Förkyld

Hallåhallå.

Vaknade upp återigen med täppt näsa och halsont, men jag orkade inte stanna hemma och ha tråkigt så jag åkte till skolan ändå. Skolan idag var väldigt seg, men det brukar torsdagarna vara. På matten ville vi ha tillbaka våra prov som vi hade några/någon vecka innan jullovet. Han har glömt dom tre gånger nu ... Aja, kanske lika bra det? På mediaproduktionen skulle vi skriva klart våran text med bilder och intervjuer om vad dom gjort på jullovet. Men våran lärare var borta ungefär halva lektionen, och när hon inte var borta så hjälpte hon andra. Så vi slutade ungefär 20 minuter efter alla andra slutat. Great.. Men vi hade ingen bild efter det, så det var skönt att bara åka hem efteråt :)
Imorgon fredag har vi bara gympa (åka skridskor, skratta lite, halka lite - ha kul) och engelska (tittar på film eller sitter vid datorerna - yaya). It's gonna be a good day!

Har precis målat om naglarna till svarta (det andra höll på att flagna bort, usch jag hatar när det händer) och kollar på Scrubs. Ska fixa mat åt familjen idag - laxpasta. Yumyum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0