Glossybox "The beauty of a geisha"

1. AUSSIE 3 minute miracle reconstructor. "Intensiv inpackning för torrt och skadat hår med citronmelissextrakt och aloe vera. Produkten gör håret supermjukt och glänsande och har vunnit nio priser på två år!" 59kr/75ml. Har inte hunnit testat än, men ska göra ikväll i duschen och hoppas på bra resultat!
 
2. DERMALOGICA Clean start - 3 step day and night kit. "Lyxmärket Dermalogicas hudvårdsserie för ung hud. Rengör, återfuktar och mjukgör med detta 3-stegs-kit som lägger grunden för optimal hudhälsa!" WO: 225kr/180ml, AOC: 225kr/120ml, WM: 285kr/60ml. Använder ju redan Dermalogicas produkter, men nu är min hud inte riktigt på topp så det ska bli intressant att testa denna, hoppas på bra resultat (såklart)!
 
3.NAILS INC Nails polish. "Nails Inc är ett av Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London." 159kr/10ml. Ej hunnit testa men ser dock ut att vara näst intill samma färg jag fick med i förra glossyboxen haha...
 
4. BRILLIANT SMILE WhiteningEVO mouthrinse. "En speciell framtagen munskölj som är effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser effektivt upp ytliga missfärgningar och gör dessa lättare att borsta bort" 198kr/250ml. Trodde först att det var någonting som man blekte tänderna med och blev asglad, men icke haha... Däremot luktar den precis som hos tandläkaren och känns nog fräsch att skölja munnen med, dock inte hunnit testa än. Testas också ikväll!
 
5. BEAUTYBIRD Luxurious exfoliating soap bar. "Lyxig exfolierande tvål med bitar av persikostjärna som skonsamt skrubbar händerna lena och mjuka. Kokosnötsolja som mjukgör huden och med en härlig vaniljdoft." 89kr/75g. Är inget stort fan av hårdtvålar direkt, känns lite snuskigt. Meeeen jag måste ju testa den ändå tycker jag!
(Fick alltså hem Glossyboxen idag, och jag kom hem för typ en timme sen så har ej hunnit testa någonting än som ni förstår.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0