Red lips



Fredag 30-09-11

Aaaaaah fy vilken lång och seg dag, men nu är den över och nu är det helg och sovmornar i tre dagar - wohooo!!
Skolan då. Jaaa, visade mina cdbilder och han tyckte om dom! Skulle beskurit dom så dom blev fyrkantiga bara, men det var det typ ingen som hade gjort ändå... Sen till lunch åt jag och Elin på China Thai, gottgottgottsåjäklagott. Sen på sista lektionen chillade jag och några till från klassen i lökdatasalen/602 men sen jobbad jag och Elin faktiskt. Sen tyckte vi att vi fick sluta, så då gjorde vi det. Vi tog lite av Felicias kaka som hon bakat till lärarna, men ingen hade tagit av den!??!? Den var ju asasgood, chokladkaka liksom? Weird...


Rickardo firade helg och åt bajs

China thai med Elin!


Sabina



Sabina var fin i sitt nyfärgade hår (det ljusa)!

Cd-skiva

Framsida (happymajk fick vara model/stjärnan!)

?-sidan, han kollar mot skivan iallafallllll

Där skivan ska vara

Sen ska jag komma på en baksida bara... Hm, ska vara nåt med da brillz vet jag iallafall.

Just give me a kiss!

Idag efter plugget hade jag bokat fotostudion. Har en fotouppgift tills imorgon (hehe här är vi ute i god tid!) som är CD-omslag. Ska alltså ha fyra bilder som passar liksom. Men tog lite kort i studion och utomhos, också tog jag lite nu när jag kom hem... Nu äre bara å se till att dom passar ihop också. Aaah galen blir jag! Men tack till PS som kommer och räddar situationen :*


Målade läpparna röda och tog lite kort jao

When you left behind, laying on the ground


Ung Cancer "Det är okej att känna"-låten


And I'm feeling goooooooooood...

Idag tog det i att gå upp så tidigt ska jag säga er, som tur är så behöver jag bara gå upp tidigt två dagar i veckan. Meeen det var typ mörkt ute när jag gick upp (06.30)? Och när jag står och gäspar och 'rullar' upp persiennerna så ser jag hurt-pappa som kommer hem från sin gångtur.... Hujedamig!
Men sen var det dags för turism och jag och Sandra skulle redovisa Lappland för hela klassen.. Och för att göra det lite värre så var vi sist också, få se massa bra framträdanden innan liksom. Jaja, det var skönt när det var slut iallafall. No more redovisningar!!
Sen buss till Lugnet och då får Sandra ett sms av Elin "Kom till handikapptoaletten när ni kommer". Och när vi kommer dit så möter vi en gråtandes Elin, lilla älskling... Då var det Rickard farfar som hade gått bort. FUCK CANCER säger jag bara.
Sen hade vi ARL och då såg vi på nån film om några i Colombia som gjorde kokain osv. Och sen stack jag hem, slut för dagen. Satte mig vid datorn och såg några avsnitt av Svenska Hollywoodfruar, haaataaaar Gunilla Persson right now. Maria Montazami <3


Nelly.com

Tjenare tjenare. Har nästan precis lagat lite mat, det blev wook med ris (tog till PA), namnamn älskar wook.
Och innan dess var jag, papi och brori på Ica Maxi och köpte maaassa saker så nu är både kylen och frysen full igen, woho!

Idag sa Elin att hon nog bestämt balklänning, från nelly.com. Så när jag kom hem fick jag bara lov att kolla runt lite där också, hittade lite finfina klänningar. Lägger mest ut dom här så att jag slipper leta upp dom igen. Och för att gå in och kolla på dom lite mer hihihi, längtar till bal och student! Oh crap, måste ju ha studentklänning å...

Harriet Dress SEK 3195, Forever Unique - NELLY.COM
Så jäkla fin så att jag dör typ. Minus att den är svart (eller?) och att den kostar skjortan... Kom i blå/grön/lila och billigare tack!

Bandeau Tie Dress SEK 449, Little Mistress - NELLY.COM
Väldigt fin färg och fint med detaljerna. Men kanske lite kort för balkänning? Hmm...


One Shoulder Trim Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM
Också svart och silvrig, lite billigare dock hehe. Tycker att det är sååå fint med enaxlat, men också kanske lite kort och trist...
Ivy Dress SEK 1195, Fever London - NELLY.COM
Fin och enkel, men kanske mer studentklänning? Åååh att man ska välja! Men som tur är finns det massvis med internetsidor med klänningar, och affärer här i stan som man kan kolla på nån live! Också kommer väl Nelly.com att uppdatera med massor av nya klänningar fram tills det är dags, kommer dregla sönder hehehe.

Blogg.se-appen

Laddade nyss ner blogg.se-appen, men när jag ska publicera ett inlägg så stängs allting bara ner hur jag än gör? Hmm... kanske inte är helt färdigt än. Men astufft och äntligen att den finns iallafall!
Skoldagen gick bara bra, cyklade till skolan idag på ja inte så länge men det kändes som attan i benen när jag kom fram! Men nu mår dom bra, hm.. Men ska fylla på mitt Friskiskort denna vecka så att man får bort lite sommarhull.


B&W's



Lappland

Idag hade jag sovmorgon till halv två, som ni kanske redan vet nu vid det här lagret. Tog den lite tidigare bussen och hoppade av vid Sabina. Sen när vi var påväg till skolan så får vi varsitt sms "Ingen svenska imorgon". Så då har vi sovmorgon till 12.10 imorgon, tjoho!! I love sovmornar.
På turismen gjorde jag och Sandra klart våran paketresa till Lappland. Man fick skriva ut bilder, klippa och klistra. Så det var kul hehe. Vi blev klara en timme tidigare så då fick vi sluta, jippie!
Och på bussen hem fick jag syn på våran gamla bil, tänkt knacka och vinka till mamma men så kom jag på att det inte är mammas längre... Snyftsnyft. Satt en gubbe och en blond liten flicka där istället.
Sen gick jag till min cykel som står vid Rådis, och där var två snubbar som fixade med nån skylt där uppe. Och dom glodde väääldigt??? Hm...


Bighead Bim

Hang Mioku

Tog nyss ett bad och tittade på "De 50 värsta plastikoperationerna" på kanal5play.se och denna tjej/kvinna/dam/sak tog första platsen. Hon kommer från Korea och ville bli sångerska, hon blev rik och började plastikoperera sig (fattar inte varför man vill börja när man redan är vacker från början!). Men sen så blev hon pank, men ville fortsätta operera sig. Då hittar/köper hon kanlyer och doserar in matolja i ansiktet....... Som sedan svullnar upp inuti henne, så hennes ansikte blir 3 gånger så stort. Ja, ni kan väl bara kolla på bilderna: (det fanns en värre bild på själva programmet, titta!)




Födelsedagsmiddag + tårta

Hejsan alla fans! Har nyss avnjutit lite tårta och middag, gottigott. Det var pappa som önskade så vi åt nån fläskfilé med vitlökssmör och råstektpotatis och så där. Och till efterrätt blev det fryst tårta... Vi hade tagit en promenad runt Tisken innan och sen gick vi till Hemköp (såg sångarna i Map of Moscow där!!!! OMG) och handlade middag. Och då fanns det bara fryst tårta, och den hade inte tinat än... Men den blir nog god ikväll hehehe.

Nu ska jag byta lakan i sängen och sen typ kolla på film eller nånting. Så skönt!

Klassferreeee


Jag och Sabina åt nog lite för mycket chips på förfesten...

Min blixt på mobben ville inte fungera så det blev några såna här bilder haha.

Fr. V: Petter, David, Andreas och Lellah (som vi var hos!)


Felicia och Petter + Rufus hand var på topp!

Hmm...?

Dans på G tror jag!

Petter gjorde 'masken' och fick ett hack i pannan!? Hahaha

Såååå han fick gå runt med ett ganstaplåster

Fr v: André, Petter, Sandra och Rufus a.k.a Glada gänget!

Hahaha André och Micke var happyface iallafall!

MP3A ♥

Igår hade vi våran första klassFEST, hur sen är inte det liksom!?!?!? Haha men det var sjukt kul och bra så det var det nästan värt! En i klassen kommenterade i våran grupp nyss "Btw, när är nästa klassfest? :D" haha wii! Det var roligt att dom flesta drack också, att man pratade lite mer med dom man inte pratat med så mycket förut och så. Dock fick några i sig lite för mycket hahaha och en mådde så dåligt att hon fick gå och lägga sig inne på ett rum. Och sen drog vi och hon var kvar där själv, undrar vad hon tänkte när hon vaknade upp där helt ensam... Hm sorry!
Kommer massa bilder i nästa inlägg! Och jag och Petter ska starta ett nytt band, eller bilda en dj som ska heter Bimetter!! Vi kom på att vi hade precis samma musiksmak så vi satt och dunkade när det kom dunkadunkamusik hehee.
Sen gick jag, Sabina, André, Andreas, Felicia, Malin, David, Lellah och Eve mot Rådis. Kul att vi kom dit så var det typ en halvtimme kvar tills dom stängde... Men jag sa hejdå till alla och cyklade hem på min hoj. Förresten så kan mina nya skor som jag köpte vara dom skönaste ever. Det känns inte som att det är klackskor, dom är rejäla och fodrade. Åååh, mina nya kärlekar!

Födelsedagslunch


Indian / Shoes


Halsband, 80:- H&M

Skor/Boots/Kängor, 399:- Din Sko

Myskväll hos Sabina

Igår hade jag sovmorgon till 13.05, hade ingen foto på morgonen. Dock hade jag ingenting att skriva på bloggen verkade det som? Haha, hade helt för mig att jag hade gjort ett inlägg eller två...
Meeeeeen sen åt jag lunch med gänget (minus lillmicke) på Gobiten, jag åt en kycklingsallad (typ det nyttigaste jag åt igår... hehehe).
Sen gick vi lite på stan och sen åkte vi upp till skolan igen och hade Maggan i ett par timmar, men vi fick sluta tidigare för hon var förkyld och ville hem, tjoho!
Jag, Sandra och Sabina åkte ner på stan men Sandras buss gick typ på en gång, så det blev bara jag och Sabi kvar. Jag shoppade ett asfint halsband på H&M och ett par skiiitfina skor på Din Sko (bilder kommer strax!). Och sen blev klockan runt halv fem och jag orkade inte åka hem och lämna grejerna och sen åka hem till Sabina så jag följde med henne på en gång istället. Vi kollade på Sol, fest och oroliga föräldrar, haha jaa shitpomfritt. Lite Cougar Town, Idol och lyssnade på peppande musik tills idag (klassfeezt!!).
Sen vid tjugo i elva kom pappa och hämtade mig och sen orkade jag inte sätta igång datorn utan låg i sängen och spelade Wordfeud ett tag och sen somnade jag.

Och nu väntar jag på att alla ska vakna och att pappa ska komma hem så att vi kan gå och äta thai/kina/sushi-buffé (sen födelsedagsfirande!), om det nu är buffé idag.... Aaaah nu fick jag nån jätteskum känsla i huvudet? Aouch. Oooooch min nagel gick av nyss, precis när nästan alla har blivit lika långa och fina!! AAAH


Juste, Sabina klantade sig med hennes PAJphone...

Mysigt

Vi skickade fina bilder på varandra, till varandra.

Handgun to your head

Är väl inte den första som lägger ut denna, men den är så klockren! Hahaha, ska börja köra med den.

Havregrynsgröt med banan

Nu när jag börjat mitt nyttiga liv så har jag börjat äta havregrynsgröt med skivade bananer på. Det är ju så himla enkelt, gott och mättande! Fick dock lov att fuska när jag åt lunch, det blev en Karins lasagne... Nomnomnom. Men vad ska man göra när brorsan har köpt hem 4 st såna och det finns typ inget annat hemma? Joooooo då tar man en matportion som är färdig på 10 minuter!
Idag har jag inte tänkt göra nånting speciellt, har ingen läxa att bli färdig med eller nåt sånt. Bara en härlig studiedag 'mitt i' veckan. Men vädret är fint så det kanske blir en promenix med kameran eller nåt. Eller så stannar jag inne och lyfter lite hantlar istället, måste träna lite känner jag...
Förresten så har jag, Sabina, Sara och Camilla bokat en hytt osv till Studentkryssningen den 26-28 februari (?)!! AWSOOOOOOOOOOOOOME!

Parrrteeeeey!

Vincent Skoglund

Idag på foton skulle vi redovisa våra bildanalyser, men eftersom att jag och en tjej som heter Rebecka inte ville inför allihopa så redovisade vi efter lektionen istället. Och då säger Erre (ERRE LIKSOM!?) att jag skulle redovisat för allihopa eftersom att jag sa så bra grejer och sådär. Iiih, lämnade skolan glad iallafall! Och han hade inte sett mina bilder och visste inte alls vad jag var för nån så det kändes ju bra att börja så hehe. Jaaaa jag får faktiskt skryta lite!!!
Sen tog jag (och typ 24928 pers till) 16.18 bussen från skolan och ner på stan. Köpte present till pappa och sen cyklade jag hemåt, med sprängande huvudvärk... Då är det inte speciellt kul att cykla ska jag säga er.
Och nu är jag hemma och är jättejättejätteglad över att det är studiedag imorgon, sen är det fredag - myskväll med tjejerna @ Sabina och sen lördag - klassfest! Asbra. Oc nu gick det precis förbi massa nollade ettor utanför mit fönster, hahah ååh minnen....


Detta var då bilden jag redovisade om, tagen av Vincent Skoglund

Grattis världens bästa pappa!!


Stolt far och en miniBim
Kul att pappa inte ens hemma idag... Men på lördag (lunch) och på söndag (middag) då är det kalas!
Kul att jag hade inte en tanke på att han fyllde år idag, tack mamma och facebook!

Cellskapsrum

Idag när jag kom till skolan möttes jag av en gråtandes Elin som satt vid sitt skåp. Det var några snorvalpar som varit inne i hennes (och fleras) skåp och bara förstört. Ååååh varför, varför gör man sånt!? Elin har ju kodlås och ingenting var uppbrutet så man undrar ju om dom stått och försökt hitta koden sådär trettioelva gånger eller bara fått upp det på nåt skumt sett. Fakking retards!!! Var på lektion istället eller gör nån nytta.

Dagen rullade på men alla var lite nere och sådär (hela gänget var ju inte samlat, Sabina-sjuk och Micke-utomlands). Sen på MPRen var vi till Falu Fängelse/Vandrarhem (om man nu är dum nog å bor där...) och kikade. Vi har som sagt tänkt att ha nån slags spökvandring där, och det kommer vara så läskigt!!! För det var asläskigt nu liksom, mitt på dagen och med lampor och grejer. Shit, vill såååå gärna skrämma folk hehehe. Can't wait!



'Cellskapsrum' höhö

Sjuuuukt äcklig clown i trappen...

I will never be your cornerstone...

Vaknade prick 10.10 och vad jag kommer ihåg så somnade jag runt halv elva igår, och då brukar jag inte sova såååå himla länge dagen efter. Brukar kunna sova 8-9 max och sen vakna typ. Hmmm, men det var väl lika bra att få sova ut denna förkylning. Dock är den inte helt borta så jag är hemma idag (läs: vi har bara en lektion idag på hbo, och varken sandra eller sabina ska dit så jag är så hiiiimla sjuk idag).
Håller på att titta på Cougar Town säsong 1, och sen ska jag nog ta och kolla på Friends with benafits efteråt. Och till lunch finns det lite tacosrester kvar som jag ska äta, nomnom! Börjar ju mitt nyttiga liv idag och ska testa att inte dricka mjölk ett tag för att se om jag märker nån skillnad. Så frukosten idag blev två kokta ägg och en macka med smör (jaa men smör måste man ju ha liksom) och falukorv. Kändes skumt att inte ta en skål med mjölk och Special K.
Wellwell, vädret utanför suger. Regn och kallt, så jag sitter inne på mitt rum med min mysiga filt och katten ligger i sängen och håller mig sällskap genom att bara ligga där.


@ grandma's





Sunday

Kom nyss hem från farmor där jag och papi var där och hälsade på. Hon ska flytta till Hosjö från Borlänge, så jag fick agera fotograf och ta kort på hennes lilla lägenhet osv. Men tog också på lite annat också, hon har så gamla och fina saker där. Tog dock inte alls på det kom jag på sen... Haha, fail!
Sen åkte jag och far till stan för jag ville till apoteket, kom dit 11.59 och apoteket öppnade 12.00 haha asballt!
Nu tänkte jag fixa bilderna och bli frisk, om det går att bli frisk i detta hus eftersom att alla är sjuka... Hm, wish me luck!


Du och jag Zorro, du och jag...

Shilovatt - Do we all have to be


Våra pojkar!! Vann pris för bästa musikvideo gjorde dom å, congratz!

Ett stycke äppelsmulpaj



Visst du kan skratta och låtsas om ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

Har precis suttit i solen i en halvtimme, jäkla varmt måste jag säga! Men nu kom det lite moln så nu ska jag göra annat. Jag funderar på att baka en liten kaka eller nåt, för nästa vecka tänkte jag börja mitt nyttiga liv (återigen)! Jag skriver det här som en liten 'note to self' mest hehe.
Idag ska jag då baka, kanske ta en promenad eller cykeltur i det fina vädret, skriva bildanalys och redovisa min resa till Nice till turismen. Men helgen varar ju i två dagar, så jag har massor med tid. Have a nice saturday everyone!

Gossip Girl säsong 4 - check!

Kollade nyss klart på säsong 4 av GG, och det slutade med att det låg ett graviditetsprov i Blairs/Serenas papperskorg som var posetivt!!!!!! AAAAH nån som vet när säsong 5 börjar!?



2011-09-16


Massa guldringar, H&M 40:-

Concealerborste, Kicks 60:-

Nagellack, f.v 719 FOREST och 651 SILVER SPARKLES, Kicks 69:-/st

Fjäderörhängen, Lindex 50:-

Koftan! (Bättre bild), Lindex 349:- Behålla eller ej?!

Dalarnas Filmfestival

Idag gick jag upp klockan 7, det är det tidigaste jag gått upp hela veckan! Ojojoj vad jag ville ligga kvar... Men jag pallrade mig upp, fixade mig, åt frulle sen gick jag ner till stan och mötte upp Sabina och Sandra. Vi åkte buss till Borlänge där vi gick till Biopalatset och frös ett tag innan man fick komma in.
Sen såg vi första filmerna, där våra pojkar var med och hade en musikvideo - aaasbra!! Ska sätta in den här när den kommer ut på youtube!
Vissa filmer var jättebra och fint filmade, medans andra var liksom "öööööööööööh?". Tex en var det två rutor av film, en på ett lan typ och den andra var från deras familjeresa till Egypten. Och sen helt plötsligt så har lanpojkarna tagit ut ett Xbox360 och kastar 'stövel' med den, och sen hoppar alla på den tills det går sönder....?

Sen såg vi några filmer till och sen åt jag, Rickard och Elin mat (buffé på Golden Palace i Borlänge, goooooott) och Sabina som inte gillar sån mat (....) fick sitta och kolla på haha :).
Sen tog Sabina sitt pick och pack och sitter nu på bussen till Lima, och är strax framme! Så jag, Elin och Rickard åkte bussen hem men dom klev av vid Elin. Så när jag kom till stan tog jag en liten runda på stan, ni får se sen! Köpte en sån hiiimla fin kofta inne på Lindex, sista S:en tog jag å... Dock kostade den 349:-!!!!! Men ni får säga om jag ska behålla eller inte, men nånting säger mig att jag kommer att göra det ändå hehehe.


Stolt!

Bara för att denna är så jäkla fin och bra också...



I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
(who you are [x11])

Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold, yeah!
The more I try the less is working, yeah yeah yeah
'Cause everything aside me screams
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!

Yes, no's, egos, fake shows, like WOOM,
Just go and leave me alone!
Real talk, real life, good luck, goodnight,
With a smile, that's my home!
That's my home, no...

No, no, no, no, no...
Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
yeah yeah yeah

We can collide


Student 2012

Idag efter religionsprovet (som gick sådär.. blackoooooout!) beställde vi studentmössor!!!! Aah shit jag vill ha min nu på en gång, och kolla på klänning måste jag också göra. Iiih längtar så efter vad jag tror kommer att bli en av de bästa veckorna in my life!

Imorgon ska hela MP till Borlänge på Dalarnas Filmfestival, några från våran klass har med sina så det är ju tufft. Men vi får se om jag åker dit eller inte, vaknade upp med en fet klump i halsen och har gått runt med halsduk hela dagen. Men jag hoppas att jag mår bättre imorgon! Och sen är det helg, ingen utgång eller nånting, haha ska bli så sjukt skönt att få sovaaaaaa!


Filfest

Idag efter skolan cyklade jag ner till city och mötte upp Sabina, sen efter typ 5 minuter möter vi Elin och då går vi tre runt ett tag.
Sen tar Elin sin bouss home och jag och Sabina gick till Ica för å handla lite. Sen när vi är vid mjölken är det tre killar som har typ 10 paket fil och säger "Eey tjejer, ska ni på med förfest? Det finns fil!" eller nåt haha. Suuuuuure!
Sen åkte Sabina hem och jag cyklade hem och nu kikar jag på Scrubs och ska snaaart sätta igång med plugget, eller göra middag. Har icke bestämt mig riktigt än. Men borde plugga... Bläää. Juste, köpte iallafall ett par örhängen på Glitter idag! Tadaaaaa:


Glitter, 50:-

One Piece

Skolan gick bra idag, hände ingenting speciellt. Vi fick sluta tidigare från sista lektionen, så vi slutade runt två istället för tre - det var najs!
Cyklade hem i höstvädret och satte på mig min One Piece och tittade på Bartenderskolan på tv3play, hmm... Kan inte riktigt bestämma mig om jag vill dit eller inte, men just nu lutar det åt inte.
Sen gjorde jag min andra PA-rätt och skrev ner receptet och tog kort. Sen åkte jag (i min OP) och papi och handlade lite på Willys, det var en från skolan där bara men jag tror inte att nån brydde sig direkt. Dom är bara avundsjuka på att dom inte har nån, that's it!
Nu väntar jag på Idol sen så tänkte jag ta itu med disken och sen kanske det blir lite plugg. Imorgon har jag sovmorgon till 12.15 iallafall, så det är gött mos! Ha en bra tisdagskväll everybody

Hey there


Ikväll 20.00 på 4an

Åkte till Hbo (eller till Sabina en liten stund först) och hade prov sisådär 15-20 minuter. Det hemskaste var att när man skulle lämna in provet så fick man stå kvar där framme och hon kollade igenom lite snabbt och sen sa hon "Ja det sa bra ut, tacktack!" typ. Kul om man hade fått ett "näääe nu får du göra om" inför allihopa...
Sen tog vi en liten rast på 40 minuter och sen började vi med våra redovisningar, kul. Vi som trodde att vi skulle få sluta och åka hem och göra allting.

Nu kollar jag på Tillbaka till framtiden 2 och städar/byter lakan/gör fräscht i mitt rum. Har typ vädrat sen igår men det luktar ändå skumt hehehe... Wellwell, ikväll klockan åtta sänds Idol 2011 från Falun!!! Det får ni absoluuuut inte missa, tänk på att jag har burut och tagit och gått på de flesta sakerna hoho!


Bakis.se

Ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår, men jag låg mest i sängen hela dagen (förutom toabesöken och för att fylla på vattenflaskan)... Japp, riktigt sjukt jävla bakis var jag. Om man nu kan kalla det det, haha aldrig mått så dåligt!! Kunde inte äta heller, det kom upp efter några minuter. Så vatten var det enda jag kunde dricka igår...
Så idag när jag vaknade åt jag varm choklad och falukorvsmacka, kan ha varit det godaste jag ätit på länge!!!!

Här kommer lite bilder från i förrgår när vi var på Rådis och innan det var jag och Sabina @ my place:



Jag köpte en paraplydrink utan paraply dock, vad är det för stil!?

Rickardoooo

Fett god var den iallafall! Någon som tror sig veta var det var för en drink?

11 September 2011


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Steve Erhardt

Medan jag sitter och väntar på Sabina kollar jag på Svenska Hollywoodfruar på tv3play. Och helt plötsligt kommer det in en... ja jag vet inte vad haha en kille/man/tjej/katt-grej och ska sminka Agnes-NICOOOOOLE. Kolla bara hur han ser ut!?



Vet inte om det värsta är att han har gjort 47 plastikoperationer eller att han är 63 (!!) gammal...

'Cause tonight I'm not going to sleep alone





20110910

Idag vaknade jag åtta aspigg och kunde inte somna om... Så spelade lite Wordfeud (beroende!! lägg till mig: Bimwedberg hehehe) så gått det gick, eftersom att jag var den enda vaken typ. Låg kvar i sängen och kollade lite tv. Gick ner och åt frulle och gick upp och la mig i den varma sängen igen.
Vid elva gick jag+papi+mami en lång promenad runt i Slätta i det fina vädret! Tog lite bilder idag också som ni får se sen.
Sen när vi kom hem värmde mamma på Gulaschsoppan som vi åt ute i solen, mycket mysigt må jag säga.
Och nu tänkte jag fixa bilderna och sen ska jag nog plugga lite granna. Ikväll kommer Sabina hit en stund innan vi drar ner till Rådis, tjohoooooo!

The first 50mm pictures

Gick runt lite i huset och tog kort på lite saker i kvällssolen bara för att testa mitt nya objektiv. Jag fullkomligt älskar det redan!



I'm sorry, but I don't wont to go


you're all fucking beautiful



Something is worth do die for

Som ni såg på förra inälgget så blev bilden inte så bra. Jag och papi var nyss på FotoAbild och då säger han att jag tappat mitt objektiv (18-55) och att det har lossnat lite saker som gör att det tar emot när man ska zooma och sådär... Vi ska kolla med försäkringen och sådär åååå. Fick med mig ett 50mm hem iallafal!!! Så nu hoppas jag att det blir bra (bättre) bilder här framöver!
Skolan då. Första lektionen var MPR, där trodde Lena att alla annonser skulle var klara men det var dom icke så vi fick sluta haha. Vårt gäng minus Mikael gick till Ica Maxi och köpte lunch. Sen traskade vi tillbaka till skolan och hade Religion där vi pratade lite om "har djur och människor lika värde?" och såna där diskuterande ting.
Sen cyklade jag ner på stan i regnet medan Sandra och Sabina tog bussen (cyklade typ bredvid bussen hela tiden... haha) och sen gick vi till mina och Sabinas affärer där vi var igår om annonser. Ur & Penn kanske är på, The Body shop kanske är på nästa år, och Myrorna ska vi tillbaka till nästa vecka eller nåt. Najs!

from Vero Moda


160:-

Fest hos Adam - nuuuuu!


Tell me your secrets, ask me your questions


Singin' in the rain

Sjukt lång dag, kom nästan precis hem och har ont i fötterna :( Då är det illa!
Började dagen med turism, ingen redovisning denna gång - woho! Men vi fixade instuderingsfrågor till vårat prov vi har på måndag. Sen skulle vi välja ett land + stad som vi ska redovisa, men det tänker jag inte göra så jag tänker lämna in det skrivtligt istället. Hon får väl tvinga på mig att skriva 20 sidor istället, tänker inte stå och prata totally alone inför allihopa. Uscha...
Sen åkte vi tillbaka till skolan och åt, sen försvann Sandra till sin stackars farmor. Resten av gänget hade Arbetsmiljögrejs och då skulle vi gå iväg och svara på lite frågor, men frågorna verkade inte direkt seriösa så vi gör det om dom påminner oss eller nåt hehehe.
Sen hade jag foto men där var det typ bara jag som var klar med bilderna, så vi ska visa de nästa onsdag tror jag det var. Har ingen foto på fredag = sovmorgon till ett!!
Eftersom jag slutade så tidigt var jag med på slutet av textlektionen istället, vi såg en film/dokumntär om Disney. Tex att tjejerna alltid ska ha stor byst, liten mage och stor rumpa, alltid vara små, rädda och alltid bli räddad av stora starka killar osv.

Seeeeeen åkte jag och Sabina ner på stan för att fixa annonser till våran tidning, men alla butikschefer skulle vara där imorgon typ (haha what's up with that?) så vi ska kika lite imorgon å. Sen köpte jag lite makaroner och matgrädde till min laxpasta jag ska göra ikväll, första projektarbetematrätten (ska göra en fotokokbok typ)!


Kontraster







Make a wish, take a chance, make a change

Trööööött dag. Igår sa det poff så fick jag ont i halsen också. Eller okej det kanske inte direkt sa 'poff', men ni fattar... Vill inte bli sjuuuk!
På sista lektionen (mpr) fick jag och Sabina några företag vi ska gå och fråga om dom vill ha en annons i våran aidem-tidning. Men ingen av oss orkade göra det idag så vi ska la göra imorgon istället. Så då tog jag lite kontrast-bilder på Elin och Rickard. Typ stort-litet och tjej-kille. Pappa tog med sig en 20 år gammal mobil från jobbet också, hahaha stor som en tegelsten och jag skojar inte! Tänkte ta lite på den och min pajphone haha...


Feeeeeeeet mobil

Borlängetripp

Idag hade jag, Sandra och Sabina (och några till dåååå) turism på hbo, det är som sagt våran enda lektion på måndagar - 13.30 till ca 16.00. Jag och Julia redovisade ett spa i Thailand typ, och den andra hade också resor + hotell att redovisa. Sen vips så kom världens tjut, vi tror det var det dör tjutet som kommer vissa måndagar ifall det skulle bli krig.... !?

Sen åkte jag hem och när jag hämtade cykeln vid Rådis så kom brorsan nyklippt och med nåt konstigt vax i som gjorde att hans hår såg helt blött ut... För det vill man ju?
Sen åkte vi och papi till Borlänge, pappa skulle fixa pass och Kasper och jag tittade runt på Kupolen. Träffade på små smurfar också som heter SandraP och Sabina. Sen åt jag, bror och papi på Matpalatset, jag åt lasagne. Ska försöka bli nyttig denna vecka (okejdå, jag åt vitt bröd och sån där vitlökssås, men det är ju så goooooott). Och sen åkte vi hem till lilla farmor och fikade (jag drack mjölk och åt en liten kaka faktiskt!). Och nu kollar jag på Idol, men missade halva så ska se det sen tänkte jag. Jaaa, intressant.
Imorgon börjar vi 10.00 och slutar 15.05 så att ni vet, ciao!


Kaskade, Rebecca & Fiona - Turn It Down


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya



4:e september

Idag när jag vaknade mådde jag utmärkt (inte bakis alls)! Kändes väldigt skönt med tanke på hur många det är som antagligen är feeeett med bakis nu haha.
Åt frukost och sen gick hela familjen ut på en promenad runt slätta typ. Gick till Willys och handlade tacogrejer till ikväll + en grillad kyckling till lunch. Vi åt lunchen ute i solen och allting kändes väldigt somrigt och mysigt!

Jag visade nyss mamma "Ung cancer"-filmen jag laddat upp här (hoppas verkligen verkligen att ni kollat på den!!), och båda två började gråta och jag tror jag gråt mest, haha, tårarna är kvar på kinderna. Usch. Så jag och mami ska kolla när vi ska gå på mammografi och sånt där, viktigt viktigt hörni!

Granny goes street 2011

Eftersom att Sabina och co skulle se på Looptroop Rockers vid fem så började väl dom att dricka runt 1-2-3 hahaha. Jag började lite smått hemma vid 4 kanske, och sen vid åtte stack jag ner på stan och mötte upp de andra.
Vi satte oss vid Hemköp ett tag och drack lite, och sen började vi gå mot en mp2a från skolan. Det var trevligt, alla bara "ååh från roxnäs" när man kom, haha ooh det var kul kväll det!
Sen drog vi nånstans (haha minns icke??) och sen gick vi tillbaka och väntade på Rebecca & Fiona, vi stod fett långt fram men dock åt sidan, men man såg ju och hörde!! SJUUKT ÖS, FYFAAN VAD BRA DET VAR!!! Dock vare nån idiot som trampade på mig och Sabina, så Sabina fick sin fot inlindad av nån sjuksköterska där... Haha, gud va fail. Krya på dig sötan! <3
Efter det tänkte vi gå till krogen men eftersom att Sabina knappt kunde gå, och SandraP var trött så tog dom nästa buss hem. Och när vi skulle gå dit träffade vi på mina päron ett slag, som var påväg hem. När dom hade gått sa SandraP "va söta föräldrar du har!", haha tack?





Kära 16-åriga jag...


Look what I've got!!


Fick på posten igår men såg det inte förens idag. Snabbaste leveransen ever?? Tog med webbkameran så det blev inte så snyggt men om ni bläddrar bakåt lite så ser ni bättre bild pårom. Kanske bär dom ikväll? Har inte bestämt mig än...

Har lite tråkigt barraaa





Blev inte så snyggt, men det är ju inte vi heller så det jämnar det ju ut sig, right? Hahah hade ingenting att göra så jag kollade igenom lite videoklipp och hittade denna fina. FIIIN va?

Penn / Dan


Synd att händerna såg så äckliga och gamla ut på denna bild...

R.I.P Lima Handel

Inatt brann Lima Handel ner, första gången jag var där var i somras. Jag och Sabina åkte dit bara för att jag aldrig hade varit där förut. Sen åt vi på pizzerian som ligger precis intill (som också brann ner...). Haha ååh men vad trist "var ska ni ni köpa lösgodis och mjölk?".


Nu

Då...

It's friday, friday!

Idag gick skoldagen fort även fast vi gick till halv fyra ungefär. På håltimmen drog jag, Elin, Sabina, Sandra och Emma till American Take away och åt lunch. 3 åt El taco (saknat dig, mums) och 2 åt margerita, varierat javisst!
Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade svenska, vi pratade om det antika Grekland och såg på en liten film om det typ. Och sen hade vi religion (med samma lärare - maggan) och då kollade vi klart på Flugornas herre, diskuterade lite om den och sen var det slutt för dagen!!

Nu sitter jag hemma och gör inte så mycket, så jag ska baaaaaaara chilla och ta det lurre, för imorgon händer det grejjer! Hoppas på en rolig kväll iallafall.


Jag fick den enda pizzan där chipsen stod upp, hihihi

Rickard tappade iPaden med framsidan rätt ner i golvet.... Aouch

Heeezt


Flugornas herre

Idag på Religionslektionen började vi att titta på Flugornas herre. Jag tror jag såg den första gången mellan 7-9:an nånting. Och den är väl helt okej, men lite skum och dom är så dumma i huvudet och så, men killar ni vet...

Sen cyklade jag ner på stan, ville köpa nått nytt rengöringsgrejs. Sen kom Elin och jag gick en stund med henne, sen gick vi till Kronans droghandel och då bestämde jag mig för en. Aco Face young rengörande mousse, heter den. Har haft nåt mousse förut och den var ganska bra, och Face young är ju för ung hud som inte riktigt vill riktigt som man själv vill så det känns ju bra. Hoppas att den funkar awesome.
Vi gick till Gina Tricot och kikade lite, sen drog Elin till bussen och jag drog till min cykel som jag visst hade glömt att låsa insåg jag sen. Tänk om den var borta... Då hade jag räääätt så körd. Nu sitter jag och väntar på att regnet ska komma (det regnar i Karlslund enligt Elin så det borde ju komma hitåt snart). Tycker det är mysigt med regn!! Om man är inomhus då såklart.


RSS 2.0