bilder från i torsdags och igår (midsommarafton)

Hade med mig kameran också, så det kommer "bättre" bilder senareeeeee :-)

Fetaste högtalaren

Alltså ååååh nu kommer jag inte ens in på blogg.se-appen? Jag som vill kolla bloggar utan att behöva sätta på datorn liksom, och är för lat för att gå in på internet i mobilen osv haha.. Jag vill kunna blogga från appen också, så att jag slipper slå igång datorn för att göra det liksom. / MVH slö tjej.
Men iallafall. I onsdags var jag och mamma iväg och köpte tält, stolar, dricka och en bra högtalare till P&L nästa vecka! Jag som inte gillar rosa, men såklart så var det den enda färgen som fanns.. Menmen, ganska snygg ändå va? 399:- på Clas Ohlson (riktigt bra)!
 

tisdag 19e juni 2012

Hej hopp! Just nu händer det inte speciellt mycket i mitt liv. Har sjukt ont i halsen och är så himla trött hela tiden. Men försöker iallafall vila upp mig och ta det så lugnt jag kan så att jag bli frisk till helgen och till nästa vecka, då det är Peace & Love!!!! Aaaah längtar så jag spricker, kommer att bli så jävla bra!
Annars då? Jo, våra nya fönster i trappan är färdiga, blev så himla fint och bra tycker jag: (är det bara för mig som blogg.se-appen fakkar ur? Jag kan bara titta på vissa bloggar och jag kan inte logga in på min blogg därifrån?)


Grillmys hemma hos Emelie (tisdag 12/6-12)






















Bildbom från torsdagkväll till lördagskväll:

Den absolut bästa veckan någonsin är slut. Kommer att sakna MP3A och jag hoppas verkligen att vi alla kommer att ses igen någong gång i framtiden. Här kommer maaaaassa bilder från i torsdags kväll (flakfixning) och från i lördags kväll (balen). Och då har jag ändå massa bilder i kameran från grillfesten hos Emelie i tisdags, detta kommer ta ett tag haha!


















Bilder från igår och från dagens studentlunch!

Ja, det blir väldigt mycket bilder här just nu men det är väl kuuul? Mycket roligare än med bara massa text, så det får ni stå ut med ett tag Orkar inte riktigt säga allting som vi gjorde osv men det var en kul kväll och en kul studentlunch iallafall!







Nu kör vi dag 3 people!!


Kniiiva

Hej! Jag hade en aaaaabra kväll igår, så jävla bra klass jag har. Vi tog nästan alla bussen in till Kniva, där Emelie i våra klass bor och där vi skulle vara och mysa. För er som inte vet det så bodde jag i Kniva från när jag föddes till dör ungefär 5 år sedan då vi flyttade in till stan. Vi gick förbi mitt hus och det kändes jättekonstigt, men jag trivs bättre här i stan!
Iallafall så gick vi alla hem till Emelie, där det var ballonger, långbord, leker, mat och dryck. Tack till Emelie och Elin som hade fixat så bra med lekar och allt! Jag tog med mig kameran så jag tänkte ladda upp lite bilder här sen, men först är det brännboll uppe på skolan som väntar!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_206462065.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_206462072.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1635746/images/2012/pic_206462098.jpg" class="image">


3 från igår:


Taggar för mösspåtagningsfesttttt!


Mösspåtagning!!







Det regnade och regnade, men när mössorna åkte på blev det soligt och fint!

Dag 1 på studentveckan

Klockan 15.00 idag är det mösspåtagning på stora torget där JAG ska vara!!! Där JAG ska få sätta på mig mössan officiellt, heeelt galet!


Bränna.lite.fett


Provat hela studentoutfiten!

Fick först inte ihop klänningen, men sen så gick den ihop. Phu! Jag som trodde jag hade gått ner lite nu till sommarn... Sen måste jag gå in mina lite för små högklackade skor, de jag tänkte ha på kvällen när det är fäääst. Annars är livet awesome just nu!


Fixat lite "sommarblekta slingor"!

Det är inte lika ljust som det ser ut att vara, ser ut som om jag har värsta utväxten också haha... Wellwell.


Provar inför balsminkingen...


lördag 9e juni

Idag är det en vecka sen jag ska på studentbalen, siiiiiiiiiiiiiiiick vad fort allting går!!! Har inte alls provat på varken någon håruppsättning eller smink, så det tänkte jag göra idag när vädret inte är det roligaste. Ska ju sminka mig själv och mamma ska hjälpa mig med håret, så sparar man lite cashhhh. Angående håret så skulle jag vilja ha någon halvuppsättning, eftersom att jag har så långt hår så tror jag det blir fint att ha både någon håruppsättning och lite långt lockat hår som hänger ner. Dock är det ju väldigt fint när hela håret är uppsatt också, som den frisyren Lauren Conrad har på sista bilden. Ångest!




bilder från google

Face mask

La precis en ny ansiktsmask i fejset. Sen imorgon ska jag testa min balsminkning, håruppsättning, försöka fixa lite slingor, noppa ögonbrynen, raka benen och prova studentoutfiten osv. Mycket kvar att göra och testa inför nästa vecka! :)


Grillad mat kan vara det bästa någonsin


Halsband x 2

Var ju på stan igår och gick in på Ur&Penn där dom har 50% på allt! Hittade dessa halsband men kunde inte välja vilken av dom jag ville ha mest, så jag tog båda två hehe. Skulle kosta 129:- st men fick båda två för 129:- istället - kap!


FÖR JAG HAR BARA FESTEN KVAR!!!!!!!!!!

Ja, mina vänner, idag hade jag sista lektionerna ever. Eller ja, lektioner och lektioner haha. På foton plockade vi ner alla bilder och tog ner "väggarna" från cafeterian. Sedan hade vi låååååååååååååång håltimme. Åkte bland annat ner till stan med Emelie och Emma ner på stan för att dom också skulle köpa Mösspåtagningsbiljett! Sedan tog Emelie en glass och jag och Emma tog vatten (hade inga pengar med oss...) och satt i solen. Lyssnade på de söta frälsningsarmén-gamlingarna som sjöng och spelade. När det blev lite för varmt åkte vi tillbaka till skolan igen. Satte oss i cafeterian med den del av klassen som var där, snackade lite, hade mini-vattenkrig och sen skulle vi haft svenska men läraren var lite läsen pga av en sak typ (inget allvarligt), men då fick vi sluta istället så att hon fick gå hem och andas ut lite!
OCH NÄSTA VECKAN ÄR DEN VI ALLA VÄNTAT PÅ - MÖSSPÅTAGNING, GRILLMYS, KLASSMYS, STUDENTEN, BALEN M.M!!!!


cruisin' with da beautiful ladies!

Aidem-tidningen!


España-shopping

Okej, jag tyckte inte alls att jag köpte mycket saker alls. Men så blir det när man har en mamma som är på en och bah "men den här klänningen var väl fin? prova den? passar perfekt till stranden?" x 2390239 haha. Så gick vi in i samma affärer typ 5 gånger och hittade lite nytt där varje gång också haha... Om ni undrar varför jag har 3 (!) axelbandslösaklänningar av en så var det faktiskt att vi först hittade den svarta som satt så fint så. Sen den grön-blå-aktiga som var i samma material, köpte mest för att jag ville variera lite. Sen hittar vi såklart den allra finaste blåa i samma variant, dock inte samma material - d'oh! (kommer inte ihåg riktigt vad allt kostade, men det var fasiken inte dyrt med kläder där nere i dessa strandshoppar!)


Drömfångare, ca 40:-/st (!!)

Smart liten väska med massa fack, ca 20:-

Kuvertväska till balen, ca 50:-

Bikinis, ca 100:-/st

Linne, ca 70-80:-

Linne, ca 70-80:-

Enaxlad klänning, ca 70-100:-

Klänningar, 70-80:-/st

Ge oss måndag tack!

Efter packat massa massa Aidem-tidningar drog jag ner på stan och köpte mig en mösspåtagningsbiljett till Etage på måndag!


Svenska jordgubbar


Grattis Sverige!!

Det firas såklart med ett regnigt Falun en dag som denna. Nationaldagen firas med att sticka till Kupolen för att fixa inför studentveckan - nu taggar vi!!!


Coldplay + Rihanna = good shit


Fuengirola, Malaga, Spanien 30/5 - 4/6 2012


Påväg ner till Malaga mellanlandade vi i Barcelona, från ca 23.00-07.00. Typ det värsta jag varit med om i tröttväg typ. På hemvägen fick vi lov att åka från hotellet 03.45 och kom hem till Falun runt 18.30 = trötta brudar.


Det köptes lite cider+m.m till mig och rosévin + sangria till mami!

Paella!

Före och efter fiskbensfläta

Utsikten från våran balkong

Mysiga bakgator




Le beach

Le beach


Tiiiiisdag - studentbalbiljett

Idag var det första gången jag var i skolan sen vi åkte, alltså sen i onsdags då. På svenskan kollade vi på en dötrist film ("The name of the rose" tror jag att den heter?) och sen istället för Småföretagande-lektion så kollade hela skolan på när Ensemblegruppen uppträdde i aulan, det var bra och kul! Annars har det inte varit en så mycket värd dag det här nej, haha. Men jag tänkte redigera lite bilder från Spanien så att ni får se - hold on!


Biljetten till studentbalen, inte långt kvar nu!!

Spanien via iPhone







Sweeeden

Heej alla blekisar! ;) vi hade visst fri wifi på hotellet men det gick tydligen inte att blogga.. Wellwell, hoppas att ni har haft lika sköna dagar som jag har haft (trots att jag hört att vädret inte var kanon direkt). Vi har haft det jättebra med sol, bad, mys, drinkar, god mat och lite shopping varje dag. Kändes dock lite synd att missa Falu Kalaset, men jag är ju hellre utomlands i värmen liksom. Jag och manma fick ett jättefint välkomnande i Stockholm - regn.


RSS 2.0