kult kväll!

you think you're cooler than me

    

Kristen Stewart

                         
                                       

              
                                            

Keira Knightley



          

MOVIE

Öjöjöj, slå på 4:an NU om ni vill se på en riktigt bra film.
Har inte sett den på aslänge kom jag på nu. Men riktigt bra är den!
Med både vackra pojkar och vackra flickor ( jag är hetero, haha)

                     

Is that a flower?

Har inte på ett förjävla bra tag såg jag när jag kollade på senaste Foto-inlägget här. Den 28:e juli var det visst... Ooopps och FY SKÄMS BIM!
Så jag tänkte ändra på det, plus att jag har fotat lite til Fotoläxan där vi har temat Ljus. Här får ni några smakprov på en blomma som jag tog på alldeles nyss:





we can dance, unitl we die - you and I


Black'n'white

                                      
                    

                                                


Adam Brody. Ashton Kutcher. Eva Longoria. Adriana Lima.

helg

Shobre.
Är ju som sagt ledig idag. Eller, jag har en lektion på tio minuter där hela klassen bara sitter och babblar. Värt? Nej.
Men Bönan väckte mig ändå med smsssssss, hur orkar hon liksom? Åh, shitpomfritt...

Har precis ätit lite frukost - två grova räkostmackor med tropisk juice, göttans.
Och nu sitter jag och kollar på Doctors och surar över att Spotify inte fungerar !? Det står att jag ska ladda ner det nya, men jag kan inte klicka på Download 'skylten'. Och jag laddat ner spotify igen, och då funkade det. Men nu bara cpar alltihopa. Aja, jag får väl testa mig fram på något sätt.

Nu ska jag bara njuta av att jag har HEEEEELG!


OJOJOJ


Eva Longoria

            
                               
            

QL

Kul att internet slutade fungerade bara sådär runt fyratiden, och det enda man behövde göra var att starta om rauotern eller vad det nu är för nåt. Jag blir så arg så arg!!!!!

Så jag har suttit och fixat lite nya bildmappar och rensat massor av bilder. Och lyssnat på gammal musik som jag laddat ner för typ 100 år sen, ungefär. Det är ju bara det man lyssna på dååå, eftersom att mammas mobilljud suger pung, haha.

in my mind you're all retards anyhow

Fick sluta kvart över tre istället för halv fem - ganska chill.
Blev klar med 'reportaget' så nu har jag helg - ganska chill.
Sitter just nu med en ansiktsmask och bara hare gott - ganska chill.
Imorgon vet jag inte vad som händer, än. Men något ska vi hitta på - ganska chill.
Inte så jättemycket plugg i helgen, bara ett matteprov där jag kan rätt mycket redan - ganska chill

Ganska chill helt enkelt!

I'm going back to the start

    

you know that I can use somebody

    

Megan Fox

                          
      
          

Melissa Horn

      
                                 

wednesday

Fick gå tidigare idag från matten eftersom jag hade gjort klart alla kapitel man ska ha gjort till mitt prov jag har på måndag (Dom andra har det ju vecka 38 som sagt). Så dom har nog slutat precis nu, eller så kör dom hela lektionen till halv fem. Fast det brukar vi aldrig göra som tur är.

Imorgon är det långdag igen... Orkar inte. Vill ha fredag och helg NU. Håller ni med?


Idol + Sabina

Klev innanför dörren för inte så himla längesedan. Har nämnligen varit hos Sabina ett jävla tag nu, haha. Men det var yyyyyyyyybermys! ♥
Vi skrattade, hatade och nästan älskade en dum jävla apjävel dumhuvud till polare vi har. Inte kul...
Vi hade köpt med oss lite naturgodis, läsk och fryspizza som vi åt opp med mycket glatt humör. Vi kikade på Idol och massa annat shit på teven. Eftersom jag har 'skogskanalerna' så har jag inte alls lika många kanaler som hon har, så det var skitkul att bara bläddra runt.
Näe hinner inte skriva så mycket eftersom jag måste hoppa i duschen snart, och mitt hår ska torka och det tar ju typ en timme. Och sova med blött hår rekomenderas inte sägs det. Hm...
Men tack för ett en jättemysig dag BinaBönaBinus!
Längtar lite till FRIDAY nu ocksååååå :)
                                       


Byebye

                                   Hejdå Adjö Au Revoir Goodbye Auf Wiedersehen Arrivederci Adiós ! ♥

                                   
                                                                 HA DET SÅ KULT I LONDON FRUN!

(Måste ju skriva ett stort hejdå eftersom att det är min fru, som drar iväg på en resa till London med hela sin familj imorgon. Och jag får inte följa med... INTE KUL SVAMPI. Inte kul. Men du får väl ha det så kul...t)


Biggest Loser Sverige

Sitter och kollar på Biggest Loser Sverige just nu.
Alltså jag vet att det är gott att äta mat, och ännu godare att äta onyttigt. Men alltså man ser väl när man håller på att bli för stor? Jag menar, jag tycker att jag är ganska så mycket för stor faktiskt. Fast när jag ser dom där på teven så känner jag mig som en pinne. Och dår får jag faktiskt lite självförtroende - nej jag är inte alls stor. Inte alls jämfört med dom. Jag hatar att kolla på bilder från när vi var små. Det enda jag ser på bilderna är min mage... Inte när jag var miniplutti kanske, men runt 7-12 års åldern så ser jag skiiiitstor ut m.m.
MEN det är asbra att det finns ett program där man får se hur 'såna' som dom har det. Och jag tycker det är jättebra att dom verkligen vill gå ner i vikt! Skitbra.
Och jag förstår dom som säger att dom inte ville gå på gym. Man vill inte gå på gymmet om man är sådär stor. Men nu när man kan gå på ett gym med bara 'tjockisar' så tror jag att det blir bra. Eftersom att alla vill samma sak, alla väger lite för mycket och sånt. Heja er säger jag bara!

HEJA HEJA HEJA! GO GO GO!


Ha det så kult på restaurangen!

                               
                                                                          Fick bara lov...Hahahahaahahhaahahah

wowowowow


Och där i var jag och Bina. HUR COOLT!?!?

colourful

                                          
                                                                                              Kristen Stewart


måndag 6:e september 2010

Tjenatjohej. Kom precis hem från UMO. Lite privat är det väl så ni behöver inte tänka mer på det.
Men man slipper ju gå tillbaka till skolan iallafall, skönt. Tycker synd om er stackare som ska sitta kvar där och ruttna i två timmar till (nästan) hehehoahoahaihihi.

Första och enda lektionen jag hade var då matte. Eftersom jag ligger så långt fram och bra till, så ska jag göra matteprovet på måndag nästa vecka. Dom andra ska göra det vecka 38:a såg jag... Hehehehehehe...
Men om jag blir klar innan kursen är slut så betyder det SOVMORNAR och SLUTA TIDIGT, HIHIHIHIHI. Pretty naaaajs.
Sedan gick jag, Elin och Rickardo till Donken för att käka lite lunch. Tog en riktig hamburgare för första gången på flera år tror jag. Brukar ju ta en McChicken eller en ChickenWrap annars. Men nej nu var det hårda tag här! Fast det var inte så speciellt. Smakar som hamburgarna man brukar käka hemma. Så jag tar nog en ChickenWrap nästa gång. Mycket godare tycker jag då.

Because I'm leaving on monday morning.

Idag har jag inte gjort nånting alls. Inte varit ute på en promenad eller nånting. Vilket jag ångrar lite nu att jag inte gjorde.. Men när man cyklar varje dag så blir man lite trött i bena förstår ni. Speciellt när man cyklar mördarbackarna som jag har upp till skolan... gosh.

Men nu ska jag krypa ner i sängen med dessa grabbar (I wish). Godnatt!
                                

dabadedabadajdabedadabadaj


mums,

                              
                                                                                  Taylor Lautner. Foto: ?

pics from yesterday

Bilder tagna av Sandra:






hello world, I hope you're listen

Tänkte berätta lite om gårkvällen dååååååe.

Började med att familjen åkte till Borlänge för att luncha med farmor som sagt. Hon blev så glad så, lilla farmor ♥
Sedan kom vi hem och då stod Sabinus på infarten och välkomnade oss hem. Vi stack upp på mitt rum och var där tills det var dags att dra ner till stan för att möta upp Elin och Sandra.
Vi gick till Sabinas kompis för att lämna våra väskor m.m, sedan var det dags för Grannyyyyyyyyyy! Eftersom det var första gången jag var där så hade jag inga förväntningar direkt, men lite litet tyckte jag nog allt att det var. Men det var mysigt ändå. Med skatepark, matstånd, scener och bajjamajor osv.

Vi gick fram och ställde oss ganska långt fram vid Stora scenen, där Hoffmaestro skulle spela.
Det kom mer och mer folk och plötsligt hörs ett högt ljud från högtalarna och jag, Elin och Therése blev så rädda så vi pinka på oss (nästan).
Och Hoffmaestro var IGÅNG! Jag hoppade och sjöng med hela tiden, även fast jag inte kunde alla låtar som sagt. Haha, men det var sånt härligt drag så det gick inte att sitta still (svampi...*skakar på huvudet*). Och på den näst sista låten, The  Storm skulle hela publiken springa åt ett håll, och sen åt det andra hållet. Herregud vilket drag det var! Men jag och Binus (Dom andra hade stuckit) stod kvar. Men vi gick inte åt nåt håll, vi gick rakt på och hamnade längst fram - yehaaa!
Och när konserten var slut klev alla bandmedlemmarna ner framför stängslet och jag tog i allihopa!!! Eller dom tog i mig, haha. Sångaren klev upp nästan precis bredvid mig för att krama allihopa, så en kram fick jag också!

Allt folk gick ut och det gjorde vi med. Vi stack tillbaka till Sabinas kompis för att hämta väskorna för att sedan bege oss mot Piccolo för att käka pizza. Snuskigt gott var det! Och jag älskar mina normala vänner, speciellt när dom sätter på Harry Potter ljudbok på engelska när vi äter pizza. Mycket normalt om jag får säga det själv.

Det började bli kallt så jag satte på mig både halsduk och vantar som jag som tur hade med mig. Vi drog oss ner på stan och satt där ett tag, för att sedan gå tillbaka till Granny. Nu var det dags för Neverstore. Hade typ hört en låt med dom, och för mig är dom (och kommer alltid att vara) ett emoband bara, hehe. Fast sångaren var skitsnygg, så det var ju en posetiv sak.
Efter den konserten skulle Sandra (som var mest Neverstore nörd) stå och vänta på autografer och blablabla. Så jag och Bina stack mot Stora Scenen där Kapten Röd spelades. Av dom hade jag också bara hört en låt, så dom var väl sisådär dom också. Inget emoband iallafall. Vart tog Elin vägen förresten?????

När vi kände att det var slut för denna gång av Granny så stack vi ner på stan för att vänta på bussen, ta bussen m.m.
Elin och Sabina tog sin buss hem och jag stannade kvar med Binas polare Sara som hade en buss som skulle gå om 50 minuter ca. Där var jag väl snäll :):):)
När dom minuterna hade gått cyklade jag hem fort som attan och frös som attan. Sprang upp på mitt rum och la mig undet täcket en stund för att få upp värmen. Sedan var jag pigg som en mört och satt uppe till halv fyra, o jag kom hem vid två.

Ojojoj, va mycket text det blev. Och jag skrev inte ens allt haha...

                          
                                                                                                  ♥

let me be your hero



Skön låt att vakna eller somna till. Eller bara lyssna på närsomhelst.

hemma

Kom hem för ett tag sedan. Har suttit och lyssnat på lite Melissa Horn så man blir lite trött. Men icke sa nicke. Jag skulle nästan (nästan) kunna springa ett marathonlopp just nu. Ja faktiskt, så pigg är jag.
Fast det brukar gå bort när jag har satt på mig pyamasen och borstat tänderna.

Kvällen var rolig iallafall! Tog inte en enda bild, men jag snor nog lite va mina kära girls.
Hoffmaestro var helt sjukt bra! Stod och hoppade till varje låt och sjöng med, fast jag inte ens hört låten. Haha, pepp? SVAR JA!

Goddenattiiiiiiiiii !

jag undrar om du, hade mod att stanna kvar



Liiiiiiiiiite coolt att dom filmar från Falun i slutet jaoo

GGS

Idag är GRANNY GOES STREET! Är så sjukt pepp så det finns inte! Har aldrig varit på't förut, men jag hoppas att det blir skojskoj.

Vid lunch ska hela familjen till Borlänge för att luncha med lilla farmor. Sedan åker vi hem och Bina kommer hit så vi ska ha lite kuuuuuuuuuuuul :)
Och sen är det väl dags att dra ner på stan för att möta upp svampen och fladdermusen, sedan drar vi oss vidare mot Arenan - där allting sker.
Hoppas på en trevlig kväll!


just because it's friday

                              

Tom Welling

Hade lite tråkigt så jag slog på teven och började titta på Smallville (Stålmannen ungefär). Eller ja, jag tittar ju nu också ioförsig.
Fast nu var det reklam. Så nu tänkte jag ladda upp lite ögongodis som är Clark Kent, huvudpersonen i serien. Eller Tom Welling, som han heter på riktigt.







Ojojojojdå


third

Tjena tjo hej.
Kom hem för ungefär en timme sen. Har både hunnit äta lite lunch och diskat från igår när jag gjorde middag (världens godaste köttfärspaj om ni ville veta).
Och nu sitter jag här och tycker det är så förbannat skönt med HEEEEELG!!! Ganska skönt att sluta klockan elva varje fredag, yeeeeeeee.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Det blir väl familjemys skulle jag tro. Vill faktiskt se på Kristallen idag för en gångs skull, haha.
Och om det inte finns nåt annat att göra ska jag väl peppa lite för imorgon, eller slå på någon bra film och titta på. Har inte alls mycket läxor heller. Läsa lite i Fotoboken, men jag är borta på måndagslektionen så det behöver jag inte egentligen, men om det är intressant så kan man ju läsa det ändå tyckte jag. Och lite Naturkunskap borde väl pluggas in också, men det är inte heller nå brådis - är ju till på torsdag faktiskt.
SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN....................T

hahahaha



Hahaha alltså jag undrar vad 17 det är för drog(er) dom använder hos tandläkaren i USA?

Satisfaction

      

100902

Jappjapp. Ska väl berätta lite om dagen idag då.
Började med Multimedia där vi skulle göra ett droppande hjärta och fortsätta på våra elgitarrer, gick väl sådär haha. Jag och bönan satt mest och skrattade åt fula/fina/roliga bilder/personer. Satt och taggade varandra på dom bilderna som vi la ut på facebook, ja ett roligare liv får man ju leta efter.
Sedan var det dags för Naturkunskap, där vi skulle haft prov idag. Men fick vi något prov? Haha nejnej. Minns inte riktigt varför vi inte fick det, men jag tror det var för att hela klassen övertygade läraren om att vi inte aaaalls hade prov idag, haha. Skön....t

Sen dags för Samhällskunskap där vi också hade prov/förhör. Men han ställde frågor så man fick räcka upp handen om man kunde. Så det hade man ju inte heller behövt plugga på.
Okej nu får ni ursäkta ordvalet (igen) men Politik, demokrati och allt sånt där kan ju gå och gräva ner sig någonstans där pepparn växer (om peppar finns under marken?). INTRESSERAR MIG I N T E ETT DUGG!!

Och sist på schemat hade vi rörlig bild med skolans skönaste (misstolka inte) lärare Glen. Vi kollade på våra musikvideos som vi hade gjort och sedan var den dagen slut.
Och imorgon är det heeelg! Och i övermorgon blir det kuuuuuuuuuligheter!!!!

                                                  
                                               

ice cream

Hejhejhej, hemskt mycket hej.
Sitter just nu och käkar lite B&J's Phish Food.. Alltså ursäkta ordvalet men HERREJÄVLARSGUDHELSIKE vad gott det är. Har ett litet paradis i min mun nu ja, mummmms.
Jag skriver mer om dagen sen, ska bara njuta lite först. Gaaaaaahh....

               

basssssssssssss





Ååååh, jag vill ha ett par feta högtalare med underbar bas!

1:a september

Första september tvåtusentio!!!!
Började med foto, vi skulle göra klart våran FinnFemFel-bild. Men vi skulle gå tidigare eftersom vi skulle lyssna på nån debatt (skittråkig btw, förstod ingenting. Bara att dom bråkade med varandra ungefär hela tiden). Och min bildjäkel vill varken bli sparad eller bli skickad så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, för den ska helst vara klar på måndag. Menmen...

På håltimmen satt vi ett gäng och var inne på omegle.com (skitkul sajt om man är flera stycken + en webbkamera!). Vi snackade med en vapengalning från Barcelona, två stycken Justin Bieber (är man cool eller? Svar ja) och några andra dudes. Fast mest var det väl snoppar idag igen, haha.

På matten hade jag ju gjort klart kapitlet på lektionen innan, så Matte-mats säger att jag ska göra klart ett kapitel till. Gjorde klart det på en timme, hehe. Det går faktiskt riktigt bra att plugga när man sitter själv och har musik på. Måste nog ta det lilla lugna nu...


RSS 2.0