Lååååång dag

Hejsan svejsan.
Idag åkte vi som sagt till Sthlm för att träffa Sanna Nielsen, Sonja Aldén och Shirley Clamp. (Orkar verkligen inte fixa bilder och så nu, kommer imorgon eller ikväll. Har inte bestämt riktigt om jag orkar eller inte)

Så vi kom till Stockholm, tog tunnelbanan till Medborgarplatsen och gick dit vi skulle träffa brudarna. Det var bara Sanna som hade kommit när vi kom dit så vi fick vänta en stund, och vips så kommer Martin Rolinski (tror jag han heter) som sjunger i BWO, status!
Och sen kommer Sonja och till sist Shirley.
Dom visar in oss i ett mysigt rum och där börjar intervjun och fotograferingen.
Efter det så gick vi rakt över gatan och åt 'äkta' pizza, från vedugn. Aaaaaasgott. Primo Ciao Ciao hette stället, ät där!
Och sen hade vi lite tid över så då gick vi och kollade runt i lite affärer och sedan tog vi tunnelbana tillbaka och gick mot Sony Music där vi träffade Viktor Norén som sjunger i Sugarplum Fairy, men kör solo nu tror jag eller nåt sånt.
Och när Anna ska ta lite bilder utanför där vi var och intervjuade så går Daniel Breitholtz, jurymedlem i förra Idoljury, status återigen!

Och eftersom den intervjun bara tog en halvtimme så gick vi runt på stan lite till och kikade lite. Sen stack vi vidare mot vårat tog som blev 45 minuter försenat till slut, blev en halvtimme försenat när vi var typ 10 minuter hemifrån, jättekul. Verkligen jättekul.

                         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0