Fredag - 'Spelman på taket'

Snart kommer papi hem och sen drar vi till Borlänge för att hämta farmor. Sen åker vi till Magasinet och äter lite middag innan föreställningen börjar. Det är 'Spelman på taket' där Janne Åström är med, och min kära mor!
Igår var jag och mamma nere på stan, fixade bland annat nya p-piller och sen skulle vi lämna in mina skor (ja dom skorna som jag fick för att de första paret så hade sulan gått sönder i), och dom hade gått sönder på precis samma ställe.. Så jäkla dåligt!!! Vill verkligen ha dom skorna, men ödet säger åt mig att det inte går. Så jag fick ett par andra istället. Dessa snygga i brunt:




Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har dom bruna som är på bilden och där har resåret(det töjjbara på sidorna) gått rönder på båda.... också dåååligt :(

2011-10-29 @ 15:07:04
URL: http://linnpetterssons.blogg.se/
Postat av: bim

hur har dom gått sönder då menar du? :o

assååå jag kommer hata 'din sko' for the rest of my life om mina också går sönder....

2011-10-29 @ 17:25:04
URL: http://bimwedbergs.blogg.se/
Postat av: Linn

dom har börjat "korva sig" typ och de gummibanden i själva resåret har gått av och sticker fram och ja... ser helt fucked up ut helt enkelt :( bra jag är på att förklara ;)

2011-10-29 @ 17:42:25
URL: http://linnpetterssons.blogg.se/
Postat av: bim

hmmm, men det har jag inte sett på dina så det är väl inget som syns sådär jätteväl eller? :) haha jag förstod typ!!!!! men gud vad trist....

2011-10-30 @ 10:10:42
URL: http://bimwedbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0