Raise your weapon



Beställde hem dessa snyggingar idag från JFR, dom har 50% rea (inget i min smak dock men ni kanske hittar nåt!) och jag gav koden KRISTINA i kassan också vips så fick jag 30% rabatt = 130:- med frakt och grejer. Hoppas att dom kommer snart, wiie.

Love is wicked - Brick and Lace

Sabina tycker jag har varit lite snål med blogginlägg idag, så jag skriver väl ett då (just for you Sabina <3333). Närå, ni andra får väl också läsa om ni vill.

I skolan snackade vi om projektarbete som alla 3:or ska göra, jag har någon liten aning om vad jag ska göra men ska läsa mer om det på internet. Sen drog jag hem en stund och sen kom papi hem från sjukan äntligen!! Han blev opererad igår, satte in någon metallgrej i hans brutna handled... Skumt. Så vi åkte iväg och köpte kattmat (Zorro är så speciell att han ska ha speciell kattmat från Djursjukan), sen ville papi kika på båt så då gjorde vi det å. Och sen nån timme efter det beställde vi pizza från American Take Away, såååååååå mums.

Nu har jag bäddat sängen och lyssnat på partymusik så nu är jag grymt taggad inför lördag!!! Och imorgon börjar jag 10.50 och slutar 14.10, jobbigt va? Och sen är det ifs skitfredag som är en heldag från 8.30 - 15.55 men då går det fort tills det blir lördaaaaaag. Granny Goes Street äre då för er som missat det, vilka ska dit!?

Without you - David Guetta ft. Usher


Crazy american

Kul att ingen av prinsessfilmerna funkade då, fml :(. Men det blev lite GG istället, har inte kikat på det på ganska länge så jag har knappt koll längre! Skandaaaaaal.
Och till middag åt jag nån asasgod pasta med champinjonsås, kycklingfilé och spenat, nomnomnom! Dafgårds tror jag det var, ni måste testa. Kanske inte Sandra då som är veggo, men ni andra - give it a try!

Nu ska jag kolla vidare på Simpsons och sen börjar nån bra-kul-dålig-skämt film, Austin Powers hoho.


Finfina tjejer det där...

tyra-kenza-prinsessor

Skoldagen rullade på finfint. På sista lektionen pratade om vad vi skulle göra en eftermiddag för att kunna skriva om det i våran tidning, vi fastnade på nån slags spökvandring inne på nån skola (skulle vara hur coolt som helst om vi fick lov!).
Sen cyklade jag hem och köpte mig en VeckoRevyn hem. Det var några småttingar som jag cyklad förbi som sjöng "Mange kom igen nu!!".... Och nu har jag två prinsessfilmer att kolla på också, En prinsessas dagbok och Prinsessa. Det är FF hemma idag så det känns ganska gött hehehe. Men ville bara säga hej, så - HEJ!!


Shopping 29/8-11


Ring, Åhléns 59:-

Torrshampo (tack för tipset Emma!), Åhléns 79:-

BH (aaaaaskul jajaja) med avtagbara band, Gina Tricot 129:-

Jacka (snygga IRL...), H&M 399:-

Inställt

Köpte med mig lunch (sushi) från Ica och åkte hem till Sabina en sväng innan lektionen på Hbo skulle börja. Men när vi kommer dit så känner vi inte igen någon, så då går vi till Expeditionen och kikar och det första vi ser på datorn är "Tanja Karin Ersson, Turism 29/8 inställd". Heeheeee vi blev lite glada då bara! Både jag och Sandra hade glömt våra böcker i skolan och sådär, så det var asskönt.
Sandra gick sin lååååånga väg hem (not) och jag och Sabina satte oss och väntade på bussen in till stan på dirren. Där kollade vi varenda affär i princip, hittade lite smått och gott som ni får se lite senare! Efter några timmar på stan tog jag och Sabina en fika på Åhléns och sen när vi åkte ner mötte vi Emma och Elin som vi gick lite med sen.

Och imorgon har vi sovmorgon till tio, sköööööööönt!


All day, all night.

Idag vaknade jag halv nio men gick upp och åt frulle lite efter tio. Jag och papi gjorde ju pizza igår och då fick Kasper halva degen till att göra bröd. Så det åt jag till frukost idag, med smöret som smälter och med god ost - nomnom.

Nu har jag precis klätt på mig och nu bara hänger jag. Ska nog slå på ett avsnitt av Gossip Girl snart tror jag, eller om jag fortsätter lyssna på musik och bara sjunga med.
Igår laddade jag ner nån kameragrej för webbkameran om man har en, www.snapstrip.com. Eftersom att min inte har några effekter alls på datorn så kan man ladda ner den också får man några stycken iallafall!


20.11

Hallåååååååå bloggen!
Idag har jag inte gjort sådär supermycket. Övningskörde lite med papi, det gick faktiskt väldigt bra för att inte ha kört på typ en månad. Fick dock två kärringstop, men det var mina första så det gör mig inte så mycket. Och sen att växla gick galant, och jag slutade när jag var som duktigast så att man känner sig nöjd haha.

Och nu har hela familjen nyss avnjutit en pizza made by me and ma fadda. Pappa har ju fortfarande gips så han kan inte göra så mycket (stackars... eller?) så han pekade och sa åt mig vad jag skulle göra, och han rörde runt lite i kastrullen, fett hårt arbete. Nu ska jag smälta pizzan lite innan det är dags för glass och jordgubbar. Och imorgon börjar jag halv två och kommer göra det varje måndag så som det ser ut nu - yay!

What the fuck



En jobbig men ändå skön låt från igår, WHAT THE FUCK

Pics from yesterday



Sara skulle göra ett sugmärke på Sabina, gick bra... Haha

Inte helt stadig Sabina som tog kort hehe

Fina flickor på Rådis!

(ex)Matte-Mats var självklart på plats!

Elins snälla kusin köpte massa cider åt oss också, tack Tomas :)

Lördag

Igår somnade jag typ kvart över tio... Man blir trött av att gå i skolan, gå på Kupolen, laga middag osv.
Vaknade sen fem över åtta och gick upp då, kollade på Den öändliga historien på 6:an, dock den från -88. Det ska vara den nyaste som är typ 6-7 timmar lång som jag och min barndomskompis såg på hehehe.

Sen gick jag ut och målade lite i två timmar, och nu ska jag duscha och välja kläder inför ikväll. Hoppas att ni får en trevlig kväll ni också!


Snyggaste t-shirten har jag å, erkänn att ni är avundsjuka!!

Calvin Harris x2




White

Skoldagen gick bra, vi slutade typ en och en halvtimme tidigare, tjoho! Sen åkte Elin iväg på bröllop och jag+sandra+sabina till Kupolen. Jag köpte två 'bars' (så jäkla hungrig tjej) och ett vitt iPhoneskal. Ska försöka spara pengar ett tag nu, för idag vill det där bleka-tänderna-grejset ha typ 500 kr av mig för att jag inte sagt att jag inte ville avsluta.... Fakkingskitbajs. Också har jag P&L-biljetten, telefonräkningar och säkert nåt mer. Ja, det går bra nu... Har ju lite sommarjobbspengar och studiebidrag iallafall.
Men imorgon blir det en utekväll med mina favorittjejer iallafall, toppen!


Den fina ringen fick jag av Sabina idag, thank you very much bejbi!

Thursday

Idag hade vi mediaproduktion, två lektioner, varje var en halvtimme lång och med två olika lärare. Men det sket vi i och hade en timme med båda läraren samtidigt istället hehe.
Sen hade vi fetaste hålet från 9.40 - 12.40. Satt i bibblan och chillade lite, åkte ner till Maestro och åt och chillade lite. Elin köpte ett par jeans och jag lite naturgodis. Åkte upp till skolan igen och sen hade vi första religion lektionen och slutade en halvitmme tidigare, typ 13.40 sen cyklade jag hem och nu sitter jag är och är tjööööööött. Men nu är Sabina hemma i Sverige och imorgon ska hon till skolan, wiiie dagens höjdpunkt!! Jag är inte van vid att sluta fyra på en fredag... Vill inte, kan inte. Blää.

Första schemalagda dagen - trött tjej

Imorse klockan åtta åkte jag buss mot Haraldsbo, där stog en liten Sandra och väntade så snällt på mig. Eftersom att hon hade läst en kurs där innan så fick hon visa vägen lite, och det visade sig att det var samma klassrum som hon hade haft innan - score! Haha.
Turism alltså, verkade helt okej! Inte tråkigt, inte kul (än) liksom. Vi fick presentera oss och det brukar jag hata eftersom att jag och prata högt inför många (speciellt de jag inte känner) inte är bästa vänner. Men det gick asbra! Kändes ingenting i känderna, ja jag är lite stolt faktiskt. Och sen hade vi grupparbete två och två, jag var med en som heter Gustaf och vi pratade högt inför klassen också, stolthetspoäng#2! 
Sen fick vi rast och jag och Sandra tog en tur runt skolan och såg typ den största spindeln vi sett!! Det var en korsspindel (bilden nedanför). Men som tur var så åt den inte människor, bara sin man om det är en hona......

Sen åkte vi till Lugnet och åt med de andra. Sen hade vi nåt onödigt grejs med Tore, säkerthetsgrejsimojs. Och sen hade jag Foto C med Ernesto (hade Martin förra året, bäst!) som jag har hört lite dåligt ifrån, men alla kan ju ändras - hoppas jag.
Seeeen åkte jag heeeeem och typ dog för jag var så trött och sen gjorde jag mat. Spaghetti och köttsfärssås á la Bim, goaste ever. Vi höres, pyss!


Tagen med mobilen så inte världens bästa bild, men ser ni korset på ryggen!? Ascoolt.

Chasing cars


23e augusti 2011

Idag i skolan gjorde/lekte/hade vi nånting som heter huset. Det var en plansch med en bild på ett hus, där våran grupp skulle sätta på lappar. Tex, jympasalen där dominerar killarna osv. Inte sådär asaskul kanske.
Sen hade vi lounch för första gången denna termin - köttbullar och skruvmakaroner.
Sedan fixade de flesta lösenord till sin dator eftersom att vi skulle använda det sen i mediahuset, it's learning. Och jag som trodde att jag kunde mitt bytte inte lösenord, utan jag fick gå dit sen när alla satt nere i mediahuset... Dock var inte jag den enda så jag slapp gå själv :-).
Pär bjöd på gifflar och festis (typ) och sen var det slut för dagen. Jag cyklade hem och sen cyklade jag och mor ner på stan och fixade busskort åt mig, och köpte lite skolgrejer, alltid lika trevligt! Blev en likadan bok som jag köpte förra året. Det är en tjock bok med olika 'sidor', typ gul för svenska, lila för matte osv.
Och imorgon ska jag och Sandra till Haraldsbo! Och jag har aldrig varit inne där förut, ska bli spännande! Turism står på schemat då.

Ikväll är papi borta och mamma försvinner vid halv sju-tiden, vad ska man göra då säg?


Wiiie, nya skolgrejer och busskort!!

Beautiful leo



Första dagen som MP3A

Första dagen som 3a gick bra! Jag cyklade till skolan (dock regnade det lite när jag cyklade upp så att jag fick ha pappas snygga keps på mig). Satte mig vid borden och väntade på Sandra, men det kom ingen Sandra... Hon satt tydligen utanför aulan och väntade på mig, haha.
Lite senare kom Elin + the boyzs, och lite fler bekanta ansikten. Sen fick vi komma in i aulan och där presenterade sig de nya lärarna och grejer. Sen var det slutt.
Vi gick ner till klassrådsrummet där vi fick fylla i lite papper och fick nya skåp - vi fick där idrottarna har sina!?!? För att våra älskade skåp nere i källaren var låsta och ska inte vara där nå mer eller nåt... Men det går ju liksom inte, det är ju där vi haft skåp i två år, det är ju där vi medianer hänger liksom. That's sucks.

Sen satte vi oss i caféterian och tittade på folk (de få folk som gick förbi), sen upp till Lugnet för Elin skulle ta ut pengar men då var bankomaten på service så det gick ej. Så då gick vi tillbaka till aulan och satt och glodde up ettorna, mohahaha! Dom fick ett mycket vackert välkomnande med lärarna som sjöng Friskt blod, som dom sjöng till oss för två år sedan också haha.
Och sedan var det slut och vi gick till Donken (where else? Nu börjas det igen!) och åt lunch. Jag körde all in och köpte både en hel meny med läsk (vet inte senast jag köpte läsk till faktiskt...) och en McFlurry ballerina kladdkaka, yummie! Senare cyklade jag ner till stan med Sandra på pakethållaren, vi gick runt på stan en sväng och sen kom hennes kompis Elin och då stack jag hemåt. Så nu sitter jag här och kollar på Gossip Girl och kollar på lite höstkläder på la internet.




Sista dagen på sista sommarlovet

Idag har hela familjen tagit ner tält, städat, sopat, burit, vikt ihop/rullat ihop osv osv. Men nu ser trädgården och hallen ut som vanligt igen! Kasper hade klippt gräset i förrgår, så det var avklippt gräs överallt som fastnade på folks skor eftersom att det hade regnat också. Så ni kan ju gissa hur vackert det var i hallen och lite i vardagsrummet - naat!
Sen har jag kollat på Gossip Girl, gjort kräftpastasallad med mami och nu börjar ångesten komma lite inför att börja skolan igen imorgon... Kläder? Och att det verkligen är sista året, sen tar vi studenten - shitpomfritt!! Men det ska bli jättetrevligt att träffa mina älskade brudar (och lite killarna då) igen, saknat er så. Ooooch det ska bli kul att 'få klä upp sig och göra sig lite fin' igen, sist jag var det var typ på midsommarafton, eller näe Sandras 18-årsdag, eller nej Dansbandsveckan... Jaja, ni fattar. Jag tycker det ska bli kul iallafall!

1 månad sen... ♥


Chillar lite såhär på kvällskvisten


BF kräftis

Ikväll har mami&papi kräftskiva här hemma, dock är det BF (barnfritt). Så jag+bror+papi åkte till Ica maxi och köpte lite saker inför ikväll, och jag och Kasper fick varsin chipspåse och middag (jag fick sushi, eheheeheeee).
Men som det ser ut nu så suger vädret, men det har det gjort varje år tror jag haha - så det hör väl till!

Jag har iallafall laddat upp med Gossip Girl säsong 4, Systrar i jeans 2 och How do you know (aldrig hört talas om innan) + chipsen och sushin så jag kommer inte ha tråkigt iallfall!


Just take a picture



I had a dream I was king, woke up - still king

Alltsåååå min dator har fakkat ur ett par gånger idag, därför har jag inte orkat bloggat för det har tagit typ ett år innan den laddat upp sidan :-) puss på dig datorN!!
Idag var det jättefint på morgonen som vanligt, hann sola en timme exakt! 11.08 - 12-08, ifall ni ville veta.
Sen har jag typ inte gjort nånting, håller på att ladda ner Gossip Girl säsong 4 nu. Har laddat ner två 'dumma' innan - den ena hade asdålig bild och den andra hade för bra bild så den hackade.hela.hela.tiden haha fml...

Kollade nyss in schemat:

Svanprinsessan

Åååh sitter och tittar på Svanprinsessan nu från 1994. Så mycket minnen kommer tillbaka, och ryser i varenda låt - töntig? Nejdå, inte alls... Men allting var så fint på den tiden, Disney var mer Disney och sagolikt då. Och mer sånger, alltså riktiga vackra låtar, till exempel som denna. (Dock var det alltid Sofia Källgren som fick sjunga (skönheten och odjuret mfl) men hon sjunger så himla bra så det gör ingenting)


Helloooo...?

Idag när jag vaknade så lös solen faktiskt, men det har den gjort nästan varje morgon och sen försvinner den när jag går ner och äter frukost... Men idag var den kvar och det var riktigt varmt faktiskt, så jag gick ut och la mig - i tio minuter innan värdens supermoln kom med skugga och snart kommer väl regnet å... Bajsbajs vad jag vill utomlands NU!! :( Soleeeeeen vart är du? Kom och börja jobba från din semester!


I wanna taste you but your lips are venomous poison



Hur snygg är hon inte på en skala 1-10??

Who's there behind the mask?


Gammal bild men har likadana kläder på mig såg jag nu haha...

Igår blev det ju lite tårta och massor av grädde (uäk tycker jag nu...) och då poppade det upp två stora ovälkomnade gäster in my fejs. Men jag håller på att döda dom lite smått nu med min lermask mohahaha. Jag hatar när man får såna där jättestora som gör ont, men som inte går att klämma på eftersom att dom inte 'mognat riktigt' än. Aah, varför finns ni för!? Som jag sa till Sabina en gång: Finnar är som myggor, dom tömmer dig på blod och lämnar fula röda märken efter sig."
Ska börja äta nyttigt nu när skolan börjar, träna osv. Fast det blir nog lätt eftersom att i skolan lär man ju svälta ändå...

Broken

Fick nästan precis reda på att papi kom hem från sjukhuset vid halv ett igår, han satt där i åtta timmar och ja, han kom hem med en bruten handled. Som 'tur' är så är det vänster handled som är bruten, så han kan fortfarande skriva och sådär. Men som pappa sa "Vi kommer alltid komma ihåg Kaspers 17-års dag" haha.

16:e augusti 2011


Började dagen med lite presenter på sängen, och sen gick vi ner till Golden Palace och åt godgod buffé!

Papi ringde sen Kasper och sa "Vagnen är framkörd", titta vad som stod när vi kom ut (limon) - najs!

Vi åkte runt lite i stan (man fick inte liiite blickar heller haha!) och sen hämtade vi upp Kaspers kompis som också fyller 17 idag, han fick en liten tur och lite skumpa (pommac) i glas!


Sen var dags för Segway!!

Dock trillade pappa omkull efter några meter och slog sig rejält, han är på akuten nu med bruten handled...

Så jäääkla roligt, ni måste pröva nån gång!

Sen provkörde hela familjen limon. Kört limousine, check!

Till middag åt vi Afrikana, nomnomnom...

Tåårta!

So many boys in here, where do I begin?


Grattis på 17-års dagen brori!!


Bild från igår, snyggt! Men det är den senaste bilden på brori, grattis på'rej :*

Deadmau5 @ Gossip Girl


Tittaaaaa vem jag hittade i GG? I eftertexterna stod det "as himself : deadmau5" - coolt!

Dragon Age

Hejsan alla fans.
Bror köpte ett  tv-spel igår som heter Dragon Age, och jag som älskar drakar har suttit brevid och kollat på sen igår hehe. Dock kan man inte spela två, which sucks... Men jag kan kolla på istället. Tog med mig bärbara datorn så att jag har lite att göra bredvid om det skulle bli tråkigt å hehe.
Bror är lite glad/nervös idag eftersom att han fyller åååår imorgon!! Och jag längtar också till imorgon, massa god mat står på schemat hihihohohehe.


Poker runt Runn




Runn runt med cab

Först och främst vill jag be om ursäkt för att det inte kom några båtbilder igår, men jag hade ingen lust eller ork till att fixa dom hehe.. Men idag ska ni få dom, det lovar jag!
Iallafall så kom vi precis hem från att ha åkt runt lite runt Runn, åt lunch på en pizzeria i Torsång och kollade på båtar. Vi åkte ju cab runt så det blev lite kallt och blåsigt, och man ska inte ha långt hår upptäckte jag... Fy va jobbigt det var att få det i ansiktet HELA TIDEEEEN. Skulle satt upp det kom jag på sen, menmen...



Det blåste lite ja...

Vi såg coolaste Mustangmärket på en bil i Torsång!

Life's good


Nybäddad säng + nyduschad tjej = Life's good

Limousine + Runn

Idag har hela familjen varit på Runn, vi åt lunch och såg på de snabba tävlingsbåtarna - jäklar vilken fart dom har!! Tog lite bilder men har inte kollat igenom dom än, men någon bild ska ni få se tycker jag :).
Men innan vi åkte ut med båten stannade vi till på ett ställe där det står en limousine, den papi körde hem från Tyskland. Så nu har jag suttit i en limousine, check! Papi ska dock köra runt lite med den med oss i nån gång också, och jag ska få provköra den några meter hehehe, koolt.
Nu hoppas jag att pappa har satt igång grillen och att det snart blir mat, har inte ätit sen halv två typ... Maaaat!



Present från Tyskland...



Det sista fick jag hihihihi, moumsigt!

Black&white ladies



E+E

Halv två cyklade jag ner till stan, skulle träffa Elin och Emma vid två men hade inget annat för mig så jag gick runt och tittade i lite affärer. Hittade lite saker, men ska nog gå ner själv nån dag och kika lite extra, är så shoppingsugen!!
Sen kom en kissnödig Elin, så vi gick till Wayne's och kissade och sen kom Emma och vi gick till Gina Tricot där hon hade sett ett par jeans. Men storleken fanns icke så då gick vi till Piacetto och fikade istället, jag tog bara en varm choklad med marshmallows (?) som kostade 35:- så det räckte för mig (har blivit en riktig sparbrud nu känner jag!). Och där satt vi ett tag och snackade massa skit haha, vi såg lite folk vi kände igen genom fönstret osv. Mysigt.
Sen köpte Elin en korsords-tidning (Elin har blivit 58 år istället för 18...) och sen gick vi till Gina Tricot igen och Emma prövade ett par jeans men sen ville hon inte ha dom ändå, men sen vid busshållsplatsen ville hon ha dom igen. Haha, bestlutsångest or what?

Sen köpte jag mjölk, smör och ostbågar med mig hem för ikväll är det mystajm tycker jag. Mor+far är borta och det är "Jiddra inte med Zohan/Don't mess with the Zohan" på 6:an idag, kul film om jag minns rätt!
Nej nu äre middag där nere = kyckling, ris och currysås. Nomnomnom


BlairSerenaChuck



Lager 157

Idag kom städarna äntligen!! De har inte varit här sen sen skolavslutningen typ... Ni ska bara veta hur det såg ut här, usch. Men som tur är har vi inte varit hemma så mycket så då är det inte lika äckligt hehe.
Sen åt jag och mami lunch och började kolla på Singing in the rain (orginalet från 1957 typ), som gick på tv idag. Den var faktiskt söt och rolig! Såg dock inte hela, men ska nog göra det nån gång. Och alla har ju så mycket smink på sig, både grabbarna och brudarna!! Dom filmade nära på en kille och man såg att han hade brun ögonskugga på sig liksom, hahaha snyggt.
Sen när den var slut åkte jag och mora mi till Lager 157, vi köpte varisn 'pippitröja'. Jag en vit och mor en mörkblå, också köpte jag två svarta leggings (två för 100:-). Mina har Sara haft sen P&L så jag har känt mig lite naken utan dom faktiskt... Så istället för inga alls kommer jag att ha 3 stycken istället, tjoho! Men det är lika bra eftersom att dom går sönder så lätt.

Imorgon ska jag vara med Eliiiin, den enda som inte flytt landet... Fick en kommentar av Sandra nyss "42 grader i skuggan idag". Damn


I said boy, I said I said boy.


Ocean



Where are you, Summer?

Termometern har inte varit över 20-22 grader här på fett länge... Och just nu sitter jag på mitt rum i tjocktröja och shorts och jag fryser!! Har ju iofs fönstret öppet och sådär men det stänger jag nu då hehe :-). Ska nog krypa ner i min säng och kolla på lite 2½ men strax. Kollade nyss klart på Bad Teacher förresten, den var ganska bra faktiskt! Älskar Jason Segels karaktär i den (Marshall i HIMYM), och Justin (haha skrev Bieber först...) Timberlake var assöt.

Är.sjukt.avundsjuk.på.Sandra.och.Sabina.och.Sara (snart iallafall).som.är.utomlands.med.sol.och.värme.


Ny header osv

Fick lite tråkigt och började ändra lite typsnitt och sådär lite här och där, och sen öppnade jag Photoshop och en ny header blev till! Kanske inte världens snyggaste, men jag gillar den. Vad tycker ni?


Som ni ser så försvinner det massa färg när jag laddar upp bilder här, är det nån som vet varför?? Mina bilder ser ju jättedåliga ut pga av det... Fast jag höjer färgen i PS (måste ju det nu...)

Tisken



Från ecklig till len jordgubbe

Idag har jag inte gjort speciellt mycket... Vaknade och åt frukost framför The Doctors, gick upp på rummet och såg två avsnitt av GG och sen gick jag ut och målade huset igen. Åt lunch och sen målade jag lite till, sen kände jag mig så ecklig och illaluktande (av lacknaftan som man använder för att ta bort färg på kroppen) så då tog jag en välförtjänt dusch och rakade benen, filade fötterna och hade i inpackning som luktar jordgubb. Sen smorde jag in hela kroppen med jordgubbskroppssmör så nu är jag en len liten jordgubbsdoftande sak! Feels good.

Ikväll kommer mora mi hem och imorgon hoppas jag att vi kan sticka till Lager 157 och kika lite, var evigheter sedan jag var där! Och skulle gärna vilja ha liiiite nytt inför skolan, men bara för att jag säger sådär kommer jag säker inte hitta något, precis som Elin haha...

-->

My day so far...


Manikyr för er som inte ser det... Gjorde jag medans jag såg slut på säsong 2 av GG, tur att det finns fler säsonger!

Gav mig på en sotning, frisyren och det andra sminket kanske skulle fixats lite dock för att det skulle bli bra. Dock tycker jag att jag ser ut som ett emo :-).

Haft en katt som varit i min säng sen kl 9 ungefär, lat eller vad?

Tips på vad mer kan göra idag!?

Faiding like a flower


When I love you a little less, then before.

Vaknade nio och kunde inte somna om så då fick det bli ett avsnitt av GG, och aaaaah jag är så arg på Dan just nu!!! Haha pucko säger jag bara... (säsong 2 avsnitt 17 för er som vet eller nåt).
Sen tog jag kort på huset och laddade in i datorn så att vi kunde sätta dit fönster och sådär, det blir nog bra sen när det är klart! Sedan åkte jag och papi till Ingarvet igen och jag körde lite bil igen, fett kul ju haha! Körde till och med på riktig väg och fick lite panik när det kom en bil, men det har vi väl alla fått - am I right? Har inte krockat eller fått kärringstopp en enda gång iallafall, poäng till mig!


Skulle vilja chilla på ett tak just nu istället för att lyssna på regnet...

Middag på Främby Udde



Pasta med kallrökt lax, kräftstjärtar och nån tomatstark sås.

Blåbärspaj med vaniljsås till efterrät!

Magiskt vid Slussen och Tisken

This girl is awesome




Paint

Målade vitt på huset i 3 timmar och 20 minuter iallafall! Men nu fick det vara nog då färgen tog slut och Kasper får hit lite klasskompisar any minute now. Så jag+papi+mami ska iväg och äta middag nånstans så att vi inte är i vägen, mysigt!

Vill att skolan ska börja snart om jag ska vara ärlig... Vill också att det ska bli helgen efter skolan börjat, för då är det party med mina favoritbrudar som står på schemat. 'Fullt ös medvetlös' eller vad säger ni?


Såg förresten denna på fb för ett tag sedan... "Platt mage på ett minut"??? Bra Sverige!

Jag har kört bil för första gången i mitt liv!

Hej alla fans! Japp, it's true. Jag och papi åkte bort till Ingarvet till en parkering, en bilprovning t o m (men det var inga bilar där). Där körde jag runt, runt och fortare och fortare. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde, ville inte sluta haha.

Och nu ska jag ut och jobba för en gångs skull, har inte gjort det på vääääldigt länge känns det som. Såå, see ya!


Sallad i örat

Idag när jag och mami var och handlade och vi skulle till kassan och betalade så mötte mamma en bekant som hon stod och pratade med medan hon och jag lassade ur varorna ur vagnen så vips så får jag en sallad mot örat... Mamma står alltså och pratar och tror väl att jag ska ta emot salladen och lägga upp på bandet, men nej jag vara nere och plockade varor själv. Så jag säger "Aaaj?" och killen bakom börjar skratta haha. Kul att jag kan roa någon iallafall! Det såg nog roligare ut än vad det låter som, wellwell.
Vi köpte ferska reker, musslor och laxfilé till kvällsmat och det var nomnomnom! Sen spelade vi spel, åt chips och sen tittade vi på Nilecity 105,6, inte såååå kul faktiskt...

Nu sitter jag nyduschad på mitt rum och ska se på 2½men strax, får se vad som händer imorgon. Pussochkramochgodnatt!

You learn how to fly, even if you don't try.


Shopping genom ma iPhone


Halsband, H&M 50:-

Nagellack, 69:- Lindex (kul att jag hittade dom billigare på Kicks och H&M efter...)

Bikiniöverdel, H&M 50:- (det var rea och hittade bara överdelen i min storlek)

Och lite naturgodis på det! ?:-

Fladdersvinsushi

Cyklade ner på stan och mötte upp Elin!! Vi gick runt lite på stan innan vi drog till bibblan och träffade Svampi och hennes lillasyster Amanda. Hon fick våran försenade present (ett halsband med en uggla, so Sandra :) ). Sen kramades vi och sa hejdå och lycka till osv.
Jag och Elin gick vidare på stan och hittade lite smått och gott (bilder strax) och sen blev vi hungriga och gick till My Sushi och åt, nomnomnom!! Dock har dom bytt ägare och han verkade lite skum och elak nästan... WE WANT KENT BACK!
Där satt vi i typ en timme om inte mer? Sen stängde alla affärer så vi gick till Hemköp och jag köpte naturgodis och Elin tuggummi. Sedan chillade vi solen ett tag tills Elin buss kom, och imorgon jobbar Elin sin sista dag denna sommar - dutti flicka.

Nu ska jag äta naturgodis och kolla på nån film eller GG, blir nog både och I guess. :)


Torsdag 4:e augusti

Efter frukosten tänkte jag gå ut och sola ett tag, ja det blev ett litet tag. Typ en halvtimme bara... Så jäkla varmt!!! Och min kropp har fått nog av sol ett tag också känner jag, så istället för solstolen så la jag mig i sängen med datorn istället, matade mina fiskar på fb och nu ska jag nog kolla på nåt avsnitt av GG. 
Och i eftermiddag ska jag träffa min Eliiin! Äntligen! Och vi ska äta sushi, äntligen#2! :))
Vill börja skolan nu så att man får träffa allihopa 5 dagar i veckan.. För nu ska Svampi till Rhodos och Sabi ska till Turkiet (inte aaaaalls avundsjuk på nån av dom, nejnej...). Wellwell, inte så långt kvar till den 22:e!


Ja, jag har fortfarande bikinin på mig. Ja, jag ser vindögd ut. Ja, jag är svettig. Och ja, mitt hår är assnyggt!

If she was away, you could do anything.


XOXO



Titta vad jag har!! (igen)


En helt ny Iphone 4! Fetaste asken/boxen/lådan också haha. Wiiie nu är jag cool igen!

Nate Archibald / Chace Crawford



Vad skulle man inte göra för att få krypa ner bredvid liksom???

The nigger is in da house

Nu är vi hemma igen! Fick fantastiskt väder både igår och idag, så nu är jag brun och snygg igen (love♥). Dock började det blåsa igår på kvällen så det blev lite kallt... Men vi satt i pergulan (?) och spelade kort i mysiga stora tröjor och sådär. Och sen på kvällen har vi inga lampor så det var fullt med värmeljus överallt och iiih det är så jäkla mysigt tycker jag!

Och imorgon ska jag och papi/mami hämta min beeeebis (iPhone) äntligen!! Fick ett sms om det idag när vi var i stugan, också visste jag att vi inte skulle komma hem förens vid sju och då har ju affärerna stängt så det kändes ju inte sådär askul... Men imorgon kommer jag!


Som grädde på moset fick jag en riktig snygg armbandsbränna, snygg va?

Byebye

Blev ingen sommarstuga igår, men vi drar dit idag typ nu istället. Får se om vi sover kvar eller ej, annars hörs vi imorgon. Ha en bra dag ute i solen!

RSS 2.0