Tisdag 24:e maj 2011

Idag började min dag skit. Börjar med att det regnar när jag vaknar och jag måste cykla i regnet, har på mig keps eftersom att det inte regnar in på ansiktet då. Dock förstör den frillan soooo baaaad. Dock var frillan redan plattare än plattast men ändå...
Sen på MUMen var det som en bastu och jag höll på att dö, sen fakkade Flash ur som jag så gärna ville bli klar med. Men nejnej, får göra det hemma istället I suppose. Sen på samhällskunskapen började vi kolla på Snabba Cash men den var bara äcklig och hemsk så det gjorde ju inte mycket bättre för mitt humör.
Sen åt vi löönch och sen hade vi idrott. Orientering, som inte är så roligt men det gjorde mig faktiskt på bättre humör. Det regnade, blåste och solen sken - allt på en timme haha. Jag och Sandra orienterade tillsammans och det gick asbra! Sista kontrollen var uppe vid Hoppbackarna så det var bara att gå ner för trapporna, men hellre ner än upp. Fast det var asläskigt och blåste som satan så man trodde man skulle blåsa bort. Och när vi kom tillbaka fick vi reda på att vi båda fick VG, asnajs ju!

Och nu har jag skrivit konditionsdagboken, övernattningen (snart klar), kollat på HIMYM (snart klar med säsong 5, säsong 6 is coming up next!), ska plugga Foto och sen om jag orkar ska jag träna ikväll. Eller så stannar jag hemma med plugget, har ju Flashskiten ocksååå....
Wellwell, snart är det fredag iallafall!!!

Kommentarer
Postat av: bina

"Sista kontrollen var uppe vid Hoppbackarna så det var bara att gå ner för trapporna, men hellre ner än upp" hur menar du?

2011-05-24 @ 17:05:42
URL: http://sweetyes.blogg.se/
Postat av: bim

jag går hellre ner för trapporna än upp för dom??

2011-05-24 @ 18:37:06
URL: http://bimwedbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0