100902

Jappjapp. Ska väl berätta lite om dagen idag då.
Började med Multimedia där vi skulle göra ett droppande hjärta och fortsätta på våra elgitarrer, gick väl sådär haha. Jag och bönan satt mest och skrattade åt fula/fina/roliga bilder/personer. Satt och taggade varandra på dom bilderna som vi la ut på facebook, ja ett roligare liv får man ju leta efter.
Sedan var det dags för Naturkunskap, där vi skulle haft prov idag. Men fick vi något prov? Haha nejnej. Minns inte riktigt varför vi inte fick det, men jag tror det var för att hela klassen övertygade läraren om att vi inte aaaalls hade prov idag, haha. Skön....t

Sen dags för Samhällskunskap där vi också hade prov/förhör. Men han ställde frågor så man fick räcka upp handen om man kunde. Så det hade man ju inte heller behövt plugga på.
Okej nu får ni ursäkta ordvalet (igen) men Politik, demokrati och allt sånt där kan ju gå och gräva ner sig någonstans där pepparn växer (om peppar finns under marken?). INTRESSERAR MIG I N T E ETT DUGG!!

Och sist på schemat hade vi rörlig bild med skolans skönaste (misstolka inte) lärare Glen. Vi kollade på våra musikvideos som vi hade gjort och sedan var den dagen slut.
Och imorgon är det heeelg! Och i övermorgon blir det kuuuuuuuuuligheter!!!!

                                                  
                                               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0